انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


روابط عمومی:
@InfoAnjomanSUT
زیلینک انجمن:
https://zil.ink/anjomansut
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، واقع در همکف ساختمان ابن سينا
اعلام همکاری:
https://forms.gle/79mGdvtV26UrJqzA7

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


نشریهٔ «ترنج» dan repost
📣 واحد فرهنگ و هنر انجمن اسلامی و دفتر مطالعات فرهنگی برگزار می‌کنند:

جلسات تاریخ ادبیات:
بررسی جایگاه ادبیات و تأثیرات متقابل آن بر جنبش‌های فرهنگی و سیاسی در تاریخ ایران

🔸در این سلسله جلسات، قصد داریم به بررسی جایگاه ادبیات و تأثیرپذیری از جنبش‌های فرهنگی و سیاسی در طول تاریخ ایران بپردازیم. با نگاهی به متون ادبی دوره‌های مختلف، تلاش می‌کنیم تحلیلی از تحولات فرهنگی و اجتماعی ایران ارائه دهیم و از رهگذر این بررسی‌ها، درکی عمیق‌تر از شرایط امروز جامعه به دست آوریم.

این مسیر با راهنمایی ارزشمند اساتید برجسته ادبیات، غنای بیشتری خواهد یافت تا فرصتی باشد برای درک بهترِ پیوند ناگسستنی ادبیات با تحولات جامعه به‌عنوان آیینه‌ای از تاریخ و فرهنگ ایران.

🔻در این جلسه، با همراهی جناب محمد ابراهیم فتاحی، به ادبیات دوران انقلاب مشروطه می‌رسیم، دورانی که ادبیات به‌عنوان ابزاری قدرتمند در بیداری جامعه و پیشبرد اهداف آزادی‌خواهانه نقش ایفا کرد.

🏠 مکان: دفتر انجمن اسلامی واقع در همکف ابن‌سینا

⏰ زمان: ۳۰ بهمن سه‌شنبه، ساعت ۱۶:۳۰

⭕️ کسب اطلاعات بیشتر با شناسه ارتباط بگیرند.

🆔 @ToranjSUT
🆔 @AnjomanSUT
🆔 @SUTdaftarm


نشریهٔ «ترنج» dan repost
📣 واحد فرهنگ و هنر انجمن اسلامی دانشجویان برگزار می‌کند:

🎭 سلسله‌جلسات «نمایش‌نامه‌خوانی»
- خوانش گروهی یک نمایش‌نامه از نویسندگان نام‌آشنای ایران و جهان

📕 جلسۀ پنجم: نمایش‌نامۀ «چهارصندوق»، اثری از استاد بهرام بیضایی

📓 چهار‌صندوق، نمایشی دو پرده‌ای و یکی از نمادگراترین نمایشنامه‌های بیضایی با مضمونی سیاسی و انتقادی است.بیضایی در «چهارصندوق»، به نقد قدرت و استبداد در یک جامعۀ فرضی و رابطۀ قدرت و حاکم خودکامه با مردم و اقشار گوناگون در این جامعه می‌پردازد و نشان می‌دهد که هر کدام از افراد جامعه‌، چگونه بر اساس منافع طبقاتی خود حرف زده و رفتار کرده و رابطه خود را با قدرت حاکم تنظیم می‌کنند.
رویکرد فراتاریخی و نمادپردازانه توسط بیضایی باعث شده که این نمایشنامه نیز همانند بیشتر آثار او محدود به دورۀ تاریخی خاصی نشود.

🎭 تعداد شخصیت‌های نمایشنامه: ۵

🕓 زمان: دوشنبه، ۲۹ بهمن‌ماه، ساعت ۱۶:۳۰
📍 مکان: کلاس ۱ معاونت فرهنگی
✳️ ورود برای دانشجویان رایگان است.

⭕️ علاقه‌مندانی که تمایل به شرکت دارند ولی دانشجو شریف نمی‌باشند می‌توانند جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شناسه ارتباط بگیرند.

🆔 @ToranjSUT
🆔 @AnjomanSUT


- اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:
تشکیل اجتماعات و راه‌پیمایی‌ها، بدون حمل سلاح‏، به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است.


«طرح برد انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به مناسبت چهاردهمین سالگرد حصر غیرقانونی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد»

🆔 @AnjomanSUT


واحد حقوق و مطالعات زنان انجمن اسلامی شریف dan repost
در راستای پیشگیری، ممانعت و پیگیری این مسئله، انجمن اسلامی دانشجویان شریف قصد دارد با برگزاری نشست‌های آگاهی‌بخش، تولید محتوای آموزشی، ایجاد شبکه‌های حمایتی و پیگیری سیاست‌های نظارتی، به مقابله با آزار جنسی در محیط دانشگاه بپردازد. شفاف‌سازی رویه‌های دادخواهی، توانمندسازی دانشجویان و مطالبه‌گری از نهادهای دانشگاهی از دیگر گام‌هایی است که می‌تواند به ایجاد محیطی امن‌تر برای دانشجویان، به‌ویژه دختران، کمک کند.
به این منظور واحد حقوق و مطالعات زنان انجمن اسلامی شریف، از تمامی افراد داوطلب برای اعتلا بخشیدن به این هدف، دعوت به همکاری می‌نماید
.

فرم همکاری:
https://forms.gle/JiAsyAsGnFovcbkP8

🆔 @Women_SUT
🆔 @AnjomanSUT


واحد حقوق و مطالعات زنان انجمن اسلامی شریف dan repost
«چالش‌های پنهان به منظور پیگیری آزارهای جنسی‌ در دانشگاه»

🔻دانشگاه به عنوان یکی از پیشران‌های توسعه شناخته می‌شود و در فهم عامه هم دانشگاه فقط یک سلسله مراتب اداری نیست و در شرایطی که جامعه مدنی تحت فشار و سرکوب در حوزه‌های مختلف باشد، فضای جامعه نیز در دانشگاه ظهور و بروز می‌یابد و زیرنهادهای مختلف مثل حیات دانشجویی در دانشگاه به تدریج شکل می‌گیرند. به دلیل همین شکل نهادمند شدن، دانشگاه میتواند در گفت‌وگو با فرهنگ رسمی هم قرار بگیرد و خواست جمعی جامعه را مطرح کند. از طرفی در جامعه ما، از آنجاکه دانشگاه اولین نقطه ورود برای بسیاری از دختران و پسران به حوزه‌های اجتماعی است و دانشگاه همچنان جزو معدود نقاط برای تحرک اجتماعی اکثر دختران محسوب می‌شود، بنابراین پرداختن به کیفیت زندگی دختران دانشجو اهمیت زیادی دارد.

🔹در مطالعات خشونت جنسی در دانشگاه ، بحث عدم رضایت بسیار پررنگ است که این عدم رضایت در بسیاری از موارد به خصوص در موضوع استاد- دانشجو دارای پیچیدگی‌هایی است؛ در بعضی روایات اینکه بیان میشود خود فرد آزار دیده به نوعی با استاد آزارگر ارتباط صمیمی را آغاز کرده و "خودش" شروع کننده ارتباطی که درنهایت منجر به عدم رضایتش شده، می‌شود؛ مشخصا عدم توجه به این نکته که به هرحال این رابطه سلسله مراتبی است و برابر نیست، دیده می‌شود و اینکه استاد آزارگر از موقعیت فرادست خود استفاده کرده برای اینکه مطالبه جنسی خودش را پیش ببرد اغلب فراموش می‌شود. متهم بخشی از ساختار قدرت در دانشگاه است و بسیاری اوقات نظام دانشگاه با سرپوش گذاشتن بر آزار، اعتبار خودش را تداوم می‌بخشد.

🔹گفتنی ست که دانشگاه محل تقاطع جنسیت، سن، طبقه، قومیت، گرایش سیاسی و مذهبی است و سلسله مراتبی که در دانشگاه وجود دارد موقعیت را برای دادخواهی پیچیده‌تر می‌کند. با افزایش درجه فرودستی دانشجو امکان آزار جنسی برای آزارگر تسهیل می‌یابد. از طرفی اینکه موقعیت استاد آزارگر به چه صورت باشد هم اراده و نحوه برخورد با او را متفاوت می‌کند؛ هیئت علمی باشد یا مدعو، به حاکمیت نزدیک است یا خیر، امتیازات علمی بین‌المللی که حضورش به اعتبار دانشگاه می‌افزاید، دارد یا نه و عوامل دیگر.

🔹از جمله عواملی که آزار جنسی را در دانشگاه تسهیل می‌کنند بازتولید نظام تبعیض و کلیشه‌های جنسیتی در دانشگاه است مانند اینکه از دختران می‌خواهند یا کوتاه بیایند یا انگشت اتهام به سمت دانشجوی دختر گرفته می‌شود که آنها اغواگر استادان مرد آزارگر بودند! در بسیاری از روایت‌ها دیده می‌شود که چطور استاد در بزنگاه‌هایی مانند زمان امتحان یا زمان فارغ‌التحصیلی، تلاش می‌کند جهت فشار بر دانشجو، دوگانه استاد-دانشجو را با تاکید بر اقتدار استادی مردانه‌اش پررنگ کند. درمورد زمینه‌های دیگری که فرهنگ تجاوز در آن پررنگ می‌شود : کوچک شماری خشونت جنسی، قربانی نکوهی و وجود نظامی سیستماتیک برای دفاع از آزارگر است به طوری که بسیاری از دانشجویان آزاردیده فضایی حمایتگر در دانشگاه نمی‌بینند که بخواهند مسئله را مطرح کنند و حتی فضایی وجود ندارد که بخواهند خودمراقبتی را یادبگیرند و آزار را تشخیص بدهند.

🆔 @Women_SUT
🆔 @AnjomanSUT


«انتخاب یا تحمیل؟ هر آنچه نمی‌خواهند بدانید!»

چند صباحی است که احتمال تغییر ریاست دانشگاه به موضوع بحث دانشگاهیان و دغدغه‌مندان شریف بدل شده‌است. موضوعی که با مصاحبۀ دبیر کمیتۀ جست‌وجو با یکی از نشریات دانشگاهی عمومی‌تر گشت و به دنبال آن سؤال‌هایی را برای اذهان ایجاد کرد. در همین راستا بود که انجمن اسلامی دانشجویان طی نامه‌ای به دکتر حبیبی دبیر کمیتۀ جستجو از ایشان تقاضا کرد تا در برنامه‌ای که انجمن اسلامی تدارک دیده‌بود حضور یابند و شفاف‌تر و بدون در نظر گرفتن ملاحظات و محدودیت‌های خاص مصاحبه قبلی‌شان به سوالات اهل دانشگاه در خصوص روند سپری‌شده در کمیتۀ جست‌وجو پاسخ دهند که این تقاضا پاسخی از ایشان دریافت نکرد.

حال و با توجّه به اهمیت نقش ریاست دانشگاه در وضعیت این نهاد علم و لزوم اجرای درست سلسله‌مراتب کمیتۀ جستجو بر خود واجب می‌دانیم تا بخشی از سؤالات به‌وجودآمده در این خصوص را مطرح کنیم تا عموم دانشجویان نیز از شبهات روند طی شده برای انتخاب یکی از تصمیم‌گیرندگان اصلی آیندۀ زیست دانشجویی‌شان مطلع شوند.

۱. انتخاب دکتر حبیبی به عنوان دبیر کمیتۀ جست‌وجو تصمیم کدام نهاد بوده و ایشان با کدام معیارها برگزیده شدند؟

۲. از آن‌جا که
سه استاد محترم، دکتر تجریشی، دکتر موحدی و دکتر هرمزی‌نژاد
برگزیدۀ اعضای هیئت‌علمی دانشگاه بوده‌اند و به‌قاعده باید اسامی ایشان به نهاد‌های بالادستی معرفی می‌گشت، علت ارائۀ نام دکتر موسوی که در اولویت‌های اصلی اعضای هیئت علمی نبوده‌اند و اعضای کمیته نیز به حضور ایشان در سه نامزد نهایی ریاست دانشگاه رأی منفی دادند، توسط دبیر کمیتۀ جستجو به‌جای دکتر هرمزی‌نژاد در خروجی نهایی چیست؟

۳. چرا دکتر حبیبی که به‌عنوان دبیر کمیتۀ جست‌وجو وظیفۀ اجرای صحیح روند انتخاب رئیس را داشتند با وجود کمبودهای آیین‌نامه‌ای برای برگزاری جلسات کمیته و نحوه رأی‌گیری در شورا دانشگاه، سکوت کرده و در مقابل بررسی و گزارش این نقص‌ها شانه خالی کردند؟

۴. علّت منع اعضای کمیتۀ جست‌وجو از ارائه عمومی مباحث طرح‌شده در جلسات چیست؟ مگر نه آنکه روند چنین تصمیم مهمی که نقشی برجسته در آیندۀ دانشگاه دارد، باید شفّاف و بدون مصلحت‌اندیشی‌هایی با قصد نامعلوم انجام گردد؟

۵. نظر بر اصل عدم تعارض منافع، چرا مدیران و معاونین و مشاورین فعلی دانشگاه نیز در انتخاب این خروجی سه‌نفره نقش داشته‌اند؟ افرادی که بنا بر گفته‌ها، شائبۀ تعدّد غیبت‌هایشان در جلسات سه سال گذشتۀ شورا دانشگاه وجود دارد به چه علّت در جلسه نهایی حق رای یافتند؟

امید است دبیر محترم کمیتۀ جست‌وجو با انتشار صورت‌جلسات این کمیته و شرح شفاف روند طی‌شده، پاسخی منطقی برای سؤالات مطروحه ارائه نمایند. بدون شک عدم پاسخ‌گویی دبیر محترم به سوالات، گمان وجود روند‌هایی ناصواب برای ابقای ریاست فعلی و تصمیماتی با در نظر گرفتن منافع گروهی به‌جای منافع دانشگاه را در مراحل انتخاب سکّان‌دار دانشگاه تقویت می‌سازد.

در نهایت بهتر بود افرادی که صندلی‌های خود را وام‌دار فرآیند دستوری و ذبح دموکراسی در وزارت علوم پیشین هستند و در گذشته، رأی اعضا هیئت‌علمی را لازم نمی‌دانستند، با حضور خود این روند انتخاب رئیس شریف را لکّه‌دار نمی‌کردند تا از وقت خالی‌شان برای ساخت ویدیو‌های تازه برای انتخابات آینده استفاده کرده و امید به تکرار همان دخل و تصرف‌های دانشگاه‌سوز در وزارت علوم بعدی می‌بستند.

🆔 @AnjomanSUT


نشریه دانشجو dan repost
«ترک عادت موجب مرض است!»

چند ماه قبل بود که پس از روی کار آمدن دولت چهاردهم و به تبع آن تغییر کرسی‌نشینان وزارت علوم و بهداشت یکی از اولین اقدامات صورت‌گرفته در حوزۀ دانشگاه اصلاح شیوه‌نامۀ ضددانشجویی انضباطی بود. سیاهه‌ای که از بحث‌برانگیزترین بخش‌های آن مادۀ ۳۲ یا همان کنترل فضای مجازی بود. به موجب این ماده، مسئولین دانشگاه این حق را برای خود قائل بودند که تمامی فعالیت‌های مجازی و اظهارنظرهای دانشجویان را رصد کنند و در صورت مغایرت آن با ارزش‌های شخصی خود دانشجو را وارد گذرگاه وحشت تهدید و احضار و کمیته انضباطی کنند.

امّا پس از تغییر شیوه‌نامۀ مذکور و با استناد بر اصل ۱۵ که می‌گوید: «تهیۀ مخفیانۀ هرگونه فیلم، صوت و تصویر نظیر تجسس در وسایل و صفحات مجازی شخصی متعلق به دانشجو و ... نمی‌تواند مستند تصمیم شورا قرار بگیرد و احکام صادره مبتنی بر این موارد فاقد وجاهت قانونی هستند.» و همچنین حذف تبصرۀ ۶ مادۀ ۳۲ که کلیۀ شبکه‌ها، نرم‌افزارها و سکوهای مجازی که قابلیت دسترسی عام دارند را فضای عمومی می‌خواند، انتظار می‌رفت دانشگاه نیز بر اساس قانون عمل کند و بساط این کنجکاوی‌های مزاحمت‌آمیز در فضای شخصی دانشجو پایان یابد امّا امروز و پس از گذشت چند ماه که خبری از این رصدها نبود، مطابق پیام‌های دریافتی از دانشجویان دریافتیم که بار دیگر فیل مسئولان دانشگاه یاد هندوستان کرده و سرگرمی‌ای جز رصد فضای شخصی دانشجویان نیافته و چند نفری را احضار کردند.

گویا بهانه‌هایی چون «اشتهار به فلان فعالیت» و استناد به گزارشاتی با مبدأ نامعلوم برای سنگ‌اندازی در مسیر دانشجو زیادی وقت‌گیر بوده و افراد ذی‌ربط تصمیم دارند دوباره به روند سابق بازگردند.

بار دیگر لازم به ذکر است که مطابق شیوه‌نامۀ انضباطی دانشجویان مصوّب وزارتین علوم و بهداشت در شهریور ۱۴۰۳ این اعمال خلاف قانون بوده و تماماً فاقد وجاهت قانونی است.

🆔 @DaneshjuSUT
🆔 @AnjomanSUT


🔴 نامهٔ انجمن اسلامی دانشجویان به دکتر موسوی، رئیس دانشگاه و رئیس هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی پیرامون لغو مجوز برنامه «یادبود جان‌باختگان انهدام هواپیمای اوکراینی»

انجمن اسلامی‌ دانشجویان اعلام می‌دارد تا زمانی که دانشگاه، دلجویی و عذرخواهی رسمی از این خانواده‌ها به عمل نیاورد، هیچگونه درخواست اخذ مجوزی به هیئت نظارت دانشگاه، با ترکیب فعلی ارسال نخواهد کرد و هیچگونه همکاری و مشارکتی در برنامه‌های دانشگاه نخواهد داشت.

بدیهی است این مسئله به معنی متوقف شدن فعالیت‌های انجمن اسلامی دانشجویان نبوده و این رویکرد صرفاً با توجه به عملکرد ناپسند هیئت نظارت و تا زمان اصلاح رفتار و عذرخواهی ریاست دانشگاه از خانواده‌ها اتخاذ می‌گردد.


🆔 @AnjomanSUT


«بی‌شرم‌تر ز جمع شمایان نیافرید»

ظهر جمعه ۲۱ دی، یک‌روز پیش از تاریخ مقرّر یادبود انجمن اسلامی دانشجویان برای جان‌باختگان انهدام هواپیمای اوکراینی، هیئت‌نظارت بر تشکل‌های اسلامی پس از بهانه‌تراشی‌ها و سنگ‌اندازی‌های پی‌در‌پی برای تدارک این برنامه، با مشتی دلیل و ایرادات واهی دست به لغو مجوز برگزاری این یادبود زد و بدون لحاظ مهلتی برای پاسخگویی انجمن، رأی ناصواب خود را از طریق تریبون دستوری دانشگاه به‌صورت عمومی منتشر نیز کرد. این اقدام که توهینی آشکار به جان‌باختگان فاجعۀ مذکور و خانواده‌های داغدار ایشان است، بار دیگر از سوء‌نیت مسئولین فعلی دانشگاه خبر می‌دهد. در ذیل گزارشی از حقیقت روند برگزاری این برنامه به تفصیل آمده‌است:

شروط و قیودی شد که برای صدور مجوز طی پیام مندرج در ذیل به انجمن تحمیل شد:
«یک. انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی شریف با همکاری موسسه نیک اندیشان دانش آموخته شریف که دارای تجربه و صبغه [مطابق املای وارده] کافی در برگزاری این مراسم در سالهای قبل میباشد، این بزرگداشت را برگزار نمایند.
دو. ضبط صوتى و تصويرى جلسه انحصاراً بر عهده روابط عمومی دانشگاه صنعتى شريف ميباشد.
سه. انجمن اسلامی متعهد میشود که جلسه بزرگداشت را مدیریت کند که شخص یا نهاد دیگری جز روابط عمومی دانشگاه شريف هيچ صوت يا تصويرى از جلسه ضبط ننماید.
چهار. كليپ تهیه شده برای مراسم بزرگداشت توسط انجمن اسلامی، قبل از نشر توسط مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف تاييد شود.»

ایرادگیری مسئولان به پوستر برنامه اینجا تمام نشد و بار دیگر به استعمال واژۀ «انهدام» در پوستر اعتراض شد؛ با این بهانه که انهدام اشاره به عمدی بودن شلیک موشک به هواپیما دارد! مشخص نیست آقایان چگونه چنین تعبیری از این واژه داشته‌اند؛ امّا بر همگان واضح و مبرهن است که هواپیمای اوکراینی (چه به عمد، چه به غیرعمد) مهندم شده‌است. انجمن نیز زیر بار تغییر پوستر و اعمال زور بی‌مورد نرفت و نپذیرفت که دست به قلب حقیقت بزند.

در روز جمعه مورخ ۲۱ دی‌ماه به اطلاع دبیر انجمن رسید که مجوز برنامه به سه دلیل لغو شده‌است. که یکی از دلایل آن به شرح زیر است:
«اعلان بسیار دیرهنگام جزئیات برنامه که لازم است مورد ارزیابی قرار گیرد. فهرست سخنرانان در روز پنجشنبه ۲۰ دی به این هیئت ارسال گردید که امکان ارزیابی در این زمان محدود مقدور نیست.»
این در شرایطی است که در اوّلین نامه ارسالی به هیئت نظارت، در تاریخ ۸ دی ذکر شده بود که در این برنامه از خانوادۀ ۱۶ دانشجوی فارغ‌التحصیل که معرّف هیئت نظارت هستند، جهت حضور و سخنرانی کوتاهی دعوت به عمل خواهد آمد. یعنی هیئت نظارت برای ارزیابی سخنرانان برنامه و اعلام نظر خود ۱۳ روز فرصت داشته‌است نه ۲ روز!

همزمان با اطلاع لغو مجوز برنامه به دبیر انجمن، خبر این موضوع با ذکر دلایل لغو مجوز در کانال تلگرام روزنامۀ شریف منتشر شد و روزنامۀ شریفی که دو سال پیش در فرآیندی ناصحیح در اختیار نالایق‌ترین افراد قرار گرفته، بار دیگر نشان داد که بیشتر از یک رسانۀ دانشگاهی، پایگاه خبری و توجیه‌گر مسئولین دانشگاه است و برای جلب حمایت بیشتر از هیچ اقدامی در راستای کسب رضایت آن‌ها دریغ نمی‌کند. چنان‌که احتمالاً تیم فعلی روزنامه هم دقیقاً به‌خاطر همین هدف انتخاب شده‌اند.

در مورد دلیل دوم که «عدم تحقق شرایط اعلام شده از جمله عدم به مشارکت طلبیدن مسئولیت‌پذیرانه موسسه نیک‌اندیشان دانش‌آموخته شریف» عنوان شده‌است نیز مطابق گزارش ذکرشده، یک جلسه و همچنین تماس‌های فراوانی جهت همکاری با این مؤسسه در راستای برگزاری برنامه انجام شده بود که نشان می‌دهند این بهانه هم از اساس بی‌معناست.

پوستر برنامه نیز مطابق دستورالعمل اجرایی آیین‌نامۀ نظارت بر تشکّل‌های اسلامی دانشگاهیان مشمول نیاز به اخذ مجوز از هیئت نظارت نبوده و در شروط مجوز برنامه نیز هیچ اشاره‌ای به این قضیه نشده بود و اعلام برنامه نیز در شرایطی که حائز مجوز بوده، صورت گرفته‌است. این یعنی سومین بهانۀ هیئت نظارت هم دروغی بیش نیست.

آنچه ذکر شد، شرحی از موانعی بود که مسئولین دانشگاه در مسیر برگزاری یادبود جان‌باختگان پرواز PS752 ایجاد کردند. مسئولینی که بارها عدم کفایت حداقلی خود را برای جایگاهشان نشان‌ داده‌اند و این‌بار نیز ثابت کردند که حتّی از یاد و خاطرۀ جان‌باختگان آن پرواز نیز ترس دارند. امّا روشن است که ممانعت‌های آنان از اهمیت و یاد این جان‌باختگان در ذهن دانشگاهیان نخواهد کاست.

همچنین انجمن اسلامی دانشجویان در مقابل این بی‌مسئولیتی و هتک حرمت خانواده‌های داغدار سکوت نمی‌کند و از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای رسیدگی به این بی‌قانونی در مراجع بالاتر استفاده خواهد کرد.


مشروح این گزارش را می‌توانید در تلگراف بخوانید.

🆔 @AnjomanSUT


⚫️ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌کند:

«یادبود جان‌باختگان انهدام هواپیمای اوکراینی»
آن نوگل پیش‌رس که در غم
ناداده به نار شوق تسکین
از سردی دی فسرده، یاد آر
یاد آر ز شمع مرده! یاد آر

- با حضور جمعی از خانواده‌های داغدار و دوستان فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف که جان خود را در این فاجعه از دست داده‌اند.

◾️زمان: شنبه ۲۲ دی‌ماه، ساعت ۱۶:۳۰
◾️مکان: دانشکدۀ شیمی، سالن جابرابن‌حیان


🆔 @AnjomanSUT


⭕️ نامهٔ انجمن اسلامی دانشجویان به دکتر جعفر حبیبی، دبیر کمیته جستجو پیرامون شبهات مطرح‌شده درخصوص انتخاب ریاست آینده دانشگاه و دعوت از ایشان برای شرکت در برنامه انجمن اسلامی پیرامون این موضوع

🆔 @AnjomanSUT


واحد اندیشه و مطالعات انجمن اسلامی شریف dan repost
«کیوسک شریف»

تابستان امسال، واحد اندیشه و مطالعات انجمن اسلامی چکیده‌ای از آنچه میان روزنامه‌های هر صبح مهم بود و خواندنی را جمع‌آوری و روزانه با عنوان «کیوسک» منتشر می‌کرد.
این رشته‌پیام‌های تلگرامی حالا یک روی تازه هم به خود گرفته‌اند.
هر روز صبح قرار است بریده‌های منتخب روزنامه‌های کشور روی بورد انجمن قرار بگیرند و تا یک هفته‌ای هم باقی می‌مانند.
خلاصه که می‌توانید صبح‌ها با مراجعه به دفتر انجمن در همکف ابن‌سینا نگاهی به تیترها و سرخط نوشته‌های مطبوعاتی روز بیندازید و ببینید که در دنیای رسانه‌های مکتوب چه خبر است.

🆔 @AndishehSUT
🆔 @AnjomanSUT




نشریهٔ «ترنج» dan repost
واحد فرهنگ و هنر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف اکران می‌کند:

🎥 انیمه ۵سانتی‌متر بر ثانیه
(5 Centimeters per Second)

🎬 کارگردان: Makato Shinkai (ماکاتو شینکای)
📌سال ساخت: 2007


📆 سه‌شنبه ۴ دی
🏠 آمفی تئاتر مرکزی
🕟 ساعت ۱۶:۳۰

🎞 در جهانی که زمان بی‌رحمانه می‌گذرد، دو قلب جوان به دنبال هم می‌گردند.
۵سانتی‌متر در ثانیه، روایتی کوتاه، آرام و دلنشین از عشق، دوستی و گذر عمر است. داستان اپیزودیک تاکاکی و آکاری، دو دوست دوران کودکی، که با بزرگ شدن و تغییر شرایط زندگی، از هم دور می‌شوند.
ماکوتو شینکای، با استفاده از نماهای چشم‌نواز و موسیقی‌متن بی‌نظیر، روند از بین رفتن یک عشق از دوری و فاصله را به تصویر می‌کشد. چیزی که کم‌کم از یاد انسان‌ها فراموش می‌شود؛ اما ته قلبشان آزارشان می‌دهد.


🏷 ورود به شرط ثبت‌نام برای عموم آزاد و رایگان است.

📤 برای ثبت نام می‌توانید از این لینک استفاده کنید.

⭕️ جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با این شناسه ارتباط بگیرید.

🆔 @ToranjSUT
🆔 @AnjomanSUT


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
کیمیای کیمیاسازست عشق
خاک را گنج معانی می‌کند
گاه درها می‌گشاید بر فلک
گه خرد را نردبانی می‌کند
هر که می‌بندد ره عشاق را
جاهلی و قلتبانی می‌کند

باد آسایش گیتی نزند بر دل ریش
صبح صادق ندمد تا شب یلدا نرود

🍉 یلدا بر همۀ ایرانیان و فارسی‌زبانان مبارک باد.

پی‌نوشت: ویدیو مربوط به شعرخوانی عبّاس کیارستمی در شب یلدای سال ۱۳۹۳ است.

🆔 @AnjomanSUT






انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌کند:

میزگرد «فیلترینگ»
به همراه پرسش و پاسخ


با حضور:
👤 جناب آقای جلال رشیدی کوچی
نماینده دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی
👤 جناب آقای حامد تاج‌الدین
مدیرعامل پلتفرم آچاره
👤 جناب آقای حامد بیدی
مدیرعامل پلتفرم کارزار و کنش‌گر اجتماعی


🗓 سه‌شنبه ۲۷ آذرماه ساعت ۱۷
📍 سالن آمفی‌تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی شریف

ورود برای دانشجویان دانشگاه شریف آزاد است.

اگر دانشجوی دانشگاه شریف نیستید، برای شرکت در برنامه فرم را تکمیل نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شناسه در ارتباط باشید.

🆔 @AnjomanSUT


نشریه دانشجو dan repost
«همکاری در پروژه مطالعاتی مدل‌های دانشگاهی واحد دانشگاه انجمن اسلامی»

 با توجه بر اهمیت تحقیق و مطالعه در حوزه دانشگاه و تاثیر آن بر بهبود کاستی‌ها و ضعف‌های وضعیت فعلی دانشگاه صنعتی شریف، واحد دانشگاه انجمن اسلامی دانشجویان قصد دارد در پژوهشی به بررسی مدل‌های موفق مدیریتی در دانشگاه‌های معتبر دنیا بپردازد.

در همین راستا از علاقه‌مندان به این موضوع دعوت می‌شود در صورت تمایل به همکاری در حوزه‌های مختلف اعم از نگارش متن، تهیه تحقیق و سایر موارد مشابه این فرم را پر نمایند‌.

جهت اطلاعات بیشتر نیز می‌توانید با این شناسه در ارتباط باشید.

🆔 @DaneshjuSUT
🆔 @AnjomanSUT


🔹 میزگرد همراه با ارائه مدعوین در حال برگزاری است.

🆔 @AnjomanSUT
🆔 @EEResana

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.