مدرسه افروز


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


افروز، یک مدرسه آنلاین برای آموزشگران است و روی آموزش‌های شهروندی تمرکز دارد.
تماس @Afrooz_School
info@afroozschool.org
www.afroozschool.org
https://twitter.com/afroozschool
https://www.instagram.com/afroozschool/

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


سه راهکار ساده برای کمک به تقویت اعتماد به نفس در نوجوانان


۱- تقویت حس مفید بودن با مشارکت در فعالیت‌های خانوادگی و اجتماعی

معمولاً وقتی افراد کار مفیدی انجام می‌دهند، احساس خوبی نسبت به خود دارند. بنابراین، به دنبال راه‌هایی باشید که نوجوان شما بتواند کارهای معناداری برای خانواده یا جامعه‌ای که عضوی از آن است، انجام دهد. توانایی کمک به دیگران تقریبا همیشه منبع قابل اتکایی برای خودباوری و عزت نفسِ نوجوانان فراهم می‌کند. مثلا مسئولیت‌هایی مانند مراقبت از باغچه یا گلدان‌های آپارتمانی، یا کمک به همسایگان سالمند در خرید مواد غذایی یا انجام کارهای روزمره را به فرزند نوجوان‌تان بسپارید. این کارها به او حس مفید بودن و ارزشمندی می‌دهند.

۲- تشویق به فعالیت‌های لذت‌بخش و مهارت‌محور

به دنبال راه‌هایی باشید که نوجوان شما، چه به‌تنهایی و چه با دوستان، بتواند در فعالیت‌های لذت‌بخشی شرکت کند که احساس می‌کند در آن‌ها بسیار خوب است. مثلا اگر نوجوان شما به علم و فناوری علاقه دارد، می‌توانید او را به شرکت در مسابقات رباتیک یا باشگاه‌های علمی تشویق کنید؛ اگر در داستان‌نویسی خوب است، او را به شرکت در کلاس‌های نویسندگی خلاق یا مسابقات ادبی تشویق کنید. این فعالیت‌ها به او حس موفقیت و تسلط بر یک مهارت می‌دهند.

۳- ایجاد نگرش مثبت نسبت به تلاش و پیشرفت

وقتی نوجوان شما در یادگیری یک مهارت دچار ناامیدی می‌شود، به او یادآوری کنید که «کارِ نیکو کردن از پُر کردن است». بسیاری از مهارت‌ها و توانایی‌هایی که ارزش یادگیری دارند، نیازمند زمان و تمرین مداوم هستند تا به سطح مطلوب برسند. مثلاً می‌توانید بگویید: «یادگیری فوتبال زمان می‌بره، اما با تمرین مداوم، تو می‌تونی بهتر بشی و از بازی لذت ببری. در ضمن، مهارت امروزت با روزی که شروع کردی قابل مقایسه نیست!»

✏️ @AfroozSchool


اعتمادبه‌نفس در سال‌های نوجوانی پایه و اساس یک زندگی شاد و رضایت‌بخش در بزرگسالی‌ست. پدر و مادرها چطور می‌توانند به فرزندان نوجوان‌ِشان در ایجاد و تقویت اعتمادبه‌نفس کمک کنند؟ این سؤال مهمی است که دکتر لیزا دامور، روانشناس برجسته‌ی رشد و تکامل، به آن پاسخ می‌دهد. او سه راهکار ساده و کاربردی ارائه می‌کند که والدین می‌توانند از آن‌ها برای تقویت حس ارزشمندی، موفقیت و نگرش مثبت در فرزندانِ‌شان استفاده کنند.

لطفا این مطلب را با معلمان، آموزشگران و والدینی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید.


✏️ @AfroozSchool


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
پنجمین قسمت از پادکست مدرسه افروز درباره‌ی مدرسه‌ی افروز درباره‌ی روش‌های جایگزینِ تنبیه بدنی در تجربه‌های والدگری و آموزشگری در پادگیرهای کست‌باکس و اپل پادکست و یوتیوب آماده شنیدن است.

در این قسمت با والدین و آموزشگرانی گفت‌وگو کرده‌ایم که از راهکارها و روش‌های جایگزینِ تنبیه بدنی در تجربه‌های خود می‌گویند و می‌خواهیم بدانیم چطور می‌توان در تربیتِ فرزندان از روش‌های خشونت‌آمیز فاصله گرفت؟ برای مرزگذاری‌های ضروری با کودکان و نوجوانان از چه روش‌هایی جز تنبیه و تحقیر استفاده کنیم؟ چطور خشمِ خود را در برابرِ بدقلقی و مقاومتِ منفیِ کودکان و نوجوانان کنترل کنیم که آنان را به گفت‌وگو برگردانیم و به خشونت کشیده نشویم؟ اگر کودکانِ ما در مدرسه با تنبیه بدنی روبه‌رو شوند، چه واکنشی داشته باشیم تا آسیب‌های ناشی از آن را کاهش دهیم؟ کلاسی که در آن معلم نیازی به در پیش گرفتنِ روش‌های تنبیهی و به‌ویژه خشونتِ فیزیکی نداشته باشد، چه شکلی است و چه روش‌های جایگزینی برای مدیریتِ کلاس و تنظیمِ ارتباطِ آموزشگران با دانش‌آموزان وجود دارد؟

لینک قسمت پنجم در
کست‌باکس:
https://castbox.fm/vi/754811862

یوتیوب:
https://youtu.be/D77zBK8FN9o

لطفا تریلر این قسمت را با آموزشگران و والدینی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید. متشکریم.

✏️ @AfroozSchool


مواجهه با قلدری در مدارس: چهار راهکار کلیدی برای معلمان

لطفا این آلبوم را با معلمان و آموزشگرانی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید.

✏️ @AfroozSchool


دست‌انداختن، تهدید به افشای راز، هل دادن، شایعه‌پراکنی و آزار اینترنتی همگی مصداق‌هایی از رفتارهای قلدرمآبانه در مدرسه هستند. این رفتارها تاثیرات مخربی بر سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان می‌گذارند، کیفیت یادگیری آن‌ها را کاهش می‌دهند و تجربه‌ی تحصیلی‌شان را دگرگون می‌سازند. یونسکو، اولین پنج‌شنبه ماه نوامبر را با عنوان روز جهانی مبارزه با خشونت و قلدری در مدارس نام‌گذاری کرده‌است. گرامیداشت این روز فرصتی است برای ارتقای آگاهی در مدارس و دعوت همه به مشارکت در ایجاد محیطی امن برای یادگیری؛ محیطی که در آن هیچ سطحی از آزار و قلدری پذیرفتنی نباشد.

لطفا این مطلب را با معلمان و آموزشگرانی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید.

تماشا و خواندن آلبوم


✏️ @AfroozSchool


ثبت نام در کارگاه آنلاین و رایگان «گذرگاه‌های مشارکت» آغاز شد.

کارگاه گذرگاه‌های مشارکت، آموزشگران و تسهیلگرانِ یادگیری را با مهارت‌هایی مشارکتی برای پرورش کنجکاوی، تفکر انتقادی و همدلی و اعتماد در دانش‌آموزان آشنا می‌کند تا دانش‌آموزان بتوانند با مشاهده‌گری، پرسشگری و به‌اشتراک‌گذاریِ دیدگاه‌هایشان، مسیرهای بررسیِ محیطِ پیرامون و تجربه‌های افراد دیگر را برای خود هموار کنند. این کارگاه آنلاین و رایگان در چهار جلسه‌ی دو ساعته برای آموزشگران و تسهیلگرانی برگزار می‌شود که می‌خواهند به‌جای انتقالِ یک دانش مشخص، دانش‌آموزان را در کاوش‌های پژوهش‌محور و جست‌وجوگری‌های خلاقانه‌شان درباره‌ی جامعه، مکان و تجربه‌های مشترک همراهی کنند.
هایدی فانینگ و مایکل وینیکاف طراحان این دوره، پژوهشگر و متخصص یادگیری مشارکتی و جست‌وجوگرانه هستند.

اطلاعات بیشتر در مورد کارگاه

فرم ثبت نام:
https://forms.gle/ZSVoxSpBYoyyF44Y7

لطفا خبر برگزاری این کارگاه را با آموزشگران و علاقه‌مندانی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید.


✏️ @AfroozSchool


معلمی در بحران؛ گفت‌وگو با بچه‌ها یک روز پس از بحران

لطفا این آلبوم را با معلمان و آموزشگرانی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید.

✏️ @AfroozSchool


در روزهای گذشته که گفت‌وگو درباره‌ی احتمال جنگ در اخبار، شبکه‌های اجتماعی و گفت‌وگوهای حضوری بیشتر شده، باید حواس‌مان بیش از هر زمان دیگری به کودکان و نوجوانان باشد و مراقب آثار احتمالی این گفت‌وگوها روی آن‌ها باشیم.

این مجموعه‌ی کوتاه برای معلمانی تهیه شده است که می‌خواهند اضطراب و دیگر احساسات فرساینده‌ی شاگردان‌شان را کاهش دهند.



✏️ @AfroozSchool


ثبت نام در دوره‌ی «اعتمادسازی در کلاس درس» آغاز شد.
اعتماد به محیطِ یادگیری و محتوای آموزشی ارتباطِ تنگاتنگی با اعتمادِ یادگیرندگان به یکدیگر و به آموزشگران و تسهیلگران دارد؛ اما واکنش‌های ما به مسأله‌های دیگران چگونه می‌توانند اعتمادبرانگیز باشند و درهای گفت‌وگو را بگشایند؟ چه مهارت‌هایی در افزایشِ همراهی و همدلی مؤثرند و فرصت‌های اعتمادسازی را تقویت می‌کنند؟
کارگاهِ اعتمادسازی در کلاسِ درس با هدفِ ایجاد و تقویتِ بسترهای اعتمادبرانگیز در فرآیندهای آموزشی طراحی شده است. این کارگاهِ آنلاین و رایگان، در دو جلسه‌ی ۹۰ دقیقه‌ای، برای آموزشگران و تسهیلگرانِ یادگیری برگزار می‌شود؛ در این کارگاه با نگاهی به مبانی و کارکردهای اعتمادسازی، بر پیاده‌سازیِ این مفهوم در کلاس و دیگر محیط‌های یادگیری تمرکز می‌کنیم و با انجامِ فعالیت‌هایی به تمرینِ این مهارت‌ها می‌پردازیم.

اطلاعات بیشتر درباره‌ی کارگاه

فرم ثبت نام:
https://forms.gle/m7nCBrbFMk7wHf9N8

لطفا خبر برگزاری این کارگاه را با آموزشگران و علاقه‌مندانی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید.


✏️ @AfroozSchool


مرزگذاری عاطفی با دانش‌آموزان؛ راه‌کارهایی برای پیشگیری از آسیب‌های ارتباطی در کلاس

شایلا اوینگ که معلم زبان انگلیسی و نمایش بود تا سال ۲۰۲۰ هرگز دچار پوسیدگی دندان نشده بود، اما وقتی در آن سال درد شدیدی در ناحیه دندان تجربه کرد، متوجه شد که مشکل از دندان‌هایش نیست. دندان‌پزشک او تشخیص داد که شایلا آنقدر دندان‌هایش را از شدت استرس و اضطراب روی هم فشار داده که اگر همین‌طور ادامه دهد، مشکلات جدی برای سلامتش پیش خواهد آمد، مگر اینکه اقداماتی برای کاهش استرس و اضطراب ناشی از کار انجام دهد.

شایلا در ماه‌های ابتدایی همه‌گیری کرونا بطور مستمر از دانش‌آموزان و معلمان حمایت می‌کرد. مشکل بی‌خوابی پیدا کرده بود. تلاش می‌کرد اشتیاقی را که قبلا به کارش داشت حفظ کند و با اضطراب دائم و خستگی مداوم زندگی می‌کرد. او این موضوع را در مقاله‌ای در نشریه‌ی Education Week شرح داده‌بود.

تابستان ۲۰۲۴، بعد از چند سال مشاوره و درمان برای بازگشت زندگی‌ به حالت عادی، شایلا به عنوان مدیر جدید دبیرستان پِکین در ایالت ایلینوی، برای سال تحصیلی جدید آماده می‌شود. او علائمی را که پیشتر در سال ۲۰۲۰ تجربه کرده بود، این‌طور توصیف می‌کند: هزینه‌ای که برای دلسوزی بیش از حد پرداخت کردم؛ هزینه‌ای اجتناب‌ناپذیر که ناشی از تلاش مداوم برای همدلی با زندگی و مشکلات دانش‌آموزانش بود. و ادامه می‌دهد: «چیزی که فهمیدم این بود؛ نمی‌توانید بدون هزینه به دیگران کمک کنید. من باید متوجه می‌شدم که چه چیزی باعث شده بود حال روحی و جسمی‌ام به هم بریزد.»
....

لطفا این پیام را با آموزشگران و معلمانی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید. متشکریم.
✏️ @AfroozSchool


ارتباطِ نزدیکِ معلمان با دانش‌آموزان، آن‌ها را در معرضِ روایت‌ها و مسائلِ خاصی قرار می‌دهد که گاه بارِ عاطفیِ سنگینی را بر دوشِ معلمان می‌گذارد و روحیه و کارشان را تحتِ تأثیر قرار می‌دهد. کسبِ مهارت‌های ارتباطیِ لازم برای رویارویی با چنین موقعیت‌هایی می‌تواند معلمان را با ظرایفِ مرزگذاری‌های عاطفی آشنا کند و راهکارهایی برای تعیین مرزهای عاطفی سالم با دانش‌آموزان در اختیارشان بگذارد تا بتوانند ظرفیت‌ِ ارتباطی‌شان را برای محافظت از خود و پاسخگوییِ مناسب‌تر به نیازهای دانش‌آموزان تقویت کنند. در این مطلب به نمونه‌هایی تجربی از چنین ‌‌راهکارهایی می‌پردازیم.

لطفا این پیام را با آموزشگران و معلمانی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید. متشکریم.


✏️ @AfroozSchool


چرا به دختران یاد می‌دهیم ترسو بودن، «زنانه» و جذاب است؟

من اولین زن آتش‌نشان در سانفرانسیسکو بودم. بیش از ده سال در منطقه‌ی شلوغ و قدیمی شهر کار می‌کردم که خانه‌های کهنه و پوسیده به راحتی آتش می‌گرفتند، گروه‌های خیابانی با چاقو و اسلحه‌ی جیبی با هم می‌جنگیدند و خراب‌کاری می‌کردند. بارها و بارها در راه‌رو‌های تنگ و دودگرفته‌‌ی مجتمع‌های در حال سوختن خزیده‌ام تا ساکنانش را نجات دهم، روی نوزادان احیای قلبی انجام داده‌ام و جسد باد کرده را از دریاچه بیرون کشیده‌ام.

قد من ۱۵۵ سانتی‌متر و وزنم ۷۰ کیلو است. سؤالی که همیشه منتظر شنیدنش هستم این است «با این جثه، انجام این کارها برایت مشکل نیست؟ از نظر فیزیکی می‌توانی؟». اما به جای این همیشه با این سؤال روبه‌رو می‌شوم: «نمی‌ترسی؟» این سؤال هم برایم من عجیب است، هم توهین‌آمیز؛ چون کسانی که این سؤال را می‌پرسند به شجاعت من شک دارند. هیچ وقت نشنیده‌ام کسی از همکاران مرد آتش‌نشان این سوال را بپرسد. گویی که این زن‌ها هستند که باید بترسند.

این شرطی شدن به ترس از سال‌های کودکی شروع می‌شود. پژوهش‌های بسیاری نشان می‌دهند فعالیت‌های فیزیکی مثل ورزش، کوهنوردی و بازی در فضای باز به عزت نفس دختران پیوند خورده است. اما بیشتر وقت‌ها دختربچه‌ها با این هشدار روبه‌رو می‌شوند که به کاری که کوچکترین خطر فیزیکی دارد دست نزنند.




لطفاً این پیام را با آموزشگران و والدینی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید. متشکریم.

✏️ @AfroozSchool


خطرناکه! بیشتر مراقب باش! خیلی احتیاط کن!... هشدارهای پیاپی و پیام‌های مداومِ احتیاط به دختران از کجا ریشه می‌گیرد؟ آیا دختران شکننده‌تر از پسران هستند؟ آیا در مراقبت از دختران و پسران زبانِ یکسانی به‌کار می‌بریم؟ چرا در گفت‌وگو با دختران از همان زبانِ پرورشِ شجاعت و مقاومت در پسران استفاده نمی‌شود؟ آیا این زبانِ موذی به درونی کردنِ ترس در دختران و زنانه شدنِ آن نمی‌انجامد؟ در این مطلب به پیامدهای این رفتار و زبانِ نابرابر در مراقبت از دختران می‌پردازیم.

لطفاً این پیام را با آموزشگران و والدینی که می‌شناسید به اشتراک بگذارید. متشکریم.

✏️ @AfroozSchool

Показано 13 последних публикаций.