اقتصاد به زبان ساده


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


***به قدیمی ترین کانال اقتصادی تلگرام خوش آمدید***
تبلیغات:
@managementskill
.

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


🔳چرا حتی خودخواه‌ترین افراد هم، باید نسبت به گسترش «فقر» حساس باشند؟

✍️ فیلیپ کاتلر

✏️فقر، پدیده‌ای دردناک و وضعیتی ناعادلانه است که بشریت همواره با آن روبرو بوده است. صرف نظر از مسئولیت وجدانی و انسانی هر یک از ما در برابر سرنوشت هم‌نوعان خود، که ما را موظف می‌کند در حدّ توان برای کاهش و التیام دردهای فقرا تلاش کنیم، منافع دیگری نیز از ارتقاء و بهبود کیفیت زندگی فقیران نصیب غیرفقیران و به طور کلی، جامعه‌ بشری خواهد شد. در زیر برخی از این منافع را بر می‌شمریم:

✏️اول: زندگی‌های هدررفته

فقر به معنای هدر رفتن زندگی افرادی است که اگر قادر به بهره‌برداری کامل از توانمندی‌های بالقوه‌ی خود بودند، به شکوفایی می‌رسیدند و جامعه را نیز از میوه‌های استعداد خود بهره‌مند می‌کردند.

✏️دوم: ایفای نقش مخرب اجتماعی
فقرا، نه تنها از استعدادهای نهفته‌ی خویش برای ارتقاء زندگی خود، خانواده، و جامعه استفاده نمی‌کنند، بلکه بالاجبار و از سر ناچاری، بعضا با درگیر شدن در فعالیت‌های مخربی چون تکدی‌گری سازمان‌یافته، اعتیاد، فحشاء، سرقت، و سایر فعالیت‌های مجرمانه به سلامت جامعه آسیب می‌زنند.

✏️سوم: گسترش بیماری‌ها
افراد فقیر مستعد انواع بیماری‌ها هستند که علاوه بر خود و اطرافیان، می‌توانند تمام جامعه را نیز تحت تأثیر قرار دهند. مثلا بیماری‌هایی چون ایدز و مالاریا در کشورهای فقیر آفریقایی شیوع بیشتری دارد و عدم آگاهی و توجه فقرا نسبت به سلامتی خود، باعث تهدید سلامت در سطح جهانی می‌شود.

✏️چهارم: سوء استفاده‌ سیاسی
شرایط سخت زندگی و ناامیدی موجود در جوامع فقیر، راه را برای مدعیان حمایت و نجات باز می‌کند. بنابراین، جوامع فقیر بستر مناسبی برای گسترش عقاید افراطی سیاسی همچون کمونیزم، فاشیزیم، و افراط‌گرایی مذهبی هستند. به عنوان نمونه، مشاهده می‌کنیم که القاعده و طالبان پیروان خود را در فقیرنشین‌ترین مناطق مناطق اسلامی جستجو می‌کنند و بسیاری از بمب‌گذاران انتحاری، با امید به وعده‌ی کمک مالی به سایر اعضای خانواده، خود را قربانی می‌کنند.

✏️پنجم: منافع کسب‌وکارها از توسعه مناطق فقیرنشین
کمک به رشد اقتصادی مناطق فقیرنشین، در واقع به معنای گسترش بازار برای انواع کسب‌وکارها در سایر کشورهاست. افزایش تولید هم به نوبه‌ی خود، باعث کاهش قیمت تمام‌شده محصولات و ارزان‌تر تمام شدن محصولات صنعتی خواهد شد که امکان برخورداری از آنها را برای تعداد بیشتری از مردم جهان، به ویژه در مناطق محروم فراهم خواهد کرد.

✏️ششم: بحران مهاجرت
امروزه، در بسیاری از کشورهای دنیا، ساکنان شهرهای بزرگ با معضل هجوم گسترده افراد کم‌درآمد از روستاها و شهرهای کوچک مواجه هستند؛ پدیده‌ای که تبعات منفی اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی را ایجاد نموده است. همچنین بسیاری از ساکنان کشورهای پیشرفته، از هزینه‌های اقتصادی و اجتماعی مهاجرانی که به امید یافتن زندگی بهتر، به طور قانونی یا غیرقانونی از مناطق فقیرنشین به این کشورها کوچ کرده‌اند رنج می‌برند.

✏️بنابراین واقعیت آن است که عوارض ناشی از گسترش فقر، می‌تواند به افراد غیرفقیر نیز آسیب وارد کند. در نتیجه علاوه بر مسؤولیت‌های اخلاقی و انسانی در قبال فقر، حتی با در نظر گرفتن خودخواهانه‌ترین نگرش‌ها نیز، همه‌ ما موظف به تلاش برای ریشه‌کن کردن پدیده‌ی شوم «فقر» هستیم.

◀️این متن، خلاصه‌ای‌ست از فصل اول کتاب:
Up & Out of poverty; The social marketing solution


📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇
@eghtesaderooz


تهران دیتا-دانشگاه تهران dan repost
📴 ثبت نام در دومین دوره‌ ی تخصصی در زمینه هوش تجاری (Business Intelligence) آغاز شد‼️

جامعترین دوره هوش تجاری دانشگاه تهران:
" گشایش به دنیای داده‌ها و تصمیمات هوشمند"

▶️ داده‌ها به عنوان دارایی‌های باارزش هر کسب‌وکاری شناخته می‌شوند.
با دوره هوش تجاری آموزش میبینید که چگونه از این داده‌ها برای تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه استفاده کنید و به یک متخصص هوش تجاری تبدیل شوید🔥

📆 تاریخ شروع: ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳
😀 مدت زمان: ۱۶۰ ساعت 
🗓 روز و ساعت برگزاری :جمعه ها ، ۱۴ الی ۲۰

💥 شرایط اقساطی متناسب با بودجه هر شخص

🔤5️⃣درصد تخفیف ویژه 🔤 فقط برای ده نفر اول

ℹ️اطلاعات بیشتر
➡️https://tehrandata.org/courses/bi/

🆘 برای دریافت مشاوره رایگان و ثبت‌نام در دوره جامع هوش تجاری همین حالا اقدام کنید.

📞 09377516682

😯این فرصت استثنایی را از دست ندهید❗️

📣 به جمع دانشجویان این دوره بپیوندید و مهارت‌های خود را در دنیای هوش تجاری تقویت کنید ⭐️

✈️ Telegram | 📞 whatsapp | 📱 linkedin | 📷 Instagram | 🌐 website | 💬 admin


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔳هزینه‌ی استرس کاری و اینکه چطور آنرا کاهش دهیم

🗣 به گفته راب کوک، حامی سلامت، بنابر برخی آمارها، استرس محل کار به اقتصاد لطمه می‌زند و قطعا می‌تواند روی بهره‌وری و سلامت شخصی شما هم اثر بگذارد.
🔺راب کوک راهکارهایی را با شما درمیان می‌گذارد تا سلامت روانی، فیزیکی و احساسی خود را باز یابید.



📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇

@eghtesaderooz


گسترده تبلیغاتی تودیدشو dan repost
🔴دوره ی آموزشی جادوی فروش

🌟رازهایی که فروشندگان موفق به شما نمیگویند

✅ چرا مشتری به جای خرید از شما فقط قیمت میگیره و میره؟
✅ چطور میتوان حتی سخت ترین مشتری ها را قانع کرد که از شما خرید کنند؟
✅ چطور بدون تخفیف های سنگین فروش بیشتری داشته باشید؟


🔴ظرفیت رایگان ۱۰۰ نفر


ثبت نام فقط در سایت 👈🏻 B2n.ir/mgic


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔳تناقض صرفه جویی

پس انداز بهتر است یا مصرف؟



📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇

@eghtesaderooz


تبلیغات مدیریت dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
⭕️ آخرین دوره جناب منابع انسانی سال 1403 (حضوری و آنلاین)

⏰ چهارشنبه ها از ساعت 17 الی 21
🗓 شروع دوره از 17 بهمن ماه

🔹48 ساعت آموزش تخصصی .
🔹به همراه امتیاز حضور در گردهمایی های تخصصی مدیران و کیس استادی مشکلات سازمان ها به صورت گروهی.
🔹با ارائه گواهی حضور معتبر از سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای کشور و در صورت درخواست ارائه مدرک قابل ترجمه سازمان فنی و حرفه ای .
🔹امکان پرداخت به صورت اقساط .

🔗 از طریق لینک به صفحه اختصاصی دوره مراجعه فرمایید👇🏻

🟢مشاوره رایگان🟢
🔴مشاوره رایگان🔴
🔵مشاوره رایگان🔵


🔳 ماجرای اهرم ارشمیدس و تورم


▪️نقل است که ارشمیدس، فیزیکدان نابغه یونانی که برخی مورخان بزرگ معتقدند اگر نیروی کار ارزان نبود انقلاب صنعتی را قبل از انگلیسی‌ها تحقق می‌بخشید، ادعا کرده بود که اگر یک تکیه‌گاه و یک اهرم به اندازه کافی بلند در اختیار او قرار گیرد، می‌تواند کره زمین را بلند و جابه‌جا کند (از فیزیکدانان عزیز بابت وام گرفتن از علمشان برای توضیح مصائب علم اقتصاد پوزش می‌طلبم).

▪️ارشمیدس موفق نشد این آرزوی خود را تحقق بخشد؛ اما ابداع پول نوین هم تکیه‌گاه مناسب و هم اهرم به اندازه کافی بلند فراهم کرده است تا اگر اراده کنیم بتوانیم قیمت‌ها را به‌طور نامحدود بلند‌تر و بلندتر کنیم.                                                                                                                                                       
▪️در کشوری متاثر از عدم اجماع روی عامل ایجاد تورم و چگونگی درمان تورم یا متاثر از بازی تخصیص منابع موجود در نظام سیاستگذاری این نتیجه سیاستی حاصل شود که نرخ بهره به‌طور پیوسته پایین نگه داشته شود.

▪️لازم است اشاره شود که آن نرخ بهره‌ای که با اهمیت است و پایین نگه داشتن آن نقش شبه اهرم ارشمیدس را در بالا بردن قیمت‌ها و ایجاد تورم بازی می‌کند، نرخ بهره حقیقی (تفاوت نرخ بهره اسمی و نرخ تورم انتظاری) است. طبیعی است که پیوسته پایین نگه داشتن نرخ بهره حقیقی به آن معنی است که پیوسته میل به خرج کردن و تقاضای کل در مقایسه با توان تولید کالاها و خدمات اقتصاد بالا نگه داشته می‌شود و نتیجه آن افزایش پیوسته قیمت کالاها و خدمات یا ایجاد تورم ماندگار است.

▪️به‌دلیل همین نرخ بهره حقیقی پایین یا غالبا منفی است که در چنین کشوری همواره تقاضا برای وام و اعتبار بانکی دارای صف است، تمایل به عدم بازپرداخت وام‌ها بالا است و درصد وام‌های معوق و امهال تصنعی وام‌ها قابل توجه است. به همین سادگی است که تصمیم به پیوسته پایین نگه داشتن نرخ بهره حقیقی، تصمیم به استفاده پیوسته از شبه اهرم ارشمیدس برای بالا بردن قیمت‌ها و لذا ایجاد تورم بالا و ماندگار است.

▪️ به این ترتیب، بین قیمت پول (نرخ بهره حقیقی) و قیمت کالاها و خدمات رابطه عکس وجود دارد و تا زمانی که تصمیم ما پایین بردن اولی است، تصمیم ما بالا بردن دومی است. داستان تورم ماندگار پنجاه‌ودو ساله ایران (نه شوک‌های موقتی تورمی) به همین سادگی است.


📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇

@eghtesaderooz


🔴 با حقوق یک نفر ، حرفه ای ترین تیم تولید محتوای تهران رو استخدام کنید !

🔹 بدون بیمه و سنوات و سایر مزایا 😉

🔸 ایده پردازی
🔸 متن و سناریو
🔸 طراحی گرافیکی
🔸 تدوین و ساخت انواع موشن
🔸 فیلمبرداری و عکاسی
🔸 استودیو و لوکیشن ضبط ویدیو
🔸 مجری جلوی دوربین و گوینده
🔸 و ...


برای مشاهده نمونه کارها و مشاوره رایگان به این آیدی در تلگرام پیام دهید یا با شماره درج شده تماس بگیرید 👇

@Tarahjan_support
✅ 09107490831


🔳چرا یک ژاپنی برای حمایت از تولید داخلی خودروی ژاپنی میخرد در عین حال لباس بریتانیایی برتن میکند و قهوه برزیلی می نوشد؟


به علت  استراتژی  «اصل مزیت نسبی» !


"اصل مزیت نسبی "میگوید چیزی را تولید کنید که با کیفیت و ارزان تولید میکنید، باقی را وارد کنید. اصل مزیت نسبی یا comparative advantage یکی از ستون‌های تجارت آزاد در دنیای امروز است.


مبنایش این است که اگر ما چیزی را تولید کنیم که به زبان ساده به صرفه است (آنها را بهتر و ارزانتر از دیگران تولید کنیم)، و دیگران هم همین کار را بکنند، با واردات و صادرات، همه‌مان پولدارتر میشویم.


در ادامه همین اصل ساده، تجارت بین کشورها سال به سال راحت‌تر شده. چون همه کشورهای پیشرفته متوجه شدند که از این راه وضعشان بهتر می‌شود. کار به جایی رسید که کشورهایی که زمانی تعرفه‌های نجومی برای واردات و حمایت از کالای داخلی میگرفتند (مانند بریتانیا و حتی آمریکا)، این تعرفه‌ها را به کلی برداشتند.



به همین دلیل در دنیای امروز، بلوک‌های بزرگ تجارت‌ آزاد وجود دارند که واردات و صادارات بینشان، به کلی هیچ هزینه اضافی ندارد. مهمترینش اتحادیه اروپاست که اعضایش در واردات و صادرات میان ۲۸ عضو (به زودی میشود ۲۷ عضو) از هفت دولت آزادند. مکزیک و آمریکا و کانادا هم در چارچوب توافق نفتا دقیقا همین وضعیت را دارند.




چرا از صنعت خودروسازی بریتانیا چیزی باقی نمانده؟ آیا بریتانیایی‌ها نگران «حمایت از کالای بریتانیایی» نیستند؟ پس چرا سال به سال کشورشان پولدارتر شده؟ پاسخ این است که مزیت نسبی نداشته. الان بریتانیایی‌ها به جای هیلمن، بی‌ام‌و سوار می‌شوند. و صاحب دهمین اقتصاد صادرکننده جهان با رقم بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار در سال هم هستند.



دقت کنیم که  دو بحث نباید خلط شود:
 یکی مساله خود کفایی است
دیگری حمایت از تولید ملی.


دستیابی به خودکفایی (یعنی تولید کالاهای مصرفی داخلی، در درون کشور) نیازمند مدیریت سمت ،عرضه اقتصاد است. یعنی باید تولیدات به گونه ای باشد که مصرف داخلی را پوشش داده و نیاز به واردات کالا را تا حد ممکن کاهش دهد.


اما حمایت از تولید داخلی مدیریت، سمت تقاضای اقتصاد است. بدین مفهوم که خریداران ایرانی، کالای داخلی را به خارجی ترجیح دهند و بیشتر بخرند.


مباحثی که در مطلب مورد اشاره در خصوص عدم توجه به مزیت نسبی مطرح شده است زمانی صحیح است که ما به دنبال خودکفایی باشیم و بخواهیم بیشتر کالاهای مورد نیاز کشور را در داخل تولید کنیم. این روند چون در تخصیص منابع اخلال ایجاد می کند، باعث عقب ماندگی اقتصاد کشور می شود.


اما مساله حمایت از کالای داخلی متفاوت است. می توان در آن واحد هم در تجارت جهانی بود و با مزیت نسبی تولید کرد و هم از کالای ایرانی حمایت کرد، چرا که برای دسترسی به این هدف، مستلزم مدیریت تقاضا هستیم. پس، این دو مساله تناقضی با یکدیگر ندارند.


به عنوان مثال ژاپن، آلمان، فرانسه و کره جنوبی از تولیدکنندگان موفق خودرو در جهان هستند و در این زمینه مزیت دارند. یک ژاپنی می تواند برای حمایت از تولید داخلی خودروی ژاپنی بخرد. در عین حال لباس ایتالیایی بر تن کند و قهوه برزیلی  بنوشد.



📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇
@eghtesaderooz


کسب درآمد دلاری در یک شرکت خارجی

شاید خیلی ها دنبال ش باشین.


⭕️یک شرکت خارجی به دنبال یک کارشناس حرفه ای منابع انسانی برای همکاری در پروژه های آتی در ایران هستش.


📄 داشتن یک پروفایل قوی در لینکدین از ضروریات این همکاری می‌باشد.


کار به صورت پاره وقت، انعطاف پذیر و با دستمزد مناسب دلاری هستش.


لطفا در صورت تمایل به همکاری رزومه خود را از طریق این آدرس ایمیل ارسال بفرمایید.

🌐 hrjobposition.application@gmail.com


🔳آیا مردم همواره کالای خارجی را به کالای داخلی ترجیح میدهند؟!



گاهی از طرف برخی چنین اظهار میشود که مردم ایران همواره کالای خارجی را صرفا" به جهت خارجی بودن به کالای داخلی ترجیح میدهند بنظرم این گزاره نادرست است .

مردم همواره کالایی را که دارای کیفیت و قیمت مناسب تری بوده و مطلوبیت بیشتری را تامین مینماید را ترجیح میدهند؛ حتی در بسیاری از موارد مصرف محصول داخلی نشانه تشخص است.

به عنوان مثال، هیچ مصرف کننده داخلی از اینکه برنج خارجی مصرف میکند خوشحال نیست و به آن افتخار نمیکند و رستورانها با افتخار ازمصرف برنج ایرانی سخن میگویند.


این مورد در مورد گوشت برزیلی و بسیاری از محصولات غذایی مصداق داردو یا در در حوزه بهداشت و درمان نیز مصرف کننده داخلی حتی آن کسی که امکانات مالی دارد برای درمان به خارج مراجعه نمیکند، مگر در شرایط خاص و به اجبار و با اعتماد زیاد از خدمات این بخش بجز صنایع دارویی استفاد می‌کند.


ولی همین فرد جهت تفریح، مقصد خارجی را ترجیح میدهد.این ترجیح در مورد محصولات صنعتی، خدمات سیاحتی و تفریحی، پوشاک و... جز موارد استثانی مصداق دارد.


بی شک مشکل از مصرف کننده نیست مشکل از فرایندهایی است که منجر به تولید محصولاتی شده است که امکان رقابت با ‌کالایی خارجی را ندارد و به باور من یکی دلایل آن، ضعف نظام استاندارد در کشور و پایین بودن سطح آن است.


یعنی تولید کننده ای که امکان تولید محصول استاندارد و با کیفیت در کلاس جهانی ندارد نباید حق تولید محصول و انتظار حمایت داشته باشد.


بخشی از سرمایه ملی کشور صرف صنایعی شده است که اساسا امکان تولید محصول استاندارد و با کیفیت ندارند .





📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇
@eghtesaderooz


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
آیا به دنبال هدیه‌ی سازمانی متمایز و ماندگار هستید؟
گروه صنعتی ناب استیل با ۴۰ سال تجربه، نوآوری و کیفیت همراه شماست.
ویژگی‌های هدایای سازمانی ناب استیل:
🔺هدیه‌ایی نو و متمایز با کیفیت و ماندگاری بالا
🔺سابقه همکاری طولانی با بسیاری از سازمان‌ها
🔺تنوع مدل، بسته‌بندی و ترکیب سرویس‌ها به انتخاب شما
🔺قابلیت حک لوگوی سازمان شما روی محصولات
🔺قابلیت شخصی سازی بسته‌بندی
🔺محصولات خانگی برقی با برند مسترپلاس
شماره تماس جهت دریافت اطلاعات بیشتر
۰۲۱-۲۷۰۸ و ۰۹۱۲۸۳۳۲۸۳۰
www.nabsteel.ir
www.masterplus.ir


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔳اقتصاد استارباکس، بزرگترین قهوه فروشی زنجیره ای جهان چگونه کار می‌کند؟

▪️استارباکس، یکی از موفق‌ترین فروشگاههای زنجیره‌ای جهان است که در زمینه قهوه و انواع نوشیدنی سالهاست رکوردهای فروش را شکسته است.

▪️ اما اقتصاد این کمپانی موفق چگونه کار می کند؟ در ویدئو به این موضوع پرداخته شده است.


📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇

@eghtesaderooz


🏆تورنمنت ترید بروکر ای‌پلنت

شما ترید کنید، ما جایزه میدیم!

🎁 سه دستگاه سرفیس و تا 3000 دلار بونوس

🔸برای ثبت‌نام رایگان و ورود به تورنمنت ترید کلیک کنید

🔸🔸لینک ورود به کانال بروکر ای‌پلنت


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔳ارزش چگونه تعیین می شود؟

🔘درک این نکته بسیار مهم است که ارزش از ذات چیزها نیست.

🔘برخلاف نظر مارکسیست‌ها و حتی اقتصاددانان کلاسیک که فکر می‌کردند ارزش از مقدار کاری می آید که برای تولید یک محصول صرف شده؛ ارزش یک چیز از میزان منابع مصرفی برای آن تعیین نمی‌گردد.

🔘ارزش چیزها در نهایت تنها بر این اساس است که انسانها آن را می‌خواهند. هر چه شدت این خواست بیشتر باشد، ارزش آن چیز بالاتر می‌رود.


📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇

@eghtesaderooz


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
وبینار ناکارآمدی های هوش مصنوعی در منابع انسانی ایران (آنلاین)

سرفصل‌های وبینار:
- کاربرد های هوش مصنوعی (AI) در روندهای مدیریت منایع انسانی (HRM) مانند: جذب و استخدام ...

- چگونگی کمک گیری از هوش مصنوعی (AI) در روند های اجرایی و تحلیلی مدیریت منابع انسانی (HRM) .

- شناخت چالش ها و ناکارآمدی های هوش مصنوعی (AI) برای فرهنگ ایران و فرآیند‌های اجرایی سازمان های ایرانی، همچنین راهکار های کنترل ریسک جهت کارآمد سازی .

کد تخفیف 20% ویژه عزیزان (تا 28 دی ماه) : TELW2

📅 دوشنبه 1 بهمن ماه
⏰ ساعت 21 الی 22

ثبت نام وبینار از طریق لینک زیر 👇🏻


🟢 ثبت نام در وبینار 🟢


#منابع_انسانی #مدیریت #هوش_مصنوعی #سعید_شهبازمرادی


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔳مفهوم پول در اقتصاد مدرن چیست؟




📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇

@eghtesaderooz


دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف dan repost
دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

📚 دوره «رهبری استراتژیک برند در عصر دیجیتال»

"برند شما همان چیزی است که دیگران وقتی شما در اتاق نیستید، درباره شما می‌گویند."
Jeff Bezos

برند، فراتر از یک نام یا لوگو در کسب‌وکار شما عمل می‌کند و مهم‌ترین دارایی استراتژیک شما است؛ آن تصویری است که در ذهن مشتریان از شما و کسب‌وکارتان باقی می‌ماند. مدیریت مؤثر برند به معنی کنترل و هدایت این تصویر به سمتی است که ارزش، اعتماد و تأثیرگذاری ماندگاری ایجاد کند.

📍ویژه کارشناسان باتجربه، مدیران و کارآفرینان

👤 استاد دوره
دکتر سینا استکی (عضو هیئت‌علمی دانشگاه Miami آمریکا)

👥  میهمانان صنعت
◇ آقای شاهین فاطمی (هم‌بنیان‌گذار و مدیر ارشد خلاقیت (CCO) گروه درسا)

◇ دکتر مهرزاد صمدی ( مدیر ارشد شرکت Nvidia و هم‌بنیان‌گذار شرکت Parabricks)

◇ آقای ناصر پاشاپور نیکو  ( بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت DNAUnion )


📁 مطالعه بروشور دوره
🔗 لینک پیش‌ثبت‌نام
☎️ فرم تماس و درخواست مشاوره

📱  Sharif_Executive_Education


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔳ویدئویی جالب از افتتاح یک مدرسه در روستایی به اسم " ده پهن " در استان کرماشاه در سال ۱۳۴۲ استقبال و جشن مردم ده به مناسبت ورود آقا معلم (سپاه دانش)

🔘این ویدئو به تازگی از آرشیو یونسکو انتشار داده است.

🔘بسیاری از نظریات توسعه، آموزش و پرورش را رکن اصلی توسعه اقتصادی می داند

📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇

@eghtesaderooz

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.