به یاد شهید سهراب اعرابی


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


هر کجا مشتی گره شد مشت من
زخمی هر تازیانه پشت من
هر کجا فریاد آزادی منم
من در این فریادها دم می زنم ....🌿✌🏼

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
من هم خواهم آمد

عبدالله ناصری

حصر ظالمانه رهبران جنبش سبز در ۲۵ بهمن ۸۹ که مقارن آغاز “بهار عربی” و از ترس “پیوستگی” و یا“تأثیر” صورت گرفت، یکی از معلق‌ترین تحلیل‌های حکومت و رهبر آن بود.

چهارده سال حصر بی‌ثمر که جز
منزلت رهبران جنبش سبز و حقارت
ولی فقیه نیفزود، اینک در کنار ختم
جمهوری اسلامی، بزرگ‌ترین مطالبه
است. عیان است که حکومت و رهبری آن به دنبال گریزگاهی کم‌هزینه برای برون رفت از این بحران است. مردم مظلوم ایران این راه را جسته‌اند، تجمع مدنی خشونت‌پرهیز برای رفع حصر:

ساعت ۱۱ پنجشنبه ۲۵ بهمن
کنار سردرِ  دانشگاه تهران
همه دعوتند!

@emtedadnet


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
📝📝📝مهدی محمودیان به مرخصی آمد

✍🏻خبرگزاری روابط عمومی قوه قضاییه :

✅مهدی محمودیان که در حال سپری کردن دوران محکومیت خود در زندان بود با موافقت مقام قضایی و برای انجام مراحل درمانی به مدت ۵ روز به مرخصی استعلاجی اعزام شد.

✅محمودیان صبح امروز به یکی از بیمارستان‌های تهران اعزام و پس از دریافت مراحل درمانی از بیمارستان مرخص شده بود.

✅به گزارش امتداد محمودیان از روز دوشنبه و پس از ورود به زندان اوین برای اجرای حکم خود، دست به اعتصاب غذای خشک و دارو زده بود.


@emtedadnet




فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
📝📝📝 دیدار جمعی از اعضای ائتلاف احزاب زنان اصلاح طلب (صدف)با خانواده مهندس موسوی در آستانه پانزدهمین سال حصر

✅حصر آقایان موسوی، کروبی و خانم رهنورد درحالی وارد پانزدهمین سال می شود که چهار دوره ریاست جمهوری و سه رئیس جمهور پس از پایان دوره احمدی نژاد، گذشته است.

✅اکنون، به ترتیب، خانم رهنورد ۸۰ سال، آقای موسوی ۸۴ سال و آقای کروبی ۸۸ سال دارند. و هر کدام از بیماری های مختلفی رنج می برند.

✅ادامه حصر، بدون هیچ حکم و محاکمه ای پس از گذشت این همه سال، موجب تعجب و پرسش عمومی شده است. این در حالی است که هر یک از این محصورین، در سال های متمادی منشاء خدمات گوناگون برای کشور بوده اند.

✅اعضای ائتلاف احزاب زنان اصلاح طلب (صدف)در آستانه پانزدهمین سالگرد حصر، بر آن شدند تا به دیدار خانواده آسیب دیده ی موسوی رفته، جویای احوال زوج فرهیخته در حصر بشوند.

✅در این نشست، برخی از اعضای حقوقی و حقیقی صدف، به نمایندگی از ائتلاف، با خواهران مهندس میرحسین موسوی و نیز همسر شهید علی موسوی در منزل خواهر بزرگ ایشان دیدار کردند.
ابتدا خانم مرضیه موسوی، خواهر مهندس موسوی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت سلامتی و مشکلات جسمانی زوج در حصر و ابراز نگرانی از آن، اظهار داشت آخرین بار که آقای موسوی بیمار و مجددا به کووید دچار شد، زمانی به بیمارستان منتقل شد که از حال رفت. در حالی که با توجه به وضعیت سنی و جسمی این زوج باید مرتب تحت نظر پزشکان معتمد و در کنار عزیزان شان باشند.

✅در ادامه، همسر علی موسوی نیز خاطرات روز جان باختن همسرش را بازگو کرد و حاضرین نیز ضمن گرامیداشت یاد وی، برای شادی روح آن زنده یاد، فاتحه قرائت کردند.

✅اعضای صدف، ضمن آرزوی آزادی هرچه زودتر محصورین و زندانیان سیاسی، اشاره کردند که سختی خانواده زندانیان و محصورین نیز، گاه کم از خود افراد دربند نیست. همچنین ابعاد حقوقی، انسانی و سیاسی حصر مورد بحث قرار گرفت.

✅اعضای صدف، همچنین ابراز کردند که تداوم این محدودیت ها به سود هیچ کس نیست و از ادامه حصر، تنها محصورین نیستند که متضرر می شوند، بلکه نظام سیاسی برای همیشه مورد پرسش قرار خواهد گرفت.
در ادامه دیدار، اعضای ائتلاف زنان اصلاح طلب، با توجه به اینکه ملاقات و مرخصی و آزادی استفاده از تلفن، حق هر زندانی است، از اینکه محصورین در برخورداری از این حقوق هنوز با محدودیت هایی مواجه هستند، ابراز تاسف کرده، مطالبه اصلی را آزادی هرچه زودتر آنان دانستند.
در پایان، خانم منصوری، از اعضای حقیقی ائتلاف صدف که ریاست جبهه اصلاحات را نیز بر عهده دارد، از تشکیل کمیته ی ویژه ی پیگیری رفع حصر و حقوق شهروندی خبر داد.

✅این نشست، در فضایی سرشار از همبستگی و تعهد به منافع ملی با تاکید بر دفاع از حقوق شهروندی آحاد ملت به پایان رسید.
ائتلاف احزاب زنان اصلاح طلب(صدف)
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
📝📝📝 ما ایوب نبودیم

✍🏻 هادی خانیکی

✅زان يار دلنوازم شكری است با شكايت
گر نكته‌دان عشقی بشنو تو اين حكايت
حافظ

✅1- همسرم كه هفته پيش خبر ابتلايش را به بيماري سرطان سينه اعلام كردم، ديروز در معرض جراحی قرار گرفت و به سرطانيان تحت درمان پيوست. خندان و شكيبا و بي‌هراس به اتاق عمل رفت و چهار ساعت بعد صبور و آرام و بی‌ناله به ميان ما برگشت. بيماری‌های سخت برای انسان به مثابه يادند و يادآور كه می‌آيند تا ببينيم و بدانيم. كه نه. خود در خانه‌ای امن ساكنيم و نه ديگران در دنيايی بي‌رنج مقيم‌اند. «مای امن» و آنهای بي‌رنج در جامعه افسانه‌اند و بايد با وقوف به اين حقيقت امروز به رنج‌های بی‌شمار مردمی انديشيد كه به گفته قيصر امين‌پور « درد نام ديگر آنهاست.»

✅2- من از امروز در برابر كسی كه زندگی پرتلاطم مرا از سال‌هاي دور و حيات طوفانی و سرطانی مرا در اين سال‌های نزديک به نيكويی محافظت كرده است، بيشتر عهده‌دار مراقبت شده‌ام. مراقبت نه به معنای مقابله به مثل و جبران خدمات بی‌چشمداشت، بلكه به معنای خلق دنيای بين‌الاذهانی و بين‌العينی ديگری ميان واقعيت درد و بيماری و حقيقت اميد و تاب‌آوری سرطان در جان و تن انسان‌های متفاوت به گونه‌های متفاوت عمل می‌كند و گاه موهبتی می‌شود برای طلب جهانی متفاوت و آميخته به شفقت و مراقبت. خانم نفيسه مرشد‌زاده در مقدمه كتاب خواندنی «ما ايوب نبوديم» كه به همت خانم فاطمه ستوده، سيزده گزارش مستند را از مواجهه با مراقبت از ديگری به زيبایی روايت كرده است، اين وجه از مراقبت را به خوبی ترسيم می‌كند: در مراقبت، چيزهاي ظريفی از دست می‌روند، مثل همين سكوت يا كلمه‌های تازه و چيزهای ظريفی به دست می‌آيند كه گاهی حتی اسم هم ندارند. به دست‌آمده‌ها و از دست‌رفته‌ها مراقبت بيشترشان نامریی و ديرياب هستند. شبيه كانی‌های زيرزمينی كند و ناملموس، در بستر ساليان شكل می‌گيرند… گفتن قصه‌های پنهان راحت نيست… رنگ باختن هويت مستقل مراقبت فقط يکی از پيچيدگی‌های ماجراست. شبيه هر وضعيت ديگری كه به انسان در حياتش مربوط می‌شود، مراقبت هم هزار روی تاريک و روشن دارد… مراقب ميانجی دو جهان است. جهان مردمان رنج ديده و جهان عافيت‌انديشان فراموشكار.
متن کامل

@HadiKhaniki
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
رئیس محترم جمهوری اسلامی
جناب آقای دکتر پزشکیان
با درود. وبا آرزوی موفقیت حضرتعالی وملت بزرگ ایران.
همگان می دانند که بزرگ‌ترین. مشکل ایران٫ که اسباب دشواری های بسیار شده ،وتنگناهای اقتصادی وسیاسی گسترده ای را رفم زده است در نداشتن رابطه سالم وسازنده با امریکا، ‌ودرنتیجه محروم شدن کشور در امکان استفاده از برتری های جغرافیایی ومنابع خدادادی بی شمار وهم چنین بهره گیری از سرمایه گذاری های بین المللی آست ٫
درشرایطی که دونالد ترامپ از ابراز تمایل برای دیدار وگفتگو با جنابعالی وتوافق با ایران سخن گفته واز ایران وایرانیان به نیکی یاد کرده است پاسخ مناسب وبدون ابهام وپذیرش آبن درخواست مهم تربن وضروری تربن اقدام در راستای تامین منافع ملی است .باکمال شجاعت وبدون گرفتار آمدن در چاله های دیپلماسی ویا رو دربایستی های سیاسی آمادگی خود برای گفتگو با ترامپ ودستیابی به توافقی که آینده ایران را تضمین کند اعلام کنید .این فرصت بی نظیر را با فرصت سوزی های سابقه دار کشور در هم نیامیزبذ .این فرصت بی تکرار را قدر شناخته وبه سرعت پاسخ مثبت دهبد
خداوند یاور ونگهدار‌ابران باشذ
دکتر یدالله اسلامی
دبیر کل مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی
۱۸ بهمن ۱۴۰۳
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
✍🏻تاج‌زاده به بازجوها:

✅من حتما به نقد خطاها و عملکردهای غلط رهبر چه داخل زندان باشم چه بیرون، ادامه خواهم داد.

✅بیرون باشم صدایم کمتر شنیده می‌شود. در زندان سخنم پژواک بیشتری خواهد داشت. انتخاب باشماست!

✅آنها راه دوم را انتخاب کردند. تاج‌زاده نیز به گفته خودش می‌خواهد طلسم زندان را که هیچ چیزی جز ترس نیست، به سهم خود بی‌اثر کند.

@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
مادر #مهدی_محمودیان:
۹ سال پسر من را بردید و آوردید و انواع بیماری‌ها را به او دادید، فقط برای اینکه حرف حق زده.
اگر تا فردا ظهر پسرم آزاد نشود من هم جلوی زندان می‌آیم و تحصن ‌میکنم.

@hoseinrazzagh
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی با نتانیاهو:

من می‌خواهم ایران صلح‌آمیز و موفق باشد. از انجام این کار متنفر بودم. یک بار قبلاً این کار را انجام دادم، و ما آن‌ها را به سطحی رساندیم که دیگر قادر به تأمین مالی نبودند. آن‌ها مجبور بودند برای بقای خودشان تلاش کنند و هیچ پولی نداشتند. آن‌ها عملاً ورشکسته شده بودند. و همان‌طور که گفتم، آن‌ها هیچ پولی برای حزب‌الله نداشتند، هیچ پولی برای حماس نداشتند، هیچ پولی برای هیچ نوع تروریسمی نداشتند، برای ۲۸ سایت تروریستی – اگر بخواهید آن را این‌گونه بنامید – هیچ پولی نداشتند. آن‌ها مجبور بودند تنها بر خودشان تمرکز کنند و به رفاه خودشان برسند. و آن زمان از انجامش متنفر بودم، و حالا هم به همان اندازه متنفرم.
و این را می‌گویم، و این را خطاب به ایران که با دقت گوش می‌دهد، می‌گویم: من دوست دارم بتوانیم یک توافق عالی داشته باشیم، توافقی که شما بتوانید به زندگی خود ادامه دهید و به شکوفایی برسید. شما به شکوفایی خواهید رسید. مردم ایران، مردمی شگفت‌انگیز، سخت‌کوش، زیبا، و واقعاً یک گروه باور نکردنی از مردم هستند. من آن‌ها را خوب می‌شناسم. دوستان زیادی از ایران دارم و بسیاری از دوستانم که آمریکایی هستند، اصالتاً ایرانی‌اند و به ایران بسیار افتخار می‌کنند. اما فقط برای اینکه متوجه شوید، من از انجام این کار متنفر بودم، و امیدوارم بتوانیم کاری انجام دهیم که این وضعیت به یک فاجعه تبدیل نشود. من نمی‌خواهم چنین اتفاقی بیفتد. من واقعاً خواهان صلح هستم و امیدوارم که بتوانیم به این هدف برسیم.
اما آن‌ها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند. این بسیار ساده است. من هیچ محدودیتی تعیین نمی‌کنم، اما یک چیز را نمی‌توانند داشته باشند: آن‌ها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند. و اگر فکر کنم که آن‌ها به سمت داشتن سلاح هسته‌ای می‌روند، با وجود تمام آنچه که گفتم، فکر می‌کنم این برایشان بسیار بد خواهد شد. اما از سوی دیگر، اگر بتوانند ما را متقاعد کنند که چنین قصدی ندارند – و امیدوارم که بتوانند – این کار بسیار آسان است، واقعاً کار بسیار آسانی است. در آن صورت، فکر می‌کنم آینده‌ای باورنکردنی در انتظارشان خواهد بود.

@rezanasrichannel
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
علی‌محمد حاضری: امروز به شجاعتی از جنس شجاعت امام در پذیرش قطعنامه ۵۹۸ لازم داریم/

انتظار داریم تلاش‌ها از طرف جنابعالی در رفع حصر و رهایی زندانیان سیاسی با صراحت بیشتری دنبال شود/

داوود سلیمانی: به این نتیجه رسیده‌ایم که خروجی تئوری ولایت‌فقیه بعد از ۴۶ سال، خروجی‌ای است که ما را در سنجش با شاخص‌ها در تمامی زمینه‌های مادی و معنوی به عقب رانده است/

نمی‌توان از دین، انتظار سیستم و نوع حکومت داشت/

تبادل‌نظر با حاج سید حسن خمینی پیرامون مسائل اساسی کشور در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی در دیدار اعضای انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها 

مدرسین پرس؛ مریم احمدی گیوی (عضو انجمن اسلامی مدرسین): در آستانه دهه فجر تعدادی از اعضای انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها  به نقد و بررسی و ارائه راهبرد برای مسائل کشور پرداختند. در ابتدای این دیدار دکتر محمود صادقی دبیر کل انجمن اسلامی مدرسین ضمن تبریک ایام دهه فجر و گرامیداشت بنیان‌گذار جمهوری اسلامی با توجه به افزایش حساسیت و مطالبه افکار عمومی در موضوع حصر، بر ضرورت پیگیری و رایزنی با نزدیکان مقام رهبری برای رفع حصر از سوی سید حسن خمینی تأکید کرد.

در ادامه دکتر علی‌محمد حاضری عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس و  قائم‌‌مقام انجمن مدرسین،  انتظارات پیروان خط امام از میراث دار امام را به شرح زیر مطرح کرد.

۱- امروز به شجاعتی از جنس شجاعت امام در پذیرش قطعنامه ۵۹۸ لازم داریم. به گمان من در اقدامات شجاعانه امام، پذیرش قطعنامه از همه شجاعانه‌تراست. اگر در آن ایام کسانی چون مرحوم هاشمی رفسنجانی و جناب آقای میرحسین موسوی در گزارش صادقانه واقعیت‌ها به امام در این تصمیم‌گیری نقش مهم داشتند امروز هم کسانی باید این نقش را بازی کنند و یکی از آن افراد حضرت‌عالی هستید. ما انتظار داریم شما به‌عنوان میراث‌دار شجاعت امام، نقش خود در انعکاس واقعیات و ضرورت تغییر شیوه‌های حکمرانی به‌ویژه سیاست خارجی و منطقه‌ای را ایفا نمایید.

۲- انتظار دیگر ما آن است که همچنان که جناب‌عالی و بعض دیگر از فقیهان پیرو مشرب امام در فهم عنصر زمان و مکان در اجتهاد، به تقدم شیوه حکمرانی بر صلاحیت شخص حاکم به‌عنوان نظام مطلوب حکمرانی در عصر حاضر اشاراتی راهگشا دارید این ایده‌های بن‌بست‌شکن با صراحت و شجاعت بیشتر مطرح شود تا روند حکمرانی کشور بتواند مسیر مناسب را در مواجهه با مشکلات پیدا کند و دوران گذار با سرمایه تئوریک و به‌روز شده‌ای از شکل و ساختار حکومت مبتنی بر میراث فرهنگ تاریخی و متأثر از تجارب ارزنده بشری مواجه گردد.

۳- در کنار اصلاح سیاست خارجی و منطقه‌ای و به‌عنوان شرط مقوم آن، تقویت انسجام ملی و بهبود مناسبات مردم و حاکمیت که در شعار و موضع وفاق جناب دکتر پزشکیان با جلوه‌هایی از آن مواجه هستیم، باید فراگیر و گسترده شود و یکی از مصادیق عینی آن، پایان یافتن حصر ظالمانه محصورین بزرگوار و آزادی دیگر زندانیان سیاسی مسالمت‌جو و خشونت‌پرهیز است، با آنکه کمابیش از تلاش‌های قابل‌تقدیر شما در رفع حصر و رهایی زندانیان سیاسی آگاهیم اما انتظار داریم این تلاش‌ها با صراحت بیشتری دنبال شود تا انشالله نتیجه آن را به‌زودی شاهد باشیم.

دکتر بهشتی سرشت عضو شورای مرکزی در آستانه پیروزی انقلاب به اعلامیه سه امضای داریوش فروهر، شاپور بختیار و کریم سنجابی در نامه سرگشاده به شاه اشاره کرد که در دانشگاه‌ها پخش شد. او متعلقین به انقلاب و نظام را طیف وسیعی دانست و پیاده کردن برخی از شخصیت‌های نظام مانند دکتر ظریف را خیلی خطرناک  قلمداد کرد که موجب سلب اعتماد به چهره‌های دلسوز  و خدوم نظام می‌شود.

داوود سلیمانی  رئیس دفتر سیاسی انجمن نفر بعدی بود که سید حسن خمینی را این‌گونه خطاب قرارداد: نمی‌دانم واقعاً پیروزی انقلاب را باید تبریک گفت یا نه. خب شما مسئولیتی در حوزه اجرا ندارید،  بنابراین بخشی از مسائل از دست شما خارج است. ولی در حوزه‌هایی فراتر دارای نقش مؤثری در چشم‌انداز و آینده ج.ا. هستید. اما به این نتیجه رسیده‌ایم که خروجی تئوری ولایت‌فقیه بعد از ۴۶ سال، خروجی‌ای است که ما را در سنجش با شاخص‌ها در تمامی زمینه‌های مادی و معنوی به عقب رانده است. پیمایش‌های علمی و وزارت ارشاد هم مؤید این مسئله است که وارد مصادیق اگر بشویم بحث درازدامنی است. ظاهراً نمی‌توان از دین انتظار سیستم و نوع حکومت داشت. شکل حکومت به‌طورقطع و یقین نه یک امر دینی بلکه عرفی و به تعبیر امروز سکولار است. هنر مسلمانان این باید باشد که خود عامل به دین باشند و آن را در قوانین و حقوق مدنی به شکل دموکراتیک تجلی دهند.

امروز در بین اکثریت مردم ایران و بلکه سایر شیعیان جهان تئوری ولایت فقیه طرفدار نداشته و نخ‌نما شده است.
ادامه در:
https://modaresinpress.ir/political/5138/
@anjomanemodaresin
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
📝📝📝 آقای محمودیان
اعتصاب‌تان را بشکنید

✍🏻کوکب، زهرا، نرگس موسوی

✅هر خبر اعتصاب که از زندان‌ها میرسد موجب نگرانی و تاثر همگانیست چرا که زندانی دربرابر همه اجحافها و اهداف جانش را به عنوان آخرین سلاح در دست دارد.

✅برادر گرامی اقای محمودیان
جان شما که در موضع ستیز با ظلمید و همچنین زندانیان سیاسی برای خانواده، دوستان و یاران ارزشمنداست. ما با درک وضعیت ناحقی که پیش آمده آرزو داریم احکام ناعادلانه پایان یابد و اعتصابتان را بشکنید.

@kaleme_admin


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
#اختصاصی

✅فاطمه الوندی، مادر مهدی محمودیان در گفتگو با امتداد:
وضعیت تحمیل شده به مهدی را ناعادلانه و ناجوانمردانه می‌دانم/ به پسرم گفتم اگر می‌خواهی در امان باشی، برو پول‌های مردم را برای خود بردار و بله قربان‌ گویی کن!/ چرا کسی که حق و حقیقت را می‌گوید، باید این همه اذیت و آزار ببیند؟/ برخی آقایان از گفته شدن یک حقیقت دیگر، می‌ترسند

✍امتداد-محمد جعفری:
مهدی محمودیان، فعال سیاسی که به تازگی در جریان پرونده اخیر خود بنا بر عنوان اتهامی فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۸ ماه حبس محکوم شده بود، بنا بر اعلام مصطفی نیلی، وکیلش به امتداد، پیش از سررسید مهلت یک ماهه اخذ شده از مقام قضائی برای اجرای حکم با تماس مسئولین دادسرا خود را به زندان معرفی کرد و

🔸در همین رابطه، فاطمه الوندی، مادر مهدی محمودیان در گفتگویی با امتداد، ضمن کنایه درباره وضعیت فرزند خود اظهار داشت: روی صبحت من با مهدی است. می‌خواهم به پسرم بگویم که مهدی‌جان! من بارها به شما گفتم که برو بانک راه‌اندازی کن و بعد پول‌های مردم را در آن جا برای خود بردار، تملق و بله قربان‌ گویی پیشه کن، سرقت کن، مواد مخدر بفروش تا در امان باشی! چرا به دنبال حق و حقیقت بروی که بعدش هم این همه اذیت و آزار ببینی؟ من هم مجبور شوم با این سختی، دوری تو را تحمل کنم.

🔹من، وضعیت تحمیل شده به مهدی را ناعادلانه و ناجوانمردانه می‌دانم. مگر گفتن حقیقت چه گناه و عقوبتی باید داشته باشد؟ اگر پسرم اشتباه کرده بود، باز دلم نمی‌سوخت و به قول قدیمی‌ها؛ می‌گفتم که هرکه خربزه بخورد، باید پای لرز آن هم بنشیند. مگر پسر من، فرزند همین آب و خاک نیست؟ او که جز وطن‌پرستی و کمک به هموطنان خود، دغدغه‌ای نداشته است.

🔹مهدی، بارها گفته که من، می‌توانم از ایران بروم و با شرایط دیگری زندگی کنم اما، اینجا خاک من است و به این جا تعلق دارم. پسرم بارها گفته که، آن‌ها که اموال این مردم را می‌دزدند، باید از اینجا بروند. من، هر کار از دستم بربیاید برای حق هموطنان و خواهران و برادران خودم می‌کنم. سوال من به عنوان مادر مهدی، این است که چرا کسی که حق و حقیقت را می‌گوید، باید این همه اذیت و آزار ببیند؟ این وضعیت، قابل قبول نیست.

🔹متاسفانه، گویی برخی آقایان از گفتن یک حقیقت دیگر، می‌ترسند. وگرنه، اگر مهدی پیرو همان توافقی که با دستگاه قضائی کرده و مهلت یک ماهه برای انجام کارهای خودش گرفته بود، این یک ماه را بیرون از زندان می‌ماند، چه اتفاقی در این کشور می‌افتاد؟ خانه پوشالی چه کسی خراب می‌شد؟ من، نه تاریخ خواندم، نه از سیاست، سررشته‌ای دارم، اما بر اساس آنچه بر سر پسرم گذشته و خودم دارم در این شرایط زندگی می‌کنم، این حرف‌ها را می‌زنم.

🔹آقایان از این موش و گربه بازی دست برداشته و با مردم روراست باشند. چرا بچه‌های بی‌گناه ما باید امروز در زندان باشند؟ یعنی، جرم گفتن حقیقت با جرائمی مثل فروش مواد مخدر و قاچاق و این‌ها، یکیست؟ در دادسرای انقلاب، همینقدر صریح حرف‌هایم را زدم و رئیس دادگاه، من را از جلسه بیرون کرد. به ایشان گفتم که حاج آقا! جرم دزدی و خیانت به مال و ناموس مردم و جرم خدمت به مردم یکی است؟ ایشان در پاسخ گفت: «من باید شما را بازداشت کنم، چون بی‌اجازه وارد جلسه شدید. من درسش را نخواندم، هر وقت خواندم، جواب شما را می‌دهم!»

🔹خود آقایان، یک بار بچه‌های خودشان را به مدت یک ماه در منزل و اتاق‌شان به مانند یک سلول انفرادی حبس کنند، بعد ببینند که چه حالی خواهند داشت.

🔸گفتنی است که حسین رزاق، فعال سیاسی در پستی در شبکه ایکس از اعتصاب غذای خشک مهدی محمودیان خبر داده و نوشته: «مهدی محمودیان⁩ در اعتراض به صدور احکام ناعادلانه و سرکوب‌ها از لحظه ورود به زندان اوین دست به اعتصاب غذای خشک و دارو زده است.»

#امتداد
@emtedadnet


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
‏⁧ #مهدی_محمودیان⁩ در اعتراض به صدور احکام ناعادلانه و سرکوب‌ها از لحظه ورود به زندان اوین دست به اعتصاب غذای خشک و دارو زده است.

@hoseinrazzagh
@MostafaTajzadeh




فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
📝📝📝 هشدار عباس عبدی به پزشکیان: به وعده ای که عمل نکرده اید می تواند امید مردم را به شما از بین ببرد

✅آقای پزشکیان و دولت او در معرض خطر از دست دادن اعتماد عمومی هستند؛ اعتمادی که از ابتدا هم ضعیف بود.مهم‌ترین سرمایه هر فرد، نهاد یا دولت، اعتمادی است که دیگران به آن دارند. اعتماد ذره‌ذره به وجود می‌آید ولی همیشه این خطر هست که به یک باره از میان برود. کافی است که یک دروغ بشنویم تا اعتمادمان رنگ ببازد. ولی برای به دست آوردن اعتماد باید ده‌ها و صدها بار صداقت و راستگویی خود را ثابت کنیم.

✅دولتی‌ها ممکن است مرتکب یک اشتباه اساسی شوند. حل مشکلات جامعه ایران را مساله‌ای بوروکراتیک بدانند، این اشتباه است. غرق شدن دولت در امور روزمره و اداری همان، از دست دادن اعتماد و امید مردم نیز همان.

@didarnewsir
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
📝📝📝 بیانیه سازمان معلمان ایران در حمایت از مذاکره مستقیم با آمریکا دردفاع ازمنافع ملی

✅تغییرات عمده و مهمی که در منطقه حساس آسیای غربی و قفقاز در شرف وقوع است، کشور های درگیر در جغرافیای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی را وا می دارد که منافع ملی خود را متناسب با شرایط تازه باز تعریف کنند. کشور ما نیز جهت دستیابی حداکثری به منافع ملی و رهایی از تحریم ها، باید راهبرد دیپلماسی فعال مذاکره را درپیش بگیرد. در دنیای بهم پیوسته کنونی، با وجود تکنولوژی‌های نوین نمی توان به دور خود حصار کشید. زیست در جامعه جهانی، ضامن توسعه همه جانبه و رهایی از بن بست ها می باشد .

✅دیپلماسی بعنوان یک ابزار کار آمد جهانی در روابط بین الملل اهمیت زیادی دارد،چون می‌تواند صلح،امنیت و توسعه اقتصادی را بین کشور ها برقرار سازد. در شرایط فعلی برای جلو گیری از هدر رفت سرمایه ها و ثروت های ملی و هموار ساختن مسیر توسعه، اولین و مهمترین گام در دیپلماسی خارجی کشور انجام مذاکره  رو در رو با امریکا و اتحادیه اروپا،توسط دیپلمات های خبره و با تجربه برای تامین منافع حداکثری کشوراست.

✅مذاکره یکی از روش های حل مسالمت آمیز و کم هزینه منازعات بین المللی است. مذاکره تعاملی سازنده جهت حفظ و افزایش منافع ملی و کم هزینه ترین  و بهترین راهکار برای پیشبرد منافع کشور و تامین منافع مردم است.در شرایطی که کشور از بحران های سیاسی،اقتصادی،فرهنگی،امنیتی، زیست محیطی و به ویژه اقتصادی و به گفته مسئولان  ناترازی در همه عرصه ها در رنج است، مذاکره یک ضرورت عاجل و فوری است و همه دلسوزان کشور  در مجلس و در دولت بر آن تاکید دارند. در راس مخالفان مذاکره،  دولت جنایتکار اسرائیل قراردارد و در همسویی با این دولت،براندازان،و کاسبان تحریم قرار دارند .

✅سازمان معلمان ایران، در شرایط بحران ها و ناترازی های فراگیر،  مذاکره عزتمندانه با آمریکا را توسط تیمی از دپپلمات های خبره و با تجربه، راهکاری برای برون رفت از وضعیت فعلی و به نفع تامین منافع مردم ارزیابی می کند و از تلاش های دولت پزشکیان در این زمینه  حمایت می کند.از همه کنشگران و احزاب صنفی وسیاسی می خواهد که پیگیرانه ، حمایت خود را در این مورد اعلام دارند.بدیهی است مسئولیت و عواقب عدم مذاکره بر عهده سنگ اندازان و مخالفان داخلی و خارجی خواهد بود

@sokhanemoallem
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
📝📝📝بیانیه پایانی دهمین کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی درباره کلان‌چالش‌های جاری کشور و راهکاری برون‌رفت از آن؛
از دولت و حاکمیت می‌خواهیم که به خواسته‌های مردم نجیب و ناراضی ایران گوش فرا دهند


✍️به گزارش روابط‌عمومی حزب اتحاد ملت، این حزب با صدور بیانیه‌ای به تشریح و تبیین چالش‌های مهم و اساسی پیش روی کشور و جامعه ایران پرداخته و ضمن طرح و ارائه راهکارهای کلیدی برون‌رفت از آن، خواستار توجه حاکمیت و دولت به خواسته‌های مردم و به رسمیت شناختن حقوق آن‌ها با در پیش گرفتن سیاست‌هایی شفاف، صادقانه و عادلانه شد.

در بخش‌هایی از این بیانیه، آمده؛

فرصت‌ها و قوت‌های اقتصادی

✅در حوزه اقتصادی؛ دولت جدید با توان کارشناسی بالا و هماهنگی نسبی قوای سه‌گانه، فرصتی برای بهبود وضعیت اقتصادی ایجاد کرده است. ذخایر زیرزمینی با ارزش، امکان ساماندهی مناسبات مالی با جهان در صورت اصلاح سیاست‌های خارجی مانند حل مساله اف‌ای‌تی‌اف، و برنامه‌های جدید برای کاهش تورم و بهبود محیط کسب و کار، چشم‌انداز مثبتی برای خروج از رکود تورمی و افزایش سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی فراهم کرده است.

ضعف‌ها و تهدیدهای اقتصادی

✅اما واقعیت این است که اقتصاد کشور همچنان گرفتار بحران‌های ساختاری و مزمن است. تحریم‌های بین‌المللی، تورم بالا، رکود تورمی، و تعمیق ناترازی‌های مالی، ارزی و انرژی، چالش‌هایی هستند که نیازمند اصلاحات عمیق و برنامه‌ریزی مؤثر هستند. بحران در صندوق‌های بازنشستگی، واردات روزافزون بنزین و مصرف بالای آن، قطع ارتباط با نظام بانکی جهانی و عدم شفافیت در نظام بانکی نیز بر این مشکلات افزوده است.

متن کامل

@ETEHADMELLATIRAN
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
📝📝📝بهزاد نبوی:استبداد عامل تمام انقلاب‌های دنیاست

✅امپریالیسم مسلط در زمان شاه، انگلیس بود نه آمریکا

✅مردم گرسنه سراغ انقلاب نمی‌روند. ممکن است شورش کنند. عوامل اقتصادی در هیچ کشوری از جمله کشور ما عامل اصلی انقلاب نیست. استبداد خودش عامل اصلی همه انقلاب های دنیاست.

✅اگر قرار بود اقدامات ضد دینی عامل انقلاب باشد انقلاب ما باید در سال ۱۷ دی ۱۳۱۴ یعنی روز کشف حجاب شکل می گرفت.

✅امپریالیسم مسلط در ایران، انگلیس بوده نه آمریکا.

✅در ماجرای ملی شدن نفت فشار آمریکا بی تاثیر نبود.

✅مصدق که روی کار آمد، آمریکا عملا از شعار ملی شدن نفت او حمایت کرد.

✅شوروی متحد انگلیس بود.

✅مصدق گفت من چند نامه به استالین نوشتم و خواستم نفت ما را بخرند. این نامه خیلی مهم بود. اما هیچ پاسخی از شوروی نیامد.

✅امینی پاتک انگلیسی‌ها به آمریکا بود.

@eslahatchannel
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
✍️حامد بیدی

✅دومین هفته بهمن‌ماه ۱۴۰۳ با ۲۰۶ کارزار جدید و ۲۲۹ هزار امضا در پلتفرم کارزار گذشت. کارزارهای داغ این هفته شامل درخواست مجازات متجاوزان به پسری در شهر قروه، و کارزارهای صنفی و معیشتی فرهنگیان، پرسنل بهداشت و کارمندان بود.

✅کارزار درخواست مجازات سریع و بازدارنده برای متجاوزان به فرید صادقی، درخواست پیگیری و اجرای حق مالکانه صندوق ذخیره فرهنگیان، درخواست رسیدگی به وضعیت حقوقی پرسنل بهداشت و درخواست پرداخت هرچه سریع‌تر معوقات متناسب‌سازی لایحه برنامه هفتم جزء داغ‌ترین کارزارهای این هفته بودند.

✅این هفته استان کردستان با ۲۷ هزار امضا در کارزارهای محلی پیشگام بود. آذربایجان غربی با ۸ هزار امضا و ۲۸ کارزار فعال، و استان اصفهان با ۳ هزار امضا و ۷۷ کارزار فعال در رتبه‌های بعدی فعالترین استان‌ها بودند. کارزارهای روستایی هم بیشتر مرتبط با مشکل آب، جاده و آسیب معادن بودند.

✅کارزارها در این هفته ۲۲ بازتاب رسانه‌ای داشتند. نشست کارزار درباره آلودگی هوا در روزنامه پیام ما تیتر اصلی شد و فرهیختگان گزارش بسیار خوبی درباره کارزارهای مرتبط با خودرو منتشر کرد. تجارت‌نیوز، ایلنا و روزنامه‌های ایران، دنیای اقتصاد و جهان صنعت هم کارزارهای مردم را بازتاب دادند.

✅هفته گذشته ۱۵ کازار از مرز ۵ هزار امضا گذشتند. درخواست برگزاری علنی دادگاه کرسنت، درخواست ممنوعیت جراحی حنجره‌ی سگ‌ها، درخواست مقابله با روش صیادی با الکتروشوکر، نجات نطنز، درخواست حل معضل پسماند شمال کشور و درخواست تجدیدنظر در قصاص محیط‌بان کرمانی جزء این کارزارها بودند.

✅هفته گذشته ۲۲ نامه هم برای پیگیری کارزارها و ثبت در دبیرخانه‌ها صادر کردیم. از جمله: درخواست توزیع و عرضه واکسن گارداسیل، درخواست رسیدگی به فریاد مردم آبادان و خرمشهر، درخواست تکمیل بزرگراه پارس‌آباد اردبیل، درخواست برگشت پست ماما به جای مراقب سلامت و...

✅این هفته به خاطر تعطیلی سه‌شنبه در کافه‌رویداد کارزار نشستی نداشتیم. اما روزنامه شرق گزارش خوبی از نشستی که قبلا درباره کتاب «اینترنت و رفتار سیاسی در ایران» با حضور دکتر مجتبی قلی‌پور (نویسنده) و دکتر محمد رهبری برگزار کرده بودیم منتشر کرد. اینجا بخوانید:

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-963901
@MostafaTajzadeh


فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) dan repost
📝📝📝 حکومت جدید سوریه مشغول چه کاری است؟ / گزارشی از رویترز

✍️ حسن اسدی زیدآبادی

✅تغییر در سوریه توجه رسانه ها و افکار عمومی جهانی را به خود جلب کرده است. رویترز روز گذشته در گزارشی به سیاستها و اقدامات رهبران جدید سوریه که به قول این رسانه «در حال انجام بازنگری اساسی در اقتصاد ورشکسته این کشور هستند» پرداخته است. بر اساس این گزارش از جمله برنامه‌های حکومت موقت در سوریه اخراج یک سوم کارکنان بخش دولتی و خصوصی‌سازی شرکت‌های دولتی مسلط در نیم قرن حکومت خانواده اسد است. اقداماتی که بلافاصله شروع شده و اعتراضاتی را هم در میان کارکنان دولت برانگیخته است.

✅رویترز در گزارش خود با تعدادی از وزرای حکومت موقت سوریه مصاحبه کرده که همگی آنها از طیف وسیعی از طرح‌های کوچک‌سازی دولت سخن گفته اند، از جمله برکناری تعداد زیادی کارمند ناپیدا (افرادی که در زمان حکومت اسد بی دلیل دستمزد دریافت می‌کردند).

✅محمد ابازید وزیر سرمایه گذاری و دارایی که یک جوان ۳۸ ساله است می گوید برخی از شرکت های دولتی صرفاً برای اختلاس از منابع عمومی تاسیس شده اند که بسته خواهند شد. ما انتظار فساد را داشتیم، اما نه در این حد. ابازید با استناد به یک بررسی اولیه گفت، تنها ۹۰۰۰۰۰ نفر از ۱.۳ میلیون نفری که حقوق و دستمزد دولتی دارند، واقعاً سر کار می آیند. این بدان معناست که با ۴۰۰۰۰۰ روح که حقوق می گیرند مواجهیم که حذف این موارد باعث صرفه جویی در منابع می شود. در این زمینه محمد السکاف، وزیر توسعه اداری که بر تعداد کارکنان بخش دولتی نظارت دارد، هم به رویترز گفته که حکومت فقط به ۵۵۰۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰۰ کارمند - کمتر از نصف تعداد فعلی - نیاز دارد.

✅ابازید همچنین می گوید که هدف از این اصلاحات، ساده سازی سیستم مالیاتی توام با بخشش جریمه ها و رفع موانع و تشویق سرمایه گذاران برای بازگشت به سوریه است. ابایزید اقتصاددانی است که سابقا استاد دانشگاه خصوصی الشمال بوده و قبل از سمت جدید نیز مقام خزانه داری در حکومت شورشیان در ادلب در سال ۲۰۲۳ را در اختیار داشته است. تحریر الشام از سال ۲۰۱۷ بر ادلب به عنوان یک استان مستقل حکومت کرده و سرمایه گذاری و فعالیت بخش خصوصی را با تشریفات کمتر و با سرکوب جناح های مذهبی تندرو جذب می کرد. سه وزیردیگر سوری به رویترز گفتند که دولت جدید امیدوار است حالا در سراسر کشور سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی برای ایجاد مشاغل جدید افزایش یابد، زیرا سوریه پس از ۱۴ سال جنگ بازسازی می‌شود. هرچند برای تکرار مدل ادلب، آنها باید بر چالش های گسترده ای، از جمله تحریم های بین المللی که به شدت به تجارت خارجی لطمه زده، غلبه کنند.

✅حنان، وزیر اقتصاد حکومت جدید سوریه در این گزارش گفته که سیاستی برای مدیریت پیامدهای اصلاحات سریع بازار طراحی می شود تا از هرج و مرج رکود و بیکاری که به دنبال «شوک درمانی» در دهه ۱۹۹۰ بر کشورهای پس از اتحاد جماهیر شوروی در اروپا تحمیل شد، جلوگیری شود. او گفته: «هدف متعادل کردن رشد بخش خصوصی با حمایت از آسیب پذیرترین قشرها است.»

✅حکومت جدید افزایش ۴۰۰ درصدی حقوق که در حال حاضر حدود ۲۵ دلار در ماه است، را اعلام کرده است. و علاوه بر اخراج ها برخی از کارمندان را نیز تا زمانی که نیازبه آنها ارزیابی شود، تعلیق کرده. حسین الخطیب، مدیر تأسیسات بهداشتی وزارت بهداشت سوریه در این مورد اظهارنظر جالبی می کند: «به کارمندانی که صرفاً برای دریافت حقوق استخدام شده‌اند، می‌گوییم: لطفاً حقوق خود را بگیرید و در خانه بمانید، اما بگذارید ما کار خود را انجام دهیم.»

✅رویترز نوشته برخی نارضایتی ها هم در این ارتباط قابل مشاهده است. مثلا برخی کارمندان فهرست‌هایی را به رویترز نشان داده اند که در وزارتخانه‌های کار و تجارت دست به دست می شود و مربوط است به برنامه‌های استخدامی دوران اسد برای سربازان سابقی که در کنار دولت در جنگ داخلی جنگیده اند. یکی از این افراد به رویترز گفته که در ژانویه از شغل خود در وزارت کار اخراج و به او سه ماه مرخصی با حقوق داده شده است. او گفت که حدود ۸۰ جنگجوی سابق دیگر نیز همین اخطار را دریافت کرده اند. این طرح های اصلاحی اعتراضاتی  را در شهرهایی از جمله درعا و لاذقیه برانگیخت. اعتراضاتی که البته در زمان اسد غیرقابل تصور بود. مثلا کارکنان اداره بهداشت درعا در تظاهراتی حدودا ۲۰نفره پلاکاردهایی مبنی بر "نه به اخراج خودسرانه و ناعادلانه" در دست داشتند.

✅ابازید وزیر دارایی می گوید شورشیان سابق از زمان تصدی مسئولیت، فساد و حیف و میل های عظیمی به ویژه در بنیاد بازرگانی سوریه، که توزیع کننده کالاهای مصرفی عمومی است کشف کرده اند. این بنیاد به مدت یک دهه، از دولت پول دریافت می‌کرد اما هیچ صورتحسابی ارائه نکرده است. ابازید گفته که دولت جدید این بنیاد را منحل و تعطیل کرده است.

متن کامل در
https://B2n.ir/m13688
@MostafaTajzadeh

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.