⭕️بنیاد مستضعفان یا چای دبش؟
دغدغه نمایندگان پایداریچی کدام است؟
🔹️ برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با گرایش جبهه پایداری در جلسه امروز یکشنبه، ۷ بهمن ۱۴۰۳ خانه ملت با مطرح کردن انتقاداتی نسبت به عملکرد قوه قضاییه در مسائلی مانند انتصاب محمدجواد ظریف و نشست مشترک حجت الاسلام محسنی اژهای با مسئولین ارشد بنیاد مستضعفان به دستگاه قضا حمله کردند.
🔹️ علی خضریان که یکی از حمله کنندگان به رئیس دستگاه قضا بود، به مبهم بودن قرارداد واگذاری هتلهای بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی حضور حجت الاسلام محسنی اژهای در بنیاد را مورد حمله قرار داد و گفت: «در حالی که مجلس فریاد میزند شبهه و فساد در واگذاری هتلهای بنیاد مستضعفان وجود دارد ایشان با حضور خود در مجموعه بنیاد مستضعفان نشان داد که ما باید عزم جدی برای مبارزه با فساد داشته باشیم.»
🔹️ فریادهای خضریان در حمله به رئیس دستگاه قضا آنهم در موضوع فروش هتلهای بنیاد مستضعفانی که یکی از مجموعههای زیر نظر رهبر انقلاب است به بیراهه رفتن طیفی از نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری در مطالبهگری محسوب میشود.
🔹️ نکته عجیب و قابل تامل که ذهن کاربران را هم به خود جلب کرده اینست حضور یک رییس قوه در نشست مدیران بنیاد مستضعفان که از ارکان حکومتی محسوب شده و رییسش نیز از سوی رهبر حکیم انقلاب انتخاب می شود از ذهن نمایندگان جبهه پایداری امری مذموم است و گویی کسی حق ندارد در بنیاد مستضعفان حضور یابد.
🔹️ نکته مهم دیگر اینکه بنیاد مستضعفان در دوره پیش خود به حیات خلوت برخی نزدیکان جبهه پایداری تبدیل شده بود.
🔹️ خضریان حتما میداند که هرگونه قرارداد واگذاری در بنیاد مستضعفان زیر نظر دفتر رهبر انقلاب اسلامی با نظارت مرجع قانونی و همچنین تایید بازرسی بیت رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام میشود و مرجع پاسخگویی به شبهات ایجاد شده در این باره قوه قضاییه نیست که بخواهد درباره حضور رئیسش در بنیاد به نمایندهای پاسخگو باشد.
🔹️ علم خضریان به این معادله واضح و شفاف در کنار حمله وی به قوه قضاییه در موضوعی که اشکالی متوجه کار دستگاه قضا نیست اما دلیلی دیگری جز ژست مطالبهگری و فسادستیزی نیز میتواند داشته باشد.
🔹️ برگزاری جلسه رسیدگی به فساد چای دبش و حضور دو وزیر دولت نزدیک به جبهه پایداری انگیزه خوبی برای حمله نمایندگان منتسب به این جریان به قوه قضاییه محسوب میشود، تحت فشار قرار دادن قوه قضاییه در پروندهها و مسائل مربوط و نامربوط به دستگاه قضا استراتژی مناسبی برای تسویه حساب با قوه قضاییه و تحت تاثیر قرار دادن حکم صادره از طرف دادگاه در آستانه پایان یافتن روند دادرسی است.
🔹️ نمایندگان جریان پایداری که هدف خود از حمله به دستگاه قضا را فسادستیزی میدانند برای پیگیری این هدف باید ابتدا ادعای فساد را از نهادهای مرتبط پیگیری کرده و سپس تلاش کنند تا طوری رفتار نکنند که هدف از فسادستیزیشان نادیده گرفتن فساد دیگری آنهم در یکی از بزرگترین پروندههای فساد تاریخ به نظر برسد.
🔹️ نمایندگان منتسب به جبهه پایداری باید بدانند که حمله حزبی و جناحی به قوه قضاییه آنهم به واسطه یک ادعا از طرف نمایندگانی که باید مطالبات مردم را پیگیری کنند هم شان نمایندگی و هم شان خانه ملت را پایین میآورد. حمله به سایر نهادهای و مجموعهها و فریاد فساد سردادن نمیتواند فسادهای پیش چشم مردم را کمرنگ کرده و فرصت فرار از پاسخگویی را ایجاد کند.
مجید پروکار
@didgah55