Postlar filtri


خبر خیلی کوتاه dan repost
🔴 آتش به گرو استریت رسید!

مشروح خبر در اینترپشمام


نظریه نامحبوب:
گلادیاتور ۲ فیلم خوبی بود

@sine_ma


جغرافیا خیلی مهمه. الان اون دزد بی خانمان معتادی که اطراف لس آنجلس زندگی میکنه میتونه پاشه بره خونه‌ی آنا د آرماس یا مارگو رابی رو غارت کنه و همه‌ی شورتاشو بدزده. خب الان لایف استایل چنین آدمی با یه دزد کارتن خواب تهرانی یکسانه؟ طبیعتا نه

@sine_ma


اُرد ناشتا dan repost
#سینما 🎬

آنومالیسا | anomalisa یک انیمیشن بزرگسال به سبک استاپ‌موشن به کارگردانی چارلی کافمن است.
دنیایی که چارلی کافمن آن را خلق کرده دنیایی‌ست که در آن تمام شخصیت‌ها یک چهره و یک صدا دارند (بجز کاراکتر اصلی داستان و شخصیت لیزا)

مهم‌ترین ارزش در دنیای کافمن، تفاوت است و اهمیت آن در طول روایت داستان بیشتر و بیشتر می‌شود.

آنومالیسا روایتی به شدت تکان‌دهنده و شایسته‌ی تعمق دارد.

@ord38


۞ شانتاژگر ۞ dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
ترمینال غرب:

#شانتاژگر  @shaantaazhgar


رابرت داونی جی.آر هم به فیلم جدید حاج نولان ملحق شد

@sine_ma


Connectopia dan repost
سرویس VPN v2ray

🚀 پرسرعت ترین v2ray در کهکشان راه شیری بدون قطعی تضمینی

🧑‍💻 امکان تست

🪐چند سروره و امکان انتخاب کشور دلخواه

♾پشتیبانی دایم و پاسخگو


@connectopia_2


فصل دوم اسکویید گیم منتشر شد

@sine_ma


نولان قراره ادیسه هومر رو بازسازی کنه و از اوایل 2025 فیلمبرداری استارت میخوره

لازم به ذکره که این افسانه‌ی باستانی سال 1997 هم ساخته شده که صداوسیما یه زمانی از بس پخشش کرده بود که هومر اومد به خواب رئیس سازمان و گفت اگه یبار دیگه فیلمو پخش کنی به پوسایدن میگیم ایران رو نفرین کنه

@sine_ma


اُرد ناشتا dan repost
#سینما 🎬

فیلم the exterminating angel یا ملک الموت از لوئیس بونوئل از حیث مفهوم، بهترین فیلم بونوئل است. سورئالیسمِ موجود در داستان تماماً در اختیارِ کانسپتی است که کارگردان میخواهد از آن صحبت بکند.

عده‌ای اشراف‌زاده در محفلی دور هم جمع می‌شوند و رفته رفته خواهند فهمید که در عملِ ترک گفتن مکانی که دور هم جمع آمدند دچار یک نوع عجز غیرقابل درک هستند و افراد خارج از منزل نیز در وارد شدن به آنجا عاجزند! ایده‌ای بکر و شایسته‌ی ستایش

مسئله‌ی بونوئل در فیلم، مسئله‌ی ترک کردن سنت‌ها و رابطه‌ی عمیق آن با اراده‌ی انسان است.
فیلم هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ فرم، جلوتر از سینماست. یعنی تنها یک اثر سینمایی نیست و میتوان آن را یک مجموعه‌هنر نامید. یک کانسپچوآل آرتِ بونوئلی


اُرد ناشتا dan repost
#سینما 🎬

نوشتن از اسب تورین باید (مثل اتمسفر خود فیلم) ملال‌آور باشد چون مسئله‌ی فیلم، مسئله‌ی ملال است. چون زندگی اساسا قطاری‌ست که بر روی ریل ملال حرکت می‌کند.

اسب تورین | the turin horse اثر بلا تار مجارستانی روایتِ همان اسبی‌ست که نیچه آن را حین شلاق خوردن مشاهده کرد و دچار فروپاشی روانی شد.
یک توضیح کامل، طوفانی و کوتاه که هر خواننده‌ای را مجاب می‌کند که برود فیلم را مشاهده کند و منتظر یک اثر فلسفی باشد.

یحتمل تماشای داستان چند ساعته‌ی اسب تورین که هیاهو برای هیچ است و روایتی حوصله سر بر از روزمره‌ی عادی یک دختر و پدر روستایی‌ست که در دل یک دهکده تک و تنها با اسبی که ظاهرا نقطه‌ی عطف زندگی‌شان است زندگی رقت‌انگیز و محزونی دارند، در اواسط فیلم مخاطب را از انتخاب خود پشیمان می‌کند. حقیقتا فیلم پوچی‌ست اما مگر زندگی جز پوچی‌ست؟
مهمترین شاخصه‌‌ی هنر، مفهوم است (جز در پست مدرنیسم که ضدمفهوم خود یک مفهوم است) و این مهم اتفاق نمی‌افتد جز اینکه هنرمند آن را در فُرم راست و درستی ارائه دهد.

همانگونه که نمی‌شود در قلب بورژوآزی از پرولتاریا گفت و شکم سیر درکی از گرسنگی ندارد، نمی‌شود برای نمایشِ ملال انگیز بودنِ زندگی، یک فیلم مهیج و هالیوودی ساخت.

اسب تورین به طور عامدانه کسل کننده، بی حاصل، پوچ و عبث است و در انتقال این مفاهیم، بی‌مانند عمل کرده است.
اگر به فیلم پا بدهید، شما را در خود حَل می‌کند.

سه بار این فیلم را دیدم! کامل. هربار بیشتر عاشقش شدم.


همینو کم داشتیم

@sine_ma


اُرد ناشتا dan repost
#سینما 🎬

فیلم the discreet charm of the bourgeoisie یا جذابیت پنهان بورژوآزی بهترین فیلم لوئیس بونوئل نیست اما محبوب‌ترین فیلم من است (دیدگاه شخصی)

تقلای بی حاصلِ چند خُرده بورژوآ برای صرف یک ضیافتِ شام که گویی هرگز به صحت و سلامت انجام نمی‌پذیرد با تمی سورئال که امضای بونوئل است.

دنیایی که بونوئل انگار برایش تفاوت چندانی بین رویا و واقعیت قائل نیست و میخواهد لابلای لایه‌های هپروت داستان، نقد اجتماعی خویش را دیکته کند.

این فیلم (به لحاظ زیبایی شناختی، نه محتوا) جزو ۵ فیلم محبوب من است


۞ شانتاژگر ۞ dan repost
چه تُن‌هایی
بتن‌هایی
به تنهایی


اجرای جدید سجاد افشاریان | تئاترشهر، سالن قشقایی
از اول دی به مدت ۱۵۰۰ شب

#شانتاژگر  @shaantaazhgar


نقدهای مثبت و منفی اولیه برای فیلم گلادیاتور ۲ فعلا برابر بوده
خلاصه فعلا تا اکران نهایی باید صبر کنیم ببینیم ریدلی اسکات ریده به نوستالژی ما یا نه

@sine_ma


اونایی که گفتن نه، کیر نولان توی سلیقه‌شون


ناموسا از آنا د آرماس قشنگتر نیست؟؟

@sine_ma


این دو تا میتونستن زوجِ خوبی برای جوکر و هارلی کوئین باشن! حیف

جوکر ۲ حتی از جوکر ۱ افتضاح‌تر بود! گوه سر تا سر هالیوود رو فرا گرفته و تا چشم کار میکنه کثافت تولید میشه! چه مرگتونه پفیوسای حمال؟ آخه کدوم بیناموسی لیدی گاگا رو برای بازی توی نقش هارلی کوئین انتخاب کرده؟! یعنی حتی حمیرا ریاضی و مرضیه برومند انتخاب شایسته‌تری بودن تا این زباله‌ی متحرک!
@sine_ma


🎬در مورد the substance:

فعلا سینمای غرب (بخصوص نتفلیکس و هالیوود) عرصه‌ی جولان فمنیستای کصمغزه که رسما در محتوا ریدن اما خواهان دارند.
اکران پر سر و صدای فیلم‌هایی از قبیل poor things و جدیدا فیلم the substance گواهی بر این ادعاست. در این فیلم اساسا کاراکتر مردِ مثبت نداریم؛ همه‌ی مردها از دم اسکل و زشت و کریه و شیطان صفتن که روحِ پاک و منزه زنان رو تصاحب میکنند‌. شما توی فیلم کاراکتر مرد نرمال دیدین؟ همشون کیری

مفهوم فیلم در مورد رضایت یا عدم رضایت بانوان از بدن و زیبایی ظاهریشونه که به هر طریقی میخوان جوانتر و زیباتر جلوه کنند (توجه کنید که این فیلم‌ها هرگز خود زن رو مقصر نمیدونن بلکه همه‌ی تقصیرها گردن نظام سرمایه‌داری و هالیوود و دولت‌های مردسالار و مرد‌های بوالهوس جامعه‌ست! یعنی عالم و آدم مقصرند اما زن نه!)

هیچ‌کجای فیلم the substance (و کلا همه‌ی فیلم‌های فمنیستی جدید که چند سالی میشه در دستور کار هالیووده) اشاره‌ای نمیکنه که اگه زنی اشتباه کرد، باید اشتباهشو قبول کنه و تاوان اشتباهشو بده؛ کلی آسمون ریسمون میبافن و شقیقه رو گوزمالی میکنن که آخرش بگن "تقصیر مردهاست"

یعنی انتهای رشته‌ی این مفاهیم رو بگیری آخرش به خودزنی میرسی! فمنیست‌ها معتقدند که نظام سرمایه‌داری و مردسالار به زن‌ها تحمیل میکنه که خودشون رو آرایش کنند و باشگاه برن و تناسب اندام داشته باشن تا زیباتر جلوه کنن! و قاعدتا زن‌ها اینو پذیرفتن و تن دادن به این استانداردهای اجتماعی! چون اگه نمیپذیرفتن میتونستن مثل هزار و یک کمپین و پویش دیگه‌ای که راه انداختن، تمام اقلام آرایشی رو تحریم کنن و این تفکر رو توی جامعه باب کنند که زن برای جلب توجه نیازی به آرایش کردن نداره!
اما ما امروز توی جامعه چی میبینیم؟؟؟ اینکه روزی هزاران زن صورتشون و بدنشون رو به تیغِ جراحان زیبایی میسپرن و ماهی میلیون‌ها تومن خرجِ میکاپ میکنن تقصیر مردهاست؟؟ اینکه بیوتی بلاگرها و اینفلوئنسرهای باشگاهی روز به روز به تعداد فالووراشون اضافه میشه تقصیر نظام سرمایه‌داریه؟!
خب گیرم که باشه! مگه زن‌ها از خودشون قدرت اختیار و تصمیم گیری ندارن؟؟ مگه عقل و شعور ندارن که تنِ میدن به بازی سرمایه‌دارها و به زوال فکری و روحی و بدنی میرسن؟؟

این تفکرات پوسیده ممکنه چند سالی محبوب باشه و براش کف و سوت بزنن و جایزه اسکار و کن و گلدن گلوب ببندن به خیکش اما در طولانی مدت جایی جز زباله دان تاریخ ندارند‌.

بنظرم به جای دیدن اینجور فیلم‌های مضحک و کیری که علنا توهین به خود زن‌ها و شعورشونه، یه فیلم کمدی پلی کنید و لذت ببرید.

@sine_ma


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
آغاز پیش فروش هفته جدید
نمایش "هیدن"

اثر مورد استقبال مخاطبین و هنرمندان

کارگردان: کوروش شاهونه
تهیه کننده: سجاد افشاریان

🔵 تماشاخانه هما
🔴 سانس های ۱۹ و ۲۱

💥💥💥 کد تخفیف برای اعضای کانال:
hidden10

تهیه بلیت:
ایران کنسرت

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.