سایکولنـد | Pѕycнolαɴd


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Психология


‏【ψ】 منبع اطلاعات عمومی و تخصصی روانشناسی و معرفی کارگاه های معتبر ‏【ψ】

هماهنگی تبلیغات: @maryam_musv
کانال مشاوره تحصیلی:@ravanpouya28

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Психология
Статистика
Фильтр публикаций




⭕️زوج درمانی⭕️

یکی از روش‌هایی که به بهبود رابطه زوجین کمک می‌کند استفاده از الگوی هشت مرحله‌ای است که مراحل آن عبارتند از:

گام اول: پاسخدهی به سوالات و پرسشنامه و مشخص کردن فعالیت‌های روزانه، اهداف در زندگی و میزان تعهد زوج به یکدیگر.

گام دوم: هر دو زوج باید تمایل خود را در خصوص اقدامات درمانی اعلام کنند و مسئولیت انجام دادن کارها و تغییراتی که پیش رو دارند را بپذیرند و متعهد شوند که با یکدیگر برای حل کردن مشکلاتشان همکاری می‌کنند.

گام سوم: نوشتن مشکلات و مفهوم سازی ریشه مشکلات و مشخص کردن نقاط قوت رابطه زوج و نکات مثبتی که بین آنها وجود دارد.

گام چهارم: اجرای «روزهای محبت»: هر کدام از زوجین هشت تا 20 خواسته خود را که کوچک و قابل اجرا هستند، به صورت روزانه اجرا می‌کنند (یعنی هر کدام مشخص می‌کنند چه رفتارهایی آنها را خوشحال می‌کند و در طول روز متعهد می‌شوند که هشت تا 20 مورد را انجام دهند). مانند: سلام کردن، بوسیدن قبل از خروج از منزل، دادن پیامک، رعایت نظم، گفتن جملات مثبت، توجه و گوش‌دادن به صحبت‌های یکدیگر و... .

گام پنجم: تمرین ابراز پیام به صورت صادقانه و سازنده و مستقیم و پرهیز از کنایه و طعنه‌زدن به یکدیگر.

گام ششم: مشخص کردن و تقسیم مسئولیت‌ها (مثلا نگهداری از فرزند، انجام امور مالی، شرکت در جلسات مدرسه و رسیدگی به تکالیف فرزند.)

گام هفتم: استفاده از مهارت حل مساله و انرژی‌گذاری برای دستیابی به اهداف زوج‌ها در خانواده.

گام هشتم: استفاده از قوانین و قواعد ارتباطی و حفظ کردن الگوهای ابراز محبت و تغییرات جدید.

@psycholand24


💥💥تخفیف ۳۵ درصدی جامع ترین کارگاه تربیت مشاور تحصیلی💥💥

🤩🤩فرصتی عالی برای دانشجویان رشته روانشناسی و علوم تربیتی
،فرهنگیان و مشاورین مدارس و همه علاقمندان
              به مشاوره تحصیلی🤩🤩

✔️🔴این کارگاه به صورت پنج جلسه آفلاین (مجموعا ۸ساعت) ارائه خواهد شد.


💥💥خلاصه نکات کارگاه به صورت کاملا اختصاصی در قالب ارائه میگردد pdf
و همینطور یک ماه پشتیبانی رایگان برای هر کارورز از اپشن های ویژه کارگاه است .💥💥


🔻 ایدی جهت هماهنگی
     و ثبت نام

👇🏻👇🏻👇🏻

@maryam_musv

کانال تلگرام
👇🏻👇🏻👇🏻
@ravanpouya28


😌این کارگاه یه کارگاه رایگان هدیه داره.


FileHandlerashx_241201_152208.pdf
829.7Кб
🔴انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال ۱۴۰۳ آغاز شد.

@psycholand24


🔴🔵براى كودكان بالاى شش سال و نوجوانانى كه خجالتى هستند، يا وقت خود را پاى تلویزيون يا كامپيوتر ميگذراند يا حرمت نفس پاينى دارند دو كار انجام بدهيد؛

🏃🏻آنها را درگير ورزش مخصوصا ورزش گروهى كنيد.
شرايطى را مهيا كنيد آنها وقت خود را با همسالان و دوستان خوبشان بگذرانند.


🏃‍♂️ورزش و دوست پايه هاى اصلى سلامت بچه ها از شش سالگى به بعد ميباشد.

@psycholand24


خانواده و خانواده درمانی.zip
349.8Мб
📒 کتاب خانواده و خانواده درمانی
👤 سالوادور مینوچین
✅ باقر سنایی


@psycholand24


.
#ابراز_وجود:

ابراز وجود کردن یعنی احترام گذاشتن به خواسته ها، نیازها و ارزشهای خود.
توانايى ابراز وجود بدین معناست که به خود به عنوان یک انسان احترام بگذارم، البته منظور ستیزه جویی و پرخاشگری بی مورد نیست و بدین معنا نیست که به حقوق خودم اشاره کنم و به حقوق دیگران بی تفاوت باشم. ابراز وجود کردن به معنی روی پای خود ایستادن، حرف خود را با علم و آگاهى زدن و خود بودن است.
ابراز وجود کردن سالم مستلزم نه گفتن در زمان هاى مناسب است و به معنای صحبت کردن از ارزشهای خویشتن است.
ابراز وجود با اندیشیدن آغاز میشود. آرزو کردن نیست بلکه تبدیل این آرزوها به حقیقت است و یا داشتن ارزش نیست بلکه نشان دادن این ارزشها و پایبندی به آنهاست. یکی از مشکلات عمده ما اینست که خود را صاحب ارزش میدانیم ولی این مالکیت را در عمل نشان نمیدهیم.
ابراز وجود کردن مستلزم این باور است که بدانیم زندگی ما بخاطر دیگران نیست و قرار نیست که مطابق میل و خواسته دیگران ظاهر شویم. زندگی من متعلق به دیگران نیست من برای آن زندگی نمیکنم تا مطابق انتظار دیگران رفتار کنم. متاسفانه در دوران زندگی به ما القا کرده اند که خواسته من مهم نیست مهم اینست که دیگران چه خواسته ای دارند.
پایبند باقی ماندن به خواسته خود و ابراز نمودن آن نیازمند شجاعت است اما برای مردم از خود گذشتن ساده تر است.
در بسیاری از جوامع اشخاص بنا به باورهاى سنتى حاكم بر جامعه، ترس از طرد شدن، ترس از مورد انتقاد واقع شدن و... بجای ابراز وجود همرنگ جماعت شدن را انتخاب میکنند.

👈ما در وهله نخست بايد به خويشتن متعهد باشيم و مهمترين هدف و رسالت انسان در طول حيات مراقبت، محافظت و پاس دارى از خويشتن است تا به رشد، تعالى و كمال برسد.


@psycholand24


کتاب پزشک و روح فرانکل.pdf
7.1Мб
📒 کتاب پزشک و روح
👤 دکتر ویکتور فرانکل


@psycholand24


🔷چه مسائلى را در زندگى مشترك هرگز نبايد با ديگران در ميان گذاشت؟

مشکلات و ناراحتی‌ها همواره در زندگی زناشویی رخ می‌دهند، اما بسیار مهم است که این مسائل را با همه در میان نگذارید. اما مسائل خصوصی زوج‌ها نباید با نزدیکان در میان گذاشته شود. مواردی که در این نوشته می‌آید را نباید با هیچ‌کس به‌جز همسرتان به اشتراک بگذارید:
🔹احساسات و رازها:
صحبت کردن بیش‌ازحد با دوستان‌تان ممکن است به ضرر همسرتان تمام شود. همسرتان به شما اعتماد زیادی دارد و مهم‌ترین رازهایش را با شما در میان می‌گذارد. اگر کسی از این رازها باخبر شود، ممکن است آنها را فاش کند. پس اگر می‌خواهید زوج خوشبخت باشید کمی با احتیاط رفتار کنید.
🔹بحث‌ها و نزاع‌ها:
در هر رابطه‌ای زمان‌هایی وجود دارد که تصور می‌کنید ادامه‌ی رابطه با همسرتان غیرممکن است. لازمه‌ی دوست داشتن، در پیش گرفتن راه اعتدال و بخشیدن یکدیگر در نزاع‌هاست. از سوی دیگر، دوستان و آشنایان شما گستاخی همسرتان را برای همیشه به‌خاطر می‌سپارند.
🔹زندگی خصوصی:
مسائل مربوط به اتاق خواب، فقط به شما و همسرتان مربوط است. در غیراین‌صورت خطر عدم اعتماد همسرتان را به جان می‌خرید. «صمیمیت» معنای مشخصی دارد. اگر در زندگی جنسی‌تان با چالشی روبه‌رو شدید، با همسرتان یا روان‌شناس صحبت کنید. روان‌شناسان رازهای شما را نزد خودشان نگه می‌دارند.
🔹روابط سابق:
اگر همسرتان در مورد روابط گذشته‌ی خود حقایقی را با شما در میان گذاشت، آنها را با دیگران به اشتراک نگذارید.
🔹مشکلات مالی:
هر دو مورد مشکلات مالی و درآمد زیاد نباید با دیگران، حتی آشنایان نزدیک در میان گذاشته شوند. مسائل مالی خانواده فقط به شما و همسرتان مربوط است.
🔹 ترس‌ها:
ترس از مسائلی است که ما هیچ کنترلی روی آن نداریم. بعضی از افراد از عنکبوت‌ها می‌ترسند و برخی دیگر از ارتفاع هراس دارند. شوخی کردن در مورد ترس‌ها کاملا ممنوع است🚫مخصوصا وقتی از آن برای سرگرم کردن مخاطبان‌تان استفاده کنید. بهتر است به همسرتان کمک کنید که با ترس‌هایش مبارزه کند تا بتواند اعتماد‌به‌نفس بیشتری داشته باشد.
🔹نقص‌ها:
به احتمال زیاد، شما با گذشت زمان با نقص‌ها و مشکلات همسرتان کنار می‌آیید، اما ممکن است خانواده‌ی شما نقص‌های همسرتان را برای همیشه به‌خاطر بسپارند و در زمانی نادرست، آنها را به زبان بیاورند. پس اگر همسرتان مشکلی دارد که شما را آزرده‌خاطر می‌کند، بهتر است فورا آن را با او در میان بگذارید. این کار به حفظ رابطه و حل مسائل پیش‌رو کمک می‌کند.


#لطفا_زوج_درمانی_را_جدی_بگیریید☑️

@psycholand24


روان درمانی اگزیستانسیال.pdf
154.7Мб
کتاب پزشک و روح فرانکل.pdf
7.1Мб
📒 کتاب روان درمانی اگزایستانسیال
👤 دکتر اروین د . یالوم


@psycholand24


هرچه عزت نفس ما بیشتر باشد ارتباطات ما آشکارتر، صادقانه‌تر و مناسب‌تر می‌شود زیرا به این نتیجه می‌رسیم که افکاری اندیشمند داریم و به همین دلیل از آشکار شدن‌ها هراسی به دل راه نمی‌دهیم. هرچه عزت نفس ما کمتر باشد، ارتباط‌مان تیره‌تر و ناآشکارتر می‌شود. زیرا به اندیشه و احساس خود مطمئن نیستیم و از واکنش مستمع خود می‌ترسیم.

#ناتانیل_براندن

@psycholand24


۴۰ فکر سمی.pdf
34.1Мб
📒 کتاب 40 فکر سمی
👤 آرنولد لازاروس


🆔 @psycholand24


تنبلی میتواند طیفی از کمبود انگیزه، عدم وجود نظم، اعتماد به نفس پایین، انرژی کم یا عدم وجود مسیر حرکت درست باشد. که معمولا با عقب انداختن کارها و نادیده گرفتن اهداف شروع میشود. اهمال در انجام یک کار برای یک یا دوبار مشکلی ایجاد نمیکند ولی در صورتی که این تنبلی بیشتر شود تبدیل به یک عادت شده است و در واقع شما به یک فرد تنبل تبدیل شده اید. بهتر است بدانید که راه رسیدن به هدف و یک زندگی منظم، تلاش و غلبه بر تنبلی است.

@psycholand24


🔴پژوهشگران اومدن روشهای مختلف خواباندن نوزاد(مثل استفاده از گهواره یا خواباندن رو پا یا تکان دادن نوزاد و..) رو بررسی کرد تا بفهمند کدوم روش بهتره!

📌جالبه که بهترین روش اینه که مادر نوزاد رو بغل کنه، راه بره و خیلی ملایم نوزاد رو در بغل خودش تکان بده. ضربان قلب مادر خیلی رو خواب نوزاد تاثیر داره. جوری که مادر نباید یهو متوقف بشه یا برگرده.‌ باید بطور پیوسته حرکت کنه و دور بزنه.

📌حالا زمان این حرکت کردن هم مهمه. چون ممکنه نوزاد زود خوابش ببره ولی تا از بغل مادر جدا میشه بیدار بشه و بدخواب‌تر بشه.

📌پژوهشگران میگن مادر باید ۵ دقیقه نوزاد رو حرکت بده و مثلاً اگر نوزاد در ۲ دقیقه اول خوابید، جوری نوزاد رو تکان بدن که بیدار بشه و از دقیقه پنجم به بعد بخوابه(اینجوری عمیق می‌خوابه). وقتی نوزاد خوابید، نباید سریع از بدن مادر جدا بشه. مادر بیاد ۸ دقیقه بعد از ۵ دقیقه پیاده روی بشینه و نوزادش که خوابه رو در بغلش نگه داره. بعد از ۸ دقیقه نشستن میتونه نوزاد رو در جای خودش بخوابونه

@psycholand24


سنگینی تنهایی از نبودن دیگری نیست،
سنگینی تنهایی به خاطر جدایی از خود است،
آن که دلت برایش تنگ شده، خودت هستی.


#کارل_گوستاو_یونگ

@psycholand24


Reading Words - Fast Reading [www.FastZaban.com].pdf
3.3Мб
دانلود رایگان 300 لغت پرکاربرد آزمونهای زبان با ترجمه فارسی

مناسب برای آزمونهای #تافل، #آیلتس، کنکورهای ارشد و دکتری، #MSRT و #EPT


@psycholand24


کلید طلایی اعتماد به نفس کودک

❗️هیچ چیـــز به اندازه مسئولیت دادن به کودکان اعتماد به نفس آنها را افزایش نمی دهد، پس سعی کنید به فرزند خود مسئولیت های متناسب با سن اش را منتقل کنید. خواهید دید که هــرگاه او مسئولیت اش را انجام می دهد چه رضایت خاطری پیدا می کند و احساس می کند که چقدر در خــانواده اش فرد مهمی است.

💢مثلا از کودک ۳ یا ۴ ساله خـود بخواهید جعبه دستمال کاغذی را روی میز ناهارخوری بگذارد و یا از کودک ۷ ساله خود بخواهید لباس ها را پس از خشک شدن تا کند و در قفسه های مـــربوط به خود قرار دهد. سعی کنید این احساس درونی را در آنها به وجود آورید که خودشان باید مشکلاتشان را حـل کنند٠

@psycholand24


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🌐کودک تا چند سالگی میتونه کنار والدینش بخوابه؟

@psycholand24


نظرتان را به نوجوانان تحمیل نکنید

 
یکی از تکنیک های نحوه صحیح صحبت کردن با نوجوان این است که نظرتان را به او تحمیل نکنید. به صرف اینکه والدین او هستید تصور نکنید که حرف هایتان درست است. سعی کنید در صحبت کردن از دید بالا به فرزند نگاه نکنید. بلکه فکر کنید دو دوست هستید که می‌خواهید با یکدیگر صحبت کنید. در این صورت قطعا به نتیجه بهتری خواهید رسید.

 سعی کنید با فرزندتان به توافق برسید

 والدین عزیز اگر در زمینه‌ای با فرزندتان مشکل دارید اشکالی ندارد. سعی کنید با آن‌ها به توافق برسید. کمی از خواسته‌های خود بزنید و غرور را کنار بگذارید. حتی الامکان سعی کنید با او به توافق برسید و درباره مسائل، منطق را جایگزین احساسات کنید. فکر کنید فرزندتان از شما خواسته نابجایی دارد در این صورت واکنش و عکس العمل شما چیست؟

 درست این است که به جای داد و پرخاش و ناراحتی سعی کنید با کمی درایت او را از این تصمیم منع کنید یا اگر واقعا نتوانستید او را قانع کنید، می‌توانید به او بگویید من تنها می‌توانم قدم کوتاهی درباره خواسته تو بردارم. بیشتر از این نه به صلاح تو، نه به صلاح خانواده است. این راه یکی از مهم‌ترین راه‌هایی است که در نحوه صحیح صحبت کردن با نوجوان کاربردی است.

@psycholand24


مهربانی کیمیا شد،
مَردمی دیریست مُرده…


🆔 @psycholand24

Показано 20 последних публикаций.