کاپیتان 🚀 سیگنال رایگان ارزدیجیتال دیجیتال


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Adult


معرفی معتبرترین و جدیدترین ایردراپ های رایگان تلگرام
نحوه انجام دادن تسک ها و زمان لیست و نحوه برداشت و ... را میتونید در کانال ما دنبال کنید.

Related channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Adult
Statistics
Posts filter


🤑 به نظر می‌رسد ژاپنی‌ها هم در مسیر مایکرواستراتژی قدم برداشته‌اند!

شرکت Metaplanet اعلام کرد که تا سال ۲۰۲۶، قصد خرید ۲۱,۰۰۰ بیت‌کوین را دارد. برای تأمین این سرمایه، این شرکت ۲۱ میلیون حق اشتراک سهام را بدون تخفیف منتشر کرده و قصد دارد ۱۱۶ میلیارد ین (معادل ۷۴۵ میلیون دلار) جذب کند.


حتما این روزا قضیه رو شدن پروژه هوش مصنوعی چینی بنام DeepSeek رو شنیدین؟ و اخبارشو مطلع شدید که باعث ریزش سهام برخی شرکتهای حوزه تکنولوژی امریکایی مخصوصا اونایی مرتبط با هوش مصنوعی هستند شد.

خلاصه وار بگم، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین دو ابزاری هستند که که لبه تکنولوژی علم دنیان. چین، اتحادیه اروپا، امریکا در حال رقابت تو این حوزه هستن. اتحادیه اروپا که هیچ نتونسته کار خارق العاده ای انجام بده. تا الان امریکا حرف اولو میزده یعنی چه از لحاظ زیر ساخت چه از لحاظ نرم افزاری و سرمایه گذاری بهترین محصولاتو داشته. هوش مصنوعی نیاز به قدرت محاسبات بسیار سنگینی داره که نقش چیپها خیلی اهمیت پیدا میکنه. شرکت انویدیا بزرگترین تولید کننده چیپهای قدرتمنده و این امریکارو یکه تاز میکرده در بحث هوش مصنوعی. یکی از بزرگترین محصولات هوش مصنوعی امریکا توسط شرکت OpenAi تولید شده که همونChatGPT هست. این شرکت واسه توسعه این محصول دهها میلیارد دلار هزینه کرده و واسه نگهداری هم نیازه میلیاردها دلار سالانه هزینه بشه. استفاده از این محصول هزینه بر هست و مشتری باید پول خرج کنه. حالا این وسط یه شرکت چینی رقیب ChatGPT رو رو کرده و گفته با صد د‌ولوپر فقط ۶ میلیون دلار هزینه برده و مجانی هم هست استفادش. 😐.

حالا چرا سهام بورس امریکا ریخت؟ چند سوال در ذهن سرمایه گذاران ایجاد کرده که نکنه وقتی با ۶ میلیون دلار این محصول ساخته شده ، سهمهای تریلیون دلاری تکنولوژی امریکا حباب زیادی دارن و اینقدر نمی ارزن؟؟ به عنوان مثال انویدیا ۳ تریلیون دلار ارزش روزشه و فاکتور p/e بالای ۵۰ داره. ایا اینقدا ارزش داره؟؟ پی بر ای یعنی قیمت هر سهم تقسیم به پولی که هر سهم میسازه. مثلا وقتی p/e دو باشه یعنی به ازای ۱۰۰ دلار ارزش سهم یک شرکت ۵۰ دلار درامد زایی داره اون شرکت و شما بعد از دو سال اگر سود پایا باشه میزان سرمایه گذاریتون برمیگرده. پس انودیا به ازای هر دلار فقط دو سنت درامدزایی میکنه سالانه بر اساس p/e گذشته نگر.

سوال دیگه اینه که ایا چین از چیپهای انویدیا استفاده کرده یا قضیه چیز دیگه ای هست؟ ممکنه چین دسترسی به چیپهایی با قدرت محاسباتی بالا و ارزان قیمت داشته باشه؟؟ (اکثر کارشناسان معتقدند چین از چیپهای امریکایی استفاده کرده)

سوال دیگه، آیا چین این رو یک هشدار کوچک تکنولوژیک به رویکرد خصمانه تجاری ترامپ در نظر گرفته؟

سوال دیگه، آیا چین بر خلاف ژاپن و اتحادیه اروپا که هیچگاه بدون هماهنگی و سرمایه گذاری مشترک امریکا تکنولوژی پیشرو خاصی رو نمیکردن داره خط قرمزها رو رد میکنه؟

سوال دیگه، آیا چین که با تولید خودرو برقی ارزان قیمت جایگاه تسلا رو به چالش کشیده بود و زنگ خطر اول رو به صدا در ا‌ورده بود به دنبال ادامه این مسیر در تکنولوژیهای دیگر نیز هست؟

(چین سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ به عنوان بزرگترین تولید کننده خودرو برقی با کیفیت تبدیل شد و از تسلا جلو زد. مشکل اصلی اینه که خودرو برقی چین قیمتی معادل نصف تسلا داشته. حالا قضیه دیگش اینه BYD شرکت چینی که از تسلا جلو زده و بیشترین خودرو برقی رو فروخته مارکت کپش ۱۰۰ میلیارد دلار هست با p/e 20 و تسلا مارکت کپش ۱.۳ تریلیون دلار یعنی ۱۳ برابر و p/e 110 😐 که این شک و دلیل رو ایجاد میکنه شرکتهای امریکایی حباب زیادی دارن)

شما چه فکر میکنید؟ ایا از این چالشهای تکنولوژیک و تجاری بیشتر خواهیم دید بین چین و امریکا؟ بعد از ماشین برقی و هوش مصنوعی ، چین در کدام حوزه امریکارو به چالش خواهد کشید

یه قضیه رو یادم رفت بگم، تیک تاک بود. سوشیال مدیا که شاید بزرگترین روش سلطه ذهنی عصر جدید بوده و اثر فیلم و کتاب و موسیقی رو پشت سر گذاشته، ۹۹ درصدش توسط امریکا و شرکتهای امریکایی اداره میشد تا اینکه سرو کله تیک تاک پیدا شد و زنگ خطری ایجاد کرد چون سدشیال مدیا قدرت بسیار زیادی در سلطه سیاسی و فرهنگی ایجاد میکنه و امریکاییا اطلاع دارن از این قضیه نگران شدن که چین لوریج و اهرم و برتری تو این قضیه پیدا کنه و تیک تاک در امریکا ممنوع شد و الان هم شرطشون اینه باید مارو شریک کنید که ما کرسی مدیرتی داشته باشیم و بدونیم با دیتا کاربران ما چه میکنید و سیاستتون اونجا چیه. احتمالا مایکروسافت شریک بشه در تیک تاک واسه ادامه فعالیت در امریکا.


از دو روز قبل خبرهای عالی برای آلتکوین‌ها اومده، از خریدهای بزرگ ترامپ روی اتریوم تا تراست گری اسکیل روی دوج و حجم خریدهای بزرگ نهنگها روی اکثر تاپ کوینها.

تاثیر مثبتش از وسط این هفته میاد روی قیمتها.


نکته مهم اینکه نگفته تشکیل ذخایر بیتکوین
بلکه گفته digital asset stockpile
یعنی دارایی جدید خریده نمیشه.

صندوقی تشکیل میشه برای همون چیزهایی که دارند.

دارایی های دیجیتال دولت ایالات متحده میشه همین عکس بالا.

در پیشنویس‌های لایحه های ایالتی هم پیشنهاد شده بود تا ۲۰۰هزار بیتکوین طی هرسال خریده بشه.
بعد رزرو فعلی fbi در حدود ۱۹۸هزارتا هست.

تقریبا همون رو اجرایی کرد!


خلاصه دستور اجرایی ترامپ

این دستور بر رهبری آمریکا در فناوری‌های مالی دیجیتال تأکید دارد، اما به معنای خرید توسط دولت نیست. نکات اصلی :
-حمایت از بلاکچین/دارایی‌های دیجیتال: تشویق رشد مسئولانه در حوزه دارایی‌های دیجیتال و استیبل‌کوین‌ها برای ارتقای نوآوری.
-ممنوعیت ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC): جلوگیری از ایجاد و تبلیغ CBDCها برای حفاظت از ثبات سیستم مالی، حریم خصوصی افراد.
-چارچوب نظارتی: ایجاد چارچوبی فدرال برای نظارت بر دارایی‌های دیجیتال که بر شفافیت، نوآوری و دسترسی عادلانه به سیستم بانکی تأکید دارد.
-لغو سیاست‌های قبلی: لغو دستور اجرایی 14067 و چارچوب‌های خزانه‌داری که با این سیاست‌ها مغایرت دارند.
-ایجاد گروه کاری: تشکیل یک گروه کاری ریاست جمهوری برای مطالعه و ارائه پیشنهادات در مورد تنظیم مقررات و ساختار بازار دارایی‌های دیجیتال.

اینجا باید تاکید کرد که این دستور تنها برای بررسی و مطالعه است و هیچ برنامه‌ای برای خرید ارز دیجیتال توسط دولت مطرح نشده است. هدف این است که سیاست‌های نظارتی ایجاد شود و ریسک‌ها بررسی شوند.


بانکها در آمریکا یا بانکهایی که سهامدار عمده امریکایی داشتند اجازه نداشتند که رمز ارز نگهداری کنند مستقیما چه واسه خودشون چه مشتریانشون بر اساس قانونی که سابقا توسط sec تصویب شده بود. دیروز sec اون قانون رو لغو کرده و بانکها هم میتونن رمز ارز بخرن . این اتفاق مثبتی هست واسه کریپتو در بلند مدت. اگر بانکها اقبال پیدا کنن به بیتکوین و رمز ارزها، پولای گنده و بی صاحاب زیادی زیر دستشونه


حالا که آمریکا قصد داره در صنعت کریپتو پیشرو باشه
شرکت های کوچیک و بزرگ احتمالا شروع به ذخیر بیتکوین کنن اما اکثر بیتکوین دست مردمه و اونا ممکنه با روند های فیک و ترسناک قصد داشته باشن مردم رو بترسونن که دارایی بیتکوین شونو بفروشن


۳۶ ماه!

این حجم پولی که در ۲۴ ساعت گذشته رفت به سمت میم‌کوین ‌#ترامپ، فقط شروع ماجراست ✂️

برای ۳۶ ماه آینده، این شتکوین distribution خواهد داشت.
همین الان هم از مارکت‌کپ PEPE عبور کرد.


شرم نیابتی!

اگر در ۴ ساعت گذشته، گ.وز‌کوین می‌خریدید، از ۴ سال سرمایه‌گذاری روی اتریوم سود بیشتری کسب می‌کردید.


#شاید_ندانید که Max Supply سولانا SOL هم بینهایت هست ...


#شاید_ندانید که Max Supply اتر ETH هم بینهایت هست ...


#شاید_ندانید که Max Supply ارزهای دوج Doge و مونرو XMR بینهایت هست و این توکن‌ها تا ابد تولید می‌شوند.

منطور از Max Supply حداکثر تعداد توکنی است که میتواند تا ابد تولید شود. این مقدار برای بیتکوین به ۲۱ میلیون عدد محدود شده است.


سند رمزدارایی در شورای عالی فضای مجازی تصویب شد.

از این به بعد کلیه فعالیتهای مرتبط با رمزارز و کریپتو زیر نظر دولت قرار میگیره.

-شما رو نمیدونم ولی من حس خوبی به این ماجرا ندارم.
امیدوارم هدفشون از این کار، قانونمند کردن فضا و افزایش شفافیت و کاهش کلاهبرداری‌ها باشه.

نه اینکه مثل بقیه کارهاشون فقط دنبال مالیات گرفتن باشند…


وعده ریپل مبنی بر اضافه‌شدن RLUSD به صرافی‌های بیشتر؛ کوین بیس بعدی است؟

🔹 مونیکا لانگ، رئیس شرکت ریپل روز گذشته در مصاحبه‌ای با بلومبرگ خاطرنشان کرد که استیبل کوین RLUSD این شرکت به زودی در صرافی‌های ارز دیجیتال بزرگ لیست خواهد شد. این صحبت‌ها حالا گمانه‌زنی‌های زیادی مبنی بر لیست شدن RLUSD در صرافی کوین بیس ایجاد کرده است.

🔹 در همین حال، لانگ مدعی شده که ETF ارز دیجیتال بعدی در بازار بورس آمریکا می‌تواند مربوط به ارز دیجیتال ریپل باشد. در متن کامل این خبر، مصاحبه جدید رییس ریپل را بررسی می‌کنیم.


اگه موضوع سقف قبلی رو خوندین بد نیست این هم بخونین.

با توجه به اینکه اکثر پارامترها از پایان بولمارکت در سال ۲۰۲۵ میگن (به ویژه تعهد قیمت کریپتو به سایکل‌های متصل به هاوینیگ بیتکوین) یک نکته رو باید بهش توجه خاصی بکنید.

اونم اینه که شما نباید نقطه خروج از مارکت رو بر اساس تمایلات و آرزوهای خودتون تنظیم کنید.
مواردی از این دست :

- من فقط به اصل پول خودم برسم کافیه
- من فقط پولم ۲ برابر‌ بشه کافیه
- من دارایم به ۱۰ هزار دلار برسه میام بیرون
- من اگه امسال میلیونر بشم میام بیرون
- اگه ۲۰۰ میلیون تومنی که آوردم به ۱ میلیارد برسه خروج میزنم
- و ...

ست کردن خروج بر اساس این موارد فقط باعث یک اتفاق میشه، اونم اینکه تحلیل خود مارکت رو فراموش میکنید و به نشانه‌های خروج و چارت و فاندامنتال و سایکل توجهی نمیکنید چرا که تمرکز رو گذاشتین روی آرزوهای خودتون.

در حالی ‌که درستش چیه؟ بله درستش رو بارها با هم مرور کردیم : داینامیک و منعطف باشیم و جلوی پامون رو ببینیم و با شرایط مارکت خروج و ورود کنیم.


صرافی‌ها و رمزارزها تحت چارچوب جدید: نظارت مستقیم بانک مرکزی

🔹 بانک مرکزی با صدور بخشنامه‌ای جدید، تمامی صرافی‌های رمزارزی را موظف کرد تا خدمات پرداخت را مستقیماً از شرکت‌های PSP یا بانک‌ها دریافت کنند. استفاده از پرداخت‌یارها به عنوان واسطه، به‌طور کامل ممنوع شده است. این بخشنامه در چارچوب مصوبات سران سه قوه برای نظارت و ساماندهی بازار رمزارز صادر شده است.

🔹 طبق این دستورالعمل، صرافی‌ها باید یک حساب بانکی مشخص و تأییدشده داشته باشند و تمامی تراکنش‌های مالی خود را از طریق این حساب انجام دهند.


منع پرداخت‌یارها از ارائه خدمات به صرافی‌های رمزارزی؛ تغییری در مسیر فعالیت‌ها

🔹 شاپرک با ارسال ابلاغیه‌ای به پرداخت‌یارها، آنها را از ارائه خدمات به صرافی‌های رمزارزی و ورود به حوزه خرید و فروش طلا منع کرد. به گفته کارشناسان، این تغییر می‌تواند فعالیت بسیاری از پرداخت‌یارها را که وابسته به همکاری با صرافی‌ها هستند، مختل کند.

🔹 اینطور به نظر می‌رسد که بانک مرکزی قصد دارد صرافی‌های رمزارزی را به جای استفاده از پرداخت‌یارها، به سمت سرویس‌های بانکی یا شرکت‌های PSP هدایت کند.


اکثر تازه واردها تارگت کوینها رو بر اساس سقف قبلی در نظر میگیرن یعنی میرن چارت ۵ سال قبل یه کوین رو باز میکنن و میبینن این کوین یه زمانی مثلا‌ 0.38 دلار رو زده (دایره سبز) پس فکر میکنن الان هم باید حداقل اونجا رو بزنه و از اینجا ۱۰ برابر بشه (برای این کوین مثال ما قیمت الان 0.03) در حالی که چند نکته رو باید در نظر داشت.

اول اینکه از منظر تکنیکال اگر در تایم فریم ۴ ساعته یا نهایتا روزانه چارت رو بررسی کنیم (چراکه اکثر ستاپ تریدها در این زمانها بررسی میشه) اون عدد ATH یا همون سقف قبلی انقدر مربوط به زمانهای دوره که میشه از نمودارش صرف نظر کرد و کلا نادیده‌ش گرفت طوری که انگار اصلا وجود نداشته (محدوده زرد رنگ). ضمن اینکه اون موقه از نظر تکنیکال در چارت هیچ مقاومتی وجود نداشته (به دلیل جدید بودن چارت اون زمان) و در واقع چیزی جلودارش نبوده و براحتی رشد کرده.

دوم اینکه از نظر توکونومیک و الوکیشن و بحثهای فنی توکن، اون زمان تعداد توکن در گردش بسیار کمتر از الان بوده و الان بعد از این همه سال که توکنهای بیشتری از اون کوین استخراج شدن به دلیل ساده ریاضی امکان همچین قیمتی برای اون کوین وجود نداره و نمیشه هزاران پروژه قدیمی و اکثرا از کار افتاده به مارکت کپ چند میلیارد دلاری برسن.

سوم اینکه اکثر پروژه‌ها با وعده‌های بزرگ و خیالی کار رو شروع میکنن و خیلیا درباره‌ش رویا پردازی میکنن و هیجان خرید اون موقه خیلی بیشتر بوده اما مدتی بعد مشخص میشه که ۹۰ درصدشون هدفی جز پول نداشتن و الان دیگه بعد سالها سرمایه گذارای بزرگ روی کوینهای قدیمی که اکثرا حرف‌ خاصی از نظر تکنولوژیک نداشتن ریسک نمیکنن.

خلاصه مطلب اینکه دلیل زیاده و کلا باید قید سقف قبلی رو بزنید جز در مواردی بسیار معدود که پروژه بسیار مهم (مثل BNB و اتریوم و سولانا)، یا خیلی تکنولوژیک و دارای نظریه و کاربرد مطرح در ساینس اج (لبه علم) و مواردی از این دست باشه.

ساده ترین و بهترین کار اینه که جلوی پامون رو ببینیم و بصورت داینامیک و منعطف کوینها و پروژه‌ها و شرایط کلی مارکت رو بررسی کنیم و بر همین اساس ورود و خروج کنیم.


از دید بنده استیبل کوینها و داراییهای توکن شده واقعی مثل اوراق بهادار بورسی ، باندها، اوراق بدهی، و امثالهم میتونن مارکت کپ چند تریلیون دلاری بر بستر بلاکچین داشته باشن و روزانه چند صد میلیارد دلار حجم معاملاتی و انتقالی و دها میلیون تراکنش روزانه رو ثبت کنن. در نظر بگیرید، یک استخر جفت سهم اپل و دلار با صدها میلیون دلار لیکویدیتی بر بستر بلاکچین که شما ۲۴ ساعت، هفت روز هفته، تمامی روزهای سال میتونید از هر جای دنیا دلارتون رو به سهم اپل چنج کنید یا برعکس. چه نیازی به کارگزاریهای قدیم بورس خواهد بود؟؟؟ هر جفت دارایی یا حتی استخری از دهها دارایی میتونه بر بستر بلاکچین ایجاد بشه. هر سهمی در دنیا موجوده، هر ارزی در دنیا موجوده، هر کمادیتی فکرشو بکنید میشه استخرشو ساخت و تمامی ساعات سال معاملش کرد. فرض کنید استخر اوراق مشارکت فلان دولت با سود پنج درصد سررسید دو سال اینده با دلار... یا استخر نقره با دلار، استخر پلاتین با دلار، استخر سبد نفتی اپک با دلار، ووووو لایه اولها یا دومهایی که برنده میزبانی این رویداد خواهند بود منفعت گسترده ای خواهند برد.

صنعت بلاکچین دنیایی از فرصتها خواهد بود..


مارکت با رنگ سبز داره میره به استقبال ترامپ و خبر بدی هم در نیومد

20 last posts shown.