Фильтр публикаций




⭕️ دختر ۸ سالۀ شهرکردی بهترین کد‌نویس جهان شد

🔸گلسا شمسی‌پور دانش‌آموز پایه سوم دبستان شهرکرد در مسابقات جهانی ikcc کاپ که با حضور ۹۱۷ شرکت‌کننده از ۷۸۷ مدرسۀ ۵۲ کشور در رده سنی ۷ و ۸ سال به‌صورت آنلاین به میزبانی کشور رومانی برگزار شد، بهترین کد‌نویس دنیا با موضوع مسابقات هواپیما شد.
🔸گلسا برنامه‌ای ۳ مرحله‌ای با موضوع هواپیما و نجات حیوانات را برنامه‌نویسی کرد که بر اساس آن، بازی‌کننده پس از اتفاقات هیجان‌انگیز، به‌وسیلۀ هواپیما حیوانات را نجات داد.
🔸گلسا بدون گذراندن دوره‌های آموزشی و فقط با راهنمایی والدین و پشتکارش موفق به کسب دانش برنامه‌نویسی و کدنویسی شده‌است.
@lawyer99soheilypoor


❌❌خرید ملک❌❌

👈 استعلامات مهم هنگام خرید ملک:

🔹استعلام ممنوع از معامله نبودن فروشنده
ورشکسته یا مجنون نباشد

🔹استعلام توقیفی نبودن ملک

🔹استعلام در رهن نبودن ملک

🔹استعلام شهرداری عقب نشینی یا طرح های مختلف مانند فضای سبز

🔹استعلام وکالتنامه فروشنده در مالکیت وکالتی

🔹در ملک های سند دار مفاصا حساب شهرداری و دارایی هنگام انتقال سند
@lawyer99soheilypoor


(روش رایج در کلاهبرداری ملکی )

🔹فروش همزمان یک ملک به چند نفر👇

که امروزه در جامعه ما باب شده است . در این روش کلاهبردار یک ملک را در فواصل زمانی به چند مشتری به وسیله قولنامه می فروشد و مبلغی را به عنوان ودیعه دریافت کرده و قرار بر این می شود که مابقی بهای ملک را موقع تحویل ملک در سال آتی در یافت کرده و سند را به نام خریدار می زند و از فرصت به دست آمده برای فروش ملک به شخص دیگر استفاده می کند .اثبات این نوع کلاهبرداری دارای پیچیدگی های حقوقی است

(روش رایج در کلاهبرداری ملکی )

🔹فروش مال غیر 👇

یکی از کلاهبرداری های در خرید و فروش ملک فروش مال غیر است . در این روش برخی تبهکاران املاکی را که خالی از سکنه هستند شناسایی کرده و از طریق جعل سند زمین خانه و آپارتمان‌ ملک دیگری را به فروش می رسانند . گاهی اوقات این سودجویان موفق می شوند که معامله خود را قانونی جلوه داده و با استفاده از برخی خلاءها املاک را در دفاتر اسناد رسمی بفروشند . عده ای هم پس از اجاره ملک و سکونت در آن سندش را جعل می کنند و با ادعای مالکیت، آنرا می فروشند که البته این موارد نسبتا کم تر است .

(روش رایج در کلاهبرداری ملکی )

🔹فروش ملک با متراژ غیر واقعی👇

در این روش مشاوران املاک غیرمجاز (بدون جواز) از ناآگاهی خریداران سوءاستفاده کرده و در زمان عقد قرارداد با خریداران متراژهای غیر واقعی ارائه می دهند و مبالغ زیادی را به جیب می زنند . برای مثال زمانی که خریداری برای خرید مسکن مراجعه کند ، مشاوران املاک به بهانه های گوناگون از ارائه سند مالکیت خودداری می کنند و خریدار را متقاعد کرده که قبل از مشاهده سند محضری قرارداد مسکن را منعقد کنند .

(روش رایج در کلاهبرداری ملکی )

🔹مبایعه نامۀ جعلی👇

هنگام خرید ملک زمین و آپارتمان هر دو سوی قرارداد، هم خریدار و هم فروشنده باید از وضعیت سند آگاهی داشته باشند.
سند باید به رویت خریدار برسد و با مشخصات ملک زمین یا آپارتمان مطابقت داشته باشد.
لازم است مالک یا مالکان احراز هویت شوند.
چنانچه معامله به خریداران متعدد فروخته می‌شود، باید همه افرادی که نام آن‌ها در مبایعه نامه ذکر می‌شود در طی نوشتن قرارداد
حضور فیزیکی داشته باشند.

(روش رایج در کلاهبرداری ملکی )

🔹یکی دیگر از جرائمی که در این بحث جای می گیرد ، کلاهبرداری توسط بنگاهدارای (بدون جواز )و مشاورانشان انجام می شود . در این شیوه مالک کلید ملک خود را نزد بنگاه گذاشته تا آن را بفروشند . مشاوران یا بنگاهداران در غیاب مالک ملک را فروخته یا رهن داده و متواری می شوند . برخی مشاوران هم بدون اطلاع مدیر بنگاه بین طرفین قرارداد بسته و به بهانه ای پول معامله را نزد خود نگه داشته و متواری می شود .

(روش رایج در کلاهبرداری ملکی )

🔹کلاهبرداری از طریق پیش فروش املاک👇

. ممکن است انبوه ساز به دلیل شرایطی از ادامه کار سرباز زند و یا آپارتمان بدون کیفیت تحویل دهد . فروش یک واحد به چند نفر و همچنین فروش در متراژهای غیرواقعی هم این روزها باب شده است

(روش رایج در کلاهبرداری ملکی )

🔹از انجام هرگونه معامله در آژانس های فاقد پروانه کسب و کد رهگیری خودداری کنند. چون وقتی معامله ای در چند جا به شکل قانونی ثبت شود احتمال کلاهبرداری در آن کاهش پیدا می کند.

(روش رایج👇)

🔹یکی از مواردی که به شدت در زمینه کلاهبرداری معاملات مسکن شایع شده، ایجاد دفاتر غیر قانونی و بدون مجوز است. کلاهبرداران با اجارۀ یک دفتر و ایجاد فضایی شیک و قرار دادن خود بجای مشاور املاک سعی در فریب دادن مالکان و خریداران ملک دارند.

(روش رایج👇)

🔹رهن دادن همزمان منزل به چند نفر و همزمان فروختن آن به شخص دیگر (اخیرا زیاد مشاهده شده مخصوصا زمانی که ملک در رهن بانک هم هست)

(روش رایج👇)

🔹کلاهبرداری‌ معاملات مسکن که بدون حضور مالک با ارائۀ وکالت نامه‌های جعلی از طرف مالک یا مالکین که به صورت شریکی صاحب یک ملک هستند از انواع کلاهبرداری املاک است.

(روش رایج👇)

🔹خرید قانونی ملک با پرداخت اندکی نقد و ارائه چک های بی محل که البته میتواند کاملا قانونی جلوه کند ! که برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی و ضرر نکردن فروشنده ابتدا بند مربوط به پاس نشدن چک ها در قولنامه ( ماده 3تبصره 1) که نوشته تاثیری در صحت معامله ندارد خط بخورد و اضافه کردن متن : چنانچه هر یک از چکها به هر علت در موقع ارائه به بانک پرداخت نشود فروشنده حق فسخ دارد و فروشنده می تواند بدون نیاز مراجعه به دادگاه ملک را به دیگری منتقل کند و در این حالت صرفا مبلغ پرداختی خریدار به کسر ۱۰ درصد قابل استرداد خواهد بود.🌹




اما تفاوت تعیین مهریه تا ۱۱۰ سکه و بیشتر از ۱۱۰ سکه چیست؟
در پاسخ باید گفت که اگر مهریه تا ۱۱۰ سکه باشد مرد حتی اگر توانایی مالی نداشته باشد مکلف به پرداخت است و دادگاه در صورت وجود شرایط سخت مرد و ادعای اعسار وی مهریه را اقساطی می کند.

اما اگر مهریه بالای ۱۱۰ سکه باشد در صورتی قابل وصول است که زن توانایی مالی مرد را اثبات کند در حالی که در کمتر از ۱۱۰ سکه نیازی به این امر نبود و ممکن بود در کمتر از ۱۱۰ سکه مرد حبس بشود در حالی که حبس پرد در مازاد ۱۱۰ سکه ممکن نیست اگرچه می توان اموال وی را توقیف کرد.

@lawyer99soheilypoor


مهریه بالا ۱۱۰ سکه
اینکه برخی افراد فکر می کنند تعیین مهریه بالا تر از ۱۰۰ سکه اعتباری ندارد اما این حرف اشتباه است افراد می توانند که بیشتر از این تعداد هم مهریه تعیین کنند. پس مهریه بالا تر از ۱۱۰ سکه قابل وصول است.

نکته دیگر آن که مهریه پس از فوت شوهر هم قابل وصول است از اموال باقی مانده شوهر.
حتی اگر زن فوت کند ورثه زن می توانند مهریه اش را از همسرش وصول کنند.

@lawyer99soheilypoor


#تفاوت_حضانت_با_قیمومت_(قیم)

🔺حضانت به معناي نگهداري و مراقبت كامل از طفل ميباشد ، طبق قانون حضانت فرزند چه دختر چه پسر تا هفت سالگي با مادر است بعد از ان دختر تا نه و پسر تا پانزده با پدر و بعد از مدار حضانت خارج و خودشون تصميم ميگيرند .

🔺اما قيم شخصي است كه امور مالي  را بر عهده دارد و در واقع نماينده صغير ميباشد و بايد رعايت مصلحت طفل را بكند (براي صغيري كه ولي خاص يعني پدر يا پدربزرگ ندارد دادگاه قيم تعيين ميكند) البته قيم فقط مخصوص صغير يا افراد زير هجده سال نيست و براي افرادي مثل ديوانگان (مجنون) يا سفيه (كسي كه بالاي هجده سال است اما در امور مالي صلاحيت ندارد يا به زبان ساده ارزش پول را درك نميكند) هم توسط دادگاه قيم انتخاب ميشود .


@lawyer99soheilypoor




✅چگونه #چک‌های_جدید را پشت نویسی کنیم؟

🔶در قانون جدید چک، پشت نویسی با درج اطلاعات مربوطه در سامانه صیاد #جایگزین شده است؛ بر این اساس، مراحل زیر باید توسط انتقال دهنده چک انجام شود:

🔸۱) مراجعه به یکی از ابزارهای دسترسی به سامانه صیاد

🔸۲) احراز هویت

🔸۳) ورود «شناسه صیادی» برگ چک متعلق به انتقال دهنده در سامانه صیاد

🔸۴) ورود اطلاعات مربوط به «بابت» و هویت ذینفع جدید چک (انتقال گیرنده)

🔸۵) تایید و ثبت اولیه انتقال چک

🔷یکی دیگر از فرآیندهای مرتبط با چک در سامانه صیاد، استعلام وضعیت اعتباری صادرکننده چک است که امکان استعلام وضعیت اعتباری صادرکننده چک از طریق ورود شناسه ۱۶ رقمی برگ چک در سامانه صیاد وجود دارد. علاوه بر ابزارهای دسترسی به سامانه صیاد، خدمت یادشده از طریق روش‌های سامانه پیامکی ۷۰۱۷۰۱، پورتال بانک مرکزی و بارکد پشت برگ چک نیز قابل دریافت است.

🔹دو مرحله پایانی مرتبط با چک در سامانه صیاد استعلام وضعیت چک (صادرکننده - دارنده چک) و استعلام وضعیت چک (ذینفع) است که صادرکننده چک، می‌تواند با استفاده از شناسه صیادی برگ چک، وضعیت و مندرجات چک ثبت شده در سامانه را پیش از تایید ذینفع مشاهده کند.

🔹همچنین، ذینفع یا دارنده چک می‌تواند با شناسه صیادی و شماره ملی خود وضعیت و مندرجات چک ثبت شده در سامانه صیاد را مشاهده کند.
@lawyer99soheilypoor




#ایفای_ناروا

🔸ایفای ناروا یکی از اصطلاحات علم حقوق و به معنای آن است که شخصی بدون وجود حق و سبب قانونی، مالی به دیگری بپردازد.
درمقابل، ایفا به روا است، که بطور صحیح در جایی معنا پیدا می‌کند که دینی وجود داشته باشد و شخصی به دیگری مدیون باشد و اقدام به پرداخت دینش بنماید

🔸پس از تحقق ایفای ناروا و تسلط شخص بر مالی که استحقاق آن را ندارد، گیرنده‌ مال به‌ موجب ماده‌ ۳۰۱ قانون مدنی؛
(کسی‌ که عمداً یا اشتباهاً چیزی را که مستحق نبوده است دریافت کند ملزم است آن را به مالک تسلیم کند.) ملزم به برگرداندن مال به مالک آن مال است.

@lawyer99soheilypoor


🔴 اصطلاح تغلیظ دیه چیست

🔸 هرگاه قتل عمد یا غیرعمد در ماههای حرام واقع شود موجب تغلیظ دیه خواهد بود، یعنی یک دیه ی کامل به اضافه ی یک سوم دیه ی کامل. در ضمن، در حکم تغلیظ دیه فرقی بین فرد بالغ و نابالغ وجود ندارد؛ سقط جنین پس از پیدایش روح اگر در ماه های حرام اتفاق بیافتد نیز مشمول تغلیظ دیه خواهد بود؛ همچنین است در مواردی که دیه باید از بیت المال پرداخت شود.

🔹 ماه های حرام عبارتند از :

🔸 ماه های حرام:
۱) رجب
۲) ذی القعده
۳) ذی الحجه
۳) محرم

@lawyer99soheilypoor


باسمه تعالی
در آتش سوزی دیشب زندان اوین 4 زندانی بر اثر استنشاق دود درگذشتند
70 زندانی نجات پیدا کردند و 61 نفر مجروح شدند
51 نفر از مجروحین به صورت سرپایی درمان شدند و 10 نفر در بیمارستان بستری هستند

آتش سوزی های شب گذشت در زندان اوین منجر به درگذشت 4 نفر از زندانیان و مجروح شدن 61 نفر شده است
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه در پی درگیری شب گذشته بین برخی از زندانیان بند ویژه سرقت و محکومیت های مالی زندان اوین و آتش سوزی پیش آمده در کارگاه خیاطی این زندان،  که منجر به ورود سریع و به موقع نیروهای انتظامی و امدادی شد تعداد قابل توجهی از زندانیان نجات پیدا کرده و از صحنه آتش سوزی به نقطه امن منتقل گردیدند و متاسفانه 4 زندانی نیز فوت شده و تعدادی مجروح شدند
بر اساس این گزارش طبق آخرین اطلاعات به دست آمده، 4 نفر از زندانیان بر اثر استنشاق دود ناشی از آتش سوزی ها درگذشتند و 61 زندانی نیز مجروح شده اند
هر 4 زندانی فوت شده جزو محکومین ناشی از سرقت بودند که در زندان اوین دوران محکومیت خود را طی می کردند
این گزارش می افزاید اکثر زندانی های مجروح شده به صورت سرپایی مداوا شدند و تنها 10 نفر از آنان در مراکز درمانی بستری هستند که حال 4 نفر وخیم گزارش شده است
در این گزارش تاکید شده پس از ورود به موقع دادستان تهران ، رییس سازمان زندانها در محل زندان اوین با همکاری مسئولین زندان، نیروهای انتظامی، آتش نشانی و اورژانس بیش از 70 زندانی که در معرض خطر آسیب دیدگی بودند نجات پیدا کردند 
گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه خاطرنشان می کند، در جریان درگیری و آتش سوزی شب گذشته زندان اوین تعدادی از زندانیان جرایم خشن و خطرناک، قصد فرار از زندان را داشتند که با توجه به تمهیدات حفاظتی اتخاذ شده موفق به فرار نشدند
در پایان گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه تاکید شده، شرایط زندان اوین از نیمه شب گذشته عادی است و امکان تماس زندانیان با خانواده از همان شب گذشته و ساعتی پس از اطفای حریق فراهم گردیده تا نگرانی های احتمالی رفع شود
هویت زندانیان فوت شده نیز به اطلاع خانواده آن¬ها رسیده و اسامی درگذشتگان متعاقبا و پس از دستور مقام قضائی منتشر خواهد شد

@lawyer99soheilypoor




🌐 نظریه مشورتی جدید اداره حقوقی قوه قضاییه (۵)

شماره نظریه : 7/1401/275
شماره پرونده :
1401-127-275 ح
تاریخ نظریه : 1401/07/02

استعلام
:

در دعاوی مربوط به اجراییه‌های ثبتی، آیا خواسته «ابطال اجراییه یا بطلان عملیات اجرایی» به تنهایی از سوی خواهانی که «دستور اجراء» را مخل حقوق خود می‌داند، صحیح و منطبق با موازین قانونی است؟

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه :

با توجه به رأی وحدت رویه شماره 784 مورخ 26/9/1398 هیأت عمومی دیوان عالی کشور و ماده 169 آیین‌نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم‌الاجرا و طرز رسیدگی به شکایت از عملیات اجرایی مصوب 1387 با اصلاحات و الحاقات بعدی رئیس محترم قوه قضاییه، رسیدگی به هر گونه شکایت از عملیات اجرایی از جمله از سوی معترض ثالث در صلاحیت رئیس اداره ثبت است؛ اما همان‌گونه که در ذیل رأی وحدت رویه یادشده تصریح شده است، در مواردی که ثالث نسبت به مال توقیف‌شده ادعای حق نماید، این امر مانع از مراجعه او به دادگاه صالح و اقامه دعوای مقتضی؛ مانند الزام به تنظیم سند رسمی برای اثبات حقانیت خود نیست؛ اما اگر شکایت به ادعای مخالفت اجراییه ثبتی با مفاد سند یا مخالفت با قانون باشد یا از جهت دیگری از دستور اجرای ثبت شکایت شود، مطابق ماده یک قانون اصلاح بعضی از مواد قانون ثبت و قانون دفاتر اسناد رسمی مصوب 1322، رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه عمومی محل صدور اجراییه ثبتی است؛ بنابراین انتخاب عنوان خواسته «بطلان دستور اجرا» یا «ابطال اجراییه» از سوی شخصی که در اجرای ماده یک قانون یادشده از دستور اجرای سند رسمی شکایت دارد، تفاوتی ندارد.
@lawyer99soheilypoor




🔻#مراحل_طلاق از کجا شروع می شود؟

⚜اگر #طلاق_توافقی_نیست و اگر #وکالت_در_طلاق(حق طلاق) از همسر ندارید ناچارید دادخواست طلاق از طرف زوجه تقدیم دادگاه خانواده کنید. زوجه هم می تواند در دادگاه خانواده شهری که هم اکنون ساکن است دادخواست بدهد و هم در دادگاه خانواده محل اقامت شوهر.

⚜خوب است بدانید که #طلاق_از_طرف_زوجه پرونده ای  است که مراحل طلاق آن ۳ مرحله می باشد

🔹با این توضیح که طرفین (زن و شوهر) می توانند در صورتی که #حکم_دادگاه_اول (بدوی) به ضرر آن ها باشد نسبت به آن در فرجه ۲۰ روزه #تجدید_نظر خواهی کنند.

⚜ پرونده پس از #تبادل_لوایح به دادگاه #تجدید_نظر استان فرستاده می شود و در ادامه پس از صدور رای توسط شعبه دادگاه تجدید نظر –که غالبا بدون حضور زوجین و تشکیل جلسه می باشد- در مهلت ۲۰ روزه هر کدام از طرفین که رای به ضرر او باشد می تواند فرجام خواهی کند. در این صورت پرونده به #دیوان_عالی_کشور ارسال می گردد.

⚜باز هم این همه کار نیست چه بسا که #دیوان از رای دادگاه تجدید نظر نقص بگیرد و یا نقض کند و مجددا پرونده به دادگاه تجدید نظر اعاده شود که در این صورت پس از صدور حکم مجدد از سوی شعبه دادگاه تجدید نظر باز هم امکان فرجام خواهی مجدد مهیا است …

🔻🔻این مطالب از این رو گفته شد که پرونده طلاق در صورت #مقاومت_زوجین_پرونده ای_زمان بر هست و  صبر بسیار می طلبد و اصلا ماهیت آن با عجله سازگار نیست مگر این که طلاق #غیابی باشد و #زوج در دادگاه حضور نیابد و یا اعتراض نکند که زمان کمتری به طول می انجامد.

@lawyer99soheilypoor


‍ ✴ اگر کل مبیع در مقابل کل ثمن قرار گرفته و به ازای هر متر مربع از ملک، قیمت مشخصی تعیین نشده باشد و در واقع بیشتر مکان و موقعیت ملک مد نظر بوده است و نه مساحت آن؛ لذا خریدار حقی بر محاسبه نقیصه و دریافت ما به‌ ازای آن از ثمن پرداختی ندارد؛ مگر این‌ که طرفین به این امر تراضی کنند.

پرونده مورخ1401/03/11


☣ استعلام :

چنانچه فردی ملک فاقد سابقه ثبتی را به فروش برساند؛ اما پس از چند سال خریدار متوجه شود زمین بیست متر کسری مساحت دارد:
1- چنانچه شرط ضمن عقد مبنی بر داشتن متراژ زمین به مساحت فوق درج نشده و کل مبیع در مقابل کل ثمن قرار گرفته باشد بدون درج قیمت هر متر مربع به صورت مجزا، آیا خریدار می‌تواند ثمن مازاد بر مبیع را مطالبه کند یا این‌که به رغم عدم فقدان شرط ضمن عقد، موضوع مشمول مواد ۳۵۵ و ۳۸۵ قانون مدنی می‌شود؟ چنانچه عقیده بر حق مطالبه ثمن اضافه است، قیمت چه زمانی ملاک عمل دادگاه می‌باشد؟
2- چنانچه در فرض فوق قیمت هر متر مربع مشخص شده باشد، آیا تفاوتی در حکم قضیه دارد؟
3- چنانچه ملک فاقد سابقه ثبتی اضافه مساحت داشته باشد، آیا فروشنده می‌تواند نسبت به اضافه مساحت وجه را مطالبه کند؟ در صورت مثبت بودن پاسخ، قیمت چه زمان ملاک است؟ در صورت منفی بودن پاسخ، اعلام فرمایید فروشنده چه حقی دارد؟

⚖نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه

تاریخ نظریه : 1401/03/11
شماره نظریه : 7/1400/1739
شماره پرونده : 1400-76-1739 ح

🔸 پاسخ :

1- اولاً، احراز قصد طرفین با مرجع رسیدگی‌کننده است. ثانیاً، از استعلام صورت‌گرفته چنین مستفاد است که طرفین در حین معامله به مساحت ملک فاقد سابقه ثبتی به عنوان یکی از اوصاف آن توجه داشته‌اند؛ چرا که کل مبیع در مقابل کل ثمن قرار گرفته است و به ازای هر متر مربع از ملک، قیمت مشخصی تعیین نشده است و در واقع بیشتر مکان و موقعیت ملک مد نظر بوده است و نه مساحت آن؛ لذا خریدار حقی بر محاسبه نقیصه و دریافت مابه‌ازای آن از ثمن پرداختی ندارد؛ مگر این‌که طرفین به این امر تراضی کنند؛ همچنین از آن‌جا که شرط داشتن مساحت معین به طور خاص مورد اراده طرفین قرار نگرفته است، مشمول حکم مقرر در مواد 355 و 385 قانون مدنی نیست.

2- در فرض سؤال که به ازای هر متر مربع از ملک، قیمت مشخص شده است، موضوع مشمول حکم مقرر در ماده 384 قانون مدنی است؛ توزیع‌پذیری ثمن نسبت به هر متر مربع از ملک، اقتضای استناد به این ماده و استرداد حصه ای از ثمن به نسبت عرصه موجود را فراهم می‌آورد.

3- با توجه به مراتب فوق، چنانچه به ازای هر متر مربع از ملک قیمت مشخصی تعیین نشده باشد، پاسخ همان است که در بند اولاً فوق آورده شد. فروشنده به ازای اضافه مساحت ملک حقی بر محاسبه زیاده و دریافت ما‌به‌ازای آن ندارد؛ اما اگر به ازای هر متر مربع ملک، قیمت تعیین شده باشد، به سبب تجزیه‌ناپذیری ملک استناد به قسمت اخیر ماده 384 قانون مدنی ممکن نیست؛ اما با استفاده از ملاک ماده 149 اصلاحی قانون ثبت اسناد و املاک مصوب 1310 با اصلاحات و الحاقات بعدی، در فرض سؤال می‌توان ارزش اضافه مساحت را بر اساس ثمن قراردادی مطالبه کرد.


@lawyer99soheilypoor


😳

Показано 20 последних публикаций.

803

подписчиков
Статистика канала