صفر تا صد مهاجرت


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Путешествия


مطالب کاملا رایگان برای مهاجرت پزشکان ، دندان پزشکان و داروسازان
@Mrmedico_ir

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Путешествия
Статистика
Фильтр публикаций


U World 2023
Step 2 CK

بعد از اینکه در هیچ کانال فارسی ، هندی ، عربی پیدا نکردم ، شخصا خریداری کردم ،
امیدوارم براتون مفید باشه 🫀🍾

#Uworld
#2023




🟠مروری بر فرایند اخذ ویزای دانشجویی آمریکا🇺🇸

🔵با توجه به اینکه صدور ویزای تحصیلی آمریکا، فرایندی نسبتا طولانی‌مدت محسوب می‌شود بهتر است که متقاضیان حدود 3 تا 5 ماه قبل از شروع ترم تحصیلی، فرایند مربوطه را آغاز نمایند.

🟣در این راستا انجام مراحل ذیل باید مدنظر واقع گردد:

1️⃣دادن درخواست به دانشگاه مقصد و گرفتن پذیرش از برنامه بازدیدکنندگان دانشجویی و تبادلی(SVEP)؛ تاییدیه مربوطه به این معناست که مدرک کالج و یا دانشگاه مورد نظر، در تمامی نقاط دنیا برای کارفرمایان و مراجع علمی دولتی و خصوصی شناخته شده و مورد پذیرش است؛

2️⃣پرداخت هزینه سیستم اطلاعاتی بازدیدکنندگان دانشجویی و تبادلی(SEVIS)؛ هزینه مربوطه باید حداقل 3 روز قبل از ارسال تقاضانامه جهت دریافت ویزا، پرداخت و پرینت رسید پرداخت به عنوان تاییدیه پرداخت هزینه، زمان انجام مصاحبه و یا زمان ورود به آمریکا جهت انجام امور گمرکی در فرودگاه ارائه گردد؛

3️⃣درخواست ویزای تحصیلی آمریکا؛ در این مرحله، متقاضی با سفارت آمریکا در کشور مورد نظر، جهت دریافت وقت ملاقات برای انجام مصاحبه هماهنگی لازم را به عمل خواهد آورد. ویزای تحصیلی آمریکا می‌تواند تا حداکثر 120 روز قبل از ورود متقاضی به این کشور صادر شود؛

4️⃣برنامه‌ريزی جهت حضور در مصاحبه؛ این مصاحبه ممکن است به صورت حضوری و یا غیرحضوری از طریق تلفن و یا به صورت آنلاین انجام گردد. در این مرحله همراه داشتن رونوشت مدارک تحصیلی، نمرات آزمون‌های استاندارد سنجش زبان انگلیسی(در صورت دارا بودن)، گواهی تاییدکننده توانایی مالی به منظور پرداخت مخارج زندگی و همچنین گواهی مربوط به سوابق شغلی متقاضی باید همراه او باشد.


🟠بررسی ویزای F1 به عنوان مشهورترین ویزای تحصیلی آمریکا🇺🇸

🔵اگرچه دانشجویان خارجی در آمریکا دارای ویزای غیر مهاجرتی هستند اما می‌توانند پس از پایان تحصیل از طریق دریافت جاب آفر و یا با داشتن رزومه قوی، درخواست تغییر وضعیت به اقامت دائم و دریافت گرین کارت را ارائه نمایند. در این مقاله به بررسی مشهورترین ویزای تحصیلی آمریکا می‌پردازیم.

🟣ویزایF1؛ این ویزا از مشهورترین ویزاهای دانشجویی آمریکاست که جهت ورود به کالج‌ها و یا دانشگاه‌های این کشور صادر می‌گردد. در این نوع ویزا، چنانچه متقاضی متاهل باشد برای همراهان وی نیز که شامل همسر و فرزندان زیر 21 سال می‌باشند ویزای F2‌ صادر می‌گردد. به عبارت دیگر، این نوع ویزا برای متقاضیانی صادر می‌شود که خواهان تحصیل در مقاطع آکادمیک و تحصیلات تکمیلی می‌باشند. این دسته از متقاضیان، از اجازه کار خارج از دانشگاه، ثبت‌نام در دوره‌های‌ زبان، افتتاح حساب بانکی، دریافت گواهینامه و اقامت در آمریکا تا پایان مدت اعتبار ویزای خود برخوردارند.

🟡برای اخذ این نوع ویزا، درخواست‌کننده باید پس از اخذ پذیرش از موسسات آموزشی معتبر در آمریکا و دریافت فرم I-20 از آن‌ها، نسبت به تشکیل پرونده برای اخذ ویزای تحصیلی و تکمیل فرم DS-160 اقدام نماید.

🟢لازم به ذکر است که ویزای تحصیلی F1 آمریکا برای اقامت‌های تحصیلی بیش از 6 ماه است و دانشجویانی دارنده ویزای F1 می‌توانند در هفته به مدت 20 ساعت به یک کار پاره‌وقت شاغل شوند و این کار نیز باید الزاما در محدوده دانشگاه باشد. البته دانشجو می‌تواند پس از اتمام سال اول تحصیل، با اجازه دانشگاه به انجام کار در خارج از محدوده دانشگاه نیز شاغل شود.


🟠تمایز ریسرچ پلن و استادی پلن و اهمیت آنها در اخذ ویزای تحصیلی آمریکا🇺🇸

🔵از جمله مدارک ضروری که متقاضی باید در زمان اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا، در روز مصاحبه همراه با خود در سفارت همراه داشته باشد ریسرچ پلن و یا استادی پلن است.

🟣چنانچه پذیرش متقاضی از نوع تزیس بیس باشد؛ اعم از اینکه کارشناسی ارشد باشد و یا دکترا و از ابتدا سوپروایزر او مشخص شده باشد، می‌بایست ریسرچ پلنی را که استادش نوشته است همراه داشته باشد. محتوای این ریسرچ پلن باید در مورد زمینه‌های کلی تحقیقاتی باشد که قرار است متقاضی در ایام تحصیل تحت نظر استاد مربوطه انجام دهد. بهتر است در این ریسرچ پلن به نوع فاند، منبع فاند که از چه ارگانی تهیه می‌شود و همچنین این موضوع که قرار نیست تحقیقات او حول مسائل حساسیت برانگیز از حیث ویزا، از قبیل نفت، گاز، کاربردهای نظامی و مانند آن باشد اشاره شود.

🟡چنانچه برنامه‌ای که در آن متقاضی پذیرش گرفته است بدون لزوم ارایه تز باشد یا اینکه کارشناسی ارشد و یا دکترای با تزی است که سوپروایزر او از همان ابتدای سال اول تحصیلی مشخص نشده است، می‌بایست استادی پلن را از مسئول دپارتمان رشته مربوطه دریافت کند. این استادی پلن باید شامل چارت کلی دروس و تحقیقات مندرج در برنامه پذیرش شده باشد.
.
🔴یک تصور اشتباه رایج آن است که اگر فاند از نوع TA باشد به ریسرچ پلن نیازی نیست. باید دقت نمود اینکه از بین ریسرچ پلن و استادی پلن، کدامیک مورد نیاز است صرفا به این موضوع بستگی دارد که از ابتدا، استاد راهنمای متقاضی مشخص شده است و یا خیر؟ لذا این موضوع به نوع فاندی که دانشگاه به متقاضی ارایه می‌دهد بستگی ندارد.


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
نيلوفر،متولد ٧٠، ورودي بهمن ٨٨ دانشگاه علوم پزشكي ايران ،پزشكي عمومي رو در ايران خونده و يك سال بعد از فارغ التحصيلي،طرح رو وثيقه گذاشته و از ايران به استراليا مهاجرت كرده و در حال حاضر در پروسه رجيستر شدن در استراليا و ادامه پزشکی هستش
Insta : Niu_Land_
@Korea_DailyLife


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
زهرا متولد ۱۹۸۹ (۱۳۶۸) لیسانس میکروبیولوژی دانشگاه آزاد واحد کرج، فوق لیسانس توکسیکولوژی پزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی. یک سال به عنوان محقق مرکز تحقیقات اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهیر بهشتی کار کرده و چهار تا مقاله ISI تو زمینه نوروساینس داره، در حال حاضر دانشجو دکتری تخصصی نوروبیولوژی Neurobiology ، دانشگاه University of Science and technology of China در شهر Hefei سال ۲۰۱۶-۲۰۲۰ با بورسیه دولتی چین CSC.(پارت دوم)
Insta : Niu_Land_
@Korea_DailyLife


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
زهرا متولد ۱۹۸۹ (۱۳۶۸) لیسانس میکروبیولوژی دانشگاه آزاد واحد کرج، فوق لیسانس توکسیکولوژی پزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی. یک سال به عنوان محقق مرکز تحقیقات اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهیر بهشتی کار کرده و چهار تا مقاله ISI تو زمینه نوروساینس داره، در حال حاضر دانشجو دکتری تخصصی نوروبیولوژی Neurobiology ، دانشگاه University of Science and technology of China در شهر Hefei سال ۲۰۱۶-۲۰۲۰ با بورسیه دولتی چین CSC.(پارت اول)
Insta : Niu_Land_
@Korea_DailyLife


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
مهوش متولد ۶۹ فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد اول مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر، کارشناسی ارشد دوم مهندسی پزشکی دانشگاه اکرون ایالت اوهایو و در حال حاضر دانشجوی دکترای مهندسی پزشکی دانشگاه پلی‌تکنیک ووستر، ایالت ماساچوست. (پارت سوم)
Insta : Niu_Land_
@Korea_DailyLife


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
مهوش متولد ۶۹ فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد اول مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر، کارشناسی ارشد دوم مهندسی پزشکی دانشگاه اکرون ایالت اوهایو و در حال حاضر دانشجوی دکترای مهندسی پزشکی دانشگاه پلی‌تکنیک ووستر، ایالت ماساچوست.(پارت دوم)
Insta : Niu_Land_
@Korea_DailyLife


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
مهوش متولد ۶۹ فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد اول مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر، کارشناسی ارشد دوم مهندسی پزشکی دانشگاه اکرون ایالت اوهایو و در حال حاضر دانشجوی دکترای مهندسی پزشکی دانشگاه پلی‌تکنیک ووستر، ایالت ماساچوست.(پارت اول)
Insta : Niu_Land_
@Korea_DailyLife


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
لایو با آقای اویس حسین زاده
متولد ۱۳۷۳
یسانس زیست شناسی از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناسی ارشد فیزیولوژی (آزمایشگاه علوم اعصاب رفتاری) از دانشگاه تهران
در حال حاضر دانشجوی دکترای علوم پزشکی گرایش نوروفیزیولوژی پزشکی در دانشگاه توکیو با بورسیه دولتی ژاپن است (بورس مکست)

Insta: Niu_land_
@Korea_dailylife 🤓✌


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
لایو با سینا ی عزیز متولد ۱۳۶۵
فارغ التحصیل دکتری دامپزشکی از دانشگاه آزاد تبریز،
از دانشگاه یانگنام برای رشته داروسازی(نوروفاماکولوژی)، مقطع کارشناسی ارشد پذیرش و فول اسکولارشیپ گرفته و بعد از اتمام دوره ارشد دوره دکتری را هم در همان دانشگاه شروع کرده ولی همزمان از دانشگاه های دیگه کره و آلمان و استرالیا هم پذیرش میگیره

و در حال حاضر با اخذ اسکلارشیپ دولت استرالیا دانشجو سال آخر دکتری در رشته مولکولار نوروساینس دانشکده پزشکی دانشگاه مکوری سیدنی هست. (پارت دوم)

@Korea_dailylife 🤓✌️
Insta: Niu_land_


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
لایو با سینا ی عزیز متولد ۱۳۶۵
فارغ التحصیل دکتری دامپزشکی از دانشگاه آزاد تبریز،
از دانشگاه یانگنام برای رشته داروسازی(نوروفاماکولوژی)، مقطع کارشناسی ارشد پذیرش و فول اسکولارشیپ گرفته و بعد از اتمام دوره ارشد دوره دکتری را هم در همان دانشگاه شروع کرده ولی همزمان از دانشگاه های دیگه کره و آلمان و استرالیا هم پذیرش میگیره

و در حال حاضر با اخذ اسکلارشیپ دولت استرالیا دانشجو سال آخر دکتری در رشته مولکولار نوروساینس دانشکده پزشکی دانشگاه مکوری سیدنی هست. (پارت اول)

@Korea_dailylife 🤓✌️
Insta: Niu_land_


نظر سنجی را به گروه های مختلف پزشکی ارسال نمایید تا جامعه اماری بزرگ تر و دقیق تری داشته باشیم.
برای آینده خود و فرزندان مان که مشاورین کنکور رویا فروشی نکنند و صدا و سیما میلی مردم رو بر علیه پزشکان تحریک نکند !


به عنوان پزشک انتخاب نهاییتان کدام است؟
Опрос
  •   کار کردن در همین شرایط . راضی ام
  •   مهاجرت ... به نا امیدی از بهبودی شرایط رسیده ام
  •   تغیر شغل، به نا امیدی رسیده ام اما مهاجرت برایم میسر نیست
  •   نا امیدم اما به همین شرایط ادامه میدهم و سعی میکنم اوضاع را بهتر کنم... ناچار به سازگاری ام
1296 голосов


خدمت نظام وظیفه؛ بهانه جدید آمریکا برای جلوگیری از ورود ایرانی‌ها

🔹 پایگاه اینترسپت گزارش داده مأموران گذرگاه‌های مرزی آمریکا با پرسیدن سوال‌های بی‌مورد درباره خدمت نظام وظیفه ایرانی‌ها از ورود ده‌ها نفر به ایالات متحده جلوگیری کرده‌اند .


❌ افزایش ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تصویب شد. ❌ فارس

درست هست که مصوبات این کمیسیون به صورت کلی در خصوص افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی ضمانت اجرایی ندارد ولی این طرح به طور قطع اجرا میشود .

ورودی اکثر دانشگاه ها در حال حاضر ۲۰۰ نفر فقط دولتی هست و آمار پردیس هم جدا...
وای به حال وقتی این طرح اجرا بشه.
نه راه پس گذاشتن برامون نه راه پیش !

با آرزوهای ما ، با عمر تلف شده ما، با جوانی جوانی نکرده ما چه کردین !

نه می‌بخشیم نه فراموش میکنیم که با نخبگان این مملکت چه کردین !


#خبر

❌ مبلغ وثیقه طرح مجدد افزایش پیدا کرد.

💰 پزشکی ۴۲۰ میلیون تومان

پ.ن : مملکت گل و بلبل


#سربازی #طرح
مبحث شیرین خدمت سربازی.. ببینید دوستان، پروسه سربازی چون معادل طرح هستش واسه آقایون، بهتره گذرونده بشه تا شما از دو مقطع اجباری این سیستم خلاص بشین، هم معافیت از طرح می گیرین، هم پایان خدمت (که خیلی از مدارک لازم برای ویزاهای تحصیلی وابسته به این دو تا مدرک هستن)، هم امکان داشتن یه درآمد جانبی و سابقه کاری وجود داره
۱. تعیین ارگان خدمتی:
اینکه شما ارتش، سپاه یا ناجا خدمت کنید، اگر پارتی خیلی اساسی نداشته باشین، به طور کلی رندوم هست و بر اساس نیاز تعیین میشه و تا زمانی برگه اعزام به خدمت رو از طریق دفاتر پلیس +۱۰ نفرستین مشخص نمیشه کجا افتادین. یه استثنا در مورد خدمت تو سپاه هست که دیده شده از قبل پذیرش می گیرین و بعد اقدام می کنن برای اعزام شدن، که خوب این سیستم یه پارتی خوب می خواد و مورد کلی نیستش.
۲. محل خدمت: بعد از اینکه دوره آموزش طی شد، محل خدمتی شما تعیین میشه. اگر متاهل هستین حتما در استان (و نه شهر) محل سکونت همسرتون خواهید افتاد و بهتره مدارک رو هم از استان مورد نظر بفرستین. اگر مجرد باشین باز هم بر اساس نیاز یگان های مختلف محل خدمتون تعیین میشه. اینجا هم از نقش پارتی نباید گذشت. ولی این رو بدونین که اول آخرش خدمت پزشکان وظیفه در کلیات مشابه هست و شما پزشک یه مرکز نظامی یا مراکز درمانی نظامی خواهید شد.
۳. ساعات کاری: معمولا مثل پرسنل کادری برخورد میشه، صبح تا ظهر و یا نهایتا تا ساعت چهار بعد از ظهر. اونایی که پادگان نیستن و کارشون شیفتی هست که بحثش جداست. کسی که تو پادگان بیفته ممکنه در صورت نیاز حتی بیتوته نگهش دارن و هر چند مدت چند روز مرخصی بره. با همه اینها ممکنه خیلی ناگهانی واسه حالت آماده باش و رزمایش و هر کوفت و زهرماری شما رو یکی دو روز خارج از روال نگهتون دارن.
۴. درآمد: درآمد خود خدمت نهایتا حدود دویست هزار تومان ماهانه اگر متاهل باشین. یه درصدی ممکنه از نسخ بیمه ها هر چند ماه بهتون پرداخت بشه که مبلغ چشم گیری نیست. تو خدمت شیفتی تو مراکز درمانی ممکنه مبالغی به صورت کارانه پرداخت بشه ولی باز هم قانون قطعی وجود نداره و برخوردها سلیقه ای هستش. توصیه میشه نامه "عدم نیاز یگان در ساعات غیراداری" رو بگیرین از محل خدمت تا بتونین با مراکز درمانی دولتی مثل اورژانس ها قرارداد ببندین.
۵. معافیت: عملا فکر معافیت رو از سر بیرون کنین. به پزشکی معافیت تعلق می گیره که نتونه حتی طبابت کنه!!! معافیت از رزم هم ممکنه کمی خدمت رو در طول دو ماه آموزش راحت تر کنه و خیلی در ادامه خدمت تاثیری نداره و فقط اگر جنگی (زبونم لال) پیش بیاد به دردتون خواهد خورد.

Показано 20 последних публикаций.

3 296

подписчиков
Статистика канала