تحقيقات در موسسه پزشكي كودكان در امريكا (اي اي پي) نشان ميدهد كه تماشاي تلويزيون در كودكي خطر ابتلاي كودكان را به بيش فعالي و عدم توجه و تمركز در سالهاي بعدي زندگي را افزايش ميدهد. تحقيقات نشان ميدهد اين اسيب از سن ٧ سالگي قابل مشاهده است.
دكتر ديميتري كريستاكسي با تحقيق روي ٢٠٠٠ كودك نشان داد كه كودكان به ازاي هر ساعت تماشاي تلويزيون، ده درصد بيشتر مبتلا به بيش فعالي شده اند.
طبق تحقيقات دكتر ديميتري، حركت سريع و نور و نقطه ها در صفحه ديجيتالي تلويزيون باعث تحريكات شديد و سريع مغز مي شود و اين تحريكات باعث صدمه به مغز كودك و عوارض بعد از آن مانند كمبود توجه كودك در كتاب خواندن و درس خواندن خواهد شد.
موسسه پزشكي كودكان توصيه مي كند كودكان زير دو سال به هيچ وجه تلويزيون تماشا نكنند.
دكتر ديويد هيل نويسنده و متخصص كودكان در كتاب والدين مثبت با توجه به تحقيقات انجام شده تماشاي تلويزيون را براي كودكان زير دو سال زيانبار توصيف ميكند. دكتر هيل در كتاب خود به تشريح مراحل رشد مغز كودك را در سه سال اول و تاثير زيانبار تلويزيون توضيح مي دهد.
مغز كودكان ديد سه بعدي را با نگاه به اجسام واقعي توسعه مي دهند. در حالي كه تلويزيو اجسام را دو بعدي و تخت به تصوير ميكشد.
محققان دانشگاه كورنل گزارش مي دهند كه رابطه اماري كافي بين تماشاي تلويزيون در كودكان زير سه سال و بيماري اوتيسم وجود دارد. اين تحقيقات به اين معني نيست كه دليل ابتلا به اوتيسم پيدا شده است، اما تحقيقات نشان ميدهد كه تماشاي تلويزيون ميتواند باعث تحريك اين بيماري در كودكي شود.
نظر پرفسور اسپاک در مورد تلویزیون و کودک و تاثیر آن در رشد تخیل و زبان دو تا سه ساله ها:
چیزی که به شدت توصیه می کنم از آن استفاده نکنید تلویزیون تماشا نکنتد.
#دوستان_فوروارد_یادتون_نره👏
🌸
🍃🌸JOin 👇
••••❥• 🌸
@madarane_h 🌸
@kardastikodakan