Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram




آپدیت: شروع فعالیت تا مراسم تحلیف دانلد ترامپ به تعویق میفته


از ۲۰۲۵ شروع میکنم




La Melancolie (arr. H. Kraggerud)
Henning #Kraggerud


Air On A G String
Johann Sebastian #Bach, Royal Philharmonic Orchestra, Frank Shipway




Consolations, S. 172: No. 3 Lento placido in D Flat Major (Transcr. Milstein for Violin and Piano)
Franz #Liszt, Bomsori, Rafał Blechacz


Three Postludes (1981/82): Postlude No. 3
Valentin #Silvestrov, Anja Lechner, Silke Avenhaus


String Quartet, Op. 11: II. Adagio
Samuel #Barber, Quatuor Modiglia


Orfeo ed Euridice, Wq. 30 / Act II: Dance of the Blessed Spirits (Arr. by Mathieu Herzog for Cello and Strings)
Christoph Willibald #Gluck, Camille Thomas, Brussels Philharmonic, Mathieu Herzog




"کنسرتو پیانو شماره ۲

زمانی که شوپن از چهارده سالگی شروع به ساختن آثار حرفه‌ای و ماندگار خود کرد صاحب‌نظران و منتقدان با نفوذ دوران، آهنگسازی را که یک اثر بزرگ ارکسترال مثل سمفونی یا کنسرتوها را در کارنامه خود نداشت در رده بزرگان این هنر به شمار نمی‌آوردند.

شوپن که نسبت به این نگاه نظر خوشی نداشت بعدها یک بار درباره دوستش برلیوز که با او کنسرت‌های مشترک هم برگزار می‌کرد، به خاطر استفاده به نظر او بیش از حد برلیوز از سازهای فراوان و بی‌شمار، در مورد او به شوخی گفته بود:” هر کس یکی از ساخته‌های برلیوز را شنیده باشد حق دارد برای تمام عمر با او قطع رابطه کند.”

شوپن با این همه برای نشان دادن توانایی‌های ارکسترال خود و راه یافتن به محافل بزرگان موسیقی اروپا قبل از ترک لهستان در بیست سالگی دو کنسرتو پیانو تصنیف کرد که از جمله بهترین آثار او هستند.

کنسرتو پیانو شماره دو با زیباترین نغمه‌ها در واقع کنسرتو پیانوی اول شوپن بود که پس از تجدید نظر و اصلاحات بعدی به کنسرتو پیانوی شماره دو تبدیل شد.

در این کنسرتو و همین طور در کنسرتو شماره یک شوپن، ارکستر از آن نقش بزرگ تاریخی و پر عظمتی که در آثار بتهوون، برامس و برلیوز بازی می‌کند، تا حدودی و البته آگاهانه طفره می‌رود.

با این همه کنسرتوهای شوپن آکنده از عمق احساسات هنرمند بزرگی متعلق به یک کشور کوچک است و نقش ارکستر در کنسرتوهای او بیشتر شبیه به زمینه مخمل نرم و سیاهی است که نغمه‌های دلپذیر پیانو همچون دانه‌های سفید مروارید بر روی آن می‌غلتند."




"شوپن اصولاً خود را مرد سالن‌های بزرگ نمی‌دانست، جایی که فرانتس لیست با اجرای پولونزهای پر قدرت او غوغا به پا می‌کرد. شوپن، فرانتس لیست را سخت می‌ستود و نخستین مجموعه اتودهای خود را به او تقدیم کرد.

با این حال به توانایی او در اجرای حماسی و قهرمانی آثاری که خودش تصنیف کرده و نمی‌توانست مثل لیست صدای آن‌ها را در سالن‌های بزرگ آن زمان به گوش همه برساند رشک می‌برد.

مسلماً هیچ کس همچون خود شوپن نمی‌توانست همه ظرافت آثار لطیف او را با پیانو اجرا کند، اما لیست قادر بود پولونزهای پر قدرت شوپن را که اصولاً ساختنشان به دست هنرمندی با آن بنیه ضعیف عجیب به نظر می‌رسید، با احساس کم‌تر ولی کوبنده‌تر بنوازد.

شوپن به این حقیقت زمانی پی برد که در بیست و پنج سالگی کنسرت مشترکی از آثار خود به اتفاق لیست در سالنی بزرگ داد. در پایان حاضران در سالن بسیار بیش از شوپن آهنگساز، لیست نوازنده را تشویق کردند. شوپن در تمام عمرش بیش از سی کنسرت آن هم اغلب در محافل خصوصی برگزار نکرد."

*تصویر راست: لیست
چپ: شوپن


Franz #Liszt: Années de pèlerinage I, S. 160: VIII. Le mal du pays


Репост из: [SRM]
«لو مَل دو پِی. به زبان فرانسه است. معمولا ترجمه می‌شود "غم غربت"، ترجمه دقیق‌ترش این است: "غمی بی‌جهت که با تماشای دشت به دل می‌افتد." ترجمه دقیق کار سختی است.»

سوکورو تازاکی بی‌رنگ و سال‌های زیارتش | هاروکی موراکامی | امیرمهدی حقیقت


سلام رابرت هستم. خواستم بگم دووم بیارید بُزیا. دل قوی دارید. درست میشه ایشالا


#Schumann: Scenes from Childhood, Op. 15: 13. The Poet Speaks

Показано 20 последних публикаций.