سیاست در سایه


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Политика


🔔 اخبار و تحلیل های روز ایران
🎺افشای فساد و رانت مسئولان کشور
📢حل معماهای حل نشده سیاست در سایه کشور
🔋و کلیت سیاست در سایه کشور را در کانال سیاست در سایه دنبال کنید.
برای ارسال اخبار و اطلاعات و هر گونه انتقاد و پیشنهاد به
@syasatadmin
پیام دهید

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Политика
Статистика
Фильтр публикаций


🚫وزیر کار: هفته‌ای حداقل دو گزارش محرمانه فساد از شرکت‌های زیر مجموعه به‌دست من می‌رسد.

⛔️شرکت‌های داریم که اگر ۴ بار آن را آتش می‌زدیم و از نو می‌ساختیم اینقدر ضرر نمی‌دادیم.


⛔️ فراموش نکنیم بزرگترین فساد تاریخ کشور توسط فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق در کشور در چای دبش انجام شد.



https://t.me/siyasat21


🔻شرکت های زیان دیده در دوره رییسی ۱۷ برابر شد، یعنی ۳۵۵ هزار میلیارد تومان

وحید حاجی‌پور:

✅وقتی حرف از تحویل ویرانه می‌زنیم یعنی چه؟

‏یعنی اینکه بر اساس گزارش تفریغ بودجه 1402، تعداد شرکت‌های زیادن‌ده فقط در سال گذشته 17 برابر شده است؛ با ضرری حدود 355 هزار میلیارد تومان.

✅‏دلتنگ‌های آقای رئیسی کجای مجلس نشستند؛ یه تکونی هم بخورید قبوله



https://t.me/siyasat21


⭕️ چرا پزشکیان به جلیلی، پیشنهاد استانداری داد؟!

✍️ محمد مهاجری، فعال رسانه ای اصولگرا

🔹آقای سیدجمال هادیان از فعالان رسانه ای، خبری را با این مضمون منتشر کرد که رئیس جمهور در پاسخ به آقای سعید جلیلی که مدعی شده "برنامه دارم" به او پیشنهاد کرده استاندار یکی از استانها شود و سپس قول داده اگر از پس استانداری برآید در انتخابات بعدی ریاست جمهوری به نفع او کنار می رود.

🔹گمانم این است که پیشنهاد دکتر پزشکیان به او هوشمندانه بوده و در آن نکاتی چند مستتر است.

🔹نخست اینکه حد و اندازه و ظرفیت آقای جلیلی را به او گوشزد کرده و سطحی را که می تواند مدیر باشد، متذکر شده.

🔹دوم اینکه اکنون استانداران استانهای بزرگ و مهم و حتی نسبتا مهم منصوب شده اند و استانهای کوچک و نسبتا کم مسئله که مدیریت آنها نیاز به افراد بسیار قوی ندارد، مانده اند.

🔹سوم اینکه آقای جلیلی را بر سر یک دوراهی قرار داده که هرکدام را بپذیرد باخته. اگر استاندار شود، قبول کرده که اندازه اش همین است و اگر زیر بار چنین مسئولیتی نرود معنایش این است که فرصت نشان دادن توان خود را از دست می دهد و همین خودش موید ناکارآیی او در سمت های اجرایی است.

🔹و دست آخر اینکه آقای پزشکیان با پیش بینی عکس العمل جلیلی از هم الان، به او فهمانده که ریاست جمهوری اش در دور بعدی محال است و برفرض هم که بخواهد کاندیدا شود باید فردی مانند رئیس دولت چهاردهم از او حمایت کند.





https://t.me/siyasat21


💯سعید لیلاز به نقل از سیف رئیس کل وقت بانک مرکزی: بحران دی ماه 96 در پاسخ به برخورد دولت روحانی با موسسات مالی اعتباری غیر قانونی بود .



⛔️سعید لیلاز به نقل از سیف رئیس کل وقت بانک مرکزی: مشهد پایتخت پولشویی کشور است. بحران دی ماه ۹۶ اساسا حکومتی و مربوط به داخل نظام بود.

✅ با این افشاگری هایی که این روزها توسط پالیزدار و لیلاز می‌شود می‌توان به عمق فساد و فاجعه در کشور پی برد و حتی علت اصلی مشکلات را باید در کاسبان تحریم و تندروهای افراطی امام صادقي که سوادی هم ندارند جست و جو کرد و البته حلقه مقداد و حلقه مشهد هم بی تاثیر نبوده اند.





https://t.me/siyasat21


🔴 علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی، نگران گرانی ها شد: نکند توطئه باشد؛ نکند کار نفوذی ها باشد

💢 علم‌الهدی تأکید کرد: مردم ما با تهاجم بی در و دروازه گرانی مواجه هستند، نکند این توطئه است، نکند عده‌ای نفوذی تلاش می‌کنند مردم را خسته و مستأصل کنند و از نظام و کشور بی زار کنند؛ عزیزان کارگزار ما در تمام قوا باید قضیه را بررسی کنند این گرانی از کجا آمده که نه منطق و نه ضابطه دارد.




https://t.me/siyasat21


✅#گزارش_مردمی
فرودگاه_امام

⛔️خانم وزیر شما با وساطت مسئولین‌کلان نظام و توصیه بیت رهبری امروز در جایگاهی نشسته اید که بیش از این ها باید به حساسیت های این جایگاه و البته اتفاقات پیرامون وزارتخانه متبوع‌ خود آگاه باشید.

🚫خانم محترم وزیر آیا با اطلاع شما:

۱- آقای صادقی سرپرست دفتر سابق وزارتی با هماهنگی آقای سعید چلندری مبادرت به انجام هزینه چند صد میلیون تومانی برای گل آرایی دفتر جنابعالی در طبقه ۱۵ وزارتخانه را بانجام رسانده اند؟

۲- آیا ضرورتی داشت در وضعیت اقتصادی امروز کشور پرداخت چند صد میلیون تومان دیگر جهت تعویض بی مورد گُل های اطراف وزرات راه با همراهی آقای سعیدی سرپرست جدید اداره کل پشتیبانی وزراتخانه و جناب صادقی و طبق معمول توسط مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی یعنی آقای چلندری انجام گردد؟

⛔️سرکار خانم وزیر بواقع برایتان جای سوال نیست که چرا اغلب حاتم بخشی های اینگونه صرفا باید توسط آقای چلندری و آنهم از جیب بیت المال انجام گردد؟

❌خانم وزیر شما بهتر از هرکسی می دانید که همه هدف چلندری از این ریخت و پاش های گزاف آنهم تماماً از حقوق بیت المال صرفاً برای حفظ چند روز بیشتر صندلی ریاست است !

💯ما کارمندان شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام از شما خواهش می کنیم با دقت بیشتری به اطرافتان نظاره فرمایید. به جنابعالی توصیه می کنیم مدیران فاسد بازمانده از دولت سیزدهم را هرچه سریعتر از کنار خودتان دور کنید.

💯فراموش نکنید شما مورد نظر،وثوق و تائید رهبری هستید و مسئولیت حراست و صیانت از این جایگاه برای جنابعالی از اوجب واجبات است. لطفا نگذارید مدیران زیر نظر شما شان کسانی که ضمانت شما را کرده اند خدشه دار کند.




https://t.me/siyasat21


💯 پشت پرده ارتباط چلندری با صادقي مدیر‌کل سابق حوزه وزارتی مالواجرد چیست؟


⛔️خانم مالواجرد استیضاح نزدیکتر از آن چیزی است که میشنوید؟ نهادهای امنیتی و نظارتی از لابی و ویژه خواری صادقي شما که نقشی همچون قاسم مکارم‌دارد آگاه هستند اگر‌ به خود نیایید بزودی سرنوشتی همچون علی جعفری خواهید داشت.


✅ ضمن‌تشکر از پرسنل دلسوز شهر فرودگاهی امام خمینی بابت ارسال مطالب ضد فساد در‌خصوص چلندری فاسد ، بیان میداریم هر‌گونه گزارش فساد خود در رابطه با چلندری را ارسال‌کنید و مطمئن باشید به رسم امانت داری بدون منبع منتشر خواهد شد.


https://t.me/siyasat21


✅مزید استحضار مقام عالی وزارت راه و شهرسازی و رئیس سازمان بازرسی کل کشور


✅قرارداد فروشگاههای آزاد (Duty Free) در شهر فرودگاهی حضرت امام خمینی (ره) در تاریخ ۱۴۰۲/۰۸/۳۰ باتمام رسیده است، اما مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در اقدامی خلاف قانون قرارداد خاتمه یافته را تا امروز با دلایل واهی و غیر قانونی در مقاطع ۳ ماهه تمدید نموده است که تخلفی محرز بحساب می آید. اما امروز سعید چلندری بعد از گذشت یکسال ‌از اتمام این قرارداد و بعد از اینکه قول واگذاری این مکان را به رفیق شفیق و حامی تمام قد خود، آقای عبدالرضا موسوی مالک شرکت هواپیمایی زاگرس داده بود به یکباره مبادرت به برگزاری فراخوان عمومی برای بهره برداری از این مکان ها نموده است که جای تعجب داشت و شروع تخلف و فساد دارد !!!!

✅لکن با ملاحظه آگهی فراخوان متوجه شدیم قرار نیست اتفاق مثبتی در این خصوص بیافتد ، آگهی فراخوان، دو مرحله ایی بودن آن را گواهی می دهد. به عبارت دیگر فراخوان واگذاری مکان وقتی از یک مرحله ایی خارج می گردد "یعنی ما زمان خواهیم داشت در مرحله دوم با هماهنگی با متقاضی مورد نظر ضمن حذف سایر رقبا مبلغ اجاره بها را بر آنچه مورد نظر خودمان است تغییر و و متقاضی مورد نظر خودمان را صاحب قرارداد کنیم !! "

✅استفاده از روش فراخوان های دو مرحله ایی به دلیل ابهامات این چنینی و امکان ایجاد فساد، مدت هاست که در سیستم فرودگاهی منسوخ گردیده است.

💯فلذا این یعنی شروع و پرده برداری از یک فساد سیستماتیک که البته برای چلندری نسخه ایی کاملا آشنا و بدیهی است تا به آنچه می خواهد برسد.

⛔️از الان هم می توان پیش بینی کرد برنده این فراخوان، شرکت هواپیمایی زاگرس یعنی سلطان اخلال بازار هوایی، عبدالرضا موسوی، است. !!!!!!

❌خانم وزیر، دستگاههای امنیتی و بازرسی لطفا به نحوه واگذاری های شهر فرودگاهی امام و نحوه عملکرد چلندری در این خصوص نظارت دقیق و ملاحظه جدی بنمایید.

⛔️لطفاً هرچه سریعتر به وضعیت نامطلوب شهر فرودگاهی حضرت امام (ره) رسیدگی کنید که در شرف نابودی است.

✅شایان ذکر سعید چلندری فردی است با سوابق عجیب و غریب و با تبحر در سخن وری و بازی های روانی و رسانه ای، که صلاحیتش تائید نمیشد اما با رایزنی سنگین در دولت قبل و حمایت افرادی از جمله م.م عضو شورای شهر یکی از کلانشهرها و به کمک موسوی و یک ابرخلافکار دیگر، توانست در منصب مدیرعاملی بنشیند.

🚫 بارها در سیاست در سایه از فساد و تخلفات ایشان، رونمایی شده است .




https://t.me/siyasat21


⛔️مافیای خاندان مدلل (قسمت چهارم )



⛔️ به‌تازگی روی حضور زنان در لیست ثروتمندان ایران نیز می‌توان حساب ویژه‌ای کرد. یکی از این زنان خوش‌شانس که البته کمتر از او شنیده‌اید سرکار خانم ستاره منصوبی است.

⛔️ایشان نه‌ تنها مالک ۵ درصد از سهام بانک پاسارگاد می‌باشند بلکه ۵ درصد از سهام شرکت وزین پارس آریان را نیز در اختیار دارند.


⭕️همچنین نمی‌توان به‌سادگی از معاملات جالب در نماد شرکت‌های قندی نیز به‌سادگی گذشت. شاید هم معاملات سرکار خانم منصوبی در راستای تعصب و عرقی است که خانواده مدلل به قند و شکر دارند.


💯۳۰ درصد سهم قند بیستون:

شاید باورتان نشود؛ اما برخلاف آنکه انتظار دارید با جستجوی نام سرکار خانم ستاره منصوبی در اینترنت، چندین و چند مقاله علمی، مصاحبه در روزنامه‌ها و مجلات کارآفرینی و... مشاهده کنید، تنها موردی که می‌توان از معرفی ایشان یافت، جنجال‌های سال ۱۳۹۳، در خصوص استفاده از ۶۵۰ میلیون یورویی یک شرکت وارد کننده دانه و نهاده‌های دامی است.


🚫شرکتی با نام "سپید استوار آسیا" که در سال ۱۳۹۳، با افشاگری احمد توکلی (نماینده مجلس)، جنجال‌های زیادی را در ابتدای حضور جناب روحانی و کابینه فساد ستیزشان (!) به پا کرد.

⛔️ازآنجاکه ما نه از سیاست و اقتصاد سر درمی‌آوریم و نه دوست داریم سر در بیاوریم، خودتان زحمت بکشید و مقالات مربوط به آن زمان را مطالعه نمایید. مقالاتی که در آن از بانک مرکزی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت گرفته تا برخی نمایندگان مجلس و بانک پاسارگاد، همه‌وهمه ناچار شدند به سؤالاتی پاسخ دهند.

 
⛔️و، اما شرکت سپید استوار آسیا و سرکار خانم ستاره منصوبی و خانواده مدلل:
اگر حوصله داشتید و ماجرا‌های آن روز‌ها را مطالعه کرده باشید، می‌دانید که شرکت مطرح در این ماجرا، شرکت سپید استوار آسیا با عاملیت بانک پاسارگاد است.

⭕️شاید برای ما که سالیان سال با کد‌های بورسی پدر، مادر، خواهر، همسر، پسرخاله، داماد همسایه، عروس آقا جمشید ماست‌بند محل، معامله کرده‌ایم، چندان دشوار نیست که تصور کنیم سرکار خانم منصوبی و شرکت تحت مدیریت ایشان وابسته به اشخاص پر نفوذ تری باشد. پس به سراغ روزنامه‌های رسمی منتشره از این شرکت رفتیم.

⛔️بنابراین، و همان‌گونه که از مشخصات این شرکت مشخص است، چندان سخت نیست که سهم ۵ درصدی سرکار خانم ستاره منصوبی در بانک پاسارگاد و سرمایه گذاری پارس آریان را متعلق و یا وابسته به خانواده مدلل بدانیم.



🚫سهم غیرمستقیم این خانواده از بانک پاسارگاد و سرمایه‌گذاری‌هایش بیشتر است
با توجه به مدل تو در توی سهام‌داری بانک پاسارگاد، سرمایه‌گذاری پارس آریان، بیمه پاسارگاد و مالکیت بانک در شرکت‌های متعلق به سهام‌دارانش، می‌توان تصور کرد که خانواده مشهور مدلل، سهم بیشتری از بانک پاسارگاد و سرمایه‌گذاری‌هایش دارد.

❌آیا خانواده دوست‌داشتنی مدلل، تنها سهام‌داران خوشبخت بانک پاسارگاد است و یا می‌توان از خانواده... هم نام برد؟


✅سخن آخر:
باور کنید ما هم دوست نداریم، چنین گزارشاتی به ۳ یا ۴ گزارش تقسیم شود، اما از آنجا که نمی‌توان در مقابل امپراتوری‌های نظام بانکی بدون سند و مدرک سخن گفت، به ناچار برخی بخش‌ها را به شکلی مبسوط شرح دادیم.

✅آنچه از گزارش فوق مشاهده می‌شود احتمالاً و شاید قطعاً، یکی از اصلی‌ترین ذی‌نفعان بانک پاسارگاد و سرمایه سپرده‌گذاران محترم این بانک، خانواده مدلل، بزرگ‌ترین واردکننده نهاد‌های دامی، دانه‌های روغنی، قند و شکر و... است.

✅پس نگران نباشید، بخشی از سپرده‌های شما عزیزان در این حوزه استفاده شده و اگر اعتراضی به نوسانات مداوم نهاد‌های دامی، روغن، گوشت قرمز، گوشت مرغ و البته قند و شکر دارید، یادتان باشد که همه ما در این وضع مقصریم.



https://t.me/siyasat21


⛔️ مافیای خاندان مدلل (قسمت سوم)


⛔️ افراد شاغل در بانک مرکزی، سواد لازم برای تصدی شغل‌های کنونی را ندارند، یا شجاعت و قدرت لازم را برای مدیریت و نظارت بر عملکرد بانک‌ها ندارند و یا هر دو. (که احتمال وجود هر دو عامل عدم سواد کافی و شجاعت لازم، نزدیک‌ترین گزینه به واقعیت است)



💯بگذارید با توضیح مثالی از سبک سهام‌داری در بانک پاسارگاد شروع کنیم:


قانون سهام‌داری در بانک پاسارگاد بسیار ساده است:" به زیرمجموعه‌ها و افراد خاص وام (تسهیلات) می‌دهیم تا سهام‌دار بانک شوند " و یا " بخش عمده سرمایه‌های جذب شده از مردم را به سهام‌دارانمان، وام می‌دهیم."

✅به عبارتی نوع سهام‌داری در بانک پاسارگاد را می‌توان به دو شکل تفسیر کرد:

۱- چند صد شرکت ثبت می‌کنیم، به آن‌ها وام‌های کلان چند هزار میلیاردتومانی از پول‌های مردم می‌دهیم تا سهام بانک پاسارگاد و زیرمجموعه‌های اصلی این بانک (پارس آریان، بیمه پاسارگاد و...) را خریداری کنند.

۲- عده‌ای از دوستان بانکی با نام بانک پاسارگاد تأسیس می‌کنند و تصمیم می‌گیرند، بخش عمده پول مردم را به‌عنوان وام‌های بلندمدت (چند ده‌ساله و به نوعی بی‌بازگشت!) به خودشان و شرکت‌هایشان تقدیم کنند. (کاری که جناب انصاری در بانک آینده انجام دادند و با پول‌های مردم برای خود ایران مال را ساختند)



⛔️مکانیزم بسیار ساده‌ و شفافی است البته برای ما و نه برای نوابغ شاغل در بانک مرکزی.‌

صد‌ها هزار میلیارد تومان پول مردم در اختیار چه کسانی قرار می‌گیرد؟

لیست سهام‌داران بانک پاسارگاد را می‌توان به دو دسته کلی تقسیم کرد:
۱- سهام‌دارانی حقیقی، پرنفوذ و بدهکار

۲- شرکت‌های زیر مجموعه بانک پاسارگاد (که به‌نوعی تحت مالکیت سهام‌داران حقیقی محسوب می‌گردند)


سهام‌داران حقیقی، پرنفوذ و بدهکار این بانک چه کسانی هستند:


🚫۱- خاندان مدلل:
احتمالاً خیلی نیازی به معرفی خانواده مدلل ندارید. بعید می‌دانم کمتر کسی در ایران راجع به انحصار موجود در واردات دانه‌های روغنی، خوراک دام، کنجاله، شکر و... نشنیده باشد. شاید باورتان نشود؛ ولی خاندان مدلل و شرکت‌های تحت مالکیت این خاندان، یکی از اصلی‌ترین صاحبان و سهام‌داران بانک پاسارگاد محسوب می‌گردند.

⛔️قصد کنکاش در نحوه و حوزه‌های سرمایه‌گذاری این خانواده معظم و پر نفوذ را نداریم؛ اما همین‌قدر بس که در سال‌های گذشته به‌دفعات شاهد تشکیل پرونده‌ها و مصاحبه‌های مختلف در خصوص استفاده از رانت، انحصار، بدهی‌های کلان بانکی و... این خانواده بوده‌ایم.

💯از جنجال استفاده از رانت ۶۵۰ میلیون یورویی در سال ۱۳۹۳، تا بدهی‌های کلان سامان مدلل به بانک سرمایه و نطق‌های جنجالی و همیشگی نمایندگان مجلس در خصوص انحصار مطلق در واردات دانه‌های روغنی، ذرت، غذای دام و ...

احتمالاً بسیاری از شما تا کنون بارهاوبار‌ها مشکلات ناشی از موضوع انحصار واردات نهاده‌های دامی، دانه‌های روغنی و بازار شکر را با افزایش قیمت مایحتاج اولیه زندگی‌تان (شکر، مرغ، گوشت)، چشیده باشد.



به تیتر‌ها و لینک‌های زیر نگاهی بیندازید تا بیشتر متوجه نفوذ این خانواده در اقتصاد و زندگی روزمره تک‌تک تان شوید.

(ازآنجاکه ما تخصصی در اقتصاد، سیاست و حقوق نداریم این تیتر‌ها از سایت‌های خبری داخلی انتخاب شده‌اند تا ما نیز از جهت‌گیری‌های غیرمنصفانه مبرا باشیم)

🚫آیا خانواده مدلل اصلی‌ترین و بزرگ‌ترین سهام‌دار بانک پاسارگاد است؟


⛔️حداقل ۱۱ درصد، سهم مستقیم خانواده مدلل در بانک پاسارگاد (بزرگترین سهامدار)


⛔️همان‌گونه که اشاره شد، سهام‌داران بانک پاسارگاد و سرمایه‌گذاری پارس آریان، شرکت‌های ریز و درشتی هستند که یافتن ارتباطاتشان چندان کار آسانی نیست. بااین‌وجود، از خانواده مدلل می‌توان به‌عنوان اصلی‌ترین و بزرگ‌ترین سهام‌دار بانک پاسارگاد نام برد.

به لیست سهام‌داران بانک پاسارگاد در صورت‌های مالی ۶ماهه حسابرسی شده شرکت نگاهی بیندازید:

⛔️ممکن است برایتان سؤال پیش بیاید که "سرکار خانم ستاره منصوبی" چه ارتباطی با خانواده مدلل دارد؟ البته شاید هم ارتباطی ندارند!

⛔️سرکار خانم ستاره منصوبی: سهام‌دار عمده بانک پاسارگاد، پارس آرین و...

⭕️احتمالاً در اقتصاد ایران نام مردان ثروتمند بسیاری را شنیده‌اید. جناب عسگراولادی، حاج‌آقا علاءالدین، جناب هدایتی، حاج آقا دیانی، مدلل‌ها، بابک زنجانی (سلامتی تمامی زندانی‌های تازه از بند رها شده) و... تنها بخشی از نام‌هایی است که شما از ثروتمندان ساکن در ایران شنیده‌اید.




https://t.me/siyasat21


⛔️مافیای خاندان مدلل (قسمت دوم)


⛔️سایر شرکت‌های غیرمرتبط به بانک‌ها که از چنین رانت‌ها و منابعی محروم‌اند، ناچار به تأمین مالی با نرخ‌های بالاتر و واگذار کردن رقابت به شرکت‌های زیر مجموعه بانک‌ها می‌گردند.


⛔️متأسفانه، مشکلات به اینجا ختم نمی‌شود، چرا که هر پمپاژ پولی توسط بانک‌ها، منجر به تورم در بازار‌های مختلف می‌شود. اگر پول بانک‌ها توسط زیرمجموعه‌هایش به سمت ساخت‌وساز برود، قیمت املاک را بالا می‌برد، به سمت سرمایه‌گذاری در بازار‌های زودبازده نظیر دلار و سکه برود، آن بازار‌ها و کلیت اقتصاد را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.



💯اصولاً بنگاه‌داری بانک‌ها در ایران چگونه به وجود آمده است؟


۱- بنگاه‌داری بانک‌ها ناشی از تحمیل طرح‌های اجباری:
برخی از شرکت‌های زیر مجموعه بانک‌ها که به‌مرورزمان به شرکت‌های بزرگ راه و ساختمان، تأسیسات و... تبدیل شده‌اند، حاصل شاهکار‌های دولت در اجبار بانک‌ها به مشارکت در طرح‌های عمرانی و صنعتی در سال‌های گذشته است،دولت‌ها، بانک‌ها را مجبور به مشارکت‌درساخت اتوبان‌ها، مجتمع‌های تولیدی و... کرده و امروز خود از شاکیان بنگاه‌داری بانک‌ها است.

۲- بنگاه‌داری بانک‌ها ناشی از رد دیون دولت:
هر جا بحران و ضعفی می‌بینید حتما به دنبال اثری از دولت باشید. در سال‌های گذشته به دفعات شاهد واگذاری سهام شرکت‌های دولتی به سازمان تامین اجتماعی و بانک ها، بابت رد دیون و طلب بانک‌ها از دولت بوده ایم. شرکت‌های دولتی که بابت بدهی‌های دولت به بانک‌ها واگذار شده و برخی بانک‌ها را به هلدینگی از سهام شرکت‌های مختلف تبدیل کرده است.

۳- بنگاه‌داری بانک‌ها ناشی از تملیک سهام شرکت‌هایی که توان و یا تمایلی برای بازپرداخت تسهیلات بانک‌ها نداشته‌اند؟
خوشبختانه نمونه‌های فراوانی از املاک و شرکت‌هایی تولیدی وجود دارد که به دلیل عدم پرداخت اقساط تسهیلات دریافتی از بانک‌ها (خواسته یا ناخواسته – هماهنگ شده یا نشده)، به تملک بانک‌ها درآمده‌اند،به‌طوری‌که امروز بزرگ‌ترین احتکارکننده‌های املاک در ایران، بانک‌ها هستند. بعضی از این شرکت‌ها و املاک به لطف هماهنگی‌های مدیران بانک‌ها، کارشناسان رسمی دادگستری و مالکین محترم، در ارزش‌گذاری‌های مشکوک به بانک‌ها رسیده است و برخی دیگر ناشی از عدم اعتبارسنجی صحیح توسط بانک‌ها و یا عدم ایفای تعهدات تسهیلات گیرندگان.

۴- بنگاه‌داری‌های خودخواسته بانک‌ها به‌منظور استفاده حداکثری از منافع سرمایه‌های جذب شده:
متأسفانه، عملکرد بانک‌های آینده و پاسارگاد در این دسته طبقه‌بندی می‌شوند. به عبارتی هیچ فشاری از دولت به جناب انصاری بابت ساخت متروکه‌ای به نام ایران مال وارد نشده است. از طرفی ایشان ریالی تسهیلات به اشخاص غیر و سایر مجموعه‌ها، پرداخت نکرده است تا دارایی‌هایشان نصیب بانک گردد.

جناب انصاری هر چه پول در بانک آینده جذب کرده، صرف هزینه‌های معلوم! و البته خرید مصالح و ساخت "ایران مال" کرده است.

داستان جناب قاسمی و بانک پاسارگاد نیز چندان متفاوت نیست. این دوستان هم بسیاری از سپرده‌های دریافتی از مردم را به جای پرداخت به صاحبان کسب و کار و تولید کنندگان واقعی، صرف سرمایه گذاری در صنایع معدنی، فولادی، پتروشیمی و اعطا تسهیلات به شرکت‌های بازرگانی دوست و برادر کرده اند.

به عبارتی بدترین نوع بنگاه داری بانک‌ها در ایران، روش بنگاه داری بانک‌های آینده و پاسارگاد است. البته نام بردن از این بانک‌ها نافی فساد و تخلفات گسترده سایر بانک‌ها و ساخت و خرید املاک متعدد آن‌ها نمی‌شود، اما این دو بانک را می‌توان نمونه‌هایی ملموس از موضوع بنگاه داری و جاه طلبی مدیران بانکی در ایران دانست.

🚫کسی می‌داند سهام‌داران بانک پاسارگاد چه کسانی هستند؟

وقتی ساختار سهام‌داری این شرکت را با این لوپ شکل‌گرفته در آن می‌بینیم اولین سؤالی که به ذهن خطور می‌کند این است که دقیقاً نقش بانک مرکزی در این کشور چیست؟ آیا کسی در این مملکت قانون بانک‌ها و قانون تجارت را می‌داند؟ اگر می‌داند چرا کاری نمی‌کند؟ ترجیح می‌دهند از مزایای بی‌شمار سکوتشان بهره‌مند شوند و یا خودشان هم به‌نوعی آلوده ساختار غلط نظام بانکی در ایران هستند؟

در مهار و تثبیت نرخ تورم که نقشی ندارد، در کنترل نرخ ارز هم که هنری ندارند. در بحث نظارت بر ساختار بانک‌ها، تخلفات صورت‌گرفته، فساد موجود در آن‌ها هم اثری از بانک مرکزی نمی‌بینیم، پس آیا شخصی وجود دارد که دقیقا به ما بفهماند که اصلا چرا باید بانک مرکزی در ایران وجود داشته باشد؟





https://t.me/siyasat21


💯 آیا اولین زن وزیر راه در ایران آخرین زن وزیر خواهد شد ؟


⛔️سرکار خانم مالواجرد وزیر محترم راه و شهرسازی

💯مدتی است در خصوص خطر نفوذ و فساد سعید چلندری و ریاست فاسد دفترتان آقای صادقي که راه مکارم و علی جعفری را می‌رود و به تخریب نهادهای امنیتی مشغول است هشدار های جدی را به محضرتان ارایه نموده ایم و انتظار می رفت در خصوص عملکرد همراه با تخلفات ایشان برخورد جدی صورت پذیرد که شاید بهترین برخورد در وضعیت فعلی تغییر سریع و عزل این مدیر متخلف دولت سیزدهم و یار غارِ قاسم مکارم و مهرداد بذرپاش و محمدی بخش باشد در این خصوص چندین نماینده و سازمان بازرسی کل کشور هم به شما هشدار داده است اما گویا شما اراده ای برای تغییر ندارید پس‌لازم است بدانید:


✅ از روش های مرسوم چلندری برای نفوذ بز دیگران پول پاشی از جیب بیت المال است که ایشان تخصص ویژه در این خصوص دارند و این بار انجام این پروژه با مدیران جدید وزارت راه و شهرسازی و بخصوص معاون محترم جنابعالی در حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع کلید خورده است !


⛔️خانم وزیر ماجرا اینگونه است که چنانچه مستحضرید چهارشنبه مورخ ۲۳ آبانماه سالجاری نشست تخصصی معاونین توسعه مدیریت و منابع وزارت راه و شهرسازی با دعوت سعید چلندری در شهر فرودگاهی امام و به میزبانی این شرکت انجام گرفته است ، اما در کمال تعجب و بر خلاف عرف برگزاری این جلسات سعید چلندری مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی برای راهبری پروژه نفوذ خود بر مدیران عالی رتبه وزارت راه و شهرسازی و معاون جدید وزارت در حوزه توسعه و مدیریت منابع، جناب انجام شعاع مبادرت به دادن کادو های ذی قیمت به مدعوین این جلسه می نماید ، حسب اطلاعات واصله هزینه صرفا کادو های اهدا شده از جیب بیت المال به مهمانان این جلسه باصطلاح تخصصی بالغ بر ۶ میلیارد ریال ساعت های نفیس با برند معتبر سوییسی بوده است که قیمت ساعت ها از حداقل ۲۰۰ میلیون ریال تا ۴۰۰ میلیون ریال بوده است !!!!!


🚫حال سوال اینجاست سرکار محترم خانم وزیر :

❌۱- ایشان با کدام مجوز از جیب بیت المال هزینه های بیهوده و عبث می کنند ؟

❌۲- آیا جنابعالی در جریان این ریخت و پاش های مدیر خود در شهر فرودگاهی امام هستید؟

❌۳- آیا اینگونه هزینه ها در شرایط فعلی کشور مجاز است ؟

❌۴- آیا اینگونه هزینه ها بخشی از پروژه نفوذ چلندری برای حفظ صندلی ریاست نیست؟

✅خانم وزیر ، عملکرد این مدیر دولت سیزدهم بیشتر از اینکه سودی را عاید دولت عزیز چهاردهم بنماید موجب تخریب و بد گمان کردن مردم به این دولت می باشد و امید. ا به کسانی که به دکتر پزشکیان عزیز اطمینان نمودند کاملا سلب می نماید .

✅ این یک مطالبه جدی از محضرتان می باشد از جنابعالی درخواست داریم دستور فرمایید به این مهم رسیدگی و با دستور امید به بازگرداندن این کادو هایی که از جیب بیت المال تهیه گردیده اند، مردم را نسبت به عملکرد دولت چهاردهم امیدوار و مطمئن فرمایید.





https://t.me/siyasat21


⛔️مافیای خاندان مدلل که برای اولین بار پس‌از انقلاب ۴ سال پیش در سیاست در سایه افشا شد.

قسمت اول



📌احتمالاً خیلی نیازی به معرفی خانواده مدلل ندارید. بعید می‌دانم کمتر کسی در ایران راجع به انحصار موجود در واردات دانه‌های روغنی، خوراک دام، کنجاله، شکر و... نشنیده باشد.

باورش بسیار سخت است ؛ ولی خاندان مدلل و شرکت‌های تحت مالکیت این خاندان، یکی از اصلی‌ترین صاحبان و سهام‌داران امپراتوری بانک پاسارگاد محسوب می‌گردند.

⛔️ بخشی از سپرده‌های مردم ایران در این حوزه استفاده شده و اگر اعتراضی به نوسانات مداوم نهاد‌های دامی، روغن، گوشت قرمز، گوشت مرغ و البته قند و شکر دارید، یادتان باشد که همه ما در این وضع مقصریم.


قدرت بانک‌های کشور و سیستم بانکداری و مافیای آن به جایی رسیده که مافیای شکل‌گرفته در نظام بانکی کشور، نه به اخطار‌های مقامات و سران‌نظام و حتی رهبری گوش می‌دهند، نه سخنان مراجع تقلید برایشان اهمیت دارد، نه قوانین وضع شده دولتی (نظیر قوانین رفع موانع تولید و رقابت‌پذیری) جلودارشان است و نه حتی بانک مرکزی را به رسمیت می‌شناسند.

🚫در دهه ۱۳۸۰، بسیاری از نهاد‌های نظامی و حاکمیتی، توانستند از ضعف یا نبود مدیران شایسته در بانک مرکزی کشور سوء استفاده کنند و با تاسیس انواع و اقسام بانک ها، هزاران هزار میلیارد تومان پول و سرمایه‌های مردم را به اشکال مختلف و به نفع خودی‌ها از چرخه بانک‌ها خارج کنند.

⛔️ پس از گذشت زمان کمی از تأسیس چنین بانک‌هایی، ماهیت به وجود آمدنشان بر همگان آشکار شود. وام‌هایی که به اشخاصی معلوم‌الحال پرداخت می‌شد و پس گرفته نمی‌شد. وام‌های کم‌بهره‌ای که به دوستان و آشنایان می‌دادند و پول‌هایی که بابت خرید ملک‌هایی با چند برابر قیمت از رفقا و خودی‌ها پرداخت می‌شد. هزاران‌هزار میلیاردتومانی که روزانه از بانک‌های تازه‌تأسیس خارج می‌شد و هرگز هم برنمی‌گشت.

⛔️برخی بانک‌ها هم " امپراتور "ساختند و هم " امپراتوری "اما همه بانک‌ها سیاست پرداخت وجوه مشکوک، بلاعوض، با بهره پایین به افراد نزدیک را انتخاب نکردند. برخی بانک‌ها به‌جای پرداخت وجوه سنگین، خروج و اتلاف مبالغ چشمگیری از منابع جذب شده از مردم، سرمایه‌های کلانی را صرف پایه‌گذاری امپراتوری‌های خود کردند.

🚫مثلاً قرار بود، بانک‌ها تأسیس شوند تا با ایفای نقش واسطه‌گری مالی، پول و سرمایه را از مردم دریافت و تجمیع کنند و آن‌ها را در قالب تسهیلات به تولیدکنندگان و فعالین اقتصادی واقعی پرداخت نمایند.

💯بااین‌وجود چند بانک تصمیم گرفتند تا از بلوا و بشوی سیاسی و اقتصادی کشور و همچنین بی‌لیاقتی و ضعف نهاد‌های نظارتی نظیر بانک مرکزی نهایت استفاده را ببرند.

💯این بانک‌ها، پول‌ها را از مردم جذب کردند؛ اما به‌جای پرداخت به تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاری‌های کلانی در صنایع مختلف و پول‌های هنگفتی را در اختیار شرکت‌های بازرگانی و نه تولیدی قرار دادند. این همان چیزیست که امروز با نام "بنگاه‌داری بانک‌ها" می‌شناسید.

❌به‌عنوان نمونه، علی انصاری (بسازوبفروش سابق) از فرصت به وجود آمده در بانک آینده استفاده کرد و ده‌ها و شاید صد‌ها هزار میلیارد تومان سرمایه‌های جذب شده از مردم را صرف ساخت متروکه‌ای به نام "ایران مال" کرد. احتمالاً نیاز به یادآوری نیست که زیان انباشته بانک آینده به‌واسطه اتخاذ چنین سیاست‌های غلطی از سوی علی انصاری به مرز ۳۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

💯جناب قاسمی در بانک پاسارگاد نیز، سیاست‌های خود را از ابتدای تأسیس بانک، بر اساس بنگاه‌داری (و یا به قول خودشان بنگاه سازی) و ورود به صنایع و حوزه‌های مختلف اقتصادی بنا نهاد.

✅چرا همه مخالف بنگاه‌داری بانک‌ها هستند؟ بنگاه‌داری بانک‌ها چه لطماتی به‌نظام اقتصادی کشور می‌زند؟

✅متأسفانه، در سال‌های اخیر بنگاه‌داری بانک‌ها به یکی از معضلات اصلی نظام بانکی و اقتصادی کشور تبدیل شده است. سهام و مدیریت بسیاری از شرکت‌ها و طرح‌های بزرگ کشور در اختیار بانک‌ها قرار گرفته است و ظاهراً راه خلاصی هم برای این اتفاق وجود ندارد.

✅در شرایطی که بنگاه‌داری بانک‌ها در تمام کشور‌های دنیا (البته به‌غیراز برخی کشور‌های آفریقایی و چند کشور دوست و برادر) تخلفی آشکار در نظام بانکی محسوب می‌گردد، بانک‌های کشور، بخش عمده‌ای از سرمایه‌های جذب شده مردم را در اختیار زیرمجموعه‌های خود قرار می‌دهند تا به این شکل زمینه‌ساز بروز فساد و اعطای رانتی بزرگ به آن‌ها شوند.



https://t.me/siyasat21


⛔️دولت قبل بیش از حد گازوئیل صادر کرد، ذخیره‌سازی هم به اندازه کافی انجام نداد، به همین دلیل مشکل قطعی برق داریم.

💯آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی: دولت سیزدهم برای تامین منابع مالی، مجبور شد بیش از حد صادرات گازوئیل انجام دهد، همین مسئله ذخیره سازی گازوئیل را کاهش داد.





https://t.me/siyasat21


🔻روزنامه اعتماد: کلینیک ترک بی‌حجابی ۲۵۵ میلیارد تومان بودجهٔ دولتی دریافت کرده است.

🚫روزنامه اعتماد گزارش داده است که ۲۵۵ میلیارد تومان از بودجه سال جاری دولت به طرح «کلینیک ترک بی‌حجابی» اختصاص یافته است.

⛔️این گزارش می‌افزاید مهری دارستانی، رئیس فعلی اداره زنان «ستاد امر به معروف و نهی از منکر»، مسئول این طرح است و او گفته که در بودجه سال ۱۴۰۳ رقم ۱۵۵ میلیارد تومان بودجه از ردیف بودجه عمومی‌ و ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه اختصاصی به این طرح اختصاص یافته است.

🚫این در حالی است که فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، روز ۲۳ آبان‌ماه مدعی شد «دولت از این مسئله اطلاعی ندارد.»

❌روزنامه اعتماد مهری دارستانی را از افراد نزدیک به سعید جلیلی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر و دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی،‌ معرفی کرده است.

⛔️خبر راه‌اندازی «کلینیک ترک بی‌حجابی» دوشنبه هفته گذشته منتشر شد و واکنش‌های منفی گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت.





https://t.me/siyasat21


🔺️ با پول چای دبش ۷ نیروگاه میشد ساخت :


💯۱- هزینه نصب هر واحد نیروگاه گازی ١٠٠٠ مگاواتی، ۵٠٠ میلیون دلار است.

💯 ‏٢- فساد چای دبش، ٣.۵ میلیارد دلار است. ‏


✅پ.ن: ‏با دلارهای پرونده فساد چای دبش، ٧ نیروگاه هزار مگاواتی قابل احداث بود که با این حجم از تولید برق، ۴٠% از کل ناترازی یا کمبود برق ١٩ هزار مگاواتی در ایران مرتفع میشد.




https://t.me/siyasat21


⛔️پشت پرده سفر رامین حمزه و میثم شیخ بیگ به آلمان!


⛔️دو هفته پیش رامین حمزه و میثم شیخ بیگ به بهانه تمدید مجوز TCO سفری به آلمان داشتند و با سرو صدا خبر از تمدید محوز فوق دادند و به پاس این موفقیت اقدام به پرداخت پاداش مالی به پرسنل قشم ایر کردند.


🚫اما پشت پرده این سفر چیزی نبود جز مذاکرات محرمانه با چند دلال قطعات هواپیما جهت خرید توربین و پره های موتور هواپیما جهت جایگزینی با توربین ها و پره های معیوب خریداری شده موجود در انبار قطعات قشم ایر، همان قطعات معیوبی که علاوه بر زمینگیر کردن ناوگان RJ قشم ایر، تنها ایرباس ۶۰۰ـ۳۰۰ فعال قشم ایر به رجیستر EP_FQN را نیز در مورخ ۲۲ مهرماه با vibration موتور زمینگیر کرد! و بدین ترتیب پروازهای استانبول قشم تیر دچار کنسلی و شرکت با از دست رفتن شدید درآمد مواجه شد!


حمزه ای به دلیل برکناری محمدي بخش از سازمان هواپیمایی و نداشتن حامی سعی دارد به سرعت با پیاده کردن توربین از موتور هواپیماهای زمینگیر دیگر و خرید پره موتور از دلال مصری مقیم آلمان، هر چه سریعتر هواپیمای FQN را اکتیو و سرخط بیاورد و با رپرتاژ رسانه ای اینکار را برجسته نماید.


https://t.me/siyasat21


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
⛔️ براستی به کجا میرویم ؟ سود ۲۰ میلیارد دلاری امارات فقط از فجیره در طول یکسال معادل نیمی از درامد کل نفت ایران در یک سال دقت کنید معادل نصف درامد نه سود آنهم در شرایطی که خوب نفت بفروشیم است .

امارات فقط از یک جزیره که اندازه جزیره قشم است سودی معادل درامد نفتی کشور دارد و این نشان از عدم مدیریت صحیح در مناطق آزاد ماست .

در دولت مرحوم رئیسی امثال سرهنگی و پیغامی و لواسانی بر این مناطق ریاست نمودند که تا قبل از آن هیچ سفری حتی به این مناطق نداشتند چه برسد به برنامه برای توسعه این مناطق آزاد؟ آقای دکتر مسرور و دکتر همتی می‌دانیم که حواستان هست اما مراقب باشید زود دیر میشود .

آقای مسرور برای مناطق آزاد کشور و کیش ایر افرادی را بکار بگیرید که برنامه دارند ،که انگیزه دارند و توانمند هستند و از همه مهمتر جوان و متخصص هستند.

✅ بکارگیری افرادی بی برنامه و غیر متخصص آخرین فرصت از نظام‌ را خواهد گرفت و سیستم را دچار روزمرگی خواهد نمود ،تا فرصت هست مناطق آزاد را از وجود اسناوندی ها و عزت اله محمدی و سرهنگی و سیاهکارزاده ها پاک‌کنید.


https://t.me/siyasat21


⛽ *تعلیق فعالیت شرکت‌های مرتبط با حسین شمخانی در دبی*🇮🇷🛢️🇦🇪

⛔️مرکز مالی بین‌المللی دبی (DIFC) چندین شرکت را که منابع آگاه آن‌ها را بخشی از شبکه‌ تحت مدیریت حسین شمخانی، ملقب به سلطان فروش نفت ایران می‌دانند، تعلیق کرده است .

⛔️مرکز مالی دبی در پی فشارهای فزاینده از سوی نهادهای نظارتی بین‌المللی، اقداماتی را علیه شرکت‌های میلاووس (Millavous Group) و اوشن لئونید اینوستمنتز (Ocean Leonid Investments) انجام داده است و هر دو شرکت اخیرا در سامانه ثبت منطقه آزاد DIFC به عنوان «غیرفعال - تعلیق‌شده» ظاهر شده‌اند. با این حال، تاریخ شروع این تعلیق‌ها در سامانه ثبت مشخص نشده است.

🚫اگرچه این دو شرکت از مهم‌ترین بخش‌های شبکه تحت مدیریت حسین شمخانی هستند، هنوز مشخص نیست که اقدامات مرکز مالی دبی تا چه اندازه بر فعالیت‌های تاثیر خواهد گذاشت. با این حال، به گفته منابع آگاه، بسیاری دیگر از شرکت‌های مرتبط با «سلطان فروش نفت ایران» همچنان فعال هستند زیرا، حوزه اختیارات مرکز مالی دبی صرفا به منطقه آزاد مالی دبی محدود است و سایر شرکت‌های شبکه شمخانی در خارج از این منطقه فعالیت می‌کنند

❌تعلیق‌ها به این معناست که این شرکت‌ها باید یا فعالیت خود را متوقف کنند و یا اطلاعات بیشتری را در اختیار نهاد‌های نظارتی بگذارند و توضیح دهند چرا تعلیق‌ها اشتباه است و آن‌ها باید به فعالیت خود ادامه دهند.

💯 این شرکت‌ها در حال حاضر اجازه فعالیت ندارند و در صورت ارائه اطلاعات قانع‌کننده به نهادهای نظارتی، امکان لغو تعلیق‌ها وجود دارد.

🚫شرکت‌های «هولدینگ میلاووس» و «هولدینگ مواد خام میلاووس» که در همان آدرس گروه میلاووس ثبت شده‌اند، نیز اخیرا در سامانه ثبت مرکز مالی دبی به عنوان «غیرفعال - تعلیق‌شده» ظاهر شده‌اند.

⭕️سخنگوی اوشن لئونید در بیانیه‌ای اعلام کرد: «اوشن لئونید اعتراض رسمی خود را به مرکز ثبت مرکز مالی دبی ارائه کرده است. این شرکت در حال مذاکره فعال با مرکز مالی دبی است تا تمامی اطلاعات مورد نیاز آن‌ها را در تمام حوزه‌های مورد توجه ارائه کند. فعالیت‌های این شرکت به طور کامل با تمامی قوانین و مقررات مربوطه مطابقت دارد و درباره تمامی فعالیت‌هایش با نهادهای مربوطه، از جمله مرکز مالی دبی، شفاف بوده است.

❌بلومبرگ پیش‌تر در گزارشی اوشن لئونید را صندوق سرمایه‌گذاری خوانده بود که توسط حسین شمخانی مدیریت شده و در لندن، دبی، ژنو و سنگاپور فعالیت می‌کند. سخنگوی اوشن لئونید اوایل ماه جاری با تکذیب این گزارش، اعلام کرده بود که شرکت به شدت ادعاهایی مطرح شده مبنی بر اینکه حسین شمخانی درگیر یا ناظر بر این شرکت است را رد می‌کند.

✅وکیل حسین شمخانی نیز گفت که موکلش هیچ ارتباطی با شرکت‌های میلاووس یا اوشن لئونید ندارد.

⭕️بلومبرگ در ماه اوت : حسین شمخانی، پسر علی شمخانی (دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی ایران)، در سطوح بالای مدیریتی میلاووس قرار دارد و به لطف حضور او، این شرکت توانسته‌ است از فروش نفت و فرآورده‌های نفتی ایران و روسیه میلیارد‌ها دلار پول به جیب بزند.

💯بنابر این گزارش، کمتر کسی در دبی و محافل تجارت جهانی از هویت واقعی حسین شمخانی آگاه است و اکثرا او را به با نام «هکتور» می‌شناسند و تعداد کمتری حتی نسبت به نفوذ گسترده او آگاهی دارند. با این حال چند منبع آگاه از فعالیت‌های هکتور به بلومبرگ گفتند که او معاملات بخش‌های قابل‌توجهی از نفت ایران و روسیه را در دست دارد. به گفته این منابع شرکت‌های عضو شبکه تجاری او علاوه بر نفت‌ تحریم شده تهران و مسکو، به معامله نفت دیگر کشورهای تحریم نشده نیز می‌پردازند و گاهی اوقات نفت خام حوزه‌های مختلف را آنچنان با هم مخلوط می‌کنند که حتی خریدارانی که این بشکه‌ها را آزمایش می‌کنند، نمی‌توانند به مبدا آن‌ها پی ببرند.

⛔️*حسین شمخانی در بیانیه‌ای که توسط وکیلش به بلومبرگ ارسال شده، گفته بود: «من آن‌طور که بلومبرگ ادعا می‌کند در تجارت دخیل نیستم و در کشورهایی که تحت تحریم نیستند، فعالیت می‌کنم.

https://t.me/siyasat21


📌 دوستان فقط وفاق ! هرچه از وفاق واستون بگم باز هم کمه ...


🚫گل پسر آقای ضیغمی که از سازمان توسعه تجارت عزل شده بود ، به علت عملکرد فوق العاده درخشان در بحث واردات خودرو و رضایتمندی مردم، توسط شخص وزیر دولت آقای پزشکیان، به پروژه !!!! واردات خودرو منصوب شد !

🚫 البته پدر‌ایشان‌ آقای ضیغمی بزرگ هم دست کمی از پسر نداشته و در وزارت نفت فسادهای مختلف ایشان زبانزد خاص و عام‌است.

❌ چرا پروژه؟ چرا آقا مهدی ضیغمی ؟ همین که رفقا واردات خودرو را پروژه می‌بینند که توانایی تعریف چندین میلیارد دلار و تقسیم آن چون غنیمت بین عده ای را دارد، خود گویای همه چیز است !

❌ و چه کسی بهتر از پسر نخبه آقای ضیغمی .


✅ برای نهادهای امنیتی واقعا باید دلمان بسوزد چرا که وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه و بازرسی کل کشور هر چقدر هم عزم خود را برای مبارزه با رانت خواری جزم کنند در برابر این همه حجم سهم‌خواهی توان ایستادگی‌را نخواهند داشت ، جبهه پایداری با لیدری سعید جلیلی توان خود را برای سهم‌خواهی در دولت رئیسی به نمایش گذاشت و اکنون توان را در دولت پزشکیان چند برابر نموده است .




https://t.me/siyasat21

Показано 20 последних публикаций.