Postlar filtri


می پرسند:
از اعدام شدن یک جوان ۲۳ساله خوشحالید!؟
پاسخ من قطعا یک کلمه بیشتر نیست:
نه!
نه من، که هیچ انسانی از اعدام خوشحال نمی شود اما...
اما گاهی آدم مجبور است پایش را که با آن راه می رود قطع کند!
چشمی که با آن می ببیند را تخلیه کند!
چرا !؟
چون درمان های قبلی جواب نداده و بودن آن عضو، دیگر اعضا را هم به خطر می اندازد و بلکه اصل حیات فرد را تهدید میکند.
از مرگ محسن شکاری خوشحال نیستم اما او همان راهی را رفت که قاتلان شهیدان زینال زاده و محمد زاده و عجمیان و علی وردی و... رفتند، منتها موفق به پایانش نشد
می پرسند خب چرا قطع عضو؟ راه دیگری نبود!؟
این یکی را باید آنهایی جواب بدهند که در همین حوادث، دستگیر شدند، تعهد دادند، با رأفت آزاد شدند و باز در آشوب ها دستگیر شدند!! دوباره و حتی سه باره !! این یعنی درمان های قبلی جواب نداده و چاره ای جز آخرین مداوا نیست.
و البته آنهایی که آن طرف مرزها دور از هر خطری نشسته اند و جوانان را دعوت به آشوب و حمل سلاح می کنند
@H_shamsian1


یک توضیح بی فایده!

✍️ این نوشتار برای افرادی همچون سروش محلاتی، عماد باقی، محسن برهانی، عبدالحمید اسماعیل زهی و همه کسانیکه از قبل تصمیم خود را برای لجاجت با حقیقت گرفته اند، هیچ فایده ای ندارد!
افرادی که حاضرند از قاتلین و مجرمین و حتی مرتکبین اعمال منافی عفت هم حمایت کنند تا به انقلاب اسلامی لگدی زده باشند!
جهل مردم، تنها برگ برنده این جماعت است، پس با ژست علمی حرفها را پس و پیش می‌کنند تا مردم گمراه شوند.
آش آنقدر شور شده که «عبدالحمید اسماعیل زهی» هم که کلا در برداشت فقهی و حتی انسانی از قرآن، روشی متفاوت با مشرب شیعی دارد، به خون خواهی از تروریست ها و محاربین برخاسته!
چون در حرفهای این جماعت از قرآن، فتاوا و تحریر الوسیله حضرت امام سوء استفاده شده، این توضیحات برای اهل کمال خالی از فایده نیست:
1️⃣ محلاتی برشی از فرمایش امام راحل در تحریر الوسیله را دستمایه قرار داده تا ثابت کند امام این اعدام را رد کرده اند! اما آیا این تعریف دقیق است!؟
2️⃣ حضرت امام در صفحه ۵۲۴ تحریر الوسیله محارب را اینگونه معرفی می فرمایند:
« محارب كسى است كه شمشيرش را برهنه مى‌كند يا آن را تجهيز مى‌نمايد تا مردم را بترساند و مى‌خواهد در زمين افساد نمايد؛ خواه در خشكى باشد يا در دريا، در شهر باشد يا در غير آن، شب باشد يا روز. و در صورت تحقق آنچه كه ذكر شد، شرط نيست كه از اهل ريبه ( افراد مشكوك و متهم) باشد، و مرد و زن در آن مساوى است.»
3️⃣ شاید گفته شود:« کسی از یک جوانک قمه به دست نمی ترسد!!» امام این را هم پیش بینی کرده اند و در ادامه فرموده اند:« اگر(کسی که سلاح خود را عریان کرده، شخصی) ضعيف باشد، ولى نه به حدّى كه ترس از ترساندن او( برای مردم) متحقق نشود، بلكه در بعضى از احيان و اشخاص تحقق پيدا می كند، ظاهر آن است كه داخل در ( تعریف محارب) میباشد.
4️⃣ اما آیا انگونه که محلاتی و برخی دیگر به امام نسبت می دهند، صرفا محاربی که مرتکب قتل شده معدوم می شود و مابقی به سایر مجازات ها محکومند؟ ؟ در صفحه ۵۲۵ تحریر الوسیله می‌خوانیم:« آنچه كه در مسأله گذشته ذكر كرديم، حدّ محارب است؛ خواه كسى را بكشد يا نه ... و همچنين اگر مجروح كند و نكشد، قصاص مربوط به ولىّ است؛ پس اگر قصاص بگيرد، حاكم بين امور گذشته از نظر حد، مختار است و همچنين است اگر ولىّ از آن عفو نمايد.» می بینید که مجازات محارب، آنگونه که این مدعیان به امام نسبت می دهند، سلسله مراتبی نیست.
5️⃣ برخی دیگر از مدعیان حقوق مجازات قانل را در حد ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی می دانند!
یعنی در حد یک دعوای خیابانی و نه قیام علیه نظام اسلامی! خنده دار نیست !؟ ماده مذکور و تبصره اش می گوید:«هر کس عمداً به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا.....به سه ماه تا یکسال حبس محکوم می شود» از منطق این مثلا حقوقدان ها، در صورت ترور یک مقام ارشد سیاسی یا نظامی و مجروح شدن وی، حداکثر مجازات تروریست یکسال حبس است!
مطالعه کتب قانون و شرح آنها که هیچ، کاش آقایان فهرست و سرفصل قوانین را بخوانند!
بازهم تکرار می‌کنم، بر خلاف ظاهر پر مدعا، آرزوی این حضرات جهل مطلق مردم وبهره بردن از این جهل است.
@H_shamsian1


یک اعدام و چند نکته
محسن شکاری اغتشاشگری که به چنگ قانون گرفتار شده بود، صبح امروز اعدام شد.
درباره این اقدام قوه قضاییه- که واکنش های متفاوتی بدنبال داشت- چند نکته عرض میکنم:
۱- اقدام قوه، کاملا قانونی و در مقابل اقدام شخص معدوم، مصداق بارز محاربه بود. برخی که می کوشند آن را به زخمی کردن و وارد کردن خراش و... تقلیل دهند، یا قصد فهمیدن ندارند و همسو با جبهه دشمن حرف می زنند یا از قانون بی اطلاعند.
۲- سلاح کشیدن در جامعه و ایجاد رعب و وحشت، به تنهایی و بدون نیاز به هیچ جرم دیگری، مصداق محاربه است و قانون به آن تصریح دارد
۳- اینکه برخی، اقدام محسن شکاری را «ترساندن ماموران» می دانند و نه ترساندن مردم! نشانه بی سوادی و جهل به مبانی قانون است، حتی اگر استاد دانشگاه و وکیل دادگستری باشند! و اگر بی سوادی در کار نباشد، اغراض و اهداف دیگری را باید در نظر گرفت .اینها چیزهایی است که یک دانشجوی سال های اول کارشناسی حقوق در درسهایش می خواند.
۴-- در جرم محاربه، قتل و زخم و .... ملاک نیست. ملاک ارعاب یعنی ترساندن و ترسیدن مردم و ایجاد ناامنی در محیط است که در ماده ۲۷۹ قانون مجازات اسلامی به روشنی ذکر شده :« محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد» ماده به توضیح بیشتری نیاز ندارد بخصوص این قسمت آخر یعنی« به نحوی که موجب نا امنی در محیط گردد » کدام عاقلی است که معتقد نباشد قمه عریان در دست یک جنایتکار، موجب ترسیدن مردم و ایجاد ناامنی می شود!؟ اگر کسی معتقد است که حمله فرد قمه به دست، موجب رعب نمی شود و به «انگیزه سازی» برای جنایتکاران مشغولند، خوب است یک شب آنها و خانواده اشان را با چند قمه بدست وحشی مواجه کنند، اگر نترسیدند و قالب تهی نکردند، می شود انگیزه دیگری برای جانی در نظر گرفت! اما حقیقت این است که این اقدام جانی در هر شرایطی موجب رعب و وحشت مردم می شود و در این نمیتوان شکی داشت.
۵- بعضی ها به سرعت صدور و اجرای این حکم ایراد می‌گیرند و آن را دلیلی بر ناعادلانه بودن آن می دانند. حال آنکه تاخیر و تعجیل در رسیدگی قانونی معنایی ندارد، مهم رعایت آیین دادرسی و انطباق حکم با موازین قانونی است که در این فقره، از اقرار صریح متهم و بازسازی صحنه جرم تا شهادت شهود و تصاویر و.... جایی برای انکار باقی نگذاشته و از قضا باید از سرعت عمل و حقیقت جویی دستگاه قضایی تشکر کرد و انتظار داشت در همه پرونده ها چنین باشد.
۶-فراموش نکنید، عمده کسانیکه الان هیاهو راه انداخته اند، همانهایی هستند که در ماجرای قتل عمد توسط نوید افکاری و اقرار صریحش، هشتگ نه‌ به‌ اعدام راه انداخته بودند!گویی باهر حق طلبی و عدالت خواهی مخالفند!
۷- و در آخر ، افزون بر تصریح قانون، مطالبه عمومی مردم برای برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت، پشتوانه اقدام موثر‌ و به موقع قوه قضاییه است.
@H_shamsian1


.
ح_ق یا ه_ق !!؟
دعوای قدیمی هلیا با چند دوست هم‌سن و سالش، بر سر موضوعی به قول خودش پوچ و بی ارزش، چند روزی است دست‌مایه بحث و گفتگو شده است.
عده زیادی اورا نماد سقوط و انحطاط و به لجن کشیده‌شدن جامعه و نسل جوان می‌دانند! گودزیلایی که ناگهان آبروی نظام و جامعه را برده است!
نه هیجانات جوانانه و نه تأثیرات فضای مجازی و... هیچ‌یک مورد بحث قرار نمی گیرد!
برعکس، انگار خیلی‌ها دنبال خنک کردن دلشان و منکوب کردن این دختر جسور و نشان دادن او به عنوان یگانه‌شرور اجتماع هستند و چنین وانمود می‌کنند که با مجازات حداکثری او، ریشه جرم و جنایت (!!) برای همیشه برکنده می‌شود!
هلیا بدون قمه با دوستش دعوا کرد و بعد از دعوا، قمه‌اش را نشان داد، او همان چیزی است که نشان می دهد نه کمتر و نه بیشتر و البته معتقدم او و اغلب دختران و پسران این روزها با هر شمایلی، در باطن خیلی بهتر از ظاهرشان هستند و تنها ممکن است از این جهت بین ظاهر و باطن‌شان تفاوت و پنهانکاری باشد!
اما او که ظاهر و باطن یکسلن دارد، جرمش بیشتر است یا آنکه سر سفره جمهوری اسلامی، با ریش تیغ می زند و به روی ارزش ها قمه می‌کشد!؟
حسین قمه‌کش (ح_ق) بد تر است یا هلیا قمه‌کش(ه_ق) !؟
همه تمرکز بر روی مجازات یا حتی درمان را متوجه ح_ق کنیم یا ه_ق ؟!
به‌جد معتقدم «هلیاها» و خیلی دیگر از «بچه‌ها» ،با اندک ملاطفت و توجهی، از ه_ق به افراد مفید و مهربان و بدردبخور تبدیل می شوند. معتقدم آنها محبت ندیده اند‌ حالا یا از ما یا خانواده یا هردو!
اما چه کنیم با ح_ق و داعیه دارانی که همه عمر محبت دیدند، مهر دیدند، بالا نشستند، تعریف و تمجید شنیدند، تشویق شدند و بعد از اینهمه محبت، قمه‌کش شدند و به صغیر و کبیر فحش می دهند!؟
پشیمانی هلیا همین است که دیگر دعوا نکرد و قمه‌اش را غلاف کرد و زشتی کارش را فهمید، بر این اساس او را مستحق مجازات نمی‌دانم.
اما کسی که مدتهاست از علامه مصباح تا حاج حسن شایانفر و...را بی محابا زیر تیغ کینه گرفته و بر آن اصرار و تاکید تکرار دارد چه!؟
او چه بیماری‌ای دارد؟
درمان یا مجازاتش چیست!؟
بیمار را درمان می‌کنند.
اگر بدحال است، بستری می‌کنند.
اگر خودزنی می‌کند، دست و پایش را می‌بندند
و اگر تمارض می‌کند تا از مجازات بگریزد، تنبیهش می‌کنند تا جامعه در امان باشد.
نباید اجازه داد الفاظ مقدسی مثل شهید و فرزند شهید، دست‌مایه قداره کشی قرار بگیرد و آبروی سیصدهزار شهید و چند میلیون فرزند شهید، بی‌حساب به جیب کسی که در خوش‌بینانه‌ترین فرض، نیازمند درمان است ریخته شود.
https://www.instagram.com/p/CRUQDumoKLA/?utm_medium=copy_link


.
میراث ماندگار
قسمت سوم
مردم هم کم کم فکر کردند انتخابات و دموکراسی همین است! نه برنامه ای،نه کارنامه ای نه امتحانی و‌ نه نمره ای!
شب انتخابات، یکی‌ بیانیه «تکرار» می دهد و یک محفل با عکس امام و‌ رهبری لیست می بندد و آن یکی سلبریتی و ورزشکار و فرزند شهید و ... در لیست می چپاند!!
فائزه هاشمی،محمدرضا خاتمی، سعید ابوطالب، بهروز افخمی، علیرضا دبیر، نرجس سلیمانی و... انسان های محترمی بودند که با همین روش رای آوردند و حتی گاهی رای اول و تاریخی انتخابات را!
بعدها کار بدتر شد و به کیف کش ها و اصحاب سر رسید و داماد ها و خاله خان باجی ها رسید!!
این یعنی حتی اگر ما رای اول را هم داشته باشیم،شکست قطعی خورده ایم.
آدمهای یکبار مصرف، بی سابقه و طبعا بی آینده ای که ازکوچه ای وارد معرکه سیاست می‌شوند، با آسانسور به طبقه بالا می روند و از کوچه بعدی باید بروند و اگر نخواهند بروند، داستان می شود!!
درکنار این مصیبت بزرگ، بدبختی بی برنامگی بدتر بود و هست.
کسی دقیقا نمی‌داند مانیفست اقتصادی کارگزاران با حزب مشارکت منحله یا موتلفه چه تفاوت و تضادی دارد؟
سیاست خارجیشان چطور و....
یک‌ شبه اسمی بیرون می‌آید و‌چون به عالم و‌ آدم بدهکار است، شرکت سهامی درست می‌شود و بعد، هیچ برنامه ای در کار نیست!
همه می‌گویند مثلا شهر را ارزان اداره میکنیم!
همه می‌گویند شایسته سالاری می‌کنیم!
خب مگر در دنیا کسی هست که شعار انتخاباتی اش دزدی و شایسته نه سالاری باشد!!؟
با این شعارها، ما کلا هیچ‌ برنامه ای نداریم و فقط آرزومند پیروزی در انتخابات هستیم و فردای آن، روزمرگی گریبان کشور را می گیرد.

اما راهکار چیست؟
انتخابات امری وارداتی است و‌ ما آن را به اعتبار کارکرد خوب و منطقی اش پذیرفته‌ایم، به اعتبار آنکه تا حدودی مردم را بر زندگی خود مسلط می‌کند، در قانون اساسی آمد و شد سند ملی.
اما راستش به اندازه یک خودرو برای آن ارزش قائل نیستیم!
یعنی لوازم یدکی و قطعات آن را وارد نکردیم!
در آمریکا* از یکسال قبل کاندیداها مشخص هستند، معاون اول و برخی وزرا معلومند، حزب معرفی کننده کاندیدا برنامه دقیق خود را منتشر میکند و...اما ما تا یکماه مانده به انتخابات هنوز گمانه زنی میکنیم که لاریجانی می آید یا نه!!؟ جهانگیری تایید صلاحیت می شود یا خیر!؟
در فلان کشور مردم می‌دانند که اگر حزب الف رای بیاورد، مهاجران را بیرون می کند یا در فلان جنگ شرکت نمی‌کند، ما حتی نمی‌دانیم اگر لیست ائتلاف رای اورد، شهردار تراکم می‌فروشد یا نه!؟ دستفروش ها زیاد می شوند یا کم!؟طرح تفصیلی تغییر می کند یا...؟!

«قسمت چهارم و آخر در پست بعدی »

https://www.instagram.com/p/CQ6iGODsjR_/?utm_medium=copy_link


.
میراث ماندگار
(قسمت دوم)
سالها از آن روز گذشته و اکنون بیش از دویست حزب داریم ولی بی تعارف همه آنها نماینده دویست هزار نفر هم نیستند!
این یعنی اما آن میراث را گم کرده ایم و
در نتیجه در انتخابات ها می یینیم که چه اصلاح طلب و چه اصولگرا، در برنده ترین انتخابات ها هم بازنده اند!
موضوعی که می‌توان با مرور منصفانه هفتاد و شش تا الان به راحتی و درستی درک کرد.
تشکل های فراگیر مردمی ( که بصورت نمادین به آنها حزب می‌گویم ولی درگیر اسمشان نیستم) سه ویژگی مهم دارند:
قدرت اقناع مخاطب و بسیج گری عمومی
برنامه دار کردن کشور
پاسخگو کردن حزب و تشکیلات حاکم
سه گانه ای که کلا از دست رفته است و ما از نداشتن آنها به این روز افتاده ایم!
اما چرا این میراث ارزشمند از دست رفت؟
تبعات آن چه بود؟
و اکنون چه باید کرد؟
دکان کار تشکیلاتی واقعی با شهادت دکتر بهشتی تعطیل شد،دکان داری باب شد، دیکتاتوری حزبی، حذف رقیب، پرونده سازی و ...
در نتیجه وحشت استبداد حزبی آغاز شد! وحشت اینکه اگر کسی وابسته به حزبی نباشد، امکان رشد و بالا آمدن نخواهد داشت. این ترس مهمی بود
عده زیادی می ترسیدند که دیکتاتوری حزبی جایگزین دیکتاتوری فردی پهلوی شود!
باید در دهه شصت نفس کشیده باشید تا معنی این حرف را از زبان نخبگان ملتی که تازه از زیر آوار پادشاهی چندهزارساله نجات یافته بود بفهمید! ترس کمی نبود و ظاهراً حق هم بود!
اما نبود که!
وقتی کار تشکیلاتی تعطیل شد
کادر سازی تعطیل شد
نخبه پروری به محاق رفت
برنامه ریزی و رقابت بین برنامه ها از بین رفت
پس مملکت بدون کادر و برنامه چطور باید اداره می شد!؟
بی تعارف اگر نهادهایی مثل سپاه و جهاد (این یادگاران ارزشمند امام)نبودند، اگر دانشگاه جبهه ها نبود، نظام اسلامی خیلی زود از نیروی انسانی خبره و توانمند خالی می‌شد و راستش، حالا هنوز هم از همان انبان می‌خوریم.
اما مشکل بیش از این بود، در نبود کادرهای تشکلیاتی و برنامه ریز، در نبود ساختارهای شفاف، کم کم « محفل» جای «تشکیلات» را گرفت
بخصوص محافل امنیتی، کسانیکه دسترسی ها و رانت های خاص داشتند
آنها نه به کسی پاسخگو بودند، نه می شد چیزی به گردنشان انداخت!
پیروزی انتخاباتی برایشان جشن شادی می آورد اما شکست عزادارشان نمی کرد و چیزی از ارزش هایشان کم نمی‌کرد!!
سایه هایی حاضر در هر دولت و مجلس و شورایی، از این لیست به آن گروه ، از این کابینه، به آن شورا!!
مردم هم کم کم فکر کردند انتخابات و دموکراسی همین است! نه برنامه ای،نه کارنامه ای نه امتحانی و‌ نه نمره ای!...

ادامه در پست بعدی تقدیم می شود

https://www.instagram.com/p/CQ1XxQMMmOJ/?utm_medium=copy_link


میراث ماندگار
(یک)
کشف میراث گمشده، رویای لذت بخشی است که همه آرزویش را دارند.
مثل رویای فقیری که ناگهان وکیلی به او خبر ارثیه ای کلان می دهد و اندکی بعد، زندگی اش از این رو به آن رو می شود!
طبیعتاً هرچه متوفی ارزشمندتر و بزرگتر باشد، قطعا میراثی گران بهاتر برجای می گذارد
چهل سال از شهادت شهید بهشتی گذشته و متاسفانه از میراث ارزشمند او، چیزی جز چند عکس و فیلم و صوت و این سالها، چیزی جز فرمان «عاشق شوید» به دست نسل نیازمند بعدی نرسیده است!
میراثی حداقلی از گنجینه ای بزرگ که به سبک فیلم های علمی تخیلی, در یک لحظه به زیر زمین فرو رفته است!
نشر فیلم و عکس و ... اینها خوب است، اما اینکه تا آخر هم نفهمیم بهشتی که بود، خیلی خجالت آور و ناراحت کننده است.
الان بهشتی ، همان فیل مثنوی است و کسی درست نمی‌داند شمایل کامل او چه بود، یکی خانواده، یکی‌عدالت، یکی‌تدین عمیق ، یکی عاشقی و ... از او روایت میکند اما دال مرکزی و نقطه کانونی او چه بود؟
سال شصت یکدفعه شعار غلطی سر زبانها افتاد که « آمریکا در چه فکریه؟ ایران پر از بهشتیه»!!! بزرگترها و کسانیکه که با او زندگی کرده بودند، سر تاسف و انکار تکان می دادند و تاریخ چهل ساله ثابت کرد که آن شعار غلط بود و او تکرار نشدنی بود!
علت هم دقیقا مدفون شدن بزرگترین میراث او زیر آوار مشکلات پی در پی کشور بود جوری که رهبر عزیز امروز و رییس جمهور آنروز هم با آن همه درایت و هوشمندی، نتوانست به تنهایی آن بار را بکشد و پنج سال بعد از شهادت، کار زمین ماند!
آن میراث عظیم « تشکیلاتی فکر کردن و ساختار سازی » بود
این مغز متفکرِ بهشتی بود که فهم شورایی داشت، شورای انقلاب پیشنهاد داد و حزب جمهوری اسلامی درست کرد، آن هم در زمانیکه عده‌ای از بزرگترین افرادی که می‌شناسیم، رفراندم قانون اساسی را هم لازم نمی‌دانستند و برای تشکیل « شورای خبرگان » به جای رای و نظر مردم تلاش می‌کردند و البته حضرت امام خمینی سرجایشان نشاند.
آری او از بن دندان معتقد به تشکیلات و کار تشکیلاتی مردمی و مشارکت مستمر مردم در همه عرصه ها بود و از صبح شهادت، این سفره جمع شد!
«آقا» بعنوان نزدیکترین اندیشمند به مشرب بهشتی، سکان «حزب جمهوری اسلامی» را بدست گرفت، اما از همان روز نخست آنقدر حلقه تنگ شد که پنج سال بعد حزب تعطیل شد!
سالها از آن روز گذشته و اکنون بیش از دویست حزب داریم ولی بی تعارف همه آنها نماینده دویست هزار نفر هم نیستند!
این یعنی اما آن میراث را گم کرده ایم ...
ادامه دارد ....

https://www.instagram.com/p/CQycO56sP2C/?utm_medium=copy_link


.
روحانی و مشارکت

انتخابات تمام شده و در کنار مسایل مختلف،بحث میزان مشارکت هم مطرح است و هرکس دنبال علت کاهش مشارکت است، حتی حسن روحانی !!
اصلاح طلبان می کوشند علت اصلی را «غیر رقابتی» بودن انتخابات بیان کنند و اشاره ای به حمایت های آشکارو پنهانشان از همتی نمی‌کنند، حتی به «لیست جمهور» که مورد تایید مکتوب محمد خاتمی قرار گرفت و هیچ اقبالی به آن نشد هم کاری ندارند
روحانی آنقدر از مرحله پرت است که میگوید اگر مشکل اقتصادی علت کاهش مشارکت بود، پس چرا سیستان و بلوچستان مشارکت کم نشد!!! و خبر ندارد که آنجا هم مشارکت کاهش چشمگیر داشته است!
برخی کرونا را علت مهم و اصلی می دانند و خلاصه هر کس چیزی می گوید.
من معتقدم « تحقیر مردم» اصلی ترین علت کاهش مشارکت بود
۱- تحقیر اقتصادی باعث شد که مردم با سرعت باور نکردنی به زیر خط فقر سقوط کنند و امیدشان برای دست یابی به اولیات زندگی مثل مسکن و خودرو و ازدواج و... به رویای محال بدل شود
۲-تحقیر شخصیتی همان التماس هشت ساله روحانی به غرب بود که به معنی واقعی کلمه «هیچ» دستاوردی برای مردم نداشت و برعکس باعث سرخوردگی و بی عزتی مردم و از دست دادن همان اندوخته های پیشینشان شد.
بر خلاف خیلی ها، مردم را به اصلاح طلب و اصولگرا تقسیم نمی‌کنم و معتقد به «قشر خاکستری» نیستم. برعکس معتقدم مردم عمدتا رایی معطوف به دو عنصر « عزت» و « معیشت» دارند و از قضا دولت روحانی در تلاشی هشت ساله، این دو عنصر را به نحو چشمگیری در مردم نابود کرد.
آنها از ایجاد تغییر ناامید شدند، رای دهندگان به روحانی (که اینبار عمدتا پای صندوق نیامدند) ضد انقلاب نیستند، ناامید و سرخورده اند و معتقدند تدبیر و امید دولت روحانی، ریشه تدبیر را کند و نهال امیدشان را خشک کرد
این علت العلل ماجراست.
پیام محمد خاتمی و دیگران ، حرف های گزنده همتی و مهر علیزاده در مناظرات و... نتوانست و نمی تواند باور آنها که به اعتمادشان خیانت شده را احیا کند و اساسا موضوع به این سادگی نیست.
بار آیت الله رئیسی از این جهت سنگین تر از همه و همیشه است، او تنها وارث ویرانی کشور نیست،او مسئول تیمار و احیاء امید دلهای شکسته ایرانیان است.
آنها که آدرس دیگری می دهند، هنوز هم نمیخواهند بپذیرند روحانی با مردم چه کرد!
#روحانی
#رئیسی
#ایران
#انتخابات
https://www.instagram.com/p/CQeQZeAhFN7/?utm_medium=copy_link


سردار دیپلماسی، ابوموسی اشعری!!

✍️معتقدم لُب سخنان رهبر معظم انقلاب درباره سخنان ظریف این چند واژه بود:
🔴۱. دشمن شادکن بود
🔴۲. مایه تاسف و تاثر است
🔴۳. تکرار حرفهای امریکاییها است
🔴۴. خطای بزرگ
🔴۵.نباید از یک مسئول جمهوری اسلامی شنیده می شد.
و درباره نقش وزارت خارجه هم فرمودند:
🔴«سیاست خارجی در هیچ کشوری در وزارت خارجه انجام نمیگیرد. وزارت خارجه مجری است...در شورای عالی امنیت ملی تصمیم‌گیری می شود و البته وزارت خارجه هم مشارکت دارد.»
با این فرمایشات، تکلیف ظریف و حامیانش معلوم است و مظلومیت حاج قاسم، دامن آنها را گرفت.
اما لازمست دو نکته مهم را متاثر از فرمایشات امروز بیان کنم؛ نخست بیانیه اینستایی ظریف و دوم بحث اختیارات وزارت خارجه

🟥🟥نخست: بیانیه ظریف
بیانیه ظریف در هوای نفاق، پوستین وارونه ای برای عوام و ساده دلان بود. او بدون پذیرش خطاهای تاسف برانگیز و همراهی اش با قاتلان شهید سلیمانی، در تعریض صریح به فرمایش آقا می گوید: «نقطه پایانی بر بحث های کارشناسی »!!
🔴گویی او یگانه کارشناس میدان است و حرفش هم درست و بی نقص است، اما در یک نظام توتالیتر، ناچار به تسلیم و تمکین است!! لذا از نقطه پایان سخن می گوید!
🔴رهبر انقلاب مستدل از نقش حاج قاسم و قدس در غرب آسیا و تضاد آن با «دیپلماسی انفعالی» می گوید و ظریف به جای وقوف به خطایش ‌و‌ درک اینکه اشتباه کرده، ادای سرباز در می آورد و انگار می گوید:« حالا که شما ناراحت می شوی، من دیگر حرف کارشناسی نمی زنم»!!
آیا او یگانه کارشناس است و ممکن نیست خطا کرده باشد!؟ حتی با اینهمه حجت و بینه آشکار میدانی!؟
🔴دیپلماسی انفعالی معنایی جز تسلیم و عقب نشینی پی در پی در برابر سیاست های غرب دارد!؟ مثلا عقب نشینی در ماجرای محاصره یمن مصداق آن نیست!؟
این نحوه برخورد، حداقل گویای نفهمی در موضوع نیست!؟ حداکثرش‌ را نمی دانم...
🟥🟥 دوم: اختیارات وزارت خارجه
برخی مثل عباس عبدی، کودکانه عبارت «وزارت‌خارجه مجری است نه سیاستگذار» را ابزاری برای تبرئه وزیر و دولت در همه فجایع دستگاه دیپلماسی از جمله برجام دانسته اند!!
اما باید در نظر داشت که
🔴این سخن در مقابل زیاده خواهی ظریف که در تقابل پوشالی «میدان- دیپلماسی» توقع داشت که عنان امور به اویی که بدیهیات سیاست و دیپلماسی را بلد نیست سپرده شود، پس به او تذکر داده شد که تو مجری هستی نه بیشتر!
🔴 دیگر آنکه مجری بودن، دال بر تایید همه کارهای او نیست، مثلا در برجام، رهبری اولا بدبینی عمیق خود را به مذاکره با دشمن اعلام کرد و حتی فرمودند:« تجربه این مذاکرات، ظرفیت فکری ملت ایران را بالا میبرد...»اما دولتی ها با بازی در شورای امنیت ملی و فضا سازی در افکاری عمومی، مجوز مذاکره حتی با آمریکا را گرفتند ،ثانیا رهبری شروط متعدد گذاشتند که هیچ یک عملی نشد، اینها گردن مجری است یا رهبری!؟
🔴🔴 آنها که کودکانه می کوشند خسارت محض را به حساب امام جامعه بگذارند، حتما خلع امام علی از حکومت و جانشینی معاویه را که توسط ابوموسی اشعری رقم خورد، کار و خواست خود حضرت می دانند!
به همین اندازه پوچ و بی منطق!

@h_shamsian1

https://www.instagram.com/p/COYaa8BBpzh/?igshid=1h8rr9m636zxz


.
سرباز فاتح
وزیر مغلوب

✍️انتشار فایل صوتی ظریف منشأ حرف و حدیث های فراوانی شده و تمامی هم ندارد.
🟥اتاق عملیات روانی دولت، رسانه هایی مثل خبر آنلاین و ایسنا و روزنامه های زنجیره ای را مأمور به منحرف کردن اذهان کرده و افرادی مثل مهدی نصیری و سعید شریعتی هم مامور یا اقلا مشغول القائات خاص شده اند
🔴اما ماموریت چیست؟🔴
بنظرم مهمترین هدف، ایجاد اغتشاش در ماشین ادراکی مردم است تا با مغلوبه کردن میدان، صحنه شکست سنگین وزیر از سرباز وطن ، گم شود و در قال و مقال عامل انتشار و...، مکنونات قلبی و اهداف اصلی پنهان بماند !
برای نیفتادن در این تله باید، به این تفکیک سه گانه توجه کرد:
🔴 ۱- اولویت اول این است که تردید نکنیم موضع جواد ظریف، همانست که گفته و هیچ چیز نباید روی این ادراک و باور عریان پرده بیندازد. این حاق واقع و دال مرکزی گفتمان جریان غربگراست که حاضر است سرباز رشید میدان را فدای دیپلماسی افلیجی کند که از راه خنده و قدم زدن، ننگ تحریم و ذلت تسلیم را به ارمغان بیاورد.
🔴 ۲- نکته بعدی توجه به اهداف انتشار مصاحبه و رصد اینکه بقیه منتشر نشده اش(چه فایل ظریف چه فایل بقیه کابینه) کی و چگونه منتشر خواهد شد و آن هدف را چگونه تکمیل خواهد کرد. همینجا یادمان باشد که طراحان با تاکید پررنگ و زننده ای، می کوشند ظریف و کلا سیستم انتخابی کشور را مسلوب الاختیار و مطیع سامانه های انتصابی نشان دهند. این خیانتی بزرگ و خطری جدی است که البته با حقیقت نیز فرسنگ ها فاصله دارد. یک روی سکه این خود تحقیری ظریف، توجیه شکست مطلق او در کسوت دیپلمات است و روی دیگر، تهییج افکار عمومی است تا با غیرتی کردن جماعت هُرهُری و پیاده نظام پروژه«تَکرار» آب رفته را به جوی برگردانند.
🔴 ۳- و در آخر توجه به اینکه اهداف انتخاباتی این سناریو چیست و طراحان یا وارد شوندگان به ماجرا و موج سواران، از این نمد چه کلاهی برای سر مردم در انتخابات خواهند بافت.
بدون توجه و تفکیک دقیق این موارد، احتمال اسیر شدن در هزار توی مباحث بی پایان فراوان است.
🔴یادمان نرود در هر فرضی برای موارد دو و سه، مصاحبه، حرف دل ظریف است و نباید آن را از نظر دور داشت.
🔴در باره موارد دوم و سوم هم نیازی به غیب گویی یا تحلیل های فضایی نیست، نفوذ در دولت بر کسی پوشیده نیست، کاندیدا سازی هم کار آسانی نیست.
🔴🔴 یعنی حواسمان باشد که در عرصه سیاست، جنازه هایی هستند که نه تنها مردم، بلکه جریانات اصلی سیاسی هم زیر تابوت آنها نمی روند، پس از آمدن امثال لاریجانی نگران نباشید که هبچند!
خلاصه مراقب اساتید عملیات روانی دولت باشیم.
#ظریف
#سرباز


هفت سوال
با آنکه همه روشنگری ها و پیش بینی های قبل از تصویب برجام، در هزار توی سیاست و پیغام های آنچنانی و مصلحت سنجی ها و فرصت سوزی ها، نادیده گرفته شد و بعدها همان ها مدعی بصیرت و طلبکار ملت شدند و احتمالا باز هم در به همان پاشنه ایام برجام خواهد چرخید...
اما بخاطر دوستانی که مدام می پرسند، چند سوال ساده از مذاکره کنندگان و حامیانشان در داخل می پرسم، بماند به یادگار:

🟥 ۱- آیا آمریکا تحریم های مربوط به برجام و ملحقات بعدی آن را لغو می‌کند یا موقتا تعلیق می‌کند؟ کدام ها تعلیق و کدام ها لغو می شوند؟
🟥 ۲- تحریم هایی که تعلیق می شوند، تا چه مدتی تعلیق هستند و چه تضمینی داریم که تعلیق آنها مجددا تمدید شود؟
🟥 ۳- فارغ از محتوای توافقنامه، رییس جمهور بعدی آمریکا(که سال ۲۰۲۳ انتخاب می شود) مجبور به التزام به آن است یا او هم می‌تواند مثل ترامپ زیر میز بزند و ما را به خانه اول و‌عقب تر برگرداند؟
🟥 ۴-همزمان با مذاکرات، کنگره آمریکا از طرح جامع تحریم ها رونمایی کرده است! این تحریم ها تاثیری در مذاکرات با نتیجه آن ندارد؟
🟥 ۵- حتی اگر آمریکا همه تحریم ها را لغو کند، تضمینی وجود دارد که آنها را به نامی دیگر ، مثلا حقوق بشر، موضوعات منطقه ای و.... مجددا اِعمال نکند؟
🟥 ۶- راستی آزماییِ مهمترین تحریم ها یعنی تحریم بانکی، فروش نفت، بیمه دریایی و... چگونه خواهد بود؟ آیا مثل باز کردن هزار ال سی در یکروز راستی آزمایی می شود یا براساس نظر کارشناسان دلسوز غیر دولتی صورت خواهد گرفت؟
🟥 ۷-اگر در اثر این توافق، آمریکا به برجام بازگشت، آیا این بازگشت تله ای برای اجرای بند ماشه نیست؟

⚫ پ ن: برخی معتقدند نظام ناچار به پذیرش شرایط تحمیلی اخیر است و برای آن تحلیل می نویسند. در این باره هم بزودی متنی تقدیم می کنم.
#برجام
#روحانی
#هسته_ای




حالا روحانی عملیات می کند!

حمله اخیر روحانی به شورای نگهبان و به خصوص تشریفاتی خواندن انتخابات را می توان از این نگاه - که مبتنی بر انتخابات پیش روست- بررسی کرد:
🔴 1- عملکرد روحانی و کیل الدوله بودن نمایندگان اصلاح طلب کنونی مجلس، بدنه اجتماعی جریان اصلاحات را به شدت سرخورده کرده و کسی روی دعوت حامیان دیروز و شاکیان امرز را به رای دادن مجدد به چهره های اصلاح طلب در انتخابات آتی ندارد.
🔴 2- روحانی هم فاقد کمترین اعتبار و آبرو برای دعوت به فهرست اصلاح طلبان در انتخابات است.
عقلای مجموعه اصلاحات بر این باورند که در شرایط کنونی، دعوت افرادی چون محمد خاتمی و حسن خمینی هم تاثیری در بدنه سرخورده اصلاح طلبان ندارد.
🔴 3- اما تجربه نشان داده اصلاح طلبان با تکیه و تسلط بر عملیات روانی، توان فریب جامعه و ایجاد دوقطبی های تصنعی در دوسه روز منتهی به انتخابات و انجام عملیات وسیع رسانه ای را دارند.
🔴 4- این اقدام روحانی را می توان بعنوان مقدمه آن عملیات و استفاده از تکنیک های مختلف از جمله تکنیک «زشتی سازی» قلمداد کرد. در مجموعه این بسته عملیاتی ،عامل روی سوژه ای که نسبت به موضوعی کاملا خنثی و بی انگیزه است کار کرده و با ترساندن او از خطری قریب الوقوع و نوعا موهوم و یا با ایجاد باور ذهنی « این همانی» در سوژه نسبت به «هدف» و تطبیق آن با شریرترین مصادیق ذهنی او، سوژه منفعل را به واکنش فعال ترغیب کند.
رکن این کار اقدام از طریق « منبع آگاه» و باور پذیر برای سوژه است تا او در ناخودآگاه ذهنش هم نتواند به گفته های او کمترین تردید راه بدهد. اکنون روحانی بعنوان بالاترین فرد اجرائی کشور و ظاهرا مطلع از همه چیز، رسما از کلید واژه تقلب در انتخابات استفاده می کند تا در بدنه معطوف به اصلاح طلبی، شوک بزرگ تسلط تندروها، نظامی ها و افراطیون و ظهور دیکتاتور ها را رقم بزند. اشاره مستقیم او به خبر داشتن از جزئیات مذاکرات روی داده در اتاق فکر جریان اصول گرا را باید در راستای ایجاد همین باور قلمداد کرد.
🔴 5- این گام با شیرین کاری های بعدی امثال آشنا و سخنان امثال تاجزاده( که نوعا رایکال تر و عریان تر است) و یا سخنان برخی نمایندگان رد صلاحیت شده کامل می شود( نظیر آنچه صادقی درباره نحوه تایید صلاحیت ها ادعا کرد).
🌑اگر مجموعه این اقدامات موثر باشد، باید منتظر آخرین پرده شعبده در هفته منتهی به انتخابات و نقش آفرینی سامری و آوای گوساله مشهورش باشیم.

https://www.instagram.com/p/B73wML6p4_6/?igshid=lg7cp1gyxkao


.
زوزه شغالان بالای جنازه شیر!

کسانی که هی می گویید حالا وقت وحدت و وفاق است، تحویل بگیرید
کسانیکه هنوز گیجید که چرا آمریکایی ها دقیقا می دانستند حاجی کی میرسد به بغداد و ... تحویل بگیرید!
کسانیکه می پرسید چطور جنازه پیامبر روی زمین بود و سقیفه برپا شد، تحویل بگیرید!
🔴🔴 در حالیکه هنوز جنازه حاج قاسم دفن نشده، دولتمردان خائن، پنجره مذاکره را باز می کنند!
🔴🔴 در حالیکه هنوز کشور به کشور و شهر به شهر روی دوش عاشقانش می رود و عزت زخمیمان را احیا می کند، روحانی و قاتلان تدریجی حاج قاسم، باب ذلت را می گشایند!

تعارف ندارد
راه حاج قاسم از راه مذاکره کنندگان جدا بود و هست.
آنها حاجی را خار چشم و «درد سر»می دانستند و حالا فقط اشک تمساح می‌ریزند.
🌑 بزرگ این جماعت ، همین کلمه «دردسر»را در حق سردار سلیمانی بکار برده بود و حالا ظاهرا دردسر برطرف شده و راحت تر می توانند بساط مذاکره برپا کنند!

ما در خیابان زار می زنیم از سوگ حاجی و دندان می سائیم برای انتقامش، اینها پیام می دهند که بعد از پاسخگویی(جایگزین انتقام سخت!!) باب مذاکره باز است!
ذلت و خودفروشی از این بیشتر!!؟ آنهم با ارعاب مردم و دو قطبی تحریم!
مگر شش سال همین غلط را نکردید!؟
مگر همه تحریم ها را یکجا رفع نکردید!؟
مگر سایه جنگ را از سر ایران بر نداشتید!؟
پس چرا در نقطه صفرید!!؟
🌑 چرا با خیانت شما، سیدالشهدای مقاومت،حاج قاسم مظلومانه تکه تکه شد!؟
🌑🌑 برای شخص من هیچ تفاوتی بین ترامپ و معاونان وزرایش با هر کس جاده صاف کن مذاکره باشد وجود ندارد.
🌑🌑 از روحانی تا تفاله هایی مثل تاجزاده و حجاریان و...
هر دوطرف لبه های یک قیچی هستند که میخواهند ریشه عزت و شرافت ما را قطع کنند.
که البته کور خوانده اند و ان شاالله همان انتقامی که از آمریکایی ها می گیریم،از اینها خواهیم گرفت، حتی اگر شده به تنهایی.
@h_shamsian1

https://www.instagram.com/p/B67_1kqJKPm/?igshid=1fn3fokqg65fw


مدیریت افکار عمومی در این مقطع خاص بسیار مهم است
خشم مقدس ناشی از داغ حاج قاسم، بزودی با بمباران رسانه ای دشمن، جایش را به ابهامات و نگرانی های دیگری خواهد داد.
شبکه های ماهواره ای و مزدوران فضای مجازی، این کار را شروع کرده اند، منفعل نمانیم.
«این متن را با هر اسمی که دوست دارید منتشر کنید، مهم آگاه سازی است»

🌑 ایران در سوگ حاج قاسم عزیز است و«انتقام سخت» خواست قاطبه مردم است و این خشم ملی، خواب را از چشم دشمنان ما ربوده است.
وحشت دشمن را می توان از آماده باش بی نظیر آمریکا و همه متحدانش نه در سطح منطقه بلکه تقریبا درهمه عالم دید.
اما دشمن می نشیند تا ما انتقام بگیریم!؟
قطعا پاسخ منفی است وآنها می کوشند پیش و بیش از بازدارندگی نظامی، تیغ انتقام را در میدان افکار عمومی کُند کنند.
اما چگونه!؟
🌑دو گانه های«جنگ و صلح»«دو قطبی اقتصادی» و« وزن کشی اقدامات طرفین»
راهکارهای موثر دشمن برای انحراف افکار عمومی است.
🌑در دوگانه نخست، آنها می کوشند مردم را از یک جنگ فراگیر بترسانند و اینگونه وانمود کنند که اگر ایران اقدامی بکند، درگیر جنگی وسیع و همه جانبه با آمریکا خواهد شد .
🌑در دوگانه دوم، آنها می کوشند مردم را از یک شکست اقتصادی بزرگ بترسانند و اینگونه وانمود کننند که اگر ایران اقدامی بکند، دلار و سهام چنین و چنان خواهد شد و برای زمینه سازی، نوکران و عمالشان را به موج سازی در بازاراقتصادی وادار خواهند کرد.
🌑و سرانجام در موضوع سوم، آنها می کوشند در یک محاسبه ظاهرا منطقی، این دوگانه را ایجاد کنند که جان یک فرد(حتی اگر قاسم سلیمانی باشد) در مقابل جان یک ملت ارزشی ندارد و نباید بخاطر انتقام خون او، یک ملت را به کشتن داد!
🔴می بینید که پایه و مایه همه این سه استدلال، القاء ترس و وحشت است و تاکید بر اینکه ما در برابر آنها هیچیم!
اما حقیقت این است که هیچ یک از این اتفاقات نخواهد افتاد.
🔴🔴آمریکا به هیچ وجه توان و جرات ورود به یک جنگ فراگیر با ایران را ندارد.
علت هم واضح است، جنگ از روی ناو بی معنی است و عملیات نظامی، مختصات خاص خود را دارد. یکی از مهمترین آنها، عقبه زمینی برای یک جنگ تمام عیار است. هرچند آمریکا در کشورهای اطراف ما پایگاه هایی دارد، اما کدام کشور حاضر است پله حمله به ایران شود و دیگر بار تجربه صدام را برخود هموار کند!؟
🌑🌑آنها که وحشت جنگ گسترده را تزریق می کنند، عامدانه می کوشند توان نظامی ایران را نادیده بگیرند ودر مقابل ، توان دشمن را بزرگ نمایی کنند و این مهم را فراموش کنند که هزاران سرباز آمریکایی در منطقه و کنار گوش محور مقاومت حضور دارند و این یعنی دوست داران ایران می توانند به جای اقدام در یک نقطه خاص، شبح وحشت و کابوس مرگ را در پاکستان، هند، عراق، افغانستان، قزاقستان ،امارات متحده عربی و ... بگسترانند و ضرب شست خود را غافلگیرانه به آنها نشان دهند.
در چنین شرایطی، آمریکا جرات ورود به یک نبرد بی پایان را ندارد. نگاهی به منازعات داخلی آمریکا هم موید این موضوع است)
🌑فراموش نکنید که همه این لاف ها درباره اسرائیل هم گفته می شد اما دیدیم که علیرغم حمایت همه جانبه آمریکا و ادعای شکست ناپذیری ارتشش، در آخرین رویارویی با حزب الله، تنها یازده روز تاب آورد و بعد، ذلیلانه برای آتش بس واسطه فرستاد.
🌑در محاسبه اقتصادی هم اگر دولتمردان اندکی تحرک و هوشیاری داشته باشند، نه تنها اتفاقی نخواهد افتاد بلکه برعکس، با حفظ اقتدار ملی، ارزش پول ایران و و ارزش دارایی مردم بیشتر هم خواهد شد.
🌑و اما درباره مقایسه جان حاج قاسم با یک ملت! این محاسبه از اساس غلط است. هرچند حاج قاسم واقعا یک ملت بود، اما او به معنی واقعی قهرمان امت اسلام و بلکه قهرمان مستضعفان بود. اینجا اساسا بحث انتقام گیری شخصی نیست ( که شخص او هم برای ما از جان عزیزتر بود) بلکه ضربه آنها به نماد غرور و عزت امت ما بود. اینجا دوراهی بزرگی است. یا باید خفت و خواری را بپذیریم که در این صورت باید پی در پی منتظر گستاخی های بیشتر آنها در ترور بزرگان و قهرمانانمان باشیم، یا غیورانه از عزت نفس و کیان خود دفاع کنیم و ثابت کنیم که بیشه از شیران شرزه خالی نیست.

@h_shamsian1

https://www.instagram.com/p/B65ME8iJIcU/?igshid=121jv1nr1cwfv


شاید کم نباشند کسانیکه دوست داشتند رهبر انقلاب ، صبح روز یکشنبه و در جلسه درس خارج، جور دیگری حرف می زدند و مثلا تصمیم دولت را با حکم حکومتی وتو می کردند.
این دسته، اغلب دلسوز، معتقد و در بزنگاه های مختلف پای کار نظامند.
آنچه این خلجان ذهنی را در آنها تقویت می کند، از یکسو وضع معیشتی مردم فرودست و مستضعف است و از دیگر سو، نگرانی از اینکه نظام طبقه مستضعف را که حامیان و صاحبان اصلی انقلاب هستند، از دست بدهد.
این هر دو دغدغه هم ارزشمند و قابل احترام است.
پس ظاهرا باید به این دغدغه بال و پر داد!
اما معتقدم پاسخ منفی است!
به دو دلیل عقلی و یک دلیل دینی
نخست آنکه
معتقدم من یک عنصر در این نظام هستم و رهبر عزیز انقلاب، رهبر ما و این نظام است و طبعا او از خیلی بیش من و همه دلسوزان، دغدغه حفظ و بقا نظام را دارد.
دوم آنکه
علم و اطلاع ما از وضع مردم و حوادثی که آنها و کیان جامعه را تهدید می کند، محدود به همین اخبار و اطلاعات منتشر شده در رسانه هاست و ایشان از ده و صدها خبر و سند مهم و محرمانه و خطیر برای اتخاذ مواضع و تصمیماتش بهره می برد که طبعا از پشتوانه عمیق وسعت دید و دریافت برخوردار است.
پس عقل اقتضا می کند که به رای او بیش از رای خودمان اعتماد کنیم.
اما دلیل دینی
خداوند در سوره نساء در مقام بیان شرط ایمان خطاب به پیامبر عزیزمان می فرماید:

فَلَا وَرَبِّكَ لَا يُؤْمِنُونَ حَتَّىٰ يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لَا يَجِدُوا فِي أَنفُسِهِمْ حَرَجًا مِّمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا

یعنی به خدا سوگند مومن وقتی مومن است که در بحبوحه مشاجرات، تسلیم امر تو باشد، آنگونه که در برابر حکم پیامبر، آنگونه تسلیم باشد که حتی در قلبش هم نسبت به آن تصمیم، کوچکترین تردید و ناراحتی نداشته باشد.
یادمان باشد آنها که به امام حسن لقب زشت «مذل المؤمنین» دادند، دنبال ارزانی و رفاه نبودند! آنها ظاهرا مخالف صلح حسنی و به دنبال جهاد بودند که یک نتیجه آن می توانست شهادت و پایان زندگی باشد!
اما منطق مخالفت با امام یکی است ، چه در قالب ارزانی و رفاه طبقه محروم و چه در قالب شهادت طلبی!
عصر ما، «عصر مقارن ظهور» است و باید برای زندگی زیر سایه امام زمان عج الله تعالی فرجه تمرین کنیم.
نکند ما هم مثل خوارج، اماممان وادار به صلح کنیم، بعد پشیمان شویم و توبه کنیم!
توبه ای که دیگر هیچ سودی نداشت.
#بنزین

@H_shamsian1

https://www.instagram.com/p/B5DWtRpJbQR/?igshid=futo8i17v0cm


نمایش با جنازه!

خودکشی ابوبکر بغدادی در پی حمله آمریکایی ها و بعد سخنرانی پر حرارت و فاتحانه ترامپ،حقیقتا شکستی بزرگ و اثبات فروپاشی بیش از پیش هژمونی آمریکا در جهان یا حداقل در خاورمیانه بود.

شاید تعجب کنید اما باید موضوع را از کمی قبل تر دید.
از دهه نود میلادی،زمانی که آمریکایی ها حتی نقشه خاورمیانه جدید را منتشر کرده بودند.
زمانی که کاندولیزا رایس(وزیر خارجه وقت آمریکا) جنگ های ویرانگر آمریکا و بعد تر کشتار وسیع مردم منطقه را طبیعی و «درد زایمان تولد خاورمیانه جدید» اعلام کرده بود!
با همین حد از یقیقن به تحقق آن نقشه!
حالا
🔴 بعد از شکست قطعی آن پروژه و اعلام رسمی آن از سوی آمریکایی ها
🔴 بعد از آنکه آمریکا از نبرد خونبار سوریه طرفی نبست و چیزی گیرش نیامد
🔴 بعد از آنکه داعش آمریکا ساخته که روزی سودای خلافت در جهان اسلام داشت،در بخشی از یک استان سوریه در محاصره بود و با تنفس مصنوعی آمریکا زندگی می کرد
🔴و بالاخره اندکی قبل از عملیات نهایی برای آزاد سازی ادلب
آمریکا عملیات میکند و بغدادی به هلاکت می رسد و ترامپ ذوق زده و هیجانی سخنرانی میکند!
می بینید از کجا به کجا رسیده اند؟! وقتی ایران توانست در عراق و شام کار وحشی های آمریکا ساخته را یکسره کند،ژنرال قاسم سلیمانی نامه ای به فرمانده ارشد جهان اسلام نوشت و به او خبر داد، همین!
اما حالا رئیس جمهور آمریکا که مدعی ابرقدرتی بلامنازع جهان است، از مرگ کسیکه عملا مرده است، هیجان زده نطق می کند!
اگر این تباهی و اضمحلال نیست ،چیست!؟
.
🌑🌑 مهمترین نکته ای که معتقدم در این عملیات رخ داده یک چیز است و آن دست و پا کردن بهانه ای برای خروج آبرومندانه آمریکا از سوریه است. یعنی بدون دستاورد رفتن خیلی زشت بود و حالا با شوآف ترامپ با جنازه مرده ای که ما مدتها قبل هلاکش کرده بودیم،با ژست یک قهرمان فاتح شام را ترک می کنند!
.
#ابوبکرالبغدادی
#ابوبکر_البغدادی
#تروریست
#داعش
#عراق
#شام

https://www.instagram.com/p/B4J6yldJ34p/?igshid=1nxp04fmkztyt


رستاخیز پابرهنگان
🔴 حسین هنوز زنده است و ما را به خود می خواند
هنوز صدای اوست که در تاریخ پژواک دارد و هر بار پر طنین تر از قبل می شود.
نوای حسین را هر عاشقی می شنود و از خود بی خود می شود
از روی دوش پیامبر
از گودال قتلگاه
از بالای نیزه
از تنور خولی
از همه جا و از شش جهت؛
این صدای حسین است که در جهان پژواک انداخته و هر سال «رستاخیز پابرهنگان»را برپا می کند.
🔴حسین صلا می دهد و مستضعفین و سیلی خورده های عالم فوج فوج به سپاه او می پیوندند.
این فقط حسین است که تصویر«یدخلون فی دین الله افواجا» را به رخ جهانیان می کشد.

🔴حالا سالهاست رزمایش حماسی لشگر لبیک گویان به ندای هل من ناصر حسین، زمان را در می نوردد و چشم های بی فروغ و خسته مردم جهان را از همین خاک و خُل کربلا با آخرالزمان آشنا می کند و طرحی تازه از زیست بشری را به نمایش می گذارد.
🔴این بزرگترین عملیات آخرالزمانی ماست که در آن با پاهای برهنه، با آغوش های گشاده از عشق و با اتحاد و انسجام همه نام ها و رنگ ها زیر یک نام و رنگ اقتدار همه ارتش های جهان را به چالش می کشیم.
🔴آری اسم او وحدت آفرین ترین معجزه تاریخ است و به احترامش، طول زمان یکساله برای یک امت، تبدیل به یک روز میشود و آن روز اربعین است.
🔴حسین در «رستاخیز پابرهنگان»، ارتش آخرالزمانی فرزندش را سرو سامان می دهد تا در سپیده دم ظهور، امام عشق، غریب و بی کس، راه بادیه نگیرد و عترتش به اسارت نرود.

🔴لشگریان حسین ، پابرهنگان جان برکفی هستند که خداوند به واسطه آنها بر بشر منت خواهد گذاشت و آنها را وارثان ارض خواهد کرد.

و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم والوارثین

#حب_الحسین_یجمعنا
#امام_حسین
#رستاخیز
#عاشورا
#اربعین



@h_shamsian1

https://www.instagram.com/tv/B34hc34pvPr/?igshid=14biasjonxbcp
حسین شمسیان on Instagram: “.🌑حسین هنوز زنده است و ما را به خود می خواند هنوز صدای اوست که در تاریخ پژواک دارد و هر بار پر طنین تر از قبل می شود. 🔴 نوای حسین را هر…”
490 Likes, 20 Comments - حسین شمسیان (@h_shamsian) on Instagram: “.🌑حسین هنوز زنده است و ما را به خود می خواند هنوز صدای اوست که در تاریخ پژواک دارد و هر بار پر طنین…”


آشوب های عراق

«تا این ظلم و بلا رفع نشود، راهی به کربلا نیست»
کمتر از بیست روز به اربعین، این شعار گویا ترین گزارش از ناآرامی های چند روز اخیر عراق است و مستقیما راهپیمایی اربعین را نشانه گرفته و از موضوع اصلی پرده بر می دارد

چند روزی است عراق دستخوش نا آرامی شده و حوادثی شبیه فتنه 88 ایران رخ می دهد.
تا اینجا می توان چند نکته را برای داشتن تحلیل بهتر مورد توجه قرار داد:

1- همزمان با ناآرامی ها، در سفارت های آمریکا و انگلیس شاهد افزایش بی سابقه آمد و شد ها و تحرکات هستیم.

2- مدل آشوب ها با سیستم جدید انقلاب های رنگی منطبق است. جنبش هایی که رهبری اجتماعی ندارند و در عوض با عملیات روانی -رسانه ای در فضای مجازی هدایت می شود

3-در استان های کرد نشین و سنی نشین خبری نیست و حوادث مناطق شیعه نشین را نشانه رفته است.

4اطلاعات اولیه گویای برنامه ریزی آمریکایی و سرمایه گذاری عربستانی دارد.

5-سمت و سوی ضد ایرانی بسیاری از شعارها یا موضعگیری ها از چیزهای مهمی خبر می دهد.

6-آشوب ها و حوادث تا این لحظه، در کار موکب ها در کل عراق و حرکت مردم بسوی قبله گاه عشق تاثیری نداشته است.این برنامه ریزان آشوب را خشمگین خواهد کرد.

7-فعلا اینترنت در عراق قطع و شبکه های اجتماعی فیلتر شده است.

8-رسانه های محور عبری-عربی-غربی دائما با انتشار گزارش های مغرضانه و فتنه انگیز مردم را تحریک به شورش می کنند

9-مثل حوادث ایران، پروژه کشته سازی به شدت جریان دارد.

10-دیشب فرودگاه بغداد در ساعاتی بدست آشوب گران افتاد و مسیرهای منتهی به آن مسدود شد.

11-در استان هایی مثل بغداد، ناصریه ، بابل ،بصره و ... آشوب ها دامنه دار شده است. در بغداد و برخی مناطق دیگر ،حکومت نظامی اعلام شده .

12-مرز چذابه مدت کوتاهی بسته شد،اما حالا باز است. مرز خسروی اما فعلا مسدود است. طرف عراقی خواهان این انسداد بوده است.

13-بزرگ نمایی رسانه ای با نام گذاری هایی مثل«انقلاب اکتبر»گویای برنامه ریزی حساب شده دشمنان عراق است.

14-بنظر می رسد هرچه به اربعین حسینی نزدیکتر می شویم، تقابل این آشوب ها با حرکت مردم بسوی کربلا شدیدتر شده و در نهایت اربعین، مثل عاشورای88 بساط فتنه گران را جمع کند.

15-از ارتباط پیروزی های گسترده محور مقاومت و شکست های سنگین آمریکا و عربستان یادآوری های عراق بعنوان یک انتقام کور و تلاش مذبوحانه غافل نشوید.

16-عراق اکنون در کانون خبری رسانه ای قرار گرفته و می توان از این فرصت برای شکستن بایکوت خبری اربعین استفاده کرد.

تا پای جان پای ارباب و اربعینش می مانیم
این عهد ازلی و ابدی ماست

#عراق
#اربعین
#فتنه

@h_shamsian1

https://www.instagram.com/p/B3Ju4ugJCtx/?igshid=1ke8zae6662tf


نامه ای.خطاب به علی مطهری

چون خَمُشان بی گنه روی بر آسمان مکن!

هرچند عدالتخواهی وظیفه ای همگانی و شرفی بزرگ برای افراد است، اما ورود شما به این حوزه  و بخصوص مصداقا به موضوع مشکلات کارگران نیشکر هفت تپه، با توجه به آنچه در ادامه این متن می‌خوانید، شائبه انگیز و فرار به جلو از بیم کاستی ها و کم کاری ها و حتی همراهی در خیانت‌ها و غارت بیت المال است و چه خوب است برای برای رفع این شبهات، صریح وشفاف به افکار عمومی پاسخ دهید.
جنابعالی قریب به دوازده سال قبل، از سوی مردم تهران به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی انتخاب شدید. در همه این سال‌ها دسترسی و قدرت قانونی شما این امکان را برایتان فراهم می‌کرد که جلوی مفاسد و مظالمی که امروز ژست مبارزه با آن  را دارید، با ورود کارشناسی و قانون گذاری دقیق بگیرید. چه خوب است درباره مشکلات کارگری یا مسائل زنان یا هر ادعای دیگری که دارید به مردم پاسخ بدهید که کدام طرح را ارائه کردید
🔴 بعنوان یک مصداق مشخص خوب است درباره موضوع مشکلات تلخ کارگران نیشکر هفت تپه به افکار عمومی توضیح بدهید.
🌑 از آنجا که ممکن است به جهت ایفای وظایف نمایندگی(!) در موضوع دختر آبی و همراهی با رسانه ای ضد انقلاب، برخی موارد تاریخی از یادتان رفته باشد،شرح مختصری از ماجرای نیشکر هفت تپه را یادآوری می کنم:
🔴 در سال 94 که شما نایب رئیس مجلس بودید، صد در صد سهام نیشکر هفت تپه به ثمن بخس واگذار شد. آن زمان شما با تکیه بر کرسی ریاست مجلس، خانه ملت را اداره می کردید ولی به خودتان زحمت ندادید درباره این واگذاری تحقیق کنید و نسبت به واگذاری عجیب این سرمایه هنگفت ملی فریاد عدالتخواهی بزنید! فریاد پیشکشتان، حتی یک تذکر از شما در سابقه مذاکرات مجلس ثبت نشده است! چرا!؟ آن روز عدالتخواهی مد نبود یا نه، اگر چیزی می گفتید، به دولت مطلوبتان بر می خورد و برای انتخابات مشکل ایجاد می کرد!؟
🔴یعنی شما خبردار نشدید که این مجموعه عظیم 24 هزار هکتاری که در سال 91 با پول بیت المال نوسازی و به روز رسانی شده بود؟ و بعد خبردار نشدید که به صورت اقساطی و با پیش پرداخت تنها 6 میلیارد تومان به دو جوان 31 و 28 ساله واگذار شد؟!
🔴 چطور حالا پرداخت حقوق کارگران برایتان مهم شده اما آنروز اصلاً به روی خودتان نیاوردید 240 میلیون متر مربع زمین در خوزستان تنها با پیش پرداخت شش میلیارد تومان و اقساطی که هرگز پرداخت آن کامل نشد از بیت المال به جیب عده‌ای خاص رفته است؟! ( تازه محاسبه صنایع و تاسیسات عظیم آن هم اصلاً برایتان مهم نبوده و نیست) اما حالا ناگهان پوستین حمایت از کارگران پوشیده اید!؟
🔴 چطور هیچوقت به فکرتان نرسید که سناریوی سندسازی و زیان‌ده نشان دادن آن مجموعه، عملیاتی مهم و کلیدی برای بی ارزش و مفت فروشی آن است، اما حالا با هوش و نبوغ به محاسبه حقوق کارگران مشغولید!؟
🔴 راستی، خبر دارید نورچشمی هایی که از طرف بزرگترهایشان، مامور به خرید نیشکر هفت تپه بودند، یکی فراری  و دیگری در زندان است!؟
🔴 خبر دارید رئیس سازمان خصوصی سازی که بارها از این واگذاری عجیب حمایت کرده بود، حالا زندان است!؟
آقای مطهری!
🌑شما نایب رئیس مجلس بودید، به مردم بگوئید در برابر این غارت بیت المال و دزدی آشکار چه کردید و اگر کاری نکردید، چرا حالا به جای پاسخگویی تظاهر به حق طلبی می‌کنید!؟
🔴 بجز این مصداق، شما در ماجرای دختر آبی تا آنجا پیش رفتید که حاضر به انتشار خبر دروغ شدید و بعد هم علیرغم پس گرفتن خبر اول، آن را با دروغ دیگری ادامه دادید! هیاهو و جنجال در این فقره به موضوع رفتن زنان به استادیوم های ورزشی بر می گردد و چه خوب است شما در اینباره هم به مردم و افکار عمومی توضیح بدهید در سالهای حضورتان در مجلس، چه گام هایی برای هموار سازی این مسیر برداشتید!؟
🔴 شما تظاهر به دفاع از حقوق زنان می‌کنید و از جان باختن بانویی که خودسوزی کرده، ابزاری برای حمله به جمهوری اسلامی و سیاه کردن چهره آن ساخته اید. قبول! فقط بگوئید در همه سالهایی که در بالاترین مناصب تقنینی بوده اید،  برای پیشگیری از این رخداد چه کردید؟ کدام طرح را به مجلس ارائه کردید تا بر اساس آن ورود بانوان به ورزشگاه قانونی شده و کسی نتواند جلوی آن را بگیرد؟ مهم نیست این طرح تصویب شده باشد یا نه، مهم نیست که توسط مراجع بالادستی آن را رد کرده باشند یا نه، شما بعنوان نماینده در این راه گامی برداشتید یا نه فقط امروز روی موج احساسات سوار شده اید که نه، خودتان موج ساز و موج سوار شده‌اید!؟
آقای مطهری!
🔴شما دوازده سال نماینده مجلس بودید و در مقطعی از آن، نایب رئیس. پس نه تنها حق ندارید با فرار به جلو،گریبان دیگران را بگیرید، بلکه باید روی صندلی پاسخگویی نشسته و بابت همه کارهایی که نکردید به مردم پاسخ بدهید
@h_shamsian1

https://www.instagram.com/p/B2hZptBpQlQ/?igshid=co

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

764

obunachilar
Kanal statistikasi