👽 به شبکهی سانسور اطلاعات خوش آمدید!
🇺🇸 #رویدادهای_آمریکا
شبکهی اجتماعی توییتر که در کنار فیسبوک و گوگل در جهان امروز ما، شاهراه اطلاعات و دیتا هستند و منبع حیاتی نشر خبررسانی، این روزها دست به سانسور تعمدی اطلاعات میزنند؛ اتفاقی که میتواند تمام رویاهایی که با اینترنت دربارهی آزادی بیان نامحدود بشر داشتیم را نابود کند.
در تازهترین دور سانسور گستردهی اطلاعات، توییتر حساب شخصی مدیر خبری کاخ سفید را بن کرده است! دلیلش؛ چون کایلی مکانانی، در جریان کارزار انتخاباتی آمریکا، خبرهایی را منتشر میکند که دموکراتها و توییترِ دموکرات جک دورسی (مدیر توییتر) دوست ندارند بشنوند! تقریبن در کرهی شمالی هم همین وضعیت برقرار است؛ کیم اون آدمهایی که ممکن است خبرهایی داشته باشند که او دوست ندارد بشنود را سر به نیست میکند.
این فاجعهی اخیر که در ادامهی برچسب "گمراهکننده بودن" زدن به هر توییت رییسجمهور آمریکاست و در عمل متهم ساختن او به تحریف افکارعمومی اما همهی موضوع نیست. توییتر دیشب اکانت روزنامهی نیویورکپست را هم بسته که دیگر داد هر آدمی در #آمریکا را درآورده. دلیل این یکی چیست؟ انتشار گزارشی که در آن آمده؛ هانتر، پسر #بایدن، برای تاجری اوکراینی دلالی کرده تا با پدرش که معاون اول رییسجمهور وقت آمریکا بود، ملاقات کند و دست به معاملههایی بزند؛ مسالهای که تازه نیست و #ترامپ هم در مناظره به آن اشاره کرده بود.
توییتر بابت انتشار این گزارش اکانت نیویورکپست را بن کرد که خشم بسیاری را برانگیخته و سبب عقبنشینی جک دورسی هم شده است. فراموش نکنید که این شبکهی سانسور اطلاعات در ماههای اخیر، بسیاری از گزارشها و ادعاهای ضدچینی علیه حزب کمونیست حاکم این کشور را با موضوع #کرونا که به منشا آن ارتباط داشته باشد را از دسترس خارج کرده و تنها در یکی از شاهکارهایش اکانت دکتر لی منگ یان است که در پژوهش مفصلی همراه سه تن از همکارانش به این نتیجه رسیده که "کوید ۱۹ در آزمایشگاههای #چین ساخته شده است" (دکتر لی و پژوهش را در این گزارش دنبال کنید!) قدرتی که توییتر، فیسبوک و تا حدی هم گوگل برای گمراه کردن افکارعمومی یافتهاند و برپایی سانسور گسترده، سازمانیافته و هوشمند علیه هر چیزی که دوست ندارند، هراسانگیز است!
👇🏼 #رشتهتوییت خوبی از " The Resolute Nihilist" را در همین باره بخوانید 👇🏼
با وجود اینکه به کلی آدم خوشبینی نیستم ولی اصلن تصور نمیکردم آمریکا به این سرعت به این درجه از کنترل اطلاعات برسه. توی نشست پرسش و پاسخ از مدیران گوگل در کنگره پس از انتخابات ۲۰۱۶، پرسش اصلی این بود: 'چی کار کنیم که در آینده با یک "Trump situation" دیگه مواجه نشیم؟' جواب رو داریم این روزها میبینیم. سه غول بزرگ گوکل، فیسبوک و توییتر شریان حیاتی اطلاعات رو در دست گرفتهاند.
به این فکر کنیم که ترامپ خوب یا بد، قهرمان یا دلقک، هرچه که هست منتخب قانونی مردم آمریکا و روی کاغذ و قدرتمندترین فرد روی زمینه. اگر این شرکتها اینقدر قدرتمند شدهاند که به این راحتی سخنان این «قویترین فرد» و منصوبانش رو سانسور میکنند، اگر کل حساب روزنامهای مثل نیویورکپست رو مسدود میکنند، با این روند چهار سال دیگر به کجا میرسند و با آزادی بیان شهروند عادی چه میکنند؟
این سخن مشهور که «با حرف تو مخالفم، اما جانم را میدهم تا حرفت را بزنی» بیشتر وقتها اشتباه فهمیده شده. این سخنی از سر فداکاری و از خودگذشتگی نیست. اتفاقن خودخواهانه ولی دوراندیشانه است. فلسفه این حرف این است که آن نیرویی که امروز مخالف من را خفه میکند، فردا به اژدهای هفتسری بدل خواهد شد که من و امثال من را هم خواهد بلعید. پس تا با بلعیدن مخالف من بزرگتر و قویتر نشده باید جلویش را بگیرم!
کسانی که از آقایی به نام دونالد ترامپ نفرت بیحد دارید و قطبنمای سیاسیتان براساس میزان دوری و نزدیکی از این شخص تنظیم شده، این فرد ۷۵ سال سن دارد و در بدترین حالت چهار سال دیگر میتواند فعال بماند. پس از او ما میمانیم و دیوارهای کجی که تا ثریا کج خواهند رفت. تاریخ نشان داده آزادیهای فردی وقتی گرفته شوند دیگر با زبان خوش پس داده نخواهند شد.
#روزنامهنگاری #توییتباز
@RETURNTOROOTS🦋