جناب گاو


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


افاضات شخص شخیص جناب گاو در باب اقتصاد و فرهنگ (و شاید کمی سیاست)
می توانید نظرات خود را به آدرس ایمیل jenabegav@gmail.com برایم بفرستید. با سپاس!

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


بیماری مزمن بسیاری از هموطنان!


ترامپ دستور خروج از سازمان بهداشت جهانی را صادر کرد.

کارشناسان معتقدند که این تصمیم منجر به یک کابوس برای ایالات متحده آمریکا خواهد شد. این کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که در پی اتخاذ این تصمیم، میلیون‌ها آمریکایی در اثر نبود خدمات بهداشتی خواهند مرد، پزشکان آمریکا نخواهند توانست از پروتکل‌های جهانی برای پیشگیری و درمان استفاده کنند، وبا و طاعون آمریکا را خواهد گرفت، و آمریکا از لحاظ پزشکی به قرون وسطا برخواهد گشت.
@jenabegav


ترجمه: من باید قادر باشم ده ساعت زر بزنم و به جای پاسخگو بودن در برابر اعمالم که خسارت‌های بی‌مانند به کشور زد، عین ده ساعت را رطب و یابس ببافم و خزعبلات با کلمات مطنطن سرهم کنم، آن هم در جایی که فقط یک تعداد الاغ روی صندلی‌ها و روی سن نشسته باشند و به من به چشم نخبه منجی نگاه کنند و حرف‌های مرا مثل کاه و بونجه ببلعند.

@jenabegav

4k 0 117 292

جناب گاو dan repost
فرق است بینِ این‌که زمامدارانِ کشوری آن را اداره کنند، یا آن‌که آن را مصرف کنند.

متاسفانه اولش این دو تا شبیه به نظر می‌رسند!

@jenabegav


دغلکاری نخبگان dan repost
تحلیل مسابقه تخیل و ادراک (۴/۴)

[ادامه]

شورای مدیریت نفت و گاز با تایید سنا تصمیم خواهد گرفت که منابع نفت و گاز و معادن دیگر به چه صورتی اجاره داده شود، سالانه چه میزان از درآمد آن مستقیما به شهروندان و جه میزان به دولت پرداخت شود و یا سرمایه گذاری شود. کلیه تصمیمات این شورا شفاف و علتی خواهد بود.

[وقتی دست دولت از پول نفت و یا بانک مرکزی قطع شد، صف طولانی داوطلبین حریص خدمتگزاری ‌و سازندگی به شدت کوتاه خواهد شد. خیلی از دلسوزی های ملی و غیرت های مذهبی و وعده های سازندگی به منظور رسیدن به پول نفت است. وگرنه چرخاندن دولت با پول مالیات که لقمه راحتی نیست. اگر دست دولت از پول نفت قطع نشود با توجه به نوسان قیمت نفت شفافیت سیاسی از بین می رود و احتمال وقوع یک ونزوئلا همیشه وجود دارد. ضمن این که وقتی پول نفت مستقیم به جیب مردم رفت، و طعم آزادی را چشیدند، دیگر ایدئولوژی ها رنگ خواهد باخت.]]

۷- مجلس موسسان برای بررسی تغییرات فوق در قانون اساسی تشکیل خواهد شد. تاکید بر حرمت آزادی و مالکیت خصوصی و محدود کردن اختیارات دولت و ممنوعیت انحصارات اقتصادی نیز باید در قانون اساسی گنجانده شود. ورود مستقیم مساجد و آقایان روحانی را به دنیای پراختلاف و سیال سیاست جایز و صلاح نمی دانم و چنین حرکتی را به حال دین و دنیای مردم مضر می دانم. ولی منع قانونی نخواهد داشت.

۸- تا به حال هدف ارتش پادشاهی مقابله با دشمنان خارجی بوده اما احتمال دارد مزدوران و دست های ناپاکی از داخل قصد اختلال در فرایند رای گیری و دموکراسی را داشته باشند. لذا تیمسار رحیمی را با ارتقا درجه و اختیارات کامل به عنوان فرمانده کل قوا و تیمسار خسروداد را به عنوان رییس پلیس کل کشور و آقای ثابتی را به عنوان رییس سازمان امنیت منصوب می کنم. ماموریت این آقایان حفظ ثبات، جلوگیری از خرابکاری و شورش و اختلال و توطئه و تضمین امنیت کامل انتخابات است. هرگونه فتنه گری و عملیات خرابکارانه و آشوب طلبانه با قاطعیت سرکوب و اغتشاش گرایان بدون کوچکترین مماشات به جهنم فرستاده خواهند شد.

[در واقع چیزی که واقعا از عنقلاب جلوگیری می کرد همین بند بود. عنقلاب روش اوباش و اراذل و خوارج بود. هدایت شدنی هم نیستند. تزلزل شاه و کوتاه آمدن در مقابل این رجاله های حریص بزرگ‌ترین اشتباه محمدرضاشاه بود. خیلی از ژنرال های ژیگول شاه افرادی کارمندمسلک و چاپلوس، بی فایده و بعضا خائن بودند. اما افراد لایق و وفاداری هم وجود داشتند که دستشان بسته بود. ]

۹- تقویم شاهنشاهی خطا بود و متاسفانه شائبه مقابله با فرهنگ اسلامی را پیش آورد. روش های بهتری برای بزرگداشت میراث ملی وجود دارد. از این زمان تقویم شاهنشاهی لغو و طراحان آن توبیخ و به تقویم هجری باز خواهیم گشت. برای کفاره این خطا، مبلغ چهارده میلیون تومان به نیت چهارده معصوم از حساب شخصی خودم برای ترویج حفظ قرآن در بین نوجوانان اهدا خواهم کرد.

۱۰- من خواستار محدود کردن آزادی فردی و اجتماعی نیستم و عقیده دارم بازار هنر نیز بایذ آزاد باشد. اما برای حفظ بنیان خانواده و فرهنگ اسلامی لازم است از بی بند و باری علنی و برهنه گری بیش از حد در سینماها خودداری شود.

[شاه باید از مخالفین خود کمی ظاهرسازی و تسکین احساسات مذهبی را یاد می گرفت. البته نه به روش تصنعی خود که هیچ کسی را جلب نکرد، بلکه به روش سنتی. در تمام تاریخ شاه حلقه جامعه و خداست. شاه جدا از سنت هرچقدر هم خدمت کند باز زمین می خورد. شاه به دین و دین به شاه احتیاج دارد،]
—————————-

این هم تخیل من برای برنامه ای که ایران را از عنقلاب حفظ و سرنوشت ما را به کلی تغییر می داد و ما را انسان های دیگری می کرد. البته خیلی ایده آلیستی و علمی-تخیلی نوشتم. یکجور نقاشی بود. بس که در این دیار عقل ندیدیم، خواستیم نقاشی کنیم.

آیا حالا بعد از پنجاه سال عقلمان یا وجدان و صداقت در این حد پیشرفت کرده است؟
نه!
هنوز هیچ گفتگویی در این سطح نداریم. جهت وزش باد عوض شده و حالا واژه های مفت حقوق بشر، حقوق شهروندی و دموکراسی و حقوق زنان و عدالت اجتماعی جای واژه های تهی سابق را گرفته است. اما همان ملت و همان نقاط ضعف شخصیتی و همان نخبگان ایده فروش با همان درجه از بی حقیقتی و بی صداقتی و بی اعتمادی و ریاکاری و ‌‌پرستش عفریته زمان.

نخبگان ما به خصوص دانشگاهی ها تن به برنامه آزادی گرایانه و سنتی نمی دادند و نخواهند داد. آنها «تساوی» تحمیلی و تصنعی و اداری می خواهند. شیفته دولت و برنامه ریزی و بخشنامه هستند. آزادی واقعی آنها را بیکار و‌ گدا خواهد کرد.


دنیا هرگز بهشت نمی شود. جنون، دروغ و وارونگی دنیا همیشه با ماست. اما لازم نبود در مستراح ایدئولوژی ها زندگی کنیم و دنبال نخود سیاه تصنع بدویم. حداقل جمعمان جمع تر می بود و با ایمان تر و باوقار تر می بودیم، اگر روشنفکری و دروغ و‌ عنقلابی در کار نبود.


نوشته زیر از کیست؟ اکنون که اجرای اصول انقلاب ثمرات و نتایج درخشان خود را در کلیه شئون اجتماعی و اقتصادی ملت آشکار ساخته است،موقع آن فرارسیده که فلسفه کلی این اصول به صورت یک سیستم فکری جامع ایدئولوژیک، بر بنیان یک دید دیالکتیک و علمی دور نگر تدوین گردد
So‘rovnoma
  •   از لنین، خطاب به تروتسکی
  •   از محمدرضاشاه، خطاب به هویدا
  •   از خمینی، خطاب به بازرگان
  •   از حسن تقی‌زاده، خطاب به دهخدا
  •   از طالقانی، خطاب به مسعود رجوی
346 ta ovoz


مشکل اطلاعات

یادتان می‌آید که در طول یک سال گذشته، چقدر از قحطی و گرسنگی اهالی غزه حرف زده شد؟

از طرف دیگر، یادتان می‌آید که چطور بعضی از ریشه‌کن شدن حماس سخن گفتند؟

تصاویری که دو سه روز گذشته بعد از خبر آتش‌بس و تبادل گروگان‌ها و زندانیان درآمد، گویی نشان می‌داد که هر دوی اینها بیهوده و مهمل بوده است. از عکس‌ها هیچ گونه علائم گرسنگی و حتی سوءتغذیه را نمی‌توان دید! و حماس هم محکم سر جای خود ایستاده.

آیا واقعاً کمبود غذایی وجود نداشته؟ نمی‌دانم! آیا اصل و اساس حماس نابود نشده، و آنچه از حماس مانده واقعاً ظاهری گول‌زننده نیست؟ نمی‌دانم!

اینکه من از نوشتن در مورد اخبار غزه، مگر آنجایی که مربوط به ما بود، خودداری می‌کردم، فقط به این علت نیست که آن را دعوایی می‌دانم که کاری به ما ندارد و ما نباید خود را وارد آن کنیم. بلکه حتی بیشتر به این دلیل است که "اطلاعات ما" درباره آنچه آنجا می‌گذرد دانش واقعی نیست و همه‌اش گمان‌هایی است‌ که هر کس بنا بر تمایلات ایدئولوژیکش باور می‌کند.

@jenabegav


عیار dan repost
جاهلی درعرصه سیاست
۳۰ دی ماه سالروز درگذشت اولین نخست وزیر انقلاب است. مهدی بازرگان جز اولین محصلینی بود که رضاشاه برای کسب تخصص به فرنگ فرستاد. اگرچه دررشته مهندسی فارغ التحصیل شد، ولی دستاوردش از فرنگ خلاصه شد در اثبات وجود خدا با قوانین ترمودینامیک! جز پایه گذاران انجمن اسلامی در دانشگاه تهران بود. درزمان مصدق معاون وزیر فرهنگ شد. فریدون آدمیت نقل میکند که مصدق باگماردن وی به وزارت فرهنگ مخالف بود چرا که معتقد بود بر سر دانش آموزان دختر لچک خواهد گذاشت! گو اینکه رفیقش، یدالله سحابی در مدارس تحت امرش سخت گیری‌های مذهبی شدیدی اعمال نمود. از موسسین نهضت آزادی بود و با طرح انقلاب سفید که شامل حق رای به زنان و اصلاحات ارضی بود به مخالفت برخاست که همین امر باعث بازداشتش شد. شهره است که وی مخالفی مسالمت جو بود ولی این گفته چندان دقیق نیست. عزت الله سحابی، یار و همراه بازرگان نقل میکند که درزندان برازجان طرح تشکیل جنبشی مسلحانه را پی ریخت که خروجی این طرح، سازمان مجاهدین خلق شد. در طول فعالیتهایش علیه رژیم‌پیشین کسب و کارش به راه بود و کسی مزاحمتی برایش ایجاد نکرد. درهنگام انقلاب اگرچه دوست و یارقدیمی بختیار بود ولی نخست وزیری دولت انقلابی را پذیرفت. ازاقدامات مشعشع وی در زمان دولتش لغو خریدهای تسلیحاتی ایران از آمریکا بود که پول آن قبلا پرداخت شده بود! دولتش، دولت مستعجل بود و بالاخره زور مومنان خداجوی اول انقلاب بر وی چربید و در۱۳ آبان ۵۸ استعفا داد. چندی بعد نماینده مجلس شد و درسال ۶۴ هم برای ریاست جمهوری اسم نوشت که ردصلاحیت شد. مسعود رجوی که به پاریس گریخته بود و نهضت مقاومت ملی رابنیان نهاده بود به وی پیشنهاد همکاری داد که بازرگان درجواب گفته بود: من هنوز زنم را دوست دارم!(کنایه به جدایی مریم عضدانلو ازابریشمچی و عقد وی توسط رجوی) پس از عمری سیاست ورزی مومنانه درآخر عمر درسخنرانی خدا و آخرت، تنها هدف بعثت انبیاء به این نتیجه رسید اصولا اسلام برنامه‌ای برای حکومت کردن ندارد. یعنی چند دهه فعالیتش نقش برآب بود! پس از انقلاب گفت ما باران میخواستیم ولی سیل آمد. درصدد امتزاج همه چیز با اسلام بود و همینطور اثبات اسلام با علوم دقیقه. ازهمین روی باستانی پاریزی وی را مؤمن آل هندسه نامیده بود. افکار ارتجاعی در زمینه آزادی های اجتماعی داشت.با موسیقی سر ستیز داشت و نسبت به حجاب زنان سخت گیر بود. پیروانش همیشه پیشوند مهندس را قبل ازاسمش می‌آورند ولی درهمان مهندسی هم شهرت خوبی نداشت. دربانک ملی به دلیل محاسبات اشتباه افتضاح به بارآورد که مجبور به استعفا شد.
نادانی ساده‌ل بود.
#بهروز_حسینی@ayarenaghd

4k 0 165 225

می‌بینید چه قدر همه چیز را از معنا تهی کرده‌اند! اعتکاف برای گوشه‌گیری منفرد از دنیا و قیل و قال آن است و برای آنکه آن ساعات را در خلوتی خودخواسته به تفکر و عبادت گذراند. اینها این را هم پر از هیاهوی سیاسی و پروپاگاندا کردند.

هر مسجدی را مسجد ضرار کرده‌اند، حرم امام رضا را مرکز قدرت تعدادی ریاکار خبیث کرده‌اند، مناسک دینی را نابود کرده‌اند، مداحان نادان و دروغگو و ریاکار را رؤسای مذهب کرده‌اند، تلویزیون‌شان هر لحظه و هر ساعت در کار مبتذل‌سازی دین و شعائر دینی است....

بزرگ‌ترین ضربه را از این سیستم مومنین و دینداران واقعی خوردند.

@jenabegav


دغلکاری نخبگان dan repost
بعد عنقلاب مرزهای ریاکاری، سگ‌سلیقگی ‌و خودشیفتگی جابجا شده‌اند. در تاریخ بی‌نظیره. طرف در برنامه تلویزیونی به بزرگ‌تر از خودش کفن هدیه می‌دهد که یعنی به فکر مردن باش!

سوالات من از مجری و تهیه کننده برنامه:

چرا کفن را به روسای خودت و خانواده‌ات هدیه نمی‌دهی ؟
تو که اینقدر آخرت‌اندیشی، چرا این قدر چاپلوسی کرده‌ای که خودت را هر روز بعد یک ساعت بزک‌کردن جلو دوربین بفرستی؟ چرا تارک‌ دنیا نمی‌شوی؟
چرا ایمان و عرفان جماعت شما همیشه اینقدر در ویترین سر خیابان است؟
شما از زیر کدام بته عمل آمدید؟

نتیجه پول حرام و نطفه حرام و اعتیاد به چس‌ناله مذهبی و خودارضایی مداوم احساسی همین می شود.


ویدئوی فوق و نیز توییت‌های فوق از پژوهشگر تاریخ، جناب آقای شادکام، را ببینید.

در گزارشی دیگر:
در سال ۱۳۳۱ هجری قمری(۱۲۹۲ هجری شمسی)، نشریه‌ی شکوفه که متعلق به زنان بود، فهرستی از اسامی ۶۳ مدرسه‌ی دخترانه را در تهران منتشر کرد که حدود ۲ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز داشتند.
@jenabegav


کوئیز تاریخی تعداد مدارس نوین (سبک جدید آموزش) در کل ایران درست قبل از قدرت یافتن رضاشاه (سال ۱۳۰۰ه.ش.)چه تعداد بود و در طی حکومت رضاشاه به چه تعداد رسید؟
So‘rovnoma
  •   قبل از رضاشاه کلا ۵۰ مدرسه جدید در کل ایران بود و در زمان او به حدود ۹۰۰ رسید.
  •   قبل از رضاشاه حدود ۱۰۰ عدد بود و در زمان او این تعداد به ۲۰۰۰ عدد رسید.
  •   قبل از رضاشاه حدود ۲۵۰ مدرسه جدید افتتاح شده بود و در زمان او به ۲۱۰۰ رسید.
  •   قبل از رضاشاه حدود ۱۳۰۰ مدرسه جدید افتتاح شده بود و در طی حکومت او این عدد به ۲۳۰۰ عدد رسید.
354 ta ovoz


توصیه حضرت علی (ع) به پسرش:

"پسرم، از دوستی‌ با احمق برحذر باش، که می‌‌خواهد تو را سود دهد ولی‌ زیان می‌‌رساند. از رفاقت با بخیل بپرهیز، چه اینکه آنجا که به شدت به او نیازمندی‌، از تو دریغ خواهد کرد. و از دوستی‌ با بدکار کناره بگیر، زیرا تو را به اندک چیزی‌ می‌‌فروشد. و از رفاقت با دروغگو حذر کن، چرا که مانند سراب است، دور را در نظرت نزدیک، و نزدیک را دور می‌‌کند."

این آخری را در این دوره و زمانه خیلی نیاز داریم که به کار بندیم!

يا بُنَىَّ، اِيّاكَ وَ مُصادَقَةَ الاَْحْمَقِ، فَاِنَّهُ يُريدُ اَنْ يَنْفَعَكَ فَيَضُرَّكَ. وَ اِيّاكَ وَ مُصادَقَةَ الْبَخيلِ، فَاِنَّهُ يَقْعُدُ عَنْكَ اَحْوَجَ ما تَكُونُ اِلَيْهِ. وَ اِيّاكَ وَ مُصادَقَةَ الْفاجِرِ، فَاِنَّهُ يَبيعُكَ بِالتّافِهِ. وَ اِيّاكَ وَ مَصَادَقَةَ الْكَذّابِ، فَاِنَّهُ كَالسَّرابِ، يُقَرِّبُ عَلَيْكَ الْبَعيدَ، وَ يُبَعِّدُ عَلَيْكَ الْقَريبَ.

@jenabegav


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
ایشان کوچک‌زاده نماینده مجلس تشریف دارند. بنده ایشان را بسیار تحسین می‌کنم، چون بالاخره یک نفر در مجلس پیدا شد که عنوان کند که مالیات‌دهنده می‌تواند در مورد مصرف بودجه مملکت اظهار نظر کند! عالی آقا، عالی!

بد نیست از دیگر مالیات‌گیران مملکت هم سؤالی شود در مورد خرج مالیاتشان: در لبنان، یا غزه، یا یمن، یا خرج انواع و اقسام نهادهای فرهنگی، یا انواع و اقسام سازمان‌های دولتی و حکومتی و بودجه‌شان....

@jenabegav


ریاضیات صمصام‌الدوله

جماعت موسوم به دلارزدا خیلی بامزه‌اند. سرور و مولایشان، جناب استاااااد صمصامی، اخیراً فرمودند که ارزش پول ملی در چند دهه گذشته یک میلیون درصد کاهش یافته! بعد که گیر دادند که آقا بیشتر از صد در صد کاهش که امکان ندارد، آمده و با اطمینان به نفسی که اینشتین نداشت چهار عمل اصلی را برای نرخ ارز به کار برده و نشان داده که نرخ ارز یک میلیون درصد افزایش یافته، و نتیجه گرفته که حرفش درست است و پول ملی یک میلیون درصد کاهش ارزش داشته است!

من هم از این الهام گرفتم و دیروز به پسرم نشان دادم که اگر من یک بطری یک لیتری آب را خالی کنم، آب آن بطری، نه صدرصد، بلکه صدهزار درصد کم شده است! چگونه؟ یک سی‌سی آب در یک ظرف دیگر ریختم. بعد بطری آب را درون ظرف خالی کردم. آن ظرف حجم آبش هزار برابر شد، یعنی صدهزار درصد افزایش! پس نتیجه گرفتم که آب بطری صدهزار درصد کاهش یافته!

حالا این که این صمصامی و مریدانش چون آق‌یاسر جبرائیلی (همه‌شان هم ماشالا صدهزاردرصد ماشالا دکتر) مرتب و منظم در تلویزیون تریبون دارند و با مقامات بالا می‌پلکند، نشان می‌دهد که در آینده نزدیک در زمینه علوم ریاضی تمام دنیا را پشت سر خواهیم گذاشت! یک میلیارد درصد گارانتی می‌کنم!

@jenabegav


🇪🇬مصر

الان ۴۶ سال است که با مصر قطع رابطه کرده‌ایم. با توجه به اینکه مصر یکی از بزرگ‌ترین کشورهای عربی و کشوری تاثیرگذار هم در خاورمیانه و هم در آفریقاست، و با توجه به اینکه بین ایران و مصر هیچگاه دشمنی خاصی وجود نداشته است، چنین چیزی حتی از حد و حدود حماقت‌های نظام هم بیشتر است! این البته خیلی عجیب است، چون ورای این حدود رفتن کار آسانی نیست!

رفسنجانی و خاتمی و احمدی‌نژاد و روحانی و حتی رئیسی همه در دوران ریاست جمهوری خود کوشیدند که روابط با مصر را احیا کنند. فقط یک چیز در این میانه مانع بوده: اینکه در تهران، خیابانی که سفارت مصر در آن بوده را به نام خیابان "خالد اسلامبولی"، یعنی به نام قاتل انور سادات رئیس‌جمهور مصر، گذاشته‌اند.

مصری‌ها خواستار تغییر نام خیابانند، که خواسته‌ای کاملا معقول است! فقط تصور کنید اگر در قاهره اسم خیابانی که سفارت تهران در آن است را به اسم قاتل رجایی بگذارند! ولی در کشور ما که مثل آب خوردن اسامی خیابان‌ها و شهرها و روستاها را تغییر می‌دهند، پنج رئیس‌جمهور آمدند و رفتند و اسم این خیابان تغییر نکرد و هنوز به اسم آن تروریست سَلَفی‌مذهب مانده است.

حالا چه کسی یا چه گروهی پشت صحنه نمی‌‌گذارد این تغییر انجام شود؟ ما که از روابط پشت صحنه خبر ندارم، ولی هر کسی یا هر گروهی که هست، قاعدتاً باید ۱-بسیار لجباز و یک‌دنده باشد، به گونه‌ای که حاضر نباشد برای امر چنان مهمی (رابطه با مصر) از موضعی اینقدر کوچک و نامهم (نام یک خیابان) هم دست بکشد، و بنابراین احتمالاً ابایی هم ندارد که کل کشور را فدای لجبازی‌های خود کند. و ۲- برای نهضت‌های اخوانی و سَلَفی مصر و پدرخوانده آنها سیدقطب احترام زیادی قائل است.

حالا شما بگردید و پیدا کنید هندوانه‌فروش را!
@jenabegav


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اگر فقط همین یک صحنه را از انقلاب ۵۷ و دادگاه‌های آن داشتیم، همین یک صحنه کافی بود تا ببینیم و بدانیم که با این انقلاب خود را دچار چه منجلاب گندیده‌ای کردیم.

@jenabegav


تـُراث📚کانال عدنان فلّاحی dan repost
... پدران ما در زبان و ادبیات عرب به‌قدری کار کرده و آثار گذاشته‌اند که می‌توان گفت رونق و اعتبار ادبیات عرب از دولت سر ایرانیان است و ما در بنای تمدن عرب به قول معروف حق آب و گل داریم و نباید بی‌جهت این حق را از دست بدهیم و زحمات پدران خود را یک‌باره باطل کنیم و رشتۀ پیوستگی خود را با آنها ببریم.
دوم این که اگر ما بخواهیم دولت و ملت و کشور ما چنانکه در گذشته بود، در آینده هم مرکز یا لااقل یکی از مراکز فرهنگ مشرق زمین باشد، با بیگانگی با زبان و ادبیات عرب، این مقصود را نخواهیم توانست به‌درستی حاصل کنیم.
سوم این که دلبستگی ما به اسلام و وظیفه‌ای که نسبت به ترقی و تکامل آن داریم مستلزم احاطۀ ما به زبان و ادبیات عرب است.
چهارم این که ادبیات عرب به‌خودی خود قدر و قیمت عالی دارد و از میراث‌های گران‌بهای عالم انسانیت است و ما با همۀ مناسباتی که با آن داریم اگر از آن بیگانه شویم، به خود ظلم کرده و غبن و محرومی ناروا در حق خویش روا داشته‌ایم.
به دلایل بسیار هر کس از ایرانیان بخواهد از اهل معرفت گردد باید به زبان و ادبیات عرب آشنا شود و یقین دارم این مسئله زود یا دیر روشن خواهد شد و مربیان این ملت، راه راست را در این امر پیش خواهند گرفت

محمد علی فروغی (ذکاء الملک)،
مقالات فروغی،
1/122،123،
تهران: انتشارات توس، چـ3، زمستان1387
#محافظه‌کاری_ایرانی


@AdnanFallahi


پژوهشگاه مالکیّت و‌ بازار dan repost
⚜️معیارهای تشخیص چپ‌گرایی⚜️

جهت‌گیری یک چپ‌گرا در راستای جمع‌گرایی بزرگ‌ مقیاس است. او بر اهمیت وظیفهٔ فرد در خدمت به جامعه و وظیفهٔ جامعه در مراقبت از فرد تأکید می‌ورزد. دیدگاهش نسبت به فردگرایی منفی است. معمولاً لحنی اخلاقی به خود می‌گیرد. به کنترل سلاح فردی، آموزش سکس و دیگر روش‌های آموزشی روانی «روشنگرانه»، برنامه‌ریزی اجتماعی، برنامه‌های جرم و جنایت‌زدایی و چندفرهنگی بودن علاقه دارد. علاقمند است با قربانیان مسائل مختلف هم‌ذات‌پنداری کند. دوست دارد علیه رقابت و خشونت موضع بگیرد، اما معمولاً سعی می‌کند دستاویزهایی برای تبرئه چپ‌گرایانی که به خشونت دست می‌یازند بیابد. عاشق به‌کاربردن واژگان چپ‌گرایان مانند «نژادپرستی»، «سکسیسم»، «همجنس‌گراهراسی»، «سرمایه‌داری»، «امپریالیسم»، «استعمار نوین»، «نسل‌کشی»، «تغییر اجتماعی»، «عدالت اجتماعی» و«مسئولیت اجتماعی» است. شاید بهترین راه تشخیص چپ‌گرایی مشاهده تمایل به همدردی با این جنبش‌ها باشد: فمینیسم، حقوق همجنس‌گرایان، حقوق قومی، حقوق معلولان، حقوق حیوانات و نزاکت سیاسی. هرکس که به‌شدت با همه این جنبش‌ها احساس نزدیکی می‌کند قطع به یقین یک چپ‌گراست.

✍🏼 تئودور جان کازینسکی
📚 بردگی تکنولوژیکی

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🟡➣ @IIFOM_CO

⚫️➣ instagram.com/iifom.co

🌐➣ iifom.com


دغلکاری نخبگان dan repost
مصر کهن و ایران نوین

اهرام مصر چیزی حدود پنج هزار سال سابقه دارند. ساخت بزرگ‌ترین این بناها یعنی هرم خئوفو حدود بیست سال طول کشیده ، توسط حدود پنج تا بیست هزار نیروی کار. این بنا برای ۳۵۰۰ سال بلندترین بنای ساخت بشر بود و هنوز هم سنگین ترین ساختمان بشر است. مصریان کهن حاکمان خود را پرستش می کردند و هرم نوعی زیارتگاه مذهبی هم بوده است. فراعین مصر القابی معادل آیت الله، حفظه الله و غیره داشته اند. البته با اسامی خدایانی مثل آمون.

ثابت شده که کارگران هرم برده نبودند. کارگر مزدگیر بودند. فرض کنیم کارگران حداکثر ده درصد نیروی کار فعال مصر را تشکیل می داده اند که مثلا یعنی جمعیت مصر چیزی حدود یک تا چهار میلیون بوده است. می دانیم که ساخت هرم تقریبا تنها پروژه دولت مصر بوده است. یعنی جنگ و آشوب بزرگی در کار نبوده است. سخت است مخارج بزرگ دیگری هم تصور کنیم، چون جمعیت جوان و دردسرساز کشور مشغول زراعت بوده اند یا ساخت هرم و حرفه های جانبی. احتیاجی به پلیس نبوده، به خصوص وقتی بدانیم که مصریان خط و سواد را عامل دیوانگی و خرفتی می دانستند. پس می توان استدلال کرد که مجموعا حدود ده تا حداکثر بیست درصد نیروی کار حقوق بگیر دولت فرعون بوده اند. پس در برابر بک شاغل دولتی چهارنفر بخش خصوصی داشتند. پس با اغراق آمیزترین تخمین ها نرخ خالص مالیات فرعون از ۲۵ درصد بیشتر نبوده. یعنی در بدترین حالت از محصول هر زراعت یک چهارم نصیب دولت می شده. البته من این تخمین خودم را حداکثری و اغراق می دانم. توجه بفرمایید که نه سیاست پولی در کار بوده نه تورم نه مالیات دیگری.

حالا با ایران نوین مقایسه کنیم: مالیات تورمی بعلاوه مالیات بر درآمد بعلاوه مالیات ارزش افزوده بعلاوه مالیات گمرکی بعلاوه جریمه ها بعلاوه پول نفت بعلاوه مالیات مخفی ناشی از انحصارات بعلاوه مخارج ناشی از قیمت گذاری
ارز و فولاد و غیره که به جیب افراد خاص می رود بعلاوه انواع پرداختی های دیگر. اگر جمع بزنید متوسط نرخ مالیات خالص کمتر از شصت درصد نیست. احتمالا خیلی بیشتر.

حالا هر نتیجه ای می خواهید بگیرید.

پی نوشت: زیاد هم
عجیب نیست. هر قومی دنبال چیزی می گردد. ایرانی مدرن هرگز دنبال دولت ارزان و سبک نبوده است. به قیمت همه چیز حساس بوده است الا قیمت دولت. یعنی دولت و حکومت در آرمان های ایرانی معاصر (ناسیونالیست یا مارکسیست یا اخوانیست یا هرچیز دیگر) چنان عزیز و مهم بوده که قیمت آن اصلا مطرح نبوده است. به این معنا ، ایرانی نوین از مصری کهن بیشتر حکومت پرست تر بوده است. یعنی بیشتر دنبال خدای زمینی گشته است. فکرش را کرده بودید؟

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.