انجمن پزشکان عمومی ایران


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


آخرین اخبار و اطلاعات علمی، صنفی، و... مربوط به نظام سلامت و پزشکان عمومی ایران.
پایگاه اینترنتی انجمن:
isgp.ir
🔻صفحه اینستاگرامی انجمن:
Www.instagram.com/isgp.ir
🔻کانال تلگرامی انجمن:
t.me/isgp_ir
🔻 ارتباط با ما:
info@isgp.ir
@Isgp_admin1403

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔹 مصاحبه نائب رئیس انجمن پزشکان عمومی کشور با خبرگزاری صدا و سیما در خصوص برنامه دولت در مورد طرح پزشک خانواده و اشاره به اجرای ناموفق طرح در دو استان فارس و مازندران

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
وزیر بهداشت، در سالهای اخیر روند مهاجرت پزشکان سیر صعودی داشته که خسارت بزرگی در جامعه پزشکی است

🔹هیچ چیزی گران قیمت تر از نیروی انسانی علمی و متخصص نیست.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


🔹 نامه ى انجمن پزشكان عمومى ايران به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درخصوص اعمال قانون تأمین اجتماعی برای دستیاران تخصصی در قانون بودجه سال ۱۴۰۴

🔹 به گزارش مركز روابط عمومى و اطلاع رسانى انجمن پزشكان عمومى ايران،اين انجمن در نامه‌ای به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، خواستار اعمال قانون تأمین اجتماعی برای دستیاران تخصصی در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ شد.

در متن این نامه آمده است

🔹 به دلیل شرایط سخت و گاهی غیرانسانی حاکم بر وضعیت دستیاران تخصصی، که گاهی تا ۵۰۰ ساعت در ماه کار می‌کنند و حقوقی کمتر از حداقل معیشت دریافت می‌نمایند، وضعیت قابل قبول نیست. این در حالی است که علی‌رغم افزایش پنج‌برابری ظرفیت پذیرش در دوره پزشکی عمومی طی یک دهه گذشته، تعداد داوطلبین ورود به دوره دستیاری کاهش یافته و ظرفیت پذیرش در دوره دستیاری در سال‌های اخیر هیچ‌گاه به طور کامل تکمیل نشده است و در برخی مراکز دانشگاهی، تا ۹۰ درصد ظرفیت رشته‌های تخصصی مهم خالی می‌ماند.

🔹تنها راه برون‌رفت از این وضعیت، که تهدیدی برای سلامت جامعه به شمار می‌رود، سامان‌دهی شرایط کاری دوره دستیاری به منظور ایجاد انگیزه برای پزشکان عمومی جهت ورود به دوره تخصصی و همچنین تخصیص بودجه کافی به وزارت بهداشت برای استخدام نیروهای درمانی و پوشش شیفت‌ها است. این اقدامات می‌تواند از به‌کارگیری بیش از ظرفیت انسانی دستیاران جلوگیری کند.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


🔴 در همان رسانه ملی عذرخواهی كنيد

🔹 دكتر يحيى هاشمى نسب،دبیر انجمن پزشکان عمومی ایران در گفت وگو با شفقنا به موضوع خشونت عليه كادردرمان پرداخت و ضمن معرفى مسببين آن،به راهكارهايى جهت حل اين مشكل اشاره كرد

در بخشى از اين مصاحبه آمده است

🔹 در همان «رسانه ملی»، جایی که توهین و آسیب به جامعه پزشکان ایجاد شد، عذرخواهی کنند و به مردم بگویند که اشتباه کرده‌اند و این رفتارها درست نبوده است.

🔹به جای آنکه رسانه‌ها به تقویت همبستگی میان مردم و پزشکان، قضات و معلمان بپردازند، آن‌ها را در تقابل با یکدیگر نشان داده‌اند. به این ترتیب، نه تنها امنیت، آرامش و آگاهی مردم آسیب دیده است، بلکه اعتماد عمومی نیز به تدریج کاهش یافته است.

🔹اگر آسیبی به امثال دکتر داوودی‌ها رسیده ماحصل آن سیاست های غلط چندین و چند ساله اخیر «رسانه ملی» بوده است؛ تعبیر نادرستی که اغلب شنیده می‌شود این است که پزشک از بیماری مردم، قاضی از اختلاف جامعه و پلیس از ناامنی درآمد کسب می‌کنند. در حالی که باید دیدگاهی مثبت‌تر داشت، پزشکان سلامتی می‌بخشند، قضات آرامش را فراهم می‌کنند و پلیس امنیت ایجاد می‌کند.

🔹بسیاری از برنامه‌ها و گزارش‌های رسانه‌ای در سال‌های اخیر براساس این تفکر شکل گرفته‌ که تنها پزشکانی که رایگان کار می‌کنند، شرافتمند هستند. این در حالی است که همه پزشکان انسان‌هایی با نیازهای زندگی مشابه سایر صنوف جامعه هستند و درآمدی عادلانه برای ارائه خدمات خود ضرورت دارد. برخلاف باور عموم مردم،تنها ۳ تا ۴ درصد از جامعه پزشکی درآمد بسيار بالايى دارند و شرایط اکثریت آنان تفاوتی با سایر اقشار ندارد.

🔹چه کسی قرار است پاسخگوی این وضعیت باشد؟ تقصیر تنها به گردن فرد قاتل نیست؛ همه مقصرند و باید پاسخگو باشند. این مسئله‌ای چند وجهی که تنها با اصلاحات بنیادین حل خواهد شد. حتی اگر افراد معدودی همچنان ناراضی باشند. راهکار این است که همان رسانه‌ای که این تخریب‌ها را انجام داده، باید رسماً عذرخواهی کرده و برنامه‌هایی بسازد تا به مردم بگوید جامعه سلامت و مردم مقابل هم نیستند. من که در اورژانس نشسته‌ام، دشمن کسی نیستم. برای مردم اینجا هستم و وقتی کسی برای من مسئله ایجاد می‌کند، این نشان‌دهنده مشکل در فرهنگ‌سازی است.

🔹برای اصلاح وضعیت فعلی و تقویت ارتباط بین مردم و کادر سلامت، لازم است که به گذشته و موفقیت‌هایی مانند دوران کووید نگاهی بیندازیم، زمانی که کادر سلامت به عنوان مدافعین سلامت شناخته می‌شدند. ما همان مدافعین سلامت هستیم و هدف ما حفظ و بهبود سلامت جامعه است، نه آسیب رساندن به آنها.

🔹اگر سیاست‌ها و رفتارهای گذشته که بهبود روابط را تضمین می‌کردند، مجدداً اتخاذ شوند، این ارتباط می‌تواند ترمیم شود. اما اگر این رفتارها و سیاست‌ها ادامه پیدا نکند، امید اندکی برای بهبود روابط باقی خواهد ماند. باید تلاش کنیم تا با پذیرش اشتباهات و اصلاح مسیر، مجدداً اعتماد و همکاری میان کادر سلامت و مردم شکل بگیرد.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


نقد_و_بررسی_پیش_نویس_طرح_پزشکی_خانواده.pdf
6.1Mb
1_14964171574 (1).pdf
2.3Mb
🔹 با توجه به انتشار پیشنویس برنامه پزشکی خانواده توسط وزارت بهداشت برای اجرای سراسری در سال ۱۴۰۴، با مطالعه آن در اسرع وقت نظرات و پیشنهادات خود را به رئیس کمیته پزشکی خانواده انجمن ارسال نمایید

🆔@ardavanbahrami

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


⚫️ به بهانه خودکشی یکی دیگر از دستیاران پزشکی

✍️ دكتر شهرام شمس عضو هيئت مديره انجمن پزشكان عمومى ايران

▪️قابل توجه اساتید و دستیاران سال بالاتری که از کشیک اضافه یا اجبار به انجام کشیکهای متوالی بیش از حد مجاز قانونی به عنوان تنبیه دستیاران سال پایین تر استفاده می کنند :

▪️از آنجا که همگی آن اساتید و دستیاران ارشد، پزشکند و به خوبی با عوارض خستگی و بی‌خوابی بر انسان آشنایی دارند،
پس اقداماتشان مشمول تبصره یک و دو ماده ۲۹۰ قانون مجازات اسلامی ( مبنی بر ناآگاهی از عواقب و عوارض اقدام ) نمی شود
و از آنجا که چنین تنبیهات اجباری، از یکسو اقدام علیه تمامیت جسمانی دستیار سال پایینتر بوده و از سوی دیگر با اجبار به انجام کشیک توسط دستیار خسته ، آن هم بیش از توان انسانی ( که می تواند منجر به عدم تمرکز او بر بالین بیماران و افزایش خطای پزشکی اکراهی توسط او شود ) ممکن است باعث به خطر انداختن جان بیماران مراجعه کننده ( یعنی جنایت علیه تمامیت جسمانی بیماران ) گردند، لذا این دسته از اساتید و دستیاران سال بالاتر اجبار کننده ،

می توانند مشمول تعاریف بندهای الف، ب و پ ماده ۲۹۰ قانون مجازات اسلامی جنایت عمد شوند

و از آنجا که در چنین
شرایطی در صورت بروز خطای پزشکی از سوی دستیار خسته و‌ مکره به دلیل اجبار
استاد یا دستیار ارشدتر
، می توان آن را
از مصادیق اقوی بودن سبب از مباشر برشمرد


لذا اساتید و دستیاران سال بالاتر مشمول مصادیق و‌ تعاریف فوق، حتما باید
این هشدار را جدی تلقی کنند


و
دادستانهای محترم عمومی و انتظامی،
شایسته است برای جلوگیری از صدمه به سلامتی دستیاران مکره و مردم،
اشد برخورد با مرتکبان چنین اقداماتی را مدنظر قرار دهند تا کمتر شاهد پرپر شدن فرزندان این سرزمین پرگهر باشیم.

من از مفصل این نکته مجملی گفتم

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

©️ كانال صدای سدا

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


🔴 هشدار نسبت به خطرات مصرف ماده محرک گُل

🔹 نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران، نسبت به خطرات مصرف ماده محرک گُل در بین جوانان و نوجوانان جامعه هشدار داد.

🔹به گزارش مركز روابط عمومى و اطلاع رسانى انجمن پزشكان عمومى ايران، محمد نرگسی دبیر اجرایی تازه های درمان اعتیاد، گفت: معضلی که در حال حاضر نسل جوان جامعه به ویژه نوجوانان ما درگیر آن هستند، اعتیاد به ماده محرک گل است.

🔹وی افزود: متاسفانه خیلی ها اینطور در جامعه جا انداخته‌اند که ماده محرک گُل، اعتیادآور نیست و عوارض ندارد.

🔹نرگسی ادامه داد: در حالی که در بسیاری از کشورهای دنیا مصرف این مواد قانونی شده ولی ما می دانیم قانونی شدن مصرف آن در خیلی از کشورها به معنای زیان آور نبودنش نیست بعضی کشورها این سیاست را در پیش گرفته اند مبنی بر اینکه به جای اینکه این ماده را غیر قانونی اعلام کنند و از کنترلشان خارج شود به صورت قانونی و با دوز مشخص عرضه کنند که هم مصرف کننده را رصد کنند و هم عوارض آن را کنترل کنند و اصلا به این معنی نیست که آنها دنبال این هستند که این ماده را بی خطر اعلام کنند. در واقع دنبال یک سیستم کاهش آسیب، با قانونی کردن آن هستند.

🔹وی افزود: همانطور که باید و شاید هنوز در کشور ما به این مسئله پرداخته نشده و اطلاع رسانی نسبت به آن کم است و در مدارس و دانشگاه های ما راجع به آن صحبت نشده و یکی از رسالت ما به عنوان درمانگر اعتیاد این است که در این مورد اطلاع رسانی کنیم.

🔹نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران تاکید کرد: کانون درمانگران اعتیاد با ستاد مبارزه با مواد مخدر ارتباط تنگاتنگ دارد و برنامه داریم با کمک هم بتوانیم در این حوزه اقدامات لازم را برای پیشگیری از ابتلا به اعتیاد این ماده و همچنین درمان موثر آن را طراحی کنیم.

🔹وی افزود: اعتیاد به گل کم کم کارکردهای اجتماعی فرد را کمرنگ و ناتوان می کند مثلا پدر و مادرهایی که می‌بينند فرزندشان سیستم خوابشان به هم ریخته و غیبت های طولانی از منزل دارند و دچار افت تحصیلی می شوند و موادی از این قبیل حتما باید حساس شوند، مخصوصا در محیطی که هستند با دوستانی که رفت و آمد می کنند؛ همه اینها نقاط خطری هستند که خانواده ها باید روی آن دقت کنند و حساس باشند.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


🔴ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده

🗣اردوان بهرامی رئیس کمیته پزشک خانواده انجمن پزشکان عمومی ایران

🔹 با توجه به نگرانی‌های جدی در مورد تأمین منابع پایدار جهت اجرای برنامه پزشکی خانواده و نیز بدعهدی قریب به یقین سازمان‌های بیمه گر، پیشنهاد می‌شود نحوه خرید خدمت پزشکان، از روش پرداخت سرانه که متضمن حذف رابطه مالی بین بیمار و پزشک است و موجب از دست رفتن درآمد نقدی مطب‌ها می‌گردد، به روش پرداخت دیگری تبدیل شود.

🔹می‌توان با حذف سرانه، به ازای انجام هر مراقبت بهداشتی برای جمعیت تحت پوشش، مبلغ مشخصی به پزشکان پرداخت نمود و ارزش ریالی هر مراقبت با توجه به اولویت‌های بهداشتی کشور تعیین گردد.

در این روش به جای رایگان کردن فرانشیز ویزیت جهت تشویق شهروندان به ورود به برنامه، می‌توان از تخفیف در فرانشیز داروهای بیماران مزمن و رایگان نمودن پاراکلینیک های غربالگری و پایش سلامتی که صرفاً طبق گایدلاین ها صورت بگیرند بهره برد.

🔹اما در صورت پرداخت به پزشک در قالب سرانه، ضروری است فرمولی اتخاذ شود که مبلغ سرانه، هر سال طبق متغیرهای واقعی اقتصادی به صورت اتوماتیک افزایش یابد نه آنکه بر اساس سلایق دولت‌ها، وزارتخانه‌ها یا شورای‌عالی بیمه در هر سال تعیین شود.

🔹نحوه محاسبه سرانه، مهم‌ترین عامل تعیین کیفیت خدمات خواهد بود. بدون شک عدم رضایت تیم سلامت موجب عدم انجام صحیح تکالیف خواهد شد و هیچ پایش یا نظارتی نخواهد توانست کیفیت خدمات را تضمین کند، بلکه عدم رضایت به مرور زمان موجب خروج پزشکان از طرح خواهد شد.

🔹نحوه محاسبه سرانه توسط پژوهشگاه‌های سلامت انجام و نتایج آن موجود است که متأسفانه سرانه فعلی در استان‌های پایلوت بسیار کمتر از محاسبات مذکور است.

🔹در صورت عدم تمایل به پرداخت سرانه کارشناسی شده، پیشنهاد می‌شود لااقل حقوق خالص پس از مالیات به میزان حقوق پزشکان شاغل در مراکز ملکی تأمین اجتماعی با ساعت کاری مشابه، یا ماکزیمم حقوق کارمندان دولت در هر سال و یا با هر معیار مناسب غیرمرتبط با برنامه برای پزشک خانواده اعمال گردد و از اعداد سلیقه‌ای در هر سال به مقتضیات بودجه‌های موجود یا طبق رشد تعرفه بخش درمان اکیداً پرهیز شود.

🔹در واقع طرح پزشک خانواده، خود باید تعیین کننده بودجه‌های دریافتی باشد نه آنکه طرح، خود را با بودجه‌های ارسالی تطبیق دهد.

🔹توجه جدی به فرهنگ‌سازی و مقید نمودن شهروندان به مراجعه به موقع به پزشک خانواده جهت تکمیل پرونده سلامت و انجام غربالگری‌ها ضروری است به نحوی که این برنامه صرفاً تبدیل به مجموعه‌ای از خدمات درمانی ارزان قیمت و تزریقات رایگان در زمان بیماری نشود و بتواند با پیشگیری و کنترل بیماری‌های مزمن، بار مالی درمان در آینده را از دوش دولت بردارد.

🔹لازم است ضمن ارائه مشوق‌هایی جهت ورود شهروندان به طرح، حتماً نسبت به اعمال جریمه و محدودیت در صورت عدم پایبندی به قوانین طرح و دستورات پزشک خانواده اقدام شود.

🔹کاهش جمعیت تحت پوشش به حداکثر ۱۲۰۰ نفر برای هر پزشک و اختصاص یک ماما و یک مراقب سلامت ضروری است. بالا بودن جمعیت تحت پوشش می‌تواند به پاشنه آشیل طرح تبدیل شود. انتساب ۳۰۰۰ نفر جمعیت در ابتدا و سپس تلاش برای کاهش آن موجب نارضایتی پزشکان و مقاومت در برابر طرح خواهد شد. لذا، لازم است تعداد جمعیت از ابتدا به درستی تعیین شود.

🔹تدوین گایدلاین ها، پذیرش گایدلاین ها توسط سازمان‌های بیمه گر و تقید شهروندان به آنها جهت هدفمند شدن هزینه‌های طرح الزامی است.

🔹رایگان بودن داروی بیماران مزمن در کنار محدودیت در تعداد اقلام دارویی هر فرد یا خانواده و سیاست مشابه در مورد پاراکلینیک جهت تشویق به ورود به طرح و همزمان جلوگیری از تبدیل آن به طرح ارزان سازی خدمات درمانی ضروری است.

🔹لازم است تأثیرات مثبت و منفی اجرای طرح در تمام حوزه‌ها پیش بینی و برنامه ریزی لازم برای بلند مدت انجام گیرد، از جمله باید توجه داشت که با اشتغال تعداد مشخصی از پزشکان در طرح و اتمام جمعیت بدون پزشک خانواده، تعداد پزشکان بیکار بسیار افزایش خواهد یافت که در کنار افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی می‌تواند به یک بحران تبدیل شود.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


🔴 امنیت در مراکز درمانی باید مورد توجه قرار گیرد

دكتر امين زكى زاده،مسئول کمیته مراکز درمانی و مطب هاى انجمن پزشکان عمومی ایران

🔹 خشونت عليه كادر درمان زیاد شده است و اين در حالیست كه وقتی در هر نهادی این اتفاق بیفتد برخورد می شود ولی در حیطه پزشکی هیچ کاری نمی کنند.

🔹امنیت درمانی یاسوج به خطر افتاده است.وقتى متخصص قلب را شهید کردند؛ بخش زیادی از پزشکان یاسوج دست از کار کشیدند .

🔹 امنیت در مراکز درمانی باید مورد توجه قرار گیرد و لازم است حراست مراکز درمانی نیز در این زمینه ورود کنند.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


🔴 افزایش تعرفه های پزشکی به نفع مردم

🗣دكتر رضا گلدوزيان،عضو هیات مدیره انجمن پزشکان عمومى

🔹 در تمام اماکن درمانی به خاطر نرخ های متفاوتی که در مورد تعرفه های دولتی و خیریه ها وجود دارد تعداد ویزیت بیشتری را به پزشک عمومی تحمیل می کنند تا چرخه اقتصادی برای مراکز درمانی داشته باشد.

🔹 تعرفه پزشکی در مراکز درمانی واقعی نیست و در کیفیت ارایه خدمات تاثیر می گذارد در حالی که باید مردم بهترین خدمات را از پزشک عمومی بگیرند تا تمام بیماری ها قابل پیشگیری باشد.

🔹 تعرفه های درمانی در بخش ویزیت عمومی نباید شکسته شود و بیمه ها باید پوشش بهتری در این زمینه داشته باشند تا علاوه بر ارایه خدمات باکیفیت به مردم ، کادر درمان نیز وضعیت معیشت بهتری پیدا کند.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


📸 #گزارش _تصويرى| نشست هیئت مدیره انجمن پزشکان عمومی ایران با حضور مشاور اجرایی معاونت بهداشت وزارت بهداشت و روسا و دبیران شعب استانی با موضوع بررسی پیش نویس شیوه نامه اجرایی طرح ملی پزشکی خانواده

آذر ١٤٠٣

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram

4k 0 13 5 11

🔴 جلسه شورای هماهنگی شعب انجمن پزشکان عمومی ایران با حضور مشاور فنی معاونت بهداشت وزارت بهداشت برگزار شد

🔹 به گزارش مركز روابط عمومى و اطلاع رسانى انجمن پزشكان عمومى ايران،نشست شورای هماهنگی انجمن پزشکان عمومی ایران با حضور دکتر فرخی مشاور اجرایی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و روسا و دبیران شعب استانی انجمن برگزار گرديد

🔹 اين جلسه با موضوع بررسی پیش نویس شیوه نامه اجرایی طرح ملی پزشکی خانواده در تاریخ یکم آذر ماه ۱۴۰۳ در حاشیه همایش علمی انجمن پزشکان عمومی ایران و در محل سالن شهید غرضی در بیمارستان میلاد برگزار شد

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
▶️ گزارش تصويرى افتتاحيه سمينار آموزشى فصلى انجمن پزشكان عمومى ايران

🗓 پاييز ١٤٠٣

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


🔴 دومين روز سمينار آموزشى فصلى انجمن پزشكان عمومى ايران برگزار شد

🔹 به گزارش مركز روابط عمومى و اطلاع رسانى انجمن پزشكان عمومى ايران،دومين روزسمينار آموزشى فصلى اين انجمن برگزار شد

🔹 سمينارهاى مروری بر تازه های درمان دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی و مروری بر درمان های اختلال مصرف مواد در مجموعه سالن هاى شهيد غرضى بيمارستان ميلاد درحال برگزارى بوده و در پايان شركت كنندگان ١٥ امتياز بازآموزى كسب خواهند كرد

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
▶️ زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است/هزینه هر دانشجو یک میلیارد است باید بدهند

🗣 وزیر بهداشت در نشست مسئولین بسیج دانشجویی

🔹 دانشجوی علوم پزشکی خوابگاه و استاد و درس و غذا و ... می‌خواهد که دیده نشده است.

🔹 اینکه کلاس آموزشی از ۱۵۰ نفر به ۲۵۰ نفر افزایش یابد کیفیت آموزش پایین می آید.

🔹 زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است

🔹 ٤ سال از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی گذشته است و در این مدت ۱۰۰ درصد ظرفیت پذیرش دانشجو افزایش پیدا کرده است.

🔹 تربیت هر دانشجوی پزشکی یک میلیارد تومان هزینه دارد.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


🔹 پیشنهاد دادیم تعرفه پزشکان ۵۴ درصد افزایش پیدا کند

🗣 دکتر حسین کرمانپور،مدیرکل روابط‌عمومی وزارت بهداشت در همایش تازه‌های دیابت و بیماری‌های قلبی

🔹طب دست پزشکان طب مدرن است.جایگاه پزشک عمومی در کشورهای توسعه‌یافته جایگاه پیشگیری و سلامت و اینکه مردم به دام بیماری نیفتند. پایگاه اصلی عالمانه طب،پزشک عمومی است.

🔹نزدیک ۱۲۰ پزشک در دوران کرونا از دست دادیم و پزشکان عمومی سبک زندگی مردم را تغییر می‌دهند.

🔹جایگاه پزشک عمومی را باید از رخوت و سستی و تخصص زدگی خارج کنیم و مردم باید این طور فکر کنند تا وقتی بیمار شدند نزد پزشک عمومی بروند اما الان مردم نزد متخصص می‌روند.

🔹با بیان اینکه ۷۵ درصد هزینه‌های درمانی درصورتی‌که یک پزشک عمومی بین بیمار و متخصص قرار گیرد کاهش پیدا می‌کند،ابراز کرد: جایگاه پزشک ابهت خاص اوست که علمی و تخصصی است و باید روح او آرام باشد و اگر درونش ناآرام باشد نمی‌تواند سلامت بیمار را تأمین کند.

🔹امسال پیشنهاد دادیم تعرفه پزشکان ۵۴ درصد افزایش پیدا کند.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


🔹 کمیته صیانت از پزشکان و کارکنان بهداشتی باید ایجاد شود/اميدواريم مصوبه شوراى عالى بيمه درخصوص تعرفه ها تغيير نكند

🗣 دكتر محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور در سمینار تازه‌های دیابت

🔹 کمیته توانمندسازی پزشکان عمومی نیاز کشور است و باید از ظرفیت این پزشکان در برنامه پزشک خانواده استفاده کنیم.

🔹۸۸ هزار پزشک عمومی در کشور داریم که ۵۵ هزار نفر فعال هستند و ۳۳ هزار نفر کار طبابت انجام نمی‌دهند.

🔹باید مسائل معیشتی پزشکان عمومی تأمین شود تا آنها رغبت به تحصیل در تخصص‌های بیهوشی و اطفال که به شدت کمبود داریم را داشته باشند.

🔹نباید با افزایش ظرفیت پذیرش سلامت مردم را به خطر بیاندازیم و ضرورت ندارد دانشجوی صفر کیلومتر تربیت کنیم باید مسائل معیشتی پزشکان عمومی را برطرف کنیم و متناسب با زیرساخت‌های کشور پیش رویم.

🔹باید در مراکز درمانی و دانشگاه‌های علوم پزشکی واحد حقوقی قوی وجود داشته باشد تا حقوق پزشکان و پرسنل بیمارستان‌ها تضعیف نشود.

🔹نامه‌ای در این زمینه به رئیس جمهور ارائه شده است و دولت می‌تواند لایحه‌ای جامع برای دفاع از حقوق پزشکان را به مجلس ارائه دهد.

🔹امیدواریم سازمان برنامه و بودجه و دولت مصوبه شورای عالی بیمه را در مورد تعرفه‌های پزشکی تغییر ندهند.

🔹کمیسیون ملی تأیید صلاحیت پزشکی مهم است و درخواست کردیم از وزیر بهداشت این کمیسیون را فعال کند.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram


🔹 در سمینار تازه هاى درمان ديابت،جدیدترین روش‌های درمان و کنترل عوارض دیابت بررسی می‌شود

👤 محمد نرگسی، دبیر اجرایی سمینار تازه‌های درمان دیابت

🔹دیابت یکی از معضلات بزرگ بهداشتی درمانی  است که جامعه ما امروزه با آن درگیر هستند. به خاطر اهمیت این موضوع انجمن پزشکان عمومی تصمیم به برگزاری برنامه‌های آموزشی برای پزشکان عمومی سراسر کشور گرفته است.

🔹در این سمینار جدیدترین روش‌های درمان و کنترل عوارض دیابت بررسی می‌شود.

🔹در  کشور ما حدود 7 تا 7.5 میلیون نفر مبتلا به دیابت هستند و تعدادی هم مبتلا هستند ولی از بیماری خود خبر ندارند و ضرورت دارد سیستم بهداشتی و درمانی ما با توجه به مشکلاتی که این بیماری می‌تواند طی روند زندگی یک فرد مبتلا ایجاد کند تمرکز بیشتری برای پیشگیری، درمان و کنترل عوارض دیابت برای بیماران داشته باشد.

🔹 دیابت یک مشکل جهانی است و برآورد شده در کل دنیا حدود 500 میلیون نفر مبتلا به دیابت هستند و طبق آمارها بین هر 6 الی 10 ثانیه یک نفر در دنیا در اثر دیابت جان خود را از دست می‌دهد.

🔹 ما می‌توانیم با درمان درست و تحت نظر قراردادن درست بیماران هم طول عمر طبیعی و هم زندگی کیفی‌تری به آن‌ها ببخشیم و بخش عمده این کار باید توسط جمعیت 80 هزارنفری پزشکان عمومی انجام شود که به عنوان خط اول درمان در حال ارائه خدمت به مردم هستند.

🔹انجمن پزشکان عمومی بر اساس رسالت خود و با همکاری اساتید دانشگاه‌های تهران اقدام به برنامه ریزی و اجرای سمینار تازه های درمان دیابت کرده که این سمینار به مدت 3 روز از 30 آبان تا 2 آذر در بیمارستان میلاد برگزار می‌شود.

🔹 به صفحه اینستاگرام انجمن بپیوندید
instagram | telegram

18 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.