Partisan / پارتیزان


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


🇮🇷بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🇮🇷
⬅️ کانال خبری تحلیلی پارتیزان ➡️
معرفی تجهیزات نظامی
پوشش اخبار نظامی
تاریخ نبردها
تحلیل مسائل استراتژیک
وب‌سایت پارتیزان:
https://partisancenter.com
استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع جایز است.

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔷️محاصره کامل رفح؛ اسرائیل کریدور "موراگ" را به طور کامل تصرف کرد

🔹️ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که لشکر ۳۶ خود با همکاری تیپ زرهی ۱۸۸ و تیپ پیاده نظام «گولانی»، کریدور «موراگ» در جنوب شهر رفح را به طور کامل تصرف کرده و این شهر را از خان‌یونس کاملاً جدا ساخته است.

🔹به گفته صهیونیست‌ها، این عملیات با پیشروی از شمال‌غرب و جنوب‌شرق انجام شده و نیروهای مهندسی اسرائیل در حال احداث جاده‌ای مشابه کریدورهای «نتساریم» و «فیلادلفی» در این منطقه هستند. با این حال، هنوز شواهد تصویری مستقلی از این ادعا منتشر نشده است.

🔹️هدف اصلی رژیم صهیونیستی از این عملیات، محاصره کامل و قطع ارتباط نیروهای حماس در رفح با سایر مناطق غزه است. این اقدام می‌تواند بخشی از برنامه اسرائیل برای گسترش کنترل خود بر جنوب غزه و تضعیف مقاومت باشد. همچنین، ساخت جاده‌های نظامی در این مناطق نشان‌دهنده قصد اسرائیل برای حضور بلند‌مدت در کریدورهای راهبردی غزه است.

#غزه #رفح #حماس #اسرائیل

Flanker
@Partisan2015


🔷️ ایتالیاییست! باور کنید! 🇷🇺🇮🇹

🔹️اخیرا شرکت شهیر لئوناردو ایتالیا با انتشار بیانیه‌ای حضور استخوان‌بندی روسی در جت آموزشی/رزمی M-346 را تکذیب کرده است. شرکت آئرماچی (Aermacchi) سازنده این هواگرد در ایتالیا بود که بعدها توسط لئوناردو خریداری شد.

🔹️اما ماجرا از چه قرار است؟ اخیرا زمزمه‌هایی مبنی‌بر قصد انگلیس برای جایگزینی جت‌های آموزشی BAE Hawk T1 با جت‌های آموزشی M-346 شنیده شده بود. روزنامه‌های انگلیسی با اشاره به ریشه‌های روسی این جت، نوشته بودند وقتی تیم آکروجت Red Arrows نمایش هوایی اجرا می‌کند، دود قرمز، آبی و سفیدی که در آسمان برجای می‌گذارند باید نمادی از پرچم بریتانیا باشد نه سه رنگ پرچم روسیه!

🔹️مسئله تاجایی بیخ پیدا کرد که کیر استارمر، نخست وزیر انگلیس گفت به مردم اطمینان می‌دهد تیم آکروجت پیکان‌های سرخ و هرچیز دیگری که اهمیت دارد، قرار نیست از ابزاری با تاثیر روسی استفاده کنند. این مسائل باعث شده لئوناردو ایتالیا بیانیه‌ای صادر کرده و ارتباط M-346 را با روسیه تکذیب کند.

🔷️ اما تاریخچه این جت آموزشی چیست؟

🔹️این جنگنده آموزشی/رزمی از سال ۱۹۹۲ توسط دو شرکت آئروماچی ایتالیا و یاکولف روسیه توسعه یافت. طراحی ساختار بدنه و محاسبات آیرودینامیک این جت توسط مهندسین یاکولف انجام شده بود و ۳۰۰ پرواز آزمایشی برای آن در تاسیسات مجموعه یاکولف صورت گرفته بود.

🔹️در سال ۲۰۰۰، طرف ایتالیایی اظهار داشت روسیه از پذیرش موتور ساخت شرکت هانی‌ول آمریکا به‌عنوان پیشران این جت خودداری کرده است. از این نقطه هم‌کاری روس‌ها با ایتالیایی‌ها قطع شد و پروژه بین دو کشور تقسیم گشت. روس‌ها Yak-130 را با موتور روسی-اوکراینی Al-222 ساختند و ایتالیایی‌ها M-346 را با موتور آمریکایی F124-GA-200 شرکت هانی‌ول تولید کردند.

🔹️به‌دلیل این‌که یکی برای آموزش جنگنده‌های شرقی و دیگری برای آموزش جنگنده‌های غربی درنظر گرفته شده است؛ زیر سامانه‌ها و اویونیک این دو جنگنده نیز به‌شکل زیادی با یک‌دیگر تفاوت دارد.

🔹️درکل، جت‌های آموزشی ام-۳۴۶ و یاک-۱۳۰ توفیق زیادی در بازارهای جهانی یافتند. کاربران جت M-346 عبارت‌اند از: ایتالیا، یونان، لهستان، قطر، سنگاپور، ترکمنستان و اسرائیل؛ کشورهای نیجریه، کلمبیا، برزیل، اسپانیا، آذربایجان و اتریش نیز در آینده به این فهرست اضافه خواهند شد.

🔹️کاربران جت آموزشی/رزمی یاک-۱۳۰ نیز عبارت‌اند از: روسیه، الجزایر، بنگلادش، لائوس، بلاروس، میانمار، ویتنام و ایران. می‌توان گفت جت‌های ام-۳۴۶ و یاک-۱۳۰ تنها نقاط نزدیک نیروی هوایی ایران با نیروی هوایی رژیم‌صهیونیستی محسوب می‌شوند.

▪️نسخه جدید یاک-۱۳۰
▪️پیشران Al-222 و جایگزین آن

#ایتالیا #روسیه #انگلیس

NPC
@Partisan2015


🔷نسل جدید طعمه‌ها در کره جنوبی

🔹شرکت تسلیحاتی SeaWolf که سابقه تولید محصولات فریب مختلفی را برای ارتش کره جنوبی دارد، اینبار در طی یک‌پروژه اقدام به طراحی و ساخت نسل جدیدی از اهداف کاذب برای جنگنده F35A کرده است.

🔹هدف کاذب مذکور دارای ویژگی‌های مثبتی نسبت به رقبای خود بوده من‌جمله:
●ساختار ماکت جمع‌شونده و به‌راحتی قابل حمل است، جرم آن ۱۵۰۰ کیلوگرم بوده و نصب یا جمع‌شدن آن تنها ۱۰ دقیقه طول می‌کشد که به‌صورت کنترل‌ازراه‌دور نیز ممکن است.
●ماکت فوق از تجهیزات بازتاب راداری و احتمالا حرارتی برخوردار بوده [اشاره غیرمستقیم از سوی شرکت سازنده] که برای باورپذیری بهتر از سوی دشمن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

🔹ساختار کلی این طعمه از دو بخش بدنه فلزی که به‌صورت ریلی گسترش میابد و کیسه‌های هوا که برای پرکردن فضای بین بخش‌ها استفاده می‌شوند تشکیل شده است. گفتنی‌ست که نمونه نشان داده شده نسخه اولیه بوده و طبعا برای ورود به خدمت باید جزئیات آن باورپذیری بیشتر داشته باشند.

#طعمه #F35 #دکوی

North-star
@Partisan2015


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔷️سلام، صبح شما به‌خیر

🔹️Kamov Ka-52 Alligator

#روسیه #بالگرد #KA_52

CoManche
@Partisan2015




#تکمیلی

🔷کاخ سفید:

🔹«گفت‌وگوها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود و در تاریخ ۱۹ آوریل ادامه خواهد داشت.»

🔹«ویتکاف به عراقچی اطمینان داد که از طرف ترامپ دستور دارد تا در صورت امکان، اختلافات دو کشور را از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی حل‌وفصل کند.»

🔹«تماس مستقیم ویتکاف امروز، گامی رو به جلو برای رسیدن به نتیجه‌ای سودمند برای هر دو طرف بود.»

🔹«موضوعاتی که با ایران مورد بحث قرار گرفته‌اند، بسیار پیچیده هستند.»

#ایران #آمریکا #مذاکره #برنامه_اتمی

Archivist
@Partisan2015


🔷عراقچی: گفتگوها در فضای احترام متقابل انجام شد

🔹دور اول مذاکرات غیرمستقیم با فرستاده ویژه ایالات متحده آقای ویتکاف، با میزبانی و میانجی‌گری برادرم جناب بدر البوسعیدی از سلطنت عمان «سازنده و امیدوارکننده» بود. گفتگوها در فضای احترام متقابل انجام شد.

🔹من دیدگاه های ایران را قاطعانه و در عین حال با نگاه رو به جلو تشریح کردم. هر دو طرف تصمیم گرفتند که این روند را ظرف چند روز ادامه دهند.

🔷استیو ویتکاف: گفت‌وگوهای غیرمستقیم با ایران «مثبت و سازنده» بوده‌اند و افزود که مذاکرات در تاریخ ۱۹ آوریل ادامه خواهند یافت.

#ایران #آمریکا #مذاکره #برنامه_اتمی

Archivist
@Partisan2015


🔷بدر ابن حمد البوسعیدی، وزیر امورخارجه سلطنت عمان لحظاتی پیش پست فوق را در شبکه اجتماعی X منتشر کرد:

🔹«باعث افتخار است که اعلام کنم امروز در مسقط، میزبان دکتر سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا بودیم و میانجی‌گری برای آغاز روند گفت‌وگو و مذاکراتی را انجام دادیم که با هدف مشترک دستیابی به توافقی عادلانه و الزام‌آور صورت گرفت. از دو همکارم برای مشارکت در این گفت‌وگوها که در فضایی دوستانه و سازنده جهت نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها و در نهایت تحقق صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی برگزار شد، صمیمانه تشکر می‌کنم. ما به همکاری و تلاش‌های خود برای رسیدن به این هدف ادامه خواهیم داد.»

#ایران #آمریکا #مذاکره #برنامه_اتمی

Archivist
@Partisan2015



🔷️ پایان اولین دور از گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا 🇺🇸🇮🇷

🔹️وزارت خارجه اعلام کرد: نخستین دور از گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا دربارۀ رفع تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای، با وساطت عمان دقایقی پیش به پایان رسید.

🔹️در این مذاکرات، عراقچی و ویتکوف، نمایندگان ایران و آمریکا، دیدگاه‌های خود را از طریق وزیر خارجۀ عمان در فضایی سازنده و محترمانه رد و بدل کردند. طرفین موافقت کردند که این گفت‌وگوها در هفته آینده ادامه یابد.

🔹️شایان ذکر است پس از پایان بیش از دو ساعت و نیم مذاکرات غیرمستقیم، روسای هیئت‌های نمایندگی ایران و آمریکا در هنگام ترک محل گفت‌وگوها با حضور وزیر خارجه عمان دقایقی گفت‌وگو کردند. | فارس

#آمریکا #ایران #مذاکره

NPC
@Partisan2015


🔷️ سقوط فالکن اوکراینی

🔹️نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد خلبان ۲۶ ساله‌ای به‌نام پاولو ایوانوف امروز در ماموریتی که با جنگنده اف-۱۶ داشته کشته شده است. گفته شده وی در ماموریت رزمی کشته شده است.

🔹️برخی منابع غیر رسمی اوکراینی گزارش کرده‌اند این اف-۱۶ درحال گریز از یک‌موشک جایی برفراز استان سومی اوکراین بوده. معلوم نیست این موشک را کدام طرف شلیک کرده است.

🔹️این دومین تلفات رسمی اعلام شده از جنگنده‌های اف-۱۶ است که توسط نیروهای مسلح اوکراین تایید شده است. مورد قبلی در آگوست ۲۰۲۴ اتفاق افتاده بود که گفته بودند توسط پدافند خودی شکار شده بود.

#روسیه #اوکراین #جنگنده

NPC
@Partisan2015


🔷 توقف توسعه موشک فراصوت ضدکشتی HALO توسط نیروی دریایی آمریکا 

🔹نیروی دریایی آمریکا رسماً برنامه‌ی توسعه موشک ضدکشتی فراصوت با نام HALO (Hypersonic Air-Launched Offensive Anti-Surface Warfare) را به‌دلیل محدودیت‌های بودجه و مشکلات زیرساختی در زنجیره تأمین لغو کرده است. این موشک که در قالب مرحله دوم برنامه OASuW طراحی شده بود، قرار بود پیش از سال ۲۰۳۰ به خدمت درآید و نقش حیاتی در افزایش توان تهاجمی جنگنده‌های ناونشین ایفا کند. 

🔹موشک HALO قرار بود از نوع رم‌جت یا اسکرم‌جت باشد و قابلیت پرتاب از F/A-18E/F Super Hornet را داشته باشد، هرچند توسعه نسخه‌های دریایی و زیردریایی‌پرتاب نیز در آینده مدنظر قرار گرفته بود. اما تحلیل‌های اخیر نیروی دریایی نشان داد که هزینه‌های توسعه چنین سامانه‌ای با اولویت‌ها و محدودیت‌های فعلی بودجه‌ای سازگار نیست. 

🔹در نتیجه، تمرکز به‌سمت تقویت و ارتقای موشک AGM-158C LRASM هدایت شده است؛ موشکی پنهان‌کار با برد بلند که هرچند زیرصوت است، اما به‌عنوان جایگزینی اقتصادی‌تر در نقش ضدکشتی استفاده می‌شود. نسخه‌های ارتقایافته با برد بیش‌تر نیز در دست توسعه هستند. هم‌چنین موشک AIM-174B (نسخه هواپرتاب SM-6) نیز می‌تواند به‌عنوان گزینه‌ای با سرعت بالا در نقش ضدکشتی مطرح شود.

#HALO #OASuW #ایالات_متحده

PLEIADES
@Partisan2015


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔷️ اولین در فضا!

🔹️#در_چنین_روزی به تاریخ ۱۲ آوریل ۱۹۶۱ میلادی معادل ۲۳ فروردین ۱۳۴۰ شمسی، یوری گاگارین از اتحاد جماهیر شوروی به اولین انسان فضانورد تبدیل شد. ویدئوی فوق، بخشی از ارتباط رادیویی ایستگاه زمینی و سرگئی کارالیوف با یوری گاگارین در لحظات پیش‌از پرتاب است.

🔹️گاگارین در ماموریتی که واستوک ۱ نام‌گذاری شده بود، با پرتاب‌گر Vostok-K حامل فضاپیمای Vostok-3KA از پایگاه فضایی بایکونور به فضا اعزام شد. ماموریت واستوک ۱ از لحظه پرتاب تا لحظه فرود گاگارین ۱۰۸ دقیقه طول کشید.

🔹️در این ۱۰۸ دقیقه، گاگارین یک‌دور در مدار به دور کره زمین گردش کرد. ارتفاع او در کم‌ترین حالت ۱۸۱ کیلومتر و در بیش‌ترین حالت به ۳۲۷ کیلومتر از سطح زمین رسید. در پایان ماموریت، گاگارین در ارتفاع ۷ کیلومتری از کپسول حامل خارج شد و با چتر در منطقه‌ای در نزدیکی شهر انگلس در استان ساراتوف روسیه فرود آمد.

#سپهر #شوروی #فضانورد #گاگارین

NPC
@Partisan2015


🔷️ تسلیحات در فضا؟ 🇺🇸

🔹️در هفته اخیر، ژنرال استفن ویتینگ فرمانده نیروی فضایی ایالات متحده، در یک‌رویداد نشست فضایی سالانه در کلرادو اظهار داشته:

اینک زمان آن فرا رسیده که به وضوح بگوییم ما به "space fires" و سامانه‌های تسلیحاتی نیاز داریم. ما به ره‌گیرهای مداری نیاز داریم. ... پیش‌تر وجود تسلیحات در فضا امری باورنکردنی تلقی می‌شد؛ اما اکنون سامانه‌های ره‌گیر فضاپایه می‌توانند عاملی کلیدی برای پیروزی در نبردهایمان باشند. ... ما یک‌فرماندهی رزمی هستیم؛ مانند تمامی فرماندهی‌های رزمی دیگر، باید در نبرد [بر دشمن] برتری داشته باشیم. برتری در نبرد فضایی، مستلزم توانایی‌های جنبشی و غیرجنبشی است که قابل اعتماد و تایید شده باشند؛ آتش و تسلیحات!

🔹️این سخنان فرمانده نیروی فضایی آمریکا به‌نوعی تابوشکنی در سیاست‌های فضایی این کشور است که دهه‌هاست با استقرار تسلیحات (غیر از سامانه‌های جنگال) در فضا مخالفت دارد. اخیرا زمزمه‌های لزوم استقرار تسلیحات در فضا توسط فرماندهان نیروی فضایی آمریکا بیش‌تر شنیده می‌شود.

🔹️برای مثال، ماه گذشته ژنرال چنس سالزمن فرمانده عملیات‌های فضایی گفته بود نیروی فضایی درحال بررسی سرمایه‌گذاری در ۶ دسته از تسلیحات ضدفضایی است که بخشی از آن‌ها شامل تسلیحات فضاپایه نیز هستند.

🔹️همچنین منابع خبری آمریکایی گفته‌اند طرح "گنبد طلایی" که دونالد ترامپ آن را درخواست کرده، در مرکزیت خود موشک‌های ره‌گیر فضاپایه را نیز دارد. گنبد طلایی که نام آن در تقلید از گنبد آهنین اسرائیل انتخاب شده، طرحی است که ترامپ برای دفاع هوایی از خاک آمریکا درخواست کرده است.

🔹️منابع رسمی نظامی آمریکایی از توضیح عبارت "space fires" که فرمانده نیروی فضایی در سخنانش استفاده کرده خودداری می‌کنند؛ هرچند این عبارت چند سالی می‌شود که توسط برخی مقامات این فرماندهی استفاده می‌شود. در فهرست منتشر شده از اولویت‌های سرمایه‌گذاری سال ۲۰۲۶ نیروی فضایی آمریکا هم عبارت space fires دیده می‌شود.

🔹️در نهایت باید گفت درحال حاضر استقرار تسلیحات در فضا نه‌تنها با برخی چالش‌های قانونی روبه‌رو است، بلکه چالش‌های سیاسی زیادی هم پیش‌رو دارد. در جهان امروز آمریکا تنها طرفی نیست که می‌تواند تسلیحات ضدفضایی بسازد و آن‌ها را در مدار زمین مستقر کند. طرف‌های دیگر صاحب فناوری فضایی مانند روسیه و به‌شکل برجسته‌تر چین واکنش‌های خودشان را خواهند داشت. نبرد در حوزه فضا هم مشخصا تفاوت بسیاری با سایر حوزه‌های نبرد دارد.

#سپهر #پدافند #نیروی_فضایی #آمریکا

NPC
@Partisan2015


🔷 راکم! کروز ارزان جدید آمریکایی 🇺🇸

🔹 شرکت آمریکایی CoAspire، «موشک کروز قابل انطباق سریع و اقتصادی» (RAACM) را به نمایش گذاشت. RAACM در جدیدترین آزمایش پروازی از یک جنگنده A-4 در مارس ۲۰۲۵ پرتاب شد.

🔹 هدف CoAspire تحول بازار سنتی موشک‌های کروز و ارائه یک موشک کروز ارزان قیمت با عملکرد قدرتمند و کسری از قیمت موشک‌های کروز سنتی هواپرتاب به مشتریان است.

🔹 از نظر ابعاد، مشابه بمب هواپرتاب ۵۰۰ پوندی، MK-82 یا GBU-38 داشته و مجهز به بال و پیشرانه توربوجت و سیستم هدایتی، با استفاده از فناوری پرینت سه بعدی تولید می‌شود.

🔹 همراه با هزینه تولید کم و قابلیت انطباق با جنگنده‌های مختلف، دارای طراحی ماژول برای تغییر محموله با توجه به ماموریت است. هم‌چنین نسخه بزرگ‌تری با قابلیت پرتاب از پلتفرم‌های زمینی و دریایی در حال توسعه است.

#جنگنده #کروز #آمریکا #نیروی_هوایی

Jīngyú
@Partisan2015


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔷رهگیری پهپاد یمنی توسط اسرائیل؛ سقوط بقایا در اردن

🔹بنا به گزارش‌ها، روز گذشته رژیم صهیونیستی یک پهپاد یمنی را در حریم هوایی اردن رهگیری کرده‌ و بقایای این پهپاد در روستای «ماعین» در ۳۰ کیلومتری جنوب پایتخت (امان) سقوط کرده است.

🔹هدف قرار دادن اسرائیل با این پهپاد در ادامه راهبرد فشار یمن بر رژیم صهیونیستی و متحدانش با هدف تحمیل هزینه‌های امنیتی و روانی انجام شده است.

#یمن #حمله_پهپادی #اسرائیل #اردن

Flanker
@Partisan2015


سلام

@Partisan2015


🔶 چالش‌های لاینحل

🔸بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، قرار است عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان و استیو ویتکاف، نماینده ویژه ایالات متحده در امور خاورمیانه، فردا در عمان مذاکراتی داشته باشند.

🔸طبق شنیده‌ها، هدف از این دور از مذاکرات، توافق بر سر چارچوب کلی گفت‌وگوهای آتی و ترسیم خطوط قرمز طرفین در روند امتیازدهی خواهد بود.

🔸گرچه آمریکایی‌ها به‌وضوح ترجیح می‌دهند که از مسیر کم‌هزینه‌ دیپلماسی به خواسته‌های خود برسند، موفقیت این مذاکرات مقدماتی را تنها راه باقی‌مانده برای جلوگیری از اقدام نظامی علیه ایران اعلام کرده‌اند. ایران نیز در مقابل، تمایلی به درگیری مستقیم با آمریکا ندارد.

🔸با وجود انگیزه دو طرف برای دستیابی به حداقلی از موفقیت، شکاف عمیق و بنیادین در مواضع و خواسته‌ها، چشم‌انداز روشنی برای رسیدن به یک توافق جامع باقی نمی‌گذارد.

🔸یک توافق جامع درباره برنامه هسته‌ای ایران باید خواسته‌ اصلی ایالات متحده و متحدانش، به‌ویژه اسرائیل، را برآورده سازد؛ این خواسته (به گفته مقامات آنان) تنها اعمال محدودیت‌های موقت برنامه هسته‌ای نبوده، بلکه نابودی کامل و دائمی ظرفیت ایران برای تولید و به‌کارگیری تسلیحات اتمی است.

🔸چنین توافقی دو مطالبه اصلی از ایران خواهد داشت:

▪️نابودی ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم و بازیافت پلوتونیوم ایران، به‌منظور جلوگیری از تولید مواد شکافت‌پذیر مورد نیاز برای ساخت تسلیحات اتمی

▪️اعمال محدودیت‌های دائمی بر برد و سرجنگی موشک‌های ایران، به‌منظور جلوگیری استفاده از آن‌ها به‌عنوان حامل تسلیحات اتمی

🔸پذیرش چنین شروطی، به‌معنای تعطیلی عملی برنامه هسته‌ای و تحمیل محدودیت‌های شدید بر یکی از اصلی‌ترین مؤلفه‌های قدرت دفاعی ایران خواهد بود، که طبیعتاً برای تهران غیرقابل‌پذیرش است.

🔸حتی در صورت امضای چنین توافقی، تهدید نظامی به‌طور کامل رفع نخواهد شد، بلکه صرفاً به تعویق می‌افتد و ایران در برابر دشمنان و همسایگانی تا بن دندان مسلح، آسیب‌پذیر و ناتوان از دفاع مؤثر خواهد بود.

🔸در بهترین حالت، مذاکرات ممکن است به توافقی موقت و محدود منجر شود که زمان گریز هسته‌ای ایران را به یک تا دو سال افزایش داده و در مقابل، خطر بازگشت تحریم‌های سازمان ملل را رفع کند. با این حال، چنین توافقی به معنای پایان فشارهای اقتصادی آمریکا نخواهد بود و با توجه به تأکید واشنگتن بر تعیین تکلیف نهایی و دائمی برنامه هسته‌ای ایران در مدت کوتاه، حتی همین موفقیت محدود نیز چندان محتمل به نظر نمی‌رسد.

🔸با توجه به شرایط فعلی، آمادگی برای شکست مذاکرات و تهدیدات نظامی و اقتصادی حاصل آز آن در کنار اتخاذ تدابیری برای کاهش زمان لازم برای گریز اتمی کشور، اقداماتی منطقی به نظر می‌رسند.

#آمریکا #ایران #برنامه_اتمی #سلاح_اتمی

Archivist
@Partisan2015


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔷 چشم دل باز کن که جان بینی!

🔹 قسمت پنجم سری ویدئوهای اکبر اعتماد از زبان خودش برگرفته از مستند "من اکبر اعتماد اتم‌ می‌شکنم"

▪️پی‌نوشت: اکبر اعتماد در سال ۱۳۰۹ شمسی در همدان به دنیا آمد. او برای ادامه تحصیل به سوئیس رفت و در سال ۱۳۴۲ از دانشگاه لوزان سوئیس فارغ‌التحصیل شد. دکتر اعتماد در سال ۱۳۴۴ به ایران بازگشت و به عنوان مشاور فنی طرح پژوهش‌های راکتور اتمی استخدام شد. در سال ۱۳۴۵ وی دفتر انرژی اتمی سازمان برنامه و بودجه را بنا گذاشت و به مدیریت آن منصوب شد و تا سال ۱۳۴۶ در این مسئولیت باقی ماند. او در سال ۱۳۴۷ به سمت نخستین رییس موسسه تحقیقات و برنامه‌ریزی علمی و آموزشی منصوب شد. دکتر اعتماد در سال ۱۳۵۳ ریاست سازمان انرژی اتمی ایران را به دست گرفت و این سازمان را بنیان نهاد. او تا سال ۱۳۵۷ ریاست سازمان انرژی اتمی ایران را به‌عهده داشت. وی در ۲۲ فروردین سال ۱۴۰۴ در سن ۹۵ سالگی درگذشت.

قسمت چهارم

#اعتماد #انرژی_هسته‌ای
FND
@Partisan


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔷️ امروز استیو ویتکاف، فرستاده سیاسی رئیس جمهور آمریکا در سفری که به روسیه داشته، با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدار کرده است. ویتکاف که به‌شکل رسمی فرستاده ترامپ در امور خاورمیانه است؛ نقش پررنگی در مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین هم دارد تا بتوان گفت بخش بزرگی از بار سیاست‌های اجرایی وزارت خارجه آمریکا بر دوش این فرد است.

#روسیه #اوکراین #آمریکا #ویتکاف

NPC
@Partisan2015

19 last posts shown.