Partisan / پارتیزان


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


🇮🇷بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🇮🇷
⬅️ کانال خبری تحلیلی پارتیزان ➡️
معرفی تجهیزات نظامی
پوشش اخبار نظامی
تاریخ نبردها
تحلیل مسائل استراتژیک
وب‌سایت پارتیزان:
https://partisancenter.com
استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع جایز است.

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


🔶 پدافند هوایی ایران نابود شده است!

🔸روایت رسمی و پرتکرار غربی‌ها از نتایج حمله اسرائیل به خاک ایران در اکتبر گذشته، نابودی کامل یا بخش اعظم توان پدافند ایران است. این ادعا روزانه توسط منابع مختلفی از رئیس‌جمهور سابق و فعلی آمریکا گرفته تا رسانه‌های سنتی و نوین مطرح می‌شود. ظاهراً حمله اسرائیل در ۲۶ اکتبر توان تولید موشک ایران را متوقف و قدرت دفاع هوایی ایران را کاملاً نابود کرده است!!

🔸فرض کنیم که در بدترین سناریوی ممکن، دو سایت راداری پیش‌اخطار ثابت به‌صورت دائم و غیرقابل‌بازگشت نابود شده‌اند، رادارهای آتشبارهای S-300 ایرانی غیر‌قابل جایگزینی هستند و از بین رفته‌اند و برخی اهداف پراکنده دیگر نیز آسیب دیده‌اند.

🔸اما آیا این به معنای نابودی توان دفاعی ایران است؟ قطعاً هیچ کارشناس نظامی یا فردی با حداقل دانش در امور دفاعی نمی‌پذیرد که آسیب به دو سایت راداری ثابت (از میان ده‌ها نمونه مشابه ثابت و متحرک) و خسارت نامشخص به رادارهای S-300 و یک محل استقرار سامانه هاوک به معنای فروپاشی توان پدافندی ایران باشد. با این حال، این ادعای بی‌اساس همچنان از سوی منابع رسمی و رسانه‌های غربی و اسرائیلی فعالانه تکرار می‌شود. اما چرا؟

🔶اهداف پشت این روایت چیست؟

نمی‌توان انگیزه‌های سیاسی مقامات اسرائیلی و آمریکایی را در بزرگ‌نمایی و دستاوردسازی نادیده گرفت؛ اما می‌توان حدس زد که هدف اصلی از القای تصویر ایران بی‌دفاع، کاهش هزینه‌های سیاسی و مخالفت‌های عمومی با اقدام نظامی یا حتی جنگ علیه ایران است.

🔸با تأکید مداوم بر «بی‌دفاعی ایران»، افکار عمومی به‌ویژه در آمریکا نسبت به عملیات نظامی علیه ایران مقاومت کمتری نشان خواهند داد و در نتیجه، روایت مطلوب اسرائیلی‌ها که وضعیت فعلی را موقعیتی طلایی برای تهاجم به ایران معرفی می‌کند، جذابیت بیشتری خواهد داشت.

🔶واقعیت چیست؟

توان دفاع هوایی ایران در حمله اسرائیل ضربه‌ای جبران‌ناپذیر و فلج‌کننده دریافت نکرده است و توان تهاجمی ایران نیز در پایگاه‌های عمدتاً زیرزمینی کشور محفوظ است. اما پذیرش گسترده روایت دروغین اسرائیلی از وضعیت نظامی ایران، می‌تواند از واقعیت نیز خطرناک‌تر باشد.

🔸اسرائیل دهه‌هاست که می‌خواهد با خون و فولاد آمریکایی به جنگ ایران برود و تاکنون از عملی کردن این رؤیا ناتوان بوده است. اگر تصویر غیرواقعی و ساخته‌وپرداخته اسرائیل از توان دفاعی و تهاجمی ایران تغییر نکند، صهیونیست‌ها کار راحت‌تری برای متقاعد کردن آمریکایی‌ها برای اقدام نظامی علیه ایران خواهند داشت.

🔸بدیهی است که تغییر روایت اسرائیلی از اهمیت بسیاری برخوردار است. در وضعیت فعلی، رزمایش‌های نظامی پی‌در‌پی و رونمایی از دستاوردهای دفاعی جدید، به‌تنهایی برای شکستن این تصویر کافی نیستند. چالش اصلی در این واقعیت است که تنها اقدامات عملی، خطرناک و قاطع‌تر می‌توانند تأثیر مطلوبی در تغییر تصویر ضعف در توان دفاعی ایران داشته باشند.

#ایران #آمریکا #اسرائیل

Archivist
@Partisan2015


🔷تصویر ماهواره‌ای از زیردریایی‌ اسرائیلی دراکن

🔹دراکن که سومین و آخرین زیردریایی از کلاس دلفین-۲ اسرائیل است در حال حاضر آخرین تجهیزات خود را پیش از به آب انداختن در صنایع TKMS آلمان واقع در بندر کِیل دریافت میکند.

🔹دراکن برخلاف دیگر زیردریایی‌های دلفین-۲ دچار تغییراتی در بخش سازه بادبان شده و سازه آن حدود ۵متر طولانی‌تر از دیگر زیردریایی‌های هم کلاس خود است، علت آن افزوده شدن سیلوی پرتاب عمودی در بخش بادبان است که طبق گمانه‌زنی‌ها بین ۱ یا ۲ سیلو در این بخش مازاد بادبان افزوده شده است که درنهایت هدف از این‌کار آزمایش تسلیحات عمود پرتاب جدید اسرائیل خواهد بود.

🔹زیردریایی‌های دلفین-۲ برای شلیک اژدرهای خود از ۶ تیوب ۵۳۳ میلی‌متری بهره می‌برند و برای شلیک کروزهای زیرسطحی چون پوپای، از ۴ تیوب پهلو با قطر ۶۵۰ میلی‌متری استفاده می‌کنند.

🔹نیروی دریایی اسرائیل برای دهه پیش‌رو منتظر ورود نسل جدید زیردریایی‌های داکار است که احتمالا در بدنه اصلی خود سیلوهای پرتاب عمودی خواهند داشت تا در آینده به تسلیحات جدید آزمایش شده توسط زیردریایی‌ دراکن مسلح شوند.

#اسرائیل #نیروی_دریایی #زیردریایی‌

Maverick
@Partisan2015


🔹️تصاویر بسیار باکیفیت! خبرگزاری تسنیم، از آماده‌سازی و انتقال گردان‌های هوابرد و ادوات نیروهای ویژه تیپ صابرین نیروی زمینی سپاه توسط هواپیمای il-76 به منطقه عمومی مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم-۱۹ این نیرو

#رزمایش #نیروی_زمینی #سپاه #پیامبر_اعظم_۱۹

CoManche
@Partisan2015


🔹️تصاویر و توضیحاتی از انتقال نیرو‌های ویژه تیپ صابرین سپاه به منطقه عمومی مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم-۱۹ نیروی زمینی سپاه

#رزمایش #نیروی_زمینی #سپاه #پیامبر_اعظم_۱۹

CoManche
@Partisan2015


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔷️رزمایش جدید نزسا

🔹️مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم-۱۹ نیروی زمینی سپاه در منطقه شاوریه خوزستان، در غرب کشور، با انتقال هوایی نیروهای صابرین به منطقه رزمایش از دیشب آغاز شد.

🔹️سردار احمدعلی فیض‌اللهی فرمانده نیروهای ویژه صابرین نیروی زمینی سپاه: مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم-۱۹ نیروی زمینی سپاه طی روزهای آینده در جنوب‌غرب کشور اجرا خواهد شد. در اولین بخش از این رزمایش عملیات نقل و انتقال هوایی شبانه تیپ نیروهای ویژه صابرین در شب و با استفاده هواپیمای ایلوشین ۷۶ نیروی هوافضای سپاه اجرا شد. یگان ویژه صابرین تاکتیک‌های عملیات ویژه متناسب با رزم ناهمتراز را در این رزمایش تمرین خواهد کرد.

🔹️سردار احمدعلی فیض‌اللهی افزود: مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیوری زمینی سپاه تکمیل کننده مرحله اول رزمایش است که در واقع یک رزمایش امنیتی بود و مرحله دوم آن در منطقه دفاعی برگزار خواهد شد و در آن دفاع قاطع و کوبنده در مقابل هر نوع تجاوز به مرزهای ایران اجرا خواهد شد. تیپ ویژه صابرین در حوزه دفاعی، سناریوهایی همچون چترریزی، هلی‌برن و ... را تمرین خواهد کرد.

#رزمایش #نیروی_زمینی #سپاه #پیامبر_اعظم_۱۹

CoManche
@Partisan2015


🔷ترکمانچای اوکراین

🔹به گفته منابع خبری آمریکا، ترامپ به‌تازگی پیشنهادی ارائه داده که بر اساس آن، آمریکا مالکیت ۵۰٪ از منابع معدنی کم‌یاب اوکراین را به‌عنوان بازپرداخت کمک‌های نظامی گذشته آمریکا به اوکراین (در زمان بایدن) به دست می‌آورد.

🔹اوکراین دارای ذخایر قابل‌توجهی از مواد معدنی کمیاب (شامل لیتیوم و تیتانیوم) است که ارزش کل آن‌ها بین ۱۱ تا ۲۶ تریلیون دلار تخمین زده می‌شود. بیش از نیمی از این ذخایر در مناطقی قرار دارند که در حال‌حاضر تحت تصرف روسیه هستند، از جمله دونتسک، لوهانسک، زاپوریژیا و خرسون.

🔹ترامپ در مصاحبه‌ای تلویزیونی اظهار داشت که اوکراین ممکن است روزی بخشی از روسیه شود یا نشود، اما آمریکا نمی‌تواند به پرداخت این مبالغ ادامه دهد و خواستار بازگشت سرمایه‌گذاری‌های آمریکا شد.

🔹کمتر از یک هفته پیش، ترامپ پس از گفت‌وگوی تلفنی نسبتا طولانی با پوتین، اعلام کرده بود که مذاکرات برای پایان دادن به جنگ در اوکراین به‌زودی آغاز خواهد شد.

🔹چندی پیش اوکراین نیز، در ازای قبول برخی شرایطش، پیشنهاد دسترسی آمریکا به معادن اوکراین را داده بود، که به احتمال زیاد شامل معادن تحت تصرف روسیه می‌شد. اما احتمالا طرح ترامپ می‌تواند شامل معادن تحت تسلط اوکراین باشد، و از طرفی هیچ یک از شرایط اوکراین ظاهرا لحاظ نشده است. برانگیخته‌شدن خشم اوکراین و اروپا بعد از اعلام این تصمیم خود می‌تواند احتمال این سناریو را افزایش‌دهد.

🔹اروپایی‌ها تأکید کردند که هرگونه توافقی باید با مشارکت اوکراین و اروپا صورت گیرد و از دادن امتیازات به روسیه بدون حضور آن‌ها انتقاد کردند.

🔹در همین حال، آمریکا اعلام کرد که بازگشت به مرزهای پیش از ۲۰۱۴ اوکراین "غیرواقع‌بینانه" است، که به‌معنای به رسمیت شناختن جدایی شبه‌جزیره کریمه از خاک اوکراین است. با‌این حال بسیار بعید به‌نظر می‌رسد روسیه با پس‌دادن تمامی تصرفات دیگر خود (پس از سال ۲۰۲۲) که شامل معادن غنی است، موافقت کرده باشد.

🔹هم‌چنین آمریکا عضویت اوکراین در ناتو را به‌عنوان بخشی از توافق صلح رد کرد. این شرط که از جانب اوکراین مطرح شده‌، یکی از دلایل اصلی حمله روسیه به اوکراین مطرح شده بود.

🔹در هفته‌های اخیر سیاست آمریکا در قبال اوکراین و روسیه،  "یکی به نعل و یکی به میخ زدن" بود؛ از یک‌طرف صحبت از افزایش تحریم‌های روسیه می‌کرد و از طرفی دیگر اوکراین و اروپا را برای ادامه جنگ ملامت می‌کرد.

🔹قسمتی از این جهت‌گیری‌ها می‌تواند برای فشارآوردن به اروپا برای افزایش بودجه نظامی ناتو تا ۵٪ تولید ناخالص داخلی باشد، که رقمی بالغ بر ۸۰۰ میلیارد دلار خواهد بود. اگرچه این مبلغ به‌طور مستقیم به آمریکا پرداخت نمی‌شود، اما در عمل، بخش بزرگی از آن از طریق خرید تسلیحات به‌نفع شرکت‌های دفاعی آمریکایی تمام خواهد شد.

#اوکراین #آمریکا #روسیه #ترامپ

Insight
@Partisan2015


🔷️ تصویر جدیدی از جنگنده F-16 اوکراینی منتشر شده که بارگذاری رزمی آن را نمایش می‌دهد. این ترکیب بارگذاری پیش‌تر نیز روی فالکن‌های اوکراینی دیده شده بود که می‌توانید در این پست مشاهده نمایید.

🔹️در نوک بال‌های جنگنده دو تیر موشک هوابه‌هوای AIM-120C، زیر بال راست یک‌تیر موشک هوابه‌هوای AIM-9X و زیر بال چپ AIM-9L/M، کنار این موشک‌ها زیر هر بال ۴ تیر بمب کم‌قطر هدایت ماهواره‌ای GBU-39B (در مجموع ۸ بمب) و همچنین دو مخزن سوخت خارجی نیز قابل مشاهده‌اند. زیر بدنه هم پاد جنگال AN/ALQ-131 نصب شده است.

#روسیه #اوکراین #جنگنده #فالکن

NPC
@Partisan2015


🔷️ آتش‌افکن در آتش

🔹️اولین مورد مستند از انهدام راکت‌انداز روسی TOS-2 موسوم به توسوچکا در جنگ روسیه و اوکراین به‌ثبت رسید. این راکت‌انداز در نزدیکی پوکروفسک توسط اوکراینی‌ها مورد حمله قرار گرفته است.

🔹️راکت‌انداز توس-۲ با راکت‌های مشهور ۲۲۰ میلی‌متری از نوع ترموباریک در جبهه‌های مختلف جنگ روسیه-اوکراین فعالیت داشته و قدرت آتش مناسبی برای روس‌ها تامین کرده است. می‌توانید در این پست بیش‌تر در مورد توسوچکا بخوانید.

#روسیه #اوکراین #راکت #ترموباریک

NPC
@Partisan2015


🔷 بدون خدمه پس از تعمیر! 🇷🇺

🔹 بر اساس گزارش منابع خبری روسیه، ناو هواپیمابر کوزنتسوف با شماره بدنه (۰۶۳) سازماندهی مجدد خدمه و خلبانان خود را آغاز کرده است. این ناو، پس از اتمام ماموریت خود در سوریه در سال ۲۰۱۷، برای تعمیرات به روسیه بازگشت که این تعمیرات تاکنون (۲۰۲۵)، هشت سال است ادامه دارد.

🔹 به گزارش این منابع در حال حاضر تعمیرات پر حاشیه کوزنتسوف تقریباً به پایان رسیده است (یک سال دیرتر از برنامه‌ریزی) و ارتش روسیه سازماندهی مجدد خدمه و خلبانان جدید را آغاز کرده است، زیرا بسیاری از کهنه سربازان در این هشت سال بازنشسته شده‌اند.

🔹 روسیه که به علت توانایی مالی محدود، بسیار دور از دست‌یابی به ناو هواپیمابر مدرن است. کوزنتسوف ۴۰ ساله را بیشتر به عنوان نگهدارنده اسم روسیه در لیست کشورهای مالک ناو هواپیمابر در خدمت نگه داشته است.

#روسیه #هواپیمابر

Jīngyú
@Partisan2015


🔷️ سلام و صبح شما به‌خیر

🔹️ناوشکن چونگ‌هون نیروی دریایی آمریکا از کلاس آرلی‌برک و در پس‌زمینه، کوه زیبای فوجی در ژاپن

NPC
@Partisan2015


🔶️طلا

ضربه بزنید:
🔸️در اعزام ۲۱ اُم و ۲۲ اُم، اندازه سوراخ دیوار اتاق بمب به ۳ فوت در ۴ فوت رسیده بود. غواص‌ها می‌گفتند داخل اتاق بمب‌ها جعبه‌هایی می‌بینند... در اعزام ۲۵ اُم، اندازه سوراخ به ۷ فوت در ۹ فوت رسید؛ حال غواصان می‌توانستند به راحتی وارد اتاق بمب شوند.

🔸️در اعزام ۲۷ اُم، اولین غواص به یکی از جعبه‌های داخل اتاق بمب رسید. داخل کشتی هیجان در بالاترین حد ممکن بود؛ از هیچ‌کس در اتاق فرماندهی صدایی در نمی‌آمد. تنها صدایی که شنیده می‌شد صدای نفس‌های غواص بود که با بندهای فلزی دور جعبه در عمق ۲۴۵ متری دریا کلنجار می‌رفت...

🔸️طلا را پیدا کردم! طلا را پیدا کردم! طلای لعنتی را پیدا کردم! ساعت ۲۲:۴۸ دقیقه در ۱۶ اُم سپتامبر سال ۱۹۸۱ این صدای فریاد غواصی بود که از طریق دستگاه ارتباطی، داخل اتاق فرماندهی کشتی شنیده شد. کایث جسوپ هیچ‌وقت این لحظه را در زندگی‌اش فراموش نخواهد کرد. حتی دو نفر روس نماینده شوروی نیز برای اولین بار در این ماموریت داشتند می‌خندیدند.

🔸️در اعزام ۶۷ اُم که آخرین اعزام غواص‌ها باتوجه به پایان فصل غواصی بود؛ شمار شمش‌های بالا آمده به ۴۳۱ عدد از ۴۶۵ عدد ممکن رسید. ماموریت با پیدا شدن این ۴۳۱ شمش در ۷ اکتبر ۱۹۸۱ پایان یافت. طبق قرارداد، ۴۵ درصد طلا مال شرکت یابنده بود؛ از ۵۵ درصد باقی‌مانده، یک‌سوم به دولت انگلیس و دوسوم به دولت شوروی می‌رسید.


#دریانوردی #غواصی #انگلیس #تاریخ

۴/۴
NPC
@Partisan2015


🔶️اتاق بمب‌ها

ضربه بزنید:
🔸️در عمق حدود ۲۳۰ متری، جایی که غواص باید از محفظه خارج می‌شد آخرین توصیه‌ها و صحبت‌ها بین غواص "رو" و افراد در کشتی روی سطح ردوبدل شدند. اما انگار غواص در آن عمق یخ زده بود؛ در چنین عمقی حتی باتجربه‌ترین افراد نیز دچار وحشت می‌شوند. رو در محفظه نشسته و به تاریکی محض جوهر مانند زیرپایش نگاه می‌کرد؛ آیا توان پیمایش این تنها ۱۵ متر باقی تا رسیدن به کف دریا را داشت؟ پس‌از چند دقیقه بالاخره از محفظه خارج شد.

🔸️یک‌دوربین نیز به‌عمق فرستاده شده بود تا غواص با آن از شرایط لاشه فیلم‌برداری کند. در این عمق، هر حرکت ساده‌ای به‌تلاش زیاد نیاز داشت. غواصان می‌گفتند نفس کشیدن آن پایین مانند این است که به‌جای هوا سوپ وارد ریه‌هایتان می‌شود. رو در کف دریا با اندک نور چراغ‌های همراهش به رزم‌ناوی که به‌پهلو خوابیده بود نگاه می‌کرد؛ او به سطح گفت دو دقیقه به‌احترام افرادی که داخل ناو کشته شده بودند سکوت خواهد نمود. شرایط اولیه رزم‌ناو در آن اعزام دوم و سوم بررسی شد.

🔸️مخزن سوخت کشتی بین اتاق بمب و بدنه خارجی قرار داشت. هربار تجهیزات برش‌کاری همراه غواص‌ها به پایین فرستاده می‌شد تا بدنه خارجی برای ورود غواص‌ها بریده شود. مخازن سوخت در همان زمان غرق شدن کشتی خالی شده بودند. غواص‌ها وارد مخزن سوخت شده و از درون قصد داشتند دیوار اتاق بمب را نیز برش دهند تا به داخل آن دسترسی پیدا کنند. برش دیوار اتاق بمب کار خطرناکی بود زیرا ممکن بود پشت دیوار مواد منفجره وجود داشته باشد. ابتدا یک‌سوراخ کوچک در دیوار باز شد تا پس‌از اطمینان از امنیت، سوراخ برای ورود غواص بزرگ‌تر شود.

🔸️یکی از بزرگ‌ترین مشکلات غواصان جریان آب گرمی بود که باید به درون لباسشان پمپاژ می‌شد. در عمق دریای بارنتز، دمای آب تنها یکی دو درجه بالای صفر بود. برای ایجاد امکان کار، جریان آب داغ از کشتی به‌وسیله شلنگ به پایین و درون لباس غواص پمپاژ می‌شد. کنترل جریان آب گرم به‌وسیله شیرهایی توسط غواص صورت می‌گرفت، اگر آب گرم کم می‌شد امکان کار در سرما وجود نداشت و اگر زیاد می‌شد غواص می‌سوخت.

#دریانوردی #غواصی #انگلیس #تاریخ

۳/۴
NPC
@Partisan2015

12 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.