🔹
افشای زمینخواری بزرگ در دماوند و همدستی دو دولت و قوه قضائیهیاشار سلطانی، روزنامهنگار، با انتشار گزارشی از یک زمینخواری بزرگ در منطقه «خوش آبوهوای» دماوند با مشارکت دولتهای حسن روحانی و ابراهیم رئیسی و دستگاه قضایی محسنی اژهای پرده برداشت.
این خبرنگار ساکن ایران در گزارش خود ضمن انتشار اسناد و شواهد نوشت: «ساخت و ساز با رویکرد گردشگری از پیش از انقلاب در این زمین خاص سابقه داشته است.
زمانی که طرح گردشگری و ساخت ویلاهای توریستی در این منطقه ارائه و تعدادی ویلا هم در این زمینها ساخته شد، اما بهدلیل احتمال تخریب محیط زیست منطقه بکر دماوند، با مخالفت شخص محمدرضا شاه پهلوی روبرو و طرح نیمهکاره رها شد.
یاشار سلطانی در این گزارش از شخصی که او را «رضا دژآگاه» و شرکتی که «لوتوس» معرفی کرده نام میبرد که به گفته او در سال ۱۳۹۸ و دوره ریاست جمهوری روحانی، زمینی به مساحت بیش از ۳۱۳ هزار مترمربع را در منطقه «چشمه اعلای» دماوند، با قیمتی حدود ۲۶ برابر ارزانتر از قیمت واقعی تصاحب میکند.
به گفته یاشار سلطانی، این اراضی بعد از چند سال توسط قوه قضاییه از این فرد و شرکتش بازپس گرفته، اما در دوره ریاست جمهوری رئیسی بار دیگر این زمین توسط همان قوه قضاییه به این شرکت بازگرداننده میشود.
این خبرنگار در ادامه گزارش خود خاطرنشان کرد: «بیش از ۳۱۳ هزار متر مربع زمین واگذار شده به شرکت لوتوس در بهترین منطقه دماوند که به بام دماوند هم مشهور است، در سال ۱۳۹۸ به قیمت هر متر حدود ۲۶۰ هزار تومان و در مجموع با قیمت ۸۲ میلیارد تومان محاسبه شده، این در حالی است که متوسط قیمت زمین در این منطقه در آن سال حدودا از قرار متری ۷ میلیون تومان بوده و اکنون تا متری ۴۰ میلیون تومان قیمتگذاری میشود.»
یاشار سلطانی در پایان گزارش خود میگوید رانت و فساد در جمهوری اسلامی در هر دولتی مسیرش را پیدا میکند و فرقی ندارد کدام جناح بر سر کار باشد. در این میان تنها منافع عمومی است که قربانی میشود و بهترین زمینهای یک شهر که میتواند به تفرجگاهی برای عموم مردم تبدیل شود با همدستی دولتها و ترجیح منافع شخصی به خیر عمومی، به زمینی برای سود شخصی چند نفر تبدیل میشود.
یاشار سلطانی ۲۳ اسفند سال گذشته نیز برای نخستین بار، با انتشار اسنادی ماجرای فساد مالی کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران و تخلف مالی مدرسه علمیه خمینی در منطقه ازگل تهران که تحت تولیت کاظم صدیقی قرار دارد را رسانهای کرده بود.
یک روزنامهنگار ساکن ایران آذر ماه امسال نیز با انتشار گزارشی، از قاچاق روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت از ایران به کشورهای همسایه خبر داد و نوشت، این در حالی است که نیروگاههای کشور سوخت ندارند.
✉️
@mizangorup