Postlar filtri


مردم؛ پروژه آبخیزداری سیاه‌کوه امید و آمال ما برای نجات از بی‌آبی و مهاجرت و خشکسالی‌ست، کلیات به صحن رسید، من همه تلاشم را کردم که پروژه دارای ردیف شود، با مخالفان بند هم صحبت کردم که مردم شرق کشور را در نظر بگیرند و صرف نظر کنند

💬 توئیت نماینده گناباد_بجستان در مورد پروژه آبخیزداری سیاه‌کوه


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
آخرین وضعیت تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات

🔹رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: تعطیلی پنجشنبه‌ها تا پایان سال تعیین تکلیف می‌شود


روز جهانی #معلولین ؛

فرصتی برای تحقق حقوق افراد دارای معلولیت ، گرامی باد .

محمد مهدی شهریاری
نماینده مجلس شورای اسلامی ایران


موسسه خیریه کهریزک dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
با بال شکسته پر کشیدن هنر است...

۱۳ آذر ماه روز جهانی افراد دارای معلولیت

توانخواهان معلول آسایشگاه خیریه کهریزک، با قلب خود به تمرین موسیقی پرداخته اند و به مناسبت روز جهانی معلول، از کلیپ این موسیقی رونمایی شد.

کهریزک جایی برای زندگی کردن

لینک مشارکت های مردمی:

www.kahrizakcharity.com

@kahrizakcharity


نمایندگان مجلس از قانون عفاف و حجاب هم حمایت کردند، هم انتقاد!

عثمان سالاری: مانع اجرای قانون حجاب و عفاف نشوند!/ هادی هاشمی:جریمه نقدی راهکار مناسبی نیست/ روانبخش:برای اجرای قانون عفاف و حجاب به دوربین های نظارتی نیاز داریم!

قانون عفاف و حجاب درحالی در مجلس به تصویب رسیده و به دولت ابلاغ شده که میان نمایندگان مجلس نیز مخالفان و موافقانی دارد.

برخی از نمایندگان مجلس در گفت و گو با "چندثانیه" نظرات و انتقادات خود را بیان کرده اند.

عثمان سالاری، نماینده اهل سنت مجلس:

🔹قانون، قانون است و لازم‌الاجرا است، سلیقه شخصی افراد، از جمله نمایندگان، نباید مانع اجرای قوانین شود، به‌عنوان نماینده مجلس و قانونگذار، من موظفم به قانون احترام بگذارم، حتی اگر تدوین آن توسط دولت بوده باشد.

🔹در قوانین موجود، برخی اقدامات جرم تلقی می‌شوند و برای آن‌ها مجازات‌هایی نظیر جریمه نقدی تعیین شده است. این موضوع ممکن است از دیدگاه برخی سبک تلقی شود، اما تعیین جرم و مجازات بر اساس اصول و چارچوب قانونی صورت می‌گیرد.

🔹طرح‌ها و لوایحی که به مجلس ارائه می‌شوند، چه از سوی نمایندگان و چه قوه مجریه، در کمیسیون‌های تخصصی بررسی و سپس در صحن مجلس به بحث گذاشته می‌شوند. پس از تصویب مجلس و تأیید شورای نگهبان، این موارد به قانون تبدیل می‌شوند و اجرای آن الزامی است.

🔹این‌که مفاد قانون به‌طور کامل به نفع عموم مردم باشد یا خیر، موضوعی است که مردم خود باید قضاوت کنند، ما در مجلس تلاش می‌کنیم که قوانین تا حد امکان عادلانه و جامع باشد.

هادی هاشمی، نماینده مجلس:

🔹کارهایی که در جامعه انجام می‌دهیم باید بر پایه دین، قانون و باورهای فرهنگی عمومی باشد. این سه عنصر باید به‌طور هماهنگ در تصمیم‌گیری‌ها لحاظ شوند.

🔹به نظر من، جریمه نقدی راهکار مناسبی برای بازدارندگی نیست. باید از روش‌هایی استفاده کنیم که با آموزه‌های دینی و فرهنگ اسلامی همخوانی داشته باشد. تذکر لسانی و فرهنگ‌سازی، ابزارهای مؤثری برای ایجاد تغییرات مثبت هستند.آیت‌الله مکارم شیرازی نیز در نظرات خود بیان کردند که این رفتارها شایسته نیست و موافقتی با آن نداشتند. باید نظرات علما و کارشناسان در این زمینه مورد توجه قرار گیرد.

🔹اگر جریمه‌ها و مجازات‌های این‌چنینی اصلاح شوند و جایگزین‌های مناسب‌تری ارائه شود، بازخورد بهتری در جامعه خواهد داشت. نمی‌توان با اجبار، فرهنگ‌سازی کرد. مردم زمانی که از روی علاقه و باور عمل کنند، نتایج بهتری حاصل می‌شود.

روانبخش، نماینده مجلس:

🔹این لایحه در مجلس یازدهم و با همکاری دولت سیزدهم آغاز شد، قوه قضاییه پیش‌نویس آن را تهیه و به دولت ارسال کرد، و پس از اصلاحات لازم، به صورت لایحه به مجلس ارائه شد.

🔹به دلیل حجم بالای مواد و تبصره‌ها، بررسی آن در مجلس زمان‌بر بود، بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی، لایحه به کمیسیون قضایی ارجاع شد تا در این کمیسیون بررسی و تصویب شود، پس از چندین مرحله رفت‌و‌برگشت بین مجلس و شورای نگهبان، ایرادات رفع و لایحه در نهایت به تصویب رسید.

🔹برای اجرای قانون، آیین‌نامه‌ای باید توسط وزارت کشور تدوین شود. همچنین، تجهیزاتی مانند دوربین‌های نظارتی در مراکز استان‌ها و شهرها باید فراهم شود تا این قانون به‌درستی اجرا شود.

🔹 ۲۳ آذر به‌عنوان زمان آغاز اجرای این قانون تعیین شده است، امیدواریم دولت با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم و تدوین آیین‌نامه اجرایی، این قانون را به‌طور کامل و مؤثر به اجرا در اورد


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥 شریعتی، عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴:
در روزهای اخیر، وزیر اقتصاد و رئیس‌جمهور درباره گران‌سازی بنزین صحبت کردند جبران ناعدالتی گران‌سازی نیست مشکل ناترازی انرژی داریم؛ اما مشکل بزرگ‌تر ناترازی مدیرتی در کشور است.


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥 دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی: اختیار افزایش قیمت سوخت بر اساس قانون در دست دولت است/مجلس به موضوع تعیین قیمت ورود نمی‌کند


📌دکتر طحان‌نظیف در جمع دانشجویان حقوقی دانشگاه آزاد تهران مرکز:

🔰فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول قانون اساسی پنجره‌های جدیدی رو به کشور خواهد گشود


🔸️🔸️طبق اصل 177 قانون اساسی امکان بازنگری وجود دارد که ترتیبات آن هم در همان اصل مشخص شده است؛ اما باید به دو نکته توجه داشت. نخست اینکه قانون اساسی، قانون مادر است و به عنوان قانون سخت شناخته می‌شود. لذا نباید مدام دستخوش تغییر قرار بگیرد.

قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران برخوردار از ظرفیت‌هایی است که برخی از آن‌ها هنوز فعال نشده است. از این رو فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول مقدم بر اصلاح و بازنگری است.


محمود صادقی: برای مجلس، نظر مردم درباره قانون عفاف و حجاب اهمیتی دارد؟!


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
تاجگردون: هرچقدر ماشین را گران کنند تعرفه واردات را بیشتر کاهش می‌دهیم

غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «اقتصاد معاصر»:

پیش از این تعرفه واردات خودرو ۱۰۰ درصد بود که ما در مجلس به ۸۰ درصد کاهش دادیم، اما دولت واکنشی در موضوع افزایش قیمت خودروهای داخلی نشان داد و ما هم در این راستا مجدداً تعرفه واردات را به ۶۰ درصد رسانیم.

ارز واردات خودرو ۲ میلیارد دلار پیش‌بینی شده بود که به ۳.۳ میلیارد دلار افزایش دادیم، البته این را هم در نظر گرفتیم که با کاهش تعرفه واردات، تعادل بودجه دولت به هم نخورد.

در صورتی که مجدداً قیمت خودروهای داخلی افزایش یابد ما هم در مجلس تعرفه واردات خودرو را دوباره کاهش می‌دهیم و این روند ادامه دارد تا زمانی که خودروساز داخلی بداند باید در بازار رقابتی فعالیت کند.

@tribunemajles


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥انتقاد رسایی از اظهارات شب‌گذشته مسعود پزشکیان درباره بنزین: آقای پزشکیان دیشب گفتند با توجه به اتفاقی که در مجلس افتاده بنزین گرون میشه!

🔹ایشان در ایام انتخابات بارها گفت من جلوی گران شدن بنزین را میگیرم؛ خب پای اون حرف بمونن یا اگر میخواد گرون بکنه بیاد بگه حرفهای اون موقع من کارشناسی نبوده و اینو گردن مجلس نندازد.

@tribunemajles


قالیباف: مجلس به تعیین قیمت بنزین ورود نمی‌کند

🔹اختیار تعیین قیمت بنزین و فرآورده‌های نفتی در دست دولت است و مجلس به این موضوع ورود نخواهد کرد.
@tribunemajles


ثبت اختراع بین المللی ماده Decode کننده ژنهای پوست توسط یک پزشک ایرانی

دکتر آزاده عباس زاده،  یک پزشک ایرانی توانسته است با تحقیقات گسترده و آزمایشات فراوان به ماده ای ترکیبی دست یابد که ژنهای پوستی را Decode میکند، این ترکیب- تکنیک اخیرا توانسته است توسط سازمان WIPO در سوییس، گواهی ثبت بین المللی به نام مخترع اش، دریافت کند.
📌 @tribunemajles


🔴 شکایت مهندس کمال حسین‌پور از وزیر صنعت، معدن و تجارت به دلیل عدم صدور مجوز واردات خودرو؛

🔹به استناد مجوز ماده ۲۳۴ قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، در صورت تایید کمیسیون تخصصی ذیربط، گزارش این شکایت به قوه ی قضائیه جهت رسیدگی ارجاع می گردد.

🔹اجرای دقیق ماده ۴ قانون ساماندهی صنعت خودرو در خصوص واردات خودرو می توانست انحصار را در بازار خودرو بشکند و مردم را که توسط خودروسازان داخلی گروگان گرفته شده اند نجات دهد.

🔹مسئول مستقیم عدم اجرای ماده 4 قانون ساماندهی صنعت خودرو، وزیر صنعت، معدن و تجارت است.

🗓 ۱۳ آذرماه ۱۴۰۳


پیش ثبت نام ۱۷۹ نفر در انتخابات میاندوره‌ای مجلس

🔹۱۷۹ نفر تا پایان روز پنجم در انتخابات میاندوره ای مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تبریز، آذر شهر و اسکو پیش ثبت نام کردند.

🔹سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: براساس جدول زمانبندی، فردا چهارشنبه ۱۴ آذر، آخرین روز نام نویسی در این مرحله خواهد بود.


♨️خبر خوش دکتر علیزاده برای مردم دامغان؛

🟢اخذ تأییدیه ساختمان دانشکده علوم پزشکی دامغان در پی دیدار نماینده مردم با وزیر بهداشت و درمان

🔻پس از به ثمر رسیدن تلاش‌های مستمر نماینده‌ مردم دامغان در اخذ مجوز دانشکده علوم پزشکی این شهرستان که در فروردین ۱۴۰۳ و به دنبال دیدار دکتر علیزاده با دکتر عین الهی وزیر وقت بهداشت و درمان انجام گرفت؛

🔹دکتر علیزاده در اوایل مهرماه سال جاری دیداری با دکتر ظفرقندی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت چهاردهم داشتند که به دنبال آن و به درخواست دکتر علیزاده، تیم فنی وزارت بهداشت در دامغان حضور یافت و پس از انجام ارزیابی های لازم، ساختمان پیشنهادی برای دانشکده پزشکی شهرستان دامغان مورد تأیید قرار گرفت.

📌پ.ن : خواسته‌ به حق مردم سرافراز دامغان جهت احداث دانشکده علوم پزشکی با قوت در حال پیگیری است و به فضل الهی در سایه اتحاد و همدلی محقق خواهد شد.


🎥حفظ استقلال قوه قضائیه مهم است/ فشارهای سیاسی نباید بر روی آرای قضات اثرگذار باشد

"پیمان فلسفی"، نماینده مردم تهران، در نشست مشترک مسئولان قوه مقننه و مسئولان قوه قضائیه در صحن علنی مجلس امروز (دوشنبه، ۱۲ آذرماه)، با تأکید بر حفظ استقلال قوه قضائیه، گفت:
🔹مردم انتظار دارند فشارهای سیاسی تأثیری بر قضات نداشته باشد و همه افراد در مقابل قانون برابر باشند.

○دکتر فلسفی از تعاملات بین قوه قضائیه، مجلس و دولت قدردانی کرد و تحولات مثبت در این قوه تحت مدیریت حجت الاسلام اژه‌ای را مورد تأکید قرار داد.

○وی همچنین به چالش‌های موجود در قوه قضائیه، از جمله تراکم پرونده‌ها و کمبود نیروی قاضی اشاره کرد و خواستار رسیدگی سریع‌تر به مسائل مردم شد.

○دکتر فلسفی تأکید کرد که استقلال قوه قضائیه باید حفظ شود و قضات باید با منش اسلامی و انسانی با مردم برخورد کنند.
○ او در پایان گفت: در حوزه انتخابیه خود شاهد احکامی هستیم که اجرا نمی‌شوند و باید به این موضوع رسیدگی شود.


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
💠دکتر نوروزی : آب داران و پرسنل آبفا شش ماه حقوق عقب افتاده دارند و انگیزه لازم برای کار ندارند
تصویب این بند در لایحه بودجه سال آینده می تواند تا حد زیادی جلوی این عقب افتادگی را بگیرد
این پیشنهاد در نهایت با موافقت نمایندگان مجلس به تصویب رسید .
نطق نماینده علی آباد کتول و کمالان در جلسه علنی شب گذشته ۱۱ آذر ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی در خصوص یکی از تبصره های لایحه بودجه کل کشور در سال ۱۴۰۴ را ببینید.


📌 برنامه‌های نظارتی و تقنینی کمیسیون عمران برای ساماندهی بازار مسکن و توسعه زیرساخت‌های عمرانی کشور

محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس طی یادداشتی به مناسبت روز مجلس به اهداف کمیسیون عمران در دوره دوازدهم اشاره کرد.

🔹کمیسیون عمران مجلس در این دوره با تمرکز بر نظارت و پیگیری دقیق اجرای قوانین، به‌صورت جدی در راستای حل مشکلات اساسی در حوزه مسکن و زیرساخت‌های عمرانی کشور فعالیت می‌کند.

🔹یکی از اولویت‌های اصلی این کمیسیون، رسیدگی به بحران مسکن و تلاش برای کاهش هزینه‌های سرسام‌آور آن است. در همین راستا، کمیسیون عمران با تشکیل جلسات متعدد نظارتی، وزرای کلیدی دولت را به مجلس دعوت و به ارزیابی عملکرد آنها پرداخته است.

🔹توجه ویژه این کمیسیون به رعایت قوانین بالادستی، به‌ویژه در حوزه مسکن و پروژه‌های عمرانی، گامی مؤثر در جلوگیری از انحراف مسئولان از تعهدات قانونی است.

🔹در این دوره، این کمیسیون تأکید کرده است که تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه و اجرای کامل قانون جهش تولید مسکن باید به‌عنوان شاخص‌های عملکردی مورد ارزیابی قرار گیرند.


📌 بلاتکلیفی ۵۳ پرونده ارسالی مجلس به قوه قضاییه/ گزارش‌های تخلفات ارسالی از سوی مجلس در قوه قضاییه پیگیری نمی‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، پژمان‌فر رئیس کمیسیون اصل نودم مجلس در نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه، گفت:

🔹یادی از شهید مدرس بکنیم که می‌گفت حکومت یک امر به‌هم‌پیوسته بوده و باید برای برقراری عدالت هماهنگی و هم‌افزایی میان سه قوه وجود داشته باشد.

🔹تعامل میان مجلس و قوه قضاییه از دو مسیر با یکدیگر پیوستگی دارند، یکی در حوزه قوانین و مسائل اعتباراتی که کمیسیون قضایی مجلس آن را پیگیری می‌کند و دیگری مسائلی که در خصوص طرز کارها و احکام مرتبط با قانون برنامه هفتم از طریق کمیسیون اصل نود مجلس پیگیری می‌شود.

🔹نظارت بر روند اجرای قانون حد نگار؛ از مسئولان سازمان ثبت‌اسناد برای همکاری در ارتباط با این موضوع تشکر می‌کنم، همچنین نظارت بر اجرای قانون الزام به ثبت رسمی اموال منقول و غیرمنقول و تنظیم آیین‌نامه‌های اجرایی نظارت بر بررسی وضعیت اجرای قانون الحاق مواد به قانون نحوه اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی قدردانی می کنم.

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.