Aerospacetalk


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی
تاسیس آذر 1383
مرجع اخبار هوانوردی
Aerospacetalk.ir
ارتباط با ما
@Aero_Admin
عکس/فیلم
@Aero_media
اینستاگرام
Instagram.com/Aerospacetalk
https://twitter.com/Aerospacetalk
7638

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


با اعلام تلویزیون دولتی روسیه، ساخت ۱۲ فروند سوخو ۵۷ برای دو کشور متقاضی الجزایر و ایران تا هفته های آینده شروع می‌شود. الجزایر در اولویت اول، ایران در مرحله دوم و اندونزی مرحله سوم خرید این جنگنده خواهند بود.



سوخو ۵۷ (Sukhoi Su-۵۷) یک هواپیمای جنگنده چندمنظوره نسل پنجم روسی است که توسط شرکت هواپیماسازی سوخو طراحی و تولید شده است.

این هواپیما برای انجام مأموریت‌های مختلفی از جمله جنگ هوایی، حملات زمینی و دفاع هوایی طراحی شده و از ویژگی‌های پیشرفته‌ای مانند پنهانکاری (stealth)، مانورپذیری بالا، توانایی پرواز در سرعت‌های مافوق صوت، و سیستم‌های پیشرفته الکترونیک و تسلیحات برخوردار است.

📲@Aerospacetalk


برقراری پروازهای هواپیمایی ماهان به اهواز از ابتدای سال آینده


استاندار خوزستان از موافقت شرکت هواپیمایی ماهان با برقراری پروازهای مستقیم به مقصد فرودگاه اهواز از خرداد ماه سال آینده خبر داد.

سید محمدرضا موالی‌زاده، جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اعلام جزئیات این خبر اظهار کرد: در دیدار با مدیرعامل شرکت هواپیمایی ماهان، موفق به جلب موافقت این شرکت برای آغاز پروازهای مستقیم به فرودگاه اهواز شدیم.

وی تصریح کرد: این تصمیم در جریان سفر حمید پورمحمدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، به استان خوزستان اتخاذ شده است.

استاندار خوزستان با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل هوایی، اظهار کرد: برقراری پروازهای ماهان به اهواز، گامی مؤثر در تسهیل سفرهای تجاری و تفریحی و تقویت ارتباطات منطقه‌ای خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر، شرکت هواپیمایی ماهان پروازی به مقصد اهواز ندارد و این اقدام در راستای برنامه‌های توسعه‌ای استان انجام می‌شود.

موالی‌زاده با تأکید بر نقش این پروازها در رونق اقتصادی و گردشگری خوزستان، تصریح کرد: انتظار می‌رود با آغاز این پروازها از سال آینده، ارتباطات هوایی استان بهبود یافته و زمینه رشد تعاملات اقتصادی و مسافرت‌های تسهیل شود.

آغاز پروازهای این شرکت به مقصد اهواز، می‌تواند موجب افزایش ظرفیت حمل‌ونقل هوایی استان و بهبود ارتباطات هوایی آن با دیگر نقاط کشور شود.


📲@Aerospacetalk


سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: نگاه ما به فرودگاه‌های کشور اقتصادی است و در تمام برنامه‌ریزی‌های انجام شده سوددهی فرودگاه‌ها مورد توجه جدی قرار گرفته است.

🔹محمد امیرانی روز جمعه در بازدید از فرودگاه اردبیل افزود: تقارن این روز با نیمه شعبان را به فال نیک می‌گیریم و و امیدوارم با برنامه‌ریزی‌های مناسب بتوانیم گام‌های مهمی برای خدمت‌رسانی به ملت بزرگ ایران و به خصوص مردم استان اردبیل برداریم.

🔹وی گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان اردبیل، این فرودگاه می‌تواند به‌عنوان محور توسعه استان مطرح شود. در همین راستا توسعه رمپ ترمینال مسافری فرودگاه اردبیل در دستور کار شرکت فرودگاه‌ها قرار گرفته است تا بتوانیم خدمات حمل و نقل هوایی مطلوبی را به مسافران این استان ارائه دهیم.

🔹امیرانی یادآور شد: حدود سه سال پیش سیستم روشنایی فرودگاه اردبیل نصب و با تجهیز این فرودگاه به سیستم ILS، بسیاری از مشکلات این فرودگاه برطرف شد اما اقدامات تکمیلی دیگری نیز جهت رفع کامل کاهش دید باید صورت پذیرد.

🔹امیرانی ضمن تایید تجهیزات فنی مورد نیاز ناوبری هوایی فرودگاه اردبیل، گفت: طرح پروازی فرودگاه باید بر اساس نرم‌افزارهای مناسب ناوبری انجام و متعاقب آن باید این نرم‌افزار را بر اساس طرح‌های پروازی فرودگاه اردبیل آماده شود.

🔹وی به ضرورت انجام پروازهای مستمر در فرودگاه پارس آباد اشاره کرد و گفت: انجام پروازهای مستمر در فرودگاه پارس آباد اهمیت زیادی دارد اما شبکه پروازی بر اساس فرودگاه‌ها توسعه نیافته است.

🔹امیرانی در خصوص تامین سوخت پروازها در فرودگاه پارس آباد گفت: شرکت فرودگاه‌ها زیرساخت‌های مورد نیاز را در فرودگاه‌ها آماده می‌کند تا وزارت نفت بتواند سوخت مورد نیاز پروازها را تامین کند. بر همین اساس، شرکت فرودگاه‌ها در هر فرودگاهی که لازم باشد، زمین مورد نیاز را براساس چارچوب‌های وزارت نفت و یا طرح جامع فرودگاه برای رفع نیاز سوخت‌رسانی به هواپیما تامین می‌کند.

📲@Aerospacetalk


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
❇️ سفیر ایران در بیروت: به‌شرطی با درخواست پرواز خطوط هوایی لبنانی به ایران موافقت می‌کنیم که در پرواز هواپیماهای ایرانی مانع‌گذاری نشود./فارس

@Aerospacetalk


❇️مدیرعامل فرودگاه امام خمینی (ره): پروازهای بیروت از روز گذشته لغو شده و لبنان مجوز از سرگیری پروازها را نداده است.

سازمان هواپیمایی کشوری به دنبال دریافت مجوز از لبنان برای انجام این پرواز است.پرواز دیشب لغو شد و صبح امروز یک پرواز دیگر لغو شد.

@Aerospacetalk


سی‌گلایدَر توسط بیلی تالهایمر، بنیان‌گذار شرکت رجنت کرافت، معرفی شده است. ایده اصلی آن در آوریل ۲۰۲۴ برای جابه‌جایی مسافران از سرزمین اصلی ابوظبی به جزایری مانند صیر بنی یاس مطرح شد، اما اکنون برای مسیر دبی ـ ابوظبی نیز در نظر گرفته شده است. این وسیله نقلیه تمام‌برقی، از ترکیب هواپیمای سبک و قایق بهره می‌برد و با استفاده از اثر بال-بر-سطح می‌تواند با سرعتی تا ۲۹۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کند. هزینه تقریبی بلیت آن ۱۶۵ درهم بوده و طبق پیش‌بینی‌ها، طی دو سال آینده در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

📲@Aerospacetalk


به گزارش رسانه‌های لبنانی، پس از تصمیم لبنان برای اعزام هواپیما به تهران جهت انتقال شهروندان لبنانی بلاتکلیف در فرودگاه امام خمینی، سازمان هواپیمایی کشوری جمهوری اسلامی اعلام کرد که درخواست هواپیمایی خاورمیانه برای فرود دو هواپیما در تهران باید از طریق وزارت خارجه لبنان و طبق قوانین جاری بین دو کشور ارسال شود.

سفیر لبنان در تهران گفت که هماهنگی از طریق او انجام خواهد شد، اما تاکید کرد که تعطیلی رسمی روز جمعه در ایران ممکن است روند صدور مجوز را به تاخیر بیندازد.

این مسافران به دلیل ممنوعیت پروازهای ایرانی به بیروت امکان بازگشت نداشتند.


📲@Aerospacetalk


دولت لبنان برای بردن شهروندانش از تهران، هواپیمای قطری می فر ستد

سازمان هواپیمایی لبنان اعلام کرد امشب جمعه برای بازگرداندن مسافران موجود در فرودگاه تهران یک پرواز از بیروت به تهران انجام خواهد شد.

گفتنی است در پی عدم پذیرش هواپیماهای جمهوری اسلامی در فرودگاه بیروت، جمعی از شهروندان لبنان از روز چهارشنبه در فرودگاه امام سرگردان مانده بودند.

📲@Aerospacetalk


❇️حادثه برای ناوهواپیمابر هری ترومن

بر اساس بیانیه انتشار یافته از سوی فرمانده نیروی دریایی ایالات متحده، تیموتی گورمن، سخنگوی ناوگان ششم آمریکا، در روز گذشته حادثه ای برای ناوهواپیمابر هری ترومن در دریای مدیترانه رخ داده است.


در این بیانیه آمده است، ناو هواپیمابر یواس‌اس هری اس. ترومن (CVN 75) از کلاس نیمیتز، در تاریخ ۱۲ فوریه، ساعت ۱۱:۴۶ شب به وقت محلی، در نزدیکی پورت سعید، مصر در دریای مدیترانه، با کشتی تجاری Besiktas-M ( به نظر کشتی ترکی است) برخورد کرد.

این برخورد خطری برای ناو هری اس. ترومن (CVN 75) ایجاد نکرده است، زیرا هیچ گزارشی از آب‌گرفتگی یا جراحات وجود ندارد. سیستم‌های پیشران ناو آسیب ندیده‌اند و در وضعیت ایمن و پایدار قرار دارند. این حادثه در دست بررسی است و اطلاعات بیشتری در صورت در دسترس بودن منتشر خواهد شد./@TAC_OPS

@Aerospacetalk


یک آشکارساز نوترینو که در اعماق دریای مدیترانه مستقر شده است توانسته پرانرژی‌ترین ذره‌ی شبحی را که تا کنون شناسایی‌شده کشف کند.

این نوترینوی تازه کشف‌شده حدود ۳۰ برابر فعال‌تر از رکورددار قبلی است. به گفته‌ی محققان احتمال دارد که این ذره از خارج کهکشان راه شیری آمده باشد، هرچند منشأ دقیق آن هنوز ناشناخته است.

نوترینوها از جمله ذرات بنیادی هستند که قدمت آن‌ها به ابتدای پیدایش جهان، یعنی زمان بیگ‌بنگ، بازمی‌گردد. تریلیون‌ها عدد از این ذرات شگفت‌انگیز در هر ثانیه از میان بدن ما عبور می‌کنند، بی‌آنکه کوچک‌ترین اثری از خود باقی بگذارند.

منشا نوترینوها اغلب از فرایندهای هسته‌ای در ستارگانی مانند خورشید است. همچنین این ذرات در هنگام برخورد ذرات بنیادی در شتاب‌دهنده‌های ذرات نیز تولید می‌شوند و یکی از کلیدهای درک ساختار جهان به شمار می‌روند.

اگرچه دانشمندان نزدیک به یک قرن است از وجود نوترینوها اطلاع دارند، اما همچنان در مراحل اولیه درک ماهیت واقعی این ذرات بنیادی هستند.

این ذرات اصطلاحا «ذرات شبح» نامیده می‌شوند زیرا جرم آن‌ها بسیار کوچک و غیرقابل تصور است. امری که باعث می‌شود شناسایی‌شان بسیار دشوار باشد.

نوترینوها، این ذرات فوق‌العاده کوچک که به سرعت در حال حرکت هستند، به خودی خود قابل شناسایی نیستند. به همین دلیل، دانشمندان به بررسی واکنش‌هایی می‌پردازند که هنگام برخورد آن‌ها با سایر ذرات ماده رخ می‌دهد.

این برخوردها می‌توانند باعث ایجاد نورهای درخشان یا تولید ذرات باردار شوند که قابل اندازه‌گیری هستند.

از آنجا که نوترینوها تنها در موارد بسیار نادر با دیگر ذرات برخورد می‌کنند، فیزیک‌دانان مجبورند پروژه‌های عظیمی را طراحی کنند تا شانس مشاهده این برخوردهای نادر را افزایش دهند.

دو سال پیش یک نوترینو با ماده برخورد کرد و ذره‌ای کوچک به نام «میون» تولید شد که درون آشکارساز زیر آب حرکت کرد و درخشش‌هایی آبی‌رنگ را به وجود آورد. محققان با تحلیل مسیر و انرژی این میون، مقدار انرژی اولیه‌ نوترینو را تخمین زدند.
آرت هیجبوئر، یکی از نویسندگان مطالعه از مؤسسه‌ی ملی فیزیک زیراتمی در هلند، در این باره گفت: «این بخشی از تلاش برای درک فرآیندهای پرانرژی در جهان است.»

این آشکارساز که نوترینوی جدید را شناسایی کرده است، بخشی از یک رصدخانه‌ی نوترینویی در اعماق دریاست که هنوز در حال ساخت است.

📲@Aerospacetalk


نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا پنج شنبه 25 بهمن در بیانیه ای اعلام کرد که یک ناو هواپیمابر آن با یک کشتی تجاری در آب های نزدیک به سواحل مصر در دریای مدیترانه برخورد کرد.

بنا بر بیانیه نیروی دریایی آمریکا در این حادثه دریایی به کسی آسیبی نرسیده و خسارت بزرگی گزارش نشده است.

طبق این بیانیه ناو هواپیمابر «هری اس ترومن» با کشتی تجاری «بشیکتاش - ام» در ساعات پایانی شامگاه چهارشنبه [24 بهمن] و هنگام انجام عملیات کاری آن در نزدیکی بندر پورت سعید مصر برخورد کرده است.

در این بیانیه تاکید شده که این حادثه ناو هواپیمابر «هری اس ترومن» را در معرض خطر قرار نداده و تاثیری بر موتورهای پیشران آن نگذاشته و این ناو جنگی در وضعیتی امن و با ثبات است.

در همین راستا تیموتی گورمن، سخنگوی نیروی دریایی آمریکا گفت که این حادثه دریایی باعث هیچ گونه نشتی در ناو هواپیمابر ایالات متحده یا آسیب دیدن افراد موجود بر روی آن نشده است.

📲Aerospacetalk


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
لندینگ زیبای ایرباس ۳۵۰ شرکت هواپیمایی ویرجین آتلانتیک

📲@Aerospacetalk


♦️ سعید چلندری، مدیرعامل فرودگاه «امام خمینی» تهران می‌گوید لبنان مجوز پرواز تهران- بیروت را صادر نکرده و این پرواز لغو شده است.

این پرواز متعلق به شرکت ماهان بود.

آقای چلندری به خبرگزاری مهر گفته است: «پرواز امروز این شرکت به بیروت برنامه‌ریزی شده بود، اما طرف مقصد مجوز لازم را صادر نکرد.»

خبرگزاری ایرنا گزارش کرده مقام‌های لبنانی احتمال می‌داده‌اند این پرواز حامل کمک‌های مالی ایران برای حزب الله باشد، از همین رو اجازه پرواز هواپیما صادر نشده است.

بر اساس گزارش‌ها معترضان در لبنان، یک مسیر کلیدی در بیروت در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی پایتخت را در اعتراض به لغو این پرواز مسدود کرده‌اند.

پروازهای تهران به بیروت پس از یک دوره توقف، به تازگی از سر گرفته شده بود.


سازمان هواپیمایی ایران می‌گوید «در حال پیگیری صدور مجوز» است.

📲@Aerospacetalk


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
صحنه‌های ویدیویی در رسانه‌ها لحظه سقوط یک هواپیمای جنگنده آمریکایی در خلیج سن دیگو در سواحل ایالت کالیفرنیا را نشان می‌دهد.

گارد ساحلی ایالات متحده ضمن اعلام خبر نجات هر دو خلبان این جنگنده از سانحه، به آغاز تحقیقات نیروی دریایی آمریکا به منظور بررسی علت این حادثه اشاره کرد.

📲@Aerospacetalk


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
نوار کاست در جت های جنگی: یک میکس نوستالژیک آسمانی

این را تصور کنید: شما یک خلبان F-22 هستید، با سرعت 2 ماخ پرواز می کنید، 9Gs را تحمل میکنید

موشک هایی که روی هدف دشمن قفل شده اند. HUD شما داده‌های مهم پرواز را نمایش می‌دهد، پینگ‌های رادار در هدست شما بازتاب می‌یابند... و ناگهان آن را می‌شنوید - Bohemian Rhapsody by Queen که از بلندگوهای کابین شما پخش می‌شود.

همانطور که وارد یک داگ فایت می شوید، صدای فردی مرکوری جت را پر می کند:
آیا این زندگی واقعی است؟ آیا این فقط فانتزی است؟

📲@Aerospacetalk


شرکت هواپیمایی #AJet ترکیه به مناسبت ماه رمضان، کمپین فروش ۱۰۰ هزار بلیت تخفیف‌دار با قیمت پایه ۶۹۹ لیر را برای پروازهای داخلی راه‌اندازی کرد. این بلیت‌ها برای سفرهای داخلی از ۲۴ فوریه تا ۲۵ مارس ۲۰۲۵ معتبر خواهند بود.

این کمپین شامل پروازهای AJet به ۴۱ مقصد داخلی است و مسافران می‌توانند از ساعت ۱۱ صبح ۱۲ فوریه از طریق وب‌سایت رسمی و اپلیکیشن موبایل این شرکت بلیت‌های خود را خریداری کنند.

بلیت‌های تخفیف‌دار با احتساب مالیات و عوارض ارائه می‌شوند، AJet با این کمپین ویژه، قصد دارد فرصت سفر ارزان‌قیمت را در ماه رمضان برای مسافران فراهم کرده و امکان دیدار آنها با عزیزانشان را تسهیل کند./antalyahakkinda ايرانيان ترکیه

📲-Aerospacetalk


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
تا حالا آماده‌سازی تایگر برای پرواز روزانه رو دیده بودید ؟

لحظاتی به یاد ماندنی از آماده‌سازی جنگنده های F-5F نیروی هوایی ارتش در پایگاه وحدتی در نمایشگاه سال 1402

📲@Aerospacetalk


تنش در فرودگاه بیروت

🔹خبرگزاری ها گزارش دادند که تردد در جاده فرودگاه بیروت در اعتراض به ممانعت از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بین المللی بیروت توسط مردم مسدود شد.

دولت لبنان پروازهای تهران – بیروت را ممنوع کرده است.
📲@Aerospacetalk

2.3k 0 35 12 44

برگزاری جلسه کمیته ایمنی فرودگاه مهرآباد برای بررسی و رفع یافته‌های پیش ممیزی گواهینامه فرودگاهی

🔹این جلسه با حضور مسئولان و کارشناسان ستادی از حوزه‌های مختلف از جمله اداره کل  کنترل ترافیک هوایی، اداره کل سامانه‌های فرودگاهی، تسهیلات و تجهیزات، اداره کل عمران و توسعه، طرح جامع، وارسی پروازی، و مدیریت ایمنی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به همراه معاونین و روسای ادارات عملیات هوانوردی و فنی و مهندسی فرودگاه مهرآباد برگزار شد.

🔹در این جلسه مباحث مختلفی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت که از جمله آن‌ها می‌توان به افزایش فواصل عملیاتی باند 29R/11L, رفع موانع پروازی، بررسی RESA (منطقه ایمنی انتهای باند) باندهای 29L و 11R فرودگاه مهرآباد، تعیین تکلیف تاکسی وی E10 و تمهیداتی برای افتتاح تاکسی وی RAPID اشاره کرد.

🔹در پایان این جلسه، تصمیماتی در خصوص موارد و موضوعات مطرح شده اتخاذ شد که با انجام آن گام مهمی در راستای استانداردسازی باندهای پروازی و اخذ گواهینامه فرودگاهی برداشته می‌شود.

📲@Aerospacetalk


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
✳️جنگنده‌های F-22 (در جلو) و هواپیمای آموزشی T-38 ( عقب) ، پیاده‌روی فیل‌ها را در پایگاه هوایی لانگلی-یوستیس در ویرجینیا انجام دادند.

@Aerospacetalk

Показано 20 последних публикаций.