TGStat
TGStat
Type to search
Advanced channel search
  • flag English
    Site language
    flag Russian flag English flag Uzbek
  • Sign In
  • Catalog
    Channels and groups catalog Search for channels
    Add a channel/group
  • Ratings
    Rating of channels Rating of groups Posts rating
    Ratings of brands and people
  • Analytics
  • Search by posts
  • Telegram monitoring
Vahid Headline وحید هدلاین

25 Apr, 14:28

Open in Telegram Share Report

❗️#تیتر_یک: اعلام آمادگی ترامپ برای دیدار با پزشکیان یا خامنه‌ای

‌ #سیاسی:
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، اعلام کرد در صورت آغاز گفت‌وگوهای مستقیم با جمهوری اسلامی ایران، آماده است با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران یا آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی دیدار کند.

ترامپ در مصاحبه‌ای تازه با مجله تایم که در کاخ سفید انجام شد و متن آن روز جمعه ۵ اردیبهشت منتشر شده، در پاسخ به این پرسش که آیا حاضر به ملاقات با رئیس‌جمهور یا رهبر ایران است، گفت: «حتماً».

او افزود: «فکر می‌کنم ما با ایران به توافق خواهیم رسید.»

ترامپ همچنین گزارش‌هایی را که می‌گویند او مانع حمله اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران شده رد کرد، اما گفت شرایط را برای اسرائیل «راحت» نکرده است، چرا که به باور او دستیابی به توافق بهتر از حمله نظامی است.

او گفت: «امیدوارم به توافق برسیم. ممکن است مجبور به حمله شویم، چون ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. اما من نگفتم نه، فقط آن را راحت نکردم. در نهایت، انتخاب را به خودشان واگذار کردم، اما گفتم ترجیح می‌دهم توافقی صورت بگیرد تا اینکه بمب‌ها فرو بریزند.»

در بخش دیگری از این گفت‌وگو، از رئیس‌جمهور آمریکا پرسیده شد آیا نگران آن است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، آمریکا را به جنگ با ایران بکشاند؟ ترامپ در پاسخ گفت: «نه.» با این حال افزود که اگر مذاکرات شکست بخورد، ممکن است خودش با میل وارد عمل شود: «اگر توافق نکنیم، من پیش‌قدم خواهم شد.»

دونالد ترامپ روز پنج‌شنبه از پیشرفت مذاکرات با ایران دربارهٔ برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی خبر داد و گفت تنها یکی از دو گزینه پیش رو مطلوب است.

او در دیدار با نخست‌وزیر نروژ از احتمال دستیابی به توافقی سخن گفت که می‌تواند «جان‌های زیادی را نجات دهد».

هم‌زمان وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم با ایران روز شنبه در مسقط برگزار خواهد شد. عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، برای این مذاکرات عازم عمان است و گفت‌وگوها با میانجی‌گری عمان و با حضور نمایندگان ویژه دو کشور انجام می‌شود.
🇺🇸 🇨🇿 RadioFarda

🤖 @VahidHeadline
📷 دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده

1.8k 1 4 14
Catalog
Channels and groups catalog Channels compilations Search for channels Add a channel/group
Ratings
Rating of Telegram channels Rating of Telegram groups Posts rating Ratings of brands and people
API
API statistics Search API of posts API Callback
Our channels
@TGStat @TGStat_Chat @telepulse @TGStatAPI
Read
Blog Telegram Research 2019 Telegram Research 2021 Telegram Research 2023
Contacts
Support Email Jobs
Miscellaneous
Terms and conditions Privacy policy Public offer
Our bots
@TGStat_Bot @SearcheeBot @TGAlertsBot @tg_analytics_bot @TGStatChatBot