پادشاهی‌خواهان توئیتر


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Политика


روشنگری تنها راه نجات بشریت از شر خرافه است.

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Политика
Статистика
Фильтр публикаций


شاه در همه کار ها دخالت می کرد و می خواست به همه درس بدهد !

پرسش – شما شاه را در اواخر سلطنت چگونه دیدید؟

پاسخ – « شاه در سال های اخیر، شور و هیجان خود را از دست داده بود و بسیار تنها شده بود. مثلاً رضا شاه را که در نظر بگیریم می بینیم که همیشه مرد نیرومندی کنار او بود. فروغی و علاء یا هویدا که ستون فقراتی بود. شاه همۀ مهره ها را از دست داد. مردم در بلا تکلیفی بودند.

گذشته از همۀ اینها، شاه می خواست به همه درس هم بدهد، به آمریکایی ها و اروپایی ها. شاه در همه کار ها هم دخالت می کرد. دخالت حتا در خارج از کشور، در نقاطی که خود آمریکا هم جرأت دخالت در آن جا ها را هم نداشت. در سنگال، در سومالی، در پاکستان، در افغانستان، در بنگلادش، این شاخ و شانه کشیدن های ملی، این برافراشتن پرچم ایران در هر کجا، اعلام اینکه ما ژاندارم خلیج فارس هستیم و اینکه تنها کشوری باشیم که نگذاریم فلسطین در خاک ما دفتر داشته باشد، همۀ اینها کار دست ما داد.

شاه از خودنمایی خوشش می آمد، اما من اعتقاد دارم که ایران را دوست داشت. به سبک خودش حتماً مرد وطن پرستی بود. من هیچ تردیدی در این امر ندارم... »
---

- از گفتگوی پری سکندری با امیر طاهری ‎@AmirTaheri4 برگرفته از جزوۀ « ما را چه می شود »، برگ ۳۳

@TwitterMamnoe




اگر روزی روزگاری مواضع شما با یک آخوند آنهم از جنس اصلاحچی سوپرشیادش حتی در زمینه ای مثل سلیقه خوراکی یکی شد بدانید و آگاه باشید که جاده براندازی ج.ا را ۱۸۰درجه خلاف رفتید و اینکاره نیستید!!!
بی جهت نیست که تنبان مبارزه مان زانو انداخته!چون پای منبر آخوند نشاندنمان...

اهورا بختیاری

@TwitterMamnoe


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
_koshi
رضا پهلوی واقعا ی کسخل تمام عیاره.
کلی عکس گذاشته که یعنی ببینین منم با مرحوم خیلی رفیق جینگ بودم.
کسمغز تو بابات شاه بوده
پدربزرگت رضا شاه بوده
چقدر تو حیف نونی آخه

Reza Pahlavi
یاسمین و من بسیار غمگین هستیم که در آغاز سال نو، دوستی هنرمند و انسانی محترم و والا را از دست داده‌ایم. #فرامرز_اصلانی، هنرمندی بود گرانقدر که به میهن و هم‌میهنانش عشق می‌ورزید و آرزویش آزادی و آبادی ایران بود. او اگرچه زود و ناگهانی از میان ما رفت، اما با هنر کم‌نظیرش، صدای دل‌نشینش، و ترانه‌های خاطره‌انگیزش در آسمان هنر ایران ماندگار خواهد ماند.

فقدان دوست عزیزمان فرامرز را به خانواده او، به‌ویژه به همسر ارجمندش مرجان، و نیز به جامعه هنری ایران و همه دوستدارانش تسلیت می‌گوییم.

بدرود فرامرز جان! یادت همیشه با ما خواهد بود.



@TwitterMamnoe


از بچه های پروژه فیلترشکن مهسا متوجه شدم با ماهی نهایتا 50 هزار یورو، به تعداد کل کاربران اینترنت ایران میشه فیلترشکن v2ray درست کرد.
میشه سالی 600 هزار یورو، مثلا حدود 42 میلیارد تومن.

این اعداد یعنی کل اپوزیسیون ول معطلند دوستان، چپ ها و اسماعیلیون که مرخص بودند از اول، پهلوی هم که توان سالی 600 هزار یورو جمع کردن برای اینترنت رو نداره، حتماً اولویت های دیگه ای نسبت به اینترنت داره.

میخوام بهتون بگم که به زندگیتون برسید. به جایی دخیل نبندید همین که بتونیم گفت و گو کنیم برامون بسه.

اگه هم می خواین بگین وسایلشو با این شرط بهش دادن که شاهزاده رو بزنه که خب گه می خورید بازم، چون من با عدد و رقم واقعی حرف زدم و به نظرم اپوزیسیونی که نتونه سالی 600 هزار یورو جمع کنه باید بره جلو بوق بزنه.

صدها بار گفتم من پادشاهی خواه و سلطنت طلب و مشروطه خواه و اینا هم نیستم، طرفدار رضا پهلوی هم نیستم، یه وقت اشتباهی من رو فالو نکنید. سوتفاهم بشه بعدا شرمنده هم بشیم.

‏مردم ایران هیچ اولویتی بالاتر از اینترنت ندارند. اینترنت مثل لوله کشی آب و برق رسانیه. جز الزامات زندگی و توسعه است. اینترنت چیزیه که همزمان باید اولویت جمهوری اسلامی و اپوزیسیون با هم باشه اگه قرار باشه به مردم خدمت کنند.

اما از رقم سالی 42 میلیارد تومن من خجالت کشیدم، من جای رضا پهلوی خجالت کشیدم، خودش نمی دونم چقدر خجالت می کشه که در این حدم نتونسته اقدامی بکنه.
اون مابقی که اسماعیلیون و علی نژاد اینا باشن که همه سر کاری هستن.

مردم ایران چه با این حکومت چه هر حکومتی، با اینترنت توسعه پیدا می کنند، به جای 600 هزار یورو در سال برای اینترنت، عده ای دنبال حمله نظامی با هزینه چند ده یا چند صد میلیارد دلاری برای امریکا به ایران هستند. اینکه ایران چقدر آسیب ببینه خدا داند.

ول معطلن همه. عدد و رقم فقط سیلی به صورت ارزشی های عزیز دل نیست، سیلی به صورت اپوزیسیون ملنگ هم هست.

‏خدا می دونه توی این شرت هوا کردن ها چقدر فاند خوابیده، ولی اولویت های مهم ملت چیزاییه که برای هیچکس مهم نیست.

🏴JannatKhah🔩🪰🩳

@TwitterMamnoe


رضا پهلوی تو رزومه‌اش فقط گاییدن وزارت اطلاعات اسرائیل رو نداشت که اون رو هم به لطف الهی رقم زد!
زن آخه این چه خبطی بود کردی با رضا پهلوی دیدار کردی!؟
خبر کوتاه بود و دردناک: وزارت اطلاعات اسرائیل به طور کلی منحل شد!

عارتش۲

@TwitterMamnoe


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
فقط رضا پهلوی میتونه مصطفی رو درک کنه


_koshi)

@TwitterMamnoe


به چند دلیل صحبت در مورد رابطه یاسمین و تام مورلی غیر اخلاقی و زن ستیزانه نیست:
۱- در نظام پادشاهی قراره ملکه مادر ولیعهد و جانشین پادشاه باشه. در این سیستم که جانشین پادشاه و آینده ایران به یک اسپرم بستگی داره روابطه جنسی همه افراد سلطنتی فارغ از جنسیتشون مهم میشه.


این موضوع اینقدر مهمه که مردهای نزدیک به ملکه را خواجه می‌کردند.به علاوه طبق قانون مشروطه همسر و جانشین پادشاه باید ایرانی باشند. به همین دلیل بود که به فوزیه تابعیت ایرانی دادند. تا زمانی که پادشاهی یکی از گزینه‌های آینده ایرانه صحبت از روابط جنسی خانواده سلطنتی غیر قابل اجتنابه


۲-دلیل اصلی صحبت در مورد رابطه یاسمین و تام مورلی جنسیت یاسمین نیست تناقض رفتاری سیروس طلباس. همونطور که مسخره کردن ارتباط عرزشی با باجناق به دلیل هموفوب بودن نیست. بلکه به این تناقض اشاره میکنه که به نظر یک عرزشی حکم رابطه با همجنس اعدامه ولی خودش پشت پرده همین کار را انجام میده


۳-دوستی با پورن استار یا رابطه غیر تک شریکی برای هر شخص عادی یک مسئله شخصیه. ولی شما نمیتونید ادعای ملکه بودن داشته باشید و از مزایای ملکه استفاده کنید ولی در عمل شبیه ملکه رفتار نکنید. کدوم ملکه در طول تاریخ رابطه باز داشته یا با پورن استار مسافرت میرفته.


۵-در همه کشورهای جهان روابط شخصی و جنسی سیاستمداران بسیار مهمه و مقبولیت فرد به سلامت رفتار جنسی اون شخص بستگی داره. ماجراهای کلینتون و مونیکا لوینسکی تا استیضاح کلینتون هم رفت. به همین دلیل تحقیق در مورد روابط جنسی این افراد با صحبت در مورد یک شخص عادی قابل مقایسه نیست.

به علاوه صحبت در مورد روابط افراد مشهور خیلی غیرطبیعی نیست. اون افراد هم با آگاهی کامل از این موضوع وارد دنیایی میشن که میدونند زیر ذره‌بینند ولی در عوض میتونند از مزایای اون بهره ببرند.ساده است اگه ایشون دوست نداره زندگی شخصیش روی اینترنت باشه میتونه از مقام ملکه بودن استعفا بده

۶-از نظر من هیچ تفاوتی بین سیروس طلبها و عرزشیا نیست. اونها دشمن ما هستند و ما در یک جنگ تمام عیار با این اوباشیم. اونها از هر روشی برای ساکت کردن ما استفاده می‌کنند و ساکت کردن ما توسط همفکرانمون به هر بهانه‌ای تنها یک نتیجه داره و اون هم شکست کامل ماست. خود دانید



@TwitterMamnoe


به چند دلیل صحبت در مورد رابطه یاسمین و تام مورلی غیر اخلاقی و زن ستیزانه نیست:
۱- در نظام پادشاهی قراره ملکه مادر ولیعهد و جانشین پادشاه باشه. در این سیستم که جانشین پادشاه و آینده ایران به یک اسپرم بستگی داره روابطه جنسی همه افراد سلطنتی فارغ از جنسیتشون مهم میشه.

Omid

@TwitterMamnoe


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
کلنل مختاری
یکی از ایرادات محمدرضاشاه این بود که درمقام پادشاه در جلساتی شرکت می‌کرد که در سطح معاون رییس جمهور و وزیر تعریف شده بود. در واقع ایشان مقام پادشاهی را در سطح یک نخست وزیر و بعضا وزیر خرج می‌کرد. این را بارها اطرافیان او به او گوشزد کرده بودند ولی خب کو کوش شنوا؟!

‏برای آینده پادشاهی ایران باید به فکر تشکیل نهادی همچون مجلس مهستان بود که اجازه ندهند یک پادشاه از حدود قانونی خود فراتر رود! بیماری و عدم تواناییش را اعلام نکند! هر موقع دلش خواست مملکت را ترک کند و بخصوص برای جانشینی ملاک شایستگی باشد نه لزوما فرزند بزرگتر.
‎#مجلس_مهستان

Ali Hamid
کنفرانس مطبوعاتی محمدرضاشاه پهلوی، صدام حسین، هواری بومدین و عبدالعزیز بوتفلیقه پس از انعقاد قرارداد الجزایر میان ایران و عراق
۴۹ سال پیش، الجزیره
#پهلوي_امید_ملت https://t.co/akHcOeoscT


@TwitterMamnoe

648 0 24 9 14

The Last Dreamer
عدم بارداری ثریا اسفندیاری و ازدواج محمدرضا با فرح دیبا

هاکس
کوت کنید و بدترین واقعه تاریخی رو از نظر خودتون بنویسید.



@TwitterMamnoe


وظایف مجلس مهستان:
انتخاب وليعهد از میان شاهزادگان اعلان جنگ و صلح ،عزل شاه در صورت بیماری وارتکاب اشتباه.انتصاب فرمانده ارتش برای یک دوره معین و یا مدیریت جنگ از جمله اختیارات مجلس مهستان بود.
پ.ن: در ۵۷ چنین مجلسی می‌توانست ایران را نجات دهد!

کلنل مختاری

@TwitterMamnoe

684 0 12 4 19

‏ری تکیه، مصدق، ثابتی و بی عرضگی شاهزاده رضا پهلوی

ری تکیه (Ray Takeyh) از معدود اندیشمندان اندیشکده های آمریکایی است که علیه روایت غالب درباره ماجرای ۲۸ مرداد به زبان انگلیسی نوشته و خیلی دقیق توضیح داده که چرا آن ماجرا بر خلاف چیزی که نایاکی ها و دموکراتهای آمریکا جا انداخته‌اند کودتا نبود. در مقالات و کتابهایش، رفتار قانون شکنانه و دیکتاتور مآبانه مصدق در آن غائله را به خوبی موشکافی کرده. او همچنین به کنفرانس نوفدی دعوت شده و در آنجا درباره اینکه تنها راه درست در رابطه با جمهوری اسلامی تغییر رژیم است صحبت کرده. او اندیشمندی است مخالف جمهوری اسلامی و دارای نظر مثبت نسبت به دوران پهلوی. انگ پهلوی ستیزی قطعا به او نمی‌چسبد.

او دارای مدرک دکتری از دانشگاه آکسفورد است و کتابها و مقالات زیادی منتشر کرده. اخیرا کتاب او درباره دوران شاه، «آخرین شاه»، را که در سال ۲۰۲۱ منتشر شده خواندم و از رویکرد منصفانه و علمی او لذت بردم. این کتاب به بزرگترین معمایی که از چرایی رفتار شاه در سالهای آخر پیش از نکبت ۵۷ داشتم را جواب داد: اصرار شاه به «دموکراتیزاسیون».

پرویز ثابتی در مصاحبه اخیرش بارها از اشتباهات شاه درباره آزادی عمل دادن به دشمنان ایران در آن سالهای آخر شکایت می‌کند. شاه ولی بر روند دموکراتیزاسیون اصرار میکرد و در یک سال آخر در هر مقطعی توصیه های ثابتی ها را رد می‌کرد. انگیزه اصلی او چه بود؟ «ری تکیه» در این کتاب به همان چیزی اشاره میکند که پرویز ثابتی از زبان یک مأمور CIA و در جواب پرسش دیگری گفت: بحران جانشینی.

ری تکیه می‌گوید دلیل پافشاری شاه بر دموکراتیزاسیون این بود که معتقد بود پسرش توانایی این را ندارد که مثل خودش شاه مطلقه باشد. اگر همه چیز دست او باشد شیرازه کار از دست می‌رود. بنابراین باید تغییراتی در سیستم اداره کشور ایجاد کند تا تصمیم گیری ها به عهده پسری که خودش هم می‌دانست اینکاره نیست نیفتد. بیماری شاه نیز بر عجله او برای ایجاد این تغییر سیستمی افزود. می‌دانست برای اینکه این تغییرات را انجام دهد و کشوری را به فرزندش بسپارد که نه پسرش بلکه در عمل دیگران بتوانند اداره کنند وقت زیادی ندارد. آزادسازی سیاسی را با سرعتی بالا انجام داد و شیرازه کار از دست خودش هم خارج شد.

در این روزها از نقش بی عرضگی شاهزاده رضا پهلوی در کمک به طولانی شدن فاجعه ۵۷ زیاد نوشته‌ام. با خواندن این کتاب فهمیدم که بی عرضگی او فقط باعث طولانی تر شدن فاجعه ۵۷ نشده است. بی عرضگی او اساسا دلیل اصلی پیدایش فاجعه ۵۷ نیز هست.
Ali ashtari

‌‎دقیقا ولی اصرار شاه بر ولایتعهدی این تاپاله هم محل ایراد هست. شاه ۵ تا برادر داشت که هم از نظر تعلیمات نظامی و سن و سال بالغ و عاقل بودند میتونست یکی از اونها را ولیعهد کنه و قانونا هم اختیار تعیین ولیعهد با او بود و شدنی ولی نکرد.

کلنل مختاری

@TwitterMamnoe

623 0 15 1 23



سیرک این بود و خیانتی نابخشودنی! گذشته آدم‌ها خیلی مهمه حتی اگه پسر شاه باشی. نمی‌تونی تا ابد از اعتبار پدربزرگ و پدر بزرگوارت خرج کنی و پشت خیانت‌ها و هشتگ‌ها پنهان بشی و جوابگو نباشی.

Charles

@TwitterMamnoe


اصولا درباره انتخابات اسلام حرف زدن یه بد سلیقگی و بی‌ذوقی خاصی می‌خواد چون تکراریه، هیچ موضوع تازه‌ای نداره و هم‌دهنی با چهار تا اصلاحطلب و منافقه که با این سوژه کپک‌زده مزه می‌ریزند.

DIVOXID

‏«تحریم» کنن یا نکنن، «رای» بدن یا ندن، هشتگ هوا کنن، «دلقک» استخدام کنن...چهل و چند ساله وضعیت همینه که هست، چهل و چند سال دیگه هم همینطور...تا «اپوزیسیون» بیگانه پرست و شرکای «انقلاب اسلامی» هستن، جمهوری اشغالگران اسلامی نیز هست!

@TwitterMamnoe


‏آنچه اشتری نوشته را در بحث بازاریابی و تبلیغ به اسم تبلیغات منفی یا بازاریابی منفی میشناسند.
هدف از بازاریابی منفی این است که مشتریان ناراضی(در اینجا مخالفان) همچنان درگیر بازی بمانند.
در انتخابات این استراتژی می‌تواند با ایجاد بحث و جدل، توجه مردم را به انتخابات
⬇️
‏جلب کند و به افزایش مشارکت در انتخابات کمک کند.
در بیزنس‌ عمدتا برندها علیه رقیب خود از تبلیغ منفی استفاده میکنند،در واقع با تبلیغ ایرادات رقیب و تمسخرش،بدون اینکه مستقیما به محصول خود بپردازند مخاطب رقیب را از او میگیرند.
در سیاست اما کاربردش بسیار فراوان‌تر از تجارت است.
‏بازاریابی منفی می‌تواند یک استراتژی خطرناک باشد.اگر این استراتژی به درستی انجام نشود می‌تواند به نامزد یا حزب مورد نظر آسیب برساند و به نفع رقیب عمل کند.
در اینجا محتوای تولید شده برای رضا پهلوی دقیقا همین کارکرد را دارد.
اول اینکه انتشارش باعث ایجاد بحث و جدل و گرم شدن تنور ⬇️
‏انتخابات ج.ا میشود و دوم هم که محتوا کاملا به ضرر براندازی و به نفع رژیم است که جزییاتش را اشتری کامل نوشته.
برای درک بهتر از اینکه چطور این ویدئوها به نفع خامنه‌ای و ج‌.ا تمام میشود خودتان را جای مخاطب بیرونی بگذارید و از دید یک سیاست مدار غربی یا یک دستگاه امنیتی غربی
‏به این توییت‌های رضا پهلوی نگاه کنید.
چه می‌بینید؟
جز بلاهت،بی‌برنامگی و ناپختگی چه می‌بینید و ارزیابی‌تان از اپوزوسیون ج.ا چه خواهد بود؟
چقدر حاضرید برای سرنگونی ج.ا روی چنین اپوزوسیونی سرمایه و وقت بگذارید؟
آیا جز این است که تصمیم بگیرید با همین ج‌.ا کژدار و مریز ادامه بدهید؟

Koshi

@TwitterMamnoe


‏تحلیل محتوای ویدیوهای «انتخابات» از اکانت رضا پهلوی

نفوذ سپاه تا عمق «اپوزیسیون»

این ویدیوها:

۱- قبح شرکت در به اصطلاح «انتخابات» جمهوری اسلامی را به شرکت در تماشای یک سیرک تقلیل می‌دهد. اولین و مهمترین دلیل زشتی شرکت کردن در «انتخابات» جمهوری اسلامی مشارکت در جنایت است. انگشت زدن در خون قربانیان این حکومت است. نه تماشای یک سیرک خنده دار. تشبیه این «انتخابات» به سیرک سفیدشویی جمهوری اسلامی است. آن هم پس از جنایتهای گسترده اخیر جمهوری اسلامی در انقلاب ملی زن زندگی آزادی. سپاه با این ویدیو ها جمهوری اسلامی را سفیدشویی کرده. آن هم از اکانت پهلوی.

۲- انتخابات در کشورهای آزاد هم خیلی اوقات به سیرک شبیه می‌شود. تشبیه انتخابات به سیرک به هیچ وجه نشانگر غیر دموکراتیک بودن آن نیست. بر عکس، نمایانگر حدی از آزادی بیان است که در کشورهای آزاد هم رعایت می‌شود. جمهوری اسلامی با ساخت و انتشار این ویدیو دارد خودش را به کشورهای دموکراتیک تشبیه می‌کند: آنها انتخابات را به سیرک تشبیه می‌کنند، سپاه هم همینطور!

۳- معطوف به عمل نیست. هیچ جای این ویدیوها مردم به شرکت نکردن در این «انتخابات» تشویق نمی‌شوند. بر عکس، حرفهای خامنه‌ای مبنی بر تشویق به شرکت در این «انتخابات» بی کم و کاست و تغییر پخش می‌شود و شرکت در «انتخابات» با تماشای یک سیرک معادلسازی می‌شود.

۴- روزشمار است و بر هیجان کاذب می‌افزاید. اصلا یکی از عوامل دوباره مطرح شدن این «انتخابات» در فضای سیاسی همین ویدیو ها بود. وگرنه کسی اصلا درباره آن صحبت هم نمی‌کرد. اینکه پهلوی برای انتخابات جمهوری اسلامی روزشمار معکوس می‌گذارد و چنین کاری را برای ‎#کارزار_سه_ماهه خودش نمی‌کند هم در نوع خودش جالب است.

۵- در این ویدیو ها دلقک خامنه‌ای نیست. دلقک پهلوی است. حرفهای خامنه‌ای برای تشویق به شرکت در انتخابات با موسیقی و افکت هایی که به صدای او هیبت داده پخش می‌شود و یک دلقک آن وسط ادا در می‌آورد. اگر می‌خواستند خامنه‌ای را مسخره کنند دلقک را بر صورت او درست می‌کردند ولی البته که سپاه، سازنده این ویدیو ها، خط قرمزهای نظام را زیر پا نمی‌گذارد. با این ویدیو ها سپاه است که دارد پهلوی را مسخره می‌کند. حرفهای رهبرش را از اکانت پهلوی پخش می‌کند. پهلوی را هم آن وسط دلقک کرده. دلقکی که خودش هم نفهمیده چه رودستی خورده.

۶- حرفهای خامنه‌ای با چالش روبرو نمیشود. رد نمی‌شود. به طور کامل پخش می‌شود و در پایان این ویدیو حتی شعار «ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آماده» داده می‌شود. نمایش اقتدار برای حامیان «نظام» که همه چیز در دست آنهاست حتی اکانت سنگین وزن ترین اپوزیسیون شان.

اگر هنوز تردید دارید که این ویدیو ها را سپاه ساخته، از آن طرف به قضیه نگاه کنید. فرض کنید سپاه اعتماد کسانی که به این اکانت دسترسی دارند را جلب کرده بود و می‌خواست از این اعتماد برای تبلیغ «انتخابات» جمهوری اسلامی استفاده کند به نحوی که این اعتماد شکسته نشود و در فرصتهای بعدی هم قابل استفاده باشد. چه محتوایی درست می‌کند؟ محتوایی که تا حد ممکن به گرم کردن تنور انتخابات کمک کند، هیچکدام از خط قرمزهای نظام را زیر پا نگذارد و قبح شرکت در این انتخابات را از انگشت در خون قربانیان زدن به تماشای یک سیرک تقلیل دهد. کاری که خیلی شیک با انتشار این ویدیوها از اکانت رضا پهلوی انجام داد.

یک بار دیگر برگردید و این ویدیو ها را نگاه کنید. تردید نخواهید کرد که کار سپاه هستند.
Ali ashtari

@TwitterMamnoe




گفتم عقب نیفتم از ژانر

_koshi)

@TwitterMamnoe

Показано 20 последних публикаций.