نوشته‌های تحلیلی علی نصری


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


مجموعه نوشته های تحلیلی علی نصری پیرامون مسائل ایران و جهان.

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


‏کاش تحلیلگران سیاسی کشورهای منطقه - چه ایرانی، چه ترک و چه عرب - از این وسواس عجیب نسبت به «زبان بدنی» و تفسیرهای آنچنانی از روی دو ثانیه ویدیو و یک اسنپ شات عکس دست بردارند، و آنقدر این موضوع را به ابزار خودتحقیری، تحقیر دیگران و جدال‌های جناحی داخلی تبدیل نکنند.

@AliNasriTelegram


از رویای کالیفرنیا تا حسرت دمشق؛ جنگ روانی-نظامی علیه قشر متوسط ایرانی (در سه پرده):

نویسنده: علی نصری

طی چند دهه گذشته، طبقه متوسط ایرانی قربانی یک جنگ روانی سیستماتیک و مستمر بوده است. جنگی که هدف اصلی آن القای عقده‌های روانی در میان مردم و ایجاد زمینه‌های فروپاشی و ویرانی کشور است. در این سال‌ها، ترکیبی از پروپاگاندای خارجی و سیاست‌های نادرست فرهنگی داخلی، شهروند طبقه متوسط ایرانی را به انسانی ناراضی و عاصی بدل کرده است که گاهی حاضر است برای ترک «این خراب‌شده» به هر ریسمانی چنگ بزند و یا با طناب پوسیده هر دشمن خارجی، وارد چاه جنگ و ویرانی بشود.

امروز، این وضعیت روانی قشر متوسط ایرانی، به تهدیدی وجودی برای ایران و راهی آسان‌ برای «سوریه سازی» آن، توسط طراحان جنگ روانی-نظامی تبدیل شده است.

پرده اول: برنامه‌ریزی خارجی

طرح اولیه این جنگ روانی-نظامی برگرفته از سخنانی بود که بنیامین نتانیاهو در سال ۲۰۰۳ در جلسه استماع کنگره آمریکا بیان کرد. او ضمن تلاش برای متقاعد کردن دولت آمریکا به حمله نظامی به عراق و تشریح اهداف و فواید این اقدام، در بخشی از سخنان خود به صراحت اظهار داشت که اهداف مشابهی را می‌توان در ایران، از طریق «قدرت نرم» و با تاثیرگذاری بر ذهن و روان جوانان ایرانی دنبال کرد.

 نتانیاهو پیشنهاد داد که دستگاه‌های امنیتی آمریکا، از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای، سریال‌های تلویزیونی آمریکایی – مانند Melrose Place و Beverly Hills – که تصویری ایده‌آل و رؤیایی از سبک زندگی پُر زرق‌وبرق و پُر شور و هیجان جوان‌های کالیفرنیایی ارائه می‌دهند، را به‌ صورت شبانه‌روزی برای نسل جوان طبقه متوسط ایرانی پخش کنند تا آن‌ها در حسرت چنین زندگی مرفه، آزاد و لذت‌بخش فرو بروند و نسبت به شرایط زندگی خود در ایران احساس نارضایتی و استیصال کنند.

او این شیوه جنگ روانی را به عنوان یک استراتژی ژئوپلیتک، هم‌تراز با حمله نظامی، و با اهداف مشابه به آن، توصیف کرد.

پرده دوم: سیاست‌های غلط داخلی

در کنار این جنگ روانی خارجی، سیاست‌های فرهنگی ناکارآمد داخلی نیز به روند عاصی‌سازی طبقه متوسط ایرانی به شدت دامن زدند؛ اصرار بر سیاست حجاب اجباری و اعمال محدودیت‌های گسترده اجتماعی، از دهه ۶۰ و ۷۰، آغازگر شکاف میان حاکمیت و طبقه متوسط شد، بخش‌های بزرگی از جامعه را با تروماهای روانی مواجه ساخت و خاطرات تلخی برای نسل‌های متعدد به‌جا گذاشت. 

از آن زمان تا کنون‌ نیز، اقدامات مقطعی نظیر «گشت ارشاد» و «طرح نور» یا تصویب قوانینی همچون قانون «عفاف و حجاب»، همچنان این زخم‌ها را تازه نگه داشته و احساس بیگانگی و سرخوردگی و استیصال را در میان این قشر از مردم تقویت کرده است. 

پرده سوم: تغییر چهره گروه‌های افراطی

در جدیدترین مرحله این جنگ روانی-نظامی، بازسازی تصویر گروه‌های افراطی مانند تحریرالشام و القاعده به‌ عنوان جنبش‌های معتدل که به آزادی فردی و انتخاب سبک‌زندگی مردم احترام می‌گذارند، در دستور کار قرار گرفته است. 

اگر در سال‌های گذشته، دستگاه تبلیغاتی بیگانگان و رسانه‌های فارسی‌زبان، تلاش می‌کردند تا وضعیت سوریه و لیبی را از چشم مخاطبان ایرانی پنهان نگه دارند و مدام این پیام را تکرار می‌کردند که‌ «ایران سوریه نخواهد شد» و به مردم هشدار میدادند که اجازه ندهید شما را از «سوریه شدن» بترسانند، این روزها، با آسودگی خاطر، چهره جدید آراسته و کت شلواری «جولانی» را جلوی دوربین‌ها می‌آورند، با سخنان نرم و افکار مترقی او از طبقه متوسط ایرانی دلربایی ‌می‌کنند و صحنه‌هایی از آزادی پوشش، احترام به تکثر سلیقه‌ها و شادمانی در مراکز تفریحی سوریه‌ آزاد‌ - تحت نظام لیبرال دموکراسی القاعده - را به رُخ مخاطبان‌شان می‌کشند. 

بنیامین نتانیاهو نیز در پیام‌های ویدیویی متعدد اخیرش در خطاب به قشر متوسط ایرانی، شعار «زن، زندگی، آزادی» سر میدهد و این بار، با نوک انگشتش، ویرانه‌های حلب و دمشق را به جای عمارت‌های مجلل بورلی‌ هیلز و سواحل کالیفرنیا، به عنوان قبله آرزوها، به جوان ایرانی نشان می‌دهد. 

وضعیت روانی حاکم بر طبقه متوسط ایرانی، که حاصل تعامل مخرب میان جنگ روانی-نظامی خارجی و تولید مستمر نارضایتی‌ از طریق سیاست‌های داخلی ناکارآمد است، امروز به یکی از بزرگ‌ترین تهدیدهای امنیت ملی تبدیل شده است. حل این معضل نیازمند بازنگری عمیق و همه‌جانبه در سیاست‌های فرهنگی داخلی، تقویت ارتباط و اعتماد میان دولت و ملت، و ارائه چشم‌اندازی واقعی اما نویدبخش برای آینده جوانان کشور است. لازم است مسئولین، این روندهای چند سال گذشته را مشاهده و مطالعه کنند، اهمیت این موضوع را درک نمایند و این هشدار را جدی بگیرند که؛ طراحان جنگ روانی-نظامی، افق آرزوهای جوانان ما را از کالیفرنیا به دمشق تغییر دادند.

@AliNasriTelegram


‏اینکه این جانی به خودش اجازه میدهد که هر از گاهی، در حین ارتکاب به نسل‌کشی، یک پیام ویدیویی در خطاب به ملت ایران ارسال کند و روی ما برای ویرانی کشورمان حساب باز کند، یعنی ما در ابراز انزجار از او کم‌کاری کردیم، و بیش از حد اجازه دادیم تا فرقه‌ سلطنت‌طلب و رجوی به جای ما صحبت کنند.

@AliNasriTelegram


‏این روزها روایت «ایران ضعیف» را سه گروه ترویج میکنند:

- مقامات اسرائیلی، برای ترغیب آمریکا به حمله نظامی به ایران.

- براندازان ویرانی‌طلب/تجزیه‌طلب، برای تکرار الگوی القاعده در ایران.

- برخی عناصر تندروی داخلی مخالف وفاق ملی، برای اینکه دولت را مقصر وقایع سوریه معرفی کنند.

@AliNasriTelegram


Ibn Arabi, renowned Islamic mystic, believed that Moses embodied the collective spirit of the children slain by Pharaoh. Today, Zionists who falsely claim Moses’ legacy, are repeating Pharaoh’s crime in Gaza. The collective spirit of these children will rise and end their tyranny.

‏ابن عربی، عارف بزرگ جهان اسلام، بر این باور بود که موسی تجسم روح جمعی کودکانی است که به دست فرعون کشته شدند. امروز، صهیونیست‌ها که به دروغ خود را میراث‌دار موسی می‌خوانند، جنایت فرعون را در غزه تکرار می‌کنند. روح جمعی این کودکان روزی برخواهد خاست و به ستمگری آنها پایان خواهد داد.

@AliNasriTelegram


‏طبق ماده ۳۸ قانون ‎#عفاف_و_حجاب حافظ شیرازی به دلیل سرودن بیت «تو کافر‌دل نمی‌بندی نقاب زلف و می‌ترسم که محرابم بگرداند خم آن دلستان ابرو» به دو سال ممنوع الخروجی از ایران محکوم میشد.

@AliNasriTelegram


‏در وضعیت بحرانی منطقه، در کشوری که مردمش پایین‌ترین میزان اعتماد را به یکدیگر دارند، سیاستی که به اسم «امر به معروف و نهی از منکر» اقشار جامعه را در مقابل هم قرار میدهد، چه تبعاتی برای امنیت ملی دارد؟ این‌گونه آمارهای جامعه‌شناختی، در تدوین ‎#قانون_عفاف_و_حجاب چقدر کارشناسی شدند؟

@AliNasriTelegram


https://x.com/AliNasri90/status/1863256518558425211?t=UBtctBHdKgIr4OPzjeAxIQ&s=19


اپوزیسیون خارج از کشور میتواند قانون حجاب و عفاف را چاپ کند و مستقیماً به‌ عنوان پروپوزال برای جذب بودجه به‌ منظور ایجاد اغتشاش در داخل ایران به دولتهای بیگانه ارائه بدهد. این قانون طوری تنظیم شده که تک‌تک اصناف و گروههای اجتماعی را در بحرانی‌ترین شرایط منطقه ناراضی و خشمگین کند.

@AliNasriTelegram




Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish


محمدرضا جلائی‌پور🍀Jalaeipour dan repost
⭕️ بیست و چهار ساعت شعرخوانی زنده و بلاوقفه است از سراسر دنیا در دفاع از آزاد بیان و همبستگی با فلسطین و لبنان. از فلسطین آغاز می‌شود، یک دور دور جهان می‌زند و حسن ختام شعرخوانی‌های زنده هم از فلسطین است. صبح امروز جمعه آغاز شده و تا فردا - شنبه - صبح ادامه دارد:

https://www.youtube.com/watch?v=RxJNpyXNDQQ

@jalaeipour


‏با ذهن‌هایی که دچار توهم توطئه‌ حاد هستند نمیتوان صحبت‌ از «وفاق» کرد؛ آنها پیشنهاد شما برای وفاق و هم‌افزایی را هم بخشی از یک توطئه بزرگ می‌بینند که توسط «فرقه وفاقیون» طراحی شده.

@AliNasriTelegram


«شرق» در گفت‌وگو با علی نصری پیام ظریف خطاب به یهودیان جهان را واکاوی می‌کند

۷ دقیقه درخشان در نشان‌دادن چهره واقعی صهیونیست

مهدی بازرگان: محمدجواد ظریف دوشنبه‌شب ۲۸ آبان ۱۴۰۳ با انتشار ویدئویی خطاب به یهودیان جهان، از آنها خواست آیین ابراهیمی یهودیت را از شر تحریف و جعل و تجاوز و تبعیض نژادی و قتل عام صهیونیستی برهانند. ‌با توجه به متن و محتوای پیام محمدجواد ظریف، سؤال اینجاست که چنین پیامی در میانه تحولات خارمیانه چه اهمیت و معنایی را به دنبال دارد؟ «شرق» در گفت‌وگو با علی نصری به تحلیل و واکاوی پیام مذکور پرداخته تا ارزیابی این تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل را در این رابطه جویا شود:

اهمیت پیام ظریف خطاب به یهودیان جهان چیست؟

پیام دکتر ظریف یک اقدام راهبردی در چارچوب دیپلماسی رسانه‌ای و تلاش برای بازتعریف روایات غالب در عرصه بین‌المللی است. این پیام، با هدف تفکیک میان یهودیت به‌ عنوان یک دین ابراهیمی و صهیونیسم به‌ عنوان یک ایدئولوژی سیاسی، تلاش دارد افکار عمومی جهانی، به‌ ویژه یهودیان، را نسبت به موضع ایران - جامعه و حاکمیت - نسبت به تفاوت‌های اساسی این دو آگاه کند. به عبارتی، یک مقابله مستقیم با تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای مشروعیت‌بخشی به اقداماتش تحت نام یهودیت است و اگر همین رویکرد تداوم یابد و توسط سایر مقامات کشور نیز تقویت شود،‌ چه بسا زمینه‌ای برای جلب حمایت جوامع یهودی مخالف صهیونیسم را هم فراهم می‌کند.

‌ آیا می‌توان مهم‌ترین نکته این پیام را خط تمایز بین صهیونیسم و یهودیت دانست؟

بله، مهم‌ترین نکته پیام دکتر ظریف تأکید بر این تمایز است اما پیامدهای این تفکیک می‌تواند دامنه بسیار گسترده‌ای داشته باشد. همان‌طور که می‌دانید چند ماه پیش نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل دو نقشه را در دست گرفت و به رهبران جهان نشان داد؛ یکی را «نقشه نفرین» و دیگری را «نقشه برکت» نامید و با استفاده از همین روایت، ایران را بزرگ‌ترین تهدید برای «تمدن» بشر و اسرائیل را در خط مقدم دفاع از تمدن‌ معرفی کرد. حال دکتر ظریف در هفت دقیقه درخشان پیام تصویری، نشان داد که رفتارهای رژیم صهیونیستی نه تنها نقض قوانین بین‌المللی است که با تک‌تک موارد ده فرمان حضرت موسی (ع) - که زیربنای دینی و اخلاقی تمدن یهودی-مسیحی (Judeo-Christian) است - در تضاد کامل است. یعنی در واقع روایت نتانیاهو را بر علیه خود او برگرداند و ثابت‌ کرد که این رژیم صهیونیستی است که تهدیدی برای تمدن بشر است و‌ ایران در سمت درست تاریخ ایستاده است.

‌ آیا این پیام می‌تواند به تبیین خلط مبحث بین یهودیت و صهیونیسم کمک کند؟

قطعا. پیام دکتر ظریف به‌ طور مستقیم به این سوءتفاهم پرداخته و آن را به چالش می‌کشد. این اقدام در چارچوب نظریه «امنیتی‌سازی»  (Securitization Theory) و‌ سرکوب مخالفان رژیم صهیونیستی با برچسب «یهودی‌ستیزی» (anti-semitism) قابل تحلیل است. دستگاه پروپاگاندای اسرائیل و لابی‌های پرنفوذ صهیونیستی در جوامع غربی موفق شدند که مخالفت با رژیم آپارتاید اسرائیل را به عنوان تهدیدی علیه یهودیت و تمام یهودیان جهان جلوه بدهند. پیام ظریف این تلاش را تضعیف می‌کند و زمینه را برای نقد مشروعیت رژیم اسرائیل - مانند رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی- فراهم می‌کند.

آیا پیام ظریف صرفا جامعه یهودی را مخاطب قرار داده است؟

پیام دکتر ظریف به‌ طور مستقیم خطاب به یهودیان جهان ارسال شده است، اما مخاطبان آن تنها یهودیان نیستند. این پیام به‌ طور غیرمستقیم افکار عمومی جهانی، سیاست‌مداران و حتی منتقدان ایران را نیز دربر می‌گیرد. مضاف بر اینکه احترام به یهودیت و مخالفت با صهیونیسم امروز یک پیام جهانی است و همسو با مواضع همه معترضان فرهیخته به سیاست‌های اسرائیل در سراسر جهان است؛ قشر متفکر و روشنفکر، دانشگاهیان، دانشجویان، جریان‌های ضدجنگ، فعالان و مصلحان اجتماعی و علمای برجسته دینی همگی با این موضع همدل و همسو هستند. پیام‌هایی از جنس پیام دکتر ظریف می‌تواند همه اینها را به متحدان ایران تبدیل کند.

@AliNasriTelegram
 

https://www.sharghdaily.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-100/949451-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%DA%86%D9%87%D8%B1%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%B5%D9%87%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA


‏ترامپ در حال انجام بازی خطرناکی‌ست. انتصاب افراد دست‌نشانده‌ لابی صهیونیست در کابینه‌اش باعث می‌شود تا ملی‌گرایان و مسیحیان آمریکایی که به او رأی دادند، دچار احساس سرخوردگی و طردشدگی شوند. و این احساس آنها را به سمت گفتمان‌های رادیکال ناسیونالیستی و خشونت ضد یهودی بکشاند.

@AliNasriTelegram


مشکل اساسی فضای سیاسی ایران این است که یک جریان سیاسی «امنیت» و «عدالت» و جریان دیگر «توسعه» و «آزادی» را به عنوان «هویت» خود برگزیدند و این مفاهیم حیاتی را قربانی جدال‌های جناحی خود کرده‌اند. #وفاق_ملی یعنی درک این واقعیت که برای بقای کشور، این مفاهیم از یکدیگر جدایی‌ناپذیرند.

@AliNasriTelegram


‏کلیشه «یکسره شدن کار» را رسانه‌های فارسی‌زبان بر سر زبان بخشی از جامعه ایرانی انداختند بدون آنکه مفهوم آن را برایش تشریح کنند. یک شهروند ایرانی که این جمله را تکرار میکند، فقط یک تصور مبهمی از خلاص شدن از مشکلاتش را دارد، اما میزان مرگ و رنج و ویرانی که پشت آن است را نمیدانند.

@AliNasriTelegram


‏این روزها، مهم است که احساساتمان را کنترل کنیم و اجازه ندهیم با هر ویدیو یا کمپین یا «حرکت نمادین» ما را دچار تنش عصبی کنند و به جان هم بندازند. با دیدن هر صحنه ناهنجار، کل یک قشر جامعه را به فحش نکشیم و نسخه خشونت نپیچیم. بی‌ثبات‌سازی جامعه مکمل حملات نظامی و فشارهای اقتصادی است.

@AliNasriTelegram


‏سرگرمی‌شان شده که دیپلمات‌ها را در حین مذاکرات زیر فشار بگذارند که میز مذاکره را ترک کنند و نظامیان را در شرایط جنگی زیر فشار بگذارند که عملیات انجام دهند.‌ اینها نه تخصصی در سیاست دارند، نه در امور نظامی. فقط به هیجان و آدرنالین اعتیاد دارند و ۹۰ میلیون نفر باید هزینه‌ش را بدهند.

@AliNasriTelegram


تحلیل اهداف عملیات نظامی اسرائیل علیه ایران و راهکار مقابله با آن

نویسنده: علی نصری

همه شواهد حاکی از آن است که اسرائیل در حال برنامه‌ریزی برای یک عملیات قریب‌الوقوع و سنگین نظامی علیه ایران است.

هدف غایی این عملیات، همان‌طور که نتانیاهو با نمایش "نقشه نفرین" و "نقشه برکت" - و ساعاتی بعد از آن، هدایت عملیات ترور سید حسن نصرالله از مقر سازمان ملل - به صورت نمادین به تصویر کشید، ایجاد یک «نظم جدید» از طریق «تغییر رژیم» و خنثی‌سازی کامل ایران و محور مقاومت در منطقه است.

اما دستیابی به این هدف صرفاً از طریق یک عملیات نظامی، هرچند که گسترده باشد، ممکن نیست و آغاز یک جنگ تمام‌عیار علیه ایران نیز عواقب بسیار وخیمی برای منطقه و جهان به دنبال خواهد داشت،‌‌ و از این رو، از حمایت متحدان غربی و منطقه‌ای اسرائیل، به‌ویژه آمریکا، برخوردار نخواهد بود.

بنابراین می‌توان پیش‌بینی کرد که اسرائیل این طرح را از طریق روش‌های متفاوت و فراتر از یک عملیات نظامی یا وارد کردن ایران به یک جنگ تمام‌عیار پیگیری خواهد کرد.

رژیم صهیونیستی احتمالاً در مرحله نخست، با اجرای یک عملیات سنگین هوایی و موشکی، پایگاه‌های نظامی، برخی ساختمان‌های دولتی و برخی زیرساخت‌های اقتصادی و انرژی کشور را هدف قرار خواهد داد. این عملیات احتمالاً شامل پالایشگاه‌های نفتی نخواهد بود تا از تحریک ایران به یک واکنش شدید و بروز بحران قیمت نفت جلوگیری شود، و به این ترتیب پروژه «تغییر رژیم» را آغاز خواهد کرد.

تلاش خواهد شد تا این عملیات تلفات غیرنظامیان نداشته باشد یا میزان آن حداقل باشد تا بتوانند بلافاصله وارد مرحله بعدی برنامه خود شوند.

عملیات نظامی اسرائیل در خاک ایران دو واکنش فوری در جامعه ایران به دنبال خواهد داشت: بخشی از جامعه به دلیل حس ملی‌گرایی، پایبندی به انقلاب یا غریزه بقا در مقابل تجاوز خارجی متحد خواهد شد، و بخش دیگری از جامعه که به شدت از وضعیت کنونی ناراضی است، تخت تاثیر و هدایت رسانه‌های فارسی‌زبان، این حمله را فرصتی برای «براندازی» حکومت با پشتیبانی خارجی تلقی خواهد کرد.

این دوقطبی ناگهانی که در جامعه پدید می‌آید، زمینه‌ای را برای اسرائیل، آمریکا و احتمالا برخی کشورهای اروپایی و منطقه فراهم خواهد کرد تا ایران را به دوره‌ای تازه از ناآرامی، بی‌ثباتی و درگیری‌های داخلی بکشند.

آن‌ها نیز با بهره‌گیری از تمامی ابزارهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی خود - از جمله تحریم‌های اقتصادی، انزوای سیاسی، جنگ رسانه‌ای، توزیع سلاح، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی، دامن زدن به تنش‌های قومی و غیره - تلاش خواهند کرد تا در یک پروسه زمانی تدریجی، به هدف نهایی خود دست یابند.

البته، حتی اگر این طرح منجر به سقوط کامل نظام سیاسی کشور نشود، اسرائیل با ایرانی بسیار تضعیف‌شده مواجه خواهد بود که تمام منابعش صرف درگیری‌های داخلی می‌شود و دیگر قادر به نفوذ و تأثیرگذاری در منطقه نخواهد بود.

اقدامات ضروری ایران؛

با توجه به اینکه در شرایط کنونی، ظرفیت‌های دیپلماتیک، بازدارندگی نظامی و دیگر ابزارهای قدرت ایران برای کنترل تحولات و پیشگیری از حمله نظامی قریب‌الوقوع اسرائیل محدود است، اولویت فوری نظام جمهوری اسلامی باید جلوگیری از دوقطبی شدن جامعه و بی‌ثبات‌سازی کشور از طریق آشوب‌های داخلی باشد.

تجربه تاریخی ما، به ویژه در جنگ تحمیلی، نشان داده که در شرایط بحرانی، اگر انسجام ملی برقرار باشد، حتی ائتلاف قدرت‌های بزرگ نیز نمی‌تواند جامعه ایران را به فروپاشی بکشاند و تمامیت ارضی آن را تهدید کند.

اما امروز، ایجاد انسجام ملی بسیار پیچیده‌تر از زمان جنگ تحمیلی است و به یک رویکرد چندجانبه نیاز دارد. در آن دوران، «بسیج مردمی» عمدتاً به معنای حضور در سنگرهای نبرد و پشتبانی از آنها در پشت جبهه‌ها بود؛ اما اکنون این انسجام باید در زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و رسانه‌ای نیز شکل گیرد تا مقاومتی جامع و همه‌جانبه در برابر تهدیدات شکل بگیرد.

و بدیهی است که در شرایط حساس کنونی، رفتارها و اظهارات نسنجیده یا مغرضانه جناحی در سطوح بالای مدیریت کشور که تنها به هدف تخریب چهره‌های محبوب و مورد اعتماد مردم صورت می‌گیرد و همچنین تکرار سیاست‌های «فرهنگی» ناکام و مخرب در سطح جامعه که تاکنون جز خسارت، تنش و بحران اجتماعی نتیجه‌ای نداشته‌اند، دامن زدن به آتشی‌ست که تیربار دشمن، در عملیات ترکیبی نظامی و روانی خود علیه موجودیت ما، می‌افروزند.

@AliNasriTelegram


In a desperate attempt, Israel's Western backers are trying to flip the script by projecting Israel's crimes onto Iran. Terms like "occupation", "apartheid" and "aggression" which perfectly describe the Zionist regime, are now being transferred to Iran. Nice try, but dream on!

‏در تلاشی مذبوحانه، حامیان غربی اسرائیل می‌کوشند تا روایت را وارونه کنند و جنایات اسرائیل را به ایران نسبت بدهند. واژه‌هایی مانند «اشغال»، «آپارتاید» و «تجاوز» که در اذهان عمومی مردم جهان توصیف‌گر رژیم صهیونیستی هستند، اکنون با فریبکاری به ایران منتقل می‌شوند. تلاش خوبی بود!

@AliNasriTelegram

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.