سواد رسانه‌ای


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


#سواد_رسانه‌ای: مجموعه‌ای از آگاهی‌ها و مهارت‌ها برای مواجهه‌ی هوشمندانه و ایمن با رسانه‌ها
پاورپوینت یادگیری و تدریس سواد رسانه ای
https://t.me/savaderasanei/1876

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘آنسوی خط کیست؟

▪️تخلیه تلفنی، شیوه‌ها، شگردها و نحوه مقابله با آن

🆔 @savaderasanei


🔘 به زبان هتل ترانسیلوانیا

▪️به زبان هتل ترانسیلوانیا ابرقهرمان و ناجی جهان کسی است که مدرنیزم را به عنوان فرض پذیرفته و از ماهیتی شیطانی انسانی برخوردار است. ناجی نفسی سرکش است که در عین برخورداری از اعلا درجه‌ی وحشت، مهر ورز، عاشق و دوست داشتنی است. در ظاهر به فرزند انسان می‌ماند اما در باطن خویش آتشی برافروخته از جنس شیطان دارد.

▪️گداختگی چهره‌ی دنیس به هنگام خشم در مقابل دشمنانش یاد آور آتش سوزان جهنم و نمایانگر ماهیت طاغوتی اوست.

▪️این نه تنها نگاهی است که هتل ترانسلوانیا بلکه بیشتر انیمیشن های امروزی است .قهرمان هایی که در فرهنگ و باور ما تناقضاتی را جانمایی میکنند. و همین امر موجب تغییر ذائقه نسل جدید شده است.

🆔 @savaderasanei


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘 شرکت گوگل در ترورهای دقیق فرماندهان لبنان و غزه چه نقشی داشت؟

🆔 @savaderasanei


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🌹🌺ولادت با سعادت امام سجاد علیه‌السلام مبارک باد🌺🌹

🆔 @savaderasanei


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘زندگی در آینه‌ اینستاگرام

▪️تا حالا فکر کردی زندگیمون چقد تحت تاثیر اینستاگرام قرار گرفته؟ دیگه فقط نمیشینیم زندگی بقیه رو تماشا کنیم؛ انگار با اینستاگرام داریم زندگی می‌کنیم، انگار این برنامه قسمتی از روزمره‌مون شده.

🆔 @savaderasanei


🔘«عصر اطلاعات» به‌سرعت جایگزین عصر صنعتی می‌شود و هوش مصنوعی (AI) یک محرک کلیدی در این فرآیند است.

▪️پیشرفت سریع در فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات، به‌ویژه قدرت پردازش رایانه‌ها، یادگیری ماشینی، داده‌های بزرگ و پیشرفت در زمینه رباتیک، عوامل ایجادکننده گام‌های بلند هوش ماشینی یا هوش مصنوعی هستند.

▪️اکنون هوش مصنوعی درحال تغییر شکل بخش غیرنظامی است.

▪️حوزه نظامی نیز درحال تغییر چشمگیر است. طی 10 یا 20 سال آینده، سیستم‌های تسلیحاتی تقویت‌شده با هوش مصنوعی احتمالاً هدایت جنگ را متحول خواهند کرد.

▪️ایالات‌متحده، چین و روسیه درحال ادغام هوش مصنوعی در موقعیت‌های نظامی خود هستند. به‌دنبال رهبری ایالات متحده و چین، دولت روسیه و اسرائیل درحال تدوین دکترین‌های استراتژیک جدید با محوریت هوش مصنوعی هستند.

▪️ناتو اخیراً اعلام کرده است که همین کار را خواهد کرد.

▪️سایر کشورهای آسیایی و آفریقایی و نیروهای آنها در این زمینه کجا ایستاده‌اند؟


🆔 @savaderasanei


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
💐سالروز ولادت قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز مبارک باد.💐

🆔 @savaderasanei


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘فضای مجازی؛ استفاده حقیقی
.
▫️مروری بر بیانات و مطالبات مقام معظم رهبری پیرامون فضای مجازی
.
▪️فضای مجازی می‌تواند ابزاری باشد برای زدن توی دهن دشمنان

🆔 @savaderasanei


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘چرا باید سواد رسانه‌ای خود را ارتقا دهیم؟

🎙 سید علیرضا آل‌داود

🆔 @savaderasanei


🔘سلاخی با گوگل!

▪️واشنگتن پست فاش کرد که گوگل در ابتدای جنگ غزه برای ارائه آخرین فناوری هوش مصنوعی به ارتش اسرائیل فعال بوده است؛ اسناد داخلی گوگل نشان میدهد که این شرکت از سال ۲۰۲۱ به وزارت جنگ و ارتش اسرائیل کمک میکند.

▪️یکی از کارمندان گوگل درخواست کرده بود تا ارتش اسرائیل به فناوری هوش مصنوعی Gemini دسترسی پیدا کند. یکی از کارمندان گوگل نیز هشدار داده بود که در صورت عدم اعطای دسترسی بیشتر، ارتش اسرائیل به آمازون روی خواهد آورد.

▪️اسرائیل همچنین گسترش استفاده خود از سرویس Vertex گوگل را خواستار شد که امکان بهره گیری از الگوریتم های هوش مصنوعی را فراهم میکند.

▪️واشنگتن پست به نقل از یکی از کارمندان گوگل اعلام کرده بیش از ۱۰۰ کارمند از این شرکت خواستند همکاری با ارتش اسرائیل را متوقف کند ولی نادیده گرفته شد!

🆔 @savaderasanei


🎉 فرارسیدن اعیاد خجسته شعبانیه و میلاد باعظمت سفینه‌النجاه و مصباح‌الهدی،سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)را خدمت شما تبریک عرض می‌کنیم.🌹🌸

🆔 @savaderasanei


🔘جنگ شناختی و استعمار پلتفرمی


▪️جنگ شناختی به عنوان سلاح افکار عمومی با هدف دستکاری گفتمان عمومی توسط عناصر خارجی تعریف می‌شود که به دنبال تضعیف وحدت اجتماعی یا آسیب رساندن به اعتماد عمومی به نظام سیاسی، بی ثبات سازی و عادی سازی موضوعات متضاد با ارزشها و هنجارهای یک کشور هستند، در این جنگ پاشیدن بذر بی اعتمادی بر روی افکار عمومی از اهداف اصلی به حساب می آید.

▪️ جنگ شناختی تلاش می کند ادراکات و سپس رفتار مردم را تغییر دهد، ادراک محصول شناخت است که «مکانیسمی» است که تلاش می شود در این جنگ از آن بهره ببریم.

▪️برای درک جنگ شناختی، شروع با مفهوم شناخت مفید است، که احتمالاً به عنوان «فرایند ذهنی کسب و درک دانش، که متضمن مصرف، تفسیر و درک اطلاعات است» تعریف می‌شود (اتول، 2020). در نتیجه، یک درک ممکن این است که حوزه شناختی شامل «ادراک و استدلالی است که در آن مانور با بهره‌برداری از محیط اطلاعاتی برای تأثیرگذاری بر باورها، ارزش‌ها و فرهنگ افراد، گروه‌ها و/یا جمعیت به هم پیوسته حاصل می‌شود».

▪️ بر اساس تفسیر حوزه شناختی ارائه شده در بالا، پل اوتول (2020) جنگ شناختی را به عنوان "مانورهایی در حوزه شناختی برای ایجاد یک ادراک از پیش تعیین شده در بین مخاطبان هدف به منظور کسب مزیت نسبت به طرف دیگر" تعریف می کند.

▪️ با توجه به تعاریف بالا بستر این جنگ در حال حاضر در سطح کشور ما که دشمن می تواند بر روی ادراک و رفتار سرمایه اجتماعی کشور تاثیرگذاری حداکثری داشته باشد سرویس‌های فضای مجازی عمدتا خارجی است که متاسفانه کاملا رهاشده و بدون هیچ گونه ضابطه‌ای مجری این جنگ شده‌اند.

▪️ در شرایط کنونی اتفاق دیگری که در کشور ما رخ داده و بسیار آزاردهنده است تجربه عجیب #استعمار_پلتفرمی در سال ۲۰۲۳ است که تقریبا در هیچ کدام از کشور های پیشرفته آنرا در این سطح نمی‌بینیم.

▪️ تجربه اتحادیه اروپا مخصوصا از سال ۲۰۱۲ و پس از افشاگری‌های اسنودن که بخشی از مقابله این اتحادیه ضد جنگ شناختی-ترکیبی آمریکایی‌هاست اکنون در برابر ماست: راه اندازی شبکه اروپایی با هدف جلوگیری از سرقت داده‌های اروپایی‌ها توسط پلتفرم‌های آمریکایی(جلوگیری از شنود NSA و جاسوسی GCHQ(مصاحبه مرکل))، تصویب قوانین GDPR، آنتی تراست و اخیرا DMA برای جلوگیری از این استعمار پلتفرمی و...

▪️ نکته آخر اینجاست که پلتفرم‌های پرمخاطب خارجی حاضر در کشور ما یعنی همان بستر جنگ شناختی در حال اجرای طرح صیانت خودشان در کشور بدون هیچ مانعی هستند و حال این سوال از مخالفان قانونمند شدن فضای مجازی در داخل مطرح است که در برابر این میزان خسارت به سرمایه اجتماعی کشور بخصوص کودکان و نوجوانان، ولنگاری، بی قانونی، سانسور ارزشهای مردم ایران در این پلتفرم‌ها پیشنهادشان غیر از تخریب دلسوزان و برچسب زنی و حملات کور به آنان چیست؟

✍️سید علیرضا آل‌داود

🆔 @savaderasanei


🔘ویژگی جنگ هیبریدی

▪️سه ویژگی مهم جنگ هیبریدی که امروزه روابط بین‌الملل را تحت الشعاع خود قرار داده و آن را شکل می‌دهد:

1️⃣نخست، عدم قطعیتی که جنگ هیبریدی را احاطه کرده است،در واقع جدا کردن "جنگ از صلح" و اثبات اینکه چه کسی یا حاکمیت هایی پشت حمله قرار دارند را بسیار دشوار و حتی غیر ممکن می سازد.

2️⃣دوم، تنوع تاکتیک ها برای بهره برداری هوشمندانه از «آسیب پذیری» دولت ها و در نهایت، اهداف این تاکتیک ها که ظاهراً به دنبال تضعیف ارزش های دشمن و مشروعیت نظام های سیاسی هستند.

3️⃣سوم، بی ثباتی و نه پیروزی قطعی یک هدف نهایی و تاثیرگذار است.

🆔 @savaderasanei


🔘حفظ امنیت در فضای مجازی

▫️از رمز عبور قوی استفاده کنید.
▪️از یک گذرواژه سخت استفاده کنید که حاوی حروف بزرگ و کوچک، اعداد و نمادها باشد.
▫️از نام کاربری و رمز عبور یکسان برای تمام حساب‌های آنلاین استفاده نکنید.
▪️گذرواژه را تا هر چند وقت یکبار که می توانید تغییر دهید، اما حداقل هر سه ماه این کار را انجام دهید.
▫️گذرواژه و یا اطلاعات کاربری خود را به اشتراک نگذارید. برخی کلاهبرداری ها از طریق ایمیل هایی انجام می گیرد که به نظر می‌رسد از یک مرکز معتبر فرستاده شده‌است و اطلاعات کاربری را درخواست می‌کند. ارائه دهندگان خدمات اینترنت، بانک‌ها، کارت‌های اعتباری و شرکت‌های معتبر اینترنتی هرگز با مشتریان تماس نمی‌گیرند تا نام کاربری و گذرواژه را درخواست کنند!
▪️هرگز روی لینک های ایمیل شده که اطلاعات شناسایی را درخواست می کنند، کلیک نکنید. فورا با موسسه مربوطه تماس بگیرید تا موضوع را گزارش کنید.


🆔 @savaderasanei


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘سواد رسانه‌ای

▫️لزوم مراجعه به چند منبع معتبر برای صحت‌سنجی محتوا

▫️لزوم هوشیاری نسبت به‌ سوگیری رسانه

🆔 @savaderasanei


🔘معرفی DeepSeek:

▪️مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته و مقرون‌به‌صرفهDeepSeek، یک استارتاپ چینی در حوزه هوش مصنوعی، با انتشار گزارش جدید خود از مدل‌های DeepSeek-R1 رونمایی کرده است. این مدل‌ها با استفاده از تکنیک‌های نوآورانه یادگیری تقویتی، مرزهای توانایی استدلال را جابه‌جا کرده‌اند.

▪️مدل‌های جدید DeepSeek تحت مجوز MIT ارائه می‌شوند و از طریق API این شرکت با هزینه‌ای بسیار کمتر نسبت به OpenAI در دسترس هستند. با این حال، نگرانی‌هایی درباره سانسور محتوای تولیدشده توسط این مدل‌ها وجود دارد.

🆔 @savaderasanei


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘 تشخیص شایعه از واقعیت در فضای مجازی

▪️ کارشناسان معتقدند...
▪️ به گزارش شاهدان عینی...
▪️ دانشمندان کشف کردند...
▪️ پژوهش ها حاکی از آن است که...
▪️ تیم تحقیقاتی دکتر چوآنگ در توکیو...
▪️ شبکه آلن نیوز فرانسه...
▪️ اگه ایرانی هستی اینو منتشر کن...
▪️ اگه اینو منتشر نکنی، تا شب خبر بدی می شنوی...
و ....
▫️ اینترنت و گوگل منبع نیست
مراقب داستان سازی های تخیلی باشیم

🆔 @savaderasanei


🔘تهدیدات گیم استریمرها برای نوجوانان چیست؟

▪️اعتیاد به بازی‌های ویدئویی: نوجوانان ممکن است بیش از حد به تماشا یا بازی کردن بازی‌هایی که استریمرها پوشش می‌دهند، علاقه‌مند شوند و این می‌تواند منجر به اعتیاد به بازی‌ها شود که تأثیر منفی بر سلامت روانی، تحصیلات و روابط اجتماعی آنها بگذارد.

▫️قرار گرفتن در معرض محتوای نامناسب: برخی از استریمرها ممکن است زبان نامناسب، خشونت، یا محتوای جنسی را در استریم‌های خود نشان دهند که برای سنین نوجوان مناسب نیست.

▪️تعاملات آنلاین نامناسب: چت‌های زنده در پلتفرم‌های استریمینگ می‌توانند محلی برای تعاملات نامناسب یا آزار و اذیت آنلاین باشند. نوجوانان ممکن است با افراد ناشناسی مواجه شوند که رفتارهای نامناسبی از خود نشان دهند.

▫️تأثیر بر سبک زندگی و انتظارات: استریمرهای موفق اغلب سبک زندگی لوکس یا موفقیت‌های مالی را به نمایش می‌گذارند که ممکن است انتظارات غیرواقعی در نوجوانان ایجاد کند یا آنها را به سمت ترک تحصیل یا دنبال کردن یک کاریر غیرواقع‌بینانه در گیمینگ سوق دهد.

▪️مسائل حریم خصوصی: به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی یا شرکت در چت‌ها می‌تواند منجر به نقض حریم خصوصی شود و حتی خطرات امنیتی را به همراه داشته باشد.

▫️تأثیر بر خواب و سلامتی: تماشای استریم‌ها به خصوص در شب‌ها می‌تواند به الگوهای خواب آسیب بزند و بر سلامت کلی نوجوانان تأثیر منفی بگذارد.

▪️برای کاهش این تهدیدات، والدین و نوجوانان باید با هم همکاری کنند تا محدودیت‌های زمانی برای استریمینگ تعیین کنند، از فیلترهای محتوا استفاده کنند، و در مورد تعاملات آنلاین آگاهی داشته باشند. همچنین، آموزش در مورد استفاده مسئولانه از اینترنت و بازی‌های ویدئویی می‌تواند بسیار مفید باشد.

🆔 @savaderasanei


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘اسکرول کردن بی‌هدف در شبکه‌های اجتماعی به مغز آسیب می‌زند

▫️«اندرو هوبرمن»، عصب‌شناس و پادکستر آمریکایی، می‌گوید اسکرول کردن بی‌هدف در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند با ایجاد تغییرات شدید در سطح دوپامین، به مغز آسیب برساند.

🆔 @savaderasanei


🔘والدین گرامی نشانه‌های اولیه اعتیاد اینترنتی کودکان را بشناسید

▪️نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در کودکان به رفتارها و علائم قابل مشاهده و اغلب مداوم مربوط می‌شود که نشان می‌دهد کودک احتمالا بیش از حد از اینترنت استفاده کند.


🆔 @savaderasanei

Показано 20 последних публикаций.