Gooshe


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Блоги


گوشه وب‌سایتی‌ست که از سال ۱۳۹۱ چند نفر در آن از موسیقی، فیلم، کتاب، نقاشی و شکم می‌نویسند و «پادکست هنر با گوشه» را (در یوتیوب) می‌سازند.
©بازنشر مطالب فقط با ذکر و تگ منبع:
@gooshe
https://linktr.ee/gooshe
تماس با گوشه:
✉ gooshe.net[at]gmail[dot]com

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Блоги
Статистика
Фильтр публикаций




- شما فکر می‌کنید هنر باید بدون مرز باشه؟ بدون دسته‌بندی و قالب؟
- بله!‌ چون چیزی وجود داره به اسم آزادی و بسیار بسیار مهمه که  آدم آزاد باشه تا به هر چیزی که دوست داره، فکر کنه و هر کاری می‌خواد، انجام بده. همه انسان‌ها برای خودشون خط و مرز و حد و حدودی دارند که از اون عبور نمی‌کنند. برای هر کدوم از ما محل و خط و خطوط این مرز متفاوته، ولی باید آزاد باشیم. آزادی بسیار مهمه حتی برای تصمیم‌ نگرفتن. هر محدودیتی در مسیر هنر، غم‌انگیزه و آدم رو فلج می‌کنه.


از صحبت‌های #دیوید_لینچ در جمع هنرمندان جوان در استرالیا؛ کارگردان، نقاش، موسیقی‌دان، عکاس و هنرمندی چندجانبه که به حرف‌ها و جمله‌هایش عمل می‌کرد؛ در پی آزادی بود و خودش را از دستورالعمل سختگیرانه هالیوود آزاد کرده بود. تنها بود. تنها فیلم می‌ساخت. پای ایده‌هایش می‌ایستاد و مخالف روش‌های عادی‌شده صنعت سینمایی بود که برایش قید و بند و عدد و الگوریتم و قانون و باید و نباید، تعیین می‌کرد.

دیوید لینچ بعد از ساخت فیلم «تَلماسه» در سال ۱۹۸۴ که به شدت شکست تجاری خورد و نقدهای بی‌رحمانه‌ای نصیب‌اش شد، دوره‌های طولانی افسردگی را پشت‌سر گذاشت ولی دوباره زندگی را از سر گرفت.
خودش گفته، بعد از آن تجربه، دوباره پا به این دنیا گذاشته و این‌بار مسیر دیگری را دنبال کرده؛ در این مسیر تازه ممکن بود هر روز در اتاق کوچک‌اش جلوی دوربین بنشیند و رو به پنجره درجه هوای لس‌آنجلس را بگوید و به آسمان آبی و پرنده‌‌های آوازه‌‌خوان صبح‌‌ به خیر بگوید، هر روز از نقاشی‌کردن و مجسمه‌ساختن، گیتارنواختن یا آشپزی‌کردنش ویدیوهای کوتاه خنده‌دار بسازد و خودش را دست بیندازد یا آموزش مدیتیشن بدهد یا اعلام‌ کند در این روز و ساعت هفته چه حالی را تجربه می‌کند یا بنشیند و فقط به صدای گنجشک‌ها گوش کند یا مقابل دوربین آرام و مستأصل بگوید: «امروز خیلی افسرده‌ام، نمی‌دانم چطور ادامه دهم.»
ولی هر روز زندگی‌اش را کاری بکند که دیگران نمی‌کنند یا نمی‌توانند تجربه کنند و طوری آرام و اصیل و ساده و رها و آزاد بگذراند که دیگران باورشان نشود؛‌ کارهایی که در آزادی به آن‌ها می‌رسید؛ در مراقبه، خودمراقبتی، سکوت، مهرورزیدن و راهنمایی‌دادن، با زندگی کنار آمدن و حتی فیلم‌نساختن برای اعتراض‌‌کردن.

✍️#گوشه
@gooshe

ویدیو:‌ از نشست #دیویدلینچ (۲۰۲۵-۱۹۴۶) با هنرمندان در گالری هنر مدرن در بریزبن، استرالیا، سال ۲۰۱۵ و صحبت‌‌هایش درباره خلاقیت، آزادی، اشتیاق و مراقبه.

Video: David Lynch: Between Two Worlds, Gallery of Modern Art (GOMA) Brisbane, Australia, 2015
@gooshe


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


- شما فکر می‌کنید هنر باید بدون مرز باشه؟ بدون دسته‌بندی و قالب؟
- بله!‌ چون چیزی وجود داره به اسم آزادی و بسیار بسیار مهمه که  آدم آزاد باشه تا به هر چیزی که دوست داره، فکر کنه و هر کاری می‌خواد، انجام بده. همه انسان‌ها برای خودشون خط و مرز و حد و حدودی دارند که از اون عبور نمی‌کنند. برای هر کدوم از ما محدوده و خط و خطوط این مرز متفاوته، ولی باید آزاد باشیم. آزادی بسیار مهمه حتی برای تصمیم‌ نگرفتن. هر محدودیتی در مسیر هنر، غم‌انگیزه و آدم رو فلج می‌کنه.
ویدیو:‌ از نشست #دیوید_لینچ، کارگردان، نقاش، آهنگساز و عکاس (۲۰۲۵-۱۹۴۶) با هنرمندان جوان در گالری هنر مدرن در بریزبن، استرالیا، سال ۲۰۱۵ و صحبت‌‌هایش درباره خلاقیت، آزادی، اشتیاق و مراقبه.
@gooshe
Video: David Lynch: Between Two Worlds, Gallery of Modern Art (GOMA) Brisbane, Australia, 2015
@gooshe

🔗 لینک کانال یوتیوب گوشه و مستندهایش درباره هنرمندان

🔗 لینک فرسته پایین درباره صحبت‌های دیوید لینچ


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
#دیوید_لینچ (۲۰۲۵-۱۹۴۶) کارگردان، نقاش، موسیقی‌دان و نویسنده آمریکایی که عاشق طبیعت و زیبایی و شعر بود.

David Lynch (1946_2025)
@gooshe


Репост из: Gooshe
پادکست گوشه؛ هنر با گوشه؛
داستان هنرمندانی که «نه گفته‌اند»

سیزده پادکست/مستند تصویری که در این چندماه بچه‌های گوشه با شور و اشتیاق ساخته‌اند و در اول هر ماه منتشر شده؛ هر قسمت درباره یک هنر و یک هنرمند...

🛑 لطفاً برای کمک به ادامه این راه مستقل، از نظر اخلاقی و انسانی هم که شده، این مستندها را در کانال‌ها و صفحه‌های مختلف برای دانلود قرار ندهید و فقط در یوتیوب ببینید و بگذارید همان‌جا بماند.


🔗 پادکست گوشه؛ هنر با گوشه؛ اول هر ماه؛ یک هنر، یک هنرمند


🔗 قسمت اول؛ شب‌زنده‌داران؛ یک نقاشی و یک نقاش

🔗 قسمت دوم؛ داوود؛ یک مجسمه و یک مجسمه‌ساز

🔗 قسمت سوم؛ توموکو و مادر در حمام؛ یک عکس و یک عکاس

🔗 قسمت چهارم؛ خانه‌های خاکی؛ یک سازه و یک معمار

🔗 قسمت پنجم؛ عکس محوی که دنیای ما را تغییر داد

🔗 قسمت ششم؛ اریک رومر؛ فیلمساز رابطه‌ها

🔗 قسمت هفتم؛ بالرینی به نام «خانم نه»

🔗 قسمت هشتم؛ ادوارد آلبی، نمایشنامه‌نویس شورشی

🔗 قسمت نهم؛ مادموازل بولانژه؛ معلم همه

🔗 قسمت دهم؛ آنا مِندیتا/ بدن من؛ هنر من

🔗 قسمت یازدهم؛ سَلینجر؛ من ناطور دشتم

🔗 قسمت دوازدهم؛ لئونارد کوهن؛ اگر تاریک‌تر می‌خواهی

🔗 قسمت سیزدهم؛ دیوید اَتنبرو؛ صدای طبیعت

📍با دیدن، نظردادن، به اشتراک‌گذاشتن، عضوشدن در کانال و زدن زنگوله کانال یوتیوب (طبق معیارهای الگوریتمی یوتیوب) به بچه‌های گوشه برای ساخت قسمت‌های بعدی کمک می‌کنید.
تمام این مستندها در این یک‌سال، داوطلبانه و بدون پذیرفتن آگهی و تبلیغ ساخته شده و باعث دلگرمی بچه‌های گوشه است اگر به ما بپیوندید، این قسمت‌ها را فقط در یوتیوب ببینید و با همراهی خودتان کمک کنید تا این مسیر را مستقل و آزاد و همچنان با هزینه شخصی ادامه دهیم.

🔗 Youtube

@gooshe
پادکست گوشه؛ هنر با گوشه ‌Gooshe Podcast. Art with Gooshe
پادکست گوشه، اول هر ماه با یک هنر و یک هنرمند.


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
در تهران، اول ساختمان‌ها ساخته می‌شوند و بعد روی آن‌ها شیشه می‌کشند. از گفت‌وگو خبری نیست و همه‌‌چیز در محاصره‌ شیشه‌هاست.
محمدرضا اصلانی با بیش از نیم‌قرن مستندسازی از همین شیشه‌های بی‌قواره و انعکاس‌‌‌‌های کج‌ومعوج‌شان درباره تهرانی فیلم ساخته که ویرانش کرده‌اند؛ شهر بی‌درمان، بیمار، سرگردان و اندوهبار که روز به روز به زشتی‌، آلودگی‌، بی‌هوایی و بی‌آبی و بی‌امیدی‌‌اش اضافه می‌کنند.

آقای اصلانی فیلم را سال ۱۳۹۰ تمام کرده؛ ۱۳سال پیش؛ زمانی که هنوز می‌شد نفسکی کشید. برق را قطع نمی‌کردند. آب به این روز نیفتاده بود. مصیبت گاز و بنزین نبود و هنوز می‌شد به زور در خیابان‌‌ها راند، ولی همه‌چیز مثل تصویرهای این مستند، خاکستری و سرد بود.
آدم‌ها غمگین، خیابان‌ها شلوغ، مغازه‌ها خلوت، هوا پُردود و تهران، زشت و گریان و محاصره در این همه شیشه و اعوجاج، بی‌گفت‌وگو و مستأصل از این همه تصمیم‌گیرنده نابخرد که وظیفه می‌دانند، هیچ ردی از هنر، اصالت، اندیشه و ریشه برای این شهر باقی نگذارند.
✍️#گوشه
@gooshe
@Aslani_Cinepoet

🎬#مستند تهران هنر مفهومی، #محمدرضا_اصلانی، ۱۳۹۰، با صدای هدی سیاه‌تیری و #محمدعلی_سپانلو.

🔗 یوتیوب گوشه


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎼 نسخه بلند «باله بیژن و منیژه»
🎶 دو‌ رقصنده‌ اصلی: #هایده_چنگیزیان و جمشید سقاباشی
🎹 موسیقی: #حسین_دهلوی
🎶 رهبر ارکستر: حشمت سنجری
تالار رودکی، دهه ۵۰ خورشیدی
زمانی که در ایران سازمان باله ملی وجود داشت.

حسین دهلوی در سال ۱۳۵۴، یکی از مهم‌ترین آثار موسیقی سمفونیک ایران را تصنیف کرد؛ به نام «بیژن و منیژه» و این #باله برپایه داستانی از شاهنامه #فردوسی ساخته شد.

🔗 درباره باله این مستند کوتاه گوشه را ببینید؛ مستند «بالرینی به نام خانم نه»

🔗 لینک کانال یوتیوب گوشه و مستند/پادکست‌هایش درباره هنر و هنرمندان

@gooshe

2.6k 0 167 5 47

Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎼 #باله بیژن و منیژه
🎶 دو‌ رقصنده‌ اصلی: #هایده_چنگیزیان و جمشید سقاباشی
🎹 موسیقی: #حسین_دهلوی
🎶 رهبر ارکستر: حشمت سنجری
تالار رودکی، دهه ۱۳۵۰ خورشیدی
زمانی که در ایران سازمان باله ملی وجود داشت.

حسین دهلوی در سال ۱۳۵۴، یکی از مهم‌ترین آثار موسیقی سمفونیک ایران را تصنیف کرد؛ به نام «بیژن و منیژه» و این باله براساس آن ساخته شد.


🔗 درباره باله این مستند کوتاه گوشه را ببینید؛ مستند «بالرینی به نام خانم نه»

@gooshe

📍 ویدیو با حجم کمتر در کامنت

2.7k 0 135 5 63

- چرا مردم در تمام جهان اینقدر برنامه‌های شما رو دوست دارند؟
- چون طبیعت، بخشی از وجود همه ماست. آدم‌ها از چیزی دور افتاده‌اند که درونشان هست و با دیدنش به وجد می‌یان.

(سِر) دیوید اَتنبرو، مستندساز، گوینده، مجری، راوی و نویسنده طبیعت و حیات‌وحش.

📍 درباره هفت‌دهه برنامه‌سازی #دیوید_اتنبرو 🔗 اینجا، مستند گوشه را ببینید...

📍 🔗 لینک کانال یوتیوب گوشه

@gooshe


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
- برای چی باید مبارزه کرد؟
- برای همه‌چیز! برای خود زندگی! همین کافی نیست؟ برای زندگی‌کردن، رنج‌کشیدن، لذت‌بردن. مشکل اینجاست که تو نمی‌جنگی. تسلیم شدی. اما چیزی هست که به اندازه مرگ چاره‌ناپذیره و اون خود زندگیه. همون قدرتی که درونت هست، فقط اگه شجاعت و اراده استفاده ازش رو داشته باشی. 

از فیلم روشنایی صحنه (روشنایی‌های صحنه) ساخته #چارلی_چاپلین با بازی خودش، ۱۹۵۲؛ داستان مردی که روزگاری کمدین معروفی بود؛ مثل چاپلین و با گذشت زمان دیگر از دید مردم بامزه نیست و برای ماندن در صحنه باید بجنگد.
زمانی که چارلی چاپلین می‌خواست این فیلم را در آمریکا نمایش دهد، در فهرست سیاه مک‌کارتیسم قرار داشت؛ دوره‌ای که موجی از عوام‌فریبی، سانسور و دادگاه‌های نمایشی، فضای اجتماعی دهه ۱۹۵۰ آمریکا را دربرگرفت. چاپلین به اتهام طرفداری از کمونیسم در این فهرست بود و ۲۰سال طول کشید تا این فیلم در آمریکا اکران شد؛ پنج‌سال پیش از مرگ چاپلین، زمانی که برای ماندن و بودن در صحنه می‌جنگید و به بازیگر کمدی قدیمی تبدیل شده بود که با گذشت زمان نه بامزه و محبوب بود و نه باب میل مردم آن روزگار.
✍️#گوشه
@gooshe

Limelight, Charlie Chaplin, 1952


🎧 از مجموعه «صدای شاعر»
شعر: #رودکی (بخش اول)
موسیقی: #فریدون_شهبازیان
آواز: #پری_زنگنه
دکلمه شعر: #منوچهر_انور
🎼 کانون، ۱۳۵۲
@gooshe


از مجموعه «صدای شاعر»: #رودکی
آواز: #پری_زنگنه
موسیقی: #فریدون_شهبازیان
صدا و دکلمه شعر: #منوچهر_انور
طرح جلد: فرشید مثقالی
🎼 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ۱۳۵۲

فریدون شهبازیان (۱۴۰۳-۱۳۲۱) آهنگساز مجموعه «صدای شاعر» در کانون برای آلبوم‌های حافظ، سعدی، مولوی، رودکی و مهدی اخوان‌ثالث آهنگسازی کرده است؛ در دهه ۵۰ خورشیدی، روزگاری که در این سرزمین برای کودکان، برنامه‌های ادبی غنی و پرثمر ساخته می‌شد.
@forkiyan
@gooshe

🔗 لینک رودکی در فرسته پایین⬇️

3k 0 39 1 26

- هفت‌دهه است که بی‌وقفه دارین این کار رو می‌کنین. شما عاشق حیوانات هستین. درسته؟
- نه! عشق دیگه کلمه کهنه و قدیمی برای این کار شده.
(سِر) دیوید اَتنبرو، برنامه‌ساز، گوینده، مجری، پژوهشگر و نویسنده حیات‌وحش و طبیعت

درباره مسیری که #دیوید_اتنبرو، مستندساز حیات‌وحش پشت سر گذاشت، اینجا در این لینک در یوتیوب در مستندی ببینید که گوشه ساخته؛ درباره مردی که هفت‌دهه روی ایده‌های شخصی خودش کار کرد، اصیل ماند، تقلید نکرد و در اوج ابتذال و شعار و حرف‌های گنده پرچم به دست‌ها، مسیر فروتنانه و پرثمری را پیمود که به معیاری در مستندسازی طبیعت و حیوانات در جهان تبدیل شد.
@gooshe

🔗لینک مستند «دیوید اتنبرو؛ صدای طبیعت»

🔗لینک کانال یوتیوب گوشه و مستندهایش درباره هنرمندانی که نه گفته‌اند


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
- گذشته پدرت آینده خیلی‌ها رو نابود کرد. پس گور پدرت.

از فیلم #نبودن، ساخته #علی_مصفا، سال ۱۳۹۹ درباره مردی که می‌‌خواهد زندگینامه پدر #کمونیست خود را بنویسد و به #پراگ رفته تا درباره گذشته او در دوران خفقان دولت سوسیالیستی چکسلواکی اطلاعاتی به دست آورد ولی با رازهایی از زندگی پدر روبه‌رو می‌شود که باورکردنی نیست.
پدر، عضو حزب توده بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ از ایران به چکسلواکی پناهنده شده و همراه با رفقای روشنفکر کمونیست‌اش در این کشور زیر اشغال شوروی با رژیم تمامیت‌خواهِ دست‌نشانده مسکو علیه مردم هم‌دست شده و با وجود شکست‌ها و خیانت‌های حزب و رفقا باز هم فقط به چیزی اهمیت می‌دهد که در ذهن ساخته‌؛ فقر و فلاکت برای دیگران (نه برای خود و اعضای حزب) و زندان و بدبختی و شکنجه قرار است آیندگان را به سوی سعادتی ببرد که دولت کمونیستی می‌خواهد.
مرد، تازه می‌فهمد گذشته سیاه پدر، با زندگی چندگانه‌اش، با وفاداری‌اش به چیزی که دیگر اعتقادی به مفهوم‌اش نداشت، چطور زندگی و آینده چند نسل بعد را هم در کشور خودش، ایران و هم چکسلواکی تباه کرده است.
✍️#گوشه
@gooshe

Movie: Absence by Ali Mosaffa, 2021

🔗 لینک یوتیوب گوشه

3.8k 0 144 7 62

Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
فیلم_انیمیشن The Extinct Suite براساس موسیقی Steve Jansen ساخته شده؛ برای این کار کوتاه از حدود ۱۷۰۰ عکس (کولاژ) چاپ‌شده با لیزر استفاده شده که دست‌کاری شده‌اند.
این ویدیوی کوتاه را آنا مالینا بر اساس خودنگاره‌های خودش ساخته؛ هنرمند تجربیِ اوکراینی_آلمانی که فیلم‌ کوتاه و موزیک‌ویدیو می‌سازد و می‌گوید: «من به شدت تحت‌تاثیر تاریخ سینما و شکل‌گیری تصویر متحرک هستم و مجذوب شکست‌ها و نبودن‌ها.»

این آهنگ استیو جانسِن به نوعی بازخوانی‌ و بازسازی از عناصر محیطی و ارکسترال بیشتری از کار قبلی‌اش به نام Tender Extinction است.

اینجا در این لینک قطعات اضافی #استیو_جانسن به هم بافته شده‌اند و نسخه طولانی‌تری (از این کار مینیمال_اَمبینت) ساخته شده.
@gooshe

🎬 ٰٰVideo: Anna Malina Zemlianski
🎧 Music: The Extinct Suite
🎼 By Steve Jansen
@gooshe

🔗 لینک گوشه در یوتیوب

📍 ویدیو با حجم کمتر در کامنت


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
- شما برای نوشتن عریضه بیشتر با چه نوع مردمی سر و کار دارید؟
- بیشتر با مردمی سر و کار دارم که از دهات اومدن و کشت و زرع رو ول کردن. بیشتر کار من نامه‌نویسی برای زارعین (کشاورزها) هست.
- روزی چقدر درآمد دارین؟
- درآمد من و خیلی از کسانی که اینجا نامه‌نویسی می‌کنند، روزی حداقل ده‌تومن و حداکثر پونزده تومن یا بیست تومن می‌شه. روزانه که نیست... از صبح تا ظهر که کار می‌کنیم اینقدر می‌شه. بالاخره چرخ زندگی می‌چرخه. ناراحتی زیادی ایجاد نمی‌کنه. 


از #مستند کوتاه «نان‌‌خورهای بی‌سوادی»، ساخته #ناصر_تقوایی، اواخر دهه ۴۰خورشیدی: حدود ۵۸سال پیش، روزگاری که قیمت دلار زیر هفت عدد تک‌تومانی بود؛ درباره عریضه‌نویسانی که از شهرها و روستاهای مختلف مقابل دادگستری تهران جمع می‌شدند، برای نوشتن نامه‌های حقوقی کسانی که بهره‌ای از سواد نداشتند و از این راه درآمدی به دست می‌آوردند.
✍️#گوشه
@gooshe

🔗 لینک کانال یوتیوب گوشه و مستند/پادکست‌هایش درباره هنر و هنرمندان

🔗 لینک صفحه اینستاگرام گوشه

@gooshe


Репост из: Gooshe
در سرزمین گیلیاد، هر کسی با نظام مخالفت کند، در بیمارستان روانی بستری می‌شود. هرگونه سرکشی نارضایتی و طغیان یعنی فرد بیمار روانی‌ست و با روندی به اسم درمان، سرکوب می‌شود؛ بی‌توجهی به قوانین استبدادی گیلیاد، نپوشیدن لباس سرخ اسارت و حجاب گیلیاد و نپذیرفتن نامی غیر از نام خودت که برایت تعیین شده تا رَحِمِ دوپایی تسلیم بسازد، یعنی تو بیمار روانی هستی. نه به این معنی که تو به چیزی که انسانی و اخلاقی نمی‌دانی، اعتراض داری؛ باید در زنجیر کشیده شوی تا باورت را عوض کنی، در این لباس اسارت درآیی و سربه‌راه نظام سیاسی و خودکامگی ترسناکی به اسم دین شوی که می‌داند چطور تو را از گمراهی نجات دهد. می‌داند مسیر بهشت از کدام سو است و می‌داند که تو موجود بیمارِ نادانی هستی؛ افراد بیمارند که «بی‌منطق» یا «غیرعادی» می‌شوند.
فیلم: #سرگذشت_ندیمه، بر اساس رمان #مارگارت_اتوود، درباره شهری که زنان را به عنوان ندیمه برای فرزندآوری به اسارت گرفته و برای آنها اسم، لباس، حجاب، رفتار، آداب دینی و شرعی و حتی نوع غذاخوردن را تعیین می‌کند. «جون» به این نظام اعتراض دارد و برای درمان در بیمارستان روانی بستری شده.
✍️#گوشه
@gooshe
🔗گوشه در یوتیوب


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
- من که به کسی بدی نکردم. با کسی کاری ندارم. من تقصیری ندارم که با شما متفاوتم؛ ظاهرم متفاوته، رفتارم متفاوته و متفاوت هم فکر می‌کنم. مشکل‌تون با من چیه؟
- تو آدم بی‌حیایی هستی.
از فیلم، #استرومبولی، ساخته #روبرتو_روسلینی، ۱۹۵۰؛ درباره زنی گیرافتاده در جزیره‌ای بین زنان سنتی با عقاید کهنه که زندگی‌اش را با طردشدگی از طرف آنها سپری می‌کند؛ زنی که از دید بقیه غیرمتعارف و بی‌حیا و بی‌بندوبار است، مثل آنها سیاه‌پوش نیست و تظاهر نمی‌کند. 
زمان ساخت این فیلم، #اینگرید_برگمن متأهل با روبرتو روسلینی، کارگردان ایتالیاییِ متأهل وارد رابطه‌ عاشقانه‌ شد و باردار شد. کمی بعد ازدواج کردند ولی این رابطه در هالیوود و صنعت سینمای آمریکا به «رسوایی» معروف شد؛ نه تنها نام برگمن تا مدت‌ها در فهرست سیاه بازار فیلم آمریکای شمالی قرار گرفت، بلکه سیاستمداران و شخصیت‌های مذهبی هم این رابطه خارج از ازدواج را محکوم کردند. در واقع اینگرید برگمن، نقش کارِن زیبای نامتعارف با هنجارهای جزیره استرومبولی را در دنیای واقعی زندگی کرد و مثل او طرد شد، نادیده گرفته شد و محکوم شد.
@gooshe
✍️#گوشه
🎬StromboliRoberto Rossellini,1950
🔗لینک یوتیوب

3.5k 0 85 23 63


Показано 18 последних публикаций.