Фильтр публикаций


🔴 گزارش تجمع روز ۲۶ بهمن‌ماه کوی دانشگاه تهران

تجمع روز ۲۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ که از ساعت ۱۴ در کوی دانشگاه توسط ساکنین کوی شروع شده بود، با همراهی سایر دانشجویان دانشگاه تهران تا حوالی ساعت ۲۲ ادامه یافت.

دانشجویان دانشگاه تهران سرشار از غم و خشمِ کشته‌ شدن امیرمحمد خالقی، گرد هم آمدند تا اعتراض خود را نسبت به قصور مسئولین در تامین امنیت دانشجویان نشان دهند. اما در همین روز، هنگامی که مسئولین دانشگاه در پاسخ به دانشجویان معترض، خود را داغدار دانشجوی از دست رفته معرفی کرده و از اهمیت امنیت دانشجو سخن سرمی‌دادند، به دو دانشجوی دیگر این دانشگاه توسط نیروهای لباس شخصی و مجهول‌الهویه که محوطه‌های اطراف خوابگاه‌های کوی و چمران و مسیر بین آن‌ها را قرق کرده بودند، سوقصد شد. این اتفاق و موضع و اقدامات مسئولین دانشگاه در قبال آن به خوبی خط بطلانی بر تمامی ادعاهای ایشان کشید.

📌برای مطالعه متن کامل لینک زیر را لمس کنید:
ادامه مطلب
منبع:
@Ssutsenfi

4⃣2⃣9⃣3⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 اعتراض دانشجویان دانشکده علوم‌اجتماعی دانشگاه تهران به تلاش بسیج برای بهره‌برداری سیاسی از قتل امیرمحمد خالقی

فعالین مستقل دانشجویی دانشکده علوم‌اجتماعی دانشگاه تهران با چسباندن پلاکارد روی بورد بسیج دانشجویی این دانشکده نسبت به دستاویز کردن خون امیرمحمد خالقی توسط این نهاد سرکوبگر و هرگونه استفاده‌ی ابزاری هر دو جناح‌ درون حکومت اعتراض کردند.

دانشجویان معترض همچنین در تجمع شب گذشته‌ی کوی دانشگاه نیز استفاده‌ی سیاسی تبلیغاتی هر دوجناح سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا وابسته به حکومت از قتل امیرمحمد و همچنین از اعتراضات دانشجویی را محکوم کردند.

متن پلاکاردها به شرح زیر است:

«از دانشجویان خطاب به بسیج دانشجویان:
جان دانشجویان بازیچه بهره‌برداری سیاسی جناح‌های درون حکومت نیست.
دانشجو-لباس‌شخصی‌ها را چه به امنیت دانشجو؟
#اصلاح‌طلب_اصولگرا_دیگه_تمومه_ماجرا»


#دانشگاه_تهران
#مطالبات_صنفی
#سرکوب_فراگیر


4⃣2⃣9⃣2⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 حمله حراست دانشگاه به تجمع دانشجویان دانشگاه تهران

در ادامه تجمعات اعتراضی دانشجویان دانشگاه تهران امروز، شنبه بیست‌و‌هفتم بهمن، در تجمع دانشجویان در پردیس مرکزی دانشگاه تهران یکی از نیروهای حراست دانشگاه در حال فیلم‌برداری از دانشجویان بوده است که با اعتراض دانشجویان مواجه می‌شود. در پی این اعتراض، نیروهای حراست به دانشجویان  حاضر در تجمع حمله کرده و آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند. با وجود تلاش نیروهای حراست جهت فراری‌دادن حراستی مذکور، مقاومت دانشجویان منجر به پاک‌شدن عکس و فیلم‌های گرفته‌شده توسط وی ‌شد.

طبق گزارشات دانشجویان، تجمع دانشجویان و فضای ملتهب در دانشگاه تهران همچنان ادامه دارد.

#سرکوب_فراگیر
#مطالبات_صنفی
#دانشگاه_تهران


4⃣2⃣9⃣1⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 ادامه تجمعات اعتراضی دانشجویان دانشگاه تهران

تجمعات دانشجویان معترض دانشگاه تهران در پردیس مرکزی در اعتراض به قتل امیرمحمد خالقی و سیاست‌گذاری‌های دانشگاه در جهت تأمین امنیت محیط‌های اطراف خوابگاه‌های دانشجویی

در ادامه تجمعات اعتراضی دانشگاه تهران، امروز، ۲۷بهمن جمعی از دانشجویان در پردیس مرکزی دانشگاه تهران دست به تجمع اعتراضی زدند.

بخشی از شعارهای امروز در تجمع:

امنیت دانشجو تامین باید گردد

امروز اگه داد نزنی، خالقی فردا تویی

#سرکوب_فراگیر
#مطالبات_صنفی
#دانشگاه_تهران


4⃣2⃣9⃣0⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 صحبت‌های اعتراضی یکی از دانشجویان و از فعالین صنفی- دانشجویی سابق دانشگاه تهران در تجمع کوی دانشگاه

یکی از فعالین صنفی دانشگاه تهران بعد از اشاره چندین‌باره مسئولین به نقش مثبت خود در فاجعه کوی دانشگاه در تیر  ۷۸ با گرفتن بلندگو، صحبت‌های «کوهی» را قطع و نسبت به تبدیل کردن تجمع اعتراضی در نتیجه‌ی قتل امیرمحمد خالقی به استفاده‌ی  تبلیغاتی جناح اصلاح‌طلب اعتراض کرد. این دانشجو تاکید کرد سالهاست دانشجویان با شعار #اصلاح‌طلب_اصولگرا_دیگه_تمومه_ماجرا از بازی‌های تبلیغاتی دوجناح حکومت گذر کرده‌اند.

همچنین با اشاره به نقش دانشگاه در وقوع  قتل و مرگ این دانشجو تاکید کرد که دانشجویان صرفا برای پرسش و پاسخ نیامده‌اند بلکه برای اعتراض، دادخواهی خون، محکومیت مسئولین مقصر در دانشگاه و اقدام عملی سریع برای جلوگیری از تکرار این فاجعه جمع شده‌‌اند تا مسئولین به نقش خود در مرگ دانشجو اعتراف کنند و برای محکومیت تمامی عوامل دانشگاهی و غیردانشگاهی اقدام کنند.

وی همچنین دروغ‌گویی مسئولین دانشگاه درباره‌ی محل وقوع قتل را به عنوان شاهد و مدرکی برای تایید سلب مسئولیت‌های دانشگاه در گذشته عنوان کرد و اشاره کرد که دانشجویان برای تک تک مشکلات صنفی در طی یک دهه گذشته به صورت مکرر اعتراض کردند ولی پاسخ  آنها نه پیگیری و  اقدام عملی مسئولین دانشگاه بلکه سرکوب و بازداشت و ضرب و شتم دانشجویان معترض بود. همچنین وی با اشاره به سرکوب‌های امنیتی در طی دهه‌های متمادی و در جنبش #زن_زندگی_آزادی، سیاست‌گذاری امنیتی- پلیسی و صرف بودجه‌های کلان دانشگاه  برای پیاده‌سازی آن به جای تامین امنیت واقعی دانشجویان را عامل اصلی مرگ امیرمحمد دانست.

همچنین در اعتراض به تداوم سلب مسئولیت و مشخص نشدن هیچ اقدام مشخص و عملی‌ای از سمت مسئولین عنوان کرد دانشگاه سه وظیفه دارد، هم برای دادخواهی و محکومیت عوامل دانشگاهی و غیردانشگاهی مقصر در قتل و هم جلوگیری از وقوع فاجعه مشابه با اقدامات مشخص و سریع برای تامین امنیت تمامی محیط‌های ناامن همه‌ی خوابگاه‌ها و تا زمانی که این سه وظیفه محقق نشوند دانشجویان به اعتراض خود ادامه می‌دهند:

۱- انتشار عمومی پیگیری‌های ادعا شده‌ی درون دانشگاهی و درخواست از نیروی انتظامی و شهرداری درباره‌ی ایجاد امنیت در کوچه جنت در پی گزارش‌های متعدد دانشجویان در بیش از چند دهه

۲- انتشار اسم مسئولین دانشگاه که با قصور در وظایف‌شان مسئول غیرمستقیم قتل امیرمحمد خالقی هستند و شکایت از نهادهای دیگری که دانشگاه مدعی عدم همکاری آنان در تامین امنیت محوطه اطراف خوابگاه است و انتشار گزارشات رسمی و عمومی در این‌باره تا محکومیت تمامی عوامل و افراد مقصر.

۳-اقدام سریع در راستای تامین امنیت  محیط‌های اطراف تمامی خوابگاه‌‌های دانشجوی با همکاری و گزارش‌دهی به شورای صنفی و کمیته دانشجویی. همچنین تغییر آئین‌نامه سراسری انتخابات شورا و تشکیل سریع شورای خوابگاه‌ها.

#دانشگاه_تهران
#مطالبات_صنفی
#سرکوب_فراگیر


4⃣2⃣8⃣9⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 صحبت‌های اعتراضی یکی از دانشجویان و از فعالین صنفی- دانشجویی سابق دانشگاه تهران در تجمع شب گذشته کوی دانشگاه»

#دانشگاه_تهران
#مطالبات_صنفی
#سرکوب_فراگیر


4⃣2⃣8⃣9⃣
🆔 @senfi_uni_iran


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔴 توضیحات دکتر حسینی رییس دانشگاه تهران در تجمع دانشجویان درباره نقش لباس‌شخصی‌ها و نیروهای امنیتی در تولید بحران و ایجاد سرکوب

#سرکوب_فراگیر
#دانشگاه_تهران

4⃣2⃣8⃣8⃣
🆔 @senfi_uni_iran


فایلهای پیوست گزارش پست قبل ⏫

۱.عکس محل وقوع حادثه بر روی نقشه
۲.فیلم دوربین مداربسته از وقوع حادثه برای امیر محمد خالقی درمیان

4⃣2⃣8⃣7⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 دروغ مفتضحانه‌ی معاونت دانشجویی دانشگاه تهران، علی‌حسین رضاییان، در خصوص محل قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی به قتل رسیده‌ی دانشگاه تهران در ادامه تلاش برای سلب مسئولیت از دانشگاه


علی‌حسین رضاییان، در مصاحبه با ایلنا در خصوص محل قتل امیرمحمد خالقی گفته است:«برای مراعات وضعیت روحی خانواده محترم ایشان سعی کردیم تا آخرین لحظه‌ای که امید هست، ماجرا تبدیل به خبر و بحث داغ خبرگزاری‌ها نشود. ولی واقعاً اتفاقی که افتاده، در درب پشتی کوی نبوده است. حادثه در کنار خیابان و تقاطع کوچه جنت با آل احمد _روبروری دانشگاه تربیت مدرس_ در کنار ایستگاه اتوبوس اتفاق افتاده است».

رضاییان و مسئولین دانشگاه تهران احتمال تصور نمی‌کردند که فیلم دوربین مداربسته منتشر شود تا سندی باشد برای دروغ‌گویی آن‌ها و تداوم تلاششان برای سلب مسئولیت و پنهان کردن نقش محرز دانشگاه تهران حتا پس از به قتل رسیدن یک دانشجو.

طبق فیلم دوربین مداربسته به وضوح مشخص است که زورگیری، درگیری و ضربه‌‌ی منتهی به مرگ امیرحسین خالقی در داخل کوچه‌ی جنت رخ داده و این دانشجو با وجود اصابت ضربه‌ی چاقو در درون کوچه، تا تقاطع کوچه‌ی جنت و اتوبان جلال آل احمد به دنبال سارقین می‌دود و سپس در این نقطه نقش بر زمین می‌شود. در فیلم منتشر شده از دوربین مدار بسته مامور نیروی انتظامی می‌گوید:«موتوری از داخل کوچه میاد». مامور دیگری می‌گوید:«این بدبخت رو این دویدن می‌کشه». امیرمحمد تصور نمی‌کرد مقاومت تک‌نفره او و دویدن برای پس گرفتن کوله‌پشتی‌اش هم بهانه‌ای شود تا رضاییان و مسئولین دانشگاه از آن برای سلب مسئولیت خود حتا پس از وقوع فاجعه و مرگ یک دانشجو استفاده کنند.

فارغ از محرز بودن دروغ‌گویی رضاییان درباره‌ی محل دقیق وقوع درگیری و قتل، عجیب نیست که رضاییان برای توضیح همین محل دروغین دانشگاه از گزاره‌های «روبروی دانشگاه تربیت مدرس»، «خیابان جلال آل احمد» و «ایستگاه اتوبوس» استفاده می‌کند اما کمترین اشاره‌ای به این ندارد که همین مکان دروغین نیز دقیقا مجاور دانشکدگان فنی «دانشگاه تهران» است.

با وجود ادعای بی شرمانه‌ی مسئولین دانشگاه  مبنی بر وقوع قتل در «محوطه‌ی خارج از دانشگاه» و اینکه محوطه بیرون در حوزه‌ی اختیاراتشان نیست، رضاییان دقیقا می‌داند که دور کردن محل قتل از دانشگاه تهران تا چه حد اهمیت دارد و برای منحرف‌کردن واقعیت در پوشش رسانه‌ای و جهت‌دهی به افکار عمومی با هدف سلب مسئولیت کامل از دانشگاه،  محل قتل را به دروغ از درب غربی خوابگاه کوی پسران و دانشکدگان فنی - داخل کوچه‌ی جنت - دور می‌کند.

محل وقوع قتل بنا بر تصویر دوربین مداربسته و گزارش پلیس دقیقا در کوچه‌ی جنت ذکر شده است جایی که درب غربی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران و درب غربی مجتمع خوابگاهی کوی پسران قرار دارد. همان کوچه‌‌ای که بیش از یک دهه است که گزارشات زورگیری، سرقت اموال دانشجویان و درگیری و جراحات شدید جسمی دانشجویان  به گوش مسئولین دانشگاه رسیده است و مطلقا هیچ اقدامی برای تامین امنیت آن  و پیشگیری وقوع دوباره انجام نداده‌اند. 

هرگونه تحریف محل این فاجعه با هدف بی‌ارتباط کردن قتل امیرمحمد خالقی در نتیجه‌ی عدم اقدام موثر دانشگاه برای تامین امنیت کوچه‌ی جنت چیزی جز نمایش تداوم سلب مسئولیت مسئولین از خود و در نتیجه  تایید نقش آنان در قتل این دانشجو نیست.

(پیوست مستندات در پست بعدی ⏬)

#دانشگاه_تهران
4⃣2⃣8⃣7⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 ادامه درگیری‌ها در دانشگاه تهران و ضرب و شتم یک دانشجوی دختر توسط مامور لباس شخصی در درب کوی دانشگاه تهران

طبق گزارشات دانشجویان و تصاویر ارسالی درگیری در ورودی خوابگاه کوی پسران تشدید شده و در این بین بی‌سیم یکی از لباس‌شخصی‌های حاضر در ورودی خوابگاه بر زمین می‌افتد و در پی آن یکی از دانشجویان دختر با دیدن بی‌سیم به حضور فرد اعتراض می‌کند که مامور لباس شخصی در پاسخ به سمت او حمله‌ور شده و او را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد.
مامورین حراست دانشگاه این دانشجو را به داخل اتاق حراست منتقل کرده‌اند. ویس ارسالی دانشجویان حاوی صحبت یکی از مسئولین دانشگاه بعد از این اتفاق است و  صحت ماجرا و ضرب‌‌وشتم دانشجو را تایید می‌کند. تا این لحظه  از وضعیت این دانشجو اطلاع دیگری در دست نیست.

#دانشگاه_تهران

4⃣2⃣8⃣6⃣
🆔 @senfi_uni_iran


#خبر_تکمیلی

🔴 وقوع درگیری شدید در درب کوی پسران و جو امنیتی شدید حوالی مجتمع خوابگاهی کوی پسران و خوابگاه دخترانه شهید چمران دانشگاه تهران

تجمع دانشجویان دانشگاه تهران  در اعتراض به قتل امیرمحمد خالقی به سمت درب اصلی خوابگاه کوی پسران کشیده شده است. همچنین  تعدادی از دانشجویان برای پیوستن به دانشجویان کوی در برابر درب اصلی خوابگاه حضور پیدا کردند اما حراست خوابگاه با زنجیرکردن درب اصلی مانع از ورود آن‌ها شده و این اقدام حراست منجر به شکل‌گیری تجمع در داخل و بیرون درب اصلی و تشدید اعتراض دانشجویان شده است.
تصاویر ارسالی دانشجویان حاکی از وقوع درگیری شدید در کیوسک ورودی درب اصلی کوی پسران بین دانشجویان و نیروهای امنیتی حراست دانشگاه است.

همچنین اخباری از دانشجویان مبنی بر حضور گسترده‌ی نیروهای امنیتی یگان ویژه و لباس شخصی در  حوالی خوابگاه‌ کوی پسران و خوابگاه دخترانه چمران دانشگاه تهران گزارش شده است.

#دانشگاه_تهران

4⃣2⃣8⃣5⃣
🆔 @senfi_uni_iran


#فوری

شروع تجمع دانشجویان ساکن خوابگاه کوی پسران دانشگاه تهران در اعتراض به قتل امیرمحمد خالقی و عدم تامین امنیت «کوچه‌ی جنت» منتهی به درب غربی خوابگاه و دانشکده‌گان فنی

پس از قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی کارشناسی رشته‌ی مدیریت کسب‌وکار دانشگاه تهران در حوالی درب غربی خوابگاه کوی پسران و دانشکدگان فنی در «کوچه جنت»، امروز جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به سیاست‌گذاری دانشگاه و عدم تامین امنیت این منطقه دست به تجمع زدند.

از شعارهای تجمع دانشجویان:

«یکی از ما کم شده، کی می‌خواد جواب بده؟»

«خونی که ریخته میشه با هیچی پاک نمیشه»

«زارع بی‌کفایت مسئول این جنایت»


#دانشگاه_تهران

4⃣2⃣8⃣5⃣
🆔 @senfi_uni_iran


اخبار تکمیلی


«علی محمد خالقی درمیان» دانشجوی ۱۹ ساله‌ی مقطع کارشناسی رشته کسب و کار دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران در راه بازگشت به خوابگاه  و در پی وقوع زورگیری و درگیری در محیط اطراف درب کوی پسران دانشگاه تهران به شدت مجروح شده و پس از انتقال به بیمارستان جان باخت.

ناامنی و وقوع زورگیری  در محوطه درب پشتی کوی دانشگاه تهران درحالی به از دست رفتن زندگی یک جوان ۱۹ ساله‌‌ی دانشجو منجر شده است که این اتفاق برای سالهای طولانی به طور مداوم و هر روز و هر هفته در این مکان و در محیط اطراف دیگر مجتمع‌های خوابگاهی رخ داده بود. همچنین ناامنی، سرقت، زورگیری و‌ وقوع خشونت در این مکان پیش از این نیز منجر به آسیب‌دیدگی و جراحات دانشجویان شده بود.

علیرغم گزارش مداوم دانشجویان درباره‌ی این اتفاقات و ناامنی محیط‌های اطراف خوابگاه‌های دانشجویان و اعتراض و درخواست برای تامین امنیت دانشجویان به مسیولین دانشگاه تهران، دانشگاه هیچ اقدامی در این راستا انجام نداده است.

حقیقتی تلخ هربار با از دست رفتن زندگی یک انسان عریان می‌شود:  جان دانشجویان نه تنها اولویت مسئولین دانشگاه نیست بلکه مطلقا اهمیتی در سیاست‌گذاری دانشگاه ندارد.

در حالیکه بخش اعظمی از سیاست‌گذاری و  بودجه‌ی دانشگاه صرف کنترل و نظارت پلیسی- امنیتی با خرید تجهیزات و استخدام نیروی انسانی برای سرکوب می‌شود و این کنترل و نظارت که  گستره‌ی آن تا حریم شخصی دانشجویان در خیابان و خانه و فضای مجازی کشیده و بارها با کلیدواژه «امنیت» توجیه و قانون‌گذاری شده،  مسئولین دانشگاه با بی‌شرمی تمام با  عنوان «وقوع قتل در خارج از محوطه‌ی دانشگاه»، نه تنها پاسخگو و مسئول زندگی از دست‌رفته‌ نیستند بلکه برای پیگیری منت بر سر دانشجویان هم گذاشته‌اند‌.

هربار جان عزیزی از دست می‌رود و خانواده‌ای داغدار می‌شود و دانشگاه با «حادثه» خواندن آن، از نقش خود در وقوع مرگ-قتل‌ ها شانه خالی می‌کند. بی‌شک دانشگاه، مسئول مستقیم این مرگ-قتل‌هاست و دانشجویان اجازه نخواهند داد بی مسئولیتی و فریبکاری مسئولین دانشگاه تداوم یابد و زندگی دیگری را تباه کند.

#دانشگاه_تهران

4⃣2⃣8⃣4⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 جان یک دانشجو قربانی سیاست‌ حاکم بر دانشگاه: سرکوب «امنیتی» آری، «ایمن‌سازی» نه.

به قتل رسیدن یک دانشجوی دانشگاه تهران در پی وقوع زورگیری و ناامنی در محیط اطراف مجتمع خوابگاهی کوی پسران.

بر اساس اخبار منتشر شده و گزارش دانشجویان، در شب ۲۴بهمن‌ماه «علی‌محمد خالقی درمیان» دانشجوی ۱۹ ساله‌ی مقطع کارشناسی رشته کسب و کار دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران در راه بازگشت به خوابگاه و در پی حمله به قصد زورگیری و سرقت در محیط اطراف درب کوی پسران دانشگاه تهران به قتل رسیده است.

#دانشگاه_تهران

4⃣2⃣8⃣4⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 بیانیه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) در اعتراض به تصمیم دانشگاه مبنی بر مجازی‌سازی آموزش


《به نام خدا》

ریاست محترم دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)
جناب آقای دکتر قاسم‌زاده

ما اعضای شورای صنفی دانشجویان، به‌عنوان نماینده خیل عظیمی از دانشجویان معترض، خدمت شما اعلام می‌داریم که از ابتدای سال تحصیلی، دانشجویان همواره با مشکلات رفاهی، تغذیه‌ای و حتی آموزشی دست‌وپنجه نرم کرده‌اند؛ این در حالی است که شورای صنفی نیز در راستای وظیفه اصلی خود، یعنی بازتاب مشکلات و کمبودها، سستی نکرده است. مع‌ذلک، شاهد هیچ‌گونه پاسخ یا ترتیب اثر مفیدی از سوی عوامل و مسئولین دانشگاه نبوده و تنها دلگرمی ما، مدارا و تحمل دانشجویان عزیز بوده است.

و اما در واکنش به تصمیم یک‌جانبه، ناعادلانه و ناگهانی دانشگاه مبنی بر مجازی‌سازی آموزش به بهانه کمبود انرژی، در ادامه تماس‌های تلفنی و صحبت‌های حضوری مکرری که داشتیم، مراتب اعتراض جدی خود را اعلام می‌داریم.

این تصمیم مغایر با سیاست‌های کلی کشور و رویه سایر دانشگاه‌ها بوده و اجرای ناگهانی و بدون برنامه‌ریزی آن، موجب بروز مشکلات آموزشی و کاهش کیفیت یادگیری خواهد شد. گذشته از آن، مسئله کمبود انرژی یک چالش کشوری است که باید توسط نهادهای مسئول مدیریت شود، نه اینکه بار آن به دوش دانشجویان و دانشگاهیان بیفتد. لذا تعطیل کردن آموزش حضوری راه‌حل مناسبی برای این مشکل نیست.

از طرفی، اتخاذ و اعلام ناگهانی این تصمیم باعث ایجاد ناهماهنگی در برنامه‌ریزی دانشجویان، به‌ویژه افرادی که از شهرهای دیگر برای تحصیل به دانشگاه عزیمت می‌کنند، شده و موجب تحمیل هزینه‌های اضافی و اختلال در روند تحصیلی آن‌ها خواهد شد.

همچنین اتخاذ چنین تصمیمات کلانی که برنامه‌ریزی و تمرکز دانشجویان را تحت تأثیر قرار می‌دهد، باید با نظرخواهی از دانشجویان و نمایندگان صنفی باشد، نه به‌صورت ناگهانی و یک‌جانبه!
و نیز، با توجه به ضعف و ایرادات شدید سامانه آموزش مجازی و زیرساخت‌های دانشگاه در این حوزه،‌ که مع‌الاسف از دوران همه گیری کرونا وجود داشته و تا کنون به صورت کامل رفع نشده اند، برگزاری کلاس‌های آنلاین به اندازه‌ی کلاس‌های حضوری مثمر ثمر نخواهند بود.

لذا خواستار لغو فوری تصمیم مجازی‌سازی آموزش و بازگشت دانشجویان به دانشگاه و کلاس‌های حضوری از ابتدای ترم تحصیلی هستیم.

همچنین خدمت شما اعلام می‌داریم که در صورت عدم پاسخگویی و نبود ترتیب اثری از طرف مسئولین، با توجه به دریافت پیام‌های متعددِ اعتراضی از طرف دانشجویان و اجماع بر تحریم کلاس‌های مجازی توسط دانشجویان، شورای صنفی نیز از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای احقاق حقوق دانشجویان استفاده کرده و در جهت نیل به مقصود کم نخواهد گذاشت.

پیشاپیش از توجه بزرگوارانه شما سپاسگزاریم.

منبع: کانال شورای صنفی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی
@shora_senfi_ikiu

#دانشگاه_بین‌المللی‌امام‌خمینی
#مطالبات_صنفی

4⃣2⃣8⃣3⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 اعتراض دانشجویان به صدور حکم اعدام

روز گذشته تعدادی از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس گردهم آمده و با انتشار بیانیه‌ای همبستگی خود با کارزار #سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام اعلام کرده و صدور حکم غیرانسانی اعدام را محکوم کردند.

متن بیانیه

#نه_به_اعدام
#زن_زندگی_آزادی
#دانشگاه_تربیت‌مدرس
منبع:
@tmutweet


4⃣2⃣8⃣2⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🟥فرایند غیر قانونی انتخابات شورای صنفی در دانشگاه تربیت‌مدرس!(حذف شورای واحدها از انتخابات)



معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت‌مدرس بر خلاف قانون آیین‌نامه ابلاغی و شیوه‌نامه اجرایی سازمان امور دانشجویان فراخوان برگزاری انتخابات شورای صنفی را در این دانشگاه داده است.

طبق آیین‌نامه ابلاغی ۱۴٠۱/۹/۹ سازمان امور دانشجویان کشوری، ساختار تشکیل شورای صنفی به این صورت است: تشکیل شورای واحدها، سپس تشکیل شورای هماهنگی امور مشترک.

طبق این آیین‌نامه، «واحد دانشگاهی» به معنای دانشکده‌ها و خوابگاه‌های محدوده‌ی دانشگاه مربوطه است؛ و شورای واحد مجموعه‌ای متشکل از نمایندگان منتخب دانشجویان هر واحد دانشگاهی است.

شورای هماهنگی امور مشترک نیز شورایی متشکل از شوراهای واحد موسسه‌ است.

بر اساس تبصره ۱ از ماده ۳ آیین‌نامه اجرایی، انتخابات شورای خوابگاه خواهران و برادران می‌بایست به صورت مجزا برگزار شوند. تبصره ۲ همان ماده نیز اذعان دارد هر مجتمع خوابگاهی یک واحد دانشگاهی محسوب می‌شود.

در شیوه‌نامه‌ی اجرایی شوراهای صنفی دانشجویان، شرط اصلی برگزاری انتخابات «تعداد جمعیت دانشجویان در هر واحد دانشگاهی» تعیین شده است. به این صورت که تعداد اعضای هر تشکل ما به ازای تعداد جمعیت یک واحد دانشگاهی است، یعنی:

- به ازای ۷٠٠ نفر جمعیت در هر واحد دانشگاهی حداقل ۳ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل برای ایجاد شورای صنفی مربوطه ضروری است. (حداقل ۶ نفر داوطلب)
- به همین منوال از ۷٠٠ نفر تا ۲٠٠٠ نفر به ۵ نفر با (حداقل داوطلب ۱٠ نفر) و بیش از ۲٠٠٠ هزار به ۷ نفر (با حداقل داوطلب ۱۴ نفر) عضو ثابت دانشجویی نیاز دارد.

بر اساس ماده ۳ شیوه نامه اجرایی، در موسساتی که از مجموعه واحدهای خوابگاهی متعدد (بیش از سه خوابگاه) برخوردارند، هیئت نظارت موسسه در صورت صلاحدید و به پیشنهاد معاون دانشجویی می‌تواند به عنوان یک واحد دانشجویی، یک انتخابات و یک شورا برای چند واحد خوابگاهی در نظر بگیرند.

🔻🔻🔻
از جمله موارد تخلف در دانشگاه تربیت مدرس با توجه به موارد گفته شده، برای نمونه اینست که در دانشکده علوم انسانی که دارای ۲۳ گروه آموزشی و ۴۱۹ دانشجو می‌باشد، طبق ماده یک شیوه‌نامه اجرایی شوراهای صنفی دانشگاه‌ها و مراکز عالی تا جمعیت ۷٠٠ نفر، معاونت دانشجویی ملزم به برگزاری انتخابات مجزا برای انتخاب شورای واحد هست. دانشکده علوم پایه نیز دارای ۱۱ گروه آموزشی و ۲۹۵ دانشجو؛ دانشکده علوم پزشکی با داشتن ۲۲ گروه آموزشی و ۷۵۹ دانشجو بزرگترین واحد دانشگاهای این دانشگاه است.

دانشکده فنی و مهندسی با داشتن ۷ گروه آموزشی و ۳۵۱ دانشجو، دانشکده برق و مهندسی کامپیوتر با تعداد ۵۶۱ دانشجو و دانشکده هنر با تعداد ۳۷۹ دانشجو هر یک، یک واحد دانشگاهی محسوب می‌شوند که هیچگونه انتخابات صنفی برای هیچکدام از این دانشکده‌ها تا کنون صورت نگرفته است.

همچنین دانشگاه تربیت مدرس دارای ۲۵ خوابگاه دانشجویی مجردی است که از این تعداد، ۸ خوابگاه دخترانه در جوار هم و در پردیس مرکزی دانشگاه قرار دارند که این تعداد خوابگاه‌ها فاقد شورای صنفی واحد هستند!
چرا معاونت دانشجویی در اعلامیه رسمی خود از برگزاری انتخابات واحدهای دانشگاهی که در قانون مصوب شده‌ است، جلوگیری می‌کند؟

با توجه به تبصره یک آیین‌نامه مذکور اگر تعداد داوطلبین متقاضی به حد نصاب نرسید امکان ۱۵ روز تعویق انتخابات وجود دارد و اگر بعد از ۱۵ روز داوطلبین مجددا متقاضی نبودند به دوره انتخاباتی بعد موکول می‌شود.

◀️با چه مبنای قانونی معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس از فراخوان برای تمامی واحدهای دانشگاهی که واجد شرایط قانونی فراخوان بوده‌اند امتناع ورزیده است و در هیچ‌کدام از فراخوان‌ها ردی از تبعیت از شرایط قانونی انتخابات دیده نمی‌شود؟!!


#دانشگاه_تربیت‌مدرس
4⃣2⃣8⃣1⃣
🆔 @senfi_uni_iran



Показано 18 последних публикаций.