💥 كانال جزاروز💥


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: Huquq


كانال جزاروز؛ مدير امين بخشي زاده اهري؛ مولف كتاب دستنويس دادرسي كيفري و مدرس حقوق جزا و دادرسي كيفري
دوره دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی
جزاروز در اینستگرام:
Jazarooz
@crimelaw914
ارتباط با ادمين:

@jazarooz

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
Huquq
Statistika
Postlar filtri


از اینجا به پایین به پیش بینی های آزمون فردا دقت کنید












توضیحاتی در خصوص رأی اصراری.pdf
168.2Kb
رای اصراری- رای وحدت رویه


بچه ها شما رو به خدا اینا رو هرچقدر میتونید مرور کنیدا چکیده ی مطالبه که هیوقت فرصت نمیکنید به این شکل استخراج کنید
لطفا به کسی هم ندید. راضی نیستم


اعتراض به آراء.pdf
375.9Kb
تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی یکجا










نکات_قانون_شوراهای_حل_اختلاف_مرتبط_با_آیین_دادرسی_کیفری.pdf
141.3Kb
یه حلقه ی طلایی
صد در صد یه سوال داریم از این فایل
خود این فایل کلی ارزش داره بنظرم






دو نکته در مورد دادسرا دیوان عالی کشور:
۱-در مواردي كه مطابق قانون، تعقيب و رسيدگي به تخلفات (نه جرائم) مقامات و مسؤولان كشوري به‌عهده ديوان‌عالي كشور است، اقدامات مقدماتي و انجام تحقيقات لازم توسط دادسراي ديوان‌عالي كشور صورت مي‌گيرد.
۲- كليه مراجع قضائي مكلفند در موارد قانوني پس از اتخاذ تصميم بر ممنوعيت خروج اشخاص از كشور، مراتب را به دادستاني كل كشور ارسال دارند تا از آن طريق به‌مراجع ذي‌ربط اعلام گردد


❌ نکات مهم تحقیقات مقدماتی اطفال


🔲 نکات تکمیلی فایل پی دی اف فوق:

36- در صورتي‌كه مجموع اعمال ارتكابي متهم در نتيجه تحقيقات دادسرا روشن باشد و دادگاه فقط عنوان اتهام را نادرست تشخيص دهد، مكلف است اتهام جديد را به متهم تفهيم، تا از اتهام انتسابي مطابق مقررات دفاع كند و سپس مبادرت به صدور رأي نمايد. لذا لازم نیست پرونده جهت تفهیم اتهام جدید، مجدداً به دادسرا اعاده شود. این حکم در مورد دادگاه کیفری یک نیز جاری است.
37- هرگاه قبل از ارسال پرونده به دادگاه، موجبي براي آزادي متهم يا تبديل قرار تأمين به وجود آيد، دادسرا با رعايت مقررات قانوني اقدام مي‌كند. پس صدور کیفرخواست قبل از ارسال پرونده به دادگاه مانع از تکلیف دادسرا بر فک یا تخفیف قرار تأمین کیفری (اعم از بازداشت و سایر قرارهای تأمین کیفری) نیست.
38- اگر پس از صدور کیفرخواست شاکی گذشت کند تکلیف چیست؟ دو حالت وجود دارد. یا پرونده به دادگاه ارسال شده یا نشده؛ اگر ارسال شده باشد، در این صورت دادستان هیچ اختیار و تکلیفی ندارد. اما اگر هنوز پرونده به دادگاه ارسال نشده باشد در این صورت نیز سه حالت مطرح می گردد؛ اول اینکه جرم قابل گذشت است که در این فرض دادستان الزاماً از كيفرخواست عدول مي‌كند و قرار موقوفي تعقيب توسط بازپرس الزاماً صادر مي‌شود. (به واژه های الزاماً، دادستان و بازپرس دقت کنید) دوم اینکه جرم غیرقابل گذشت است؛ در این فرض دادستان در صورت فراهم بودن شرايط صدور قرار تعليق تعقيب، مي‌تواند از كيفرخواست عدول و تعقيب را معلق كند. (پس در این فرض بازپرس نقشی ندارد؛ چون تعلیق تعقیب از اختیارات دادستان است) سوم اینکه پس از گذشت، نوع مجازات فرق می کند. در این فرض دادستان الزاماً از كيفرخواست قبلي عدول و بر اين اساس كيفرخواست جديد صادر مي‌كند. (مانند کیفرخواست قصاص که پس از گذشت باید از جهت حیثیت عمومی جرم کیفرخواست جدید تنظیم گردد)
39- در صورت انتساب اتهامات متعدد به متهم كه رسيدگي به آنها در صلاحيت ذاتي دادگاههاي مختلف است، كيفرخواست جداگانه خطاب به هر يك از دادگاه هاي صالح صادر مي‌شود.



20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.