Ingmar Bergman


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


فیلمهای هنری همراه با تحلیل

@Hichism0 برای تبلیغ به این آیدی پیام دهید
کانال های پیشنهادی
@Philosophy3 فلسفه
@bookcity5 شهر کتاب
@Philosophers2 ادبیات و فلسفه
@audio_books4 کتاب صوتی
@Philosophicalthinking فلسفه خوانی
@TvOnline7 فیلم و سریال

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


مترجمان قهرمانان پشت پرده‌یِ ادبیات هستند. افرادی که غالباً فراموش می‌شوند اما امکان گفت‌وگویِ میان فرهنگ‌های مختلف را فراهم می‌کنند و ما را قادر می‌سازند بفهمیم همه‌یِ ما، اهلِ هرکجای این دنیا که باشیم، در دنیایی واحد زندگی می‌کنیم.

✅برخی از کتاب‌های ترجمه‌شده در دوره ما را در
اینجا، اینجا، اینجا، اینجا، اینجا، اینجا، اینجا، اینجا، اینجا و اینجا ببینید.

🤏 6 ترجمه جالبِ enough
🤏 نقد ترجمه عادل فردوسی‌پور
🤏5 معنای مهم Tend to

همسفر ما باش در دنیای ترجمه‌ها:👇👇👇
(شروع ترجمه کتاب از ترم دوم)
🆔 @motarjem_sho1
🆔 @motarjem_
sho1
🆔 @motarjem_sho1


🎬 نگاهی به فیلم همه‌چیز درباره‌ی مادرم 1999 اثر #پدرو_آلمودُوار

■ همه‌چیز درباره‌ی مادرم (All About My Mother) فیلمی به نویسندگی و کارگردانی پدرو آلمودوار و محصول 1999 اسپانیاست. «استبان (با بازی الوی آزورین)، پسر جوانی است که رؤیای نویسنده شدن در سر دارد. استبان در شب هفدهمین سالگرد تولد خود از مادرش، مانوئلا (با بازی سیسیلیا روث) قول می‌گیرد تا هرچه درمورد پدر نادیده‌اش می‌داند به او بگوید؛ ولی درست در همان شب، برای او حادثه‌ی ناگواری رخ می‌دهد…»

همه‌چیز درباره‌ی مادرم سرآغازی غافل‌گیرکننده دارد. درحالی‌که – به‌واسطه‌ی عنوان فیلم – بدیهی است تصور کنیم راوی داستان، استبان خواهد بود؛ اما در حدود ۱۰ دقیقه‌ی ابتدایی فیلم، به‌طور غیرمنتظره‌ای تمامی معادلات به‌هم می‌ریزد. همه‌چیز درباره‌ی مادرم به‌جز این مقدمه‌ی دور از انتظار، در معرفی کاراکترهایش هم عملکردی موفقیت‌آمیز دارد و پازل شخصیتیِ مانوئلا، هوما، آگرادو، رُزا، نینا و لولا را به‌گونه‌ای می‌چیند که علاوه بر به دست دادنِ شناختی کامل از آن‌ها، به‌تدریج متوجه می‌شویم با آدمک‌هایی تخت و تک‌بُعدی روبه‌رو نیستیم؛ به‌عنوان مثال، خواهر رُزا (با بازی پنلوپه کروز) هرچند که به‌عنوان یک فعال اجتماعی، چهره‌ای مثبت و شناخته‌شده دارد؛ از لغزش به دور نبوده و مرتکب اشتباهی جبران‌ناپذیر شده است…

همه‌چیز درباره‌ی مادرم فیلم دشواری است؛ ملودرامی با محوریتِ شخصیت‌هایی به‌غایت مشکل‌دار (آگرادو، هوما، نینا و گل سرسبدشان: لولا!) ساختن، نقب زدن به قلب نابسامانی‌های اجتماع و با وجود این، حال تماشاگر را بد نکردن؛ دشوار و دشوارتر از دشوار است! چشاندن طعم سینما به عشاق حقیقی‌اش آن‌هم از راهی چنین پرپیچ‌وخم، چالش بزرگ آلمودوار در نویسندگی و کارگردانی همه‌چیز درباره‌ی مادرم بوده که از آن سربلند خارج شده است.

بازی‌های همه‌چیز درباره‌ی مادرم همگی روان و یک‌دست‌اند که البته نقش‌آفرینی فارغ از اغراق و ‌درشت‌نماییِ خانم‌ها سیسیلیا روث و پنلوپه کروز، درخشان‌تر از دیگران، در اذهان‌ باقی می‌ماند. بازیگری، رکنی مهم و جدایی‌ناپذیر از سینمای آقای آلمودوار است؛ همان‌طور که بازیگران‌اش نیز بدون ایفای نقش در فیلم‌های او، هرگز به چنین شهرت و موفقیتی در سطح بین‌المللی نائل نمی‌آمدند. نمونه‌ها یکی‌دوتا نیستند: آنتونیو باندراس، خاویر باردم، پنلوپه کروز و…

همه‌چیز درباره‌ی مادرم موفق شد طی هفتادودومین مراسم آکادمی، جایزه‌ی اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان را از آنِ خودش کند. فیلم هم‌چنین در بفتا، سزار، کن، گلدن گلوب، گویا و… حضور پرسروصدایی داشت و مورد توجه قرار گرفت. از دیگر حواشیِ قابلِ اعتنا، می‌توان به گیشه‌ی – نزدیک به – ۶۸ میلیون دلاریِ همه‌چیز درباره‌ی مادرم اشاره داشت که وقتی بدانید تنها کم‌‌تر از ۵ میلیون دلار صرف ساخت فیلم شده است، فروش‌اش را خیره‌کننده خطاب خواهید کرد!

پدرو آلمودوار از جمله مردان سینماگری است که فیلم‌های جزئی‌نگرانه‌ی درجه‌یکی درباره‌ی زنان می‌سازد. در همه‌چیز درباره‌ی مادرم نیز نظیر بازگشت (Volver محصول ۲۰۰۶) و اغلب ساخته‌های بااهمیت آقای آلمودوار – شاهد ابراز وجودی پررنگ از جانب کاراکترهای مذکر نیستیم. همه‌چیز درباره‌ی مادرم یک ملودرام زنانه‌ی گرم، درباره‌ی مصائب زندگی آدم‌هایی است که تمام‌وکمال، باورشان می‌کنیم.

@Ingmar_Bergman_7


all.about.my.mother.1999.rar
4.2Мб
زیرنویس فارسی فیلم همه چیز دربارهٔ مادرم 1999


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎬 #دانلود_فیلم همه چیز دربارهٔ مادرم 1999
(All About My Mother)

👤 کارگردان #پدرو_آلمودُوار
🏆 برنده اسکار بهترین فیلم خارجی زبان

@Ingmar_Bergman_7


🎬 همه چیز دربارهٔ مادرم (All About My Mother) فیلمی اسپانیایی به کارگردانی #پدرو_آلمودُوار محصول سال 1999 است.

■ این فیلم برنده جایزه‌های مهم زیادی از جمله جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان، جایزه گلدن گلوب بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان، جایزه بفتا برای بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان و نیز چندین جوایز گویا (جوایز ملی سینمای اسپانیا) شده‌است.

■ دربارهٔ فیلم‌نامه

آلمودووار در ابتدای این فیلم نامه پسر نوجوانی به نام استبان را به عنوان نویسنده فیلم‌نامه انتخاب کرده و خواننده در ابتدا فکر می‌کند که نویسنده در متن حضور دارد اما با کشته شدن پسر این مورد از ذهن خواننده برطرف می‌شود.

■ ویژگی‌های فیلم‌نامه

پدرو آلمودووار در نوشتن این فیلم‌نامه از تضاد شخصیتها استفاده کرده و آنها در انکار واقعیت‌ها در رفتارهایشان نسبت به هم تضاد دارند.

دیدگاه آلمودووار دربارهٔ حوادث منفی در زندگی جبری است نه اختیاری. او در شخصیت مانوئلا تسلیم شدن به حوادث جبری را قرار داده‌است. او مرگ پسرش و نیز برگشت از مادرید به بارسلون را اجباراً می‌پذیرد.

شکست، امید و تلاش سه مرحله‌است که شخصیت‌های این فیلم‌نامه از هر سه می‌گذرند.

@Ingmar_Bergman_7


🎵 #موسیقی فیلم روزی روزگاری در غرب 1968
🎼 آهنگساز #انیو_موریکونه

@ingmar_bergman_7



● #ده_فیلم_برتر_عمر #اورسن_ولز
کارگردان مشهور سینما کلاسیک


●1 روشنایی‌های شهر ۱۹۳۱ (City Lights)، #چارلی_چاپلین


●2 طمع ۱۹۲۴ (Greed)، #اریش_فن_اشتروهم


●3 تعصب ۱۹۱۶ (Intolerance)، #دیوید_وارک_گریفیث


●4 نانوک شمالی ۱۹۲۲ (Nanook of the North)، #رابرت_فلاهرتی


●5 واکسی ۱۹۴۶ (Shoeshine)،
#ویتوریو_دسیکا


●6 رزمناو پوتمکین ۱۹۲۵ (Battleship Potemkin)، #سرگئی_آیزنشتاین


●7 همسر نانوا ۱۹۳۸ (The Baker's Wife)، #مارسل_پانیول


●8 توهم بزرگ ۱۹۳۷ (La Grande Illusion)، #ژان_رنوآر


●9 دلیجان ۱۹۳۹ (Stagecoach)، #جان_فورد


●10 نان روزانه ما ۱۹۳۴ (Our Daily Bread)، #کینگ_ویدور


@ingmar_bergman_7


Once Upon a Time in the West (1968) 1080p - 2.05GB - YIFY.srt
63.1Кб
زیرنویس فارسی فیلم روزی روزگاری در غرب


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎬 #دانلود_فیلم روزی روزگاری در غرب 1968

(once upon a Tim in the west)

👤 کارگردان #سرجیو_لئونه
■ بازیگران #هنری_فوندا
👁 با کیفیت‌فشرده ‌720p x265

● جزو 100 فیلم برتر تاریخ سینما از نگاه مجله sight & sound

@ingmar_bergman_7


🎬 روزی روزگاری در غرب عنوان یک فیلم سینمایی حماسی ایتالیایی، محصول 1968 و در ژانر موسوم به وسترن اسپاگتی است. این فیلم توسط #سرجیو_لئونه برای کمپانی پارامونت ساخته شد.

■ ستاره‌های این فیلم عبارت بودند از: هنری فوندا که به عنوان بازیگر نقش منفی این فیلم، نقش یک شخصیت رذل را ایفا می‌کند، و چارلز برانسون در نقش مردی که به انتقام و کین خواهی از او برمی خیزد، ظاهر شده‌است. همچنین، جیسون روباردز در این فیلم نقش یک راهزن را بازی می‌کند، و کلودیا کاردیناله نیز در نقش زنی ظاهر شده که به تازگی بیوه شده و در یک خانه رعیتی اقامت می‌کند، وی در گذشته یک فاحشه بوده‌است. فیلمنامه این فیلم، توسط سرجیو لئونه و سرجیو دوناتی، و بر اساس داستانی از خود لیونه، برناردو برتولوچی، و داریو آرژنتو نوشته شده‌است. فیلمبرداری این فیلم، که به شیوه وایداسکرین، توسط تونینو دللی کوللی انجام گرفته و همین‌طور موسیقی متن آن، که توسط #انیو_موریکونه ساخته شده، از امتیازات فیلم شناخته می‌شوند.

در اروپا، فیلم موفقیت قابل توجهی بدست آورد و ضمن قرار گرفتن در فهرست فیلمهای پرفروش، برای چند سال در برخی از شهرهای اروپایی بر روی پرده بود. با این حال، این فیلم در سطح ایالات متحده، و در بین فیلمهای اکران شده در سال ۱۹۶۹، با واکنش‌هایی که عمدتاً منفی بودند، مواجه شد و با شکست شدید مالی همراه گردید. هرچند که این فیلم در حال حاضر و به‌طور کلی، به عنوان یک شاهکار سینمایی و نیز به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های ساخته شده در ژانر وسترن شناخته می‌شود.

■ این فیلم در نظرسنجی معتبر سایت اند ساوند که هر 10 سال انجام می گیرد جزو 100 فیلم برتر تاریخ سینما قرار گرفت.

■ روزی روزگاری در غرب، به خاطر جنبه‌های فرهنگی، تاریخی و زیباشناختی خود، در سال ۲۰۰۹ مورد توجه قرار گرفت و با ثبت آن توسط کتابخانه کنگره ایالات متحده، در فهرست فیلم‌های دارای ثبت ملی، مقرر گردید که این فیلم، برای همیشه و همه زمانها، مورد حفظ و مراقبت قرار گیرد.

■ خلاصه داستان

«جیل مک بین» (کاردیناله) که گذشتهٔ مشکوکی در نیواورلیانز داشته، وقتی نزد خانواده اش باز می‌گردد، متوجه می‌شود همه کشته شده‌اند. او به تنهایی در مزرعهٔ خانوادگی می‌ماند و پس از چندی با دو ششلول بند مرموز به نام‌های «هارمونیکا» و «شاین» آشنا می‌شود...

@ingmar_bergman_7


5_6084481672034648078.srt
160.1Кб
زیرنویس فارسی فیلم بازمانده روز ۱۹۹۳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎬 #دانلود_فیلم بازمانده روز 1993

(The Remains of the Day)

👤 کارگردان #جیمز_آیوری
■ با نقش آفرینی #آنتونی_هاپکینز
و #اما_تامپسون

@Ingmar_Bergman_7


‍ 🎬 فیلم بازمانده روز 1993
(The Remains of the Day)

👤 کارگردان #جیمز_آیوری
✍ نویسنده #کازوئو_ایشی‌گورو

■ « بازمانده روز» برداشتي درخشان از رماني به همين نام نوشته «كازو ايشيگورو» است.
زمان وقوع داستان بين سال‌هاي 1930 تا 1940 انگلستان است و فيلم به خوبي نشان مي‌دهد كه چگونه مردم طبقه‌ي بالاي جامعه و خدمتكاران شان در آن زمان احساسات خود را كنترل مي‌كردند.
این فیلم محصول مشترك دو كشور انگلستان و آمريكاست كه در مدت زمان دو ساعت و ربع ، توسط جيمز آيوری كارگرداني شده است.

🏆 این فیلم موفق شد در ۸ رشته از جمله بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازیِ #اما_تامسون و بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازیِ #آنتونی_هاپکینز نامزد دریافتِ جایزه اسکار شود.

« بازمانده روز» در سال 1994 به جشنواره «بفتا» راه يافت و كانديداي دريافت 6 جايزه از اين جشنواره شد. اين فيلم همچنين در جشنواره گلدن گلاب شركت كرد و در 5 بخش نامزد دريافت جايزه شد..
تامپسون و هاپكينز در ارائه نقش‌هاي خود فوق‌العاده هستند. هاپكينز در نقش پيشخدمتي خوددار مي‌درخشد و بازي « تامپسون» در نقش زني كه از بي‌حاصلي زندگي و فرصت‌هاي از دست رفته به تنگ آمده نيز دست كمي از او ندارد.
انگلستان، اندکی پس از پایان جنگ جهانی دوم، یک دیپلمات سابق امریکائی به نام لوییس (ریو)، عمارت بزرگ لرد دارلینگتن فقید را می‌خرد که آقای استیونز(هاپکینز) سر پیشخدمت آن است. او به استیونز مرخصی می‌دهد تا به دیدن خانم کنتن(تامپسون) مستخدم قدیمی این عمارت برود و از او بخواهد سر کار قبلی خود برگردد.
دهه ۱۹۳۰ دوران خدمت وفادارانه و بی‌ادعای استیونز برای لرد دارلینگتن (فاکس)، آشنائی‌اش با خانم کنتن تازه وارد، رابطه‌ای که به دلیل خویشتن‌داری مفرط طرفین و امتناع استیونز از نشان دادن تعلق خاطرش نافرجام ماند و به دنبالش کنتن با پیشخدمت دیگری ازدواج کرد و خدمت را رها کرد … و همچنین بی‌تفاوتی لرد دارلینگتن نسبت به شرایط سیاسی و رفت و آمد با آلمانی‌ها که باعث بدنامی بعدی‌اش شد.

در بازگشت به زمان حال، استیونز و کنتن یکدیگر را ملاقات می‌کنند و گذشته‌ها را به یاد می‌آورند ولی کنتن که دخترش اینک باردار است پیشنهاد بازگشت به دارلینگتن هال را رد می‌کند و آن دو شاید برای آخرین بار وداع می‌گویند.

کتاب مشهور و جایزه برده ایشیگورو که این فیلم بر اساس آن ساخته شده، حالت دفترچه خاطرات حسرت‌بار پیشخدمتی را دارد که سال‌ها سرگرم در انجام وظیفه، به گذشت زمان و آنچه پیرامونش می‌گذشته، بی‌توجه بوده است و وقتی به خود آمده که دیگر دیر شده است.
آقای استیونز دارای شخصیتی مخلوط از اختلال علائم شخصیت وسواس و اجتناب است که از تعامل با دیگران و ارتباط عاطفی با آنها فرار می کند و دنیای احساسی خود را بر روی دیگران می بندد و مثل این شعر می شود که «دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد»

@Ingmar_Bergman_7


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎬 #دانلود_فیلم کوتاه "نه" No

👤 اثر #عباس_کیارستمی

■ این فیلم محصول 2013 شبكه arte فرانسه و به زبان ایتالیایی است.

@ingmar_bergman_7


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎬 مستر کلاس کیارستمی در لینکلن سنتر - بخش دوم

👤 #عباس_کیارستمی

@Ingmar_Bergman_7


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎬 مستر کلاس کیارستمی در لینکلن سنتر - بخش اول

👤 #عباس_کیارستمی

@Ingmar_Bergman_7


شخصیت‌هایی که بیشتر از هرچیزی واقعی به نظر می‌رسند و حس همدردی را در مخاطب ایجاد می‌کنند و بیننده به آن‌ها اهمیت می‌دهد. یکی از نکات جالب فیلم در آن است که هرچه پت روند درمان خود را طی می‌کند، لحن فیلم مقداری روشن تر می‌شود و از یکنواختی آن می‌کاهد. همچنین فیلم پر است از مفاهیم مختلفی که به خوبی در پس‌زمینه به آن‌ها پرداخت می‌شود. درواقع کارگردان اغلب قصد دارد بیان کند که قضاوت هیچ کس کار درستی نیست و صرفا آن‌ها را متفاوت نشان می‌دهد. البته همه‌ی این‌ها دلیل بر آن نیست که این فیلم بی نقص است بلکه مشکلات ریزی دارد که آن را از تبدیل کردن به اثری بی نقص باز می‌دارد. هرچه اوراسل قصد دارد کلیشه‌ها را کنار بزند اما در پرده آخر فیلم همانند اکثر فیلم‌های بعضا موفق این ژانر دست به دامان کلیشه‌ می‌زند. البته هرچند پایان فیلم قابل پیشبینی باشد، مهم مسیر سفری است که کارگردان ما را با فیلمش همراه می‌کند و این کار را نیز به زیبایی انجام می‌دهد. البته مسیرسفر ممکن است در لحظاتی سخت شود. این لحظات به بهبود مشکل روانی شخصیت‌ها برمی‌گردد که مسیر آن ممکن است مقداری غیرقابل منطقی به نظر برسد.

هنرنمایی بازیگران فیلم بسیار عالی و قابل تحسین است. بردلی کوپر به خوبی موفق می‌شود خود را به عنوان یک بازیگر در این فیلم نشان دهد و به زیبایی هرچه تمام شخصی با مشکلات روانی را به تصویر می‌کشد که با گذر زمان بهبود می‌یابد. در طرف دیگر جنیفرلاورنس نیز تمام نکات مثبت کوپر را دارد و در وصف بازی او همین بس است که به تنها جایزه‌ی اسکار او تاکنون ختم شد. رابرت دنیرو در نقش پدر پت و یکی از نقش‌های مکمل فیلم به خوبی شخصیتی غرق شده در قمار و خرافات را به نمایش در‌می‌آورد. در این بین قابل ذکر است که حتی کوتاه ترین هنرنمایی‌ها عالی انجام می‌شود و نمود آن را می‌توان در کریس تاکری پیدا کرد که در اندک لحظاتی که در فیلم حضور پیدا می‌کند به خوبی موفق می‌شود بر کمدی فیلم بیفزاید و از خسته شدن مخاطب جلوگیری کند.

درنهایت فیلم “Silver Linings Playbook” یکی از درام‌های خوب عاشقانه‌ای است که می‌توانید تماشا کنید. فیلمی که تک تک لحظات آن قابل توجه است و هیچ گونه اضافه گویی نمی‌کند. فیلمی کمدی که در هنگام تماشای آن احتمالا گذر زمان را متوجه نخواهید شد.

@Ingmar_Bergman_7


🎬 نقد فیلم Silver Linings Playbook

✍ وحید گلباد

دیوید او راسل با فیلم «دفترچه‌ی امیدبخش» موفق شده یکی از بهترین درام‌های ده سال اخیر را تحویل بینندگان دهد. فیلمی که بیشتر از هرچیزی واقعی به نظر می‌رسد و می‌توان ساعت‌ها با شخصیت‌هایش همراه شد.

دیوید اوراسل را می‌توان از آن دست کارگردان‌هایی خواند که نقطه‌ی قوت‌شان به تسلط بر لحن فیلم‌هایشان برمی‌گردد. لحن‌هایی که بعضا متفاوت بوده و نشان از انعطاف پذیری بالای آن کارگردان هستند. اوراسل در فیلم Silver Linings Playbook اما به ترکیبی متعادل از کمدی، درام و رمانس دست پیدا کرده است. ترکیبی که با شخصیت پردازی عمیق و قابل باور، کشمکش‌های جذاب بین شخصیت‌ها و داستانی با ایده نسبتا جدید همراه شده و به دور از لودگی و مسخره‌بازی در لحظاتی خنده را برروی لب تماشاگران می‌نشاند. خنده‌ای که گاها ممکن است دردناک باشد.

فیلم داستان پاتریزیو سولیتانو را روایت می‌کند. فردی که از اختلال دوقطبی رنج می‌برد و پس از هشت ماهی که در آسایشگاه روانی گذرانده توسط مادرش به خانه بازگردانده می‌شود. درواقع خیانت همسرش به او، در وهله اول باعث مشکلاتی برای روان او شده و حال پس از بازگشت به خانه قصد دارد تا دوباره با تغییر خود به زندگی جدیدی با نیکی (همسرسابقش) دست یابد. خانه پدرومادری که البته چندان مکان مناسبی برای بهبود روند درمان بیماری‌ای که هنوز به طور کامل درمان نشده، محسوب نمی‌شود. با ورود شخصیتی به نام تیفانی به داستان، اولین نقطه عطف فیلم رقم می‌خورد و مسیر کاراکتر اصلی داستان دچار تغییراتی می‌شود. شخصیتی که همانند پت از مشکلات روانی رنج می‌برد و به تازگی همسر خود را از دست داده است. شاید این ایده داستانی در ابتدا و برروی کاغذ نسبتا چیز متفاوتی به نظر نرسد. در گذشته فیلم‌های کمدی رمانس بسیاری بوده‌اند که شخصیت‌هایی با بیماری روانی را در بطن داستان خود استفاده کرده‌اند. اما تمرکز برروی دو فردی که از بیماری‌های روانی رنج می‌برند (تیفانی و پت)، ایده نسبتا تازه‌ای محسوب می‌شود. بهتر است ابتدا به نقاط قوت فیلم بپردازیم و از تفاوت فیلم با فیلم‌های مشابه بپردازیم. یکی از نکات مثبتی که به شخصه خیلی از آن لذت بردم، این است که کارگردان سعی نکرده به طرز کلیشه‌ای به موضوع روانی بودن شخصیت‌ها بپردازد. کارگردان در واقع سعی نمی‌کند به طور جدی به این اختلاق دوقطبی بپردازد و موضوع را بسط دهد و آن را جدی نشان دهد و در وهله دوم سعی نمی‌کند با مسخره گرفتن این موضوع آن را غیرجدی نشان دهد و در واقع به تعادل بسیار خوبی در این بخش می‌رسد که تصویری زنده از آن را به نمایش می‌گذارد. البته نه این که پرداخت جدی به این مسائل مشکل خاصی محسوب شود. ممکن است اما فکر کنید این مشکلات آنقدر جدی و تلخ هستند که قابلیت استفاده از کمدی در بطن داستان خود را ندارند اما اوراسل به خوبی از پس آن برآمده و آن را اغلب در دیالوگ‌هایی جذاب و البته بعضا تامل برانگیز گنجانده است. دیالوگ‌هایی که همانند اختلال روانی شخصیت اصلی داستان بعضا دوقطبی هستند و این نشان از هماهنگی هرچه بیشتر این اثر در بخش‌های مختلفش است.

درباب هماهنی قابل ذکر است که حتی کوتاه ترین نماها در خدمت داستانگویی قرار گرفته‌اند. کافیست به تکان‌های دوربین هنگام فیلمبرداری سکانس‌های جروبحث پت و خانواده و … در خانه توجه کنید که ذکر آن خالی از لطف نیست. بهتر است برگردیم به رابطه پت و تیفانی و درواقع داستان‌گویی فیلم زیرا که اصلی‌ترین نقطه قوت آن محسوب می‌شود. در ابتدا شاید ساخت رابطه‌ای بین آن‌ها و شکل دادن به آن اندکی دور از ذهن به نظر برسد همان طور که در ابتدا هیچ شباهتی به جز مشکلات روانی بهم ندارند. نقطه قوت کارگردان در این است که از کمترین وجه اشتراک بین این دو استفاده می‌کند و با شخصیت پردازی‌های عمیق روندی را جهت ساختن رابطه بین این دو شروع می‌کند که به خوبی شروع می‌شود و در ادامه چکش کاری می‌شود. این روند یکی از بهترین و اصلی ترین نکات فیلمنامه است و درواقع شالوده فیلم محسوب می‌شود و فیلم را به جلو هل می‌دهد. شخصیت پردازی فیلم اما برخلاف بسیاری از فیلم‌های رمانس که به دوشخصیت اصلی پرداخته می‌شود، محدود به پت و تیفانی نشده و به همه شخصیت‌ها اصلی گرفته تا مکمل بهای کافی داده می‌شود. شخصیت‌ها چندلایه هستند و هیچ خط و مرزی برای آن‌ها درنظر گرفته نشده است و این مورد باعث شده اغلب اقدامات و دیالوگ‌های آن‌ها غیرقابل پیشبینی باشد. شخصیت‌ها درواقع همگی درهم تنیده شده‌اند و تصور عدم حضور هریک از آن‌ها مشکل است. اما در راس همه آن‌ها شخصیت‌های پت و تیفانی قرار می‌گیرند.


Silver-Linings-Playbook-2012.zip
1.0Мб
زیرنویس فارسی فیلم دفترچه امیدبخش


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎬 #دانلود_فیلم دفترچهٔ امیدبخش 2012

(Silver Linings Playbook)

👤 کارگردان #دیوید_او_راسل

@Ingmar_Bergman_7

Показано 20 последних публикаций.

32 200

подписчиков
Статистика канала