حسابدانان HESABDANAN


Гео и язык канала: Иран, Фарси


✨حسابدانان ؛ مرجع آموزشی حسابداران ، واحد مالی کارفرمایان✨
تلفن : ۴۴۹۵۴۲۸۵ - ۰۲۱
سایت : hesabdanan.com
اینستاگرام : instagram.com/Hesabdanan/

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Статистика
Фильтр публикаций


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه درخواست اعلام
بدهی مالیاتی

🟢 مالیات امروزه به عنوان منبع اصلی درآمد دولت ­‌ها محسوب می شود که برای هزینه­‌ های عمومی کشور استفاده می شود. به عبارت دیگر دولت ها برای اداره جامعه به هزینه هایی نیاز دارند که آن ها را تحت عنوان مالیات از مردم اخذ می کنند.

🔻متن نامه درخواست اعلام بدهی مالیاتی، یک نامه رسمی است که ممکن است در آینده به آن در مراجع قانونی استناد شود و به همین دلیل نوع نگارش آن حائز اهمیت خواهد بود.

🔹 در این بخش از سایت حسابدانان قصد داریم تا نمونه ای از متن درخواست اعلام پرداخت بدهی مالیاتی را مورد بررسی قرار ‌دهیم.

🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/declaration-tax-liability/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه درخواست مفاصا حساب
ماده ۲۳۵ ق.م.م

🟢 در راستای ماده ۲۳۵ قانون مالیات‌های مستقیم، مودیان مالیاتی می توانند درخواست خود را جهت دریافت مفاصا حساب مالیاتی به سازمان امور مالیاتی ارائه دهند.
ارائه این درخواست جهت صدور مفاصا حساب ماده ۲۳۵، از طریق مراجعه به ادارات امور مالیاتی و تکمیل فرم تقاضای برگه مفاصا حساب مالیاتی و نامه درخواستی در همین راستا امکان ‌پذیر خواهد بود.

🔻طبق نامه درخواست مفاصا حساب ماده ۲۳۵ قانون مالیات های مستقیم، اداره امور مالیاتی مکلف است به مودیانی که بدهی مالیاتی قطعی خود را پرداخت کرده اند و درخواست مفاصا حساب موضوع ماده ۲۳۵ قانون مالیات های مستقیم را دارند، حداکثر ظرف مدت ۵ روز از تاریخ دریافت تقاضای مودی، مفاصا حساب مالیاتی بدهند.

🔹 مودیان می توانند درخواست صدور مفاصا حساب ماده ۲۳۵ قانون مالیات های مستقیم را که نمونه متن نامه آن در پیش روی شما است، به سازمان امور مالیاتی بدهند.

🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/mafasa-account-matter-235/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه درخواست تغییر
اداره مالیاتی

🟢 نوشتن نامه‌ های اداری و رسمی به سازمان امور مالیاتی، یکی از مهم‌ ترین مهارت ‌های ارتباطی یک حسابدار یا مدیر مالی و مالیاتی است. نامه ‌های اداری ممکن است در قالب دسته های مختلفی تقسیم بندی ‌شوند، مانند درخواست‌ ها، پیشنهادات. در نتیجه تحریر صحیح این نامه ‌ها تاثیر بسزایی در حفظ ارتباطات موثر مشتریان با سازمان ‌ها و نهاد های مالی و مالیاتی، از جمله سازمان امور مالیاتی دارد.

🔻در صورت تغییر آدرس مودی و در پی آن تغییر اداره مالیاتی مربوطه، لازم است یک نسخه از روزنامه رسمی تغییر آدرس را به همراه نامه کتبی درخواست تغییر اداره مالیاتی با موضوع تغییر آدرس و درخواست جابجایی حوزه مالیاتی به اداره مالیات ارائه نمایید.

🔹 شما خواننده گرامی می توانید ضمن آشنایی با این نوع نامه ‌ها و فرم‌ها و مشاهده متن و ساختار نوشتاری آن‌ ها، برای دسته های دیگر نامه ‌ها و فرم ‌های خود الگو برداری نمایید.

🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/change-tax-administration/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه تعیین
محل رسیدگی مالیاتی

🟢 زمانی که مودی اظهارنامه مالیاتی خود را ارسال می کند، سازمان مالیاتی در منابع مختلف مانند مالیات بر درآمد مشاغل، مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی، مالیات بر درآمد اجاره و …، اظهارنامه مودی را مورد بررسی قرار می دهد و لزوما اظهارنامه ها به صورت اتوماتیک مورد تایید قرار نمی گیرند؛

🔻هدف از انجام فرآیند حسابرسی یا رسیدگی مالیاتی، تعیین درآمد مشمول مالیات مودی یا همان ماخذ مالیاتی است. به زبان ساده تر دلیل انجام فرآیند رسیدگی مالیاتی این است که سازمان مالیاتی بداند در نهایت باید چقدر از مودی مالیات اخذ کند.

🔹 بر همین اساس نامه تعیین محل رسیدگی مالیاتی توسط تیم خبره حسابدانان به صورت فایل قابل دانلود طراحی و در دسترس شما خواننده گرامی قرار گرفته است تا بتوانید در موارد مشابه، با وارد کردن اطلاعات فردی خود به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی، در زمان رسیدگی های مالیاتی خود از آن استفاده کنید.

🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/tax-jurisdiction/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه درخواست
صدور قبض مالیاتی

🟢 مالیات پول اداره کشور است؛ به عبارتی دیگر مالیات بخشی از دارایی یا درآمد یا مصرف اشخاص جامعه است که به موجب قانون و جهت تامین مخارج عمومی کشور توسط دولت ها و با روش هایی که در قانون پیش بینی شده است، وصول می شود. مودیان مالیاتی پس از ثبت اظهارنامه مالیاتی خود، در صورتی که مالیات به آن ها تعلق بگیرد، باید نسبت به پرداخت مالیات خود اقدام کنند.

🔻اشخاص مشمول مالیات موظف به پرداخت آن بوده و باید اقدام به پرداخت مالیات متعلقه نمایند و در غیر این صورت، مشمول جریمه خواهند شد.

🔹 نمونه نامه ای که حاوی اطلاعات لازم جهت دریافت قبض مالیاتی مورد نظر است، توسط تیم حسابدانان تهیه شده، را خدمت شما تقدیم می کنیم.

🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/issuance-tax-invoice/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه شروع
فعالیت

🟢 زمانی که شخص حقیقی یا حقوقی امور مربوط به پروانه کسب را انجام می دهد، به این معنی است که به سازمان امور مالیاتی اعلام کرده است قصد شروع یک فعالیت اقتصادی را دارد. بنابراین به عنوان یک مودی مالیاتی شناسایی خواهد شد.

🔻همچنین سازمان امور مالیاتی وظیفه دارد برای مودی کارپوشه مالیاتی ایجاد کند تا با ورود به آن و ثبت مشخصات و حساب های بانکی مورد نظر بتوان امور مالیاتی مربوطه را انجام داد. تکلیف ثبت نام در سامانه مودیان و دریافت شناسه یکتا حافظه مالیاتی نیز برای کلیه اشخاص اجباری است.

🔹 همچنین مودی برای تعیین حوزه مالیاتی و تشکیل پرونده مالیاتی می بایست به نزدیک ترین اداره امور مالیاتی مربوط مراجعه نماید. در ادامه فایل کاربردی نامه شروع فعالیت برای کلیه اشخاص حقیقی یا حقوقی جهت تشکیل پرونده مالیاتی و ارائه آن به سازمان امور مالیاتی تقدیم حضورتان گردیده است.

🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/beginning-activity-letter/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#مقاله_آموزشی

🔸 مالیات حقوق

🖋 نویسنده : حسابدانان

۱ – دریافت کننده و پرداخت کننده حقوق چه اشخاصی هستند ؟
۲ – مالیات حقوق چیست ؟
۳ – چرا از درآمد حقوق مالیات اخذ می شود ؟
۴ – مالیات حقوق از چه درآمدهایی اخذ می شود ؟
و...

در مقاله آموزشی مالیات حقوق

🔗لینک مطالعه مقاله :
https://hesabdanan.com/learning-articles/educational-note/tax-training-notes/salary-taxs/

♦️جهت مطالعه مقالات آموزشی بیشتر اینجا کلیک کنید.

#مالیات #مالیات_حقوق #دریافت_کننده_و_پرداخت_کننده_حقوق

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه اعتراض به برگه مطالبه جرائم مختلف


🟢 اگر شما هم جزو کسانی هستید که نسبت به مالیات خود اعتراض دارید، باید بدانید که این مسئله در فرآیندی به نام دادرسی مالیاتی قرار دارد. در این فرآیند هدف از رسیدگی یا حسابرسی مالیاتی، تعیین درآمد مشمول مالیات و در نتیجه تعیین مبلغ مالیات است که این مبلغ به صورت برگه مطالبه مالیاتی یا برگه تشخیص مالیاتی به مودیان مالیاتی ابلاغ می شود.

🔻مراجع دادسی مالیاتی نیز از نظر نوع رسیدگی به دعاوی و پرونده ها به دو گروه مراجع رسیدگی کننده ماهوی و شکلی تقسیم بندی می شوند.

🔹 بنابراین اگر پرونده مالیاتی شما در حالات مربوطه قرار دارد و نسبت به صدور برگه مطالبه مالیاتی شرکت یا کسب و کار خود اعتراضی دارید، می توانید با استفاده از نامه اعتراض به برگه مطالبه جرائم مختلف، که فایل قابل دانلود آن در این صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، اعتراض خود را ثبت نمایید.

🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/sheet-different-crimes/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه درخواست بخشودگی جرائم مالیاتی

🟢 فصل تشویقات و جرائم مالیاتی فصل ۷ از باب ۴ قانون مالیات های مستقیم است تشویقات و شامل ماده ۱۸۹ تا ۲۰۲ این قانون می شود.

🔻طبق ماده ۱۹۲ و ۱۹۱ قانون مالیات های مستقیم، سه جریمه به عنوان جرائم غیر قابل بخشودگی عنوان شده است. این سه جریمه غیر قابل بخشودگی عبارتند از :

۱ – عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر
۲ – کتمان درآمد
۳ – هزینه های غیر واقعی

🔹 شما دانش پذیر ارجمند می توانید فایل کاربردی نامه درخواست بخشودگی جرائم مالیاتی را دانلود کنید تا این نامه را مطابق با اصول و ضوابط تعیین شده در قانون و بر اساس استنادات قانونی مطرح شده در قانون مالیات های مستقیم تهیه کنید.

🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/forgiveness-tax-crimes/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه درخواست تغییر تاریخ رسیدگی

🟢 حسابرسی یا رسیدگی مالیاتی فرآیندی است که طی آن قرار است درآمد مشمول مالیات یا ماخذ مالیاتی مودی تعیین گردد و در آن سازمان امور مالیاتی و ماموران مالیاتی اظهارات مودی را با اسناد و مدارک ارائه شده و قوانین و مقررات تطابق می دهند و در نهایت خروجی این فرآیند تعیین درآمد مشمول مالیات یا ماخذ مالیاتی مودی است.

🔻برای تعریف حسابرسی بازرسی می توان مثال تحقیقات قبل از خواستگاری را زد و کاملا مشابه آن انجام می شود. هدف از حسابرسی بازرسی کسب اطلاعات بیشتر درباره مودی است.

🔹 درخواست کتبی ذکر شده در خصوص تعیین روز رسیدگی، شامل فایلی در قالب مطابق با خواسته اداره امور مالیاتی است که تیم حسابدانان فایل قابل دانلود آن را در اختیار شما گذاشته است و می توانید با استفاده از آن، در کمترین زمان ممکن، فایل قابل ارائه خود را جهت تغییر تاریخ روز رسیدگی به سازمان امور مالیاتی تحویل دهید.

🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/letter-request-change-hearing-date/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه جابجایی محل

🟢 بر اساس فهرست اخیر منتشر شده توسط سازمان امور مالیاتی، از آن جایی‌که جابجایی محل برای شرکت ها و کسب و کارها امری مرسوم و متداول است و این اتفاق ممکن است در طول عمر کاری هر فعالیتی یک یا چند بار رخ دهد.

🔻جابجایی محل می تواند زمانی رخ دهد که موعد اجاره مودی تمام شود و صاحب شرکت یا مغازه آن را تمدید نکند و مودی قصد داشته باشد به یک آدرس دیگر نقل مکان کند. دراین حالت مودی باید حضورا به اداره مالیاتی برود و اطلاع دهد که پرونده وی در شهر قبلی بسته شده است و به اداره مالیاتی شهر جدید انتقال پیدا کرده است و باید پرونده جدید تشکیل دهد.

🔹 فایل کاربردی نامه جابجایی محل به شما کمک می کند تا با استفاده از یک قالب رسمی و تنها با وارد کردن اطلاعات شخصی خود، به طوری که مورد قبول اداره امور مالیاتی باشد، این امر را به آن ها اطلاع دهید.

🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/letter-relocation/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه درخواست ارجاع به هیئت حل اختلاف

🟢 نامه درخواست ارجاع به هیات حل اختلاف مالیاتی، در ذیل مبحث دادرسی مالیاتی قرار می گیرد. مراجع دادرسی مالیاتی از نظر نوع رسیدگی به دعاوی و پرونده ها به دو گروه تقسیم بندی می شوند:
۱ – مراجعی که رسیدگی ماهوی دارند.
۲ – مراجعی که رسیدگی شکلی دارند.

🔻اولین مرجع دادرسی مالیاتی، مرجع موضوع ماده ۲۳۸ قانون مالیات های مستقیم است که توافق با ممیز کل یا رئیس امور مالیاتی است.

🔹 در سایت حسابدانان برای شما خواننده محترم نامه درخواست ارجاع به هیات حل اختلاف ” قرار داده شده و نامه مربوطه از لینک زیر قابل دسترسی است.


🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/dispute-resolution-board/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه اعلام شعبه جدید

🟢 نامه اداری یکی از مرسوم ترین و رایج ترین راه های ارتباط مردم با مسئولین است. اما طرز نگارش نامه از مواردی است که حتما باید رعایت شود. چرا که برای نوشتن نامه به هر اداره و سازمانی، اصول و نگارش خاصی وجود دارد.

🔻هر گونه درخواستی که از ادارات دولتی یا سازمان های رسمی داشته باشیم، باید آن را در قالب یک نامه اصولی در حوزه حسابداری و مالیات به سازمان مالیاتی ارائه دهیم. اگر نامه طبق اصول معین شده در نامه های اداری نوشته نشود، اعتباری نخواهد داشت و ممکن است به درخواست شما ترتیب اثر داده نشود.

🔹 در سایت حسابدانان مطالب متعددی در خصوص مباحث حسابداری و مالیات منتشر کردیم و پیرو درخواست شما عزیزان درباره معرفی چند نمونه نامه اداری، در ادامه نمونه ” فایل کاربردی نامه شعبه جدید ” را برای شما آماده کرده ایم که می تواند به شما در تدوین یک نامه اداری صحیح کمک کند.


🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/new-branch-announcement-letter/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه معرفی حساب تنخواه گردان

🟢 هر مجموعه اقتصادی دارای مخارج و هزینه های متعددی در طول سال می باشد؛ مثل هزینه آب، برق، گاز، اینترنت، اجاره و … بخشی از این مخارج دارای مبالغ کلان و برخی دیگر مبالغ جزئی تری دارند. حال اگر این مبلغ بزرگ باشد، معمولا از سیستم بانکی پرداخت می شود، ولی اگر مبلغ قابل توجهی نباشد، از طریق وجوه نقدی که در مجموعه نگهداری می شود پرداخت می شود. دلیل این موضوع هم می تواند عدم دسترسی همیشگی به سیستم بانکی باشد. بنابراین مخارج کوچک به صورت نقدی و از طریق صندوق و یا تنخواه گردان پرداخت می شود.

🔻به صورت کلی دو روش حسابداری برای تنخواه گردان وجود دارد:
روش تنخواه گردان ثابت و روش تنخواه گردان متغیر.

🔹 فایلی که در پیش روی شما است، نمونه نامه معرفی حساب تنخواه گردان است که شرکت یا صاحب کسب و کار، یک نامه رسمی خطاب به سازمان مالیاتی نوشته و اطلاعات کامل حساب تنخواه گردان خود را معرفی نماید.


🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/letter-introduction-bank-account/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه اعتراض به برگه مطالبه ارزش افزوده

🟢 در خصوص مبحث برگه مطالبه ارزش افزوده، مهم ترین موضوعات مربوط به آن ذیل مبحث حسابرسی مالیاتی قرار می گیرد. حسابرسی مالیاتی عبارت است از فرآیند صحت سنجی و تطابق ابرازات مودی با اسناد و مدارک و قوانین و مقررات مالیاتی در راستای محاسبه ماخذ مالیاتی.

🔻حسابرسی بازبینی؛ مانند VAR در فوتبال است. همان طور که می دانید در فوتبال وقتی صحنه مشکوک به خطا یا گلی رخ می دهد، فیلم آن لحظه را می توان مجدد چک و بازبینی کرد که دقیقا چه اتفاقی افتاده است و این اتفاق دقیقا در رسیدگی مالیاتی نیز می تواند رخ دهد.

🔺با توجه به توضیحات، فرآیند اعتراض به برگه مطالبه ارزش افزوده را می توان در نامه ای همانند فایل کاربردی نامه اعتراض به برگه مطالبه ارزش افزوده خلاصه کرد که توسط تیم خبره و باتجربه حسابدانان در اختیار شما دانش پذیر گرامی به شرح زیر قرار گرفته است.


🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/objection-letter-value-content-sheet/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#مقاله_آموزشی

🔸 مرور زمان مالیاتی

🖋 نویسنده : حسابدانان

۱ – دلیل وجود مرور زمان مالیاتی چیست ؟
۲ – سال مالیاتی چیست و چه ارتباطی با مرور زمان دارد ؟
۳ – اظهار نامه مالیاتی و مرور زمان !
۴ – مرور زمان مالیاتی
و...

در مقاله آموزشی مرور زمان مالیاتی

🔗لینک مطالعه مقاله :
https://hesabdanan.com/learning-articles/educational-note/tax-training-notes/tax-time-review/

♦️جهت مطالعه مقالات آموزشی بیشتر اینجا کلیک کنید.

#مالیات #مرور_زمان_مالیاتی #اظهارنامه_مالیاتی_و_مرور_زمان

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
اینستاگرام حسابدانان


#مقاله_آموزشی

🔸 مالیات بر ارث

🖋 نویسنده : حسابدانان
۱ – مالیات بر ارث چیست ؟
۲ – مالیات بر ارث به چه مواردی تعلق می‌گیرد؟
۳ – نرخ های مالیات بر ارث چند درصد است ؟
۴ – طبقه بندی وراث و نرخ های مربوط به هر طبقه ( مثال )
و...

در مقاله آموزشی مالیات بر ارث
🔗لینک مطالعه مقاله :
https://hesabdanan.com/learning-articles/educational-note/tax-training-notes/inheritance-tax-article/

♦️جهت مطالعه مقالات آموزشی بیشتر اینجا کلیک کنید.

#مالیات #مالیات_بر_ارث #نرخ_های_مالیات_بر_ارث

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه اعتراض به برگ تشخیص

🟢 خروجی فرآیند رسیدگی یا همان حسابرسی مالیاتی، برگه تشخیص مالیاتی یا برگه مطالبه و یا در مواقع بسیار نادر برگ قطعی است و همان طور که می دانید، هدف رسیدگی مالیاتی، تعیین درآمد مشمول مالیات و در نتیجه تعیین مبلغ مالیات است که این مبلغ در برگه تشخیص در مالیات های بر درآمد، برگه مطالبه در جرائم و یا ارزش افزوده، و یا اگر درآمدی که مودی ابراز کرده است مورد پذیرش او قرار بگیرد برگه قطعی درج می شود.

🔻دادرسی مالیاتی به زبان ساده فرآیند رفع و حل اختلاف بین مودی و سازمان مالیاتی است که این اختلاف می تواند به دلایل مختلفی مانند معافیت ها، مشوق ها، عدم رعایت شکلی و اجرای احکام و … باشد.

🔺 از آن جایی که حمایت تیم حسابدانان در زمینه های مختلف حسابداری و مالیاتی همواره با شما است، در این مسیر نیز در کنار شما هستیم و نمونه ای کامل از فایل کاربردی نامه اعتراض به برگه تشخیص را ارائه کرده ایم.


🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/objection-letter-diagnosis-sheet/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان


#مقاله_آموزشی

🔸 مالیات خانه های خالی

🖋 نویسنده : حسابدانان

۱ – تاریخچه مالیات بر واحد های مسکونی خالی
۲ – مشمولین مالیات بر خانه های خالی چه اشخاصی هستند ؟
۳ – معیارهای شناسایی خانه خالی چیست ؟
۴ – روش محاسبه مالیات خانه های خالی چیست؟
و...

در مقاله آموزشی مالیات خانه های خالی

🔗لینک مطالعه مقاله :
https://hesabdanan.com/learning-articles/educational-note/tax-training-notes/empty-houses-tax/

♦️جهت مطالعه مقالات آموزشی بیشتر اینجا کلیک کنید.

#مالیات #مالیات_خانه_خالی #مشمولین_مالیات_بر_خانه_های_خالی

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
اینستاگرام حسابدانان


#فایل‌های_کاربردی

فایل نامه تغییر شرکا در پرونده مالیاتی

🟢 شریک در یک شرکت یا کسب و کار معمولاً به عنوان صاحب سهم و مالکیت فعالیت می‌کند و تأثیر بسزایی در مالیات خواهد داشت.

🔻جهت ثبت نام مالیاتی پرونده های مشارکتی، پس از ورود به سامانه پیش ثبت نام و ثبت نام الکترونیکی به نشانی tax.gov.ir و انتخاب پرونده مالیاتی مورد نظر از لیست پرونده های الکترونیکی نشان داده شده و وارد کردن ” شماره ملی “، گزینه ای تحت عنوان ” نوع ثبت نام ” وجود دارد.

🔺با توجه به توضیحات بالا، می توانید در این قسمت با دانلود فایل کاربردی نامه تغییر شرکا در پرونده مالیاتی پس از پر کردن اطلاعات شخصی خود، آن را به اداره مالیاتی محل خود تحویل دهید.


🔗 لینک فایل کاربردی:
https://hesabdanan.com/accounting-toolbox/practical-files/change-partners-case-tax/

🆔@HESABDANAN

🌐 سایت حسابدانان
✅ اینستاگرام حسابدانان

Показано 20 последних публикаций.