فردای بهتر (مصطفی تاجزاده)


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


✳️کانال تلگرامی «فردای بهتر» با منش اصلاح‌طلبانه با ارائه رویکردی تحلیلی تلاش دارد به گسترش دموکراسی و بسط چندصدایی در جامعه ایران به امید فردایی بهتر برای ایران و ایرانیان قدم بردارد.
✅اینستاگرام: https://instagram.com/seyed.mostafa.tajzade

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


✅نامه‌ی اصلاح طلبان تبریز خطاب به رئیس جمهوری: این حصرفراقانونی راپایان دهید

✍🏻جمعی از اصلاح طلبان تبریز در نامه‌ای خطاب به پزشکیان نوشتند:

جناب دکترپزشکیان،رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
باسلام واحترام

🔹چنانچه استحضاردارید، اصل قانونی بودن جرم و مجازات، اصل برائت و اصل قضایی بودن مجازات از ارکان حقوق جزا و از بنیان‍‌های دادرسی عادلانه است که مورد توجه اسناد بین المللی حقوق بشر، به ویژه مورد تاکید اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی است. همچنین برخورداری از آزادی، دفاع؛ حق دادخواهی و امنیت قضایی از حقوق اولیه شهروندان است.

🔹به موجب این حقوق هرانسان از هرگونه تعرض و تعدی نسبت به جان؛ مال، آزادی، شرف؛آبرو شغل و مسکن مصون است و درصورتی که در معرض اتهامی قرارگیرد؛ حق دارد در یک دادرسی عادلانه، با استفاده از تمام ظرفیت های حقوق بشر؛ به طور آزادانه از خود دفاع و رفع اتهام کند.

🔹خوشبختانه این اصول بنیادی باصراحت کامل، درقانون اساسی ایران نیز آمده است؛ یعنی اصل۲۳؛ امنیت قضایی، اصل۳۴؛ حق دادخواهی، اصل۳۵؛ حق استفاده از وکیل جهت دفاع ازخود، اصول ۱۶۵و۱۶۸، علنی بودن دادگاه و رسیدگی به جرایم سیاسی با حضور هیت منصفه را مورد تاکید قرار داده است. اصل قضایی بودن مجازات و اصل قانونی بودن جرم و مجازات نیز در اصل ۳۶بدین صراحت آمده"حکم به مجازات و اجرای آن باید تنها از طریق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد."و اصل برائت به این روشنی در اصل ۳۷ آمده:"اصل؛برائت است و هیچکس از نظرقانون مجرم شناخته نمی شود، مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد.

🔹علیرغم این حقوق مصرح، آقایان میرحسین موسوی، مهدی کروبی و خانم زهرارهنورد، نزدیک به چهارده سال است در زندان خانگی در حصر به سرمی برند. همانطورکه مستحضرید، در اعمال این مجازات سخت، سنگین، طاقت فرسا و بی‌ثمر، هیچکدام از اصول حقوقی مذکور رعایت نشده است.

🔹حصراین انسان های شریف، با نادیده گرفتن اصول حقوقی مسلم و ارکان دادرسی عادلانه، به مثابه زخمی کردن وجدان عمومی جامعه بود، و باتداوم این وضعیت ناگوار، آن جراحت مزمن، هر روز عمیق تر و پررنج تر شده است.

🔹اکنون که جنابعلی آشتی ملی، عدالت و وفاق راه سیره عملی خود برای حل معضلِات ملی قرارداده اید، ما امضاکنندگان این نامه از حضرتعالی بعنوان مجری قانون اساسی و رئیس شورای عالی امنیت ملی درخواست میکنیم، برای وفاق گسترده وآشتی با اکثریت خاموش جامعه، این حصر فراقانونی را پایان دهید. درسالگشت انقلابی که منادی آزادی، عدالت و علیه اختناق، زندان و حصربود، آزادی عزیزان محصور ،دلهای آزادی خواه و عدالت طلب مسرور و موجبات وفاق دولت و ملت را فراهم نماید، این به یقین، به عدالت، تقوا و آرمانهای انقلاب نزدیکتر است.

شکور اکبر نژاد
محمدرضا اسلامی
رضا الهامی
محسن امجدی
احد اسدازاده
حسن اکبری
رحمان ارشدی
یوسف انصاری
وهاب اصل رحیمی
محمدرضا اسدزاده
الله شکر اسد اللهی
محمد حسین اکبر نژاد
علی آزادی
رسول بهروزی
رضا باقری
محمد باقر بهشتی
رسول بشیری
سعید پورشریفی
سیروس سازدار
موسی ساکت
حسین سیفلو
حسین سعید نیا
جلیل شربیانلو
نصرت اله شاهدی
علی اکبر شجاع سادات
صفر شاسفند
محمد علی سبحان اللهی
سیدصالح پوری حسینی
علی صالحی
اسداله پورموسی
محمد پور حسن
میر ایوب پیرایش
میر قادر پور موسوی
رضایت اله پرویزی
حسن حسین زاده
یونس حاجی زاده
رسول جوان علی آذر
امیر جهانی
حبیب جعفرزاده
فرزین حق پرست
علی خادم آذریان
محمد رضا خداوردی زاده
علی تیموری
محمدی تیموری
اکبر تقی زاده اصل
جعفر تقوی
محمد دادیزاده
رسول درسخوان
محمدحسین داوودی
فرهاد دیرنگ
کریم رضوی
فیروز راد
محمود رنجبر
محمدتقی زین العابدینی
رضا زمانی پور
داود کهنمویی
محمد کیافر
جعفر کیوان چهر
غفار فرزادی
علی فتحی هشتجین
کریم فتحی
محمد حسین فخر
اسفندیار فرج وند
تقی فاخری اقدم
محمدرضا چمیده فر
غلامحسین قره خانی
فرج قلیزاده
هوشنگ قلیپور
موسی غیورنهند
محمدعلی غفاریان
علی غفوری
علی غریب
رضا غفوری
عطا علیزاده توفیق
اکبر عمرانی
کریم عبدالله زاده
محمد علیون
طهماسب عبداللهی
کریم عابدی
رضا عبادی
فرهنگ عباسی
مهدی لندرودی
علی اکبر لاله
اروجعلی محمدی
بهمن محمدپور
میر طاهر موسوی
توفیق مرتضی پور
مهدی میرزائی
محمد محمدی
بهنام میرزا کوچکی
حمید مظاهری راد
جلیل مقدم
علیرضا معصومی
محمد حسین طماسب پور شهرک
موسی صابر
محمد صفری
باقر صدری نیا
یونس صمد نژاد
سعید نیکو خصلت
حسن نوربخش
پیام نوری دخت
محمدتقی همدان لو
علی فرید یحیایی
رحیم یاوری


@emtedadnet
@MostafaTajzadeh


📝📝📝سخنی با بازجوی پدرم!

✍️محمد قمیشی

✅چهارشنبه، پنج‌شنبه، جمعه، شنبه، یکشنبه، دوشنبه.
شش روز.

✅شش روزِِ تمام بازجویی.

کجا؟
توسط چه ارگانی؟
توسط چه اشخاصی؟
به دستور چه کسی؟
با چه اتهامی؟
بر مبنای کدام قانون؟
الله اعلم

✅جناب بازجوِ محترم، وقتی بازجویی چندین و چند ساعته و مخفیانه‌ات تمام شد و پرونده را بستی و مهر و موم کردی قبل از اینکه به ما زنگ بزنی و چیزی بگویی کمی صبر کن.
چند سوال برایت می‌نویسم، از او بپرس، بعد زنگ بزن.

✅- حتما از آن‌ کسی که آن‌ سوی میز نشسته بپرس روزی چند قرص می‌خورد؟ حالا بگو تا جریان هر کدام را برایت تعریف کند.

✅- حتما از آن‌ کسی که چندین شب در انفرادی نگهش داشتی تا احدُالناسی از وجودش خبر نداشته باشد، بپرس چهار سال از بهترین روزهای جوانیش را به چه امیدی در مفقودی، در اردوگاه‌هایی که کسی نمی‌دانست حتی وجود دارند به سر برده؟

✅- بپرس جای کابل‌های عراقی‌ها، هنوز روی بدنش هست یا نه؟ بپرس چگونه تحملشان می‌کردی؟

✅- حتما از آن‌کسی که خانه‌اش را، تک تک کتاب‌هایش را و تمام دار و ندار خود و خانواده‌اش را زیر و رو کردی تا چیزی بیابی بپرس، شب‌ها خواب چه چیز می‌بینی که ناگهان می‌لرزی و فریاد می‌زنی، اسماعیل.

✅- حتما کاغذی در اختیار آن مرد که گناهش بر تمام عالم آشکار است قرار بده، بگو نام بهترین دوستانش را برایت بنویسد. کمکت می‌کنم، بیشترشان را در بهشت‌آباد اهواز قطعه شهدا می‌توانی پیدا کنی.

✅- حتما از او بپرس آقا رحیم چرا نرفتی خارج؟ تو که با همه چیز ما مشکل داری.

✅بپرس، دروغ نمی‌شنوی. اعتماد کن. حالا پرونده بسته‌ست. دلیلی برای دروغ گفتن نیست.
- بپرس وقتی از اسارت برگشتی چرا از مکانیک شریف انصراف دادی و رفتی دنبال علوم سیاسی دانشگاه تهران؟ مگر چه آرزویی داشتی؟
- حتما از پدرم بپرس چرا با دکتری‌ِ علوم سیاسی، با رتبه‌ی ممتاز از بهترین دانشگاه، نتوانستی در هیچ دانشگاهی تدریس کنی و سال‌ها خانه‌نشین شدی؟

✅بپرس آقای بازجو
بپرس

✅پرونده بسته‌س جناب بازجو محترم
خسته نباشید!!
همان پرونده را تحویل بده، برو و شب راحت بخواب. اگر توانستی یک شاخه گل نرگس هم از طرف پدرم از سر راه برای خودت بگیر.
اینها مردان بخششند.

فرزند “قهرمان” رحیم قمیشی
@MostafaTajzadeh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
"در سوگ امیرمحمد عزیز!"
🥀باز هم کوی دانشگاه تهران و خانه دانشجو صحنه جنایتی دیگر و "قربانی" شدن دانشجوئی دیگر گردید، این بار توسط "آفتابه‌دزدها" و نه "دزدان سرگردنه" مُلک و ملت!
🥀دانشگاهی که "یتیم" باشد، طبیعی است که فرزند دانشجویش هم هیچ امنیتی از فکر و اندیشه او گرفته تا جان و مالش و حتی در خانه‌اش نخواهد داشت!
  🏴قتل مظلومانه و اندوهبار "امیرمحمد خالقی عزیز" در حاشیه کوی دانشگاه، یادآور جنایاتی است که توسط نیروهای به‌اصطلاح لباس شخصی و یا رسمی در سال‌های ۷۸ و ۸۸ انجام گرفت!
☝️این مصاحبه با خبرآنلاین، در شانزدهم تیر ماه امسال منتشر شد!

@MostafaTajzadeh


📝📝📝چرا بر حفظ فیلترینگ اصرار دارند؟

✍️مجید شیعه‌ علی

✅یکی از اصلی‌ترین وعده‌های دولت پزشکیان، تلاش برای رفع فیلتر شبکه‌های اجتماعی بوده است. در ماه‌های اخیر، اصلاح‌طلبان تلاش کرده‌اند تا در شرایط بحرانی موجود، با رفع فیلتر برخی شبکه‌های اجتماعی، برای دولت بی‌پشتوانه‌ی پزشکیان دستاوردی ایجاد کنند. اما با وجود تمام این تلاش‌ها، دستاوردهای دولت حداقلی بوده و با نقدهای شدید مخالفان و منتقدان مواجه شده است.

✅این عدم موفقیت دولت در همسو کردن سایر ارکان قدرت در حالی است که بنابر آمار و ارقام، فیلترینگ نتوانسته تاثیر عمده‌ای بر رفتار کاربران بگذارد و ابزارهای داخلی نیز نتوانسته‌اند به رقیبی برای نمونه‌های خارجی تبدیل شوند. پس مقاومت برای حفظ فیلترینگ چه دلیلی دارد؟

✅برای یافتن علل اقدامات حکومت‌های اقتدارگرا، می‌توان دو جنبه را از هم تفکیک کرد: نخست، تصمیم‌گیری برای منافع شخصی، و دوم، درک جریان‌های سیاسی درون حکومت از منافع کلی نظام اقتدارگرا. به عنوان مثال، در گزارش‌های تاریخ شفاهی هاروارد آمده است که در برخی موارد، سران نظامی کشور به دلیل دریافت رشوه، تمایل به خرید نوع خاصی از تسلیحات نشان می‌دادند یا سران غیرنظامی قرادادهای اقتصادی خاصی را برای منافع شخصی توجیه یا منعقد می‌ساختند.

✅در شرایط امروز ایران نیز به نظر می‌رسد فسادهای اقتصادی تاثیر به‌سزایی بر عملکرد مسئولان در جنبه‌های مختلف داشته است. مشهور است که عوامل فیلترینگ با فروشندگان فیلترشکن پیوند دارند یا حتی یکی هستند. اما جنبه‌ی دیگر مسئله، حفظ منافع و حیات حکومت اقتدارگراست.

✅مان‌طور که در رفتار تصمیم‌گیران مشاهده می‌شود، تهدیدهای امنیتی همیشه باعث تحریک آن‌ها به سمت فیلترینگ بیش‌تر شده است. در ادامه، به علل امنیتی فیلترینگ برای حاکمیت می‌پردازیم.

📎متن کامل یادداشت را در لینک زیر مطالعه فرمایید:
https://telegra.ph/NAI-02-15-3
@Nehzatazadiiran
@MostafaTajzadeh


📝📝« عاملیت هنرمندان و سیاست »

تقدیم به هنرمندان سرزمینم:
#حسین_علیزاده  و #محسن_چاوشی


🗨️ ‌سومین روز چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به پاس نقش برجسته استاد حسین علیزاده در ارتقای موسیقی ایرانی، به این موسیقی‌دان، آهنگ‌ساز، پژوهشگر و نوازنده تار و سه‌تار تقدیم شد؛ اما این نامگذاری گلایه‌مندی این استاد پیش‌کسوت را به همراه داشت. علیزاده با انتشار متنی با بیان اینکه همه افتخارم در موسیقی ایران همواره عدم حضور در جشنواره موسیقی فجر بوده است نوشت:
من از هرگونه بزرگداشت از طرف ارگان‌های حکومتی بی‌نیاز هستم، پیوسته سپاسگزار مردم آگاهی‌ام که بی‌دریغ پشتیبان هنر و هنرمندشان در هر شرایطی بوده‌اند. با عشق و احترام به ایران سرافراز و هنرمندان آزاده »( شرق، ۲۷ بهمن ۱۴۰۳).

⬅️ پس از انتشار اخبار تقدیم روز پنجم جشنواره موسیقی فجر به محسن چاوشی این خواننده نیز همچون حسین علیزاده نسبت به استفاده‌ از نامش در جشنواره موسیقی فجر واکنش نشان داد:
مطلع شدم که برگزارکنندگان جشنواره موسیقی فجر از من نامی در روز پنجم این برنامه (با عنوان تقدیم و...) آورده‌اند. نه راضی‌ام به چنین چیزی و نه علاقه به شنیدن نام خود (به هر بهانه و دلیلی) در چنین موقعیت‌ها و محافلی دارم‌» ( اعتماد، ۲۷ ۱۴۰۳).

✏️موسیقی در ایران پس از انقلاب ۵۷، داستان پیچیده و دوگانه‌ای دارد که می‌تواند گویای چرایی کنش‌های اعتراضی هنرمندان این میدان باشد. مواردی همچون:

🔹ممنوعیت و حد و حصر موسیقی و هنرمندان و ابزار آن در طی پنج دهه اخیر.

🔹استفاده ابزاری از موسیقی در بزنگاه های سیاسی و ایدئولوژیک مانند انقلاب سال ۵۷، جنگ هشت ساله با عراق، انتخابات دوره های مختلف، مناسبت‌های مذهبی اعیاد و عزاداری‌ها؛ با اتخاذ سیاست دوگانه در این میدان. 

🔹تاکید و تداوم سیاست تابوانگاری موسیقی در گفتمان رسمی جمهوری اسلامی همراه با گسترش و افزایش موانع و محدودیت‌های عملی برای رشد و توسعه آن در کشور، در رسانه، آموزش، اجرا، معرفی به کودکان و نوجوانان.

🔹تداوم و افزایش سیاست سلبی ویژه زنان در حوزه‌ی موسیقی و ممانعت از عاملیت آنان در این میدان بطور خاص و آشکار.

🔹ایجاد زمینه آسان و بدون موانع برای پیوند موسیقی در سبک های خاصی مانند پاپ در مداحی‌ها با استفاده ابزاری ایدئولوژیک از موسیقی و برپایی محافل مداحی مذهبی با شیوه‌های دیسکویی و تلفیق گونه‌هایی چون پاپ و راک و جاز و رپ؛ در ادامه‌ی سیاست دوگانه و یک بام و دو هوا نسبت به موسیقی.

🔹نفی عاملیت هنرمندان در سبک و شیوه‌های اختصاصی خود، در اتخاذ رویکرد اجتماعی و سیاسی و فرهنگی، و نیز در ارتباط با گروه‌های مختلف جامعه.

✏️این کنش‌های اعتراضی، پیش از هر چیز نشان دهنده‌ی احساس عاملیت و به عینیت درآمدن آن در هنرمندان میدان موسیقی ایران است که در این سرزمین داستانی بسیار طولانی دارد و دیرزمانی است به روایت درآمده است.
تاریخ موسیقی ایران از زمان‌های بسیار دور و از تمدن‌های باستانی آغاز شده و تا عصر حاضر ادامه پیدا کرده است.
چنین پیشینه‌ای همچون چشمه‌ای زلال و گوارا راه خویش را از میان صخره‌ها و کلوخ‌ها و خارها پیدا می‌کند و در ذهن و جان ساکنان هر دوره‌ای، رسوخ کرده و مسیر خود را می‌رود تا به تشنگان و نوشندگان برسد و وجودشان را سیراب نماید. نوشندگان کافی است بخوانند و بنوازند و با گوش جان بشنوند که این خود چشمه را جوشان خواهد نمود.

✍️ فریبا نظری 
۲۸ بهمن ۱۴۰۳




#عاملیت_هنرمندان
#احساس_عاملیت
#حسین_علیزاده
#محسن_چاوشی
#سیاست_سلبی_ویژه_موسیقی_زنان
#جشنواره_موسیقی_فجر
#سیاست_دوگانه
#تاریخ_کهن_موسیقی_در_ایران
#کنش‌گر_باشیم



@Sociologyofsocialgroups
@MostafaTajzadeh


✅ماجرای حضور لباس شخصی ها در تجمع اخیر دانشجویان دانشگاه تهران

🔻محمدجواد اکبری دانشجوی دانشگاه تهرا
ن:

🔸تجمع از ساعت ۱۴ آغاز شد و دانشجویان در داخل کوی و مقابل درب اصلی تجمع کردند‌. چند نفر از هم‌کلاسی‌های مرحوم خالقی پشت درب منتطر ایستاده بودند تا بتوانند داخل شوند، اما متاسفانه اجازه ورود به آنان داده نمی‌شد.

🔸به علاوه بیرون پر از مامورین لباس‌شخصی بود و اطراف نیز یگان ویژه قرار داشت. ناگهان یکی از دانشجویان خانم که بیرون کوی پشت در قرار داشت، داد زد که آقای لباس‌شخصی‌ای که کنارش قرار گرفته، بی‌سیم دارد. آن آقا هم به این خانم لگد زد و او را هل داد و دانشجویان هم از داخل کوی بیرون ریختند و آن آقا را کتک زدند و تشنج ایجاد شد.

🔸همچنین علی‌رغم اینکه حراست خوابگاه اعلام کرده بود امکان حضور غیرخوابگاهیان در تجمع وجود ندارد، اما چند دانشجوی بسیجی از خارج خوابگاه وارد کوی شده بودند و از دانشجویان معترض عکس و فیلم می‌گرفتند که این نیز باعث بروز تنش‌هایی شد.

🔸 نهایتا ساعت ۱۷ دکتر حسینی رئیس دانشگاه تهران، رئیس حوزه وزارتی وزارت علوم و معاون وزیر وارد کوی شدند. دکتر حسینی طی سخنانی، ضمن اینکه اذعان کرد که دانشگاه خود را مقصر می‌داند، گفت که کمیته‌ای را با حضور نمایندگان دانشجویان برای بررسی این حادثه و پیدا کردن مقصر تشکیل خواهد داد. اما از طرف دیگر حضور لباس‌شخصی‌ها فضا را به قدری متشنج کرده بود که اصلا صحبت‌های دکتر حسینی شنیده نمی‌شد.

🔸خصوصا که موقع آمدن دیگر دانشجویان به سمت کوی، لباس‌شخصی‌ها به آنان حرف‌های نامربوط زده بودند و همین رفتارها باعث می‌شد که هر لحظه فضا ملتهب‌تر گرد
د. این تنش‌ها در حالی بود که در تمام‌ طول تجمع، حتی یک شعار علیه حاکمیت داده نشد.

🔸بر همین اساس دانشجویان علاوه بر اینکه بر پیگیری قضائی پرونده مرحوم خالقی تاکید داشتند، خواستار این بودند که کمیته‌ای برای صیانت از حقوق دانشجویان تشکیل گردد تا اعتراضات دانشجویان کل کشور این چنین با سر‌کوب مواجه نشود/جماران


@pezeshkian_com
@MostafaTajzadeh


🚩ناترازی سیاسی

🔹کلیدواژه رایج در ادبیات سیاسی و رسانه‌ای سال‌های اخیر «ناترازی» بوده است.

🔹ناترازی برق، یعنی میزان تولید برق کمتر از میزان مصرف آن است. این یعنی برق کم آورده‌ایم. ناترازی صندوق‌های بازنشستگی یعنی منابع مالی (درآمدها) این صندوق‌ها کمتر از تعهدات و هزینه‌هایشان (پرداخت مستمری و مزایا) است. این یعنی در این صندوق‌ها کم آورده‌ایم. اینها و دیگر ناترازی‌ها اثر خود را در دخل و خرج ناتراز شهروندان هم نشان داده‌اند؛ معیشت‌ها محدود و خُلق‌ها تنگ شده است. این در حالی است که کارشناسان اتفاق نظر دارند که خروج از این ناترازی‌ها بدون دو اتفاق ممکن نیست. یکی جذب سرمایه خارجی که برای تحقق آن تنها باید مسائل سیاست خارجی را حل کرد و دوم تصمیمات سخت اقتصادی داخلی که همراهی جامعه را می‌طلبد. نکته اما اینجاست که همراه ساختن جامعه تنها با حل ناترازی سیاسی ممکن است.

🔹ناترازی سیاسی چیست؟ شاید اولین پاسخ به این سؤال چیزی از جنس نبود توازن بین نیروها در عرصه سیاسی باشد. یعنی همان مفهومی که متأسفانه مراد انحصاری برخی افراد و جریان‌ها از «وفاق» شده و بر این اساس صرفاً دستیابی به سمت‌های مدیریتی از سوی طیف خود و جریان رسمی رقیب را کافی می‌دانند. البته در عالم واقع این امر می‌تواند جزئی از سیاست تفاهم و وفاق باشد، اما نه همه آن.

🔹اما ناترازی سیاسی و اجتماعی واقعی را باید از افزایش نارضایتی و کاهش مشارکت فهمید و در مطالبات محقق نشده مردم جست.

🔹راه حل این ناترازی، وفاق با جامعه است. یعنی آنچه حق و مطالبه اکثریت جامعه است به آنان داده شود. مطالبه‌ای مانند رفع فیلترینگ، یا موارد مربوط به آزادی‌های اجتماعی و فرهنگی، مطالبه‌ای مانند حق اجتماع و تشکل‌یابی، نبود تبعیض سیاسی و مانند اینها. تا این ناترازی حل نشود، نمی‌توان به حل سایر ناترازی‌ها امید بست.

🔹حتی حل مسائل سیاست خارجی هم با رفع این ناترازی میسر است. بهترین کارت بازی در مقابل طرف‌های خارجی و پیشبرد دیپلماسی، انسجام و وفاق داخلی است. در واقع حل همه ناترازی‌ها به یک نقطه ختم می‌شود؛ به حل ناترازی سیاسی واقعی، به وفاق با جامعه، یا همان که رئیس‌جمهوری پزشکیان بارها به زبان ساده و با منطق «علوی» و سیاسی بیان کرده است؛ ارتقای ملموس رضایت مردم.

🔹کمتر کسی است که راه حل مسائل اقتصادی ایران امروز را بدون بهبودهای سیاسی و همراهی جامعه میسر بداند، حتی در ضرورت موفقیت دولت پزشکیان که وسیع‌ترین اجماع سیاسی در دوره پس از جنگ شکل گرفته است. از بخشی از کسانی که در انتخابات اخیر رأی ندادند تا بخشی از کسانی که به سایر نامزدها رأی دادند، بر ضرورت تاریخی و ملی موفقیت دولت پزشکیان توافق دارند. لازم است که همه این طیف وسیع به دولت برای کسب رضایت جامعه از طریق پاسخ به مطالبات آنان کمک کنند.

🔹به‌ویژه باید رقبای داخلی اصولگرا این مسأله را جدی بگیرند، زیرا برخی نظرات آنان است که با این‌گونه مطالبات تباین دارد یا ممکن است این مطالبات را در اولویت ندانند. ایرادی هم ندارد. قرار نیست همه بر یک نظر باشند. اما اگر آنان هم بر ضرورت حل ناترازی سیاسی موجود، یا وفاق با جامعه، یا کسب رضایت آنان و هر تعبیر دیگری که مناسب‌تر می‌دانند به‌عنوان مقدمه حل سایر ناترازی‌ها هم ‌نظرند، به این هدف کمک کنند.

منبع: ایران
 #حسین_نورانی_نژاد
@hosseinnoorani
@MostafaTajzadeh


📝📝📝اگر حاکمیت را گریبانی بود....

✍🏻 غلامرضا علیزاده

حاکمیت (sovereignty)مفهومی‌ست که اقتدار عاليه حكومت‌ها (state) را بازنمایی می‌کند.
اما اگر حاکمیت را وجودی متجسم بود، گریبان او را می‌گرفتم و به او می‌گفتم، یادت هست از چه روی بر کشیدیمت؟!

✅تو گویی قرار بود، برای‌مان جامعه توحیدی بی‌طبقه بسازی! به قولت عمل کرده‌ای! یا جامعه‌ای را از داشتن طبقه‌ی متوسط محروم کرده‌ای، آجرک‌الله!

بهشتی را که وعده داده بودی؛ نیک‌روی نقد خود را به گُمان خام وصال حوری خیالی، سوار بر کجاوه حرامیان دیده‌ایم، که به سوی بازار کنیزکان زنگبار می‌رفت! 

✅می‌گویمش: تو با این مردم چه کرده‌ای؟ از جوانانی که روی سیم خاردار می‌غلتیدند و دم فرو می‌بستند و با اهدای جان عزیزشان، و فداکاری (sacrifice) بی‌دریغ از کالبدشان معبر می‌ساختند، اکنون به مدد مواد افیونی صنعتی کرخت شده‌اند و به جای سیر آفاق و انفس، در فضای اوهام ره سپرده و در یک شب از مبداء نشئگی تا منتهای خمارشدگی را زیست می‌کنند.

به بیان امپراطور شعر، شیرکو بیکس:

«مگر من از وطنم چه می‌خواستم؟
به غیر از نانی و
گوشه‌ای امن و
جیبی‌ با حرمت و
بارانی از عشق!
پنجره‌ای باز
که آزادی و عشق به من دهد!

من چه می‌خواستم؟
در این حد که به من نداد
برای همین
نیمه شبی
دری را شکستم و رفتم
برای همیشه بدرود.»


✅حاکمیت اما نگاهی عاقل اندر سفیه به‌من انداخته و بر خوش‌خیالی‌هایم می‌خندد و آن را به تمسخری نیش‌دار می‌گیرد.

دستانم را از روی یقه سفید سه سانتی‌اش(Clerical collar) کنار می‌کشد و در حالی که یقه کت‌اش را مرتب می‌کند، در سیاهیِ شب گم می‌شود. 

...از خواب بر می‌خیزم؛ خبرها رو مرور می‌کنم:

✅جوانی در مترو روی ریل‌ها نشسته و از فرط استیصال، ملتمسانه مرگ را جستجو می‌کند. جان آدمی در نزد او چه بی‌ارزش شده است.

✅ کودکی از شدت فقر، خود را حلق‌آویز کرد. شدت تنگدستی با او چه کرد که چنین جرات کند و طناب زمخت بر گردن نحیف خویش اندازد!

✅یک قتل ناموسی دیگر، رگ گردن زنی جوان بریده شد. پدری با داس آغشته بخون دختری ١۴ساله بیرون می‌دود تا در میان بهت شاهدان، غیرت‌اش را به آزمونی مجدد بگذارد و از نگاه‌های بی‌شرمشان تاییدی دوباره بگیرد. 

✅محققی هایدگر شناس، کتاب‌هایش را که حاصل همه عمرش بود، به فروش گذاشت تا به تعبیر خودش، ناگزیر به فروختن شرفِ خویش نشود!

مجلس به زعم خود، نگران گسست فضای اخلاقی جامعه و متاثر از پلتفرم‌های اجتماعی است! و سرجنبانک برای ابلاغ قانون موسوم به عفاف و حجاب، شب تا به صبح، پلک بر چشم نمی‌نهد. گسل‌های عمیق و متقاطع، اما جامعه را به لبه پرتگاه برده است.

چشمانم را به کوه دوخته‌ام، خدا را چه دیدی! شاید یکبار دیگر رسول نجات‌بخشی، از فراز کوه به نشیب دره سرازیر شد و به‌ما بستوه‌آمدگان، وعده رهایی داد.

✅جامعه اما چونان لش متحرک شده است. هر اعتراضی بمنزله جنگ دون کیشوت با آسیاب‌های بادی تلقی می‌گردد. نوکیسه‌گان و رانت‌خواران سرمست از سود سرشارِ ناشی از کاسبیِ تحریم‌اند، غافل از اینکه در یک جامعه ژله‌ای نامتوازن، مزدک‌های خشمگینِ مترصدی ظهور خواهند کرد تا با تغلب و جبر، به توزیع ثروت‌های انباشته‌شده، دست زنند.

جامعه‌ی نحیف در صبح شوم فردا چه سرنوشتی خواهد داشت؟

ابله مردا، اگر گمان کند از دل چنان تصمیمات آونگی در چنین بستر متزلزلی، نغمه‌ی بلبلان، باغ‌های فردای وطن را سرشار خواهد ساخت!

@tahlilvarasad
@MostafaTajzadeh


https://youtube.com/shorts/1jqzBkwS2Ow?si=RmjSLi2UkfhStNyW

به افراد تکیه نکنیم!
#رحیم_قمیشی‌_را‌_آزاد‌_کنید
#رفع_حصر_مطالبه_ملی
#زندانیان_سیاسی_را_آزاد_کنید
@MostafaTajzadeh


📝📝📝اخبار زندانیان و فعالین سیاسی و مدنی

✅مونا بختیاری، خواهر جاویدنام پویا بختیاری، نوشت: ‌ «امروز پس از سه هفته بی خبری از مادرم ناهید شیرپیشه، باخبر شدیم مادرم سه شنبه گذشته در زندان اقدام به خودکشی کرده است

✅رضا شفاخواه، وکیل دادگستری، در شبکه اجتماعی ایکس از ادامه بازداشت امیرحسین موسوی خبر داد

✅فریادهای همسر اکبر دانش سرارودی درب بیمارستان صدوقی اصفهان و بی اطلاعی از وضعیت رزمنده دوران جنگ با ۱۳۸ ماه سابقه در جبهه.....این است رفتار جمهوری اسلامی با فرزندان این مملکت.

✅محسن قشقایی
رحیم قمیشی
محمدباقر بختیار
از بازداشت شدگان 25 بهمن همچنان در بازداشت موقت به سر میبرند. از سایر بازداشت شدگان اطلاعی در دست نیست.
@MostafaTajzadeh


📝📝📝پیام صوتی همسر آقای اکبر دانش سرارودی درباره انتقال او به مکان نامعلوم در شرایط وخامت جسمی.

✅ فایل صوتی همسر آقای دانش سرارودی

✅اکبر دانش سرارودی جانباز جنگ هشت ساله با سابقه ۱۳۸ ماه به کمک رحیم قمیشی (آزاده جنگ) در تاریخ ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ تجمع بزرگ رزمندگان معترض را جلوی درب دانشگاه تهران تشکیل داده بودند.

✅لطفا اطلاع‌رسانی کنید. این اخبار به روزرسانی می‌شود.
@NegahyDigarNew
@MostafaTajzadeh


📝📝📝صحبتهای پدر، برادر و همکلاسی «امیرمحمد خالقی»

مولوی عبدالرحمن خالقی، پدر امیر‌محمد گفت:
پسرم فقط دنبال درس بود، تنها چیزی که دنبالش نبود سیاست بود. من کشاورز هستم و با پولی که از بیل و کلنگ‌زنی سر زمین به دست آوردم بچه هایم را بزرگ کردم و خرج زندگی‌اش را دادم. امیر‌محمد ترم چهارم بود و تازه قرار بود سر کار برود که این اتفاق برایش رخ داد. آخرین بار با پسرم ساعت حدود ۸ شب چهارشنبه صحبت کردم. خوشحال بود، از سرکار بر می‌گشت...

هم اتاقی امیر‌محمد:
او نخبه بود، او پسری بسیار آرام، درسخوان و در حوزه کار با هوش مصنوعی جزو نفرات برتر بود. واقعاً نخبه بود و در دانشگاه نمرات بالایی داشت. برای کاری که پیدا کرده بود، خیلی زحمت کشید و کلی مصاحبه کاری انجام داد تا این کار را پیدا کرد، اما در اولین روز کاری اش، قربانی سرقت لپ‌تاپ و گوشی تلفن همراهش شد. اصلاً این خیابان امنیت ندارد و در این مدت سرقت‌های زیادی در این محدوده شده است.

برادر امیر‌محمد:
امیر‌محمد آرزو‌های بزرگی داشت و دوست داشت در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و برنامه‌ریزی، حرفه‌ای و خبره شود. او در رابطه با این موضوع که چه درخواستی از قوه قضائیه دارند، گفت: از متهمان شکایت کرده‌ایم و درخواست قصاص قاتلان برادرم را داریم. پدر و مادرم اصلاً حالشان خوب نیست و برادر بی‌گناه من که آزارش به کسی نمی‌رسید، کشته شده است./ایران

@emtedadnet
@MostafaTajzadeh


🔴هم‌صدایی در اعتراض

💠فیروزه صابر



🔸در هنگامه بحران های پی در پی و هم افزای سیاسی و اقتصادی و اجتماعی که ایران سخت در محاصره تهدید است ، جان ملت نیز سخت تر از آن در چنبره تهدید حکومت است. تنها در دو‌ روز پیوسته سرد این بهمن،  صحنه های تلخ سرکوب اعتراض های خشونت پرهیز تکرار شد. نخست اعتراض سکوت در برابر حصر چهارده ساله رهبران قربانی تقلب و کینه توزی های حکومت جور . اما اینبار نه با  جوانه های پر شور و احساس ، نه به زعم خویش با دگر اندیشان ، که با رزمندگانی که افتخار ‌و مظهر بالیدن حکومت بودند. آنان که رزمندگی  برایشان نام و نان نشد ، که جانبازی و آزادی مام میهن و اسارت قهرمانانه در خاک دشمن و رهایی از هر نوع بندگی ، خوی و خصلت شان بود.

▪️چه ناباورانه بود برای چنین رزمندگانی اسارت در یوغ حکومتی که روزگاری بقایش را با جانفشانی ضامن شدند. چه دردی است برای جانباز ترکش در بدن که به این دلیل کتک خورد و نقل کرد که «این شرم آورترین تصویری است که از سرکوبگران جمهوری اسلامی دیده است ».

🔸درد است و تلخ است ، اما دردهای سنگین تر و تلخی های عمیقتری در حافظه و قلب های آسیب دیده این ملت است. درد به مسلخ بردن توده وار جوانان بیگناه در دهه سیاه شصت ، درد به خون غلطیدن جوانه های در جستجوی زندگی در کف خیابان ،درد  قربانی شدن زنان و مردان تشنه عدالت و آزادی در حبس .

▪️چه رویایی است اگر آن روزهای نخست که نشانه های شرارت برای اقلی از اهل فکر و عمل هویدا شد، یکباره به آگاهی می رسیدیم ، نه نوبت به نوبت که یکباره و جمعی بیدار می شدیم و تصویر واقعی سایه شوم  خشونت را می دیدیم . هم صدا برای آزادی برمی خاستیم و آرمان های انقلاب را با انباشت سرمایه های فکری و اجتماعی این سالیان ، در ریل خود پاس می نهادیم . در ذات این مسیر تمرین مدنیت هم  داشتیم .

🔸در این روز ، برای اعتراض در سکوت رزمندگان در  دادخواهی شکست حصر رهبران جنبش سبز ، قشون کشی شد و به جای امن کردن  این اعتراض آرام ،  امنیت از همگان گرفته شد و دستگیری ها آغاز شد.
▪️روز بعد صحنه کاملا بر عکس شد. امنیت کوی دانشگاه برای حفظ جان دانشجویان که بارها به  ناامنی منطقه معترض بودند، نه تنها تامین نشد که باز هم کوی،  تکرار صحنه ۷۸ را با نقش لباس شخصی ها به خود دید . با آنکه جان قربانی کوی این بار  به طریق دیگر گرفته شد،  باز هم صدای حق خواهی دانشجویان  و باز هم وعده های تکراری مسئولان بی اختیار .

🔸اینک به زمانه ای رسیده ایم که با کوچک ترین حادثه و واقعه ای آتش زیر خاکستر زبانه می کشد و این بار عرصه برای حکومت نیز  تنگ تر می شود. هیچ اصلاح اساسی با این ساختار میسر نیست . زین رو درک جمعی موقعیت کنونی، همگرایی برای اعتراض مداوم خشونت پرهیز  ، تاب آوری برای توسعه جامعه مدنی ، هم افزایی نهادهای مدنی و سرمایه های اجتماعی بیش از پبش نیاز است .

▪️نیاز به هم صدایی (و نه تک صداها) از درون بیش از گذشته جدی است . هم صدایی در اعتراض هم بینش می خواهد و هم روش و البته منش. هم صدایی  امروز دیگر رویا و آرزو نیست ، آب حیات است .


#ایران_فردا
#فیروزه_صابر
#هم‌صدایی #اعتراض

@iranfardamag
@MostafaTajzadeh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
همه جا سخن از لباس‌شخصی هاست که همه جا حضور دارند و به هیچ کس پاسخگو نیستند و در ۲۵ بهمن روبروی دانشگاه و ۲۶ بهمن در کوی دانشگاه نقش ‌آفرینی کردند. اینان از کجا به وجود آمده‌اند و چه پشتوانه‌ای دارند؟ از اینجا👆 و از  اینجا 👇



دستور به عمل آتش‌باختیار

https://www.aparat.com/v/r675jf3#bottom-sheet

آتش به‌اختیار و دور زدن دولت!

معنای حکومت ولایی و عمل جهادی!

این عین هرج و مرج و آشوب است و نیروهای خودسر از دل همین سخنان ظهور کرده‌اند!

اما امام علی ع دستورش چیز دیگری است. حضرت در وصیت به حسنین ع می‌فرماید :

أُوصِيكُمَا وَ جَمِيعَ وَلَدِي وَ أَهْلِي وَ مَنْ بَلَغَهُ كِتَابِي بِتَقْوَى اَللَّهِ وَ نَظْمِ أَمْرِكُمْ

شما را، و تمام فرزندان و خاندانم را، و كسانى را كه اين وصيّت به آنها مى‌رسد، به ترس از خدا، و نظم در امور زندگى

      نهج البلاغه، نامه ۴۷
@soleimanisaa
@MostafaTajzadeh


*به بهانه بازداشت جانبازان و ایثارگران شرکت کننده در کارزار اعتراض به حصر*

✍️جواد صحرایی رستمی*

اگر نگویم همه ی عمر ولی بیشتر دوران نوجوانی و جوانی ام به تماشای فریادهای دردآلود پدرم گذشت.
او که آرزوی یک خواب شبانه را بر دل من، برادرخواهرها و بخصوص مادرم گذاشت و سرآخر در هفده آبان ۹۹، پنجه در پنجه حریفِ درد، شانه های حیاتش به خاک نشست و در میان اندوه عزیزان، یاران و همرزمان، از میدان زندگی خارج شد.
به حرمت ریز و درشت زخم‌هایی که جنگ بر جسم نحیف مجروحان نشاند، قسمتان می دهم، مراعات حال آنها را بکنید.
نکند در گیر و دار بازجویی ها، زمان قرص و آمپولشان به تاخیر بیفتد.
اگر دستگاه اکسیژنِ همراه شان ضبط شد، بی فوت وقت به آنها برگردانید تا موقع جواب دادن به سوالات، نفس شان به شماره نیفتد.
به قداست روزگاری که دوشادوش هم بر دشمن مشترک تاختید،
بازجوهای جوانِ جنگ ندیده را برای استنطاق از آنها به کار نگیرید،
چون آنها با درد زخم بیگانه هستند.

* فرزند سردار شهید موسی صحرایی فرمانده تیپ لشکر۲۵ کربلا
@MostafaTajzadeh


🔸سی ثانیه تماس

مادرم می‌گوید: سلام رحیم کجایی؟
به سکوت وادارش می‌کنند.
مبادا بفهمیم کجاست.
پدرم به شوشتری می‌گوید: اذیتتان که نکردند؟
حرفش تمام نشده تذکر می‌دهند که فارسی صحبت کن.
مبادا حرفی بزنی که ما نفهمیم.

بحث را عوض می‌کند، می‌گوید اینجا خیلی راحتم، اتاقی دارم با یک تخت، مبل و حمام و سکوت طولانی بعد از حرفش…
میخواهد ما نگرانش نباشیم.
بلافاصله تذکر می‌دهند که تلفن قطع خواهد شد.
می‌گوید به محمد و فاطمه و عاطفه بگو دوستشان دارم؛ فقط….
و تلفن قطع می‌شود.

سی ثانیه از حقوق انسانی
سی ثانیه از حقوق اسلامی
سی ثانیه از حقوق مدنی
سی ثانیه از زندگی…

مهلت ندادند ما حرفی بزنیم، بگوییم نمی‌دانی یکی را گرفته‌اند و هزاران هزار شکفته‌اند، دوستانت از همه جا جویای احوالت هستند و ما هیچ جز شرمندگی نداریم.
تلفن مامان لحظه‌ای از زنگ زدن نمی‌ایسته. همه میگن وای به حال بازپرس که با عمو رحیم تنها مونده و می‌خندند.
امروز آقای دردکشان با خانواده آمده‌ بود، خانم محتشمی پور آمده بود، آقا سید دوست داشتنی‌ات از اهواز آمده بود که فقط بگوید آقا رحیم من هستم. عمو و عمه و مامان‌بزرگ و دایی رو که نگم برات…
ما اینجا خیلی شرمنده شدیم از لطف مردم، خیلی.

مهلت ندادند که ما حرفی بزنیم اما می‌دانم
اما مطمئنم که خودت بهتر می‌دانی
می‌دانی که چه همراهان و همرزمان عزیزی داری

✍ محمد قمیشی
فرزند “قهرمان” رحیم قمیشی
@MostafaTajzadeh


درخواست آیت الله مسعودی خمینی از رهبری برای آزادی میرحسین موسوی، کروبی و رهنورد/ محصورین اکنون سالخورده شده‌اند

آیت الله علی اکبر مسعودی خمینی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

🔹از مقام معظم رهبری تقاضا دارم که در این زمینه تجدیدنظر بفرمایند و دستور رفع حصر محصورین را صادر و روح امید و نشاط و همبستگی را در بین مردم تقویت کنند. این افراد اکنون سالخورده شده‌اند و باید درباره آزادی آن‌ها تصمیمی جدید اتخاذ شود. /جماران


@didarnews1| @didarnewsir
@MostafaTajzadeh


روایت یکی از بازداشت‌شدگان شهرستانی از تجمع ۲۵ بهمن

♦️استقبال از فراخوان دیروز فراتر از حد پیش‌بینی ما بود، هرچند امکان تشکیل یک جمع چندنفره هم فراهم نشد.

♦️بیشتر معترضان، پیش از آنکه فرصتی برای اقدام علنی پیدا کنند، به بازداشتگاه‌های موقت منتقل شدند. من که از ساعت یازده تا حدود دو و نیم بعدازظهر در بازداشتگاه نیروی انتظامی نزدیک میدان انقلاب بودم، شاهد بازداشت حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر بودم که بیشترشان میانسال و بزرگسال بودند.

♦️از شهر ما، بدون هماهنگی قبلی، دست‌کم چهار نفر با وسایل نقلیه عمومی و بی‌خبر از قصد یکدیگر راهی تهران شدیم. هیچ‌یک از ما حاضر نبود مسئولیت و عواقب همراه کردن دیگران را بر عهده بگیرد.

♦️در ون نیروی انتظامی، یکی از بازداشتی‌ها گوشی خود را پنهان کرده بود و از تحویل آن به مأموران سر باز می‌زد. او توانست مخفیانه با خانواده خود و چند بازداشتی دیگر تماس بگیرد و خبر بازداشتشان را برساند. دیگران هم در مقابل او ایستاده بودند تا دید مأموران را نسبت به گوشی‌اش مسدود کنند.

♦️در میان بازداشتی‌های ون، دو پزشک هم حضور داشتند. لحظاتی بعد، یک جوان تحصیل‌کرده را با دستبند پلاستیکی یک‌بارمصرف به داخل ون آوردند. چند دقیقه نگذشته بود که دیدم دستبندش باز شده است. پرسیدم چطور آن را بریدی؟ گفت: «یکی از آقایان با فندک سیگار دستبند را سوزاند و برید.»

♦️ده دقیقه بعد، مأمور پرسید: «دستبندت چی شد؟»
جوان خندید و گفت: «دوستان زحمتش را کشیدند!» بازداشتی‌های داخل ون خندیدند.

♦️یکی از بازداشتی‌ها که موبایل داشت، رو به مأمور کرد و گفت: «برادر جان! چند تا دیگه از این تجمعات بشه، شما هم کم‌کم راه می‌افتی میای طرف ما!» دوباره همه خندیدند.

♦️از همان جوان پرسیدم چرا بازداشتت کردند؟
گفت: «این دست‌نوشته را بالای سرم گرفته بودم.»
پرسیدم: «چند نفر پلاکارد بالا بردید؟»
گفت: «فقط من! یک نفر بودم.»

♦️در بازداشتگاه، ابتکار عمل در دست بازداشتی‌ها بود، نه مأموران امنیتی. همه صبور، باتجربه، شوخ‌طبع و اغلب از رزمندگان و ایثارگران بودند. برخی از بازداشتی‌ها نماز جماعت را به امامت یک مرد کت‌وشلواری خواندند و بعد از آن، تقریباً همه سرود ملی را اجرا کردند.

♦️بازداشتی‌های بالای ۵۰ سال با صلابت و مصمم، مأموران امنیتی را به بازی گرفته بودند. مثلاً یکی فریاد زد: «آقا! ساعت یک شد، ناهار نمی‌دین؟»
دیگری با خنده پاسخ داد: «پزشکیان رئیس نیست که ناهار بده!»

♦️یک ساعت بعد، ناهار در ظروف یک‌بارمصرف آورده شد. برخی خوردند، برخی امتناع کردند.
اتحاد و همبستگی بی‌نظیر بود؛ همه به فکر دیگران بودند، نه خودشان.

♦️چند بار مشاهده کردم که در بازداشتگاه تهران، هر بازداشتی که زودتر آزاد می‌شد، اکراه داشت که بدون همراهی دوستانش از محوطه بازداشتگاه خارج شود. اما بقیه با اصرار او را ترغیب به خروج می‌کردند.

♦️سرانجام، در بازرسی بدنی، مأموران متوجه گوشی همان فردی شدند که آن را تحویل نداده بود. گوشی را گرفتند، اما او خندید و گفت: «خدمت شما! دیگر به آن احتیاجی ندارم.»

♦️یکی از بازداشتی‌های جوان تعریف می‌کرد که در برگه بازجویی نوشته بود برای تجمع آمده است. مأمور به او گفت: «این برگه را پاره می‌کنم، یکی دیگه بنویس و انکار کن.»
اما جوان پاسخ داد: «من اینجا هستم که شجاعت و دفاع از حقیقت را تأکید و ترویج کنم، آن‌وقت شما از من می‌خواهید حقیقت را انکار کنم؟!»

♦️در نهایت، پس از ثبت مشخصات، تصویربرداری و ضبط گوشی‌ها، تقریباً همه را آزاد کردند.

♦️یک گزارش ناامیدکننده هم دارم. بعد از آزادی، به دو کتاب‌فروشی روبه‌روی دانشگاه رفتم و درخواست تلفن کردم تا به همسرم خبر دهم. گفتم گوشی‌ام ضبط شده است، اما آن‌ها از دادن تلفن امتناع کردند. کتاب‌فروشی سوم، با اشتیاق گوشی‌اش را در اختیارم گذاشت.

♦️نیروهای امنیتی دیروز با بازداشتی‌ها برخوردی بردبارتر و مودبانه‌تر داشتند. اتفاقی بسیار مهم که باید این درایت نسبی را از سوی حاکمیت قدر دانست.

♦️اگر بخواهم تجمع دیروز را در چند جمله خلاصه کنم، می‌گویم:
دیروز، برنده‌ی میدان، رحیم قمیشی، ناصر دانشفر و دوستان رزمنده و ایثارگرشان بودند. آن‌ها شجاعت، متانت و حق‌طلبی را توأمان ترویج کردند. این جمعیت بردبار، صبور و جسور، از نقاط مختلف کشور به تهران آمده بودند. هرچند رهبرانشان در حبس و غایب بودند، اما تجمع را در سکوت و آرامش به بهترین شکل ممکن مدیریت کردند.


@mellimazzhabi
@MostafaTajzadeh


📝📝📝 در انتظار رفع حصر؛ نامه ۲۱۷ تن از ایثارگران به پزشکیان

بنام خدا
حضور محترم جناب آقای دکتر پزشکیان، ریاست محترم جمهور و رئیس شورایعالی امنیت ملی

✅احتراما باستحضار می‌رسانیم:
کشور ما ایران امروز در شرایط خطیری به‌سر می‌برد که حاصل فرصت‌سوزی‌های سهل‌انگارانه دلسوزان از یک سو و تاخت و تاز کو‌ته‌اندیشان منفعت‌طلب از سوی دیگر است.

✅بازیابی اعتماد عمومی مقدمه هر گام موثر برای نجات ایران از دام طمع سلطه‌جویان بیگانه و خطر فروپاشی اجتماعی است و تأکید جنابعالی بر تلاش برای دستیابی به وفاق ملی در همین راستاست.

✅اما برای این مقصود کدام اقدام از پایان بخشیدن به حبس خانگی سکانداران نجات ایران در هشت سال دفاع از این آب و خاک (که شما نیز در آن حضوری پرخاطره داشته‌اید) از طولانی‌ترین حصر تاریخ معاصر ایران می‌توان ضروری‌تر سراغ گرفت؟

✅پایان حبس‌ها و حصرها می‌تواند بخشی از زخم‌هایی که بر پیکر این ملت مظلوم نشسته را التیام بخشد و راه‌حل مشکلات و معضلاتی که امروز زندگی همه ایرانیان را به تنگاهای نفس گیر دچار کرده، هموار سازد. از همین روست که انتظار ما همرزمان دیروز شما این است که با توجه به مسئولیت و اختیاراتی که در شورایعالی امنیت ملی دارید در جهت پاسداری از آزادی، عدالت و حکومت قانون، این گره فروبسته را بگشایید تا روزنه امیدی برای فردایی روشن‌تر گشوده شود.

📎امضاها
@kaleme
@MostafaTajzadeh


📝📝📝در ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ چه گذشت؟!

✍ سعیده منتظری

✅برای ۲۵ بهمن ماه از جانب بزرگانی که برای دستیابی به ایرانی آزاد و آباد هزینه‌های گزافی داده‌اند، فراخوانی داده شده بود برای تجمعی آرام جلوی درب دانشگاه تهران از ساعت ۱۱ تا ۲ بعدازظهر؛ به منظور اعتراض به حصر غیرقانونی و ظالمانه محصورین طی چهارده سال، و اعتراض به بازداشت‌های خلاف قانون زندانیان سیاسی و عقیدتی، و اعتراض به استبداد و ارتجاع و ...

✅اینجانب نیز طبق احساس وظیفه، ساعت ۱۱ در آنجا حاضر شدم. تجمع نیروهای انتظامی و لباس شخصی و ماشین‌های پلیس و ون‌های حکومت بسیار زیاد و چشمگیر بود!

متن کامل

@MostafaTajzadeh

Показано 20 последних публикаций.