Fundvesting | فاندوستینگ


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


در این کانال همراه با یکدیگر و با رویکردی متفاوت، به دنیای صندوق‌های سرمایه‌گذاری سفر خواهیم کرد تا با بررسی متغیرهای عملکردی، نگاهی تحلیلی به آن‌ها داشته باشیم.
ارتباط با ما
@Fundvestingadmin
ربات صندوق‌یاب فاندوستینگ:
@Fundvestingdatabot

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


چرا حباب مهم است؟

🚩مقایسه بازدهی و حباب بخشی‌های خودرویی از ابتدای ۱۴۰۳

📌تاکنون بارها در رابطه با حباب صندوق‌‌های سرمایه‌گذاری و اهمیت آن در هنگام خرید و فروش صحبت شده است و در این پست با مقایسه‌ عملکرد صندوق‌های بخشی خودرویی، صحت این موضوع سنجیده می‌شود.

🔸در ابتدای سال جاری، ۳ صندوق بخشی خودرویی بهین‌رو، اتوآگاه و خودران در بازار حضور داشتند که به واسطه روند ایجاد شده در آن زمان، حباب این صندوق‌ها متفاوت از یکدیگر بود به طوری که صندوق بهین‌رو و اتوآگاه حباب منفی داشتند اما صندوق خودران حباب مثبت بیش از ۵ درصدی داشت.

🕯اکنون پس از گذشت بیش از ۱۰ ماه، شاهد بازدهی‌های متفاوتی نیز هستیم به طوری که صندوق بهین‌رو و اتوآگاه بازدهی‌های نزدیک به ۱۰ درصدی ثبت کرده‌اند اما صندوق خودران با کاهش قیمت نیز همراه بوده است.

🔴این موضوع ارتباط کاملا مستقیمی با حباب این صندوق‌ها در ابتدا و انتهای این دو بازه زمانی دارد به طوری که در طول این مدت، صندوق بهین‌رو کمترین تغییرات حباب را تجره کرده اما صندوق خودران به تنهایی بیش از ۶٪ از بازدهی خود را فدای کاهش حباب کرده است.

✔️بنابراین می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که حتما در زمان خرید صندوق باید حباب آن را به عنوان یکی از اصلی‌ترین متغیرها، موردنظر قرار داد.

🗓۱۹ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


رقابت نزدیک صندوق‌های طلا در دو بازه زمانی

📌صندوق‌های طلا که طی چندسال اخیر به یکی از پرمخاطب‌ترین ابزارهای سرمایه‌گذاری بین افراد تبدیل شده است، بازدهی‌های قابل توجهی داشته‌اند که بعضا فراتر از طلای فیزیکی نیز بوده.

⏰این صندوق‌ها که اکنون روزهایی نوسانی را سپری می‌کنند، در طول دو بازه زمانی میان‌مدت سه ماهه و شش ماهه نیز همچنان جزو پربازده‌ترین کلاس‌های دارایی به شمار می‌روند.

🛍نگاهی به بازدهی نماد این صندوق‌ها در ۶ ماه و ۳ ماه اخیر نشان می‌دهد که این صندوق‌ها به طور میانگین به ترتیب بازدهی‌های ۴۵٪ و ۲۰٪ داشته‌اند.

✔️در این بین صندوق ناب توانسته در هر دو بازه زمانی ذکر شده، با بازدهی‌های ۴۹٪ و ۲۳٪، رتبه اول را به خود اختصاص دهد.

🗓۱۹ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


پیشتازی صندوق های سهامی کوچک بازار در یک هفته گذشته

⬅️بعد از مدت ها مجددا عرضه های اولیه درحال ورود به بازار هستند و روش ترکیبی تعریف شده باعث شده تا صندوق ها بتوانند به مقداری مشخص این نمادها را قبل از عرضه به بازار، خریداری کنند؛ اما چون حجم آن ها محدود است؛ عدد قابل خرید نسبت به خالص ارزش دارایی صندوق های بزرگ ناچیز محسوب می شود اما در صندوق های کوچک بسیار تاثیر گذار است و عاملی برای رشد قیمت صندوق های سهامی کوچک بازار است.

📊این موضوع باعث شده تا برای صندوق های کوچک جذابیت ایجاد شود و در صورتی که سایر پرتفوی آنها عملکرد خوبی داشته باسد می توانند بازدهی ببش از میانگین صندوق ها و بیش از صندوق های بزرگ بازار محقق کنند.

🟢اوج یکی از این صندوق های سهامی نسبتا کوچک بازار است که توانسته در کنار خرید به قیمت عرضه اولیه ها در سایر پرتفوی خود نیز عملکرد خوبی داشته باشد و طی یک هفته اخیر در جایگاه بهترین صندوق سهامی از نگاه بازدهی هفتگی قرار بگیرد.

🟢اوج طی یک هفته بازدهی ۷.۴ درصدی داشته و توانسته نسبت به شاخص آلفای خوبی را محقق کند.

🔴از طرف مقابل صندوق سرو با بازدهی 3درصدی ضعیف ترین عملکرد را به ثبت رسانده است.

🗓۱۹ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


بازدهی هفتگی صندوق های سهامی کوچک
( خالص ارزش دارایی کمتر از 50 میلیارد)

همانطور که گفته شد، با شروع عرضه اولیه ها، صندوق های کوچک جذابیت قابل توجهی نسبت به صندوق های بزرگ پیدا کردند.

در این پست بازدهی هفتگی صندوق های با خالص ارزش دارایی کمتر از 50 میلیارد تومان را بررسی کردیم.

بر این اساس صندوق درسا عنوان برترین صندوق سهامی کوچک بازار را در بازه زمانی کوتاه مدت یک هفته ای در اختیار گرفت.

درسا از صندوق هایی است که در یم ماه اخیر عرضه اولیه ها را خرید کرده و اکنون حدود 11% پرتفوی آن عرضه اولیه ها هستند.

با ادامه عرضه اولیه ها و احتمال رشد ابتدایی خوب در قیمت سهامشان بعد از بازگشایی؛ احتمال می رود تا صندوق های کوچک در صورت استفاده درست از منابع بتوانند برتری خود نسبت به صندوق های بزرگ را حفظ کنند.


۱۰ صندوق سهامی با بالاترین بازدهی سه ماهه و یک ماهه

⚡️عملکرد خیره‌کننده موج با بازدهی ۱۲۱٪ در سه ماه!

🏓در طول سه ماه گذشته، بازار سهام یکی از بهترین دوران خود را طی چند سال اخیر تجربه کرده و همچنان شاهد تقاضای بالایی در بازار هستیم.

🔸در این بین صندوق‌های سهامی به خصوص اهرمی‌ها با افزایش قیمت قابل توجهی همراه شدند و توانسته‌اند جزو پربازده‌ترین کلاس‌های دارایی باشند.

🛍در این بین عملکرد صندوق موج بسیار جالب توجه بوده است. این صندوق در بازه زمانی سه ماهه، ۱۲۱٪ رشد قیمت را تجربه کرده که با اختلاف نسبت به دیگر صندوق‌ها بالاتر است.

✔️صندوق موج در بازدهی یک ماهه نیز با رشد ۴۷ درصدی، رتبه اول را دارد.

🗓۱۹ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


آخرین ترکیب دارایی فراصندوق‌ها

⬅️بنا به درخواست شما همراهان گرامی، پیرو بررسی ترکیب دارایی فراصندوق‌ها این محتوا آماده شده است.

🟢صندوق صنم: غالبا صندوق سهامی (اهرمی)
🟢صندوق تمشک: غالبا صندوق طلا
🟢صندوق خوشه: پرتفوی متنوع


🗓۱۹ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting

3.1k 0 57 12 48

📣قابل توجه علاقه‌مندان بازار سرمایه

🎓دوره یکسالهٔ MBA بازار سرمایه

🎙با حضور جمعی از برترین اساتید و کارشناسان بازار سرمایه در ایران

📝به همراه اعطای مدرک رسمی MBA بازار سرمایه از دانشگاه تهران

✔️نحوه ثبت‌نام:

🔴ثبت‌نام حضوری

🔴ثبت‌نام مجازی

☎️ جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت شرایط اقساط می‌توانید با آیدی تلگرام یا تلفن (02188004278) تماس بگیرید.

📱تلگرام | اینستاگرام | لینکدین | سایت

🗓۱۸ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


بهای تغییر استراتژی تمشک

📌با انتشار پرتفوی آذر ماه فراصندوق تمشک، مشخص شد که این فراصندوق استراتژی خود را تغییر داده و با خرید حجم نسبتا بالایی صندوق طلا (۶۵٪ پرتفوی) به یک فراصندوق طلایی تبدیل شده است.

❓اما آیا این تغییر استراتژی تاکنون منجر به نفع این صندوق و سرمایه‌گذاران شده است؟

❌پاسخ به سوال فوق منفی است و دلیل این پاسخ را می‌توان در دو نمودار بالا به صورت واضح مشاهده کرد.

⬅️فراصندوق تمشک در آذر ماه بخش عمده‌ای از صندوق‌های سهامی در درآمدثابت خود را فروخته و آن‌ها را به صندوق طلا تبدیل کرده است که تاکنون با توجه به بازدهی خوب بازار سهام، این موضوع منجر به کسب بازدهی کمتری برای تمشک شده است.

⬅️با توجه به قیمت‌های خرید و فروش انجام شده در پرتفوی آذر ماه، این فراصندوق تقریبا در اوایل آذر ماه این تغییر استراتژی را آغاز کرده اکنون نیز شاهد تبلیغات ترنج در همین رابطه هستیم (بنابراین می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که احتمالا پرتفوی انتهای آذر ماه همچنان پابرجاست).

🕯همانطور که در نمودارهای بالا نمایش داده شده، میانگین صندوق‌هایی که تمشک در آذر ماه خریداری کرده است، ۷٪ بازدهی داشته‌اند و این درحالیست که بازدهی صندوق‌های فروخته شده، به حوالی ۱۲.۵٪ می‌رسد و این اختلاف بازدهی تنها در حدود یک ماه اتفاق افتاده است.

🕯به بیان دیگر، نمادهای موجود در پرتفوی آبان ماه تمشک، از زمانی که تغییر استراتژی صندوق آغاز شده است (با توجه به قیمت‌های خرید و فروش) به طور میانگین بازدهی ۱۲٪ را تا به امروز محقق کرده‌اند درحالیکه این بازدهی برای نمادهای موجود در پرتفوی آذر ماه، ۹.۷۵٪ بوده است.

🗓۱۸ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting

3.6k 1 39 13 59

بررسی صندوق درآمدثابت "نشان"

🛍صندوق درآمدثابت نشان که عمر آن به بیش از ۲.۵ سال می‌رسد، طی ماه‌های گذشته با روندی صعودی، نرخ سود خود را به بیش از ۳۴٪ موثر سالانه در هر ماه افزایش داده است.

📈خالص ارزش دارایی‌های این صندوق طی ۶ ماه گذشته رشد قابل توجهی را تجربه کرده و با افزایش بیش از ۲۰۰ درصدی، به حوالی ۲۶۶۵ میلیارد تومان رسیده است.

🔼یکی از دلایل اصلی این رشد خالص ارزش داریی را می‌توان در نرخ سود این صندوق جستجو کرد جایی که صندوق نشان توانسته در طول چند ماه اخیر، نرخ خود را محدوده بیش از ۳۴٪ حفظ کرده است.

🗓۱۸ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


کدام صندوق پتروشیمی به طور واقعی حباب کمتری دارد؟

📊بررسی‌ها نشان می‌دهد اکثر صندوق‌های بخشی پتروشیمی در مدتی که اکثر سهام این صنعت بسته بودند، اقدام به اعمال تعدیلاتی در قیمت NAV خود کردند که البته این تعدیلات قانونی بوده و فرض شده که سهام این صنعت بعد از بازگشایی درصدی از بازده انتظاری را می‌توانند داشته باشند!

⚠️احتمالا تعدیلات برای برخی سهام مثبت (اکثر نمادهای صنعت) و برای برخی منفی ( شرکت‌های ارائه کننده یوتیلیتی - مبین و بفجر) منفی اعمال شده است.

📊برای مقایسه درست در نمودار فوق، حباب با NAV تعدیل نشده را محاسبه کردیم.

🟢بر این اساس پتروآگاه در حال حاضر بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری از نظر حباب است زیرا مجموع تعدیلات اعمال شده و حباب فعلی آن نشان می‌دهد به قیمت ترین صندوق بخشی حال حاضر است.

🔴بیشترین تعدیل را صندوق اکتان داشته که حدود سه و نیم درصد تعدیل مثبت بر روی NAV ابطال خود لحاظ کرده است و علاوه بر آن بیشترین حباب لحظه ای را دارد که از این نظر گران ترین صندوق نسبت به ارزش دارایی‌های خود می‎‌باشد!

🕯برای بازگشایی نماد‌های پتروشیمی از صندوق‌هایی مثل اکتان که تعدیل بالایی زده‌اند نمی‌توان انتظار پرش قیمتی در NAV داشت اما در صندوق‌هایی که حباب فعلی و تعدیلاتشان کمترین میزان را دارد انتظار می‌روند عملکرد بهتری به ثبت برسد.

🗓۱۸ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting

6.4k 1 128 7 35

دو استراتژی، دو مسیر و دو نتیجه متفاوت

🔖موفقیت صندوق گنج با تکیه بر شمش طلا

📌صندوق‌های طلا در حال حاضر می‌توانند دو نوع گواهی طلا در پرتفوی خود داشته باشند که هر صندوق متناسب با استراتژی خود، سهم بیشتری از پرتفوی خود را به گواهی سکه و یا گواهی شمش اختصاص می‌دهند.

📈در نمودار فوق، دو صندوق طلا با استراتژی کاملا متفاوت مورد بررسی قرار گرفته‌اند. صندوق گنج که تمامی صندوق خود را به گواهی شمش اختصاص داده و صندوق زر که بیشترین وزن گواهی سکه را میان تمامی صندوق‌های طلا در پرتفو دارد.

🔼همانطور که در نمودار نیز پیداست، شمش طلا طی یک سال گذشته توانسته بازدهی به مراتب بالاتری را نسبت به سکه طلا داشته باشد و یکی از دلایل این موضوع نیز به روند صعودی انس طلا در بازارهای جهانی مربوط می‌شود.

🛍نگاهی به بازدهی دو صندوق گنج و زر به خوبی نشان می‌دهد که این تفاوت دیدگاه در نهایت چگونه منجر به اختلاف بازدهی فاحشی بین این دو صندوق شده است. صندوق گنج بیش از ۹۷٪ رشد قیمت داشته درحالیکه صندوق زر بازدهی ۷۹٪ را محقق کرده است.

✔️صندوق گنج توانسته با تمرکز بر این استراتژی و تخصیص تمامی منابع خود به گواهی سپرده شمش طلا، پربازده‌ترین صندوق طلای بازار طی یک سال گذشته باشد.

🗓۱۸ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting

3k 0 35 8 38

نتیجه استراتژی‌های مختلف در فراصندوق‌ها

📌در ماه‌های اخیر که بازار سهام شرایط بسیار مساعدی داشت و بازار طلا با نوسانات مثبت و منفی زیادی همراه بود، استراتژی‌های فراصندوق‌ها بیش از پیش بر بازدهی‌ها اثرگذار بودند.

⚙نگاهی به نمودار فوق که بازدهی فراصندوق‌های ETF را در چهار بازه زمانی مختلف نمایش می‌دهد، به خوبی گویاست که فراصندوق صنم با استراتژی وزن بالای صندوق‌های اهرمی در پرتفوی خود، توانسته با اختلاف قابل توجهی از رقبا پیشی بگیرد.

🔼صنم در بازه زمانی سه ماهه موفق به تحقق بازدهی بیش از ۶۳ درصدی شده و این درحالیست که دو صندوق تمشک و خوشه که وزن بیشتری از پرتفوی را به صندوق‌های طلا اختصاص داده‌اند، بازدهی‌هایی در محدوده ۲۰٪ ایجاد کرده‌اند.

📊فراصندوق‌ها به دلیل ذاتی که دارند و حدنصابی که برای آن‌ها تعبیه شده است، می‌توانند استراتژی‌های مختلفی را انتخاب کرده و متناسب با تصمیم مدیریت صندوق، نتایج متفاوتی را نیز رقم بزنند.

🗓۱۸ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


❓کدام صندوق بخشی پتروشیمی کم‌ترین حباب واقعی (بدون تعدیل) را دارد؟ ‼️با توجه به تعلیق نمادهای پتروشیمی و انتظار برای بازگشایی آن‌ها، بخشی‌های پتروشیمی حباب بالایی گرفتند؛ از همین رو صندوق‌ها بر حسب پیش‌بینی خود تعدیلاتی را بر NAV ابطال خود اعمال کردند.
So‘rovnoma
  •   🔴پتروآبان
  •   🔴پتروداریوش
  •   🔴پتروفارس
  •   🔴پتروصبا
  •   🔴پتروآگاه
  •   🔴پتروما
  •   🔴پتروپاداش
  •   🔴اکتان
834 ta ovoz


سهامی‌هایی با بیش از ۱۰٪ بازدهی هفتگی

📌همانطور که در پست ریپلای شده نیز اشاره شده بود، برخی از صنایع در روزهای اخیر تقاضای بهتری نسبت به کلیت بازار داشتند و همین موضوع به صندوق‌ها نیز سرایت کرده است.

🚫در حال حاضر صندوق‌های بخشی دارویی و سیمانی با تقاضای بالایی همراه هستند و نگاهی به بازدهی هفتگی صندوق‌ها نیز نشان می‌دهد که صندوق فارماکیان توانسته با ثبت بازدهی بیش از ۱۶٪ در تنها یک هفته، عایدی قابل توجهی را محقق کند.

✔️نکته جالب توجه این است که این صندوق توانسته از تمامی صندوق‌های اهرمی نیز بازدهی بالاتری داشته باشد.

🗓۱۸ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


اکثر صندوق‌های اهرمی با حباب منفی بالا معامله می شوند!

📊حباب اکثر صندوق‌های اهرمی در حال حاضر منفی است؛ میزان منفی بودن حباب آن‌ها تقریباً بیش از دامنه نوسان بازار است، اگر ضریب اهرمی را با لحاظ دامنه ۳ درصدی در نظر بگیریم، و پرتفوی صندوق را هم معادل شاخص فرض کنیم، می‌توان گفت اگر بازار صف فروش شود و صندوق‌های اهرمی در محدوده صفر تابلو باقی بمانند باز هم حباب برخی از صندوق‌ها منفی خواهد ماند!

🔴حباب لحظه‌ای صندوق‌های اهرمی به شرح زیر است.


📊موج: ۱/۰۳%
📊اهرم: ۲/۸%-
📊بیدار: ۴/۳۵%-
📊شتاب: ۴/۶۹%-
📊توان: ۴/۶۹%-
📊نارنج: ۴/۸۹%-
📊جهش: ۵/۱۶%-


🟢اکثر صندوق‌های اهرمی در زمان انتشار این محتوا در محدوده مثبت و صف خرید درحال معامله اند!


🤖دسترسی لحظه‌ای به حباب صندوق‌های اهرمی با ربات صندوق‌یاب فاندوستینگ - آپدیت یک دقیقه‌ای
@fundvestingdatabot

🗓۱۸ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


OptionPlus | مرجع تحلیل اختیار معامله dan repost
بازدهی بزرگترین هج‌فاندهای دنیا در سال ۲۰۲۴

📌برخی از بزرگ‌ترین صندوق‌های پوشش ریسک (هج فاندها) در سال ۲۰۲۴ با بازدهی‌های دو رقمی چشمگیر، عملکرد موفقی را به ثبت رساندند. این موفقیت به دلیل نوسانات بازار، تغییر سیاست‌های بانک‌های مرکزی و رقابت نزدیک در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا رقم خورد.

📎بر اساس گزارشی، میانگین بازدهی هج فاندها تا نوامبر ۲۰۲۴ برابر با ۱۰.۷٪ بوده که در مقایسه با ۵.۷٪ در سال ۲۰۲۳ افزایش چشمگیری داشته است. برخی از مدیران سبد سرمایه‌گذاری بازدهی‌هایی بالای ۵۰٪ را ثبت کردند.

🔴صندوق Light Street Capital، که بر سهام فناوری تمرکز دارد، سال ۲۰۲۴ را با بازدهی ۵۹.۴٪ به پایان رساند.
🔴صندوق Discovery Capital، با استراتژی کلان و تمرکز بر بازارهای سهام، ارز، نرخ بهره و اعتباری در کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه، بازدهی ۵۲٪ داشت.
🔴شرکت Bridgewater Associates، از بزرگ‌ترین صندوق‌های کلان، بازدهی ۱۱٪ را با صندوق Pure Alpha ثبت کرد.

📊هج فاندهای چند استراتژی نیز عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتند:

🔴صندوق Cinctive Capital بازدهی ۲۲.۸٪ و Schonfeld Strategic Partners بازدهی ۱۹.۷٪ را گزارش کردند.
🔴شرکت Citadel با صندوق Wellington بازدهی ۱۵.۱٪ و Millennium Management بازدهی ۱۵٪ به دست آوردند.
🔴شرکت D.E. Shaw در صندوق Composite بازدهی ۱۸٪ و در صندوق Oculus با تمرکز کلان بازدهی رکوردشکن ۳۶٪ را ثبت کرد.

⚙به گفته Jon Caplis، مدیرعامل PivotalPath، استراتژی‌های چندگانه (Multi-Strat) در سال ۲۰۲۴ شاهد رشد قابل‌توجهی بودند و انتظار می‌رود جریان سرمایه به این استراتژی‌ها افزایش یابد.

⚙عوامل کلیدی این بازدهی‌ها شامل کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات، و افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی ژاپن بود که منجر به نوسانات بزرگ بازار شد.

‼️بازدهی‌های ذکر شده در تصویر و متن فوق، بازدهی‌های دلاری است.

🗓 ۱۷ دی ۱۴۰۳

کشف فرصت‌های بی‌پایان در آپشن‌ها با "آپشن پلاس"

@option_pluus


پیش‌بینی بازار با تحرکات حقیقی‌ها در انواع صندوق‌ها

📊امروز بازار سرمایه یکی از روز‌های پرنوسان و متفاوت خود را پشت سر گذاشت زیرا بعد از مدت‌ها شاهد تضاد در رفتار بازار با سهام کوچک و بزرگ بودیم.

✅بر اساس نمودار اول صندوق‌های بخشی دو صنعت کوچک بازار (دارویی و سیمانی) ورود پول قابل توجهی از سمت حقیقی‌ها داشتند و معاملاتشان صف خرید یا مثبت دنبال شد اما از طرفی صندوق‌های بخشی مبتنی بر سهام بزرگ مخصوصاً بخشی‌های پتروشیمی و فلزی هر چند اندک اما خروج پول حقیقی داشتند!

📊از بین صندوق‌های شاخصی نیز صندوق‌های مبتنی بر شاخص کل خروج حقیقی داشتند اما هم وزن که مبتنی بر شاخص هم وزن است ورود پول خوبی را ثبت کرده است!

⚠️نکته: خروج پول در صندوق‌های بخشی نامبرده بسیار اندک است و صرفاً تفاوت برخورد حقیقی‌ها با صنایع کوچک بازار مد نظر بوده است.

🟢🔴در نمودار دوم ورود و خروج پول اهرمی‌ها را مشاهده می‌کنید، نکته قابل توجه اینکه حقیقی‌ها صندوق‌های با ضریب اهرمی بالاتر را بهتر خرید کردند و صندوق‌های با ضریب پایین را فروشنده بودند!

🔺این مورد نشان می‌دهد که دید کلی حقیقی‌ها به بازار مثبت است و انتظار برگشت بازار و شکست سقف‌های قبلی را دارند زیرا صندوق با ضریب بالاتر را بیشتر می‌پسندند!

🗓۱۷ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting

4k 0 26 4 48

رشد آبان زیر ذره بین فاندوستینگ

✅صندوق رشد پایدار آبان که از صندوق‌های درآمدثابت بدون تقسیم سود است، روز گذشته شاهد رشد ۱۴۳ درصدی در خالص ارزش دارایی خود بود بنابراین تصمیم گرفتیم در این محتوا این صندوق را مورد بررسی قرار دهیم.

⬅️رشد اردیبهشت ۱۴۰۱ در فرمت درآمدثابت دارای تقسیم سود تأسیس شد که اتفاقاً نرخ‌های رقابتی و خوبی را تقسیم می‌کرد اما به واسطه جذابیت صندوق‌های بدون تقسیم سود در بازار اقدام به حذف تقسیم سود دوره‌ای خود در آذر سال گذشته کرد و اکنون یک سال از فعالیت این صندوق به عنوان یک صندوق بدون تقسیم سود می‌گذرد.

🟢نرخ سود صندوق از آبان ماه رشد بسیار پر شتاب و قابل توجهی داشته و از محدوده ۳۰٪ به ۳۳٪ افزایش داشته که شاید همین موضوع عاملی برای ورود منابع در روز گذشته به این صندوق شده است!

🟢آخرین نرخ رشد بر اساس بررسی‌های انجام شده حوالی ۳۳٪ می‌باشد که با ادامه این نرخ باید آماده باشیم تا این صندوق به زودی به جمع صندوق‌های یک همتی برسد.

📊نکته جالبی که در ترکیب دارایی صندوق دیده می‌شود وزن قابل توجه صندوق‌های سرمایه‌گذاری است، بررسی در آخرین صورت وضعیت پرتفوی صندوق نشان می‌دهد که با توجه به نرخ قابل توجه واحد‌های عادی صندوق‌های اهرمی، این فرصت را شناسایی و در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کرده است.

✅حضور۱ درصدی صندوق بخشی پتروشیمی در پرتفوی رشد در کنار اخبار مثبت این صنعت باعث شده تا این صندوق درآمدثابت در یک ماه اخیر بازدهی خوبی از این قسمت پرتفوی خود شناسایی و ذخیره خود را افزایش دهد.

🗓۱۷ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


حفظ ضریب اهرم در روندهای صعودی

📌همانطور که قبل‌تر نیز بارها اشاره شده بود، یکی از چالش‌های صندوق‌های اهرمی در روندهای صعودی، حفظ و مدیریت ضریب اهرم است. به این شکل که با افزایش قیمت سهام، ارزش واحدهای ممتاز رشد پرسرعت‌تری را نسبت به واحدهای عادی تجربه می‌کند و این موضوع به کاهش ضریب اهرم صندوق‌ها منجر می‌شود.

⚙بنابراین می‌توان اینگونه برداشت کرد که در صورت عدم صدور یا ابطال در واحدهای صندوق‌های اهرمی، به مرور از قدرت اهرم این صندوق‌ها در روندهای صعودی کاسته می‌شود.

✅اینجاست که مدیریت صندوق می‌تواند با استراتژی خود، برگ برنده‌ای نسبت به دیگر صندوق‌ها داشته باشد و در نهایت عایدی بیشتری را به سرمایه‌گذاران ارائه دهد. مشابه کاری که صندوق شتاب در روند صعودی اخیر انجام داده است!

⏰در تصویر فوق، میزان کاهش ضریب اهرم واقعی صندوق‌های اهرمی از شروع روند صعودی بازار تاکنون نمایش داده شده است و همانطور که پیداست، ضریب اهرم واقعی برخی از صندوق‌ها حتی بیش از ۱ واحد کاهش را ثبت کرده‌اند.

✔️در این بین اما عملکرد صندوق شتاب بسیار تحسین‌برانگیز بوده و ضریب اهرم واقعی این صندوق تنها یک کاهش ۰.۱۷ واحد را تجربه کرده است.

❗️حفظ و مدیریت ضریب اهرم در روندهای صعودی موجب می‌شود که صندوق مورد نظر، در طول این مسیر افزایشی، همواره با یک ضریب مشخص به کسب سود بپردازد.

🗓۱۷ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


برترین درآمدثابت‌های ETF بدون تقسیم در یک سال اخیر

🚩بازدهی منتهی به ۱۶ دی ۱۴۰۳

📌نگاهی به بازدهی یکساله صندوق‌های درآمدثابت ETF بدون تقسیم سود نشان می‌دهد که نرخ سود اکثر این صندوق‌ها در حال حاضر به بیش از ۳۰٪ رسیده است.

🔼این اتفاق که در سال گذشته بسیار نادر بود، به واسطه افزایش نرخ بهره اقتصاد اتفاق افتاده و صندوق‌های درآمدثابت به واسطه سپرده‌های بانکی و خرید اوراق با نرخ بالاتر، اکنون توانایی پرداخت سودهای بیشتری نسبت به گذشته دارند.

🥇در نمودار فوق که ۲۰ صندوق برتر در بازدهی را نمایش می‌دهد، صندوق اونیکس توانسته با ثبت بازدهی ۳۳.۴ درصدی، رتبه اول را کسب کند و صدرنشین این رقابت باشد.

🔸صندوق‌های اعتبار، دامون و ماهور نیز در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

🗓۱۷ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.