برای ایران


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


صفحه‌ای برای رصد عملکرد اصلاح‌طلبان و نمایندگان مردم در دولت، شوراها و مجلس

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: محمدرضا جلائی‌پور🍀Jalaeipour
⭕️ طرح یک‌فوریتی «شفافیت آرای نمایندگان» که تحویل هیئت رئیسه مجلس شد می‌تواند مهم‌ترین گام تاریخ مجالس ایران به سمت شفافیت باشد. به امید تصویب این لازمه‌ی نظارتِ عمومی بر عملکرد نمایندگان.
@jalaeipour


Репост из: کاریز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
‏الان سال‌های ساله که روز معلم که می‌شه این خسرو یه تلفن می‌کنه به من تبریک می‌گه...
‏⁧ #عزت_الله_انتظامي ⁩ ⁧ #خسرو_شکیبایی ⁩


Репост из: کاریز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
سکانسی از فیلم «روز فرشته» ساخته بهروز افخمی(۱۳۷۲)، با بازی درخشان عزت‌الله انتظامی


Репост из: کاریز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
سکانسی از فیلم اجاره‌نشین‌ها؛ ساخته داریوش مهرجویی؛ با بازی خیره‌کننده عزت‌الله انتظامی


«ایلهان عمر» (مهاجری از سومالی) با پیروزی در انتخابات مقدماتی ایالت مینه‌سوتا، عملاً به کنگره‌ی آمریکا راه یافت تا به همراه رشیده طلیب اولین زنان مسلمان و نیز اولین زن محجبه‌ی تاریخ کنگره باشد.


وقتی #شفافیت در اعلام لیست طرح ترافیک خبرنگاری، همه را ناچار به پاسخگویی علنی و پیروی از قانون می‌کند؛ حتی روزنامه‌نگارانی که نماینده مجلس شده‌اند.
#شهرداری_تمام_شیشه_ای

@ivoteforiran


🔸صدای نو | ۲۳ مرداد ۹۷

صدای نو، کار گروهی از روزنامه‌نگاران مستقل ایران است که هر شب ساعت ۱۱ در کانال جامعه نو و در حساب صدای نو در ساندکلاود منتشر می‌شود.

⁣🆔 @jameeno


نظر رهبری درباره پیشنهادات ۳۸ اقتصاددان (شامل مشاوران میرحسین موسوی): اکثراً صحیح بودند

آیا آیت‌الله خامنه‌ای با پایان فعالیت اقتصادی نهادهای نظامی و سکوت مقامات غیرمسئول در سیاست‌خارجی هم موافق است؟


ناگفته‌هایی از ماجرای تقسیم دریای محصور بین ایران و روسیه

📝 سید سجاد طباطبایی (پژوهشگر روابط بین‌الملل)

🔹برخی مدعی شدند که هدف از سفر روحانی در اجلاس سران کشورهای حاشیه دریای خزر، امضای رژیمی حقوقی است که بدتر از ترکمانچای است و قرار است با این امضا، ایران سهم ۵۰ درصدی خود از دریای خزر را نادیده بگیرند و به روسیه و دیگر کشورها بفروشند! فارغ از اشتباه بودن این ادعا، نگاهی کرده‌ایم به توافق‌هایی که پیش از این بین همسایگان دریای خزر وجود داشته است.

🔹عده‌ای مدعی‌اند از آنجاییکه روزگاری دریای خزر محصور بین ایران و شوروی بوده است، در نتیجه فارغ از اینکه بعدا شوروی تجزیه شده و عدد کشورهای ساحلی به ۵ رسیده است، سهم کشور ما از منابع دریای خزر باید همان ۵۰ درصد و مابقی بین ۴ کشور روسیه، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان تقسیم می‌شود!

🔹 البته چنین چیزی نه مبنای حقوق بین‌الملل دارد و نه مبنای منطقی؛ که اگر داشت و می‌شد که یک کشور به اسناد مرزها ۵۰۰سال پیش خود استناد کند، می‌توانست مدعی منافع جغرافیایی زیادی باشد، مثلا خود ما می‌توانستیم به اسناد پادشاهی‌های قدیم همچون افشاریان استناد کنیم و نیمی از غرب اسیا را از آن خودمان بدانیم. یک استثنا وجود دارد و آن هم اینکه وضعیت بهره برداری از منابع بحر محصور قبل از فروپاشی یا تجزیه مشخص شده باشد.

🔹به تاریخ که رجوع کنیم سه پیمان حقوقی اصلی بین ایران و شوروی وجود دارد که اگر در آن ها اشاره‌ای به سهم مساوی از منابع یا چنین چیزی وجود داشته باشد، ایران می‌تواند به استناد آن مدعی سهم ۵۰درصدی از منابع خزر شود.

1⃣ پیمان حقوقی اول عهدنامه ترکمنچای است که به موجب آن کشور ایران حتی حق کشتیرانی آزاد با پرچم ایران در دریای خزر را هم از دست داده بود؛ چه برسد به تثبیت حق استفاده از منابع بالسویه!

2⃣ پیمان حقوقی دوم "عهدنامه منعقده دوستی بین دولتین ایران و شوروی"در سال ۱۹۲۱ هست که در آن صرفا حق کشتیرانی بالسویه در دریای خزر که به موجب ترکمنچای از ما سلب شده بود مجددا بازگردانده می‌شود اما اشاره‌ای به حق انتفاع از منابع نشده و حتی خزر "آب آزاد" محسوب شده که عملا به ضرر ماست.

3⃣ متن حقوقی سوم "قرارداد بازرگانی و بحرپیمایی بین ایران و شوروی" در سال ۱۹۴۰ است که در آن هم هیچ اشاره‌ای به سهم طرفین از منابع خزر نشده و تنها نکته مثبت آن استفاده از عنوان "دریای ایران-شوروی" در متن قرارداد است که آن هم از نظر حقوقی چیزی را به نفع ما تغییر نمی‌دهد!

🔹در حالت عادی بر اساس حقوق بین‌الملل دریاها سهم هر کشور از منابع دریا چیزی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰مایل دریایی است که تقریبا می‌توان گفت که به نفع ایران و روسیه تمام می‌شود. اما در صورت بروز مناقشه سه فرمول برای تقسیم بندی دریا وجود دارد که از این قرار است:

1⃣ فرمول تقسیم دریا بر مبنای طول خط ساحلی، به نفع قزاقستان با بیشترین طول و به ضرر ایران با کمترین طول ساحل است.

2⃣ فرمول تقسیم بر اساس مساحت کف دریا که به نفع روسیه با بیشترین مساحت محصور است.

3⃣ فرمول تقسیم به مساوات که بهترین حالت برای ایران با سهم ۲۰درصدی خواهد بود اما بعید است به علت آنکه خط ساحلی ایران در بین ۵ کشور کمترین است، محقق شود.

🔹تمام بحث‌ها بر سر رژیم حقوقی دریای خزر بر سر پذیرش یکی از سه فرمول بالا در جریان است که البته ایران با وجود اینکه طبق دو فرمول اول حدود ۸ تا ۱۳ درصد سهم خواهد داشت و به‌رغم مقاومت شدید کشورهای همسایه (به‌ویژه آذربایجان) تاکنون موفق شده تا در محدوده‌ای حوالی ۱۸درصد با استقرار دکل‌های حفاری و اکتشاف نفت اعمال حاکمیت کند. (مثال: کشف نفت توسط ایران در ۲۵۰ کیلومتری ساحل)

🔹حالا باید منتظر ماند و دید، آن تصمیمی تاریخی که نظربایف رئیس‌جمهور قزاقستان چند روز پیش از آن سخن گفته، دقیقا چه چیزی است. آیا منافع ایران روی همان ۱۸ درصد باقی مانده یا بر اساس قواعد حقوق‌بین‌الملل تغییر کرده است؟

-- خبرگزاری مهر
@ivoteforiran

https://media.mehrnews.com/d/2018/08/06/2/2854549.jpg?ts=1533555489842


Репост из: ماقال منقول
مذاکره با شیطان

چهار دهه است که آمریکا در ادبیات رسمی جمهوری اسلامی ایران «شیطان بزرگ» خطاب می‌شود. اما، در زمانه‌ی ریاست‌جمهوری ترامپ، این لفظ با معنایش تناسب تازه‌ای پیدا کرده است. حالا بسیاری از مردم در آمریکا و سراسر جهان او را تجسم شیطان می‌دانند. آیا می‌شود، پناه بر خدا، با شیطان مذاکره کرد؟

این پرسشی است که رابرت منوکین، استاد برجسته‌ی حقوق و رییس برنامه‌ی مذاکره در دانشگاه هاروارد در کتابش با عنوان چانه‌زنی با شیطان، کی مذاکره کنیم و کی بجنگیم؟ مطرح می‌کند. جواب سرراستی وجود ندارد اما خلاصه‌ی حرف منوکین این است: «لزوماً همیشه نباید با شیطان چک و چانه زد اما اغلب بیش‌تر از آنچه فکر می‌کنیم و دوست داریم خوب است که با شیطان مذاکره کنیم.»

حالا از نظر منوکین شیطان به چه کسی اطلاق می‌شود؟ کسی که بدخواه ماست، به ما آسیب جدی رسانده و می‌خواهد تیشه به ریشه‌مان بزند، کسی که رفتارش پلید است، هیچ اعتمادی به او نیست و می‌دانیم راحت زیر قولش می‌زند. با چنین موجودی وارد گفت‌وگو شدن سخت است و هر کسی را دچار جدال عقل و احساس می‌کند. تصمیم به مذاکره به طور ضمنی به معنای به رسمیت شناختن وجود و موضع طرف مقابل است. در مقابلِ شریر چه باید کرد؟ آیا باید روی اصول و مرام پافشاری کرد و جنگید، یا برعکس عملگرا بود و مذاکره کرد، با فرض این که سرانجام باید سر چیزی کوتاه آمد و امتیازی به ناحق به شیطان داد. آیا باید به یاد گذشته و ستم‌هایی که بر ما روا شده از مذاکره اجتناب کنیم و یا به خاطر آینده و به امید گشایش و بهبود وضع چانه بزنیم؟ ادامه مطلب https://bit.ly/2MerNhh
@Eshraghi_Alireza


Репост из: شهروند خاورميانه ( فرهمند عليپور)
قطر، تركيه و ايران هر سه امروزه در محاصره و فشارهاى اقتصادى هستند. هر سه كشور در فشار هستند تا دست از حق حاكميت و استقلال خود بردارند.
برخلاف تركيه و ايران، قطر اما تنها يك راه تنفس دارد آنهم مرزهاى هوايى و دريايى ايران است. زيرا كه قطر از زمين، هوا و دريا توسط همسايگان عرب خود به رهبرى عربستان در محاصره افتاده است.
جالب اينكه از خواست هاى عربستان قطع روابط قطر با ايران و بستن پايگاه نظامى تركيه در خاك قطر است.
قطر بيش از ٣٥٠ ميليارد دلار ذخاير ارزى دارد. اين كشور مى تواند با سرمايه گذارى در صنايع و بخش هاى بزرگ ايران و تركيه، هم به اين دو كشور همسايه كمك كند و هم مستقيما امنيت خود را نيز ارتقا دهد.

شكست ايران و تركيه در اين جنگ اقتصادى، به سود مستقيم عربستان و شكستى مستقيم براى امنيت قطر نيز خواهد بود.
اساسا اگر كشورهاى منطقه مثل ايران، پاكستان، تركيه، قطر، عراق و.. با يكديگر همكارى هاى اقتصادى داشتند، اقتصادهايشان قوى تر و مردمانشان در رفاه بيشتر و استقلال سياسى بيشترى داشتند.
در تفرقه و دشمنى و فاصله كشورهاى منطقه، كشورهاى فرا منطقه اى با ما هر برخوردى كه بخواهند انجام مى دهند.


وقتی یک زن با اصالت فلسطینی می‌تواند در آمریکا تاریخ‌‌ساز شود و تبدیل به اولین زن مسلمان تاریخ کنگره شود.
«رشیده طلیب» با پیروزی در انتخابات مقدماتی در ایالت میشیگان به مجلس آمریکا راه یافت.


بیانیه‌ی امروز اتحادیه اروپا که روحانی در مصاحبه‌ی زنده‌ تلویزیونی به آن اشاره کرد، کدام بیانیه است؟ 👇

بیانیه‌ی مشترک فدریکا موگرینی و وزرای خارجه سه کشور فرانسه، آلمان و بریتانیا:

🔹ما از اعمال مجدد تحریم‌ها از سوی ایالات متحده که متعاقب خروج آمریکا از برجام است، عمیقاً متأسفیم.

🔹 برجام کار می‌کند و در حال تحقق هدفش که همانا اطمینان از منحصراً صلح‌آمیزماندن برنامه هسته‌ای ایران است، می‌باشد؛ همان‌گونه که آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز در یازده گزارش متوالی خود آن را تایید کرد. برجام یک عنصر کلیدی در معماری جهانی منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای به شمار می‌آید و برای امنیت اروپا، منطقه و کل جهان حیاتی است. ما انتظار داریم که ایران به اجرای کامل تعهدات هسته‌ای خود ادامه دهد.

🔹 برداشتن تحریم‌های هسته‌ای یک بخش اساسی از این توافق است – بخشی که به هدف ایجاد تاثیر مثبت نه فقط در روابط تجاری و اقتصادی با ایران، بلکه مهمتر از آن بر زندگی مردم ایران است. ما مصمم به حمایت از فعالان اقتصادی اروپا در تجارت قانونی با ایران، مطابق با قوانین اتحادیه اروپا و قطع‌نامه‌ی ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، هستیم. از همین رو اتحادیه اروپا از تاریخ ۷ اوت [۱۶ مرداد]، قانون به روز‌شده‌ی انسدادی اتحادیه اروپا را به اجرا درمی‌آورد تا از شرکت‌های اروپایی که در حال انجام کسب و کار مشروع با ایران هستند، در برابر تبعات تحریم‌های فرامرزی ایالات متحده حفاظت نماید.

🔹 طرف‌های باقی‌مانده در برجام به اجرای آن، از جمله در حفظ و نگهداری مسیرهای مالی موثر با ایران و ادامه صادرات نفت و گاز ایران، متعهد شده‌اند. کار ما در این حوزه و البته پیرامون موضوعات دیگر، همراه با کشورهای ثالثی که از برجام و حفظ روابط اقتصادی با ایران حمایت می‌کنند، ادامه خواهد یافت. این تلاش‌ها در هفته‌های آینده تشدید خواهد شد و در سطح وزرا مورد بازبینی قرار خواهند گرفت.

🔹 موضوع حفظ توافق هسته ای با ایران موضوع احترام گذاشتن به توافق‌نامه‌های بین المللی و نیز امنیت بین‌الملل است.

@ivoteforiran

لینک به وبسایت اتحادیه اروپا:

https://eeas.europa.eu/headquarters/headquarters-homepage/49141/joint-statement-re-imposition-us-sanctions-due-its-withdrawal-joint-comprehensive-plan-action_en


Репост из: انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم‌پزشکی تهران
◾️اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در دیدار با سید محمد خاتمی چه نکات و انتقاداتی را مطرح کردند؟

🔸 انتقاد از پرونده سازی برای دانشجویان توسط وزارت اطلاعات و صدور احکام سنگین قضایی برای تعدادی از دانشجویان

🔸 انتقاد از کم‌کاری گفتمانی و نهایی اصلاح طلبان در حوزه عدالت جنیستی و حقوق زنان

🔸 انتقاد از عدم کار مؤثر و اندیشه‌ورزی دینی مطابق با شرایط زمان

🔸 انتقاد از بروکراتیزه شدن جریان اصلاحات

🔸 انتقاد از بی توجهی برخی از اصلاح طلبان به عدالت اجتماعی و ضرورت ایستادگی در برابر فساد ساختاری

🔸 انتقاد از انزوای خودساخته سید محمد خاتمی

🔸 ناتوانی نیروهای اصلاح طلب در پاسخگویی مناسب به شایعات دروغی که بر علیه آن‌ها منتشر می‌شود

🔸 انتقاد از روی‌کردهای رسانه ای دفتر سید محمد خاتمی

🔸 طرح مشکلات اقلیت‌های دینی از جمله اهل سنت

🔸 مطالبه شفافیت و دموکراتیک شدن شورای عالی اصلاح طلبان

➖➖➖➖
@anjomaneslami_org
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران


Репост из: KhatamiMedia
🎙 خاتمی‌مدیا: سیدمحمد خاتمی در دیدار با جمعی از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی: تا زمانی‌که اندک امیدی به اصلاحات باشد، جایی برای براندازان وجود نخواهد داشت

🔘 دور شدن من از مهندس موسوی دروغ باورنکردنی است.

🔘 به دلیل ضعف عملکردها و مشکلات اقتصادی، ضعف دولت و اصلاح طلبان، نارضایتی در بین مردم افزایش یافته و این یک واقعیت است

🔘 ضعف‌های اصلاح‌طلبان در جای خود وجود دارد، اما اصلاحات راهیست که ایران را به دموکراسی، پیشرفت و استقلال و عدالت می‌رساند.

🔘 حاصل آسیب دیدن جمهوری اسلامی در این شرایط هرج و مرج و ویرانی و از میان رفتن همه سرمایه‌های معنوی تاریخی و اجتماعی ایران بزرگ است و چنین مباد.

🔘 دفاع ما از جمهوری اسلامی به این معنی نیست که آنچه در این نظام و کشور می‌گذرد درست است

🔘 جمهوری اسلامی نیاز به اصلاح دارد

🔘 یکی از ضعف‌های اصلاح طلبان عدم توانایی در نهادینه کردن جایگاه و کارکرد حزب در جامعه است

🔘 من نمی‌توانم به تک تک دروغ‌هایی که به من نسبت داده می‌شود، پاسخ دهم

🔘 حرف‌هایی که درخصوص تغییرات در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان و جوانگرایی در این شورا -که معتقدم ضروری است- به من نسبت داده شد درست نیست.

متن کامل این خبر را در وب‌سایت سیدمحمدخاتمی بخوانید:‌
http://www.khatami.ir/fa/news/1427.html‌

🇮🇷 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

@khatamimedia


همزمان با اجرایی شدن تحریم‌های جدید آمریکا و آغاز اجرای بسته‌ی جدید ارزی:
📺 گفتگوی زنده‌ی حسن روحانی رئیس‌جمهور با مردم

- امشب ساعت ۹:۳۵، از شبکه یک، شبکه خبر و رادیو سراسری

@ivoteforiran


Репост из: کانال اختصاصی رضا نصری
آیا شکایت به دیوان دادگستری بین‌المللی به کار ایران می‌آید؟
رضا نصری در گفت‌وگو با اعتماد:

🔸اصولا لازم نیست ایران چند سال منتظر نتیجه شکایت در دیوان دادگستری بین المللی بماند، بلکه دستور موقت دیوان در مورد این پرونده می‌تواند یک اهرم اخلاقی و حقوقی به ایران در برابر امریکا بدهد که در روابط بین‌المللی جایگاه استدلال ایران را تقویت می‌کند.

🔸فعلا طرح بحث مجازات و جریمه و خسارت زودهنگام است. در مرحله فعلی آنچه اهمیت دارد اخذ یک «حکم موقت» است که مطابق آن دادگاه به امریکا دستور دهد تحریم‌هایی را که از تاریخ ۸ ماه‌ مه ‌۲۰۱۸ علیه ایران آغاز کرده متوقف کند.

🔸فرصت‌های بهره‌برداری از این حکم موقت نیز فراوان است. به عنوان مثال، این حکم می‌تواند در مذاکرات ایران و اروپا تاثیرگذار باشد و هزینه سیاسی همراهی با ایران را برای دولت‌های اروپایی و سایر دولت‌ها - که اخیرا توسط برخی سناتورهای امریکا طی نامه‌ای تهدید شده‌اند - بسیار کمتر کند.

🔸 شاید حتی صدور این حکم موقت فضایی ایجاد کند تا دولت ترامپ بهانه‌ای برای عقب‌نشینی پیدا کند و مجددا تقاضای مذاکره بی‌قید و شرط به ایران بدهد و ایران نیز با محوریت همین حکم پیشنهاد مذاکره را قبول کند!

🔸باید بر این نکته مجددا تاکید داشت که مراجعه ایران به دادگاه لاهه ارتباطی به برجام ندارد. موضوع مراجعه تحریم‌های امریکاست که از دید ایران ناقض پیمان مودت ۱۹۵۵ است.

🔸امریکا به احتمال زیاد در وهله‌ اول صلاحیت دادگاه برای رسیدگی به شکایت ایران را زیر سوال خواهد برد، با این هدف که از صدور «حکم موقت» جلوگیری کند. به احتمال قوی امریکا یکی از استدلال‌های اصلی امریکا این خواهد بود که «پیمان مودت ۱۹۵۵» تنها یک پوشش برای ایران است تا در عمل موضوع «برجام» را به بررسی دادگاه بگذارد و استدلال خواهد کرد موضوع «برجام» در حوزه صلاحیت بررسی دادگاه قرار ندارد.

🔸به نظرم امریکا سعی خواهد کرد موضوع برجام را به موضوع پیمان مودت ۱۹۵۵ گره بزند و به همین خاطر شاید لازم باشد مقامات کشور از هم‌اکنون در اظهارات و موضع‌گیری‌های رسمی و عمومی خود بر تفکیک این دو موضوع اصرار کنند.

🔸پیمان مودت ۱۹۵۵ یک پیمان مسکوت بوده که دولت ایران فعلا تلاش می‌کند آن را احیا کند تا از ظرفیت‌هایش برای پیشبرد اهداف سیاسی و حقوقی خود استفاده کند. در کنار این پیمان، قرارداد الجزایر ۱۹۸۱ نیز وجود دارد که در آن دولت امریکا به «عدم مداخله در امور داخلی ایران» متعهد شده و مدتی است دولت ایران به آن بیش از گذشته استناد می‌کند.

🔸 یکی از استراتژی‌های قابل تقدیر دولت روحانی و دکتر ظریف تبدیل کردن جدال‌های سیاسی ایران به جدال‌های حقوقی است. ایران در صحنه سیاسی گرفتار جنگ روانی، فضاسازی‌‌، تقلب‌ و اهرم‌های نامتعارف رقیب است. اما در صحنه حقوقی‌ - که صحنه منطق و استدلال است - موقعیت قوی‌تری دارد.



http://www.etemaad.ir/Default.aspx?NPN_Id=1057&PageNO=6


Репост из: اصلاحات نیوز
📢 طرح خروج بانوان نخبه بدون اذن شوهر در کمیسیون امنیت ملی تصویب شد

🗣 طیبیه سیاوشی نماینده تهران:

◀️ در صورت تصویب نهایی بانوان نخبه علمی، فرهنگی، و ورزشی بدون اذن همسر و تنها با اذن دادستان یا دادگاه صالحه یا سازمان مورد فعالیت شان می تواند از کشور خارج شوند/ ایرنا

✅ اصلاحات نیوز | اخبار مهم و موثق
@Eslahatnews


Репост из: KhatamiMedia
🎙خاتمی‌مدیا: |بخش دوم و پایانی| سیدمحمد خاتمی برای برون رفت از مشکلات کنونی پانزده راهکار پیشنهادی خود را مطرح کرد

▪️ ایجاد و تقویت فضای همبستگی ملی
ایجاد فضای همبستگی و نزدیکی تمام جریان‌ها به هم ایجاد/ تغییر فضای حذف و نفی و دفع یکدیگر با بدبینی و تنگ‌نظری

▪️ وحدت ملی
وحدت همه نیروهای متخصص و متعهد که هدفشان سربلندی و پیشرفت ایران و آرامش و امنیت و برخورداری مردم است/ باز شدن راه گفت‌و‌گو

▪️ تغییر نگاه رسانه‌های ملی
رسانه‌های ملی ما نباید تنها نماینده و بیانگر یک سلیقه و جهت در جامعه باشند

▪️ ایجاد فضای باز، امن و آزاد سیاسی
فضای امنیتی حاکم بر جامعه خود عامل مهم ضدامنیت است

▪️ محدود کردن دایره غیرخودی
نیروها و متخصصان و دانشمندان و سیاستمداران را نمی‌شود با برچسب غیرخودی دور کرد

▪️ برداشتن حصر
حصر استخوانی لای زخم است و باید به سرعت این معضل حل شده، حصر شکسته و محدودیت‌ها برداشته شود

▪️ آزادی تمام زندانیان سیاسی و عقیدتی
باید همه زندانیان سیاسی و عقیدتی که دستشان به خون آلوده نیست، و همدست عملی براندازان نیستند آزاد شوند

▪️ اعلام عفو عمومی
باید اطمینان داد که انبوه متخصصان ایرانی داخل و خارج از کشور در فضای بهتر می توانند بی هیچ نگرانی برای سربلندی و پیشرفت ایران تلاش کنند

▪️ رفع محدودیت‌های بی‌جا
باید زمینه برگزاری انتخابات باز و آزاد با محوریت مردم که تقویت کننده امید در جامعه است فراهم گردد

▪️ پایان دادن افراط و تندروی
حاکمیت باید در این مهم پیشتاز باشد و همه جناح‌ها و گروه‌ها باید در این مسیر گام بردارند

▪️ کارآمدی بیشتر قوای سه گانه و نهادهای حاکمیتی
ناهماهنگی میان قوای سه‌گانه و حضور نهادهای موازی از مشکلات ساختاری است که سبب گسست در جامعه شده است

▪️ شنیدن اعتراض مردم
همه باید این اعتراض را بشنویم و به جای جلوگیری از اعتراضات به حق، باید همه ارکان حاکمیت درصدد رفع مشکلات منجر به این اعتراضات برآیند/ بی‌شک معترضان دلسوز ایران نیز متوجه فضای پیچیده امروز هستند و اجازه سوءاستفاده از این اعتراضات که بهانه به دست تندروان داخلی و خارجی می دهد را نخواهند داد

▪️ پاسخگویی دولت
ما از انتخاب خود پشیمان نیستیم، اما دولت هم باید کارآمدی خود را در اولویت قرار داده و به مردم ثابت کند/ ضعف‌ها و بی‌برنامگی‌ها و حتی عدم اجرای برنامه‌های مصوب را نمی‌توان به گردن رقبا انداخت/ کنترل سریع نوسانات ارزی، کارآفرینی، بازگرداندن امنیت و سودآوری تولید، مبارزه با رکود و رسیدگی جدی به وضعیت معیشت طبقات محروم باید اولویت دولت باشد/ چه کسی یا چه‌چیزی مانع ترمیم کابینه و روی کارآمدن یک کابینه کارآمد قوی، توانمند، متخصص و دلسوز است؟/ وعده‌هایی داده شده، اما عملی نشده که یا در نتیجه عدم اهتمام به آن بوده که مسؤولان موظف‌اند به مردم بگویند، یا بخشی از آن با موانع بیرونی مواجه بوده که مردم حق دارند این را هم به شکل شفاف بشنوند

▪️ زنده نگه‌داشتن اعتماد مردم به مجلس
مطالبه جدی مردم امروز این است که مجلس چقدر برای مبارزه با فساد و بهبود وضعیت معیشت مردم تلاش کرده/ امروز که فساد گسترده باعث حیرت و آزار مردم شده، مجلس چقدر با نظارت و تحقیق و تفحص توانسته است مانع فساد شود/ انتظار مردم از مجلس بیش از این است؛ بخصوص از نمایندگانی که مردم با اعتماد به اصلاح‌طلبان به آنها رأی داده‌اند. امروز وقت پاسخگویی و عمل است

▪️ تشکیل دادگاه ها با هیأت منصفه مردمی،
مایه شرم و تأسف است که بعد از چهل سال هنوز دستگاه قضایی نتوانسته دادگاه‌هایی با حضور هیأت منصفه -که نماینده مردم باشند نه منصوب این و آن- تشکیل داده و به اتهامات سیاسی و مطبوعاتی رسیدگی کند!/ امنیت در فضای مطبوعات و داشتن مطبوعات آزاد یکی از عوامل بسیار مؤثر بازگشت سلامت به جامعه است

متن کامل این خبر را در وب‌سایت سیدمحمدخاتمی بخوانید:‌
http://www.khatami.ir/fa/news/1426.html‌

🇮🇷 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

@khatamimedia


Репост из: KhatamiMedia
🎙 خاتمی‌مدیا: |بخش نخست| سیدمحمد خاتمی در دیدار با نمایندگان ادوار مجلس: ‌با همه وجود از مردم عذرخواهی می‌کنم؛ بهتر از این می‌توانستیم به شما خدمت کنیم

🔘 در حال حاضر همه به نحوی ناراضی هستیم و اعتراض داریم

🔘 براندازان می دانند تا اصلاحات زنده است جایی برای براندازی نیست

🔘 در داخل هم افراد و جریاناتی که مترصد گرفتن انتقام و حذف اصلاح طلبان هستند لبه دیگر قیچی حذف را بر روی جریان اصلاحات قرار داده‌اند

🔘 انفعال در دولت و حیرانی اصلاح طلبان در برابر این موج تبلیغات مایه تعجب است

🔘 مشکلات اقتصادی کشور ریشه‌های تاریخی دارد ولی اشکالات ساختاری و عملکردی هم به آن افزوده است

🔘 مشکلات اقتصادی امنیت و آرامش زندگی مردم را از میان برده است و بخش‌های بسیار گسترده‌ای از مردم امروز از مشکلات نفس‌گیر اقتصادی به‌تنگ آمده‌اند

🔘 تداوم بی‌اعتمادی میان حکومت و مردم امید را از میان خواهد برد

🔘 مطالبه بخش‌های بسیار بزرگی از جامعه انقلاب، شورش و فروپاشی نیست، بلکه زندگی امن و برخوردار و آرام است و اگرچه ممکن است اعتقادی به جمهوری اسلامی هم نداشته باشند، اما خواهان آرامش و امنیت و برخورداری هستند

🔘 اصلاح طلبان خواستار سربلندی ایران و ایرانی هستند

🔘 با ایجاد هرج و مرج به امید رفتن جمهوری اسلامی همه مشکلات حل نخواهد شد، اقدامات بیرونی، زنگ خطر تجزیه ایران و از میان رفتن عظمت ایرانی را به صدا درآورده است.

🔘 نظام باید اصلاح‌پذیر باشد. ناامیدی از اصلاح پذیری نظام سبب مشکلات جدی و جبران ناپذیری خواهد شد.

🔘 اصلاحات هم باید اصلاح‌پذیر باشد

🔘 بی اعتمادی، گسست اجتماعی و کاهش امید به آینده مهم ترین خطر برای جامعه است

🔘 به عنوان یک شهروند دوستدار ایران و اسلام، به خاطر نقص‌ها و کمبودهای موجود، با همه وجود از مردم عذرخواهی می‌کنم.

🔘 ما می‌توانستیم بهتر از این به ایران و ایرانی خدمت کنیم، و امیدوارم شاهد از بین رفتن کاستی‌ها باشیم

🔘 با همه وجود از رهبری درخواست می‌کنم که با فرمان و دستورات خود مسائل و مشکلاتی که امروز کشور را دچار چالش کرده حل کنند و معتقدم با وجود همه تحریم‌ها و مشکلات موجود این کشور می تواند به مراتب بهتر از این اداره شود

متن کامل این خبر را در وب‌سایت سیدمحمدخاتمی بخوانید:‌
http://www.khatami.ir/fa/news/1426.html‌

🇮🇷 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

@khatamimedia

Показано 20 последних публикаций.

1 424

подписчиков
Статистика канала