نبض بازار


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


"نبض بازار را به دست بگیرید"
تنها رسانه دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد با نام انحصاری «نبض بازار» به شماره ثبت 78817

@baztab_news3

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


💢مظفر محمدی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با "نبض بازار" با انتقاد از صادرات پسته توسط شرکت‌های خودروساز گفت: ازسال گذشته خودروسازانی همچون مدیران خودرو و کرمان موتور بازار پسته را در دست گرفتند و در این مدت بالغ بر ۸۰ تا ۹۰ درصد محصول پسته ایران توسط همین واحدها صادر شده است. بازار پسته در ایران در حال حاضربا وجود خودروسازانی که فقط برای آنها صادرات مهم است، نابود شده است. خودروسازان بازار پسته را نابود کردند امیدوارم یک روزی جوابش را ببیند.

💢وی افزود: در آمد اصلی مدیران خودرو از طریق واردات است و قیمت پسته برای آنها مهم نیست و حاضر هستند پسته کشاورز را در کشورها خارجی به قیمت پایین تر بفروشند و فقط بتوانند از آن طرف وسیله و قطعات وارد کنند. چون درآمد ۳۰۰ و ۴۰۰ درصدی در بحث خودروهایی که در ایران می فروشند کسب می کنند.

⬅️برای ادامه خواندن مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢 مصطفی صفاری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با نبض بازار با اشاره به وضعیت بازار سرمایه اظهار کرد: این یک واقعیت است که تقریباً ریسک انتخابات آمریکا به پایان رسیده و مشخص شده که چه کسی سکاندار این کشور می‌شود، نکته بعد این است که با وعده‌هایی که ترامپ مبنی بر پایان دادن به جنگ داده، تنش‌های موجود در منطقه نیز کاهش یافته و احتمال وقوع آتش بس نیز امری مثبت برای بازار سرمایه به شمار می‌رود.

💢 وی دامه داد: در این بین اگر نرخ بهره هم کاهش پیدا کند، می‌تواند به ادامه‌دار بودن روند صعودی بازار سرمایه امید بیشتری داشت و اینکه بازار سرمایه بتواند عقب ماندگی خود را نسبت به سایر بازار‌ها جبران کند.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢 مدیرعامل انجمن بلاکچین ایران در گفت‌وگو با نبض بازار با شاره به افزایش نرخ بیت کوین طی روزهای اخیر اظهار کرد: در واقع علت اصلی بالا رفتن قیمت بیت کوین برگزاری انتخابات آمریکاست، همچنین انواع سیاست‌هایی که احتمال می‌رفت ترامپ یا هریس در قبال بیت کوین به کاربندند، به‌طوری که اگر دولت ترامپ میزان مالیات‌ها و یا نرخ بهره را کاهش دهد کند، این اقدام باعث می‌شود که بازارهای غیر بانکی رشد کنند و هم بورس آمریکا و هم بیت کوین رواج بهتری پیدا کرده و پول بیشتری را جذب کنند.

💢 کاوه مشتاق تاکید کرد: ترامپ توکن خاصی برای جمع آوری کمک های مردمی دارد و باید گفت دولت ترامپ دولتی است که به نفع بیت کوین عمل می‌کند و این گمانه‌زنی‌ها باعث شده که قیمت بیت کوین افزایش یابد.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


شاهین شایان آرانی، کارشناس بازار‌های مالی در گفتگو با نبض بازار پیرامون آینده نرخ اونس جهانی طلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا، گفت: زمانی که بازار‌های بین الملل به سمت تلاطم میروند و شبه و ابهام در بازار‌های بین الملل بالا می‌رود که عمدتا به دلیل تنش‌ها و تورم‌های جهانی است، طلا و نفت به عنوان کالا‌های استراتژیک و دارایی‌هایی که در مقابل تورم بالا ارزش ثروت را حفظ می‌کنند خریداری می‌شوند و تقاضا برای این دو کالا بالا می‌رود.

وی افزود: زمانی که انتظار می‌رود تلاطم و تورم‌های بین المللی کاهش پیدا کند و فرصت‌های سرمایه گذاری به غیر از طلا و نفت ظهور پیدا کند، قیمت و تقاضا برای نفت و طلا کاهش پیدا می‌کند، این بحث برای زمانی است که تغییرات ساختاری رخ داده و نوسان قیمت‌ها پایداری دارد در مقاطع مختلف به دلایل خبر‌های مختلف در بازار‌های بین المللی و داخلی در نوسانات قیمت‌ها اثر گذار خواهند بود و باعث از بین رفتن این پایداری خواهند شد.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢عماد جعفری، کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با نبض بازار پیرامون وضعیت قیمت خودرو در هفته چهارم آبان ماه ۱۴۰۳، گفت: اگر چه خیلی‌ها اعتقاد دارند بعد از انتخابات آمریکا و با آمدن ترامپ واردات بسته می‌شود و قیمت خودرو بالا می‌رود، نظر بنده این است که حرف‌های زده شده تبلیغات رسانه‌ای است چرا که ترامپ نیامده بالای سر مردم ایران ببیند خودرو وارد می‌شود یا نمی‌شود.

💢وی افزود: حضور ترامپ هیچ تاثیری بر روی واردات خودرو نخواهد گذاشت مگر اینکه مانند دور دوم ریاست جمهوری آقای روحانی افراد سود جویی مانند آقای شریعتمداری که بخاطر منافع شخصیشان جلوی واردات خودرو را بگیرند و به یکسری شرکت‌ها که عمدتا چینی هستند بال و پر بدهند و بخاطر جیب خودشان جلوی واردات را بگیرند.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢مصطفی صفاری، کارشناس بازار‌های مالی در گفتگو با نبض بازار پیرامون وضعیت قیمت دلار در هفته چهارم آبان ماه ۱۴۰۳، گفت: شروع به کار ترامپ بیست ژانویه خواهد بود و تا دوماه دیگه اتفاق خاصی خواهد افتاد و فکر اینکه دلار جهش می‌کند اشتباه است، ترام اعلام کرده است که با حضور من جنگ‌ها پایان خواهد یافت پس این اتفاق مثبتی خواهد بود و به نظر نمی‌رسد رشدی داشته باشد.

💢وی افزود: انتظار می‌رود که بازار سهام روند مثبتی را آغاز کند، اما قیمت دلار در هفته‌های پیش رو ثابت خواهد بود و می‌توان پیش بینی کرد کاهش محدودی را تجربه کند، قیمت طلا و سکه هم با پیروی از اونس جهانی نمی‌توان انتظار داشت رشد خاصی داشته باشد.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢رییس اتحادیه فروشندگان مرغ گوشتی و ماهی در گفت‌وگو با نبض بازار با اشاره به روند صعودی قیمت مرغ در بازار اظهار کرد: در دو ماه اخیر قیمت مرغ با افزایش روبرو شد که از جمله دلایل آن می‌توان به کاهش عرضه از سمت مرغداران برای کشتارگاه و همچنین کاهش جوجه‌ریزی اشاره کرد که منجر به افزایش قیمت‌ها شده بود.

💢مهدی یوسف خانی با بیان اینکه قیمت مرغ در بازار متعادل خواهد شد، بیان کرد: الان دو، سه روز است که عرضه مرغ در بازار زیاده شده و این مسئله موجب شده که قیمت‌ها نیز با کاهش روبرو شود، این روند طی روزهای آینده نیز کماکان ادامه خواهد داشت و امید می‌رود که دوباره بتوانیم به نرخ مصوب دست پیدا کنیم.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢وحید شقاقی شهری، اقتصاددان در گفتگو با نبض بازار پیرامون ایرادات لایحه بودجه ۱۴۰۴، گفت: بودجه ۱۴۰۴ از لحاظ ساختار و کلیات تفاوتی با لوایح قبلی ندارد، شفافیت تنها حسن این لایحه است که طبق تکلیف برنامه هفتم، فرا بودجه ایی‌ها در داخل بودجه قرار گرفتند، تحویل نفت به نهاد‌های مختلف، پرداخت بدهی دولت به بانک‌ها و سایر سازمان‌ها از جمله موارد فرا بودجه‌ای بود که شکل درست به خود گرفتند.

💢لایحه امسال برای تحقق اهداف رشد اقتصادی ۸ درصد، بهره بری ۲/۸ درصدی، ایجاد یک میلیون شغل، تحریک طرف تقاضای اقتصاد، رشد صادارات غیر نفتی، اجتناب از کسری بودجه و مهار تورم کفایت لازم را ندارد، وقتی لایحه بودجه نتواند اهداف کلان برنامه را پوشش دهد می‌شود گذران یک روزمره زندگی ایرانی‌ها و این بسیار نگران کننده است.
 
⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢احمد نعمت بخش دبیر انجمن خودروسازان ایران در گفت‌وگو با نبض بازار با بیان اینکه با انجام واردات خودروی نو، کیفیت محصولات خودروسازان داخل بهبود بخشیده خواهد شد، گفت: طی چند سال گذشته واردات خودرو به دلیل مسائل ارزی ممنوع بود نه حمایت از تولید داخل اما بعد از انجام واردات، بازار خودرو رقابتی شده و تولیدکنندگان داخل تلاش می‌کنند تا محصولات بهتری وارد بازار کنند.

💢وی با اشاره به خساراتی که عدم واردات به بازار خودرو وارد کرد، گفت: متاسفانه عدم واردات خودرو در سال‌های گذشته موجب افزایش نجومی قیمت خودروهای خارجی داخل کشور شد، از آنجا که قیمت هر کالایی به واسطه عرضه و تقاضا تعیین می‌شود، وقتی عرضه کالا کاهش می‌یابد، قیمت بالا می‌رود اما وقتی واردات صورت گیرد، بالطبع قیمت‌ها نیز متعادل می‌شود.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢فیروز نادری کارشناس صعنت خودرو در گفتگو با نبض بازار پیرامون اختصاص بودجه ۲ میلیارد یورویی برای واردات خودرو، گفت: وضعیت کنونی بازار خوب است چرا که واردات به خوبی در حال انجام است و بازار را کنترل کرده، سال گذشته با افزایش قیمت دلار و طلا شاهد حرکت صعودی در بازار خودرو بودیم، اما در حال حاظر با وجود افزایش نرخ ارز، شاهد ثبات در بازار خودرو هستیم.

💢وی ادامه داد: در وضعیت فعلی کشور بودجه ۲ میلیارد یورویی خوب است و تاثیرش را بر روی بازار خواهد گذاشت، در حال حاظر واردات به خوبی انجام می‌شود، شرکت‌های وارد کننده و مونتاژی افزایش پیدا کرده و بازار خودرو را تا حدودی کنترل کرده اند، در بازار عرضه از تقاضا پیشی گرفته است.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢مهدی پاوزکی، اقتصاددان و استاد دانشگاه در گفتگو با نبض بازار پیرامون وضعیت نرخ تورم در کشور، گفت: در سایت مرکز آمار یک تورمی داریم که نرخ تورم کل است و شامل ۳۵۰ قلم کالا، در خیلی از مواقع قطعا نرخ تورم مواد غذایی یا مسکن بیشتر از متوسط بوده است.

💢پاوزکی افزود: ما با مشکل تورم برخورد علمی نمی کنیم، یکی از مهم‌ترین دلایل تورم در اقتصاد ایران حجم فزاینده نقدینگی است و این نقدینگی یکی از عوامل کسری بودجه است، وقتی مخارج دولت بیش از در آمد باشد منتج به کسری بودجه می‌شود و کسری بودجه حجم نقدینگی را بالا می‌برد که به دنبال آن بانک مرکزی با قدرت برای جبران وضعیت پیش آمده پول چاپ می‌کند.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢معاون اسبق هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه افزایش نرخ سوخت هواپیما باید با دقت بیشتری صورت بگیرد، عنوان کرد: اگر افزایش نرخ سوخت هواپیما به یک باره با افزایش یازده برابری روبرو شود مشکل زیادی برای مردم به همراه خواهد آورد و ضربه سنگینی به جیب آنان وارد می‌کند، این امر باید به صورت تدریجی انجام شود تا برای مردم ایجاد مشکل نکند.

💢وی گفت: با افزایش یازده برابری نرخ سوخت هواپیما در واقع شرکت نفت به دنبال این است که قیمت سوخت را با همان نرخ تمام شده سوخت محاسبه کند و آن را از شرکت‌های هواپیمایی دریافت کند، اما این اقدام طبیعتاً تاثیر مثبتی برقیمت‌های جدید نخواهد گذاشت.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢عباداله محمدولی کارشناس بازار طلا و سکه در گفت‌وگو با نبض بازار اظهار کرد: افزایش قیمت اونس جهانی طلا طی هفته گذشته موجب تاثیر بر روی بازار داخلی و بالطبع افزایش آن شده، تا جایی که در طول چند سال گذشته برای اولین بار شاهد هستیم که هر انس جهانی طلا از ۲۵۰۰ دلار افزایش کرده و به حدود ۲۷۰۰ رسیده است.

💢محمدولی ادامه داد: علاوه بر آن مسائل سیاسی، نظامی و تنش‌هایی که طی هفته‌های گذشته در منطقه شاهد بودیم نیز بر بازار داخلی تاثیر گذاشته است به همین دلیل شاهد نوساناتی در بازار طلا و سکه بودیم، اما فارغ از این جریانات سیاسی و بحث‌های تنشی، بازار در حال حاضر یک روند نرمال را طی می‌کند.

💢وی بیان کرد: اگر بحث آتش بس در منطقه جدی شود و سایر کشورها اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کنند و این رژیم دست از تجاوزگری‌هایش بردارد، همگی بر روی بازار طلا و سکه تاثیرگذار خواهد بود و با کاهش قیمت‌ها روبرو می‌شویم، در غیر این صورت ما با شیب ملایم قیمت ها روبرو خواهیم بود.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢مسیح فرزانه کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با نبض بازار پیرامون وضعیت بازار خودرو در هفته سوم آبان ماه، گفت: بازار خودرو از ابتدای سال ۱۴۰۳ با شدت بیشتری نسبت به سال‌های گذشته درگیر رکود شده است، فاز اول این رکود بهار و بعد از آن تابستان بوده، طبق سال‌های گذشته در پاییز رکود بازار عمیق‌تر شده و الان در همین وضعیت معاملات انجام می‌شود.

💢وی افزود: در تمام هفته‌های ماه مهر و آبان رکود عمیق‌تر شده و یکی از دلایل مهم آن شرایط و تحولات منطقه بوده که شرایط بازار را تشدید کرده است، هر چند که قیمت دلار تحت تاثیر شرایط منطقه روند رو به رشدی داشته، اما مدتی هست که میزان تاثیر پذیری قیمت خودرو از ارز کاهش پیدا کرده است.

💢ایشان مطرح کرد: سیاست گذار با بازار سازی که صورت می‌داد می‌توانست قیمت دلار را تا حدودی کنترل کند، مصرف کننده ایی به بازار می‌آید که کامل تحولات را دنبال می‌کند و این عدم ثبات شرایط سیاسی به رکود بازار کمک کرده است و دور از انتظار نیست که تا دی ماه همین روند ادامه پیدا کند.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢هومن عمیدی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با نبض بازار درباره روند بازار سرمایه تا آخر هفته جاری اظهار کرد: با توجه به ورود جریان نقدینگی به بازار سرمایه پیش بینی می‌شود که اگر اتفاق خاصی رخ ندهد یا با تنش جدیدی در منطقه روبر نشویم، روند صعودی بورس تا پایان هفته جاری همچنان تداوم داشته باشد.

💢 عمیدی با اشاره به عواملی که منجر به صعودی شدن بازار سرمایه شده، عنوان کرد: یکی از عوامل مهم صعودی شدن بازار، ارزندگی خود بورس است، در حال حاضر به دلیل افت‌های پی در پی که پیش از در بازار سرمایه داشتیم قیمت سهام به کف خود رسیده و همین امر موجب شده تا قیمت‌ها برای خرید سرمایه گذاران جذاب به نظر برسند.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢رحمان سعادت، کارشناس اقتصادی در گفتگو با نبض بازار پیرامون وضعیت قیمت دلار در هفته سوم آبان ماه، گفت: چیزی که از بررسی روند قیمت ارز و اتفاقات منطقه نشان می‌دهد، قبل از حملات ایران و رژیم صهیونیستی بازار یک انتظاراتی دارد و این انتظارات موجب افزایش قیمت دلار خواهد شد.

💢وی افزود: احتمال وقوع وعده صادق ۳ وجود دارد و تا زمانی که این عملیات صورت بگیرد شاهد افزایش قیمت ارز خواهیم بود، اگر پاسخ شدیدی از سوی ایران صورت بگیرد این افزایش قیمت ادامه می‌پیدا می‌کند، اما اگر عملیات شدتی نداشته باشد می‌توان انتظار کاهش قیمت ارز را داشته باشیم.

💢ایشان ادامه داد: باید منتظر باشیم و ببینیم پاسخ ایران به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به چه شکل است، نکته مهم دیگر نزدیکی به انتخابات آمریکا هست و طبیعتا نتیجه انتخابات بر روی بازار‌های مالی جهان و خصوصا ایران تاثیر گذار خواهد بود.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢حمیدرضا دانش کاظمی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با نبض بازار پیرامون وضعیت نابسامان بازار سرمایه، گفت: در شرایط فعلی ریسک سیستماتیک به شدت بالا است، وقتی این ریسک بالا باشد روابط علی و معلولی اقتصاد بهم می‌خورد، ما بعد از گذشت جنگ تحمیلی زمانی که قیمت دلار افزایش پیدا می‌کرد، بازار سرمایه روی خوش نشان می‌داد و شاخص کل سبز می‌شد، بازار مسکن هم رفتارش با بازار ارز همسو بود.

💢وی ادامه داد: در حال حاظر مشکل بازار سرمایه انتخاب و عدم انتخاب وزیر یا مسئول نیست، وقتی ریسک سیستماتیک بر روی بازار‌ها مالی احساس می‌شود و با خطر وضعیت نامعلوم مواجه می‌شود، بازار‌های مالی با افزایش قیمت ارز همسو نخواهند بود بلکه ممکن است تاثیر عکس بگذارد، در چنین شرایطی بازار ارز و طلا روی خوش به وضعیت ریسک نشان می‌دهند و افزایش تقاضا صورت می‌گیرد.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢رحیمی‌نژاد متخصص صنعت خودرو گفت: اگر نصف ارزی که به مدیران خودرو و کرمان موتور داده می‌شود به ایران خودرو و سایپا اختصاص می‌یافت همه مشکلات بازار خودرو حل می‌شد و یا اینکه اگر نصف ارزی که به این دو شرکت داده می‌شود به واردکننده‌های محصولات با کیفیت کره و ژاپنی داده می‌شد بسیاری از نیازهای بازار برطرف می‌شد.

💢وی تاکید کرد: در حال حاضر، بزرگ‌ترین معضل بازار و صنعت خودروی ما شرکت‌های مدیران خودرو و کرمان موتور هستند که به صورت انحصاری بی‌کیفیت‌ترین محصولات چینی را وارد کشور می‌کنند و موجب از بین رفتن حجم زیادی ارز می‌شوند.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢 موتمنی رییس سابق اتحادیه فروشندگان خودرو گفت: در سال‌هایی که واردات خودرو در ایران ممنوع بود، مشتری برای خرید خودرو مبلغ بیشتری پرداخت می‌کرد اما کیفیت خودروهایی که تحویل مشتریان می‌شد مناسب نبوده و هزینه‌ها بالا بود یعنی مشتری برای خرید خودرو دو بار پول پرداخت می‌کرد، یک بار برای خرید خودرو و یک بار برای تامین قطعات یدکی، چرا که تولیدات داخلی از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و در مدت زمان کوتاهی پس از خرید نیا به تعمیر دارند.

💢 وی همچنین با اشاره به اینکه واردات خودرو منجر به بهبود کیفیت خودروهای داخلی خواهد شد، عنوان کرد: سازمان استاندارد حدود چند سال پیش هر سه ماه یا هر دو ماه گزارش خود را در زمینه کیفیت خودروها ارائه می‌کرد اما در حال حاضر از این اقدام امتناع می‌کند. در حال حاضر خودروهای داخلی چه ارزان قیمت چه گران قیمت، از هر نظر مصرف سوخت یا قطعات از استاندارد پایینی برخوردار هستند.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar


💢مرتضی مصطفوی، کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با نبض بازار پیرامون اختصاص بودجه ۲ میلیارد دلاری برای واردات خودرو، گفت: دهک یک تا چهار جامعه ما تقریبا خودرو ندارند و غالبا دهک شش به بالا دارای خودرو هستند، دهک پایین جامعه اصلا نان شب ندارند که بخواهند به فکر خودرو باشند، بحث واردات خودرو‌های با کیفیت به رفاه دهک‌های بالا جامعه کمک می‌کند.

💢این کارشناس افزود: زمانی که دولت می‌گوید ۲ میلیارد دلار اختصاص می‌دهم برای واردات، در واقع زمینه ایجاد رانت را فراهم می‌کند، این دو میلیارد دلار برای رفاه طبقه بالای جامعه است نه توزیع عادلانه امکانات، چون طبقه ضعیف ما خودرو ندارد و اصلا نمی‌توانند به خودرو فکر کنند، با این ۲ میلیارد دلار به بروز آقا زاده‌های جدیدی کمک می‌کنیم و در قیمت کاهش تاثیری نمی‌گذاریم.

⬅️برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

@nabzebaazaar

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.