انصاف نیوز


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


|با انصاف باشید|
انصاف نیوز، رسانه‌ای خصوصی برای پوشش اخبار و تحلیل رويدادها با نگاهی متفاوت و منصفانه
ensafnews.com
صفحه اینستاگرام:
instagram.com/ensafnews
ارتباط با ما:
@ensafadmin
تلفن تماس
09036930273
ایمیل:
ensafnews@gmail.com

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


➖ حساسیت کیهان و ایران اینترنشنال روی مذاکره ایران و آمریکا

در روزهای اخیر که موضوع احتمال مذاکره ایران و آمریکا میان تحلیلگران در جریان است، ایران اینترنشنال و رسانه‌های موسوم به انقلابی ازجمله رجانیوز و کیهان حساسیت زیادی روی آن به‌خرج می‌دهند.

ایران اینترنشنال چه می‌گوید

به گزارش انصاف نیوز، شبکه ایران اینترنشنال در واکنش به تحلیل‌ها و خبرهایی از احتمال مذاکره ایران و آمریکا، سعی کرده است که با عناوینی مانند «آمادگی [ایران] برای عقب‌نشینی و مذاکره با ترامپ؟»، مسئولان ایرانی را به کاهش احتمال مذاکره تحریک کند.

مثلا سایت این شبکه نوشته است: شش سال پس از آنکه [ایران] مدعی شده بود جنگ نخواهد شد و مذاکره نخواهد کرد، وزیرخارجه روسیه درباره جنگ قریب‌الوقوع جمهوری اسلامی و اسرائیل هشدار داده. همزمان با سفر وزیر خارجه عمان به تهران، [ایران] برای فرار از جنگ، دنبال واسطه برای مذاکره با ترامپ است.

موضع کیهان چیست

سایت رجانیوز هم در مطالب متعددی به احتمال مذاکره ایران و آمریکا واکنش منفی نشان داده است ازجمله در متنی با تیتر «پنهان کردن ناتوانی درحل مشکلات؛ زیرپوشش مذاکره با امریکا».

این متن، بخشی از یادداشت حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه‌ی تندرو کیهان است که با تیتر «یا خوابند یا مَستَند یا دیوانه‌!» منتشر شده بود.

روزنامه کیهان و سایت رجانیوز رسانه‌ی جریان احمدی نژاد در دو دولت او بودند؛ رئیس جمهوری که از ابتدا موضع رادیکالی در قبال غرب داشت و سخت‌ترین تحریم‌ها در آن دوران علیه ایران وضع شد، پرونده ایران به فصل هفت شورای امنیت سازمان ملل رفت. تا این که در دولت روحانی با توافق برجام پرونده از فصل هفت درآمد ولی تحلیلگران معتقدند که احتمال می‌رود در یک سال آینده ما مکانیزم ماشه پرونده مجددا به وضعیت سابق برگردد.

شریعتمداری با اشاره به ایده‌ای به نام «‌غرق مصنوعی – Artificial Drowning‌» به عنوان ترفندی پیچیده در عملیات روانی، نوشته است: دشمنان از این ترفند، برای تزریق ناامیدی و بن‌بست به جامعه هدف و در نهایت، القای خواسته خود به عنوان راه خروج از آن بن‌بست مصنوعی استفاده می‌کنند. باور ما بر این است – و برای آن مستندات فراوانی هست- که این روزها، دشمنان بیرونی با بهره‌گیری از پادوهای خود و یا کج‌فهمان و ساده‌لوحان داخلی، درپی بهره‌گیری از این ترفند علیه ایران اسلامی هستند».

او می‌گوید: این روزها طیفی از مدعیان اصلاحات که مسئولیت‌های دولتی دارند، در اقدامی هماهنگ با مقامات آمریکایی (که ان‌شاءالله تصادفی باشد) و به‌گونه‌ای کم‌سابقه از یکسو به تزریق یأس و ناامیدی در افکار عمومی روی آورده‌اند و در همان حال از مذاکره با آمریکا به عنوان تنها راه خروج از مشکلات تاکید می‌ورزند.

احتمال مذاکره جدی است؟

از سوی دیگر این شبکه مذاکره احتمالی را نتیجه‌ی وادار کردن آمریکا خواهد خواند. چند روز پیش در کانال تلگرامی این شبکه نوشته شده بود: «این در حالی است که در اواخر آبان ماه فایننشال تایمز به نقل از منابعی مدعی شده بود که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری منتخب آمریکا، سیاست فشار حداکثری خود علیه جمهوری اسلامی را با هدف وادار کردن تهران به مذاکره درباره برنامه هسته‌ای و تغییر سیاست‌های منطقه‌ای خود احیا خواهد کرد».

این مقاومت‌ها در حالی است که دو ماه پیش شبکه سی‌بی‌اس آمریکا، گزارش داده بود که ایلان ماسک، یکی از مدیران آتی دولت ترامپ، با سعید ایروانی سفیر ایران در سازمان ملل دیدار کرده است. هرچند این خبر بعدها تکذیب شد اما ماسک و ایروانی تاکنون آن را تکذیب نکرده‌اند.

https://ensafnews.com/569702
@ensafnews

979 0 15 26 8

شبنامه‌ی انصاف - ۲۲ دی | فرزند سید حسن نصرالله نه کار سیاسی خواهد کرد و نه نظامی | «به من می‌گفتند کارهایت روح اسلامی ندارد» | شهروند ایرانی که می‌گفتند در سوریه کشته شده به ایران بازگشت | حکم اعدام پخشان عزیزی به اجرای احکام رفته است

انصاف نیوز - شبنامه، شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳


فرزند سید حسن نصر الله: نه کار سیاسی خواهم کرد نه نظامی

سید محمدمهدی نصر الله، در یک کلیپ کوتاه گفته است که بنا بر سفارش پدرش و نیز اقتضای تحصیل علوم حوزوی، علاقه‌مند است تنها در عرصه‌ی علمی، تبلیغی و فرهنگی فعالیت کند و از هرگونه ورود به عرصه‌ی سیاست و نبرد - با ذکر این نکته که آن عرصه در اختیار متخصصان امر است-، امتناع خواهد کرد.


کارگردان مسیحی: به من می‌گفتند کارهایت روح اسلامی ندارد

واروژ کریم مسیحی، کارگردان ارمنی در دیداری با وزیر ارشاد به او گفته است: به من می‌گفتند کارهایت روح اسلامی ندارد. من ارمنی‌ام، می‌گفتم بگویید چطور روح اسلامی به فیلم بدهم.


شهروند ایرانی که می‌گفتند در سوریه کشته شده به ایران بازگشت

پیرمرد ایرانی که همراه نوه‌اش در سوریه مانده بود و راهی برای بازگشت به ایران نداشت و اخیرا اکانت‌های موسوم به ارزشی موج خبری درمورد کشته شدن او براه انداخته بودند، صحیح و سالم به ایران بازگشت.


حکم اعدام پخشان عزیزی به اجرای احکام رفته است

برادر پخشان عزیزی گفته است حکم اعدام او به اجرای احکام رفته است، پیش از این وکیل او در گفتگویی با شرق از تایید حکم اعدام ⁩ در دیوانعالی کشور خبر داده بود. او همچنین نوشته است «پخشان عزیزی نه در گروه‌های نظامی عضو بوده و نه فعالیت نظامی داشته، این حکم در تعارض با دادرسی منصفانه و بی‌توجه به ایرادات پرونده صادر شده ‌و امروز به ما ابلاغ شد؛ بلافاصله تقاضای اعاده دادرسی خواهیم کرد.»


#شبنامه_انصاف
@ensafnews


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 اظهارات مجدد قالیباف درباره حکم انتصاب ظریف

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی درباره حکم انتصاب محمد جواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور تاکید کرد: با وجود راهکار قانونی و موثرتر شکایت به دیوان عدالت اداری، نیازی به پیگیری موضوع ذیل مادۀ ۲۳۴ آئین‌نامۀ داخلی نیست.
[ایرنا]
@ensafnews

2k 0 11 56 34

➖مراسم انجمن اسلامی دانشگاه شریف در یادکرد سقوط هواپیمای اوکراینی

انجمن اسلامی دانشگاه شریف در کانال تلگرامی خود خبر از لغو برنامه‌ی «یادبود جان‌باختگان هواپیمای اوکراینی» یک روز قبل از روز مقرر از سوی هیئت نظارت دانشگاه داد.

این انجمن در شرح این خبر درباره‌ی دلایل لغو شدن مجوزشان از سوی هیئت نظارت و وارد نبودن این دلایل نیز گفته است. فرصتی از سوی نهاد نظارتی دانشگاه برای پاسخگویی به این دلایل به انجمن داده نشده.

@ensafnews

2.4k 0 12 11 25

➖ عبور رسانه‌های انقلابی از حجاب

رسانه‌های موسوم به انقلابی که بر الزام حجاب و قانون حجاب و عفاف تاکید داشته‌اندمدتی است که ویدیوی ایرانیان بی‌حجاب را بدون هیچ حساسیتی منتشر می‌کنند.

دو ویدیویی که در اینجا می‌بینید را کانال‌های بیسیمچی‌مدیا و صابرین بازنشر کرده‌اند. یکی از آنها مژگان شجریان، خواننده و دختر مرحوم محمدرضا شجریان است.

تا پیش از این، انتشار تصاویر بی‌حجاب از زنان ایرانی در رسانه‌ها هم محدودیت داشت.
@ensafnews

8.4k 1 153 87 28

Video is unavailable for watching
Show in Telegram
➖ سکینه پاد می‌گوید که نهاد ملی حقوق بشر باید راه‌اندازی شود. او ستاد حقوق بشر که زیر نظر قوه قضاییه فعالیت می‌کند را ملی نمی‌داند.

مصاحبه‌ی انصاف نیوز با مسئول «پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی» در دولت قبل و در چند ماه اول دولت جدید در جریان است و گزارش آن به‌زودی منتشر خواهد شد. او به‌تازگی استعفا داده است.

@ensafnews


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 نظر متفاوت آیت الله سید صادق شیرازی درباره اجباری بودن یا نبودن حجاب و استدلال او در پاسخ به یک روحانی در این باره
@ensafnews

8.8k 1 451 50 53

اگر به تصمیم شعام عمل می‌شد هواپیمای مسافربری سقوط نمی‌کرد؟

/میان‌خطوط یک روایت تکذیب نشده/

محمد توکلی، انصاف نیوز: بنا بر روایتی تکذیب نشده از تصمیم شورایعالی امنیت ملی برای واکنش به ترور سردار سلیمانی قرار بر این بوده که شتابی برای پاسخ به آمریکا وجود نداشته باشد تا شرایط فرساینده‌ی آماده‌باش به طرف مقابل تحمیل شود. تصمیمی که شباهت چندانی به حمله‌ی انجام شده به عین الاسد ندارد.

چند روز قبل حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور در دولت روحانی به مناسبت سالگرد سانحه‌ی هواپیمای اوکراینی نوشته بود: «بازخوانی آنچه در فاصله‌ی صبح سه شنبه (نه چهارشنبه) تا صبح شنبه گذشت حق این ملت است».

یک منبع مطلع درباره‌ی اشاره‌ی آقای آشنا به «صبح سه شنبه»، به خبرنگار انصاف نیوز گفت جلسه‌ی شورای عالی امنیت ملی و ستاد کل نیروهای مسلح برای تصمیم‌گیری در مورد واکنش به ترور سردار سلیمانی در این روز بوده است.

جواد ظریف، وزیر امور خارجه وقت ایران، در کتاب خاطراتش به نام «پایاب شکیبایی» درباره‌ی تصمیمی که در جلسه‌ی شعام گرفته شده بود نوشته است آخرین تصمیمی که در این باره گرفته شد، این بود که «شتابی برای پاسخ نیست و موثرترین روش که همواره توسط حزب الله لبنان نیز پیگیری می‌شود، تحمیل شرایط فرساینده‌ی آماده‌باش بر نیروهای طرف مقابل است».

این روایت آقای ظریف از تصمیم شورایعالی امنیت ملی (شعام) تا به حال از سوی هیچ یک از مسئولان و نهادهای ذی‌ربط تکذیب نشده است.

اما آنچه در بامداد ۱۸ دی ۱۳۹۸ رخ داد حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عین الاسد، پایگاه آمریکایی‌ها در عراق بود که با توجه به اعلام ایران مبنی بر اینکه «جواب ایران به ترور سردار سلیمانی این حمله بود و این پایان عملیات است»، احتمالا نمی‌توان آن را منطبق بر چارچوب تصمیم شورایعالی امنیت ملی که بر رفتاری مشابه حزب الله لبنان برای تحمیل شرایط فرساینده‌ی آماده‌باش به آمریکایی‌ها تاکید داشته، دانست.

از طرف دیگر فاصله‌ی زمانی اندک میان اجرای این عملیات و ترور سردار قاسم سلیمانی ناقض ویژگی «عدم شتاب در پاسخ» به عنوان دیگر پایه‌ی تصمیم شورا است.

چندان مشخص نیست از زمانی که تصمیمی با چنین رویکردی از سوی اعضای شعام اتخاذ شده تا بامداد چهارشنبه که حمله‌ی موشکی به عین الاسد اجرایی شد چه فعل و انفعالاتی در ساختار تصمیم‌گیری کشور رخ داده که آن تصمیم در عمل وتو شده است.

علی شمخانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی مدعی است که حمله‌ی موشکی به پایگاه عین‌الاسد بر اساس «تصمیم مورد اجماع» بوده است. ادعایی که پاسخی از طرف حسن روحانی و همراهانش را در پی داشته است.

وبسایت آقای روحانی به آنچه از سوی آقای شمخانی با عنوان «تصمیم مورد اجماع» یاد شده، این پاسخ را داده است: «معلوم نیست منظور ایشان از اجماع بین چه کسانی بوده، وقتی رئیس شورای عالی امنیت ملی هم مطلع نبوده است؟»

بنا بر روایتی که از سوی وبسایت رسمی حسن روحانی، رئیس جمهور وقت ایران، منتشر شده و هیچ فرد یا نهاد مسئولی هم آن را تکذیب نکرده است روحانی و اعضای دولت او از این تغییر تصمیم و به تبع آن شلیک پدافند به هواپیمای مسافربری بی خبر نگه داشته شده بود.

ساعاتی پس از حمله‌ی موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در عراق و در شرایطی که بالاترین سطح آماده‌‌باش برای واکنش به پاسخ آمریکا اعلام شده بود، پدافند سپاه در خارج از شبکه‌ی یکپارچه پدافند‌ی با «خطای انسانی» یک هواپیمای مسافربری را هدف قرار داد.

روحانی یک سال پس از این سانحه گفته بود آنچه رخ داد از «بی‌تدبیری یک جمع» ناشی شده است. ممکن است انتقاد رئیس جمهور وقت به جمعی بوده باشد که برای پاسخ به ترور سردار قاسم سلیمانی ظاهراً مسیری متفاوت از تصمیم شورایعالی امنیت ملی را انتخاب کرده بودند.

با کنار هم قرار دادن روایت‌های تکذیب نشده‌ای که از سوی ظریف و روحانی بیان شده است و میان‌خطوط آنها می‌توان به این نتیجه رسید که اگر به تصمیم شورایعالی امنیت ملی توجه شده بود، حمله‌ای با آن مختصات به عین الاسد رخ نمی‌داد و در صورتی که آن حمله انجام نشده بود پدافندی خارج از شبکه‌ی پدافندی کشور به میدان نمی‌آمد و اگر چنین نمی‌شد احتمالاً مسافران هواپیمای مسافربری نیز جان خود را از دست نمی‌دادند.

https://ensafnews.com/571031/
@ensafnews

4.1k 0 118 86 32

شبنامه‌ی انصاف - ۲۱ دی | تجمع دوباره حامیان «قانون عفاف و حجاب» | اظهارنظر امامان جمعه درباره‌‌ی سیاست خارجی! | جلوگیری از حضور سید محمد خاتمی | افشاگری مشاور سابق احمدی نژاد درباره ۹ دی | ممانعت از حضور شراره‌ دولت‌آبادی روی صحنه

انصاف نیوز - شبنامه، جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳


تجمع دوباره‌ی الله‌کرم و دیگر «حامیان قانون عفاف و حجاب»

حامیان قانون عفاف و حجاب پس از نماز جمعه بار دیگر تجمع کرده و علیه مسئولان شعار دادند.
این افراد که از روزهای گذشته فراخوان تجمع داده بودند، شعارهای «کشف حجاب حرام سیاسی بود»، «کشف حجاب جرم سیاسی بود»، «مسئول رفته در خواب، ایران نشه آندلس»، «مسئول بی تفاوت، یا عزل یا استعفا» سر می‌دادند و پرچم های ایران، فلسطین و حزب الله را در دست داشتند. الله کرم هم با سردادن شعار «ماشاالله حزب الله» خطاب به مجلس و رئیس آن گفت: «ان‌شاءالله که مجلس شایستگی این شعار را دارد وگرنه خدایی نکرده این شعار عوض خواهد شد».


اظهارنظر امامان جمعه درباره‌‌ی سیاست خارجی!

علم الهدی گفته است: هر کشوری وارد مذاکره شد، بدبخت شد، اسیر شد و آمریکا بر او مسلط شد، چه مذاکره با آمریکا باشد و چه با اروپا زیرا این دو تفاوتی با هم ندارند.
لطف‌الله دژکام، امام جمعه شیراز نیز گفته است: «بارها گفته‌ایم و باز هم می‌گوییم که ان‌شاءالله کاخ سفید را حسینیه خواهیم کرد و سران از خدا بی‌خبر آمریکا مطمئن باشند که این وعده تحقق پیدا خواهد کرد. اکنون گیر افتاده‌اند و سخنان باطل می‌زنند اما به اذن خدا قدرت در عالم دست به دست می‌شود»


جلوگیری از حضور سید محمد خاتمی در مراسم افتتاح بیمارستان آیت الله هاشمی!

فاطمه هاشمی روز گذشته در مراسم افتتاح بیمارستان هاشمی رفسنجانی اعلام کرده است: جای تأسف است که اجازه ندادند آقای خاتمی در مراسم حضور پیدا کند.


افشاگری مشاور سابق احمدی نژاد درباره ۹ دی

عبدالرضا داوری در گفتگویی اینترنتی، گفته است: «در راهپیمایی ۹ دی از دفتر احمدی نژاد به ما زنگ زدند که یک خبر بزنید که آقایان هاشمی، کروبی ، موسوی و خاتمی از کشور متواری شدند. جلیلی⁩ در شورای امنیت و مصلحی در وزارت اطلاعات. می‌خواستند کشور در التهاب باشد و معتقد بودند در کشور جراحی صورت گرفته و باید کار را تمام کنیم.»


جلوگیری از حضور شراره دولت‌آبادی روی صحنه

در مراسم «شب موسیقی ارامنه» که ۱۸ دی ماه در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد، از حضور شراره دولت‌آبادی بر روی صحنه در مراسم بزرگداشت همسرش، آندره آرزومانیان ، به دلیل نداشتن «حجاب» جلوگیری شد.
‏در بخشی از این مراسم قرار بود که شراره دولت‌آبادی وآنی آرزومانیان لوح یادبود آندره آرزومانیان، را دریافت کنند.
‏در ابتدای مراسم نیز حراست فرهنگسرا ارسباران مانع ورود شراره دولت‌آبادی و آنی آرزومانیان به دلیل نداشتن حجاب شده بودند که در نهایت اجازه ورد به سالن به آنها داده می‌شود.

#شبنامه_انصاف
@ensafnews

2.8k 0 15 11 10

➖ سوال ابطحی از دولت درباره‌ی خاتمی

سیدمحمدعلی ابطحی، رئیس دفتر سیدمحمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری، در صفحه‌ی شخصی خود نوشت:

«مخاطب پیام منع حضور آقای ⁧خاتمی⁩ در مراسم مرحوم ⁧رفسنجانی⁩ شخص اقای پزشکیان است.
‏“ما همچنان هستیم” خاصی در این پیام هست.
‏مسأله آقای خاتمی نیست. امید مردم وشعار دولت نشانه است
‏آقایان ⁧ مجید انصاری⁩ معاون حقوقی، ⁧ خطیب⁩ وزیر اطلاعات و ⁧ مؤمنی⁩ وزیر کشور، به عنوان اعضای دولت وفاق کاری نمی‌کنند؟
‏گزارشی به رییس جمهور و مردم نمی‌دهند؟»

به گزارش انصاف نیوز، خاتمی از حامیان مسعود پزشکیان در انتخابات بود و وضعیت محدودیت‌های او پس از انتخابات تغییر ملموسی کرد ازجمله برای اولین بار در دو دهه‌ی اخیر برای دیدار با پزشکیان به نهاد ریاست جمهوری رفت. خبرهای سفر اخیر خاتمی به یزد بر خلاف ۱۵ سال گذشته از آزادی بیشتری خبر می‌داد.
با این حال، فاطمه هاشمی پنجشنبه در مراسم سالروز درگذشت پدرش اعلام کرد که آقای خاتمی برای حضور در آن مراسم اجازه پیدا نکرده است.
این خبر با واکنش‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی مواجه شده است.
@ensafnews


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 از نسلی که کودتا را تحمل نکرد ...

/ تیزر مراسم یادبود رضا رئیس طوسی /

برای دیدن فیلم کامل در یوتیوب انصاف، [اینجا کلیک کنید]


▫️رضا رئیس طوسی، کنشگر سیاسی، پژوهشگر و مدرس، ۱۷ دی ماه ۴۰۳ درگذشت.
▫️رئیس طوسی استاد بازنشسته دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بود که به گفته همسرش با بازنشستگی اجباری مواجه شد.
▫️او از فعالین سیاسی و اجتماعی از دهه‌های ۴۰ و ۵۰ تا به امروز بود و از اعضای اولیه سازمان مجاهدین خلق به شمار می‌آمد و در سال ۵۹ از این سازمان جدا شد.
▫️علاوه بر مقالات متعددی که از او به چاپ رسیده است، کتاب‌های «سرزمین سوخته» و «زوال اجتماعی و فروپاشی دولت قاجار» نیز از نوشته‌های اوست.
▫️مراسم یادبود رضا رئیس طوسی، پنجشنبه ۲۰ دی ۴۰۳ در کانون توحید تهران برگزار شد.
▫️در این مراسم نقاط عطفی از زندگی و مبارزات او مرور شد.
▫️چکیده‌ای از سخنرانی‌های این مراسم را ببینید.

@ensafnews


سخنان رهبری و معمای رشد ۸ درصدی

بر خلاف آنچه جریان مخالف دولت مطرح کرده، با نگاهی به آنچه رهبری و رییس جمهور درباره‌ی نرخ رشد ۸ درصدی بیان کرده‌اند می‌توان گفت که این دو مقام عالی نظام دیدگاه تقریبا مشابهی درباره‌ی این موضوع دارند.

به گزارش انصاف نیوز، پس از سخنان اخیر رهبری در دیدار جمعی از مردم قم در مورد امکان تحقق نرخ رشد اقتصادی ۸ درصدی برخی رسانه‌ها و چهره‌های جریان تندرو داخلی و همینطور برخی رسانه‌ها و افراد اپوزیسیون گفتند که این سخنان در نقطه‌ی مقابل اظهارات رییس جمهور پزشکیان قرار دارد.

آیت الله خامنه‌ای چند روز قبل  گفته بود: در نمایشگاه فعالان اقتصادی که رئیس جمهور رفت آنجا، فعّالان اقتصادی گفتند و ثابت کردند و رئیس‌جمهور حرف آنها را تکرار کرد، گفتند ما رشد هشت درصدی را می‌توانیم تأمین کنیم.

اشاره‌ی رهبری به نمایشگاهی با عنوان ‘توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی ۸ درصد’ است که حدود یک ماه قبل برگزار شد و رییس جمهور در حاشیه‌ی بازدید ۳ ساعته از این نمایشگاه و پس از شنیدن گزارش‌های فعالان اقتصادی حاضر در آن گفت: اگر واقعا اینها [فعالان بخش خصوصی] بتوانند رشد ۸ درصدی را محقق کنند ما استقبال خواهیم کرد.

نمایشگاه ‘توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی ۸ درصد’ روز ۲۲ آذر با برنامه‌ریزی گروه اقتصادی دفتر آیت الله خامنه‌ای برگزار شد. بر اساس گزارش‌های خبری که درباره‌ی آن در رسانه‌ها منتشر شده فعالان اقتصادی حاضر در نمایشگاه از ‘موانع محقق شدن رشد ۸ درصدی’ گفته‌اند.

برنامه‌ریز‌ی‌ها برای برگزاری این نمایشگاه از ‘ماه‌ها قبل’ انجام شده بود و در آن ‘طرح‌های دارای اولویت برای سرمایه‌گذاری که در تحقق رشد ۸ درصدی موثر است، ارائه شد’

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران یکی از مباحث مطرح شده در حضور رییس جمهور در این نمایشگاه را تاکید بر ‘افزوده شدن ۵۵ میلیارد یورو به خالص موجودی سرمایه’ در بخش معادن برای دست یافتن به نرخ رشد هدف‌گذاری شده در برنامه‌ی توسعه دانست.

رییس انجمن فولاد در همین نمایشگاه ۱۴ چالش اصلی صنعت فولاد برای تحقق رشد ۸ درصدی را بیان کرد که انرژی، لجستیک، مقررات ضدصادرات، مازاد ظرفیت، فرآیند صدور مجوزها و … از جمله‌ی آنها بود.

چندی قبل مدیرعامل فولاد اکسین نیز درباره‌ی ریشه‌ی این چالش‌ها در مسیر تحقق رشد ۸ درصدی گفته بود: تحریم‌‌های بین‌المللی، دسترسی به منابع را محدود کرده و بسیاری از پروژه‌‌های توسعه‌‌ای و صنعتی به دلیل نبود سرمایه‌گذاری خارجی در مرحله اجرا دچار توقف شده‌‌اند.

علی محمدی می‌گوید: بر اساس گزارش صندوق بین‌المللی پول در سال ۲۰۲۳، ایران به دلیل تحریم‌‌های اقتصادی و محدودیت‌های بانکی، از دستیابی به سرمایه‌‌های خارجی و انتقال فناوری‌‌های پیشرفته به‌‌شدت محروم شده است.

علی آقامحمدی، رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبری که ‘نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی ۸ درصد’ را برپا کرده است، گفت در این نمایشگاه ۲۰ مجموعه‌ی اقتصادی مختلف همچون صنایع فلزی، نفت و گاز، پوشاک، تجهیزات پزشکی و … حضور داشتند که ‘۱۹۷ میلیارد دلار مجموع سرمایه‌گذاری ارزی و ریالی آنهاست که ۱۰۰ میلیارد دلار آن نیاز ارزی است’

آقای آقامحمدی پیش از این نیز در اظهارنظرهایی بر لزوم توجه به بخش خصوصی، جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی و ارتباط با جهان برای تحقق رشد اقتصادی تاکید داشته است.

او در روزهای آغازین دولت چهاردهم با اشاره به تحقق رشد اقتصادی در برنامه‌ی اول توسعه گفت: تحقق رشد مشخص شده در آن برنامه به ۳۰ میلیارد دلار استقراض خارجی نیاز داشت که در ابتدا برخی مسئولان با آن مخالفت کردند، اما سرانجام استقراض خارجی رای آورد و این برنامه ۷.۲ درصد رشد اقتصادی برای کشور به همراه داشت لذا باید برنامه ریزی اینچنینی برای کشور تعریف شود.

رییس گروه اقتصادی دفتر رهبری در این اظهارات با تاکید بر ضرورت سرمایه‌گذاری خارجی حتی درباره‌ی رابطه با آمریکا هم دیدگاه مثبتی داشته و گفت: برای رابطه با آمریکا، حرف می‌زنیم اما برنامه نداریم، باید برنامه‌ی مدون اجرایی خوب و مبتنی بر اقتصاد داشته باشیم.

از نگاه آقامحمدی تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی نیاز به ‘مبلغی از سرمایه گذاری خارجی’ دارد.

آیت الله خامنه‌ای نیز در دوران رهبری خود بارها بر لزوم سرمایه‌گذاری در تولید تاکید داشته‌اند که از آن جمله می‌توان ...

ادامه‌ی این گزارش را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/571236/
@ensafnews


➖رسالت رسانه‌ای یا رسانه‌ی رسالتی

ابوالفضل نجیب، روزنامه‌نگار، در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:

در عصری که کمیت منابع خبری در جهان قابل شمارش نیست، بی تردید رقابت برای ادامه حیات هر رسانه بیش از هر چیز به میزان وفاداری در روایت رخدادها و به همان اندازه ارزیابی و تحلیل از رخدادها بستگی دارد.

این دو فاکتور رمز بقای هر رسانه خبری چه در اشکال دولتی و غیر دولتی است. آنچه به رونق و انزوای رسانه های خبری در این دو ‌‌شق مربوط می شود رابطه مستقیم و بی واسطه به متعهد بودن به مخاطب در قبال انعکاس رخدادهای جهانی دارد.

از این زاویه آنچه در طی دو هفته منتهی به سقوط بشار اسد از سوی رسانه رسمی کشور شاهد بودیم، ناظر بر رویکرد تحریف گرایانه در دو بعد خبری و تحلیلی بود، که بطرز فاحشی جانبدارانه و غیر واقع بینانه به انتشار اخبار میدانی و تحلیل های مبتنی بر همان خبرهای گزینشی اصرار می ورزید.

این رویکرد آنچنان غیرواقعی و مبتنی بر توهمات و در تحلیل متکی به تئوری توطئه بود که پس از سقوط بشار اسد شد، مصداق ضرب المثل عامیانه روسیاهی به ذغال. تا آنجا که حتی نمایندگان مجلس را بی خبر و محروم از اتفاقات سوریه کرد، تا در نهایت واکنش و اعتراض جمعی از نمایندگان در خصوص این میزان بی خبری از وقایعی چنین مهم به درخواست تشکیل جلسه غیرعلنی با حضور وزیر خارجه برای اطلاع رسانی واقعی از انچه در سوریه در حال رخ دادن بود، شدند.

این در حالی بود که مردم عادی کوچه و بازار به‌طور لحظه ای و آنلاین از آنچه در سوریه و سقوط بشار اسد می گذشت از طریق ده‌ها شبکه خبری و رسانه های به اصطلاح بیگانه مطلع و با خبر بودند. آنچه در خصوص بی خبری نمایندگان از اخبار سوریه باید یادآور شد، بی تردید ریشه در حصار خبری داشت که مسئولیت مستقیم آن بعهده کسانی بود که بیش از آن که به رسالت رسانه اعتقاد و باور داشته باشند به رسانه رسالتی التزام دارند.

به یک معنی مسئولیت بی خبری نمایندگان مجلس از مهمترین رخداد منطقه ای که در پیوند نزدیک با مهمترین هدف گذاری های کلان سیاست خارجی محسوب می شد، متوجه رسانه ای بود که حتی اعضای یکی از سه نهاد تشکیل دهنده قدرت را از آنچه بطور واقعی در حال رخ دادن بود محروم می کرد. بدیهی است با چنین رویه ای نه تنها از مردم که حتی از نمایندگانی که به درست یا غلط مرجعیت خبری شان محدود به همین رسانه رسمی یعنی صداوسیمای موجود است، نباید و نمی توان انتظاری فراتر از بی خبری و بی اطلاعی از آنچه بطور واقعی در حال رخ دادن در جهان است را داشت.

کمااینکه حتی نمی توان و نباید انتظار داشت آنها از آنچه در داخل رخ می دهد مطلع باشند. این ادعا ناظر بر اظهاراتی است که در زمان تصدی ضرغامی بر صداوسیما و طی سخنرانی مبسوطی در قم و با عنوان اجتهاد رسانه ای و در پاسخگویی به دلایل عدم انتشار اخبار مربوط به اعتراضات خیابانی بیان داشتند. آنچه ایشان نقل به مضمون در دفاع از سانسور و برخورد گزینشی و تحریف شده در صداو سیما بیان داشتند بر تفاوت ماهوی صداوسیما با آنچه به رسانه در معنی عرفی و رایج دلالت دارد، تاکید داشت.

لب کلام ایشان بر این گزاره متکی بود که آنچه می باید از طریق رسانه ملی در قالب خبر یا تحلیل منعکس شود بر اساس آنچه به اجتهاد رسانه ای تعبیر کردند، تنها در چارچوب مصالح نظام امکان پذیر است ولاغیر.

ادامه:
https://ensafnews.com/570528
@ensafnews


تشکر از مولوی عبدالحمید و مداح نادم

حجت الاسلام احمد حیدری در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:

چند روز پیش ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که بر توهین یک مداح به مولوی عبدالحمید از عالمان مورد احترام اهل سنت بلوچستان و مسجد مکی زاهدان و نمازگزارانش گواهی می‌داد و می‌توانست بهانه‌ا‌ی به دست بدخواهان برای ایجاد فتنه و شقاق بین صفوف متحد مردم با هم و مردم با حاکمیّت باشد.

خوشبختانه دلسوزان در این باره هشدار دادند و مسؤولان سیاسی و قضایی استان نیز به سرعت واکنش نشان دادند. نماینده مرم زاهدان خواستار شد قبل از فتنه شدن این واقعه، مسئولان قضایی با مداح توهین کننده برخورد کنند. آیت‌الله محامی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان نیز در پیامی اقدام مداح توهین کننده را مصداق بارز تشیّع انگلیسی و تفرقه‌افکنی دانست و آن‌را محکوم کرد.

دادستان عمومی و انقلاب زاهدان نیز اعلام کرد: «بر اساس گزارش اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان، پرونده‌ای در دادسرای مرکز استان تشکیل شده است. این پرونده به صورت نیابتی به دادسرای عمومی و انقلاب قم ارسال شد و مداح هنجارشکن در قم دستگیر و به زودی به زاهدان منتقل می‌شود».

خوشبختانه مداح مزبور به سرعت توسط سپاه در قم دستگیر و به زاهدان منتقل شد و با توجه به ندامت و عذرخواهی او و عفو و گذشت مولوی عبدالحمید، این واقعه که می‌توانست به فتنه‌ای فراگیر تبدیل شود، خاتمه یافت و با تدبیر به موقع مسؤولان و ذینفعان، از تهدیدی بالقوه به فرصتی بالفعل تبدیل شد.

در اینجا لازم است ابتدا از مسئولان سیاسی و قضایی استان[نماینده ولی فقیه، سپاه و اطلاعات و دادستانی استان] تشکر کنیم که با واکنش و اقدام به موقع و سریع خود بر آتشی که می‌رفت شعله‌ور شود و جهانی را با خود بسوزاند، آب سرد ریختند و فتنه را خاموش کردند.

در درجه دوم از مولوی عبدالحمید و آحاد برادران و خواهران اهل سنت بلوچستان تشکر کنیم که صبر و تحمّل پیشه کردند تا فتنه مزبور از طریق قضایی رسیدگی شود بخصوص از مولوی عبدالحمید که با گذشت به موقع خود از مدّاح خاطی و تأکید بر برادری و وفاق، پرونده را مختومه کردند.

و در نهایت از مدّاح خاطی که شجاعانه به خطای خود اعتراف و از آقایان مورد توهین، عذرخواهی نمود.

امید که این واقعه در فتنه‌های مشابه احتمالی در آینده سرمشق شود همچنان که اگر در فتنه‌‎های دو دهه گذشته بخصوص فتنه ۸۸ و فتنه‌های چند سال اخیر هم سرمشق بود، کار به اینجا نمی‌رسید و بین آحاد ملت با مسئولان و با هم این همه شقاق و شکاف نمی‌افتاد و نظام و مردم این همه خسارت نمی‌دیدند.

امید که با این رویه معقول، میمون و صحیحی که در این ماه‌های اخیر اتخاذ می‌شود، بقایای فتنه‌های گذشته بخصوص فتنه ۸۸ هم تمام شود و محصوران و مسجونان و …، آزاد شوند و همه پرونده‌های منتهی به آن مختومه گردند و برادری و وفاق، عمومی شود.

در آخر این آیات شریفه را ابتدا خطاب به مسئولان و سپس همه آحاد مردم از هر دسته و حزب و جناح یادآور می‌شوم به امید این که شنیده شود:

«وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْداءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْواناً وَ كُنْتُمْ عَلى‏ شَفا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْها» (آل عمران/۱۰۳) = و به یاد آرید این نعمت بزرگ خدا را که شما با هم دشمن بودید، خدا در دلهای شما الفت و مهربانی انداخت و به لطف و نعمت خدا همه برادر دینی یکدیگر شدید، و در پرتگاه آتش بودید، خدا شما را نجات داد.

وَ لْيَعْفُوا وَ لْيَصْفَحُوا أَ لا تُحِبُّونَ يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُم‏ (نور/۲۲) = باید مؤمنان عفو و صفح پیشه کنند و از بدی‌ها درگذرند، آیا دوست نمی‌دارید که خدا هم در حق شما مغفرت (و احسان) فرماید؟

https://ensafnews.com/571227/
@ensafnews


➖ توقف سرمایه گذاری خارجی در نفت به دستور شورای انقلاب؛ سال ۱۳۵۸

مسعود فروزنده، تاریخ‌پژوه، در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:

قانونی که به قانون کان لم یکن نفتی معروف است در سال ۱۳۵۸ به فرمان شورای انقلاب اسلامی صادر شد. روایت ساخته شده و مورد قبول افکار عمومی از نفت در آن سالها، برابر با “غارتگری شرکت های نفتی امپریالیستی” بود. این روایت به تدریج رنگ باخت.

شورای انقلاب اسلامی در ۱۸ دی ۱۳۵۸ ماده واحده ای به تصویب رساند که مطابق با آن اغلب قراردادهای نفتی با شرکت های خارجی اعم از اکتشافی، حفاری، توسعه ای را به تعلیق درآورد.

متن ماده واحده شورای انقلاب اسلامی در پایین می آید.
‌ماده واحده: “کلیه قراردادهای نفتی که به تشخیص کمیسیون خاصی که از طرف وزیر نفت تعیین می‌شود مغایر با قانون ملی شدن صنعت نفت در‌ایران تشخیص داده شود کان‌لم‌ یکن تلقی گردیده و دعاوی ناشی از انعقاد و اجرای این قراردادها به رأی این کمیسیون قابل حل و فصل می‌باشد”.

این قانون به کار بسیاری از شرکت‌های نفتی در خشکی و دریا پایان داد. اغلب دفاتر و تجهیزات آنها نیز در اختیار وزارت جدید التاسیس نفت که علی اکبر معین فر بر آن ریاست می‌کرد قرار گرفت. (معین فر چندان مخالفتی با این دستور نداشت به موازات آن صادرات گاز به شوروی هم قطع شد و در این مورد هم موافق بود). یک سال و نیم بعد طرح شبکه گاز خانگی به اجرا درآمد. نفت به بحران رسید اما تقدیر آن بود گاز به خانه های ایرانیان بیاید.

از همان سال شرکت های نفتی خارجی به شکایت در دادگاه های بین المللی اقدام و ادعای خسارت کردند. پس از يک دوره نسبتا طولانی، ادعاها حل و فصل گردید.

قانون شورای انقلاب، به توقف توسعه در صنعت نفت ایران انجامید و قانون نفت که در سال ۱۳۶۶ به تصویب رسید کار را محکم تر نمود و هرگونه سرمایه گذاری خارجی را ممنوع و نفت را بخشی از انفال و در اختیار حکومت اسلامی اعلام کرد. در طول هشت سال دفاع، شبکه گاز خانگی پیشرفت کرد و به یک طرح ملی بدل شد.

در شرایط پایان جنگ که زیر ساخت های کشور مورد اصابت موشک قرار گرفته و فرسوده شده بودند زمینه تجدید نظر درباره سرمایه گذاری خارجی فراهم شد.

از اینرو در تبصره ۲۹ برنامه پنج ساله اول توسعه که در سال ۱۳۶۸ به تصویب مجلس رسید، “با تاکید بر گسترش میادین گازی و تأمین گاز خانگی”، سرمایه گذاری خارجی مورد تائید قرار گرفت.

کارشناسان، در دولت هاشمی رفسنجانی، پس از تحقیق در سوابق حقوقی شرکت ملی نفت و دیگر شرکت‌ها و برای نخستین بار، “‌قراردادهای بیع متقابل” را در بودجه سال ۱۳۷۳ گنجاندند.

در دولت محمد خاتمی از قراردادهای بیع متقابل (بای بک) رونمایی گردید و بدین طریق مسیری برای دور زدن قانون نفت پدیدار و سرمایه خارجی به کار گرفته شد. حدود نیمی از سرمایه های خارجی به کار گرفته شده در قراردادهای بیع متقابل در بخش گاز بود، گازی که صادراتش به شوروی متوقف شد و بعد از ۴۵ سال در ناترازی و کسری اسیر شده است.

ادامه:
https://ensafnews.com/571026
@ensafnews


➖ گناه هاشمی از دید مخالفانش چه بود؟

یکی از اساتید حوزه علمیه گفت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دوست داشت مردم یک زندگی آرام داشته باشند و گناه بزرگ او از دیدگاه مخالفانش این بود که مردم را درک کرد و برای زندگی مردم برنامه‌ریزی و تلاش کرد.

هادی سروش استاد حوزه علمیه و دین پژوه پیش از ظهر پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ در آیین سالگرد درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی و مراسم افتتاحیه بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی (مرکز جامع سرطان) که با حضور رئیس جمهور و جمعی از شخصیت‌های سیاسی و همچنین خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی، او را شخصیتی کم نظیر و نام آشنایی عنوان کرد که از مرزهای جغرافیایی کشور عبور کرده و علاوه بر این‌که یک شخصیت دینی بود به یک شخصیت جهانی نیز تبدیل شد.

وی با اشاره به برخی شاخصه‌ها و ویژگی‌های آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: آقای هاشمی رفسنجانی یک سیاستمدار دینی واقع نگر و جامع بود.

استاد سروش تصریح کرد: معیار فکری او برگرفته از حدیثی بود که از استادخود امام خمینی فرا گرفته بود که چنین روایت شده ؛ خدا دوست دارد همانطوریکه مردم به احکام احترام میگذارند ، از آزادی های خود هم استفاده کنند. و بعد آقای هاشمی از امام به عنوان مجتخد سطح بالا و فیلسوف به تمام معنا یاد میکند و از ایشان نقل میکند که امام راحل فرمودند ؛ ما نمی‌توانیم بیشتر از خدا و پیامبر خدا مسلمان باشیم. استاد مطهری در آثارش دارد؛ اگر میبینید برخی حاکمان مستبدِدینی در مسائل دینی سخت گیری میکنند بخاطر سلب آزادی از مردم است ! همانطوریکا در دربار برخی شاهان ساسانی علماء افراطی یهود و نصارا وارد شدند و خروجی آن ادعای خدایی آن شاهان بود و با چیزی کمتر از سجده مردم در برابرشان راضی نبودند!

سروش در بخش دیگری از سخنانش با مبارزات قبل از انقلاب و مجاهدات مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی پرداخت و گفت : آقای هاشمی در ابتدای طلیعه نهضت انقلاب اسلامی وارد مبارزه شد چون نمیخواست ولایت جائر را بپذیرد و ملاک او صحیحه اسحاق ابن عمار بود که در کافی نقل شده و در آن آمده ؛ “خدا به پیامبری از پیامبران که در عصر یک حاکم ظالم بود وحی فرستاد که برو به این حاکم ستمگر بگو ؛ اگر در تقدیر برای تو پادشاهی است برای این نیست که جان مردم رو بگیری و اموالشان را غارت کنی، إِنَّنِي لَمْ أَسْتَعْمِلْكَ عَلَى سَفْكِ الدِّمَاءِ وَاتِّخَاذِ الْأَمْوَالِ وإِنَّمَا اسْتَعْمَلْتُكَ لِتَكُفَّ عَنِّي أَصْوَاتَ الْمَظْلُومِينَ ؛ بلکه ملاک این بود که صدای ناله مظلومی از کشورتو به ملکوت نرسد!”

وی گفت: برخی می‌گویند تفکری که مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی داشتند بعد از انقلاب تغییر کرد ! در حالی که این چنین نیست و زمانی که ما به فعالیت‌های او در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین حیات امام خمینی نگاه می‌کنیم او را همچنان مبارز می‌دانیم؛ مبارزه او بعد از انقلاب برای صیانت از حقوق مردم و آرامش و رشد زندگی مردم بود.

این استاد فقه و فلسفه حوزه علمیه با بیان این‌که تئوری ضرورت زندگی آرام و پر رونق از نهج البلاغه استفاده میشود گفت : امیرالمومنین (ع) صریحا به مالک نوشت ؛ “مالک اگر میخواهی در روزهای بحران و حوادث تلخ ، مردم در میدان باشند باید آنان را از زندگی مناسب شان بهرمند کنی؛ فربماحدث من اللامور .. فان العمران محتمل ماحملته”

استاد سروش باجمله «هاشمی رفسنجانی مرد عمل بود»، عنوان کرد: همه حرف آقای هاشمی این بود که مردم می‌خواهند زندگی کنند و تحریم نعمت نیست ولی برخی تحریم را به اسم اسلام و مقاومت به خورد مردم می‌دهند. او دوست داشت مردم یک زندگی آرام داشته باشند و گناه بزرگ او از دیدگاه مخالفانش این بود که مردم را درک برای زندگی مردم برنامه‌ریزی و تلاش کرد.

ادامه:
https://ensafnews.com/571182
@ensafnews


آینده هتل المپیک تهران در هاله‌ای از ابهام

عصرایران نوشت: پس از اینکه گروه هتل‌های‌ دُنسه از برنده شدن خود و امضای قرارداد بهره بردای از هتل المپیک تهران خبر داد؛ شنیده‌ها حاکی از آن است شرکت‌هایی که سابقه طولانی در حوزه تغییر کاربری و گرفتن تراکم‌های نجومی روی املاک خود دارند، به کمک مدیران اسبق دولتی در کمین بهره برداری از هتل المپیک تهران نشسته و با فشار آوردن به مسئولین وزارت ورزش و جوانان، قصد اخلال در فرآیند تحویل هتل به برنده مزایده را دارند.

گروه هتل‌های دُنسه، در سه استان کشور با تمرکز بر اقامت تجربه محور و با رویکردی فرهنگی، در حال توسعه زنجیره هتلی خود می‌باشد.این هتل که حدود هفت هکتار وسعت دارد، محلی برای اشتغال بیش از 200 نفر است. اخلال به وجود آمده در روند تحویل هتل باعث شده تا نگرانی‌های جدی در میان نیروی انسانی و شاغلان هتل المپیک تهران و آینده اقتصادی آن ایجاد شود.

موضوعی که موجب شده تا سازمان بازرسی کل کشور مسئولیت بررسی مسئله را بپذیرد. مدیرعامل گروه هتل‌های دُنسه، طی گفت‌وگویی اعلام کرد که با پرداخت اجاره‌بها و امضای قرارداد، فرآیند مزایده به طور کامل صورت گرفته و مترصد تحویل گرفتن این هتل برای شروع به بهره‌برداری از آن می‌باشند و چنانچه تغییری در این فرآیند صورت پذیرد آن را در مراجع  ذیصلاح پیگیری نموده و با رسانه‌ها در میان می‌گذارد.
@ensafnews


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 باهنر در گفت‌وگوی تلویزیونی:

🔹هفت سال است که تورم ۴۰ درصدی داشته‌ایم

🔹۳۰ درصد از طبقه متوسط اقتصادی‌مان به طبقه فرودست بدل شده‌اند

🔹این ملت را باید از این قبیل فکرهای جزم‌اندیشی نجات دهیم

🔹موظفیم به نفع ۸۶ میلیون نفر جمعیت ایران فکر کنیم نه اینکه فکر خودمان را...


@ensafnews

6.6k 0 55 106 35

Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 بحث باهنر و جبرائیلی بر سر FATF در آنتن زنده

باهنر:
بدون FATF حتی شهروندان ما هم نمی‌توانند حساب بانکی باز کنند.

جبرائیلی:
حساب باز کردن شهروندان ربطی به FATF ندارد. مربوط به تحریم‌هاست.

باهنر:
خلاف همه قوانین بین‌المللی می‌گویید.

جبرائیلی:
شما می‌خواهید تصمیم بگیرید. من که رأی ندارم.

باهنر:
به خاطر همین حرف‌ها شما را از مجمع تشخیص کنار گذاشتند.


@ensafnews


رییس جمهور پزشکیان در جمع بزرگان جریان میانه‌روها

رییس جمهور پزشکیان در مراسم افتتاح بیمارستان آیت‌ الله هاشمی رفسنجانی حضور پیدا کرد. در این مراسم جمعی از چهرهای شاخص جریان میانه‌روها حضور داشتند.

حسن روحانی، سیدحسن خمینی و علی‌اکبر ناطق نوری سه تن از بزرگان جریان میانه‌روها در این مراسم حاضر بودند و در حاشیه‌ی آن به گفت‌وگو با آقای پزشکیان پرداختند.

اسحاق جهانگیری، محسن هاشمی، مجید انصاری و چهره‌های دیگری از جریان میانه‌رو نیز در این مراسم حاضر بودند.

چندی قبل نیز رییس جمهور پزشکیان در جلسه‌ای با حضور بزرگان جریان میانه‌روها حاضر شده بود و در این نشست درباره‌ی شرایط کشور بحث و گفت‌وگو شده بود.

مسعود پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ مورد حمایت بزرگان جریان میانه‌روها (محمد خاتمی، حسن روحانی، سیدحسن خمینی، علی‌ لاریجانی و علی‌اکبر ناطق نوری) قرار گرفت و توانست رای اکثریت را کسب کند.

رییس جمهور پزشکیان پس از پیروزی در انتخابات دولتی میانه‌رو را تشکیل داده است.

https://ensafnews.com/571187/
@ensafnews

20 last posts shown.