Fundvesting | فاندوستینگ


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Экономика


در این کانال همراه با یکدیگر و با رویکردی متفاوت، به دنیای صندوق‌های سرمایه‌گذاری سفر خواهیم کرد تا با بررسی متغیرهای عملکردی، نگاهی تحلیلی به آن‌ها داشته باشیم.
ارتباط با ما
@Fundvestingadmin
ربات صندوق‌یاب فاندوستینگ:
@Fundvestingdatabot

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Экономика
Статистика
Фильтр публикаций


بررسی تخصصی حباب صندوق‌های طلا

📊بررسی حباب برای خرید صندوق مناسب خصوصاً در صندوق‌های طلا همواره به عنوان یکی از معیار‌های مهم شناخته شده و بررسی می‌شود اما گا‌هاً اینطور عنوان می‌شود که ممکن است حباب صندوقی که همیشه در محدوده مشخصی قرار داشته، اکنون نمی‌توان مبدا صفر را برای سنجش حباب آن صندوق مد نظر قرار داد.

⬅️به همین منظور و برای یافتن حبابی معقول‌تر و به دنبال آن پیدا کردن صندوقی بهتر، در این محتوا حباب صندوق‌ها را میانگین سه ماهه هر صندوق مقایسه کردیم و اختلاف آن را به عنوان حباب واقعی در نظر گرفتیم. (دوره یک ساله و شش ماهه به علت تغییر مدل‌های بازارگردانی در این مقایسه استفاده نشده است)

🟢بر این اساس در حال حاضر صندوق زرفام بهترین جایگاه را داشته و نسبت به میانگین خود نیز کمترین حباب را دارا است؛ به این معنی که احتمالاً خرید این صندوق از سطح ریسک کمتری از نگاه حباب برخوردار است.

📊نکته قابل توجه اینکه صندوق گنج نیز در این نمودار نسبت به میانگین خود فاصله دارد.

🗓 ۷ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


بررسی درآمدثابت "زمرد کوروش" با خبر افزایش نرخ به ۳۴.۵٪
گامی بلند در زمانی کوتاه


📌صندوق درآمدثابت "زمرد کوروش" از نوع ETF بدون تقسیم سود بوده که در تاریخ ۱۸ آذر ماه معاملات خود را آغاز کرد و از آن زمان تاکنون شاهد بازدهی‌های خوبی از این صندوق هستیم به طوری که اغلب در رتبه‌های نخستین درآمدثابت‌ها طی بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت قرار گرفته است.

⚙این صندوق که توانسته بود در پذیره‌نویسی خود ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه جذب کند، طی هفته‌های اخیر با جذب سرمایه خوبی همراه بوده و توانسته خالص ارزش دارایی‌های تحت مدیریت خود را به مرز ۱۶۰۰ میلیارد تومان برساند.

🛍همانطور که در تصویر فوق نیز پیداست، زمرد کوروش با نرخ ۳۳.۵٪ کار خود را آغاز کرد و حتی توانسته از ابتدای بهمن ماه تاکنون، رتبه دوم بازدهی را میان درآمدثابت‌های مشابه خود داشته باشد.

🔼اکنون اما مدیریت این صندوق اعلام کرده است که مظنه بازارگردانی "زمرد کوروش" تغییر کرده و از این پس قرار است به ۳۴.۵٪ موثر سالانه افزایش یابد.

✔️این افزایش نرخ می‌تواند هم به جایگاه بهتر صندوق کمک کند و هم روند جذب سرمایه را برای آن شدت دهد.

🗓 ۷ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


وضعیت حباب و تعدیل NAV در صندوق‌های بخشی پتروشیمی در آستانه بازگشایی نماد‌های این صنعت

📊همانطور که پیش‌تر اشاره شد اکثر صندوق‌های پتروشیمی برای تعدیل حباب خود، بر روی نماد‌های بسته شده تعدیلاتی را انجام دادند و همین موضوع باعث شده تا نتوان بر اساس حباب لحظه‌ای صندوق‌ها را مقایسه کرد.

✅در این پست برای بررسی دقیق‌تر، ترکیبی از حباب لحظه‌ای و میزان تعدیل انجام شده بر روی NAV را مورد بررسی قرار دادیم.

🟢بر این اساس صندوق پتروآگاه بهترین وضعیت را در این بررسی داشته است.

📊صندوق‌هایی که جمع حباب و تعدیلات کمتری دارند گزینه کم ریسک‌تری برای سرمایه‌گذاری در این صنعت نسبت به سایر صندوق‌ها می‌باشند.

🔴از طرف مقابل صندوق اکتان با تعدیل ۳/۳درصدی و حباب ۵/۶ درصدی به طور نسبی پر ریسک‌تر محسوب می‌شود.

🗓 ۷ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


درآمدثابت‌هایی با بالاترین بازدهی از ابتدای بهمن

📌طی ماه‌های گذشته شاهد شدت گرفته رقابت میان درآمدثابت‌ها بودیم و به مرور به تعداد صندوق‌هایی که سود موثر آن‌ها به بیش از ۳۳٪ و ۳۴٪ می‌رسد نیز اضافه شده است.

⚙از طرفی حضور درآمدثابت‌های جدید که توانسته‌اند پرتفوی خود را با اوراق و سپرده‌هایی با نرخ بالا تکمیل کنند نیز جالب توجه است و اغلب نام آن‌ها میان ۱۰ درآمدثابت با بالاترین بازدهی‌ها دیده می‌شود.

🕯در نمودار فوق، ده درآمدثابت ETF بدون تقسیم سود با بالاترین بازدهی از ابتدای بهمن ماه تا به امروز نمایش داده شده است که تقریبا همگی بازدهی بیش از ۰.۶٪ را محقق ساخته‌اند.

🛍در این بین صندوق فیروزا توانسته با ثبت بازدهی ۰.۶۹٪، بالاترین بازدهی را داشته باشد و پس از آن نیز زمرد کوروش، یارا و آرامش قرار دارند.

🔸حضور صندوق زمرد کوروش در جایگاه دوم، در کمتر از دو ماه از شروع فعالیت صندوق، بسیار قابل توجه است.

🗓 ۷ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


تقابل ریسک و بازده در فراصندوق‌ها

⚙هدف تأسیس فراصندوق‌ها در ایران و حتی در جهان کاهش ریسک با متنوع‌سازی پرتفو است و حتی فراصندوق‎‌های دارای استراتژی نیز همین هدف را دنبال می‌کنند و سعی می‌کنند در نوع صندوق مورد هدف با متنوع‌سازی پرتفو، ریسک سرمایه‌گذاری را کاهش دهند، بنابراین بر اساس قائده ریسک و بازده، صنم موفق شده به اندازه‌ای که ریسک را کاهش داده بازدهی محقق کند.

✅گاها بحث کارمزد بیشتر برای فراصندوق‌ها مطرح می‌شود اما هماهنطور که گفته شد، وقتی در یک صندوق FOF یا فراصندوق سرمایه گذاری می کنیم، باید این دید را داشته باشیم که داریم یک پرتفو خرید می کنیم؛ برای مثال اگر فراصندوق صنم مدنظر است، باید این را قبول کنیم که داریم پرتفویی از صندوق‌های اهرم خریداری می کنیم پس کارمزد بیشتری که در دل صندوق پرداخت می شود که به همان میزانی است که اگر سرمایه گذار بخواهد صندوقی خرید و فروش کند باید آن را بپردازد و این عدد آنقدر کوچک است که چندان قابل توجه نباشد. (کارمزد معاملات سهام ۰.۰۰۲۳۴۷۵ برای هر معامله و کارمزد ثابت مدیریت صندوق‌های سهامی روزانه ۰/۰۰۰۰۲۷ است.)

⚙در این نمودار از مؤلفه انحراف معیار برای سنجش ریسک استفاده شده که اختلاف چشمگیر بین صنم و سایر اهرمی‌ها را نشان می‌دهد و همین موضوع این را بیان می‌کند که فراصندوق صنم، در کاهش سطح ریسک اهرمی‌ها با متنوع‌سازی پرتفو موفق بوده است.

❓سایر فراصندوق‌ها چطور؟

⬅️در خصوص خوشه نیز این مثال صدق می‌کند، سرمایه‌گذار وقتی صندوق خوشه را خریداری می‌کند انتظار بازدهی فراتر از سهام یا فراتر از طلا را ندارد بلکه انتظار دارد با پرتفوی متنوع بتواند اکسپوژر نسبت به آن‌ها داشته باشد.

⬅️صندوق تمشک نیز کاملاً این موضوع را تأیید می‌کند، از ابتدای بهمن که صندوق‌های طلا بین ۶ الی ۷ درصد بازدهی داشتند، تمشک بازدهی ۴/۵ درصدی داشته اما انحراف معیار کمتری را داشته و به نوعی سطح ریسک کمتری به سرمایه‌گذار تحمیل کرده است.

🗓 ۷ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


بررسی عملکرد صندوق سهامی ثروتم

⬅️ثروتم چهارمین امین صندوق سهامی عادی بزرگ بازار سرمایه است که تحت مدیریت تأمین سرمایه لوتوس قرار دارد؛ این صندوق درحال حاضر حدود ۱/۷۷ هزار میلیارد تومان دارایی تحت مدیریت دارد.

⬅️بررسی وضعیت بازدهی صندوق در مقایسه با میانگین سایر صندوق‌ها نشان از برتری این صندوق است که یکی از علل آن را می‌توان وزن بالای سرمایه‌گذاری در صنعت برنده شش ماه اخیر یعنی. صنعت شیمیایی دانست!

⬅️ثروتم در دوره یک ساله ۳۳/۴% بازدهی داشته که نسبت به میانگین صندوق‌های سهامی عادی و شاخص برتری داشته است.

⬅️نماد این صندوق درحال حاضر بر اساس قیمت آخرین ۱/۳۵%- است و در یک ماه اخیر بجذب منابع ۴۱ میلیاردی داشته است.

🔘انتظار می‌رود در روز جاری که نماد‌های صنعت پتروشیمی بازگشایی می‌شوند، این صندوق که وزن بالایی از پرتفوی خود را به صنعت شیمیایی اختصاص داده، بتواند رشد NAV خوبی را تجربه کند!

🗓 ۷ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


برندگان سقف‌شکنی دوباره سکه امامی

📌سکه امامی در روز گذشته و همزمان با افزایش دوباره قیمت دلار آزاد، با ثبت قیمت بیش از ۶۰ میلیون تومان، سقف تاریخی جدیدی را برای خود به ثبت رساند. سقف قبلی سکه امامی ۵۷.۶ میلیون تومان بود که در تاریخ ۸ دی ماه به ثبت رسید.

🕯در طول این بازه زمانی (۸ دی الی ۶ بهمن)، صندوق‌های طلا اما بازدهی‌های به مراتب بهتری نسبت به سکه امامی داشتند که بخش عمده‌ای از آن به رشد قیمت بیشتر شمش طلا مربوط است.

🛍در طول این مدت، صندوق‌های طلا به طور میانگین بیش از ۸٪ بازدهی داشتند که صندوق گنج با ثبت بازدهی ۱۰.۱٪، بالاترین افزایش قیمت را تجربه کرده و در جایگاه نخست قرار دارد.

🗓 ۶ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


رقابت طلایی‌ها جذاب‌تر شد!

📌حضور صندوق‌های طلای جدید پس از مدت‌ها باعث شده است که اکنون این صندوق‌ها رقابت جذاب‌تری را نسبت به گذشته داشته باشند و حتی شاهد صدرنشینی تازه‌واردان باشیم.

🕯صندوق‌های طلا طی یک ماه اخیر توانسته‌اند به طور میانگین بازدهی ۹.۴٪ داشته باشند که البته تنها ۶ صندوق از ۱۴ صندوق موفق به ثبت بازدهی بیش از میانگین شده‌اند.

✔️در این میان صندوق زروان به عنوان یکی از صندوق‌های طلای تازه‌نفس بازار، موفق شده است که بازدهی ۱۰.۵٪ داشته باشد و در اولین ماه حضور خود، صدرنشینی را تجربه کند.

🗓 ۶ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


عملکرد اهرمی‌ها در لوپ یک ماهه بورس

📌بازار سهام در طول یک ماه گذشته روندی نوسانی به خود گرفت و در برخی روزها شاهد بازاری سبز و در برخی روزها نیز معاملاتی یک دست سرخ رنگ داشتیم که در نهایت موجب شد شاخص کل بورس در این بازه زمانی نه تنها بازدهی مثبت نداشته باشد بلکه با یک کاهش اندک ۰.۳۳٪ نیز مواجه شود.

⏰از آنجا که صندوق‌های اهرمی نیز به دلیل ضریب اهرم خود معمولا روندی در جهت بازار اما با شدت بیشتر را دنبال می‌کنند، ۵ صندوق از ۷ صندوق اهرمی حاضر در بازار، بازدهی‌های منفی بزرگتری داشتند و ضعیف‌ترین آن‌ها تا نزدیکی ۷٪ نیز کاهش قیمت را تجربه کرد.

🔼در این بین اما صندوق شتاب عملکردی کاملا متفاوت را دنبال کرد و توانست علی‌رغم عملکردی بهتر از شاخص کل، تنها صندوق اهرمی باشد که در طول یک ماه گذشته بازدهی مثبت داشته و با رشد بیش از ۲٪ همراه بوده است.

✔️دلیل این اتفاق به سهام موجود در پرتفوی صندوق، چینش بهینه آن و همچنین مدیریت مناسب ضریب اهرم این صنعت ارتباط دارد.

🗓 ۶ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


کدام بخشی خودرویی پتانسیل بالاتری دارد؟

📌گروه خودرویی طی روزهای گذشته علی‌رغم اینکه خبرهای مثبت زیادی داشت اما معاملاتی اغلب منفی را دنبال کرد و همین موضوع باعث شده است که برخی از سرمایه‌گذاران اعتقاد داشته باشند که در صورت تحقق یک روند صعودی قدرتمند، صنعت خودرو می‌تواند لیدری بازار را بر عهده داشته باشد.

❓از همین رو در تحلیل فوق به بررسی این موضوع پرداختیم که در حال حاضر کدام صندوق بخشی خودرویی می‌تواند پتانسیل بالاتری در ایجاد بازدهی برای سرمایه‌گذاران خود داشته باشد؟

🟢نگاهی به دو متغیر وزن سهام و حباب صندوق‌های بخشی خودرویی نشان می‌دهد که شرایط در هر صندوق متفاوت از دیگری دنبال می‌شود و این موضوع می‌تواند در بازدهی نهایی نیز اثرگذار باشد.

🔸با این حال به نظر می‌رسد که صندوق بهین‌رو در حال حاضر شرایط بهتری نسبت به دیگر صندوق‌ها داشته باشد. بهین‌رو در حال حاضر با وزن سهام بیش از ۹۷٪، سهامی‌ترین صندوق بخشی خودرویی به شمار می‌رود و همچنین با حباب منفی ۱.۳۶٪، پایین‌ترین حباب را نیز داراست.

🛍از همین رو انتظار می‌رود که در صورت شکل‌گیری یک موج صعودی جدید برای صنعت خودرویی، این صندوق جزو رتبه‌های نخست میان صندوق‌های بخشی این صنعت باشد.

🗓 ۶ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


حباب اهرمی‌ها مجدداً منفی شد! حباب منفی اهرمی‌ها تهدید یا فرصت؟

⬅️صندوق‌های اهرمی در روز‌های اخیر مجدد وارد حباب منفی شدند از این جهت در این محتوا به بررسی علل و نحوه استفاده از این رخداد می‌پردازیم.

📊وقتی قیمت NAV یا خالص ارزش دارایی یک صندوق بیشتر از قیمت نماد آن باشد، صندوق دارای حباب منفی است؛ به این معنی که قیمت واقعی دارایی‌های صندوق بیش از قیمت نماد و تابلوی آن است.
در حال حاضر صندوق جهش با حباب نزدیک به منفی ۵ درصد بیشترین حباب منفی را دارد؛ بنابراین از نمودار روند تشکیل حباب این صندوق استفاده شده است.

📊نمودار سمت چپ روند بازدهی نماد و NAV صندوق جهش قابل مشاهده است که کاملاً بروز این حباب را در دو هفته اخیر نشان می‌دهد.

آیا خرید صندوق اهرمی با حباب منفی فرصت است؟

✅با توجه به اینکه این صندوق‌ها رکن بازارگردان ندارند، درواقع بروز حباب عمدتاً ناشی از رفتار معامله گران است و گا‌هاً به دلایل مختلف سرمایه‌گذاران دچار اشتباه شده (منظور حباب نسبی بین صندوق‌های اهرمی است) و صندوق را به قیمت بسیار پایین‌تر از ارزش ذاتی معامله می‌کنند، بنابراین احتمالاً خرید صندوق با حباب منفی‌تر خریدی مطمئن‌تر و با ریسک کمتر خواهد بود و در روند‌های صعودی نیز می‌تواند بازدهی بیشتری به سرمایه‌گذاران برساند.

🔺البته قابل ذکر است که ضریب اهرم باید مد نظر قرار گرفته شود، مثلاً نمی‌توان حباب منفی توان را با جهش در یک سطح دانست زیرا در صورت مثبت شدن بازار، NAV توان به علت ضریب اهرم پایین تر، کمتر رشد خواهد کرد اما در نقطه مقابل صندوقی که ضریب بالاتر دارد مثل جهش، دارایی آن نیز بیشتر رشد خواهد کرد.

جهش منفی‌ترین حباب و صندوق‌های توان و نارنج و اهرم در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

🗓 ۶ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


🔺این پرسشنامه جهت کار مطالعاتی بر روی صندوق‌های طلا تهیه شده و پر کردنش کمتر از چند دقیقه زمان نیاز داره و قطعا افزایش مشارکت میتونه به دقیق تر شدن نتیجه پژوهش کمک شایانی کند.

🔺برای شرکت در پرسشنامه کلیک کنید

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


🔴دلاری‌ترین و ریالی‌ترین صندوق‌های اهرمی کدامند؟

🔴در پرتفوی کدام صندوق اهرمی تنوع بیشتری از صنایع وجود دارد؟

🔴کدام صندوق اهرمی وابستگی کمتری به چند صنعت خاص دارد؟

🔴مدیران صندوق‌های اهرمی به صنایع دلاری گرایش دارند یا ریالی؟

🗓 ۳ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


بررسی پارامتر‌های اکتیو در صندوق‌های سهامی بزرگ
ارزش؛ پرپتانسیل‌ترین ابرصندوق سهامی؟

📊بررسی صندوق‌ها می‌تواند به روش‌های مختلفی انجام شود، گا‌هاً با استفاده از متغیر‌های گذشته نگر همچون بازدهی‌های دوره‌ای این بررسی صورت می‌گیرد که به نوعی نشان دهنده عملکرد گذشته مدیر صندوق است و برآورد می‌شود که در آینده نیز تکرار شود؛ اما از بررسی بعضی متغییر‌ها به شرایط فعلی بستگی دارد و به نوعی پارامتر‌های به روز هستند مثل حباب نماد که همواره در کانال به اهمیت آن اشاره کردیم و وزن سهام صندوق مورد دیگری از این جنس متغییر‌ها است.

✅می‌توان گفت صندوقی که وزن سهام بیشتری دارد در روند‌های صعودی عموماً بهتر عمل خواهد کرد و اکسپوژر بهتری نسبت به بازار سهام دارد.

📊در جداول بالا دو متغیر حباب و وزن سهام را به ترتیب با وزن دهی ۳۰% و ۷۰% برای صندوق‌های بزرگ بازار بررسی کرده و در نهایت آن‌ها را رتبه‌بندی کردیم.

🟢بر این اساس، صندوق #ارزش بالاترین امتیاز را میان سایر صندوق‌ها به دست آورد و با امتیاز نهایی ۹/۱ در صدر قرار گرفت و صندوق آساس با امتیاز ۲ در رتبه آخر قرار گرفته است.

📊چنین متغیر‌هایی همچون وزن سهام و حباب می‌توانند از مهم‌ترین معیار‌ها برای انتخاب سهام باشد که همواره باید مورد بررسی قرار گیرند.

🗓 ۳ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


توجه به صندوق‌های بخشی فلزی با خبر تجدید ارزیابی فولاد

📌روز گذشته خبری در رابطه با شروع روند افزایش سرمایه فولاد مبارکه اصفهان از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها برای اولین بار، در فضای مجازی منتشر شد که یکی از دلایل اصلی افزایش تقاضا در بازار امروز به خصوص برای صنعت فلزات اساسی بود.

🔴از همین رو در این محتوا نگاهی داشتیم به عملکرد صندوق‌های بخشی فلزی در یک ماه اخیر و همچنین وزن سهام در پرتفوی این صندوق‌ها.

🕯همانطور که پیداست، در طول یک ماه گذشته تنها دو صندوق فلزفارابی و آلیاژ توانسته‌اند عملکرد بهتری از شاخص صنعت داشته باشند اما تنها صندوق سبز این گروه صندوق فلزفارابی با ثبت بازدهی نزدیک به ۵٪ بوده است.

📊از طرفی در وزن سهام تقریبا تمامی صندوق‌ها وزن سهام بیش از ۹۰٪ دارند اما در این بخش نیز صندوق فلزفارابی با وزن سهام بیش از ۹۸.۵٪، سهامی‌ترین صندوق بخشی فلزات بازار به شمار می‌رود.

🗓 ۳ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


عملکرد مثبت اهرمی‌ها در یک ماهه صفر بورس

🚩براساس بازدهی NAV منتهی به ۲ بهمن ۱۴۰۳

🔸تا قبل از شروع معاملات روز جاری، یک ماه اخیر برای بازار سرمایه دو چهره متفاوت داشت به طوری که نیمی از آن مثبت و نیم دیگر آن منفی بود.

⌛همین روند صعودی و نزولی موجب شد تا نماگر اصلی بازار تا به اینجای کار در یک ماه گذشته بازدهی نداشته باشد و در همان محدوده قرار بگیرد.

🏓با این حال اما نگاهی به بازدهی NAV صندوق‌های اهرمی نشان می‌دهد که مدیریت این صندوق‌ها توانسته عملکرد بهتری از شاخص بازار داشته باشد و همگی با رشد قیمت همراه بوده‌اند.

🛍در این بین صندوق شتاب با اختلاف قابل توجهی، رشد NAV بهتری را تجربه کرده است و با ثبت بازدهی ۹.۴٪، در رتبه اول قرار دارد.

✔️چینش مناسب پرتفوی، مدیریت صدور و ابطال واحدهای ممتاز و عادی و همچنین حفظ تعادل در ضریب اهرم همراه با وزن سهام بالاتر از ۹۰٪، از دلایل موفقیت صندوق شتاب بوده است.

🗓 ۳ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting

4k 0 31 1 21

رقابت تازه‌واردان صندوق‌های سهامی

🚩بازدهی جدیدترین صندوق‌های سهامی کلاسیک بازار از شروع معاملات جوانه کوچک (۱۳ آذر الی ۲ بهمن) - شروع محاسبات از قیمت پایانی ۱۲ آذر

📌از شروع سال ۱۴۰۳ تاکنون شاهد تاسیس چند صندوق سهامی کلاسیک در بازار سرمایه بودیم که عمدتا جزو صندوق‌های سهامی کوچک بازار به شمار می‌روند و بعضا استراتژی‌های متفاوتی را نیز در شروع کار اعلام می‌کنند.

⏰در این محتوا به بررسی نتیجه رقابت این صندوق‌های تازه‌وارد از زمان شروع معاملات آخرین صندوق سهامی تاسیس شده (جوانه کوچک) تا به امروز پرداخته شده است.

⚙همانطور که پیداست این صندوق‌ها در طول بیش از ۱.۵ ماه گذشته، همگی با افزایش قیمت همراه بوده‌ و به طور میانگین بازدهی ۱۳.۷٪ داشته‌اند اما عملکردها متفاوت از یکدیگر است.

✔️در این بین صندوق آبنوس (صندوق سهامی تامین سرمایه کیمیا) توانسته تا به اینجای کار برنده رقابت صندوق‌های سهامی تازه‌نفس بازار باشد و با ثبت بازدهی نزدیک به ۱۶٪، رتبه اول را به خود اختصاص دهد.

🔻پس از آبنوس، صندوق‌های جوانه کوچک و خبرگان توانسته‌اند جایگاه دوم و سوم را داشته باشند.

🗓 ۳ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting

4k 0 33 2 22

Репост из: OptionPlus | مرجع تحلیل اختیار معامله
در روزهای سرخ بورس، اختیار فروش بخریم یا اختیار خرید بفروشیم؟

❓زمانی که بازار روند نزولی داشته باشد، اغلب افراد سمت خرید اختیار فروش (خرید پوت) و فروش اختیار خرید(فروش کال) می‌روند. اما کدام یک می‌تواند موقعیت مناسب‌تری در این شرایط باشد؟

🔴موقعیت خرید اختیار فروش یا لانگ پوت:
⚙این موقعیت بهتر است زمانی مورد استفاده قرار بگیرد که ریزش شدید برای بازار یا سهم متصور باشیم.
⚙چرا که در خرید پوت، مقداری پرمیوم پرداخت می‌شود و باید ریزش شدیدی باشد که قیمت پوت خریداری شده بتواند پرمیوم پرداختی را جبران کند.

🔴موقعیت فروش اختیار خرید:
⚙این موقعیت بهتر است زمانی مورد استفاده قرار گیرد که ریزش ملایمی برای بازار یا سهم متصور هستیم.
⚙در هنگام اخذ این موقعیت باید به ارزش معاملات قرارداد توجه داشت. این موقعیت بهتر است روی قراردادی که ارزش معاملات بالایی دارد اخذ شود تا امکان آفست کردن (بستن موقعیت) آن به راحتی فراهم باشد.

🕯برای مثال در بازه زمانی ۴ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۴، شاهد ریزش ۸ درصدی شاخص کل و ۱۹ درصدی قیمت اهرم بوده‌ایم. در این بازه اگر اختیارهای فروش طهرم ۸۰۰۴ را خریداری می‌کردیم، حدود ۱۷۱ درصد بازدهی کسب می‌کردیم و اگر طهرم ۸۰۰۵ را خریداری می‌کردیم بازدهی ما ۱۲۵ درصد می‌شد. در حالی که با فروش ضهرم ۸۰۰۳ و ضهرم ۸۰۰۴ُ، به بازدهی ۹۲ درصدی می‌رسیدیم.

🔻علاوه بر این معمولا افراد به جهت اجرای استراتژی کاوردکال اقدام به فروش کال می‌کنند. در این حالت نیز باید در نظر گرفت در این بازه زمانی که بازار افت شدیدی را تجربه کرده است، در صورتی که از این استراتژی استفاده می‌کردیم، با وجود کسب سود از کاهش قیمت اختیار خرید، از قبال کاهش قیمت سهم متضرر شده‌ایم.

🗓۲ بهمن ۱۴۰۳

کشف فرصت‌های بی‌پایان در آپشن‌ها با "آپشن پلاس"

@option_pluus


🔺توضیحات همایون دارابی مدیر عامل سبدگردان داریوش در خصوص پذیره‌نویسی صندوق اتوداریوش

🔹به درخواست فاندوستینگ برای شفاف‌تر شدن استراتژی آینده صندوق درحال پذیره‌نویسی اتوداریوش این ویس دریافت شده که برای شما همراهان گرامی مفید باشد.

⬅️از نکات مهم مطرح شده در خصوص استراتژی صندوق می‌توان به فعالیت در بازار مشتقه، نوع بازارگردانی صندوق کلیت موضوع فعالیت صندوق اشاره کرد.

🗓 ۲ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting

4k 0 37 4 34

شکست قاطعانه سکه امامی توسط صندوق‌های طلا

🚩براساس بازدهی نماد از ابتدای پاییز ۱۴۰۳

📈از ابتدای پاییز سال جاری تاکنون، اگرچه بازار دلار و طلا با نوساناتی همراه بوده اما در نهایت رشد قیمتی را تجربه کردند که موجب شد صندوق‌های طلا نیز در ۴ ماه سپری شده، بازدهی‌های خوبی را به خصوص از جهت رشد قیمت شمش طلا داشته باشند.

🪙رشد بالای شمش طلا در کلاس طلای فیزیکی موجب شده است که صندوق‌های طلا بتوانند با قدرت بالایی از سکه امامی پیشی بگیرند و همگی آن‌ها بازدهی بالاتری از سکه داشته باشند.

✔️این پیروزی که با میانگین بازدهی نزدیک به ۳۵ درصدی شکل گرفته است، با لیدری صندوق گنج بوده که توانسته با ثبت بازدهی نزدیک به ۴۰٪، در رتبه اول قرار بگیرد.

🗓 ۲ بهمن ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting

5.4k 1 86 12 51
Показано 20 последних публикаций.