استاد محمد علی طاهری


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Другое


به نـــام بــی نام او
بیـــا تا شـــروع کنـــــیم
در امتداد شــــب نشیــــنیم و طلوع کنـــیم
مــهم نیــست چگونه و چطور و چند
به یــک تلنگر ساده بیـــا تا رجوع کنیـــم
ببیـــن که خــاک چگونه بــه سجده افتــاده است
چرا غرور و تفاخـر بیــا تا رکوع کنیــم

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Другое
Статистика
Фильтр публикаций


▫️▪️⬛️⬜️🔵🔴🔵🔴⬛️⬜️▫️▪️

سوپر گروه پرسش و پاسخ عرفان کیهانی
🔳پاسخ توسط مربیان ...



🔳 مرور دوره ها و رفع اشکال توسط مربیان

🗯افراد برای ورود دوره یک را گذرانده باشند

🗯 این گروه صرفا برای پرسش و پاسخ است و مطالب اضافی پاک میشود


لینک گروه

▫️▪️⬛️⬜️🔵👇👇🔴⬛️⬜️▫️▪️
https://t.me/joinchat/BO_nYzvNOZmy84-X5ujivg
▫️▪️⬛️🔵👆👆🔴⬛️⬜️▫️▪️


را فدای ظاهر کرده‌ایم و در این مراسم مهم، کمتر به درس‌های

عاشورا می‌اندیشیم و بسیار اندک عمل می‌کنیم؛ بیایید بیدار شویم و حرمت «بت‌شکنی» اسلام را حفظ کنیم.

اگر امروز حسین (ع) در بین ما بود و ما از آن حضرت سؤال می‌کردیم که از ما عمل و وفای به عهد می‌خواهد و یا فقط گریه و زاری و بر سر زدن را، چه پاسخی به ما می‌داد؟

به طور مسلم آن حضرت به ما می‌فرمود که وفای به عهده را خواستار است؛ عهدی که بر طبق آن، حق‌طلبی و ظلم‌ستیزی ناشی از مرام حسینی، لازم و واجب می‌شود؛ زیرا آن امام، شهادت را برای نشان دادن راه خدا انتخاب کرد تا برای ما الگوی کاملی باشد از انسان متعهد به خدا؛ حق طلب و ظلم‌ستیز؛ تا بتوانیم او را نمونه و چراغ راه خود قرار دهیم نه این که فقط برای شهادت افتخارآمیزش شیون کنیم و بر سر بزنیم ولی در زمرۀ حسینیان زمان خود نباشیم؛ او می‌خواست که ما شیعۀ آل علی (ع) باشیم و مشایعت‌کنندگانی که پای در جای پای آنها بگذاریم؛ به سویی که انگشت اشارۀ آنها نشان می‌دهد، توجه کنیم و راه مستقیمی را که نشان می‌دهند، پی بگیریم؛ اما چگونه شیعه بودن خود را نیز به دست فراموشی سپرده‌ایم؟
@refrens_m_a_taheri
من باید برای این همه گمراهی و دور بودن از راه و پیمان‌شکنی‌هایم گریه کنم؛ حداقل امروز را؛ زیرا احتمال دارد فردا دوباره همه چیز را از یاد ببرم و باز چهرۀ واقعی خود را نیز تا محرم و محرم‌های دیگر به دست فراموشی بسپارم.

به هر حال حسین (ع) تا ابد، بر شاخۀ درخت هستی و معرفت، نغمه‌خوان است؛ تا چه کسی از نغمۀ او پریشان و منقلب شود و به این وسیله ارزش خود را کشف و شکوفا کند.

آن کس پریشان شود از نالۀ بلبل
در دامنش آویز که در وی اثری هست (حافظ)

حسین (ع) شاهد حق شد و با خون خود به آن شهادت داد؛ او در این راه شهید شد و به جاودانگی دست یافت و این پیام را برای ما به جا گذاشت که «اگر دین ندارید، حداقل آزاده باشید.» سلام بر سرورِ آزادگان
@refrens_m_a_taheri
محمدعلی طاهری


@refrens_m_a_taheri
ظهر عاشورا است و ظهر عاشوراها؛ فرصتی است تا انسان با خود واقعی‌اش روبه‌رو شود؛ من نیز در این آیینه، خویشتن خویش را مشاهده می‌کنم و می‌بینم که امروز چقدر عجول هستم (کانَ الانسان عجولا)؛ تا چه حد حریص و سیری‌ناپذیرم (انَّ الانسانَ خُلِقَ هَلوعاً) و تا چه حد رسیدگی به شکم مرا به بند کشیده است و در این حال که نگاه من خالی از بصیرت و قلب من تهی از معرفت بوده، درک و فهمی از درس حسین (ع) نیافته‌ام؛ در غفلت به سر می‌برم! آیا این مصداق (أُولَئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ) نیست؟ امروز به راحتی دروغ می‌گویم؛ به گرسنه و درمانده‌تر از خود رحم نمی‌نم و در اسراف غرق شده و غذای متبرک او را اسراف کرده و در زباله‌دانی می‌ریزم و ... این است خودِ واقعیِ من که در روز عاشورا برملا می‌شود.

آری! عاشورا، آیینۀ تمام قدی است در مقابل ما تا بتوانیم خود واقعی را در آن نظاره و شناسایی کنیم و به معرفت راه حق برسیم.
@refrens_m_a_taheri
بیاییم در این آیینه به خود نگاهی بیاندازیم؛ برای خود چاره‌ای بیاندیشیم و طرحی نو بیابیم تا پس از رسیدن به اندیشه‌ای درست، نوبت به انجام عمل رسد و بتوانیم نهضت حسین (ع) را در عمل زنده نگاه داریم.
@refrens_m_a_taheri
وای اگر از همۀ این نهضت‌ها و حماسه‌های بزرگ، برای ما دست بریده‌ای، لب خشکیده‌ای، سر بریده و فرق شکافته‌ای و .... باقی مانده باشد و معرفت حرکت انسان‌های بزرگ تاریخ در گذر زمان به دست فراموشی سپرده شود و از آنها فقط مراسمی بر جای مانده باشد؛ آن وقت است که باید گریست و گریست؛ بر سر زد و شیون کرد برای این همه غفلت و ...

عده‌ای حسین (ع) را کشتند و شادی کردند و یا اکنون از شهادت او و امثال او احساس خوشحالی می‌کنند؛ عده‌ای دیگر فکر حسین (ع) و یا حسین‌ها را می‌کشند و در ظاهر گریه و دلسوزی می‌کنند تا آسان‌تر به اهداف و مقاصد خود برسند؛ و برخی نیز فکر می‌کنند با گریستن برای او قصورات و گناهان گذشتۀ آنها پاک می‌شود و مجوز لازم برای گناهان آینده را دریافت می‌کنند؛ گروهی هم فکر او را زنده نگاه داشته، برایش اشک شوق ریخته، می‌بالند که بشر، نهضتی افتخارآفرین همچون نهضت حسین (ع) را به خود دیده است؛ این گریه، نه گریۀ بدبختی و فلاکت، بلکه گریۀ عاشق است در شوق شکوفایی عشق و معرفت و اینک ما با این سؤال رو به رو هستیم که در زمرۀ کدام گروه قرار داریم؟

امروز عاشورا است؛ به یاد می‌آورم سال‌هاست که با حسین (ع) بیعت می‌بندم و بیعت‌شکنی می‌کنم؛ به یاد مُهر نمازم می‌افتم که از تربت پاک کربلاست و من به نشانۀ بیعتی با او مبنی بر ادامۀ نهضت حق‌طلبانه و ظلم‌ستیزانه‌اش همواره بر آن پیشانی می‌گذارم و هر زمان که پیمان اول «ایّاک نعبد و ایّاک نستعین» را با خدا می‌بندم که تنها «عبد او باشم و فقط از او استعانت بطلبم.»، پیمان دوم را با حسین (ع) بسته، بیعت می‌کنم که راه او را ادامه دهم؛ اما دریغ و صد دریغ از ذره‌ای عمل که هر بار تا قبل از وقت نماز بعدی، هر دو پیمان را بارها و بارها می‌شکنم و زیر پا می‌گذارم.

امروز در آیینۀ عاشورا خود را نظاره می‌کنم و جز پیمان‌شکنی حرفه‌ای و ماهر که حتی به پیمان‌شکنی‌های خود نیز واقف نیست، شخص دیگری نمی‌بینم. من پیمان خود را با خدا و با حسین (ع) می‌شکنم و می‌خواهم با شرکت در مراسمی و ریختن اشکی به خود بگویم که دِین خود را نسبت با او ادا کرده‌ام و با این وسیله، وجدان پیمان‌شکن خود را راحت کنم؛ اما آیا بدین ترتیب وظیفۀ خود را در قبال این پیمان انجام داده و در زمرۀ حسینیان قرار گرفته‌ام؟

سزاوار است که با این ویژگی‌ها که از دوری‌ام از آن امام هُمام را نشان می‌دهد، به پیمان سوم (لبیک، اللهم لبیک، لبیک لا شریک لک، لبیک) متعهد نشوم و با پیمان‌شکنی‌ام را از این سنگین‌تر نکنم؛ به شیطان نیز سنگی نزنم تا دروغ‌هایم بیشتر از این آشکار نشود؛ چرا که سنگ‌زدن بر شیطان فقط مراسمی ظاهری نیست و بیعتی بزرگ و انجام آن، کار انسان‌های بزرگ و تعلیم‌دیده است؛ کسانی که آگاهند و می‌دانند چه می‌خواهند، چه می‌کنند و به دنبال چه هدفی هستند.

اگر حسین (ع) هم‌اکنون در بین ما حاضر شود، از عملکردهای ما در زنده‌نگهداشتن نهضت عظیمش چه می‌بیند؟ او ما را نظاره خواهد کرد که همچون قوم بنی‌اسرائیل که در غیاب موسی «گوسالۀ سامری» را بر سر دست بلند کردند ما نیز در غیاب او عَلَم‌ها ساخته، سرهای اژدهای فلزی را بر طرفین آن قرار داده، مجسمه‌های فلزی شیر، گوزن، طاووس و ... را به جای گوساله بر آن نصب کرده‌ایم؛ آن را بلند می‌کنیم و به هر سو می‌کشیم و در حقیقت، عَلَم نهضت او را تبدیل به عَلَم زورآزمایی و خودنمایی نموده‌ایم؛ در کجای مکتب مقدس اسلام که با بت‌شکنی آغاز شد، بلندکردن مجسمه‌های فلزی حیوانات توصیه شده است؟ این امر در مذهب شیعه چه جایگاهی دارد و نگاه حسین (ع) در این مورد به ما چگونه خواهد بود؟

بی‌شک او ما را خواهد دید که باطن


سفارشات استاد عشق به مربی ها👆👆👆

@refrens_m_a_taheri

کانال استاد محمد علی طاهری


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


گزارش یک خروج دفاعی توسط استاد ،،این کالبد ذهن شیخ اسکندر بوده که در زندگیش به خلسه میرفته ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

@refrens_m_a_taheri

کانال استاد محمد علی طاهری




ما قرار بود ما بیاییم پایین و مثل این نیست که خداوند نمیدونسته ،،،ماموریت شیطان مشخص بوده ماموریت داشته که این نقش رو باید بازی کنه ،،ما نقشی داریم بازی میکنیم تا تجربه کسب کنیم ما با خدا یکی هستیم ☝️☝️☝️☝️☝️☝️

@refrens_m_a_taheri

کانال استاد محمد علی طاهری




از خدا چی میتونیم بخواهیم ،هر کس به قدر فهم خود کند ادراک ،،،هر کس باید دوره بچگی رو طی کنه تا بزرگ بشه ☝️☝️☝️☝️☝️

@refrens_m_a_taheri

کانال استاد محمد علی طاهری




عمل الصالحات کلیه اعمالی که ما رو به مقام صالح شدن نزدیک بکنه ☝️☝️☝️☝️☝️

@refrens_m_a_taheri

کانال استاد محمد علی طاهری




پیامبران الگو هستند ☝️☝️☝️☝️☝️

@refrens_m_a_taheri

کانال استاد محمد علی طاهری




تضاد با دیگران خان اصلی عرفان و صالح شدن ،،،فنا فی الله و فنا فی الخلق،،برای دشمنان نیز دعا کنیم انها بیشتر به دعا احتیاج دارند ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

@refrens_m_a_taheri

کانال استاد محمد علی طاهری




تضاد با جهان هستی هم بسادگی حل میشه میاییم میبینیم که هستی قوانینی داره و ما با قوانین هستی همفاز میشیم ☝️☝️☝️☝️☝️

@refrens_m_a_taheri

کانال استاد محمد علی طاهری




تضاد با خدا در دنیای عرفان به سادگی حل میشه ،،ما با خدا تضاد داریم اون با ما در تضاد نیست ☝️☝️☝️☝️

@refrens_m_a_taheri

کانال استاد محمد علی طاهری

Показано 20 последних публикаций.

2 342

подписчиков
Статистика канала