دکتر هادی خانیکی


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و عضو حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
🌐 www.khaniki.com
🔶 Instagram: https://instagram.com/hadikhaniki

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


فایل صوتی سخنرانی دکتر هادی خانیکی، در پنل «اعتراض، روان و رسانه» از پنل‌های روز اول سیزدهمین همایش «سلامت روان و رسانه» با عنوان «جامعه‌ی شبکه‌ای‌شده، اعتراض و گمشدگی گفت‌وگو» - اول اسفند ۱۴۰۲ تهران

@mentalhealthmedia


همایش سلامت روان و رسانه dan repost
در دومین پنل سیزدهمین همایش سلامت روان و رسانه، دکتر هادی خانیکی سخنان خود را با تعریف جامعه‌ی شبکه‌ای‌شده آغاز کرد و اعتراض و گم‌شدگی گفت‌وگو را در این محور دنبال کرد.
سخنان دکتر خانیکی را می‌توانید به‌شکل همزمان در اسکای‌روم ببینید و بشنوید.


◇پخش زنده‌ی این رویداد دوروزه (۱ و ۲ اسفند) را در آدرس اسکای‌روم ببینید و بشنوید.

@mentalhealthmedia


همایش سلامت روان و رسانه dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
📹 نسبت اعتراض با سلامت روان

نسخه صوتی

▫️پنل: «اعتراض، روان و رسانه» در سیزدهمین دوره همایش سلامت روان و رسانه برگزار شد. هادی خانیکی، مدرس دانشگاه در این پنل از اهمیت گفت‌وگو گفت و تاکید کرد که گاه گفت‌وگو، وسط بازی تلقی می‌شود.

▫️محمد رهبری، پژوهشگر علوم سیاسی در این نشست تاکید کرد که برخی کشورها نظیر ایران، آمریکا، اسرائیل و عربستان و ... بیشترین استفاده از ابزارهای محاسباتی پروپاگاندا را می‌کنند.

▫️فاطمه علمدار، جامعه‌شناس هم در این پنل از نسبت خاطرات جمعی گفت، خاطراتی که به عقیده او روی احساس جمعی موثرند و گاه نسل به نسل منتقل می‌شوند، مانند برخی از شادی‌های پس از گل یا خاطره بازگشت درنای امید به ایران.

📺 @ecoiran_webtv


همایش سلامت روان و رسانه dan repost
در اختتامیه‌ی سیزدهمین همایش سلامت روان و رسانه، به پاس سال‌ها فعالیت ترویجی و اطلاع‌رسانی در حوزه‌های اجتماعی و سلامت روان از دکتر هادی خانیکی تقدیر به عمل آمد.
دکتر مصطفی معین رئیس سیزدهمین همایش سالانه سلامت روان و رسانه و دکتر وحید شریعت رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران در لوح تقدیری که به این استاد جامعه‌شناسی اهدا شد، نوشته‌اند: با افتخار اعلام می‌دارد "سیزدهمین همایش سالانه‌ی سلامت روان و رسانه" جناب‌عالی را به پاس یک عمر تلاش برای ارتقای دانش عمومی و سلامت روانی مردم ایران شایسته‌ی تقدیر می‌داند. ما شما را به‌ عنوان هم‌نشین دلسوز مجامع علمی خود به یاد می‌آوریم، اندیشمندی شورآفرین و نیک‌اندیش که برای حال‌دل تک‌تک مردم سرزمینش دغدغه دارد. شما طی مبارزه‌ی جانانه با یک بیماری سخت با نوشته‌های خود دنیایی از امید و شور به ما بخشیدید.
امیدواریم اعطای این جایزه پاسخگوی اندکی از تلاش سال‌ها خدمت‌رسانی شما به سلامت‌ عمومی و بهداشت‌روان کشور باشد.

سیزدهمین همایش سلامت روان و رسانه در روزهای اول و دوم اسفندماه ۱۴۰۲ در تهران برگزار شد. در مراسم اختتامیه، دکتر هادی خانیکی از سوی برگزارکنندکان مورد تقدیر قرار گرفت.
وی در این مراسم دقایقی با حاضران سخن گفت و از تحقق آرزوی خود که شکل‌گیری فضای گفت‌وگو در حوزه‌های سلامت روان بود، ابراز خوشنودی کرد.
@mentalhealthmedia


همایش سلامت روان و رسانه dan repost
تقدیر از دکتر هادی خانیکی

در اختتامیه‌ی سیزدهمین همایش سلامت روان و رسانه، به پاس سال‌ها فعالیت ترویجی و اطلاع‌رسانی در حوزه‌های اجتماعی و سلامت روان از دکتر هادی خانیکی تقدیر به عمل آمد.

@mentalhealthmedia


همایش سلامت روان و رسانه dan repost
♦️پنل «تکثر، برابری، هم‌افزایی» در روز دوم همایش

اولین پنل تخصصی روز دوم چهاردهمین دوره سلامت روان و رسانه با موضوع «تکثر، برابری، هم‌افزایی» برگزار می‌شود و سخنرانان و عناوین سخنرانی آن به شرح زیرند:

◽مقصود فراستخواه (دبیر پنل) | کثرت‌گرایی در جامعه امروز و سلامت روان

◽هادی خانیکی | تسلای اجتماعی، رسانه و ارتباطات

◽سمیه توحیدلو | ثبات اقتصادی و سلامت روان

◽حسن رفیعی | نابرابری و سلامت روانی ــ اجتماعی

این پنل روز چهارشنبه اول اسفند از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ در سالن رعد برگزار می‌شود.

🔶چهاردهمین دوره همایش سالانه سلامت روان و رسانه حول محور «آرزومندی، نابرابری و سلامت روان» برگزار می‌شود و حضور در آن برای علاقه‌مندان آزاد است.

🔹زمان همایش: ۳۰ بهمن و ۱ اسفند ۱۴۰۳
🔹مکان همایش: شهرک غرب، فاز دو، هرمزان، پیروزان جنوبی، شماره ۷۴، سالن رعد


انجمن علمی روانپزشکان ایران dan repost
پنل اول. روز دوم
اول اسفند ۱۴۰۳
ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح
چهاردهمین همایش سلامت روان و رسانه
آرزومندی، نابرابری و سلامت روان

با مشارکت انجمن علمی روان‌پزشکان ایران

آرزومندی و نسل Z
نقش انسداد ارتباطات و رسانه‌ها در آینده‌ی ایران
مرگ‌های ناامیدی
تصویر آینده‌ی ایران در رسانه‌های اجتماعی
تکثر، برابری و هم‌افزایی




#همایش


ما ایوب نبودیم

یادداشت دکتر هادی خانیکی در شماره۵٩٧۶ روزنامه اعتماد | ١٨ بهمن ١۴٠٣


زان يار دلنوازم شكری است با شكايت
گر نكته‌دان عشقی بشنو تو اين حكايت
حافظ


1- همسرم كه هفته پيش خبر ابتلايش را به بيماري سرطان سينه اعلام كردم، ديروز در معرض جراحی قرار گرفت و به سرطانيان تحت درمان پيوست. خندان و شكيبا و بي‌هراس به اتاق عمل رفت و چهار ساعت بعد صبور و آرام و بی‌ناله به ميان ما برگشت. بيماری‌های سخت برای انسان به مثابه يادند و يادآور كه می‌آيند تا ببينيم و بدانيم. كه نه. خود در خانه‌ای امن ساكنيم و نه ديگران در دنيايی بي‌رنج مقيم‌اند. «مای امن» و آنهای بي‌رنج در جامعه افسانه‌اند و بايد با وقوف به اين حقيقت امروز به رنج‌های بی‌شمار مردمی انديشيد كه به گفته قيصر امين‌پور « درد نام ديگر آنهاست.»

2- من از امروز در برابر كسی كه زندگی پرتلاطم مرا از سال‌هاي دور و حيات طوفانی و سرطانی مرا در اين سال‌های نزديک به نيكويی محافظت كرده است، بيشتر عهده‌دار مراقبت شده‌ام. مراقبت نه به معنای مقابله به مثل و جبران خدمات بی‌چشمداشت، بلكه به معنای خلق دنيای بين‌الاذهانی و بين‌العينی ديگری ميان واقعيت درد و بيماری و حقيقت اميد و تاب‌آوری سرطان در جان و تن انسان‌های متفاوت به گونه‌های متفاوت عمل می‌كند و گاه موهبتی می‌شود برای طلب جهانی متفاوت و آميخته به شفقت و مراقبت. خانم نفيسه مرشد‌زاده در مقدمه كتاب خواندنی «ما ايوب نبوديم» كه به همت خانم فاطمه ستوده، سيزده گزارش مستند را از مواجهه با مراقبت از ديگری به زيبایی روايت كرده است، اين وجه از مراقبت را به خوبی ترسيم می‌كند: در مراقبت، چيزهاي ظريفی از دست می‌روند، مثل همين سكوت يا كلمه‌های تازه و چيزهای ظريفی به دست می‌آيند كه گاهی حتی اسم هم ندارند. به دست‌آمده‌ها و از دست‌رفته‌ها مراقبت بيشترشان نامریی و ديرياب هستند. شبيه كانی‌های زيرزمينی كند و ناملموس، در بستر ساليان شكل می‌گيرند… گفتن قصه‌های پنهان راحت نيست… رنگ باختن هويت مستقل مراقبت فقط يکی از پيچيدگی‌های ماجراست. شبيه هر وضعيت ديگری كه به انسان در حياتش مربوط می‌شود، مراقبت هم هزار روی تاريک و روشن دارد… مراقب ميانجی دو جهان است. جهان مردمان رنج ديده و جهان عافيت‌انديشان فراموشكار.

3- خانم سوزان سانتاگ نويسنده هنرمند و كنشگر منتقد سياسی كه زيست سرطانی را با تجربه سرطان سينه آغاز كرد و پس از آن دو بار ديگر نيز به انواع سخت‌تر آن مبتلا شد، بيماری را نيمه تاریک زندگی می‌داند و بيماری سرطان را گرفتار در دام استعاره و رازوارگی. به تعبير او بسيار دشوار بتوان در قلمرو بيماران اقامت گزيد و اسير پيشداوری‌هایی از جنس استعاره‌های فاحش نبود كه مناظر اين سرزمين را پوشانده‌اند. سرطان سينه در زنان بيشتر به دام اين دست استعاره‌ها و كليشه‌ها و انگ‌ها می‌افتد و در فرهنگ مذكر زنان مظلوم را مظلوم‌تر می‌كند. روزهای سختی كه در سال پيش در زيرزمين بخش شيمی‌درمانی بيمارستان پارس همنشين سرطان بودم، با ديدن زنان جوانی، سخت‌تر می‌گذراندم كه مدام در انديشه پنهان كردن بيماری سرطان سينه خويش از همسران‌شان بودند تا مبادا گرفتار طلاق آنان يا زخم‌زبان ديگران نشوند. سانتاگ در چنين مواقع و مواردی از دلسوزی بيزار است و ترحم را حسی سست و نابجا می‌داند كه تنها زمانی به درد می‌خورد كه تبديل به حركت شود. ما نمی‌توانيم در تماشای رنج ديگران متوقف شويم و بی‌تفاوت بمانيم. سرطان پستان امروز شايع‌ترين سرطان در ميان زنان ايرانی است كه حدود 25 تا 30 درصد از كل ابتلائات را به خود اختصاص داده است. وضعيت معيشتی و غذایی مردم و فقر و نابرابری آنان و آلودگی‌‌های فزاينده زيست‌محيطی در ايران، زنان ايرانی را در برابر اين بيماری آسيب‌پذيرتر كرده است. در باب درد و رنجی كه به سراغ زنان ما آمده است و می‌آيد در سطوح حكمرانی و كنشگری مدنی همدرد و هم‌مساله و همراه شويم.

متن کامل

🆔 @HadiKhaniki

4.8k 0 148 16 76

طالقانی و زمانه ما dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
#هادی_خانیکی در پویش #خانه_طالقانی


#خانه_طالقانی با تلاش‌های خانواده و وزارت میراث فرهنگی ثبت ملی شده‌است. اما به دلیل تخریب‌های پیشین نیاز به ترمیم و بازسازی دارد. جمعی از کنشگران سیاسی، اجتماعی، شهری و ...در مورد حفظ این خانه از منظر ملی و تاریخی صحبت کرده‌ و به پویش #خانه_طالقانی پیوسته‌اند.

☘اگر شما هم مایل هستید به این پویش بپیوندید، در فضای مجازی با این هشتگ محتوایی تولید یا برای ما ارسال کنید تا در ترمیم این خانه مهم و تاریخی سهمی داشته باشید.

#طالقانی_و_زمانه_ما #پدر_طالقانی #کتابخانه_آنلاین_طالقانی_و_زمانه_ما #آیت_الله_طالقانی #خانه_طالقانی #ثبت_ملی_خانه_طالقانی #نجات_خانه_طالقانی




www.taleghani.org
telegram
Instagram
X (Twitter)


به استقبال ناخوانده‌ها
یادداشت دکتر هادی خانیكی در شماره ۵۹۶۸ روزنامه اعتماد | دوشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۳


تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق
هر دم از نو غمی آید به مبارك بادم
حافظ

۱) از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ كه روشن شد سرطان پانكراس ناخوانده به مهمانی من آمده است، تاكنون تلاش كرده‌ام كه فهم و رویارویی‌ام را با زندگی در پرتو این هم‌نشینی بازخوانی و بازآفرینی كنم. جهان زیست سرطانی و پساسرطانی دنیایی دیگر است؛ دنیایی كه هر گوشه و هر لحظه‌اش معنایی متفاوت با ایام آرام و به روال دارد. در این یك و نیم سال تا آنجا كه توانستم از این مواجهه نوشتم و گفتم كه مجموعه «به روزنامه ایام» در روزنامه اعتماد بخشی از آن سرطان‌نوشته‌هاست و اكنون در حال انتشار مستقل آن هستم.

۲) مدتی این مثنوی تأخیر شد و طبیعتاً سرشت بهبودی و پرتاب‌شدگی به زندگی متعارف هم مایه غفلت از آن نوع زیستن و تأخیر در نوشتن شد. دیروز آقای بیک از روزنامه اعتماد خواسته احیای آن ستون را داشت؛ پذیرفتم كه موضوعی بیابم و سعی کنم دردنوشته‌هایی را از همان سنخ و البته با جان‌مایه امید به‌صورت منظم به دست چاپ بسپارم.

۳) به دنبال ناخوانده‌ای بودم كه همین روزها از راه رسیده بود؛ تنها رضایت میزبان را می‌خواستم كه این هم‌نشینی و همزیستی را بهانه نوشتن دوباره كنم كه حاصل شد. همسرم كه همیشه همراهم بوده و هست در همین روزها همدرد من هم شده است. روشن شد او كه مثل من و بسیاری از نزدیكان و آشنایان دور و نزدیك هنوز داغدار مرگ برادرزاده جوانش سهیل ابوفاضلی است، میزبان سرطان شده است.
موضوع را دوباره با او در میان گذاشتم و او جز لبخند و رضایت چیزی نداشت. دیروز با هم سفر درد و درمان را آغاز كردیم، باز شنبه‌شب و مطب دكتر پیام آزاده، ‌دوست آنكولوژیست و دردشناس و درمانگر. شب سرد زمستان و سفر دونفره به همان كوچه و مكانی كه در ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ با هم رفتیم. این بار او بیمار جدید بود و من همراه بیمار؛ جاها و نقش‌ها عوض شده بود، آن بار او سخن صریح پزشك را درباره بیماری من شنید و دم برنیاورد و در همه‌جا به‌جای من درد كشید و صبر ورزید و این بار نوبت من بود كه این بار را به دوش بگیرم. او لحظه‌ای غافل نشد و از هیچ خدمتی دریغ نكرد، آیا من خواهم توانست چون او باشم؟ امید دارم.

۴) در همدردی و با همدردی، «سرطان» عادی می‌شود به‌ویژه آنكه می‌توان با گفت‌وگوهای همدردانه «سرطان» را مهمانی دانست كه اگرچه ناخوانده است اما همه داشته‌ها و نداشته‌هایت را سامان می‌بخشد و از هر چه در خانه وجودت هست، فرصت می‌سازد: فرصت «اخلاقی زیستن»، فرصت «به هستی گسترش‌پذیر اندیشیدن»، فرصت «كوتاهی زمان را فهمیدن» و فرصت «كارها و مسئولیت‌های به زمین مانده را دیدن». پس باید از سرطان انگ‌زدایی كرد و به آن به‌عنوان شتاب‌دهنده خیر و مهر و بازدارنده شر و مهر نگاه كرد. همسرم شریک بی‌ادعای این دنیای بین «دوجهانی» است. دنیای عادی و دیدنی و دنیایی ناخوانده و نادیدنی. دنیای نخست فانی است و دنیای دوم باقی و برای آمدوشد میان این دو دنیا، رنج عذاب نیست، بیدارگر است.

۵) خانم پماچودرون «از جان و دل زیستن در جهانی رنجور» را به‌خوبی در كتاب خواندنی «به استقبال ناخوانده‌ها» روایت می‌كند. او می‌گوید وقتی سروكله وقایع ناخوانده در زندگی‌مان پیدا می‌شود، گرفتار نشدن در الگوهای رفتاری بسیار دشوار است... ما به‌هیچ‌وجه محكوم به شكست نیستیم چون فارغ از تمامی شرایط و پیشامدها می‌توانیم از همین لحظه تلاش خود را برای تغییر آغاز كنیم. همیشه كاری هست كه بتوانیم برای تغییر عادت‌های رفتاری‌مان انجام بدهیم. فقط كافی است این بار به‌جای آنكه رنج‌مان را با نشان دادن رفتاری از روی عادت تشدید كنیم در این جریان وقفه‌ای بیندازیم. تجربه‌ای دیگر با هم آغاز كرده‌ایم؛ تجربه‌ای با همسرم در خلاف‌آمد عادت. تجربه‌ای كه نه در خود فرو رفتن است و نه از رنج دیگران فراموش كردن، تجربه همدردی در گفت‌وگو و گفت‌وگو در همدردی و البته در پناه بردن به دامان لطف خداوند.


🆔 @hadikhaniki

1.7k 0 82 17 46

طالقانی و زمانه ما dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
📌هادی خانیکی در «شب طالقانی و اندیشه‌هایش»
او در این سخنرانی به سه ویژگی در اندیشه طالقانی می پردازد:
۱-  اندیشه گفتگو محور ایشان 
۲- نوع نگاه چند ساحتی او به اسلام و مبارزه       
۳- فهم اخلاقی او از اسلام و مبارزه و مقاومت  
این سخنرانی مربوط به هشتصد و دهمین شب بخارا که در موزه ملی ایران برگزار شد می‌باشد.

#طالقانی_و_زمانه_ما #پدر_طالقانی #کتابخانه_آنلاین_طالقانی_و_زمانه_ما #آیت_الله_طالقانی #عکس_های_کمتر_دیده_شده_طالقانی
#علی_دهباشی #شب_بخارا #موزه_ملی_ایران #هادی_خانیکی

  
 
------------                    
telegram        
Instagram                    
X (Twitter


موزه سینمای ایران dan repost
📣در پنل «حکمرانی در سینما» در موزه سینما مطرح شد؛
🔹در بحران‌ها متوجه اشتباهات می‌شویم/ سینمای ایران می‌تواند دوباره قله‌ها را فتح کند


🔸با حضور دکتر هادی خانیکی؛ عضو هیات علمی گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی مرضیه برومند؛ کارگردان و فیلمنامه نویس ، مهندس سید محمد بهشتی؛ مدیر فرهنگی، دکتر روح الله حسینی؛ معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی
📌متن کامل در لینک زیر
cinemamuseum.ir/cinemamuseum/show/5677

#سازمان_سینمایی
#موزه_سینمای_ایران
@museumcinema


موزه سینمای ایران dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
📣بخشی از صحبت های «هادی خانیکی» در همایش سینمای ایران نگاهی به آینده
#سازمان_سینمایی
#موزه_سینمای_ایران
@museumcinema





15 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.