مخفیگاه


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


این همه تقلاها و جدال‌های فکریِ ما چه بهایی خواهد داشت ، اگر محبت در دل‌هایمان نقصان گیرد؟ (کانت)
.
.
تبلیغات: @makhfigah_tablighat
.
.
.
.
کانال فرهنگی مخفیگاه هیچ صفحه دیگری ندارد .
ادبیات
فلسفه
هنر
موسیقی
تاریخ و معرفی کناب

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


‌‌📚 " دانلود 100 کتاب برتر قرن "

📕 ادبیات
📕 تاریخ
📗 روانشناسی
📗علم
📙 فلسفه
📙 هنر

🌹" کتاب هایی که باید بخوانی :

https://telegram.me/joinchat/AAAAADzVmwL8K1QBbeN9bg


101 کتابی که نمی خواهند شما بخوانید👇
https://telegram.me/audiopersianlibrary

پیشنهاد ویژه ادمین 👆👆👆




💎 ‏خواندنیـهایی از بزرگان جهان

📕 #برشهای_تاثیرگذار
📕 #دیالوگهای_ماندگار
📕 #سخنان_بکر

telegram.me/joinchat/AAAAAEDCudmoGw2Nz0OWaA


عشق به آدمی این توانایی را می بخشد که قیافه ی واقعی خود را نشان دهد؛ شکفته شود؛ سلاح های دفاعی خود را از دست بنهد؛ و بگذارد نه تنها از نظر جسمی که از نظر روانی و معنوی نیز کاملا عریان شود. به عبارتی، آدمی به جای آن که خویشتن واقعی خود را پنهان سازد، می گذارد چهره ی واقعی اش دیده شود. ما در روابط عادی خود با اطرافیان تا حدودی مرموز هستیم و نمی گذاریم طرف مقابل پی به خویشتن واقعی ما ببرد، اما در رابطه ی عاشقانه نمی توانیم چهره واقعی خود را پنهان کنیم.
 
سرانجام چیزی که شاید حائز اهمیت بسیار هم باشد آن است که اگر چیزی را دوست بداریم یا به چیزی عمیقا علاقه مند شویم و یا شیفته ی چیزی شویم، کمتر دچار وسوسه می شویم که در ماهیت آن چیز دخالت بکنیم، یا تصمیم به کنترل آزمودنی بگیریم، یا آن را تغییر دهیم و یا اصلاح کنیم. من به این نتیجه رسیده ام که آدمی وقتی کسی یا چیزی را دوست داشته باشد، آن را رها می کند تا به حال خود باشد.

#آبراهام_مزلو
کتاب: زندگی در اینجا و اکنون
ترجمه: مهین میلانی


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


#رمان #تلی_از_خاک
نویسنده: #حمیدرضا_کرمی
جوان نقاش تصمیم می‌گیرد بهترین اثرش را بیافریند؛ اما از لحظه‌ی اتخاذ این تصمیم، دیگر حتی نمی‌تواند یک تابلو را هم آغاز و تکمیل کند. این رکود که شش سال به درازا می‌انجامد، همچون گردابی مکنده آهسته‌آهسته او را به قعر دریای پوچی می‌کشاند و زندگی او، دیگر فقط تلاشی برای آفریدن اثری خارق‌العاده نیست و تبدیل به ستیزی در برابر پوچی و تلاش برای یافتن معنایی برای خود زندگی می‌شود.

📚عزیزانی که ساکن ایران هستند و مایل به خواندن نسخه الکترونیکی این رمان هستند، کافی است به نشر آفتاب ایمیل بفرستند تا برای پرداخت 35 هزار تومان هزینه کتاب، در ایران راهنمایی شوند.
آدرس سایت نشر آفتاب
www.aftab.pub
آدرس پست الکترونیکی نشر آفتاب
info@aftab.pub
aftab.publication@gmail.com


هیچ مرگی طبیعی نیست. آنچه بر سر انسان می‌آید هرگز نمی‌تواند طبیعی باشد، زیرا حضور انسان جهان را به پرسش می‌کشد. همه می‌میرند، اما مرگ هر آدمی برای او یک سانحه است. حتی اگر آن را بشناسد و به آن تن دردهد، باز خشونتی است ناروا ...

#سیمون_دوبووار
کتاب: مرگی بسیار آرام
مترجم: سیروس ذکا


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


می گویند وقتی فقرِ #تالس را به رُخ اش کشیدند، تمام پولی را که داشت ودیعه نهاد و دستگاه های روغن زیتون‌گیری کرایه کرد. هنگامِ چیدنِ محصول که دستگاه ها مورد نیاز بود آنها را به قیمتی که میخواست میتوانست به دیگران واگذار کند. با این عمل می‌خواست نشان دهد که فیلسوفان اگر بخواهند می‌توانند پول به دست آورند، ولیکن به چیز های دیگر دلبستگی دارند.

#برایان_مگی
کتاب: سرگذشت فلسفه


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


به چهرهٔ مردم در خیابان‌ها نگاه کنید: بیشترشان عجله دارند، نگرانی در صورت‌ هایشان موج می‌زند و به اطرافشان بی‌توجه‌اند. حس راحتی و شادمانی و در لحظه زیستن از خیابان‌ها برچیده شده است.

هوا که رو به تاریکی و شب می‌رود خیابان‌ها هم سوت و کور می‌شوند، و اگر از قضا چشمتان به گروهی افراد آسوده‌خاطر و سرخوش بخورد می‌بینید معمولاً اهل کشور خودمان نیستند. گرمی، گشاده‌رویی، مهربانی و صمیمیت بی‌مزد و منت دارد کم‌کم از برخوردهای روزمرهٔ مردم با همدیگر رخت برمی‌بندد. انگار فقط یک چیز از فکر همه می‌گذرد: آنچه را دنبالش هستند کجا باید پیدا کنند ...

#واتسلاف_هاول
کتاب: نامه های سرگشاده
مترجم: احسان کیانی خواه



کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


کسی نمی‌تواند نحوه‌ی خرد ورزيدن را در تنهايی ياد بگیرد؛ خردورزی از دلِ ارتباط و روياروی شدن با انسان‌های ديگر پديد می‌آيد و به تمامی و از بنياد نوعی گفتگو است ...

#فرناندو_سوتر
کتاب: پرسشهای زندگی
ترجمه: عباس مخبر


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


چرا می‌کوشیم آدم‌ها را تغییر دهیم؟

این درست نیست.

"آدم باید یا دیگران را همانطور که هستند بپذیرد، یا همانطور که هستند به حال خودشان بگذارد."

آدم نمی‌تواند آنها را عوض کند، فقط توازن‌شان را بر هم می‌زند. چون یک انسان از قطعه‌های واحدی درست نشده است که بتوان تکه‌ای را برداشت و بجایش چیزِ دیگری گذاشت. او یک کل است، و اگر آدم یک سویش را بکشد، سوی دیگرش، چه بخواهی چه نخواهی، کشیده می‌شود.

#فرانتس_کافکا
کتاب: نامه به فلیسه



کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


( ماجرای جزایر لانگرهانس )

شما در جامعه‌ای زندگی می‌کنید که کلمه‌ نمی­‌دانم و بلد نیستم کمتر از هر کلمه دیگری به گوشتان می­‌خورد. چطور جماعتی تا قبل از این­که بدانند که نمی‌­دانند به دنبال دانستن خواهند رفت؟ مگر ممکن است؟

یکی از دوستان تعریف می‌کرد از بسیاری از آدم­های تحصیل کرده دور و برم پرسیدم که جزایر لانگرهانس کجاست؟ گفت‌: باور کردنی نبود. آنهایی که می‌دانستند که می­‌گفتند، ولی باقی به جز یکی دو نفر که گفتند نمی‌­دانیم، همه سعی کردند از اقیانوس اطلس گرفته تا مدیترانه و دریای مانش این جزایر را یک جایی بگنجانند.

(جزایر لانگرهانس اصلا در دریایی وجود ندارد و جزء اعضاء ترشحی لوزالمعده است).

#حسن_نراقی
کتاب: جامعه شناسی خودمانی


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


این که می‌باید با غریزه‌ها جنگید نسخه‌ای‌ست که تباهی زدگی می‌دهد: بر عکس ، تا زمانی که زندگی می‌بالد، سعادت برابر است با غریزه.

#فریدریش_نیچه
کتاب: غروب بت ها


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


عقل در این نیست که جلوی احساس رو بگیری ، بلکه در اینه که همه چیز رو احساس کنی ، هرطور که باشه ...

#اریک_امانوئل_اشمیت
کتاب: خرده جنایت‌های زناشوهری


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


حقیقت تلخ این است که زندگی واقعی انسان از مجموعه ی تضادهای گریزناپذیری مانند روز و شب، تولد و مرگ، نیک بختی و رنج، نیکی و بدی تشکیل شده است. ما حتی یقین نداریم که روزی یکی از این تضادها، مثلاً نیکی بر بدی یا شادی بر غم پیروز شود. زندگی میدان مبارزه است.

همیشه چنین بوده و همواره نیز چنین خواهد بود و اگر جز این بود زندگی به پایان می رسید و درست همین کشمکش درونی بود که مسیحیان اولیه را بر آن داشت تا آرزو کنند جهان هر چه زودتر به پایان برسد و بوداییان را به سوی طرد امیال و آرزوهای دنیوی سوق داد و اگر پاسخ های بنیادین در کنار انگارهها و رفتارهای اخلاقی و معنوی ویژه ی این دو دین قرار نمی گرفت و به نوعی، پس زدنهای افراطی امور دنیوی آنها را تعدیل نمی کرد، خطری در حد خودکشی پا پیش می گذاشت.

تأکید من بروی مسئله از این روست که امروزه میلیون ها نفر، دیگر اعتقادی به هیچ دینی ندارد و هیچکس دین خودش را نمیفهمد. البته تا هنگامی که مشکلی پیش نیاید فقدان دین محسوس نخواهد بود، اما بمحض آنکه درد و رنجی بوجود آید همه چیز فرق خواهد کرد. همه بدنبال راه نجات، مفهوم زندگی و تجربه های گمراه کننده اش خواهند گشت. نکته ی مهمی که (بر مبنای تجربه ی خودم) قابل بیان است اینست که یهودیان یا پروتستان ها بیش از کاتولیک ها به روانکاو مراجعه می کنند و این طبیعی ست زیرا کلیسای کاتولیک هنوز هم خود را مسئول سلامت روان" میداند!

#کارل_گستاو_یونگ
کتاب: انسان و سمبولهایش
ترجمه: محمود سلطانیه


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


نمی‌توانستم راهی پیدا کنم که موجود ویژه‌‌ای در جهان باشم، ولی می‌توانستم راهی متعالی برای پنهان شدن پیدا کنم و برای همین نقاب‌های مختلف را امتحان کردم: خجالتی، دوست‌داشتنی، متفکر، خوش‌بین، شاداب، شکننده...

اینها نقاب‌های ساده‌ای بودند که تنها بر یک ویژگی دلالت داشتند. باقی اوقات نقاب‌های پیچیده‌تری به صورت می‌زدم، محزون و شاداب، آسیب‌پذیر ولی شاد، مغرور اما افسرده. این‌ها را به این خاطر که توان زیادی ازم می‌بردند در نهایت رها کردم.

از من بشنو: نقاب‌های پیچیده، زنده‌‌ زنده تو را می‌ خورند.

#استیو_تولتز
کتتب: جزء از کل
ترجمه: پیمان خاکسار


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel

14k 0 173 116

من برای شناخت بشریت به اینجا آمده ام به خاطر اینکه دلم میخواهد بفهمم مردی که مرد دیگری را میکشد در جست و جوی چیست و وقتی که آخرین گلوله را در بدن مردی فرو میکند به چه می اندیشد. من برای ثابت کردن عقیده ای که همیشه به آن معتقد بوده ام به اینجا آمده ام و آن پوچی و احمقانه بودن جنگ است و فکر میکنم جنگیدن قاطع ترین دلیل حماقت بشر است.

از هنگامی که به دنیا آمده ام گوشم را با کلمه وطن و پرچم پر کرده‌اند و همیشه به من آموخته‌اند که باید به شهید شدن و به شهادت رسیدن افتخار کرد و بالید و هرگز کسی به من نگفت که چرا کشتن به خاطر دزدی یک گناه بزرگ است در حالی که کشتن در لباس سربازی باعث افتخار.

#اوریانا_فالاچی
کتاب: زندگی جنگ و دیگر هیچ
ترجمه: لیلی گلستان


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


مرگ و ابدیت

من می توانم با زمان بی پایانی که هنوز به وجود نیامده بودم، به عنوان وضعیتی کاملاً عادی و در واقع بسیار مطبوع، خود را برای زمان بی انتهای پس از مرگم که در آن وجود نخواهم داشت تسلی دهم.

زیرا ابدیت (پس از حیات) بدون من نمی تواند هولناک تر از ابدیت (پیش از حیات) بدون من باشد، چون این دو صرفاً با مداخله ی یک زندگی رویاگون ِ بی دوام متمایز می شوند.

#آرتور_شوپنهاور
کتاب: در باب حكمت زندگی


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


دوستان را در دل رنج‌ ها باشد که آن به هیچ داروی خوش نشود ، نه به خفتن و نه به گشتن و نه به خوردن؛ الا به دیدار دوست ...

#مولانا
کتاب: فیه‌ ما فیه


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


هستی چیست؟

دانش ما برای هر چیز عبارت از مفاهیمی است که بر آن اطلاق می شود، اما فرض وجود چیزی که درباره آن هیچ آگاهی نداریم یا نتوانیم نسبت به آن آگاهی به دست آوریم کار بیهوده ای است، حتی اگر وجود هم داشته باشد برای ما مفهومی ندارد،

یعنی اگر بگوییم این کتاب است و درباره شکل و رنگ و اندازه آن مطالبی بگوییم این ها عبارت از مفاهیم درباره هر چیز است.
اما هستی یک مفهوم کلی است یعنی باید چیزی وجود داشته باشد.
هستی آن مطلق باشد تا بتوانیم درباره آن قضاوت کنیم و نام آن را هستی بگذرانیم. ...

#ژان_پل_سارتر
کتاب: هستی و نیستی


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel


مغز بنده‌ی عادت است. به خیابان‌های همیشگی سفر می‌کند، بارها و بارها به بیغوله‌های قدیمی و بن‌بست‌ها سر می‌زند، و نه به جاده‌های اندیشه.

دلیلش این است که مغز در اساس یک ماشین تداعی‌گراست. در مغز فعالیت از طریق تداعی‌ها گسترش می‌یابد. اگر فعال‌سازی در یک ناحیه از مغز در گذشته موجب فعال‌سازی در ناحیه‌ی دیگری شده باشد تداعی بین این دو برقرار می‌شود و این یعنی اگر در آینده فعالیتی از نوع اول رخ دهد به احتمال زیاد فعالیت نوع دوم هم رخ می‌دهد‌. تمایل بشر، چه به شکل فردی یا جمعی، به تکرار اشتباهات یکسان و حتی نگاهی سرسری به تاریخ اندیشه نشان می‌دهد که اساساً ایده‌های یکسان، و معمولاً ناموفق، بارها و بارها و در اشکالی با تفاوت بسیار جزئی مورد بازبینی قرار می‌گیرند، شاهدی بر ماهیت تداعی‌گرای مغز است‌.

#مارک_رولندز
کتاب: دونده بودن
ترجمه: سیروس قهرمانی


کانال مخفیگاه: @makhfigah_channel

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.