بهمن دارالشفایی


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


چیزهای جالبی را که در اینترنت (عمدتا توییتر) می‌بینم این‌جا می‌گذارم.
سفارش کتاب:
@bahmanbooks

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


سفارش کتاب dan repost
از دقایقی پیش، ۲۴۰ کتاب دست‌دوم شامل حدود ۵۰ کتاب کودک

از این پست به پایین
.




ژیلا بنی‌یعقوب:
«شوهر مریم اکبری‌منفرد با پیگیری‌های زیاد از دادستان تهران،نامه ملاقات حضوری خودش و فرزندانش را گرفت،وقتی هفته گذشته نامه به دست به زندان قرچک رفتند، مقامات زندان از دادن ملاقات خودداری کردند و گفتند: ملاقات حضوری حق نیست و امتیاز است و مریم برای گرفتن امتیاز لازم باید در کلاس‌های زندان شرکت کند، او که در شانزدهمین سال حبس خود به سر می‌برد، به مقامات زندان گفته در پانزده سال گذشته در انواع کلاس‌ها شرکت کرده و دیگر شرکت نمی‌کند.
سالن ملاقات کابینی با شیشه ‌های دوجداره و کثیف؛ فضای مناسبی برای ملاقات ‌زندانی با خانواده مخصوصا فرزندان نیست.
طبق قوانین سازمان زندان‌ها، ملاقات حضوری حق همه زندانیان است و ارتباطی به حضور یا عدم حضور در کلاس‌های زندان ندارد.»
.




بهار سلیمانی:
«ناهید تقوی، زندانی سیاسی دوتابعیتی، بعد از بیش از چهار سال، از زندان آزاد شد و به آلمان رفت. از این پرونده، مهران رئوف تنها کسی است که در زندان مانده است. چهار سال و سه ماه، بدون مرخصی و بدون ملاقاتی. او شصت‌وهشت‌ساله و دوتابعیتی ایرانی_انگلیسی است.»
.


قصه.رنگ.توپ dan repost
مدت‌هاست به دعوت از یک زوج مربی فکر می‌کنم که سابقه کار با کودک و نوجوان داشته باشند.
پرانرژی، خلاق و با انگیزه برای آموزش کودکان در خانه بلوط اکبرآباد.
طبعا مسئولیت استقرار و پرداخت حق‌الزحمه با من است. (به هر کدام ماهی ده میلیون پرداخت، خانه هم تامین می شود)
کار با کودکان روستا، نیازمند عشق فراوان و صبوری بی‌اندازه‌ست.

اگر شرایط لازم و امکان استقرار طولانی مدت دارید، پیام بگذارید( @AZARI58 )
با قدردانی


.
آرش اباذری باسواد است و دقیق. اگر موضوع برایتان جالب است، در این جلسه آنلاین شرکت کنید.

لینک شرکت
Meeting ID: 897 8041 7605
Passcode: 9PrHia

توضیحات بیشتر درباره کتاب نظریه رهایی
.


بارسا ۵-۲ برد و قهرمان شد.
.


۸ دقیقه دیگه (۱۰:۳۰ شب به وقت تهران)

بارسا - رئال

فینال سوپرجام اسپانیا
.


سفارش کتاب dan repost
#خبرانتشارکتاب

فریادهای بهار عربی / به کوشش أسعد الصالح، ترجمه محمدمهدی هاتف، مهدیه میرمحمد، محمدحسین خلج، مهدی ناصری / نشر کرگدن، ۲۸۴ صفحه، ۳۲۰ هزار تومن

مقدمه کتاب

از صفحه ناشر:
«این کتاب داستان‌های شخصی کسانی را بازگو می‌کند که سهمی در بهار عربی داشته‌اند، داستان‌هایی به قلم خود این فعالان و دست‌اندرکاران. حاصل روایت این داستان‌ها برای خواننده، شاید کسب درکی عمیق‌تر از انگیزه‌ها و فعالیت‌های آنان باشد و نیز درس‌هایی که می‌توان از این انقلاب‌ها آموخت. این ۶۴ روایت آشکارکنندۀ دینامیک چندوجهی‌ای است که تحولاتی شگرف و مهیب را در تاریخ جهان مدرن عرب رقم زد. این شرح‌ها، که عمدتاً به قلم جوانان عرب نگاشته شده است، صدای کسانی است که عمرشان در نظام‌هایی سپری شده که بی‌وقفه سرکوبشان کرده‌اند. در این نوشته‌ها، می‌توان زمینۀ اجتماعی، سیاسی و تاریخی بهار عربی را دید. ضمن اینکه شالودۀ عاطفی، روان‌شناختی و فرهنگی این فعالان نیز عنصری انسانی به روایتشان افزوده است.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.


در جریان باشید که در اوج این کثافتی که هوا را برداشته و تعطیلی مدارس و تق‌ولقی ادارات، توقیف و خواباندن ماشین‌های زن‌ها ادامه دارد. همین امروز دوباره ماشین دوستم را در چهارراه ولیعصر خواباندند.
.


علی:
«بندرلنگه ، قایق های بادبانی»
.


اتابک:
«اگه این روزها تهران هستین و به خصوص اگه قبلا از موزه کامپیوتر بازدید کردین و دوسش داشتین، دعوت‌تون می‌کنم به بازدید از پروژه‌ی جدیدمون ☺️
صحنه صدای ایران، تجربه‌ای تعاملی از صدا که فقط قراره ۳۰ روز فعال باشه.»

صفحه اینستاگرام پروژه

خیابان خارک، نبش شهریار، ساختمان کارستان، از ساعت ۲ بعدازظهر تا ۸ شب
.


احسان رستمی‌پور:
«کلیسا ثبت جهانی چوپان
ساحل رود ارس، جلفا.»
.


یکشنبه:
مدارس تهران تعطیل شد. ادارات باز هستند.
.


معاون دبیرکل سازمان ملل: «در سال ۲۰۲۴ میلادی دست‌کم ۹۰۱ نفر در ایران اعدام شده‌اند.»

یعنی هر دو روز ۵ نفر!
.


هستی امیری (برای پخشان عزیزی):
«سلام خانوم پ
چندباری نوشتم و پاک کردم. آخر خوب می‌دانم مسئله برای تو اصلا شخصی نیست. آدمی که ژن، ژیان، ئازادی را زیسته است زیر سنگین‌ترین احکام و سخت‌ترین لحظات هم مسیر را به دیگران نشان می‌دهد. با یک کتاب، با یک گفتگو، یک چایی یا یک غذا.
خانوم پ، اینجا یکبار گفتم که تو ابدا مسئله اعدام را شخصی نکردی و اجازه ندادی نامت را فریاد بزنیم. اعدام را به طور کلی مسئله کردی. خوب یاد گرفتم که حتی اگر عزیزترین رفقایت هم زیر حکم اعدام باشند، باید کمی فاصله بگیری و ساز و کارهای سرکوب را عیان کنی. از تو خوب یاد گرفتم. تویی که زندگی‌ات مرزها را درنوردید و تنها از دل خانه امن خود علیه نسل کشی و جنگ ننوشتی، کوله بارت را برداشتی تا وسط میدان باشی. چرا که نجات جان یک آدم، لبخند یک آدم یا قصه یک آدم هم در جنگ مهم بود.
تو خودسوزی زنان را دیده‌ای، تو آوارگی و بمب و داعش را دیده‌ای، علیه آن ایستادی و من فکر می‌کنم پس انسان تا انتها می‌تواند بر باورهایش زندگی کند. حتی اگر جهان علیه‌اش ایستاده باشد.
خانوم پ
من فکر می‌کنم تخیل تمام ماجرا باشد، قبل از تمام آن کلمات و تئوری. قبل از هر چیزی، عشق هم از همین تخیل زاییده خواهد شد. مبارزه از تخیل جان می‌گیرد و تو خوب می‌دانی عشق و مبارزه و تخیل یعنی چه. از تو یاد گرفتم تخیل را همیشه زنده نگه‌ دارم. یاد گرفتم تخیل تمام ماجراست.
در تخیل‌ام این روزها آزادی تو و وریشه را دوره می‌کنم. آن لحظه که خبر می‌دهید آزاد شدید. تخیل از آن هم پیش می‌رود تا سنه، تا مریوان، تا کرکوک، تا دیاربکر. تو خود میدانی تخیل ژن ژیان ئازادی را. تو با رقص و آواز از زندان خواهی آمد. خواهرت، هم‌رزمانت و جلوتر از همه پدرت ایستاده است، پشت سر برادرانت.
خانوم پ آدم بعد از آن که شاهد خودسوزی و خودکشی و بریدن سر توسط داعش و جنگ شد، چطور تخیل را حفظ کند؟
اگر امروز بیرون زندان بودی این تخیل تو را کجا می‌برد؟ فلسطین؟ کوبانی؟ زاهدان؟
خانوم پ
چراغ این سرزمین، این خاورمیانه، این جهان اگر هنوز امیدی به روزهای رهایی داشته باشد تو و امثال تو چراغش را روشن نگه داشته‌‌اید.
وقتی آن زندان را ترک کردم به خودم به تو به تمام عزیزانم قول دادم تا سوختن آخرین چوبه دار، آخرین گیوتین مدرن دستانتان را رها نکنم.
آدمی وقتی با کسی فریاد می‌زند سر برود جان برود آزادی هرگز نرود مگر می‌تواند تخیل را فراموش کند.»
.


سروناز احمدی (برای پخشان عزیزی):
«اینجا معنی اسمت برای کسی سؤال شده. دوباره یادم می‌آید. پایین پله‌های اتاق سیگارم، توی سرما، آخرِ شب و مغلوب موج سهمگینی دیگر که غرقم نمی‌کند. تو می‌آیی و نمی‌روی. چون عادت نداری یعنی اصلا نمی‌توانی تنها بگذاری کسی را که در انتهای شب می‌یابی. آخر قانونش را خوب می‌دانی. آسمان را که ستاره هم بپوشاند، خورشید هم که طلوع کند، چرخ گردون هم که صدها بار بچرخد، شبِ آدمِ تنها در این "خاورمیانه"ات سپیدی به خودش نمی‌بیند. می‌پرسی "چی می‌نویسی؟" برایت می‌خوانم که "اینجا آدم فقط با خاطرات، دوستان و شعر می‌تواند از میان میله‌ها عبور کند". لبخند می‌زنی و می‌گویی "می‌دونی پخشان یعنی چی؟" باید خودم می‌فهمیدم. باید خودم از آن سربند محکمت می‌فهمیدم. باید خودم از عشقِ توی چشمهات به بلوط‌های کردستان می‌فهمیدم. باید از همین که جمع صنوبر و قامت سروی می‌فهمیدم. چیست که این‌ها همه هست و تماما پایدار است و مقاوم و به‌بندناکشیدنی؟ لبخند می‌زنی و می‌گویی پخشان یعنی شعر.»
.


«رادیوگرافی یک خانواده» ساخته فیروزه خسروانی مستند خیلی خوبی است. اگر تهران هستید، پیشنهاد می‌کنم فرصت دیدنش را از دست ندهید.

فیلم درباره رابطه پدر و مادر خود فیلمساز است. پدر دکتری است تحصیلکرده خارج و مادر زن خانه‌داری که با نزدیک‌شدن انقلاب زندگی خودش و به تبع آن همسر و دخترش دگرگون می‌شود.

جدا از همه‌چیز فیلم که خیلی تمیز و حساب‌شده است، تصاویر آرشیوی‌ای که پیدا کرده و استفاده‌اش از آنها واقعاً تحسین‌برانگیز است.

این فیلم تنها مستند ایرانی است که جایزه بهترین فیلم بلند جشنواره ایدفا (مهمترین جشنواره مستند دنیا) را گرفته.
.


برای دوستان ساکن لندن:

کتاب‌فروشی پل:
«کتاب‌فروشی «فعلا» آنلاین پُل حاصل ایده‌ پگاه آهنگرانی و سمیه میرشمسی است: یک پُل فرهنگی از خیابان کریمخان تهران تا لندن.

شاید یکی از دلتنگی‌های ایرانیان مقیم بریتانیا پرسه‌زدن در کتاب‌فروشی‌های کریمخان و انقلاب و دسترسی به تازه‌های نشر داخل ایران است. کتاب‌فروشی متحرک پُل می‌خواهد راهی برای دریافت تازه‌ترین و بهترین کتاب‌های چاپ شده در ایران برای جامعه مهاجر بریتانیا باشد.

ما کتاب‌های منتشر شده در ایران را با قیمتی منصفانه در لندن به شما عرضه می‌کنیم.

شما می‌توانید علاوه بر ویترین کتاب‌هایی که ما از میان بهترین و جدیدترین آثار عرضه شده در بازار کتاب ایران انتخاب کرده‌ایم، در اکانت تلگرام ما، سایر کتاب‌هایی که دوست دارید را به ما سفارش بدهید. فهرست کتاب‌های عرضه شده در کانال تلگرام به‌روز می‌شود.»
.

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.