⛔️ مافیای خاندان مدلل (قسمت سوم)
⛔️ افراد شاغل در بانک مرکزی، سواد لازم برای تصدی شغلهای کنونی را ندارند، یا شجاعت و قدرت لازم را برای مدیریت و نظارت بر عملکرد بانکها ندارند و یا هر دو. (که احتمال وجود هر دو عامل عدم سواد کافی و شجاعت لازم، نزدیکترین گزینه به واقعیت است)
💯بگذارید با توضیح مثالی از سبک سهامداری در بانک پاسارگاد شروع کنیم:
قانون سهامداری در بانک پاسارگاد بسیار ساده است:" به زیرمجموعهها و افراد خاص وام (تسهیلات) میدهیم تا سهامدار بانک شوند " و یا " بخش عمده سرمایههای جذب شده از مردم را به سهامدارانمان، وام میدهیم."
✅به عبارتی نوع سهامداری در بانک پاسارگاد را میتوان به دو شکل تفسیر کرد:
۱- چند صد شرکت ثبت میکنیم، به آنها وامهای کلان چند هزار میلیاردتومانی از پولهای مردم میدهیم تا سهام بانک پاسارگاد و زیرمجموعههای اصلی این بانک (پارس آریان، بیمه پاسارگاد و...) را خریداری کنند.
۲- عدهای از دوستان بانکی با نام بانک پاسارگاد تأسیس میکنند و تصمیم میگیرند، بخش عمده پول مردم را بهعنوان وامهای بلندمدت (چند دهساله و به نوعی بیبازگشت!) به خودشان و شرکتهایشان تقدیم کنند. (کاری که جناب انصاری در بانک آینده انجام دادند و با پولهای مردم برای خود ایران مال را ساختند)
⛔️مکانیزم بسیار ساده و شفافی است البته برای ما و نه برای نوابغ شاغل در بانک مرکزی.
صدها هزار میلیارد تومان پول مردم در اختیار چه کسانی قرار میگیرد؟
لیست سهامداران بانک پاسارگاد را میتوان به دو دسته کلی تقسیم کرد:
۱- سهامدارانی حقیقی، پرنفوذ و بدهکار
۲- شرکتهای زیر مجموعه بانک پاسارگاد (که بهنوعی تحت مالکیت سهامداران حقیقی محسوب میگردند)
سهامداران حقیقی، پرنفوذ و بدهکار این بانک چه کسانی هستند:
🚫۱- خاندان مدلل:
احتمالاً خیلی نیازی به معرفی خانواده مدلل ندارید. بعید میدانم کمتر کسی در ایران راجع به انحصار موجود در واردات دانههای روغنی، خوراک دام، کنجاله، شکر و... نشنیده باشد. شاید باورتان نشود؛ ولی خاندان مدلل و شرکتهای تحت مالکیت این خاندان، یکی از اصلیترین صاحبان و سهامداران بانک پاسارگاد محسوب میگردند.
⛔️قصد کنکاش در نحوه و حوزههای سرمایهگذاری این خانواده معظم و پر نفوذ را نداریم؛ اما همینقدر بس که در سالهای گذشته بهدفعات شاهد تشکیل پروندهها و مصاحبههای مختلف در خصوص استفاده از رانت، انحصار، بدهیهای کلان بانکی و... این خانواده بودهایم.
💯از جنجال استفاده از رانت ۶۵۰ میلیون یورویی در سال ۱۳۹۳، تا بدهیهای کلان سامان مدلل به بانک سرمایه و نطقهای جنجالی و همیشگی نمایندگان مجلس در خصوص انحصار مطلق در واردات دانههای روغنی، ذرت، غذای دام و ...
احتمالاً بسیاری از شما تا کنون بارهاوبارها مشکلات ناشی از موضوع انحصار واردات نهادههای دامی، دانههای روغنی و بازار شکر را با افزایش قیمت مایحتاج اولیه زندگیتان (شکر، مرغ، گوشت)، چشیده باشد.
به تیترها و لینکهای زیر نگاهی بیندازید تا بیشتر متوجه نفوذ این خانواده در اقتصاد و زندگی روزمره تکتک تان شوید.
(ازآنجاکه ما تخصصی در اقتصاد، سیاست و حقوق نداریم این تیترها از سایتهای خبری داخلی انتخاب شدهاند تا ما نیز از جهتگیریهای غیرمنصفانه مبرا باشیم)
🚫آیا خانواده مدلل اصلیترین و بزرگترین سهامدار بانک پاسارگاد است؟
⛔️حداقل ۱۱ درصد، سهم مستقیم خانواده مدلل در بانک پاسارگاد (بزرگترین سهامدار)
⛔️همانگونه که اشاره شد، سهامداران بانک پاسارگاد و سرمایهگذاری پارس آریان، شرکتهای ریز و درشتی هستند که یافتن ارتباطاتشان چندان کار آسانی نیست. بااینوجود، از خانواده مدلل میتوان بهعنوان اصلیترین و بزرگترین سهامدار بانک پاسارگاد نام برد.
به لیست سهامداران بانک پاسارگاد در صورتهای مالی ۶ماهه حسابرسی شده شرکت نگاهی بیندازید:
⛔️ممکن است برایتان سؤال پیش بیاید که "سرکار خانم ستاره منصوبی" چه ارتباطی با خانواده مدلل دارد؟ البته شاید هم ارتباطی ندارند!
⛔️سرکار خانم ستاره منصوبی: سهامدار عمده بانک پاسارگاد، پارس آرین و...
⭕️احتمالاً در اقتصاد ایران نام مردان ثروتمند بسیاری را شنیدهاید. جناب عسگراولادی، حاجآقا علاءالدین، جناب هدایتی، حاج آقا دیانی، مدللها، بابک زنجانی (سلامتی تمامی زندانیهای تازه از بند رها شده) و... تنها بخشی از نامهایی است که شما از ثروتمندان ساکن در ایران شنیدهاید.
✅
https://t.me/siyasat21