کانال خبری ویژه پزشکان


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


@DRb1232 :آیدی ارتباط

Related channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


رزیدنت سال دوم روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و اهل شهرستان سقز، صبح امروز پس از خوردن ۸۰ عدد قرص ایندرال در بیمارستان امام ساری درگذشت.
شاهدین از جر و بحث شدید وی در بخش روانپزشکی با رزیدنتهای سال بالا در صبح امروز خبر دادند.

✅ نقل از کانال خبری پزشکان
@medfo


Forward from: معرفی کانال های برتر پزشکان
🔷 معاون بهداشت وزارت بهداشت:

🔸 سالانه ٣٥٠٠ نفر در کشور شرایط اهداء عضو دارند

🔸هر چهار ساعت، یک نفر به دلیل تامین‌نشدن عضو مورد احتیاج، فوت می‌کند

🔸ایجاد شرایط فرهنگی و زیرساختی در نقاط مختلف کشور، می‌تواند از میزان مرگ و میر‌های ناشی از نیاز به اعضاء بدن را به شدت کاهش دهد
@chanealmead


Forward from: سپیدپوشان سرزمین چهار فصل
✅معاون درمان وزیر بهداشت از میزان پیشنهادی برای افزایش تعرفه‌ها وضعیت بودجه درمان در سال ۹۷ خبر داد.

🔻دکتر قاسم جان بابایی گفت:

🔸پیشنهاد ما برای تعرفه ها در لایحه بودجه ۹۷، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال قبل بود، این میزان در شورای عالی بیمه تعیین شد اما سازمان برنامه بودجه آن را ابلاغ نکرد البته با وجود افزایش ۱۰ درصدی به طور قطع در حوزه درمان کسری خواهیم داشت.

🔸هزینه‌ها در حوزه سلامت شامل لوازم مصرفی‌ که در حوزه درمان خریداری می‌شود تا سایر موارد، وابسته به تورم است و به همین دلیل هزینه‌های حوزه درمان به تبع آن افزایش پیدا می‌کند.

🔸از پول‌هایی که از محل هدفمندی یارانه‌ها باید در حوزه درمان دریافت می‌کردیم ریالی به ما نداند این در حالی بود که باید ۵ هزار میلیارد از محل هدفمندی یارانه‌ها دریافت می‌کردیم، اما در این ردیف بودجه‌ای اکنون صفر هستیم.

🔸از محل یک درصد مالیات بر ارزش افزوده کمتر از ۵۰ درصد بودجه تخصیص یافته را دریافت کردیم، اکنون سه ماه تا پایان سال باقی نمانده است و هنوز مطالبات ما پرداخت نشده است.

🔸یکی از ردیف‌های بودجه‌ای که قرار بود به ما بدهند مالیات بر سیگار بود از این ردیف بودجه‌ای که هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تخمین زده می‌شد قرار بود نزدیک به ۸۰۰ میلیارد تومان در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد، اما از این ردیف بودجه‌ای۸۰ میلیارد برای وزارت بهداشت در نظر گرفته‌اند.

🔸وزارت بهداشت تلاش کرده بود که از محل درآمد مالیات بر سیگار بخشی به حوزه سلامت تخصیص پیدا کند، اما با وجود تلاش‌های انجام شده تنها ۸۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت اختصاص پیدا کرده است.


🔸در مجموع بودجه حوزه سلامت در سال ۹۷ وضعیت خوبی ندارد، با این وضع بودجه‌ای نگرانی‌هایی وجود دارد ما به دلیل کمبود بودجه در حوزه سلامت در سال ۹۷، ۲ انتخاب بیشتر در وزارت بهداشت نداریم یا باید خدمت‌های داده شده به مردم را کم کنیم یا خدمت بدهیم و بدهکارتر شویم.

🔸چون نمی‌توانیم خدمت را کم کنیم و مردم از ما توقعاتی دارند لاجرم بدهکارتر می‌شویم.
@sepidposhanesarzamin4fasl


Forward from: @attachbot
✅ برترین دانشکده‌های داروسازی

❇️ نتایج رتبه‌بندی دانشکده‌های داروسازی کشور براساس شاخص H-Index، مبتنی بر مقالات اعضای هیات علمی دانشکده مربوطه منتشر شد.

✅ در این رتبه‌بندی تعداد مقالات تمامی اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی هر دانشگاه علوم پزشکی به تفکیک دانشگاه استخراج شده و سپس استنادات و شاخص H-Index آن درج شده است.

این رتبه بندی که براساس بانک اطلاعاتی Scopus در پایان سال میلادی ۲۰۱۷ استخراج شده است و در برگیرنده شاخص‌های تعداد مقالات، تعداد استنادات و شاخص H-index است.

شاخص H-Index نمادی از کمیت و کیفیت کار پژوهشی یک مجموعه است. به عنوان مثال اگر دانشکده‌ای شاخص H-Index برابر با ۴۰ داشته باشد یعنی آن دانشکده ۴۰ مقاله حداقل ۴۰ استنادی دارد.

مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت شاخص‌های جدول زیر را براساس اطلاعات مقالات منتشرشده اعضای هیات علمی در هر دانشکده داروسازی گردآوری و محاسبه کرده است.
@medfo


✅ امروز؛ شروع توزیع کارت آزمون استخدامی پزشکان متخصص

◀️کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی پزشکان متخصص در دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سال ۹۶ از امروز توزیع می‌شود.

✅حسین توکلی اظهارداشت: کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی پزشکان متخصص در دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سال ۹۶ از  امروز توزیع می‌شود.کارت‌های ورود به جلسه داوطلبان از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org توزیع می‌شود.

وی افزود: این آزمون جمعه ۲۲ دی در شهر‌های تبریز، اصفهان، تهران،مشهد و بابلسر برگزار خواهد شد.

◀️به گفته سخنگوی سازمان سنجش، در این آزمون ۴۷۲ داوطلب نام نویسی کرده اند که از این تعداد ۲۴۱ نفر زن و ۲۳۱ نفر مرد هستند.
@medfo


Forward from: کانال خبری ویژه پزشکان
💠 دبیر شورای عالی بیمه سلامت کشور:

✅ پرداخت دوکا (2K) به تمام پزشکان متخصص در همه رشته ها با قوت ادامه دارد

🔹 سازمان بیمه سلامت در مکاتبه ای با دبیرخانه شورایعالی بیمه سلامت کشور پیشنهاد داده بود که اصلاحاتی در آیین نامه پرداخت دوکا به پزشکان متخصص شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی کشور ایجاد شود که پرداخت های تمام وقتی، مشمول تمام پزشکان و برخی از گرو های تخصصی نشود که با این پیشنهاد مخالفت شد

🔹ایجاد دسترسی بیشتر به خدمات باکیفیت برای مردم، یکی از اصول مهم طرح تحول سلامت است و کلیه شواهد علمی نیز نشان می دهد که افزایش نیروهای تمام وقت، باعث ارتقای کیفیت درمان و افزایش دسترسی به خدمات می شود بنابراین با پیشنهاد سازمان بیمه سلامت مخالفت شد

🔹دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت تاکید دارد که بر اساس مصوبه هیات وزیران در خصوص کتاب ارزش گذاری نسبی و برنامه های پنجم و ششم توسعه، پرداخت دوکا (2K) به کلیه پزشکان متخصص طرحی و غیرطرحی در همه رشته ها باید با قوت ادامه پیدا کند .
@medfo


⭕️داروخانه‌ها بی‌پول، شده‌اند/ مسئولان دست از گفته های پوچ بردارند
مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران گفت: چرخه اقتصادی دارو زمین گیر شده است و به روزی نزدیک شده‌ایم که بگوییم داروخانه ها بی پول، بی دارو هم می‌شوند و در این شرایط هنوز برخی مسئولان دست از گفته‌های پوچ و و عده وعیدهای تو خالی برنداشته‌اند.
حمید خیری، عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران با اشاره به تاخیر پرداخت مطالبات داروخانه ها اظهار داشت: چک های داروسازان، پشت سر هم در حال برگشت خوردن است و دلیل اصلی آن، این است که داروخانه ها، صورت حساب داروهایی که به مردم تحویل داده اند را نمی توانند از سازمان های بیمه گر دریافت کنند.

وی ادامه داد: چرخه اقتصادی دارو زمین گیر شده است و داروخانه ها توانایی بازپرداخت بدهی های خود به شرکت های پخش دارو را ندارند. و علی رغم سیطره چنین فضایی بر چرخه دارویی کشور، هنوز برخی مسئولان دست از گفته های پوچ و و عده وعیدهای تو خالی برنداشته اند.

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران افزود: وظیفه ملی و صنفی ما حکم می کند بر اساس تجربه تلخ سال های گذشته و نیز تجربه سایر کشورها هشدار دهیم که اگر راه حلی برای پرداخت مطالبات داروخانه ها درنظر گرفته نشود، در چند هفته آینده، شاهد آن خواهیم بود که داروخانه هایی که بی پول شده اند، بی دارو هم می شوند.

خیری باطرح این پرسش که« واقعا داروخانه ها وقتی نمی توانند پول دارو را از سازمان های بیمه گر دریافت کنند، چه باید کنند؟» افزود: هرچند مردم، داروی خود را کماکان از داروخانه ها تحویل می گیرند ولی وقتی داروساز در راهروهای دادگستری به دنبال رفع و رجوع شاکیان چک های برگشتی خود است، چطور می تواند داروی مردم را تهیه و عرضه کند؟

وی با اشاره به این نکته که نتایج این بی توجهی، گریبان نظام سلامت را خواهد گرفت، تصریح کرد: هم اکنون حدود ۱۱ هزار داروخانه در کشور فعال هستند که خوشبینانه باید بگوییم فقط یک سوم آن ها، وضعیت اقتصادی قابل قبولی دارند و بقیه در حال دست و پنجه نرم کردن با بدهی های خود هستند.
@medfo


❇️سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل منصوب شد

🔹وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر فرزاد جلالی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی بابل منصوب کرد.
@mefdo


Forward from: lawmed
كرمان آيين نامه كلينيك.pdf
359.6Kb
💢 نمونه:
کلینیک های #ویژه مستقل دارای ساختار تشکیلاتی نمی باشد.
لذا امور آنها بر مبنای آیین نامه داخلى و چارچوب مقررات جاری دانشگاه اداره خواهند شد.
♻️ كانال صداى حقوق بالينى
@lawmed


Forward from: lawmed
دستورالعمل اجرايى كلينيك ويژه.pdf
462.7Kb
💢 دستورالعمل اجرائى كشورى كلينيك ويژه تخصصى
🔻بند ١-٦
استفاده از متخصص غيرهيأت علمى در صورت نياز و صلاحديد
بلامانع است.
♻️ كانال صداى حقوق بالينى
@lawmed


Forward from: @attachbot
✅ نشست هم اندیشی روسا و نمایندگان انجمن های پزشکی مرتبط با حوزه استتیک امروز ۱۸ دی ماه ۱۳۹۶ به میزبانی سازمان نظام پزشکی مشهد برگزار شد .

❇️در این نشست که نمایندگان انجمن های جراحان عمومی ، جراحان پلاستیک ،چشم پزشکی ، پزشکان عمومی ، پوست ،دندان پزشکان عمومی، ارتوز و پروتز، گوش و حلق و بینی شرکت داشتند حاضران به بیان دیدگاههای خود در حوزه زیبایی پرداختند.

تاکید بر "اصل احترام به همکاران پزشک" در حوزه های تخصصی مختلف، حفظ عنوان "زیبایی" برای پزشکان این حوزه برای تفکیک از مداخله گران غیر پزشک، تاکید بر توانمند سازی علمی پزشکان و دندانپزشکان عمومی در حوزه زیبایی ، عدم انحصار طلبی ، الگو برداری صحیح آموزشی از جوامع پیشرفته و آموزش های مداوم در جهت به روز بودن علمی و عملی پزشکان شاغل در حوزه زیبایی از اهم موارد مطرح شده در این جلسه بود.

در پایان ضمن تاکید بر اتحاد و همدلی در میان تخصصهای مختلف پزشکی در جهت سلامت مردم ، انجمن متخصصان پوست آمادگی خود را برای برگزاری دوره های توانمندسازی پزشکان در حوزه بیماریهای پوست و زیبایی اعلام کرد.
ضمن آنکه بنا شد کلیه پزشکان شاغل در حوزه زیبایی مجوز کار در این حوزه را از سازمان نظام پزشکی اخذ نمایند و با متخلفان و مداخله گران که سلامت جامعه را به خطر می اندازند برخورد قانونی صورت گیرد
@medfo


✅درخواست وزارت بهداشت درباره تعرفه های پزشکی ۹۷/ بدهی ۱۳هزار میلیاردی بیمه های پایه به وزارت بهداشت

❇️قائم مقام وزیر بهداشت ضمن اشاره به بدهی بیش از ۱۳هزار میلیارد تومانی بیمه‌های پایه به وزارت بهداشت، از بیمه‌های تجاری نیز سهم وزارت بهداشت از بیمه شخص ثالث جهت درمان رایگان مصدومان ترافیکی را بپردازند.

◀️ایرج حریرچی در نشست خبری امروز وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به مراکز درمانی اظهار کرد: ما بابت ارایه خدمات در سال ۹۵ و ۹۶ بالغ بر ۲۵ هزار و ۳۵۸ میلیارد تومان اسناد ارسالی و ۴ هزار میلیارد تومان اسناد بین راهی داریم. از این ارقام بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان به بیمارستان‌ها پرداخت شده و ۱۳ هزار و ۱۵۳ میلیارد تومان فقط برای اسناد ارسالی طلب داریم.

بدهی ۱۳هزار میلیارد تومانی بیمه‌های پایه به وزارت بهداشت

وی افزود: سازمان‌های بیمه‌گر تا کنون با استفاده از اوراق و تهاتر سعی کردند بدهی‌های خود را پرداخت کنند، اما مجموع آنها بیش از ۴ هزار میلیارد تومان اسناد بین راهی بوده است و همچنان بیش از ۱۳ هزارمیلیارد تومان طلب داریم.
بدعهدی بیمه‌های تجاری و ۱۰۰۰میلیاردی که به حساب وزارت بهداشت واریز نشد

وی ادامه داد: سازمان‌های بیمه‌گر تجاری که بیمه شخص ثالث دارند باید ۱۰ درصد از دریافتی خود در این زمینه را مستقیم به حساب وزارت بهداشت واریز کنند، اما تاکنون هزار میلیارد تومان از این پول به صندوق وزارت بهداشت واریز نشده است و مدتی پیش یکی از این بیمه‌ها اعلام ورشکستگی کرده و ۶۰ میلیارد تومان از این پول را نداده است و ما نگران هستیم این موضوع باعث شود نتوانیم  وسایل و تجهیزات برای مداوای این مجروحان تهیه کنیم.

❇️درخواست وزارت بهداشت درباره تعرفه‌های پزشکی ۹۷

◀️وی در ادامه صحبت‌هایش درباره تعرفه‌های پزشکی سال ۹۷ نیز توضیح داد و گفت: طبق قانون، تعرفه‌های پزشکی باید قبل از تقدیم لایحه بودجه سال آینده به مجلس، مشخص و در صورت نیاز، تغییرات در آن اعمال شود. کارشناسی‌های لازم از تابستان برای تعرفه‌های انجام شده و آبان ماه پیشنهاد شورای عالی بیمه به سازمان برنامه و بودجه ارائه شد.

وی ادامه داد: در این لایحه پیش‌بینی لازم برای تعرفه‌ها صورت نگرفته است، به همین دلیل نگران هستیم که بعد از بسته شدن سقف بودجه، سازمان‌های بیمه‌گر با مشکل روبرو شوند. درخواست ما این است که قبل از تصویب نهایی بودجه، تغیرات لازم در تعرفه‌ها انجام و تعیین تکلیف شوند.

 سخنگوی وزارت بهداشت درباره چگونگی حمایت این وزارتخانه از شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی اظهار کرد: این وزارتخانه حمایت خوبی از شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی انجام می‌دهد. در بیشتر داروها و تجهیزات پزشکی که در تولید آن به خود کفایی رسیده‌ایم، محدودیت شدید واردات قطعی شده است. مشکل بعضی از شرکت‌ها تاخیر در دریافتی آنها از بیمارستان‌ها و داروخانه‌های دولتی است که امیدواریم با اقدامات اخیری که سازمان‌های بیمه‌گر انجام داده‌اند، بخشی از این مطالبات پرداخت شود.

وی درباره  جزییات جلسه اخیر وزارت بهداشت با صنایع دارویی نیز گفت: در حال حاضر تمام پرداختی سازمان‌های بیمه‌گر با تعرفه دولتی هیات وزیران انجام می‌شود. از طرفی هم تغییر قیمت ارز روی کالاهای زیادی تاثیرگذار است، اما روی دارو نمی‌تواند تاثیرگذار باشد. امروز نرخ برابری دلار و یورو ۱.۲ درصد تغییر کرده است. با توجه به اینکه خرید ما با یورو انجام می‌شود، این اتفاق در اقتصاد دارویی ما هزینه مازاد ایجاد می‌کند.

حریرچی ادامه داد: دارو، هتلینگ و خدمات بهداشتی و درمانی، تعرفه‌های ثابت دارند ضمن این که این توقع وجود دارد که نباید در این حوزه به مردم فشار وارد شود. در حال حاضر بیشترین
مشکل صنایع دارویی ما مطالبات به تاخیر افتاد ه آنها است. وزارت بهداشت تلاش می‌کند قیمت دارو را در پایین‌ترین سطح ممکن حفظ کند، اما باید به محدودیت‌های صنعت دارو نیز توجه کرد. علاوه بر آن صنایع دارویی باید مانند صنایع دیگر به  افزایش بهره‌وری و صادرات توجه داشته باشند.

✅عقب افتادگی ۹ ماهه کارانه پرستاران و پیراپزشکان

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه با بیان اینکه تلاش می‌کنیم مطالبات گروه پرستاری و پیراپزشکی را در سریع‌ترین زمان ممکن پرداخت کنیم، گفت:‌ در حال حاضر بیشتر دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخت‌های عقب افتاده خود را چندین ماه جلوانداخته‌اند، اما پرداخت مطالبات کادر درمان تابع این است که چقدر بتوانیم از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات خود را دریافت کنیم. به طور متوسط پرداخت کارانه‌های پرستاران و پیراپزشکان حدود ۹ ماه عقب افتاده است. در برخی از بیمارستان‌های کوچک ضریب نیروی انسانی دو است اما اشغال تخت پایین است. به همین دلیل مجبوریم در این مراکز هزینه بیشتری پرداخت کنیم.
@medfo


Forward from: Scientometrics
🔴 وزیر بهداشت و دو معاونش، این توانایی را داشته که علی رغم درگیری در کار اجرایی، درمانی و آموزشی، در طول 4 سال قبل، به طور متوسط در کمتر از هر 9 روز (5/36 تا8/11 روز) 1 مقاله منتشر کنند
منبع: اسکپوس


Forward from: معرفی کانال های برتر پزشکان
⭕️رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرچک از دستگیری یک پزشک قلابی در این شهرستان خبر داد.

◀️ دکترحسین لیاقتدار گفت: در راستای اجرای طرح بازرسی از واحدهای درمانی شهرستان، کارشناسان شبکه بهداشت یک پزشک قلابی را در یکی از مناطق قرچک شناسایی کردند که با استفاده از مهر نظام پزشکی، کنار دیگر پزشکان در یک مجموعه به کار طبابت مشغول بود.


وی افزود: این فرد خود را به عنوان پزشک پوست، مو و زیبایی معرفی کرده بود و نسبت به درمان مراجعین اقدام می‌کرد.


وی تصریح کرد: این فرد متقلب، دارای مدرک دیپلم بوده و هیچ گونه تخصصی در امر طبابت نداشت که پس از شناسایی، محل فعالیت این فرد پلمب و به منظور سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده شد.


لیاقتدار بیان کرد: طی 2 ماه گذشته این چهارمین فردی است که به عنوان پزشک متقلب در قرچک شناسایی شده و از فعالیتش جلوگیری شده است.


وی گفت: قرچک به دلیل نزدیکی به شهر تهران، از نرخ مهاجرت زیادی برخوردار است و این امر باعث می‌شود تا چنین تخلفاتی هر از چندگاهی در مناطق مختلف مشاهده شود.

@chanealmead


✅ قائم مقام معاون آموزشی وزیر بهداشت درباره شایعه پارتی بازی در پذیرش دانشجویان دستیاری در دانشگاه های علوم پزشکی گفت:

◀️ آزمون پذیرش دستیاری حساس ترین آزمون کشور است، طبیعی است که با توجه به این حساسیت، وزارت بهداشت با دقت فراوان، بر برگزاری این آزمون نظارت می کند. به همین علت در سال های اخیر هیچگونه تخلفی در این آزمون نه گزارش شده است و نه کسی توانسته تخلفی پیدا کند.

✅اکبری ادامه داد: همه سازمان های اجرایی و نظارتی با چشم باز به برگزاری آزمون دستیاری در کشور نظارت دارند و با صراحت اعلام می کنم مدل آزمون دستیاری طوری نیست که امکان تخلف یا اعمال نفوذ در آن باشد و امکان هیچگونه دخالتی در روند برگزاری و پذیرش دانشجو در آزمون دستیاری پزشکی از جمله جا به جایی افراد وجود ندارد.

✅قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: همه داوطلبان آزمون دستیاری در شرایط مساوی آزمون می دهند، برگه ها تصحیح می شود، نمره ها آنالیز می شود و کسی هم از نمره کسی خبر ندارد تا روزی که قرار است نتایج نهایی اعلام شود.

✅وی گفت: هیچ تفاوتی بین داوطلبان وجود ندارد، البته در سهمیه مناطق محروم، افراد متقاضی می توانند با نمره کمتری قبول شوند اما هر کسی متقاضی سهمیه مناطق محروم نمی شود چون باید سه برابر مدت تحصیل انحصارا در آن منطقه و معمولا در دورترین و محروم ترین مناطق کار کند و هر پزشک متخصصی حاضر نمی شود به این مناطق برود.

✅ اکبری ادامه داد: اگر کسی از سهمیه ۳۰ درصدی مناطق محروم استفاده کند متعهد می شود در مناطق محروم خدمت کند و باید به تعهد خود پایبند باشد، غیر از این مورد، قبول شدن در آزمون دستیاری در رقابت آزاد نیازمند نمره بالایی است.

✅وی گفت: امسال هم در مورد آزمون دستیاری فقط یک مورد اعتراض وجود داشت که بررسی ها مشخص کرد که فردی، کارنامه ای را که مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت به او داده بود، دستکاری و نمراتش را لاک گرفته و نمره دیگری را به جای آن تایپ کرده بود و ادعا می کرد که با این نمرات خوب، رتبه پایینی آورده است و یک نفر دیگر که کارنامه واقعی داشته با این نمرات پایین تر حائز رتبه بهتری شده است؛ این فرد متخلف این کارنامه جعلی را منتشر کرده بود.

✅اکبری در پایان افزود: این فرد متخلف به دادگاه معرفی شد و اکنون به تخلف و جرم خود اعتراف کرده است بنابراین با صراحت و قاطعیت اعلام می کنم در سال های اخیر هیچگونه تقلب و تخلفی در برگزاری آزمون دستیاری نداشته ایم، مواردی از اعتراض مثل همه آزمون ها بوده است که همه آنها بررسی شده و به صورت مستدل به آنها پاسخ داده شده است.
@medfo


Forward from: @attachbot
❇️ قائم مقام معاون آموزشی وزیر بهداشت خبر داد:
◀️تقاضای دانشگاه آزاد برای راه‌اندازی رشته‌های تخصصی پزشکی

قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی درخواست هایی برای ایجاد رشته های دستیاری و تخصصی پزشکی به وزارت بهداشت ارائه کرده است که در حال بررسی است.

حمید اکبری افزود: برای ایجاد هر رشته دانشگاهی در گروه علوم پزشکی یکسری شرایط از نظر امکانات آموزشی، فضای فیزیکی و هیات علمی وجود دارد اگر این شرایط در هر دانشگاهی فراهم باشد، بعد از اعلام درخواست، بازدید صورت می گیرد. موضوع در شورای گسترش آموزش پزشکی بررسی می شود و اگر مشخص شود، شرایط وجود دارد، از طرف وزارت بهداشت مجوز داده می شود.

وی گفت: دانشگاه آزاد از سال قبل، با مجوز وزارت بهداشت، مجوز تربیت دستیار و پذیرش دانشجو در رشته تخصصی داخلی را از وزارت بهداشت دریافت و پذیرش دانشجو را شروع کرده و اگر بتواند شرایط مناسبی مطابق استانداردهای آموزشی وزارت بهداشت فراهم کند خیلی فرقی نمی کند که افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته های تخصصی دولتی باشد یا غیر دولتی.

وی افزود: برای وزارت بهداشت کیفیت آموزشی مهم است، هم هنگام مجوزدادن، کیفیت آموزشی و شرایط استاندارد آموزشی بررسی می شود و هم بعد از صدور مجوز و فعالیت آموزشی در هنگام نظارت، رعایت شرایط و استانداردهای آموزشی به دقت در وزارت بهداشت بررسی می شود و این شرایط برای دانشگاه های دولتی و غیر دولتی تفاوتی ندارد.

اکبری ادامه داد: این طور نیست که چون فلان دانشگاه، دولتی است، وزارت بهداشت چشم خود را می بندد و شرایط استاندارد آموزشی را آسان می گیرد و برای دانشگاه غیردولتی مثل دانشگاه آزاد سخت گیری می کند، همه تقاضاها بر اساس استانداردهای مدون بررسی می شود.

قائم مقام آموزشی وزارت بهداشت گفت: دانشگاه آزاد برای اخذ مجوز چهار رشته تخصصی پزشکی (دستیاری) از جمله زنان و زایمان و کودکان درخواست داده است و همان طور که این درخواست ها برای دانشگاه های علوم پزشکی بررسی می شود، با همان اصول، معیارهای این درخواست ها برای دانشگاه آزاد هم بررسی می شود.

وی افزود: برای برخی از درخواست های دانشگاه آزاد، بررسی انجام و پاسخ داده شده که کمبودهایی وجود دارد و اگر کمبودها بر طرف شود، دوباره در مسیر شورای گسترش آموزش پزشکی و شورای آموزش پزشکی تخصصی وزارت بهداشت بررسی می شود و اگر شاخص ها رعایت شود، به دانشگاه آزاد برای تربیت دانشجوی رشته های تخصصی پزشکی مجوز داده می شود.
@medfo


♦️پزشکان خریدار و هنرمندان فروشنده !

🔹نگاهی به حضور پزشکان در صدا و سیما

✍دکتر مهدیار سعیدیان

اصولا هر باند و دسته ای که در وزارت بهداشت روی کار می آید سیاست های رسانه ای خود را اجرا می کند .البته با هماهنگی رادیو و تلویزیون.در این میان هزینه های زیادی برای تولید برنامه های پزشکی و سلامت می شود ، اما عدم تخصص لازم ، باعث می شود که هر روز میلیاردها تومان از بودجه رسانه ملی به هدر برود.
جدیدا از تهیه کنندگان خواسته شده که به ازای دعوت هر پزشک مبلغ 2 تا 4 میلیون تومان از پزشک مربوطه دریافت کنند ! شکی نیست که در این شرایط با برنامه هایی تبلیغاتی روبرو می شویم که پزشکان تازه به دوران رسیده به قصد معروف شدن در آنها شرکت می کنند و با دادن این پول مردم را که متاسفانه بسیاری از آنها به قول معروف عقلشان به چشمشان است به سمت خود جذب می کنند !

✅همکاران محترم حتما متوجه شده اندکه چندی است پزشکانی که حتی قدرت بیان یک بیماری را به زبان ساده ندارند و از طرفی عضو هیات علمی دانشگاه نیستند
( معمولا روال بر این بوده که پزشکان شرکت کننده در مصاحبه های پزشکی حتما باید عضو هیات علمی باشند) زیاد در تلویزیون دیده می شوند !البته این گفته به معنای نفس حضور پزشکان جوان و مبتکر در رسانه ملی نیست.
اما تصور کنید آ با چه رویی با یک استاد و پزشک برجسته در سطح جهانی تماس می گیرند و می گویند 4 میلیون تومان بده تا دعوتت کنیم !؟
در صورتی که همین مدیران گروه و تهیه کنندگان صدا و سیما برای دعوت یک خواننده یا
هنر پیشه هر مبلغی که وی طلب کند می پردازند !
در باره روحیه پزشک ستیزی بسیار نوشته ام ولی این توهین علنی به پزشکان است !
وسازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت هم تنها نظاره گر هستند.
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ...
@medfo


Forward from: @attachbot
✅معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد:طلب 15 هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت از بیمه ها


◀️معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه بیمه‌ها 15 هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت بدهکار هستند، گفت: با توجه به اعتبار پیش‌بینی‌شده برای بیمه‌ها در سال 97 فقط برای بیمه سلامت حدود 10 هزار میلیارد تومان کسری اعتبار وجود دارد.

✅ علیرضا رئیسی در نشست با جمعی از مدیران ستادی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه هدف پزشک خانواده بهبود اقتصاد سلامت، دسترسی آسان به خدمات با کیفیت و ارتقای شاخص‌های سلامت است، اظهار کرد: به طور متوسط در کشور به ازای هر 20 هزار و 700 نفر یک پزشک عمومی وجود دارد.


◀️وی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده باید سطوح یک، دو و سه پوشش دهد، گفت: برای اجرایی شدن طرح پزشک خانواده گسترش پرونده الکترونیک است.


معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه کارهای خوبی در حوزه بهداشت انجام شده است، افزود: با توجه به اقدامات صورت گرفته در سطح یک باید برنامه‌ریزی اساسی در سطوح دو و سه نیز انجام شود.


✅✅ وی با اعلام اینکه بیمه‌ها 15 هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت بدهکار هستند، بیان کرد: با توجه به اعتبار پیش‌بینی شده برای بیمه‌ها در سال 97 فقط برای بیمه سلامت حدود 10 هزار میلیارد تومان کسری اعتبار وجود دارد که باید برای این موضوع برنامه‌ریزی و اصلاحات لازم  در بودجه پیشنهادی انجام شود.


❇️رئیسی با اشاره به اینکه 50 درصد زنان باردار به پزشک خانواده و مراقبین سلامت مراجعه نمی‌کنند، گفت: بسیاری از افراد به متخصصان مراجعه می‌کنند که باید سطوح دو و سه نظام ارجاع را فعال کنیم.


وی به احداث بیمارستان‌های 20 و 35 تختخوابی اشاره کرد و افزود: ما نیاز مردم را بد ترجمه کردیم و به دلیل فشار برخی از مسؤولان بیمارستان‌های کوچک ساخته شد در حالی که بسیاری از این نوع خدمات را می‌توان در کلینیک‌ها ارائه کرد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با بیان اینکه حوزه بهداشت بسیار گسترده است، اظهار کرد: طرح پزشک خانواده ابعاد مختلفی دارد که نباید تنها به ویزیت توجه شود.


سید عباس موسوی به پراکندگی جمعیت استان مازندران اشاره کرد و افزود: استان مازندران رتبه پنجم دانشگاه‌ها را از نظر جمعیت دارد که با توجه به این گستردگی، همت و تلاش مضاعف را طلب می‌کند.


وی با بیان اینکه مازندران به دلیل ظرفیت کشاورزی و توریست‌پذیری، از  استان‌های ویژه در کشور به شمار می‌رود، گفت: با توجه به دریا و سواحل در استان باید به بحث پیشگیری در حوزه بهداشتی در این حوزه‌ها اهتمام ویژه داشت.
@medfo


Forward from: معرفی کانال های برتر پزشکان
⭕️چرایی بروز خشونت در اورژانس‌های بیمارستانی

عضو هیئت برد سلامت در بلایای وزارت بهداشت با بیان اینکه به نظر می‌رسد میزان خشونت در اورژانس‌ها در کشور ما به نسبت جمعیت و بیماران مراجعه‌کننده به اورژانس بالا است، گفت: در کشور ما هم سال‌هاست قوانین مشخصی در خصوص برخورد با کسانی­ که ایجاد خشونت بخصوص با پرسنل درمانی و بخصوص بخش اورژانس بیمارستان می­‌کنند، وضع شده است، اما باید پرسید چقدر از این قوانین اجرا شده و این قوانین چه مقدار بازدارنده بوده‌اند؟

دکتر غلامرضا معصومی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به موضوع ایجاد خشونت در بخش‌های اورژانس، گفت: خشونت در اورژانس در تمام دنیا وجود دارد، اما به نسبت جمعیت و بیماران مراجعه‌کننده به اورژانس به نظر می­‌رسد این آمار در کشور ما بالاتر است.

وی با اشاره به برخی علل خشونت در اورژانس، افزود: ازدحام بیماران و همراهان در اورژانس، افزایش ماندگاری و انتظار بیماران بخش اورژانس، کمبود پرسنل پزشکی و پرستاری، کم تجربه بودن و جوان بودن پرسنل اورژانس، بی‌اعتمادی به کادر درمانی، تاثیر مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی روی جامعه و افزایش اضطراب و کاهش آرامش روانی جامعه، عوامل منطقه‌ای و قومیتی، ارجاع نابجای بیماران به بخش اورژانس، نقص موجود در قوانین و نظارت و اجرای قوانین در مورد افراد خاطی، عدم وجود برنامه‌های مداوم برای آموزش پرسنل اورژانس برای کنترل و پیشگیری خشونت، خستگی و فشار بالای کاری پرسنل اورژانس و کم بودن دریافتی پرسنل اورژانس و عدم تامین مالی آنها از جمله عللی است که منجر به بروز خشونت در اورژانس‌ها می‌شود.

معصومی ادامه داد: بررسی­‌ها و مطالعات زیادی در خصوص کنترل و مقابله با خشونت در بخش اورژانس انجام شده است که نتایج آماری جالبی نیز داشته است. به عنوان مثال این نتایج نشان می‌دهد که بیشتر افراد شاغل در اورژانس خشونت را بیش از یک بار تجربه کرده‌اند. میزان خشونت در پرسنل با سنین، سنوات کاری و میزان تحصیلات کمتر بیشتر رخ داده است. بروز خشونت در جنس مذکر بیشتر بوده و در ساعات عصر و شب و روزهای غیرتعطیل بیشتر خشونت گزارش شده است. همراهان بیماران ترومایی و بیماران غیرترومایی بیشترین خشونت را از خود نشان داده‌اند و مشاهده شده است که بیماران ترومایی حاصل نزاع و ضرب و جرح بیش از بیماران ترومایی عادی و همچنین بیماران غیرترومایی روانپزشکی و مسمومیت بیش از بیماران غیرترومایی داخلی مستعد خشونت بوده‌اند. همچنین سوء‌رفتار کلامی رتبه اول، تهدید رتبه دوم و ضرب و جرح رتبه سوم الگوی خشونت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

عضو هیئت برد سلامت در بلایای وزارت بهداشت با بیان اینکه در کشور ما هم سال­‌هاست قوانین مشخصی در خصوص برخورد با کسانی­ که ایجاد خشونت بخصوص با پرسنل درمانی و بخصوص بخش اورژانس بیمارستان می­‌کنند، وضع شده است، گفت: در عین حال باید پرسید چقدر از این قوانین اجرا شده و این قوانین چه مقدار بازدارنده بوده‌اند؟. البته قطعا بحث آموزش به پرسنل درمانی و کارکنان بخش اورژانس در نحوه برخورد با بیماران آماده خشونت بسیار حائز اهمیت است اما متاسفانه این موضوع مغفول مانده است. همچنین رسیدگی مناسب به بخش اورژانس بیمارستان­‌ها چه به لحاظ فضای فیزیکی و چه به لحاظ امکانات و تجهیزات نکته مهم دیگری است که در مقابله با خشونت در بخش اورژانس تاثیر مشخصی خواهد داشت.

معصومی با بیان اینکه استفاده از پرسنل نگهبانی و امنیتی مناسب و کارآمد جهت پیشگیری و کنترل این شرایط در بخش اورژانس لازم است، افزود: در عین حال آموزش عمومی در سطح جامعه هم به لحاظ یادگیری مناسب استاندارهای بخش اورژانس (مثلا اینکه متوسط زمان ویزیت بیماران در بخش اورژانس در بهترین مراکز دنیا نیز حدود دو ساعت است) و هم به لحاظ درک شرایط حساس اورژانس و لزوم تمرکز و داشتن فکری آرام و آزاد برای درمان مناسب بیماران در پرسنل بخش اورژانس، بسیار مهم و ضروری است.
@chanealmead


براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد و علوم بهزیستی و توانبخشی معرفی و با ابلاغ وزیر بهداشت منصوب شدند.

با حکم وزیر بهداشت دكتر محمدرضا دارابی به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد و دكتر محمد کمالی به عنوان رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی منصوب شدند
@medfo

20 last posts shown.

11 664

subscribers
Channel statistics