❤️
زندهباد زندگی کولبر✍️بهزاد احمدی
❤️تیتر لال است و لرزان. تیتر ناتوان. تیتر گریان. تیتر روایتگر درد بیامان. تیتر بهمثابه خربزه آب است بهفکر نان باش. تیتر به فریبندگی زن سی ساله ظاهر میشود. تیتر بهمثابه بغضِ بادکرده در پیچِ گلو افتاده بدون فریاد.
❤️این تیتـر است:
«مرگ کولبر بر اثر سقوط بهمن در هورامان»❤️اگر روزنامه ناتوان است. اگر کارگزار ناشنوا است. اگر روزنامه مُرده متحرک است. اگر کارگزاران توافق کردهاند کولبری جبر است، بدون شک کولبری جبر تاریخی نیست. کولبری جبر اجتماعی نیست. کولبری جبر فرهنگی نیست. کولبری جبر اقتصادی و پدیده نوظهور پس از انقلاب است.
❤️مرگِ کولبرِ متاهلِ پدر ۴ فرزند در زیر بهمن در گردنه «ژالانه» بهناگه در شبی سرد و ساکت و سوزناک خبر میدهد که «مرگ کولبران» قصه و حکایت و جوک نیست، روایت رنج روزگار و پایان پرستاری پدرانه و آغاز آه و آوخ و ابتدای اشک و افسوس و فروزش فقر و فروریزش فواره فرحخندههای خانوادهای در روستای «درکی» از توابع استان کُردستان است.
❤️اگر دولت “کما فی سابق” میخواهد از کنار «مرگ کولبران» ساده و نادیده و ناشنیده و ناخوانده و ناخواسته و نادانسته و نافهمیده و ناهوشیار و ناتمییز و ناامید و ناکافی و ناعادلانه گذر کند، بهزعم خود گذر کرده است امّا بدونِ «اعتماد عمومی» و بدونِ جلای روح حکمرانی.
❤️اگر بار «مرگ کولبران» گران نمیآید بر گُرده دولت و کارگزاران و نمایندگان کُردستان در مجلس (غایبان از نظر و حاضران در صف) پس روزنامهنگار بیجهت غانوغون میکند. در یادداشتهای قبلی اشاره کردهام به انتخاب آقای ابراهیم یونسی اولین استاندار کُرد و اهل سنت در دولت موقت بازرگان و از انتخاب دومین استاندار کُرد و اهل سنت بهعنوان «دومین پاس» حاکمیت به کُردها نام بردهام بهپنداشتِ خود؛ اگر اراده معطوف به برچیدن بساط کولبری و فروکاست مرگ کولبران در حاکمیت وجود دارد، میطلبد «دومین پاس» خود را با تزریق اعتبار و حمایت از نماینده عالیاش در کُردستان تکمیل کند تا دومین پاس دچار گسست و نقص نشود در دام باری بههر جهتهای سیاست.
❤️
شم👇👇
https://t.me/+PqyTRQnSVIGzNZ0C