همسفر


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


ارتباط باادمین
@Sina555b
ارتباط، سوژه و تبلیغات
لینک عضویت در کانال همسفر
https://t.me/joinchat/AAAAAEEl9ZbpW9IOMQhHsg

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


⭕️ ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا شروع شد!🗽

⚜️ آسان ترین راه مهاجرت به آمریکا

✅ بدون نیاز به پاسپورت
✅ ثبت نام آنلاین و سریع
✅ بدون شرط سنی و مدرک زبان

🔥 شانس خود را برای دریافت اقامت دائم آمریکا از دست ندهید!


✅ نرخ ثبت نام لاتاری

💢 متقاضی اصلی: ۲۰۰ هزار تومان

💢 همسر: ۱۵۰ هزار تومان

💢 هر فرزند زیر ۲۱ سال: ۵۰ هزار تومان

🔴ثبت نام دوشانسه قیمت ها دو برابر می‌شوند.




🌐 لینک ثبت نام:
👇👇👇👇👇👇


favisa.ir/dv


کد تخفیف %:UKN2025


دست کم ۱۷ پناهجو در پی غرق شدن قایق در #یونان جان باختند


🔸️مقامات یونانی روز چهارشنبه از آغاز عملیات نجات در آب‌های جنوب غربی این کشور برای کمک به پناهجویان حادثه دیده پس از غرق شدن قایق حامل آنها خبر دادند.


@mohajerat002020


۴۲۲هزار پناهجوی اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۲ حکم ترک خاک گرفتند

به گفته اداره آمار اتحادیه اروپا "یورواستات" واقع در لوکزامبورگ، ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۲ از ۴۲۲ هزار مهاجر که به صورت غیرقانونی در این کشورها اقامت داشته‌اند خواسته‌اند که از کشور خارج شوند که این آمار نسبت به سال قبل از آن افزایشی ۲۳درصدی نشان می‌دهد.
گفته می‌شود که در این زمینه فرانسه در بین کشورهای اتحادیه اروپا "پیشتاز" بوده است. دولت فرانسه در سال مذکور حدود ۱۳۶ هزار مهاجر را به ترک کشور فراخوانده است.
به گفته یورواستات، اکثر مهاجرانی که درخواست ترک کشور شاملشان شد شهروندان کشورهای الجزایر، مراکش و پاکستان بوده‌اند.
مطابق این تصمیم‌ها، حدود ۹۷ هزار پناهجو اقدام به ترک اروپا کردند که عمده آنان به کشورهای آلبانی، گرجستان و سوریه بازگشتند.
طبق آمار منتشر شده، نزدیک به یک میلیون نفر نیز بدون اجازه معتبر در اتحادیه اروپا اقامت داشته‌اند. این رقم حاکی از افزایش ۵۹ درصدی در مقایسه با سال ۲۰۲۱ است.
گفته می‌شود که اکثر این افراد که در مجارستان و سپس در آلمان و ایتالیا ثبت شده‌اند اتباع سوریه، افغانستان و مراکش هستند.
آمار اعلام شده همچنین از جلوگیری از ورود ۱۴۱ هزار مهاجر به ۲۷ کشور اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۲ حکایت دارد.

🔗منبع: Euronews

@mohajerat002020


🇮🇷ایرانیان انگلیس🇬🇧 dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
بلاخره اون چیزی رو که مدتها منتظرش بودیم داره رخ میده و انجام میشه ما چند روز پیش گفتیم که وزارت کشور درحال ارسال نامه به پناهجوها با ملیت ایرانی و عراقی هستش و این خبر خوشایند و خوشحال کننده میتونه امیدی باشه بر اتفاقات و تنش های که باعث اذیت شدن پناهجو ها و استرس هایی که به اون ها وارد شد امیدواریم تمامی دوستانمون موفق باشن و خوشحال

لطفا پست رو برای بقیه دوستانتون هم بفرستین دمتون گرم❤️
اگه از اکسپلور میایی فالو یادت نره❤️
بقیه پست هامون هم ببینین
____
#ایرانیان_لیورپول #بریتانیا #مهاجرت #پناهندگی  #انگلیس #خبرداغ #خبرفوری #ایرانیان_بریتانیا #اکسپلورر
‌‌‎# انگلیس اخبارانگلیس #ایرانیان_
‌‏#iranianuk #britain #bbcnews
‌‏‌‌‎#پناهنده #پناهجو #refugee #mahsaamini #asylumseekers
‌‌‎انقلاب  #ازادی #مهاجرت # #بریتانیا #سیستم #تهران #ایران #جنوب #دریا زندگی# 

لینک عضویت در #کانال تلگرامی#اخبار #انگلیس🇮🇷🇬🇧
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🆔@Akhbar_UK🇮🇷🇬🇧


🙏 #از اینکه کانال ما را به دوستان خود معرفی می‌کنید سپاسگزاریم 🙏


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
تهدید به اخراج پناهجویان از #ترکیه



به محض اینکه به قدرت برسم
همه پناهجویان رو به خونشون میفرستم.


@mohajerat002020


🇮🇷ایرانیان انگلیس🇬🇧 dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
تعیین تکلیف پناهجویان در #بریتانیاو آلمان

لینک عضویت در #کانال تلگرامی#اخبار #انگلیس🇮🇷🇬🇧
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🆔@Akhbar_UK🇮🇷🇬🇧


🙏 #از اینکه کانال ما را به دوستان خود معرفی می‌کنید سپاسگزاریم 🙏


مقایسه دو کشور آلمان و نروژ برای تحصیل و زندگی
🇩🇪🇳🇴

هر آنچه از گذشتگان آموخته ایم به آیندگان می آموزیم ⁣💕


👈 تحصیل در مقطع ارشد در نروژ رایگانه، در آلمان یه مقدار شهریه داره. حقوق پی اچ دی در نروژ بیشتره. درآمد به طور کلی در نروژ بیشتره

👈 قیمت مواد غذایی و خونه توی نروژ خیلی بیشتره (بین ۱.۵ تا ۲ برابر). تفاوت قیمت پوشاک و لوازم الکترونیکی فاحش نیست. البته توی نروژ جنس ارزون تقریبا گیر نمیاد (برخلاف آلمان)

👈 در نروژ اگر مشغول به کار باشید، تنها با پرداخت ۱۵ درصد از قیمت خونه، میتونین صاحب خونه بشید و بقیه رو به صورت اقساط پرداخت کنید. در آلمان این آپشن وجود نداره (شاید آپشن های دیگه ای وجود داشته باشه)

👈 تقریبا همه نروژی ها میتونن انگلیسی صحبت کنن ولی خیلی از آلمانی ها نمیتونن (هرچند در نهایت برای کار و زندگی، چه نروژ باشین چه آلمان یادگیری زبان اون کشور ضروریه)

👈 شرایط اقامت در نروژ از آلمان بهتره. اگه سه سال توی نروژ کار کنید و مالیات بپردازید (درآمد بالاتر از یه حد مشخص) میتونید اقامت دائم بگیرید‌. این عدد در مورد آلمان فکر میکنم ۵ ساله

👈 نروژ از آلمان تمیزتر و از نظر جاذبه های طبیعی خیلی قشنگتره. آب و هوای آلمان (به نسبت نروژ) به ایران شبیه تره. آلمان تابستون داره، گاهی برف داره... ولی نروژ اکثرا سرده و برف زیاد داره. به هم ریختگی شب و روز هم طبیعتا در نروژ ‌که شمالی تره مشهودتره. که البته هم میتونه قشنگ باشه هم آزاردهنده

👈 آلمان هم پرجمعیت تره، هم تراکم جمعیتش بیشتره. وسعت نروژ کمی از آلمان بیشتره، درحالیکه جمعیت آلمان ۱۵ برابر نروژه

👈 آلمان صنعتی تره و سیستم حمل و نقل قوی تری داره. شهرهای بزرگتر و امکانات بیشتری داره. در حالیکه نروژ عملا کلانشهر نداره. نرخ بیکاری در هر دو کشور پایینه

👈 با توجه به اینکه بعد بحران سوریه، آلمان پناهجوی زیادی قبول کرده، اونجا مهاجر زیاد هست. برای مثال توی تروندهایم، به طور تقریبی از هر ۱۰ نفر ۹ نفر نروژی ان. توی درسدن آلمان، از هر ۱۰ نفر ۶ نفر آلمانی ان. البته از اون طرف، امکانات بیشتری برای مهاجرها موجوده (مثلا توی تروندهایم رستوران ایرانی نداریم ولی توی خیلی از شهرهای آلمان داریم)

👈 نروژ جامعه ی فلتی داره. توی دانشگاه از دانشجوی لیسانس تا استاد دانشگاه تا خدماتی، همه همدیگه رو به اسم کوچک صدا میکنن. توی آلمان، القاب خیلی مهمه. اگه به یه فول پروفسور بگی دکتر، طرف ناراحت میشه (این رو تعمیم بدید به کل جامعه). از اون طرف توی آلمان پیشرفت مهمه. مهمه که از بقیه بهتر باشید. رقابت معنا داره. تشویق میشید که بالاتر برید. ولی توی نروژ همه با هم برابرن

👈 زبان آلمانی خیلی پرکاربردتر از زبان نروژیه، چون هم جمعیتش بیشتره و هم زبان اتریش و بخش هایی از سوئیس و بلژیک آلمانیه. در حالیکه نروژی ها فقط میتونن با خودشون و سوئدی ها حرف بزنن (و این موضوع زبان از نظر کاری هم طبیعتا مهمه‌. کسی که آلمانی یاد گرفته میتونه اتریش هم دنبال کار بگرده،...)

در نهایت، شخصا فکر می‌کنم اینکه مثلا توی یه کشور بعد ۵ سال بشه خونه خرید توی کشور دیگه بعد ۷ سال، انتخابتون کشور اول باشه، کار درستی نیست. شما توی هر کدوم کار پیدا کنید خونه رو می خرید. به نظرم باید مزایا و معایب رو از راه های مختلف پیدا کنيد و بسنجید، و ببینید آیا ویژگی تعیین کننده ای هست که بیش از اندازه خوب/بد باشه. اگه نبود، هر دوتاش اوکیه و الان هر انتخابی داشته باشید بعدا حسرت نمی‌خورید.


💥 با به اشتراک گذاشتن تجربیاتمان، این فرهنگ زیبا را پاس میداریم و برای آیندگانمان، گذشته ای نیکو به یادگار خواهیم گذاشت ✨

@mohajerat002020


🇮🇷ایرانیان انگلیس🇬🇧 dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
بوریس جانسون: ‏تمام پناهندگانی که از اول سال ۲۰۲۲ با قایق یا به هر روش مشابهی به بریتانیا [گفته می‌شود حداقل سه هزار نفر ایرانی در میان آنها وجود دارد] رسیدند به کشور رواندا در آفریقا فرستاده خواهند شد.

مقایسه کنید با حضور مهاجران افغانستانی در
ایران و پذیرش آنها توسط دولت و مردم


لینک عضویت در #کانال تلگرامی#اخبار #انگلیس🇮🇷🇬🇧
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🆔@Akhbar_UK🇮🇷🇬🇧


🙏 #از اینکه کانال ما را به دوستان خود معرفی می‌کنید سپاسگزاریم 🙏


🇮🇷ایرانیان انگلیس🇬🇧 dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
داستان واقعی حسن به همراه دوستش از 🇸🇪سوئد به 🇨🇦کانادا به مدت ۳۷ روز با قایق بادبانی

متاسفانه چند روز پیش رادیو #فردا اخباری از رسانه خود در این مورد انتشار داد که دور از واقعیت بود


لینک عضویت در #کانال #ایرانیان #انگلیس🇮🇷🇬🇧
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🆔@lranian_England🇮🇷🇬🇧


🙏 #از اینکه کانال ما را به دوستان خود معرفی می‌کنید سپاسگزاریم 🙏


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
#داستان عجیب یک سفر؛ کوروش یک پناهجوی #ایرانی است که می‌گوید برای رسیدن به کانادا از اروپا «۳۷ روز» در یک قایق بادبانی به سر برده و از دل اقیانوس خود را به مقصد رسانده است. او می‌گوید در این راه چند بار تا یک قدمی مرگ رفته بود.


‍ #روسیه و #فنلاند مسیر جدید قاچاقچیان انسان به‌سوی اتحادیه اروپا




قاچاقچیان انسان پس از مواجهه با کنترل شدید مرزی در لهستان و کشورهای حاشیه دریای بالتیک، مسیرهای منتهی به اتحادیه اروپا از بلاروس را رها کرده و اکنون به مسیر روسیه – فنلاند به عنوان بهترین مسیر برای مهاجرت های غیرقانونی رو آورده اند.

به نقل از تارنمای خبری رمیکس مجارستان، یک شرکت اطلاعاتی و ارزیابی خطر که عملکرد انجمن های کرد و عرب را در شبکه های اجتماعی تحلیل می کند، اعلام کرد که از اواسط ماه نوامبر (اواخر آبان)، قاچاقچیان انسان در زمینه مسیر مهاجرتی روسیه – فنلاند به اتحادیه اروپا تبلیغات کرده اند
مونیکا ریچر رئیس شرکت تحلیلی «سمانتیک ویژنز» گفت: در حال حاضر، بسیار سخت است که بگوییم آیا این به مسیری جدید برای جریان مهاجرتی تبدیل می شود و اینکه شاهد ورود افرادی از مرز فنلاند خواهیم بود. اما در شبکه های اجتماعی، واکنش ها بسیار مثبت بوده است.
میلا مرتنیمی مدیر ارتباطات خدمات اطلاعات فنلاند(SUPO) نیز تائید کرد که سرویس های امنیتی شاهد افزایشی در بازاریابی آنلاین برای مسیر مهاجرتی روسیه – فنلاند بوده اند.
وی در عین حال تاکید کرد که افزایش بازاریابی در مورد یک مسیر خاص لزوما به منزله استفاده از آن مسیر نیست.
در ماه گذشته میلادی در میان اوج بحران مرزی اتحادیه اروپا – بلاروس، ماریا اوهیسالو وزیر کشور فنلاند اعلام کرد در صورتی که روسیه شبیه به دولت بلاروس رفتار کند، فنلاند مرزهای خود را خواهد بست.
در همین حال، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه مهاجرت غیرقانونی از کشورش به کشورهای اروپایی را رد کرده است.
بلاروس و لهستان درگیر مناقشه ای مرزی بر سر پناهجویانی هستند که مدت هاست در مرز دو کشور چادر زده اند و منتظر ورود به اروپا هستند.
 مساله پناهجویان در مرز بلاروس و لهستان در هفته های اخیر موجب تنش شدید بین بلاروس و غرب شده است و مقام های غربی روسیه را نیز در وضعیت بوجود آمده مقصر می دانند.  
پناهجویان با چالش سخت تری برای ورود به اتحادیه اروپا روبه رو هستند. تحت فشار اتحادیه اروپا، شرکت های هواپیمایی پروازها از خاورمیانه به بلاروس را محدود و بسیاری از آژانس های مسافرتی در منطقه فروش بلیط هواپیما به این جمهوری شوروی سابق را متوقف کرده اند.
لهستان بیش از ۲۰ هزار گارد مرزی، نظامی و پلیس در منطقه مرزی مستقر کرده و مقام های بلاروس نیز بسیاری از پناهجویان را به مینسک بازگردانده اند تا آنها را راهی کشورهایشان کنند.
 نزدیک به ۲ هزار پناهجو عمدتاً اهل خاورمیانه، نزدیک مرز بلاروس با لهستان در شرایط بسیار دشوار مستقر شده اند.

@mohajerat002020


بعد از آلمان ، #ایرلند نیز قصد دارد به پناهجویان و مهاجران بی جواب و بی مدرک ویزای اقامت عطا کند



این خبر خوبی برای همه پناهجویان می‌تواند باشد

وزرای دولت ایرلند طرحی برای ارائه به پارلمان آماده کرده اند که به پناهجویان و مهاجران بی جوابی که بیش از دو سال است در خاک ایرلند زندگی می‌کنند و هیچ مشکل قضایی نداشته اند اجازه می‌دهد برای اخذ ویزای موقت اقدام کنند

وزیر دولت ایرلند گفته ازین پس مهاجران بی جواب نباید در سایه ها زندگی کنند او گفته هزاران انسان عادی در بین ما زندگی می‌کنند که از حقوق خود بهرمند نیستند،آنها بچهایشان را به مدرسه میفرستند،کار می‌کنند و درس می‌توانند اما ویزای اقامت و مدارک ندارند او گفت باید به این قشر جامعه هم مثل دیگران حق ویزا داد

این طرح بعد از سال نو در مجلس مطرح شده و به رای گیری گذاشته می‌شود


@mohajerat002020


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
درپی غرق شدن ۲۷ مهاجر در کانال مانش، بریتانیا و فرانسه بر مقابله با قاچاق انسان تاکید کردند.

نیلوفر پورابراهیم از بندر کاله در شمال فرانسه گزارش می‌دهد

@mohajerat002020


#حسین امیرعبدالهیان، وزیر خارجه با اشاره به نگرانی برخی ایرانیان دوتابعیتی از دستگیری هنگام ورود در فرودگاه، گفت از هفته آینده یک سامانه برای استعلام ورود و خروج بدون مشکل به کشور راه‌اندازی می‌کنیم و اگر فرد مشکل نداشته باشد، وزارت خارجه ورود و خروج بدون مشکل را تضمین می‌کند


😂😂قبلش استعلام کنید ببینید اگر برگردید شما را در گونی میکنند یا نه


@mohajerat002020


🔶 مرکل: تا ۴۰ هزار شهروند افغانستان باید به آلمان منتقل شوند

روز سه‌شنبه ۳۱ اوت آخرین نظامیان آمریکایی در حالی فرودگاه کابل را ترک کردند که هنوز هزاران شهروند افغانستان در پی راهی برای خروج از کشور هستند.

با توجه به تسلط سریع و غافلگیرکننده نیروهای طالبان بر کابل آمریکا و متحدانش نتوانستند تا پایان حضور خود در افغانستان همه کسانی که واجد شرایط به شمار می‌روند را از کشور خارج کنند.
آنگلا مرکل در یک کنفرانس خبری مشترک با همتای اتریشی خود در برلین گفت از این حرکت می‌کند که هنوز بین ۱۰ تا ۴۰ هزار شهروند افغان باید به آلمان منتقل شوند.
صدراعظم آلمان می‌گوید این افراد از جمله همکاران محلی نهادهای آلمانی و بستگان آنها هستند که شمار دقیق آنها باید مشخص شود.
هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان ابراز امیدواری کرده که اسلامگرایان افراطی طالبان برای خارج کردن شهروندان واجد شرایط از افغانستان همکاری کنند.
@dw_farsi


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
♦️#شایعه دروغین باز شدن مرز #ترکیه و #اروپا


طی دو روز گذشته بسیاری از پناهجویان افغان که به شایعات تیک تاک و اخبار دروغین بعضی از شبکه های اجتماعی باور کرده بودند به سمت مرز های زمینه ترکیه با یونان و بلغارستان هجوم برده بودند و اما همگی برگشتند یا در دام پلیس افتادند.

لطفا هر خبری را باید از منابع معتبر بخوانید و بشنوید. به شایعات صفحات اینترنتی، شنیده های دوستان و آشنایان اعتماد نکنید. چنانچه مرز باز شود تمام شبکه های داخلی و خارجی پوشش خواهد داد و مطمئن باشید بی خبر نمی مانید.


@mohajerat002020


⭕️اعلام آمادگی ١٣ کشور برای پذیرش موقت پناهجویان افغانستان

بنابر اعلام وزارت خارجه آمریکا، ١٣ کشور با اسکان پناهجویان افغان موافقت کرده‌اند.

به گزارش آواتودی، پناهجویان افغانی که آینده پذیرش‌ آنها در ایالات متحده تاکنون مشخص نیست، به یکی از این ١٣ کشور انتقال داده خواهد شد.

به گفته آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا تعدادی از پناهجویان افغان به کشورهای، آلبانی، کانادا، کلمبیا، کاستاریکا، شیلی، کوزوو، مقدونیه‌ا‌ی شمالی، مکزیکو، لهستان، قطر، اوگاندا، رواندا و اوکراین انتقال داده خواهد شد.

بر اساس آنچه پیشتر در این زمینه اعلام شده است دولت‌های آمریکا و کانادا به ترتیب ٣٠ و ٢٠ هزار پناهجوی افغان را که از دست طالبان فرار کرده‌اند به عنوان پناهجو خواهند پذیرفت.

@mohajerat002020


ایرانی ها به دنبال‌خرید تذکره افغان ها هستند


موج مهاجرت افغان ها باعث شده عده ای به فکر خرید کارت شناسایی افغان ها باشند و مبلغ های زیادی برای کارت های جعلی پرداخت کنند .


@mohajerat002020


💢بحران ورود مهاجران غیرقانونی از مرز لیتوانی؛ ۳ هزار نفر در یک ماه بازداشت شدند

مرزبانی لیتوانی روز چهارشنبه ۲۸ ژوئیه (۶ مرداد) اعلام کرد با دستگیری ۱۷۱ مهاجر غیرقانونی که سه‌شنبه شب وارد مرزهای این کشور شده بودند، تعداد کل مهاجران بازداشت‌شده در سال جاری به ۳ هزار و ۲۷ نفر رسیده است.

مقامات لیتوانی گفته‌اند این گروه از مهاجران که همگی از عراق آمده و در حال تلاش برای گذر از مرز بلاروس به لیتوانی بودند، در یکی از مراکز نگهداری مهاجران در این کشور استقرار پیدا خواهند کرد. لیتوانی پیشتر مدرسه‌ای در یکی از روستاهای جنوب این کشور را به اردوگاهی برای اسکان پناهجویان تبدیل کرده بود.
@mohajerat002020


🇸🇪ایرانیان_ سوئد🇮🇷 dan repost
🔴2پناهجوی ایرانی از گوتنبرگ سوئد با قایق موتوری بادبانی به مونترال کانادا رسیدن
( نقشه مربوط به دو پناهجو ایرانی میباشد )
این دو پناهجو پس از دریافت حکم اخراج و مدتی سیاه زندگی کردن در شرایط سخت مجبور شدن پس از ۶سال به کانادا بروند

این دو پناهجو پس از #۳۷روز با عبور از اقیانوس اطلس با کمک گشت ساحلی به کانادا رسیدن

متاسفانه پس از حدودا #۴روز نزدیکی #ایسلند موتور قایق آنها دچار مشکل شده ولی آنها از طریق بادبادنی قایق ادامه مسیر دادن و در نهایت به مونترال کانادا رسیدن درحال حاظر در #قرنطینه به سر میبرنند

طبق صحبتهای ادمین کانال با این دو عزیز در مسیر با شرایط نامناسب هوا کمبود آب و غذامواجه شدن واگر دوباره بخواهند این مسیر را امتحان کنند هیچ وقت انتخاب نخواهند کرد

#به زودی فیلم مستند آنها منتشرخواهد شد

متاسفانه با سختگیری بیش از
حد اداره مهاجرت سوئد که بارها از کانال ایرانیان سوئد اعتراض های پناهجویان را اطلاع رسانی کردیم پناهجویان از ترس دیپورت به ایران سوئدراترک میکنند

🇮🇷🇸🇪@iranian_sweden

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

1 649

obunachilar
Kanal statistikasi