اخبار مردمی حزب الله


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


(فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ)
کارگروه فعالیتهای اطلاعاتی مردمی
شورای هماهنگی حزب الله
🔺️اطلاع رسانی درباره مسائلی نظیر سوءاستفاده ها، قاچاق و مسائل مشابه

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


زیرمیزی پزشکان روی میز تعزیرات

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی:
🔹گروکشی از بیمار در زمانی که نیازمند دریافت خدمات پزشکی است و مجبور کردن به پرداخت پول اضافه، سکه، ارز و یا موارد مشابه تخلف است.
🔹سازمان تعزیرات حکومتی برای کمک به مردم و جلوگیری از تضییع حق سلامت عمومی با جدیت برخورد می‌کند.



(اخبار مردمی حزب الله)


❌طبق بررسی اخبار مردمی حزب الله حمیدرضا کرد لویی مدیرعامل شرکت لیزینگ ایران همزمان در ۶ شرکت دیگر حضور دارد!

۱.عضو اصلي هيئت مديره شرکت کيمياي پارس خاور ميانه

۲.دارنده حق امضا در صندوق سرمايه گذاري گنجينه مينو خليج فارس

۳.عضو هیئت مدیره شرکت تامين سرمايه خليج فارس

۴.دارنده حق امضا در شرکت اوراق بهادار با درآمد ثابت خليج فارس

۵.دارنده حق امضا در شرکت مختص اوراق دولتي خليج فارس


(اخبار مردمی حزب الله)


⚠️افزایش قیمت خودروهای پیش‌فروش شده گرانفروشی است
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با تاکید بر اینکه درصورت گران‌فروشی از سوی خودروسازان برخورد خواهیم کرد؛ گفت: خودروسازان به واسطه اینکه قطعات گران شده اجازه افزایش قیمت خودروهای پیش فروش شده و به‌ویژه خودروهایی که زمان تحویل آن‌ها گذشته را ندارند.



(اخبار مردمی حزب الله)


است.

برخورد تعزیرات با ۱۱ مدیر متخلف دولتی به دلیل کم‌کاری در حوزه تنظیم بازار

معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در همایش سراسری مدیران کل ستادی و استانی این سازمان از برخورد با ۱۱ مدیر دولتی که در حوزه تنظیم بازار کم‌کاری داشته‌اند، خبر داد و گفت که با رسیدگی به ۱۱ پرونده در استان‌های گیلان، خراسان رضوی، کرمانشاه، تهران، البرز، آذربایجان غربی و کهگیلویه و بویراحمد پس از احراز مداخله مدیران دولتی در انجام این تخلف‌ها، حکم محکومیت برای آنها از جمله پرداخت جریمه نقدی و انفصال ۶ ماهه و دائم برخی از آنان در خدمات دولتی براساس قانون صادر شد.

وی با اشاره به اثرگذاری اجرای احکام در بازدارندگی از تخلفات، اظهار داشت: اجرای احکام اهمیت بسیار بالایی دارد و لازم است مدیران نظارت ویژه به این بخش داشته باشند تا مردم از اثربخشی سازمان تعزیرات حکومتی آگاه شوند و متخلفان نیز با ترس از جرایم بازدارنده تخلف نکنند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی بهبود گشت‌های سیار، رسیدگی کمی و کیفی به پرونده‌ها، اجرای سریع پرونده‌های اجرای احکام و تکریم ارباب رجوع را از اقدامات اولویت‌دار این سازمان در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد.

(اخبار مردمی حزب الله)


محمد علی اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی نیز ۱۶ بهمن در نشست خبری به تخلف بارز تاکسی‌های اینترنتی در زمینه گزینه «عجله دارم» اشاره کرد و افزود: این اقدام مصداق گران‌فروشی و تخلف است و به مدیران و مسئولان این تاکسی‌ها هشدار می‌دهیم زیرا مسافرانی که گزینه «عجله دارم» را می‌زنند، نه تنها زودتر آنها را به مقصد نمی رسانند بلکه خدمات اضافه به مردم ارائه نمی دهند و این موضوع تخلف است.

وی تاکید کرد: تذکر جدی می دهم که تاکسی های اینترنتی این گزینه را حذف کنند و مردم را در خدماتی که دریافت می کنند دچار مشکل نکنند. چنانچه تخلف گران‌فروشی احراز شود، رئیس شعبه حق دارد حکم به پلمب واحد مربوطه بدهد.

پیگیری‌های تعزیرات ادامه داشت به طوری که احمد اصانلو معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در ۱۵ اسفند در نشست خبری آغاز طرح نظارت نوروزی تعزیرات، گزینه «عجله دارم» در تاکسی‌های اینترنتی را از مصادیق گران‌فروشی دانست و افزود: برای این موضوع پرونده تشکیل شده و اکنون در مرحله تحقیقات مقدماتی است.

معاون وزیر دادگستری با شرکت‌های تاکسی‌های اینترنتی اتمام حجت کرد و با اشاره به اینکه برخی شرکت‌ها قول دادند که ظرف ۲۴ ساعت از دیروز این گزینه را بردارند، افزود: با تمسک به این عنوان‌ها نمی‌توانند مازاد بر حق خود را از مردم دریافت کنند و اگر این مشکل را حل نکنند، در رسیدگی به پرونده‌ها با سرعت و قاطعیت اقدام می‌شود.

پس از آن بود که یکی از شرکت‌های تاکسی‌های اینترنتی در مدت زمان تعیین شده گزینه «عجله دارم» را حذف کرد و پس از چند روز نیز شرکت دیگر نسبت به گزینه «عجله دارم» اقدام کرد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی بار دیگر ۲۳ اسفند به تاکسی‌های اینترنتی هشدار داد: به بهانه حذف گزینه عجله دارم قیمت‌ها را بالا نبرند و دسترسی مردم به خدمات را محدود نکنند و مردم را گروگان نگیرند زیرا این رفتار مصداق تخلف است.

اصانلو از اختصاص دو شعبه ویژه در تهران برای برخورد با تخلفات مربوط به تاکسی‌های اینترنتی، خبر داد و گفت: پرونده‌های مربوط به این حوزه آنی و برخط رسیدگی می‌شود.

وی از مردم خواست با مراجعه به سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی تخلفات تاکسی‌های اینترنتی را به سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کنند.

تخلفات شرکت‌های هواپیمایی

گرانفروشی بلیت هواپیما موضوع دیگری بود که تعزیرات در ایام خاص از جمله اربعین ورود کردو به طور کلی در سال ۱۴۰۲، برای ۲۳ شرکت هواپیمایی پرونده تشکیل و جرایم سنگینی هم حکم صادر شد که برخی در حال اجرای حکم است و در مجموع شرکت‌های هواپیمایی ۲۵۵ میلیارد تومان محکوم شدند.

شرکت‌های لبنیات و گرانی‌های پی‌درپی

گران فروشی محصولات لبنی از دیگر موضوعات محوری در پرونده های تعزیرات بود به طوری که در اردیبهشت ۱۴۰۲ سازمان تعزیرات حکومتی ۲ شرکت لبنیاتی را به دلیل گرانفروشی ۲۲۵ میلیارد ریال جریمه کرد همچنین

۱۹ دی نیز مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت ۴۶۲ میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریالی یک شرکت لبنیاتی به دلیل گرانفروشی و کم فروشی خبر داد و گفت: پرونده تخلف یک شرکت لبنیاتی برای گرانفروشی و کم فروشی در پنج محصول به ارزش ۱۸ میلیارد و ۴۸۶ میلیون ریال در شعبه دوازدهم مهم و ملی تعزیرات رسیدگی شد.

محسنی اظهار داشت: تخلفات این شرکت لبنی مربوط به گرانفروشی و کم فروشی ۱۸۰ هزار کیسه شیر نایلونی ۸۰۰ گرمی، ۴۳ هزار دبه ماست ۲ کیلوگرمی و ۱۸۰ هزار عدد پنیر یواف ۳۰۰ گرمی و گرانفروشی ۱۵۰ هزار بطری شیر کم چرب بوده است و شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ممهور کردن پروانه واحد به مهر تخلف اول، متهم را به پرداخت ۴۶۲ میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

دو پرونده شرکت لبنیاتی نیز به دلیل گرانفروشی ماست دبه‌ای به ارزش ۴۸ میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریالی رسیدگی و شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، تخلف را محرز و علاوه بر ممهور کردن پروانه به مهر اول تخلف، متهم را به پرداخت هزار و ۲۰۹ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد همچنین پرونده شرکت دیگری که در فروش شیر، پنیر یواف و ماست دبه ای، ۳۹ میلیارد و ۶۰ میلیون ریال گرانفروشی کرده بود در شعبه دوازدهم مهم و ملی تعزیرات حکومتی رسیدگی و با احراز تخلف، علاوه بر ممهور کردن پروانه به مهر تخلف اول، متهم به پرداخت ۹۷۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی


نقره داغ شدن قاچاقچیان

از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان بهمن، ۱۲۹ هزار و ۷۶۰ فقره پرونده در شعب تعزیرات حکومتی تشکیل و از این تعداد ۱۲۷ هزار و ۵۱۰ فقره پرونده رسیدگی شد که برخی از این پرونده‌ها در مرحله تجدید نظر یا اجرای احکام قرار دارند و در این مدت، بیش از چهار هزار میلیارد تومان قاچاقچیان نقره داغ و به پرداخت جزای نقدی محکوم شدند همچنین از میان کل تعداد پرونده‌های مربوط به قاچاق، ۴۵۰ فقره پرونده مربوط به قاچاق ارزی بوده


احمد اصانلو پس از دریافت گزارش گشت مشترک تعزیرات حکومتی درباره انبار شدن ۱۷ هزار خودرو، شخصاً با حضور میدانی به بررسی وضعیت عرضه این خودروها پرداخت و گفت: پس از مراجعه گشت تعزیرات حکومتی، موانع تحویل این خودروها برطرف و با حل مشکل عرضه، مقرر شد ۱۱ هزار خودرو تا ۱۰ روز آینده (از ۳۰ دی تا ۱۰ بهمن) به صاحبانش تحویل داده شود.

امتناع خودروسازان از عرضه خودروهای تولیدشده به بازار با هر هدفی که بود، تخلف بود

صدور حکم ۲۵ هزار میلیارد ریالی برای ۲ خودروساز

مشکل پژو پارس حل شد/متقاضیان دریافت ساینا تا پایان سال خودروی خود را تحویل می‌گیرند

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نیز مهر ماه از پیگیری پرونده گرانفروشی خودروهای مونتاژی خبر داد و گفت که ۲۴۲ پرونده گرانفروشی خودروسازان مونتاژی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است و البته پیش از آن رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرده بود که رسیدگی به پرونده‌های خودرویی خارج از نوبت، فوق العاده و ویژه انجام می‌شود.

همچنین در دی ماه بود که تعزیرات از صدور حکم ۲۵ هزار میلیارد ریالی برای ۲ خودروساز خبر داد و اعلام کرد: با تشکیل بیش از ۲ هزار پرونده شکایت از ۲ شرکت خودرو ساز برای اضافه دریافتی، پرونده در شعب تعزیرات حکومتی رسیدگی و براساس استعلام دریافتی از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، تخلف گرانفروشی محرز شد و این ۲ شرکت براساس حکم شعب تعزیرات حکومتی به پرداخت ۲۵ هزار میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و بازگرداندن ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال در حق مشتریان محکوم شدند. به گفته اسفنانی، بیشتر این احکام قطعی شده اما برخی از این پرونده‌ها با توجه به اعتراض متهم در مرحله تجدیدنظر خواهی است و به زودی حکم قطعی صادر می‌شود.

محمد علی اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی نیز ۱۶ بهمن در نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر تخلف انبار کردن خودرو توسط ایران خودرو و تحویل ندادن به متقاضیان گفت: در استان‌های بابل، کرمانشاه، خراسان شمالی و خراسان رضوی بیش از ۱۰ هزار خودرو انبار شده بود که با موضوع تخلف امتناع کالا به مردم مجبور به عرضه شدند و این روند ادامه دارد و این شرکت خودروساز مکلف است تا پایان تابستان سال آینده خودروها را به مردم تحویل دهد.



پرونده شهریه مدارس روی میز تعزیرات

۲۸ خرداد ۱۴۰۲، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در نشست هماهنگی برخورد با تخلفات مدارس غیردولتی در دریافت شهریه که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و نماینده سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، برگزار شد، اظهار داشت: شکایات متعددی در این زمینه جمع‌آوری و به شعب ملی ارسال شده است. آموزش و پرورش هم در این زمینه اقدامات لازم را انجام داده است.

احمد اصانلو تصریح کرد: اعتقاد داریم برخوردهای چکشی و تعزیراتی ممکن است باعث حل مشکل نشود و ترجیح می‌دهیم سازمان‌ها با تعامل مشکلات را حل کنند. با توجه به دریافت شکایات و گزارش‌ها ناچار به ورود هستیم اما انتظار داریم آموزش و پرورش در این زمینه برنامه نظارتی خود را ارائه دهد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی ۲۹ آذر ۱۴۰۲، شهریه مدارس را از دغدغه‌های مردم دانست و اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش در این زمینه دستگاه متولی است اما درگیری بسیاری دارد بنابراین باید تعزیرات در این خصوص وارد شود.

وی با بیان اینکه اخذ شهریه مازاد بر تعرفه مصداق گرانفروشی است، توضیح داد: پس از جلسه‌ با سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به این موضوع رسیدگی شد؛ البته از آموزش و پرورش در این خصوص گله داریم چراکه همکاری خوبی با ما نداشتند و آمار اطلاعات را به ما ندادند بنابراین شعب را به صورت میدانی وارد

جریمه ۷ میلیاردی مدارس متخلف/مردم و بازرسان تخلفات را اعلام کنند

در مهر ۱۴۰۲، تعزیرات اعلام کرد: بیش از ۳۲ گزارش تخلف مربوط به مدارس و شهریه مدارس به تعزیرات حکومتی ارجاع شد که برای ۲۳ پرونده حکم صادر شد و متخلفان به پرداخت هفت میلیارد و ۶۹ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.

البته رسیدگی به پرونده های مربوط به شهریه مدارس ادامه داشت و محمد علی اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی نیز ۱۶ بهمن در نشست خبری گفت: پیش از این محکومیت دو دبیرستان دخترانه مبنی بر اضافه دریافتی اعلام شد که به ۳۵۵ میلیارد تومان محکوم شدند و دو پرونده دیگر برای دو دبیرستان پسرانه تشکیل شده و تخلف قابل توجهی است که شعبه بدوی رسیدگی کرده و حکم صادر شده ولی در مرحله تجدیدنظر است و اگر قطعی شد اعلام می‌کنیم.



تاکسی‌های اینترنتی


‼️تعزیرات در بزنگاه‌های بازار؛

‼️از برخورد انقلابی با خودروسازان تا هشدار به تاکسی‌های اینترنتی


رسیدگی به پرونده‌های خودرویی، ورود به اضافه دریافتی شهریه مدارس، هشدار به تاکسی‌های اینترنتی، مقابله با گرانفروشی بلیت هواپیما، برخورد با گرانفروشی شرکت‌های لبنی، نقره داغ کردن قاچاقچیان و رسیدگی به تخلفات مدیران دولتی به دلیل کم‌کاری در حوزه تنظیم بازار از جمله اهم محورهای اقدامات سازمان تعزیرات حکومتی در سال ۱۴۰۲ بود.

گروه جامعه ایرنا - تعزیرات حکومتی به عنوان مرجع اختصاصی رسیدگی به تخلفات اقتصادی، صنفی وبهداشتی است. این سازمان در سال‌های اخیر با توجه به تصویب قانون نظام صنفی در سال ۱۳۹۲ در عمل صرفا به مرجع رسیدگی به تخلفات تبدیل شد و کارکرد اولیه خود برای نظارت، بازرسی، کشف تخلف را از دست داد.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم و اهمیت دولت به مقوله ساماندهی بازار بار دیگر انتظارات مسئولان و توقع مردم موجب شد تا نام تعزیرات برای ساماندهی بازار مطرح شود.

احمد اصانلو معاون وزیر دادگستر ی و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی که مشکل اصلی نظارت بر بازار را چالش‌های قانونی و اختیارات سلب شده از تعزیرات می‌دانست و از سوی دیگر نیز بر ضرورت اصلاح قانون و طولانی بودن این فرایند هم واقف بود، در نامه‌ای به سران قوا خواستار افزایش اختیارات تعزیرات شد.

در این راستا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که به ریاست آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی برگزار شد، با تصویب شورای عالی هماهنگی اقتصادی اختیارات تعزیرات در برخورد با گرانفروشی و احتکار افزایش یافت.

در نتیجه مصوبه سران قوا، مجازات‌ها تشدید شد و اختیاراتی در حین رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی داده شد همچنین هیات رسیدگی‌های صنفی در مرحله بدوی حذف شد و طبق این مصوبه، آرای قطعی در شعب تجدید نظر قابل ارجاع به دیوان عدالت اداری نیست و از این‌رو کارکرد تعزیرات تقویت شد.

تشکیل بیش از ۶۳۴ هزار پرونده در تعزیرات و افزایش سه برابری محکومیت متخلفان

از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان بهمن، ۶۳۴ هزار و ۱۵۳ فقره پرونده در بخش کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کالا و ارز تشکیل و ۶۳۱ هزار و ۱۳۶ فقره پرونده مختومه شده است و در این مدت بیش از ۲۵۵ هزار میلیارد ریال از محکومیت های صادر شده وارد اجرای احکام شد که در مجموع میزان محکومیت‌ها در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از سه برابر افزایش داشته است و بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال از محکومیت‌های صادره وصول شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۹۸ درصد افزایش داشته است.



برپایی بیش از ۳۸ گشت مشترک

هر چند بارها مقامات مسئول در سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرده‌اند که این سازمان مرجع رسیدگی به تخلفات و حلقه آخر نظارت بر بازار است و مطابق مقررات و ضوابط و آیین‌نامه‌های اساسا نظارت، بازرسی و کشف تخلفات جزو ماموریت‌های سازمان تعزیرات حکومتی نیست؛ با وصف اینکه سازمان تعزیرات حکومتی از نظر ساختاری وظیفه نظارت بر بازار را ندارد اما به لحاظ اهمیت، تعامل و همکاری و تسهیل امور با همکاری نهادهای متولی به حضور میدانی در بازار اقدام کرده است؛ در این راستا تعزیرات علاوه بر استقرار شعب سیار در قالب گشت‌های مشترک، روسای شعب نیز به صورت جهادی و میدانی در مجتمع‌های تجاری و مراکز خرید حضور دارند و از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان بهمن، ۳۸ هزار و ۴۱۲ تیم گشت مشترک اعزام و ۲۶۰ هزار و ۵۰۱ مورد بازرسی انجام شده است که منجر به تشکیل۷۲ هزار و ۴۸۹ پرونده شده است همچنین ۱۸۸ هزار و ۱۲ واحد صنفی بدون تخلف بودند.

خودروسازان و شرکت‌های مونتاژی زیر ذره بین تعزیرات

ورود تعزیرات در بزنگاه‌ها و برهه‌های حساس تاثیرگذار بود به طوری که در پرونده های خودرویی چند مرتبه با تعیین مهلت به خودروسازان و دستور عرضه از بروز بسیاری تخلفات در این حوزه پیشگیری شد.

در اواسط سال ۱۴۰۲ بازار با کاهش عرضه خودروهای تولیدشده در بازار روبرو شد که به دنبال درج اخباری درباره احتکار خودرو در پارکینگ خودروسازان، گشت‌های تعزیرات به طور سرزده از چند پارکینگ خودروسازان بزرگ بازدید کردند و بازدید گشت‌های تعزیرات از پارکینگ‌های خودروسازان نشان داد که موضوع امتناع از عرضه خودروهای تولیدشده و آماده به بازار، واقعیت دارد، البته خودروسازان برای عدم عرضه هر محصول، بهانه‌های خاصی را مطرح می‌کردند.

براین اساس، چهار هزار خودرو کشف‌شده در پارکینگ ایران خودرو در بینالود با پیگیری‌های شعبه سیار تعزیرات حکومتی مشهد پلاک‌گذاری و به منظور تحویل به مشتری به استان‌های مربوطه ارسال شده است.

به عنوان نمونه با بازدید معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از پارکینگ شرکت ایران خودرو، دستور عرضه ۱۱ هزار خودرو دنا پلاس ظرف ۱۰ روز صادر شد.


❌طبق بررسی اخبار مردمی حزب الله حسين واعظ قمصری ۷۰ ساله عضو هیئت مدیره بیمه سامان همزمان در ۷ شرکت دیگر مشغول به فعالیت است!

۱.عضو هيئت مديره شرکت ايده پردازان بازار سرمايه امين

۲.عضو اصلي هيئت مديره شرکت سهامي خاص توسعه مديريت رابين پايدار

۳.رئيس هيئت مديره شرکت هلدينگ سرآمد

۴.رئيس هيئت مديره شرکت مهتاب شيشه خراسان

۵. رئيس هيئت مديره گروه توسعه مالي و اقتصادي سامان

۶.رئیس هیئت مدیره شرکت نرم افزاري تندر نور

۷.رئیس هیئت مدیره شرکت پرداخت الکترونيک سامان کيش


(اخبار مردمی حزب الله)


⚠️ هیات‌مدیره شرکت‌های دولتی زیان‌ده پاداش می‌گیرند !

⚠️به گزارش «اخبار مردمی حزب الله» درحالی که براساس قوانین تجارت اغلب کشورها، تخصیص پاداش به اعضای هیات‌مدیره شرکت‌های زیان‌ده به‌عنوان یک جرم شناسایی شده، اما در کشورمان اغلب شرکتهای دولتی به رغم زیان‌دهی، به اعضای هیات‌مدیره خود پاداش تخصیص می‌دهند.

🔹برای نمونه، در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ شرکت مادرتخصصی مجری ساختمان‌های دولتی و عمومی درحالی زیان‌ده بوده که پاداش دریافت کرده‌اند.

🔹قابل ذکر است برخی از کارشناسان معتقدند تخصیص پاداش به اعضای هیات‌مدیره شرکتهای زیان‌ده خلاف اصول اولیه قانون تجارت کشورمان نیز بوده اما جای تعجب است که وزارت اقتصاد تاکنون نسبت به این موضوع بی‌تفاوت بوده است.


(اخبار مردمی حزب الله)


🔵 در اغلب واگذاری‌ها مدیریت همچنان با دولت است/ برخی مسئولان هنوز باوری به واگذاری امور به مردم ندارند

▪️یحیی آل‌اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفتگو با اخبار مردمی حزب الله: درباره مردمی سازی اقتصادی دو موضوع مطرح است؛ یکی آنکه مالکیت اقتصادی به دست مردم سپرده شود و دوم انتقال مدیریت است.

▪️حدود ۲۰ درصد خصوصی سازی با واگذاری مالکیت انجام شده اما مدیریت واگذار نشده است؛ به طوری که دولت در خودرو سازی با وجود مالکیت ۵ درصدی، مدیریت را دست دارد.

▪️دولت و سایر قوا باید زمینه سازی لازم برای حضور مردم در اقتصاد کشور را فراهم کند. باید با قوانین، مقررات، طرح و امید شرایط برای حضور سرمایه گذار فراهم شود و برای او تا ۴ سال ثابت قوانین و رویکرد وجود داشته باشد.

▪️این که اقتصاد کشور باید به دست مردم باشد، هنوز برای برخی مسئولان تبدیل به باور نشده است؛ برخی ذی‌نفعان منافع شان در باقی ماندن شرایط موجود است و اگر به مردم واگذار کنند، آن اقتدار، اختیارات و امتیازات از دستشان گرفته می‌شود.

▪️دولت به جای اینکه همه امور را در اختیار گیرد تا تخلف صورت نگیرد، باید نظارت را تقویت کند و این نظارت به صورت سیستمی انجام شود.


(اخبار مردمی حزب الله)


‼️ قوانین دست و پاگیری مانع مشارکت مردم در اقتصاد است

⚠️مرتضی نبوی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با اخبار مردمی حزب الله:
نخستین مانع برای مشارکت مردم در امور اقتصادی نداشتن یک نظام حقوقی شفاف و روشن و تسهیل کننده است.

🔺مهمترین مانع برای مشارکت مردم در امور اقتصادی ابتدا، نظام حقوقی و قوانین و آئین نامه‌های دست و پا گیر است، اگر چنانچه نظام حقوقی شفاف و روان داشته باشیم و کار برای فعالیت‌های اقتصادی مردم تسهیل می‌شود، اتفاق‌های مهمی را در شکوفایی اقتصاد کشور شاهد خواهیم بود.

🔺بسیاری از مردم تصمیم می‌گیرند که فعالیت اقتصادی کنند اما در همان مراحل اولیه اخذ مجوزها ـ از ثبت شرکت گرفته تا پشتیبانی‌های اعتباری بانکی ـ با موانع روبرو و از ادامه فعالیت منصرف می‌شوند!

🔺بنابراین اولین مانع مهم، قوانین، مقررات و آئین نامه‌ها و نداشتن یک نظام حقوقی شفاف و روشن و تسهیل کننده است. اصولا قانون، تعیین کننده روابط بین آحاد جامعه و جامعه با دولت و حتی با دیگر کشورها را مشخص می‌کند.


(اخبار مردمی حزب الله)


⚠️ تورم سالانه در آستانه ورود به کانال ۳۰ درصد

🔸نرخ تورم سالانه کشور در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به ۴۰.۷ درصد کاهش یافت و در ادامه روند نزولی در آستانه ورود به کانال ۳۰ درصد قرار گرفت.

🔸در اسفندماه ۱۴۰۱ تورم سالانه کشور ۴۵.۸ درصد بود و در اردیبهشت ۱۴۰۲ به ۴۹.۱ درصد افزایش پیدا کرد اما از آن پس به مدت ۱۰ ماه متوالی روند نزولی به خود گرفت و به نظر می‌رسد با ادامه همین روند در ماه‌های نخست سال جدید به کانال ۳۰ درصد بازگردد.



(اخبار مردمی حزب الله)


پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب به مناسبت سال ۱۴۰۳

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۳ را سال "جهش تولید با مشارکت مردم" نام‌گذاری کردند.
حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال 1403 ضمن تبریک عید نوروز به ملت ایران به‌ویژه خانواده‌های ایثارگران و همه ملت‌هایی که نوروز را گرامی می‌دارند، سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با گرامیداشت یاد و نام شهیدان و امام شهیدان و آرزوی بهره‌مندی ملت ایران از دو بهار طبیعت و معنویت، نگاهی گذرا به شیرینی‌ها و تلخی‌های سال 1402 داشتند و گفتند: از جمله شیرینی‌ها و خبرهای خوش سال گذشته، پیشرفت‌های چشمگیر علمی و فناوری، تولیدات زیربنایی، حضور حماسی مردم در اجتماعات مختلف به‌ویژه روز قدس و روز 22 بهمن، برگزاری امن و سالم انتخابات اسفند ماه و تحرک بین‌المللی دولت در عرصه‌های گوناگون اقتصادی و سیاسی بود.

حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را از جمله خبرهای تلخ سال 1402 خواندند و افزودند: حادثه تلخ کرمان در سالگرد شهید سلیمانی، سیل بلوچستان و حوادثی که برای ماموران حافظ امنیت در ماه‌های اخیر اتفاق افتاد، از دیگر حوادث تلخ سال گذشته بودند اما حادثه غزه را باید تلخ‌ترین حادثه به شمار آورد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به شعار سال گذشته، کارهای انجام شده در زمینه مهار تورم و رشد تولید را خوب اما نه به قدر مطلوب، ارزیابی کردند و با تاکید بر اینکه نباید توقع داشت چنین موضوع مهمی در مدت زمان یکسال تحقق کامل یابد، گفتند: در سال جدید نیز مسئله عمده کشور همچنان «اقتصاد» است زیرا نقطه ضعف اساسی کشور در این حوزه است و باید در این زمینه فعال عمل شود.

حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای تاکید کردند: جمع‌بندی نظرات کارشناسان اقتصادی ما را به این نتیجه می‌رساند که کلید حل مشکلات اقتصادی کشور از جمله «تورم»، «اشتغال» و «ارزش پول ملی» مسئله «تولید» است و به‌همین دلیل در چند سال گذشته برموضوع تولید تکیه شده است.

ایشان افزودند: بر همین اساس در سال جدید نیز تکیه بر مسئله تولید است و انتظار داریم که در موضوع تولید یک جهش روی دهد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه جهش در تولید بدون حضور مردم در اقتصاد و عرصه تولید امکان‌پذیر نیست خاطر نشان کردند: باید موانع حضور مردم در بخش تولید برطرف شود و ظرفیت‌های بزرگ مردمی فعال شوند.

حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای گفتند: با توجه به این موضوع، شعار سال 1403، «جهش تولید با مشارکت مردم» قرار داده شده است و امیدواریم با برنامه‌ریزی مناسب برنامه‌ریزان کشور و همکاری صاحب‌نظران و مشارکت عملی فعالان اقتصادی، زمینه تحقق این شعار به بهترین وجه فراهم شود.

ایشان همچنین ضمن عرض سلام خاضعانه به پیشگاه حضرت بقیه‌الله(عج)، از خداوند متعال توفیق ملت بزرگ و عزیز ایران را مسئلت کردند

https://t.me/hezbollah_kargoroh/2295

(اخبار مردمی حزب الله)


⚠️بلوف مدیرعامل برکنار شده سایپا/تولید ۴۰ درصد کمتر از هدفگذاری

🔹به گزارش «اخبار مردمی حزب الله» براساس گزارش ماهانه گروه خودروسازی سایپا حجم تولید مکانیکی این گروه شامل تولید شرکت‌های سایپا، پارس خودرو، زامیاد و سایپا دیزل در ۱۱ماهه امسال به ۴۴۲ هزار و ۶۹۸ دستگاه رسیده که رشد ۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

🔹این درحالی است که تیموری اوایل سال ۱۴۰۲ وعده تولید ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو را در این گروه داده بود. به‌عبارتی، در ۱۱ماهه باید حدود ۷۳۳ هزار دستگاه خودرو در این گروه تولید می‌شد که تاکنون ۶۰ درصد این وعده محقق شده است.


(اخبار مردمی حزب الله)


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
‼️ایستادن استاندار آذربایجانشرقی در مراسم ترحیم همسر یک تاجر نامدار تبریزی در جلوی در



‼️پ ن

⚠️آقای استاندار آیا مقابل در مجالس ترحیم فقرا هم می ایستید؟!!
حال باشد که در یک برهه همین آقای تاجر (زنوزی) به دلیل تخلفات اقتصادی تحت تعقیب قضایی قرار گرفته بود.




(اخبار مردمی حزب الله)


⚠️طبق سندی که در اخبار مردمی حزب الله مشاهده می کنید شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو یکی از شرکتهای فرعی سازمان تامین اجتماعی در سال ۹۹اقدام به تسویه تسهیلات مالی دریافتی از بانک مسکن با اسناد خزانه نوع دوم به مبلغ ۱۳۶ میلیارد تومان شامل سود ۱۸ درصد و وجه التزام ۶ درصدی نموده است.

⚠️بانک مسکن بعد از تهاتر و دریافت اسناد خزانه از صدور تسویه حساب با شرکت فوق امتناع کرده و هم اکنون طلب وجه التزام ۱۴ درصدی را از تجهیزات سنگین هپکو دارد به همین دلیل هپکو که مدعی است تمام بدهی تسهیلاتی خود را در سال ۹۹ پرداخت نموده نسبت به موضوع مذکور معترض بوده و اقدامات حقوقی انجام داده که فعلا به نتیجه نرسیده است!


(اخبار مردمی حزب الله)


⚠️طبق سند رسیده به اخبار مردمی حزب الله مدرک کارشناسی مدیر روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری بانک مسکن جعلی می باشد!

⚠️این مدرک ناپیوسته از موسسه هیرکانیا بندر گز اخذ شده که چندی پیش بر اساس تخلفات عدیده صورت گرفته در آن منحل گردید

⚠️بر فرض که این مدرک جعلی نبود؛آیا مدرک تحصیلی از یک موسسه دور افتاده جز برای پر کردن پرونده پرسنلی مدیران کارکرد دیگری دارد!؟


(اخبار مردمی حزب الله)


⚠️طبق بررسی اخبار مردمی حزب الله حسین پناهیان عضو هیئت مدیره شرکت پلیمر آریا ساسول همزمان در چندین شرکت دیگر مشغول به فعالیت است!

۱.رئیس هیئت مدیره فولاد امیر کبیر

۲.عضو اصلي و نايب رئيس هيئت مديره شرکت پترو شيمي مهر

۳.عضو اصلي هيئت مديره و رئيس هيئت مديره شرکت پارک هاي پتروشيمي افق خليج

‼️ شرکت پلیمر آریا ساسول در دوره ۶ ماهه ابتدایی امسال بیش از ۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای امور اداری عمومی و فروش هزینه کرده که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۷۱ درصد افزایش یافته است به عنوان مثال این شرکت برای ایاب و ذهاب مسافرت! بیش از ۴۳ میلیارد تومان خرج کرده و هزینه رستوران ساسول در طی این مدت بیش از ۳۷ میلیارد تومان بوده است!



(اخبار مردمی حزب الله)


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
‼️ بازرس برخی از دستگاه‌ها کل موجودی انبار کارخانه‌ها را قاچاق تلقی می‌کنند/

⚠️ اذیت کردن کارخانه‌ها با شعار حمایت از تولید همخوانی ندارد

دکتر احمد اصانلو، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور : در قالب تبصر ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق بسیاری از دامداران را در روستاها به دردسر انداخته‌اند.

دامپزشکی برای جا به جایی گوسفند از یک روستا به روستای دیگر ۴ ماه دامدار را معطل می‌کند.


(اخبار مردمی حزب الله)


⚠️طبق سندی که در اخبار مردمی حزب الله مشاهده می کنید شرکت کربن ایران یکی از شرکت های فرعی نفت ،گاز و پتروشیمی تامین در سال ۹۷به اتهام گرانفروشی در فروش دوده صنعتی نرم و سخت توسط سازمان تعزیرات حکومتی به پرداخت حدودا ۳۱.۸میلیارد تومان محکوم شده بود که این مبلغ با اعتراض شرکت فوق به میزان ۱۲.۳ میلیارد تومان کاهش یافت و کربن ایران بایستی بابت این گرانفروش بعد از گذشت ۶سال حدودا ۱۹.۵میلیارد تومان بپردازد!!

‼️علاوه بر این شرکت کربن ایران که در نامه های خود از عنوان پیشرو در منطقه و نقش آفرین در جهان یاد می کند اینبار به عنوان پیشرو در آلودگی و با تشخیص سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان واحد آلاینده مشمول پرداخت مالیات عوارض سبز شده است!

‼️واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی آلاینده که به تشخیص سازمان حفاظت محیط‌زیست، حدود مجاز و استانداردهای زیست ‌محیطی را رعایت نکرده، در مهلت زمانی که توسط سازمان مزبور برای آن‌ها تعیین شده است نسبت به رفع آلایندگی خود اقدام نکرده‌اند مشمول این عوارض می باشند



(اخبار مردمی حزب الله)

Показано 20 последних публикаций.