خانه ایرانی دروازه‌غار


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


کانال رسمی خانه ایرانی دروازه غار جمعیت امام علی
راه ارتباط:
@DarvazehGhar
Darvazeghar.sosapoverty.org
instagram.com/darvazehghar_ias

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: جمعیت امام علی
به یاد مولا علی (ع) که رسم برادری آموخت


مردم دو‌گروهند: یا برادر دینی تو هستند یا همنوع تو در خلقت.
(مولا علی(ع))


چه خالی است جای تو که قرنها پیش برادری را در نمازی که رکوع و سجودش مانع از بخشایش انگشتری‌ات نشد، معنا کردی؛ آنجا که صدای نیاز انسانی که به حکم انسانیت برادر خود می‌دانستی شنیدی و گفتگو با خدا را دلیل نشنیدنِ خواسته بندگان خدا نکردی.

جای خالی تو جانکاه است؛ تویی که چنان با تمام مردمت برادر بودی و به حقوق یکسان برادران و خواهرانت باور داشتی که سهم خواهی فزونترِ برادر خونی‌ات از بیت‌المال را به داغ قطعه آهنی گداخته پاسخ دادی.

در این شبهای قدر به یاد می‌آوریم کردار ناصواب آنان را که بستند خانه‌های امید شش هزار کودک را؛ کودکانی که به نام تو و در فضای ورزش و هنر و دانشِ خانه‌های ایرانی، از دام خشونت و اعتیاد و فقر می‌رستند؛ خانه‌هایی که هر روز حضور در آن، تمرین عاشقانه برادری بود برای هزاران جوان این سرزمین.

با این حال ای معلمِ برادری و ای پدر!
علیرغم تمام سنگ‌هایی که بر این مسیر افکندند،
ما به رسمی که تعلیم کردی پایبندیم و به مسیر پرمشقت دگرخواهی ادامه می‌دهیم.

🆔@imamalisociety


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
📜نامه یکی از فرزندان خانه ایرانی دروازه‌غار برای مربی چندین ساله دلسوزش که در بی‌عدالتی این روزها در انفرادی به سر می‌برد.

🔻امروز در تاریخ ۸ بهمن ۱۴۰۱، سیزده روز از بازداشت یکی از فعالین اجتماعی ارزشمند جامعه، #محیا_واحدی، می‌گذرد و کودکان زیادی در محله دروازه‌غار نگران حال او هستند و بزرگترین سوالشان این است که به چه جرمی کسی که ۱۳ سال در محله دروازه‌غار فعالیت اجتماعی دلسوزانه داشته باید بازداشت شود و در انفرادی به سر برد؟

🏡@darvazehghar_ias


Репост из: باشگاه هواداران جمعیت امام علی
🔻 «مددکاری از نگاه جمعیت امام علی»

محیا واحدی کمال
گل یخ/ شماره ۱۰/ زمستان ۹۲

نگاه اول به کودکی که نمود رفتار و عملش از دید جامعه منفی و تخریب‌گرایانه است، به اقدام در جهت تغییر در وی می‌انجامد.
شاید در برخورد نخست، با اتکای به آموزه‌های مبتنی بر عرف جامعه‌مان است که او را قضاوت می‌کنیم و به دنبال رفتار و روشی هستیم که وی را دگرگون سازد.
به دنبال چنین تفکری‌ست که ما امروزه می‌بینیم کودکان و نوجوانانی که بزرگ‌شده‌ی محلات حاشیه‌اند و عنوان کار و خیابان دارند، از درون و بیرونِ خود گریزانند و قصد انتقام از خود و جامعه‌ای دارند که تنها نگاه قضاوت‌گرش را سهم آنان می‌نماید.

« کودک غربت و من»، « کودک حاشیه و من»٫ « من که مددکارم و او که مددجوست»، « من آمده‌ام تا او را به کودکی خود نزدیک کنم»، « من آمده‌ام تا کلام و رفتار و نمود بیرونی او را شبیه به آنچه کنم که در دایره‌ای به نام «من» -که تعریف شده‌ی باید و نبایدهای خانواده و جامعه است- محدود شود.»
پندارهای پیش‌فرض ذهن ما این است که: « در قدم نخست، این کودک است که باید تغییر کند، اوست که ملغمه‌ای است از تمام نقص‌ها، ناهنجاری‌ها و کاستی‌ها…» و « اوست که می‌بایست دچار انقلاب فکری و رفتاری شود تا تصویر اکنونش رنگ ببازد و آهسته آهسته تصویری نمود پیدا کند که من آن را هنجار می‌نامم و به آن در جامعه‌ی ناآشنا به حاشیه و نوع زندگی در آن، خو کرده‌ام.»
حال، این «من»، سایه‌ای‌ست بر سر این کودک تا عمل‌کننده، تغییردهنده و قضاوت‌کننده باشد که منجر به ایجاد رابطه‌ای می‌گردد که بر اساس
« رفتار والدانه‌ی من» و « کنش‌های کودکانه‌ی او» بنا نهاده شده است.
این مسأله همان است که کودک را به انزجار از این رابطه می‌رساند چراکه باز هم محکوم است به اجرا کردن… چون پدری که خیابانی بودن، غربتی شدن و در حاشیه زندگی کردن را به او می‌آموخت حال، معلمی شده است که « تکرار کردن طوطی‌وار» را به او می‌آموزد؛ حال بین آن پدر و این «من» فرقی نمی‌یابد که حتی آن پدر یا مادر را به خود نزدیک‌تر می‌بیند و این «منِ» مددکار را که از جزئی‌ترین حالات شامل رفتار و سکنات، گویش و پوشش، آرزوها و باورها در تضاد با اوست، چون بیگانه‌ای می‌یابد که حاصل این تفاوت است که هر لحظه و هرجا او را به ناسازگاری و تخریب این «من» می‌خواند و هر زمان که دست این «من» را بر سر خود کشیده می‌بیند که سعی به تعریف مهر و پناهش دارد، کودک خواهان اثبات به خود و این سایه است که حضور و ادعایش توهمی بیش نیست و مهرش قدمتی ندارد و رو به خاموشی می‌رود و خیلی دور نیست که شانه از این نقش معلمی- مددکاری مبتنی بر «من» خالی کند.


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🌱محیا واحدی به روایت فرزندانش
(تکه‌هایی کوتاه از صحبت‌های فرزندان خانه ایرانی دروازه غار به مناسبت چهارم بهمن ماه، زادروزش)

🔸از زبان دوست می‌شنوم و تو را می‌بینمت، قدم به قدم در کوچه‌های غربت.
از زبان دوستانی که سال‌ها پیش وقتی ایام کودکی را در محله دروازه‌غار سپری می‌کردند، معلم و یارشان شدی و هر آن چه در توان داشتی برای تغییر سرنوشت‌شان به کار بستی و امید بستی به فردای‌شان که دست بر زانوی اراده خویش زنند و برخیزند برای تغییر سرنوشت دیگر کودکان این سرزمین.

🔹اینک که در چهاردیوار حبسِ انفرادی گرفتار آمده‌ای، این دوستانت که از جان بیشتر دوست‌شان می‌داری، به شهادت آمده‌اند بودن پُرمهر و بی‌دریغت را و گواهی می‌دهند که بازداشت تو، تا چه اندازه نابه‌خردانه و خلاف معرفت و شرافت است.
این دوستان تو نیک می‌دانند هر ساعتی که در بند باشی، ساعتی تدبیر و آرامش و عشق و دست نوازش است که از کودکان رنج‌دیده این وطن گرفته می‌شود.

🏡@darvazehghar_ias


🔻برای محیا واحدی، معلم عشق که اکنون در بند است...

🖌دروازه‌غار، نامش ترس‌آور است اما مردمانی رنج کشیده که خود را در درد و خماری فراموش کرده‌اند در شب‌های تاریک دروازه‌غار، در کوچه‌های غربت این شهر که هیچ کس صدای هیچ کس را نمی‌شنید تو شدی صدای ما. زمانی که این کوچه و پارک‌هایش لا‌به‌لای دود و خماری گم شده بود، پیدایمان کردی. به‌جای تیزی و مواد مخدر، توپ فوتبال به دستمان دادی. پارک‌هایی که روزی پر از مواد و موادفروش بود را زمین فوتبال کردی.
گفتی دخترها باید درس بخوانند، باید به‌جای زود ازدواج کردن، قلم و دفتر دستشان بگیرند.
افسوس که نجات‌بخشی مثل تو جایی که باید باشد نیست؛ اگر در این شهر ده تا خاله محیا وجود داشت الان به جای معتاد شدن نوجوان‌ها و کودکان، به‌جای دزدی و فلاکت،
همه درس می‌خواندند، مدرسه می‌رفتند، به زندگی‌ای که همیشه لعنت می‌فرستادند امیدوار می‌شدند و...
آرزو کردن را به ما یاد دادی؛ یاد دادی که چطور ببخشیم و همدیگر رو دوست داشته باشیم. دلهای‌مان را از نفرت خالی کردی آن زمان که از همه‌ی مردم شهر پر از خشم و نفرت بودیم.
مهر ورزیدن را به ما آموختی. آغوش گرمت که در دردناک‌ترین شب‌های زندگی‌مان پناه‌مان بود و دستانت که دستان سرد و یخ زده‌‌مان را گرم می‌کرد.
معلم عشق و حقیقت،
معلم روزهای درد و سختی،
بیا که پسرها و دخترهایت دلهایشان برای چشمان پر از محبتت و قلبی که همیشه از رنج کودکان درد می‌کشید تنگ شده است...

✍️نوشته یکی از فرزندان خانه ایرانی دروازه‌غار

https://t.ly/im9B
🏡@darvazehghar_ias


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎼نوایی که پایان ندارد...

🌱سال‌ها گذشت و هنوز که هنوز است این نت‌ها تغییری نکردند، هنوز این نوا ادامه دارد. ۲۵ سال است، خیلی خوب این نت‌ها را می شناسم، انگار که من با این نت‌ها بزرگ شده‌ام. درد، مهربانی، فریاد، عشق، محبت، دوستی و صلح. ۲۵ سال است که این ساز نواخته می‌شود و نوایش ادامه دارد...

✍️به قلم و نوازندگی یکی از فرزندان خانه ایرانی دروازه‌غار

❕ تصاویر ویدیو مربوط به قبل از صدور رای انحلال جمعیت امام علی(ع) می‌باشد.

🏡@darvazehghar_ias


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
◾️عیاران را چه شد؟

🔻یکی از معضلاتی که در این سال‌ها در سطح اجتماع شاهد هستیم بحث گسترش جغرافیای اعتیاد در سطح جامعه است به طوری که در ماه‌های اخیر شاهد اجتماع معتادین و استعمال مواد مخدر در محله‌هایی خارج از محلات حاشیه، از جمله مناطق مرکزی تهران هستیم. معضل بعدی که موازی با همین معضل است بحث کاهش سن اعتیاد است. بر اساس گزارشات دیده شده در روزهای اخیر، کودکان و نوجوانان زیادی در حال استعمال مواد مخدر صنعتی در سطح پارک‌های محلات حاشیه از جمله محله دروازه‌غار تهران مشاهده شده‌اند.

🔸جمعیت امام علی(ع) در طول ۲۵ سال فعالیت خود جهت جلوگیری از این گسترش اعتیاد در سطح جامعه اقدام به طرح شام عیاران می‌کرد که در این طرح با راه انداختن مراسم عزاداری در شام غریبان امام حسین(ع) در محلات حاشیه و قلمداد کردن اعتیاد به عنوان یزید زمانه سعی می‌کرد این معضل را به جامعه متذکر شود که متأسفانه با اتهام سیاه‌نمایی روبرو شد! سوالی که اکنون مطرح است این است که در این دوران چه تدبیری برای جلوگیری از گسترش این‌چنینی اعتیاد در سطح جامعه در نظر گرفته شده است؟

🆔@darvazehghar_ias


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔻افزایش کرایه خانه‌ها چه تاثیراتی بر وضعیت خانواده‌ها در محلات حاشیه داشته است؟

⭕️جمعیت امام علی(ع) این روزها به دلیل نهایی شدن رای انحلال قادر به انجام فعالیت‌های گسترده خود در محلات حاشیه نیست. این درحالی‌ست که با افزایش مشکلات و فشارهای اقتصادی، عرصه زندگی بر این خانواده‌ها تنگ و تنگ‌تر می‌شود. صدایی که می‌شنوید صدای یکی از زنان ساکن در محله دروازه‌غار تهران است که از مشکل افزایش کرایه‌ها خانه‌ها و تاثیرش بر زندگی آنها سخن می‌گوید. سوالی که اکنون مطرح است این است چه کسی جوابگوی مشکلات و مصائب پیش‌روی این خانواده‌هاست؟

🔸جمعیت امام علی(ع) در طی این سال‌ها تمام تلاش خود را گذاشته است تا بتواند صدای این خانوده‌ها را بشنود و برای کمک‌رسانی به آنها مسیر یاری و مدد را برای مسکن این خانواده‌ها ایجاد کند که در این راستا می‌توان به طرح خیمه‌گاه مهر اشاره کرد که در همین ایام محرم برای تهیه مسکن زنان سرپرست خانوار در دو سال گذشته اجرا شده و منجر به تامین ۲۸ تعداد مسکن برای این زنان سرپرست خانوار در سطح کشور شده است.

@darvazehghar_ias


🔻خلاصه برخی از فعالیت‌های خانه ایرانی دروازه‌غار در طی ۱۰ سال فعالیت در محله دروازه‌غار را مشاهده می‌کنید. این خانه که اکنون با صدور رای انحلال جمعیت امام علی(ع) منحل خواهد شد کودکان و مادران زیادی را در دل این محله در زمینه‌های آموزشی، درمانی، ورزشی، فعالیت هنری، اشتغال و مددکاری تحت حمایت خود قرار داده است. حال سوال اعضای داوطلب و خانواده‌ها این است که به چه جرمی این نهاد مردمی با چنین سابقه‌ی عملکردی رای انحلال می‌گیرد؟ و در نهایت با توجه به برخوردهای این چنینی با نهادهای اجتماعی، چه آینده‎‌ای را برای این محلات می‌شود متصور شد در حالی که معضلات اجتماعی چون فقر، اعتیاد و.. هر روز رو به افزایش است؟

🏡@darvazehghar_ias


Репост из: جمعیت امام علی
🕊 حاجی احرام دگر بست

دو سال گذشت از روزی که یکی از حجاج، چون نمی‌توانست به علت بیماری به سفر برود، فیش حج خود را به جمعیت امام علی هدیه داد تا مبلغ آن در قالب طرح «صفای سعی» صرف تامین سرپناهی برای یکی از مادران سرپرست خانواده شود.

آنانکه که لباس پاکیزه احرام به تن کرده‌اند، با خبرند از اشتیاقی که آدم‌ها برای رسیدن به آن لحظه ناب دارند، همین اشتیاق است که ارزش این اقدام که کسی فیش حج خود را برای پناه دادن به زنی بی‌پناه هزینه کند، دو چندان می‌کند.

حاجی آن روز احرام دگر بست و در عالم انسانیت مُحرِم شد تا دو سال بعد از آن در روز عرفه زمین خاکی را ترک کند.

وقتی دخترش با بغضی که هم رد غم دارد و هم نشان از شوق، از رفتن پدر در روز عرفه می‌گوید و تصمیمی که دو سال پیش برای سفر حج گرفت، می‌گوید که او همان سال حاجی شد و امسال در روز عرفه به وصال معبود رفت تا بدانیم پناه بی پناهی شدن نه منافاتی با دین و مناسک آن دارد و نه کمتر از مُحرِم شدن در سرزمین عرفه است.

طرح «صفای سعی» همه ساله در موسم حج، زنانی را که استوار و مقتدر با دستانی خالی سرپرست خانواده خود هستند را تحت پوشش قرار می‌دهد، هاجرانی که در صحرای این اجتماع برای نجات فرزندان خود لحظه‌ای قرار ندارند.
از سوی دیگر از حجاجی که راهی سرزمین وحی هستند دعوت می‌کند تا بخشی از هزینه‌های سفر خود را صرف حمایت از این زنان کنند تا سقفی امن برای مادری رنج دیده فراهم کنند و این وعده الهی است که «هر کس ذره‌ای نیکی کند، پاداش آنرا خواهد یافت» و چه پاداشی بالاتر از آمرزیدگی پیش از سفر آخرت برای حاجی که خوب دانسته بود «کعبه یک سنگ و نشان است که ره گم نشود» همو که احرام دگر بست و یار را در قلب مومن یافت، که خانه خداست.

http://sosapoverty.org/wp-content/uploads/2022/07/حاجی-احرام-دگر-بست-.mp3

🆔@imamalisociety


گزارش_خانه_علم_دروازه_غار_بهار_1401.pdf
5.2Мб
گزارش فصلی فعالیت‌های خانه ایرانی دروازه‌غار در بهار ۱۴۰۱

✅ هرآنچه در خانه‌ی ایرانی دروازه‌غار می‌گذرد و ارائه‌ی جامعی از فعالیت‌های بخش‌های مختلف این خانه به طور شفاف و کامل

🏡@darvazehghar_ias


Репост из: جمعیت امام علی
گزارش_فعالیت_های_جمعیت_امام_علی_در_سال1400_14010419.pdf
78.9Мб
🌐 گزارش جامع عملکرد یک ساله‌ی #جمعیت_امام_علی(ع) در سال ۱۴۰۰

📌این گزارش شامل گزارش عملکرد خانه‌های ایرانی و مراکز سرتاسر کشور، کمیته‌های مرکزی جمعیت، طرح‌ها و آیین‌های برگزار شده در سال ۱۴۰۰ می‌باشد.

🆔@imamalisociety


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎙✍️صحبت‌ها و نوشته‌ی یک از هنرمندان سیاه‌قلم خانه ایرانی دروازه‌غار به مناسبت روز قلم

🍀مثل نام زیبایت هستی، همان‌قدر پاک، همان‌قدر درمان کننده، همان‌قدر زلال...
بدن نحیفت که گرفتار خاک و گِل‌های این زمین شده است؛ اسیر است اما...
روحت، کودکی چشمانت، شیطنت نگاهت
تو را آزاد می‌کند از دست این ظلمت، از جهانی که تو را نمی‌بیند و زخم‌هایت را درمان نمی‌کند، صدای تو و هزاران دختری چون تو را نمی‌شنود. فقط می‌گذرند و درگذرند...

🌿برایم عجیب است که چه می‌شود که با تمام رنجی که در وجودت ریشه کرده هنوز هم لبخند می‌زنی، برق چشمانت هنوز هم همان‌قدر معصوم است. جانِ دلم، این روزهای سخت می‌گذرد...

🌱در خانه‌ای را که هزاران کودک، چون تو را پناه داد و از میان سیاهی‌های دنیا بیرون کشید بسته‌اند! دری را می‌بندند به جرم عشق ورزیدن به کودکان، به جرم برابر بودن و کنارهم بودن. به خدای قلب زیبایت قسم، به چشمان پر از دردت که هنوز هم می‌خندد قسم، که دستانت را رها نمی‌کنیم که به چاهی بی‌افتی که شاید خیلی‌ها افتادند و کسی نبود نجاتشان دهد.
روزی بالاخره امید از جایی که فکرش را هم نمی‌کنیم جوانه خواهد زد...

🏡@darvazehghar_ias


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🕊گروه آواز آوای صلح در واکنش به حکم انحلال جمعیت امام علی(ع) تقدیم می‌نماید.

🎼آواز را می‌شنوی،
از دور صدایی می‌آید
و در زوزه‌ی باد ترانه می‌شود.
صدایش لطیف و نرم همچون حریر گل‌هاست.
جنس این شعر پر از نور است،
مفهومش پر از درد است، پر از صبر است، سرشار از ناگفته‌هایی است که در نوای آوای صلح شنیده می‌شود.
ای کسانی که دور مانده‌اید و درد را نمی‌بینید، بشنوید این صداها را که از دل سیاه همین حوالی بیرون کشیده شده‌اند.
مگر می‌شود آوازی را خاموش کرد که از صلح می‌گوید.
آوای صلح را در گلو نمی‌شکنند، سر می‌دهند آنقدر بلند که دنیا صدایش را بشنود...

✍به قلم یکی از هنرمندان گروه آواز آوای صلح

🏡@darvazehghar_ias


Репост из: جمعیت امام علی
✅ تعداد ۷۴۷۹ امضا بر بیانیه داوطلبان و هواداران جمعیت امام علی تا به اکنون

به نقل از امتداد:

✍🏻 جمعی از داوطلبان و هواداران جمعیت امام علی در بیانیه‌ای نسبت به بستن این نهاد مردمی اعتراض کردند. متن این بیانیه که در اختیار امتداد قرار گرفته به شرح زیر است:

🟢در اولین روزهای خرداد ماه ۱۴۰۱ درست در روزهایی که خوزستان عزیزمان دچار التهاب فاجعه‌ای غمبار بود و مردم جامعه با مشکلاتی روزافزون در زندگی و تامین معیشت خود مواجه بودند، حکم شعبه ۲۸ دادگاه تجدید نظر استان تهران مبنی بر انحلال بزرگ‌ترین سازمان مردم‌نهاد کشور با نزدیک به ۲۵ سال سابقه‌‌ فعالیت صادقانه و مؤثر به وکلای جمعیت امام علی (ع) ابلاغ شد.

🟢کیفیت این حکم که در تایید دادنامه‌ بدوی -که کمتر از ۲۴ ساعت بعد از تنها جلسه‌ رسیدگی صادر شد- است، ما را با این پرسش مهم روبه‌رو ساخته که استقلال دستگاه قضا و پایبندی به اصول دادرسی عادلانه در جریان بررسی و صدور حکم چگونه بوده و دلایل و مستنداتی که حکم انحلال به موجب آنها صادر شده است، چیست؟

🟢جرم این نهاد دغدغه‌مند و دلسوز چیست؟ سال‌ها فعالیت که با هدف افزایش همبستگی و اعتماد اجتماعی شکل گرفته؟ فعالیت‌های میدانی در زمینه‌ فقر و آسیب‌های اجتماعی که نتیجه آن ده‌ها مقاله علمی و نشست‌ دانشگاهی بوده است؟ هشدار درباره خطر تبعیض و بی‌عدالتی و فقر و اعتیاد در جامعه؟ جایگزین کردن قلم به جای چاقو و بسیاری ابزار بزه دیگر، در دست هزاران کودک حاشیه‌نشین که برخلاف اصل سی‌ام قانون اساسی از حق آموزش رسمی و رایگان محروم شده‌اند؟

🟢اشتغال‌زایی برای هزاران زن سرپرست خانوار؟ امدادرسانی‌های به‌موقع، ساختارمند و مبتنی بر نیازسنجی در زمان وقوع بحران‌ها و بلایای طبیعی نظیر سیل و زلزله؟ احداث مدرسه و سرپناه برای به حاشیه‌‌رانده‌شدگان؟ تلاش برای استیفای حقوق کودکان معصوم محروم از اوراق هویت؟ استدلال کسانی که حکم انحلال جمعیت امام علی را با این پیشنه فعالیت صادر کرده‌اند، چیست؟

🟢وای بر ما اگر جزای هم‌صدا شدن با بی‌پناه‌ترین و غریب‌ترین بندگان خداوند، انحلال یک نهاد باشد. اگر راهکار حل مسایل روز جامعه و تنگنای معیشتی مردم به ویژه اقشار آسیب‌پذیر و حاشیه‌نشین، بستن در خانه‌های ایرانی به روی زنان و کودکانی باشد که در حاشیه‌های فراموش شده شهرها، برای نجات از رنج زندگی خود، امید به این مراکز داشتند.

🟢این سوال برای بسیاری از ایرانیان مطرح است که همزمانی ابلاغ حکم انحلال با سخت‌تر شدن معیشت شهروندانی که جامعه‌ هدف جمعیت هستند و احضار مدیران جمعیت به دادسرای امنیت برای اخذ آخرین دفاع و اخطار وزارت کشور مبنی بر منع فعالیت پیش از صدور حکم دادگاه تجدید نظر و قطعیت آن چه معنایی دارد؟

🟢ما اعضای جمعیت امام علی (ع) همواره از هر فرصتی برای مطالبه‌ عدالت بهره گرفته و تلاش کرده‌ایم توجه حاکمیت را به آثار سوء بی‌عدالتی، نابرابری و تبعیض جلب کنیم. این بار هم صریحاً هشدار می‌دهیم که تأیید حکم انحلال جمعیت امام علی بدون اخذ نظرات کارشناسان مستقل و متخصص، دادرسی منصفانه، و قضاوت مستدل و مستند، فقط و فقط به سود کسانی است که از نابرابری‌ و تبعیض نفع می‌برند و حاصلی جز تکثیر بیشتر ناامیدی در جامعه و زیر سؤال رفتن استقلال دستگاه قضا در پی ندارد.

🟢امید است با تجدیدنظر در حکم ابلاغ‌شده و بررسی مجدد پرونده در مسیر قانونی، حق مطالبه‌گری و کنشگری جامعه مدنی در چارچوب قانون از سوی دستگاه محترم قضا صیانت شود.
و سلام بر آن‌که پیرو هدایت باشد.

🌐لینک بیانیه در سایت جمعیت:

https://sosapoverty.org/article/امضا-بیانیه-داوطلبان-هواداران-جمعیت



تصویر: نقاشی ارسالی توسط یکی از هواداران جمعیت امام علی

https://b2n.ir/k42386

🆔@imamalisociety


◾️خیره شدم بر سنگ‌هایی که بر سرم آوار شد. خیره شدم بر خانه‌ام که ویران شد. دست بر گوش، کنار خرابه‌ها ایستادم تا دیگر صدای آه و ناله کسی را نشنوم. خیره شدم به کودکی که تن به زمین داده بود. خیره شدم بر مادری که سینه‌اش از درد از دست دادن فرزند و شوهر خون می‌بارید. خیره شدم بر خودم، منی که آرزوهایم زیر آوار رفت. دست بلند کردم، بلند کردم اما کسی ندید؛ پس کجاست چشمان بینا؟ من امید هزاران دست همدل و همیار را دارم که دستم را رد نکنند. آن دیوار آرزوهایم که زیر آوار رفته است را باز از نو بسازم، زندگی صدها کودکی که در زیر آوار خراب شده را بسازم. بیایید دست‌هایمان را به‌هم گره زنیم تا در برابر زلزله، قوت قلب و همدلی ما و برادری ما پیروز شود، بیایید خود آن زلزله زدگان باشیم.

🕊 هنرمندان گروه آواز آوای صلح ضمن اعلام تسلیت و همدردی با مردمان آسیب دیده از این زلزله، از جهانیان دعوت به عمل می‌آورند که فارغ از مرزها و قومیت‌ها به یاری مردم مناطق زلزله زده کشور افغانستان بشتابند و صدای مردم این مناطق شوند.

🏡@darvazehghar_ias


Репост из: جمعیت امام علی
🔻 پیرو نامه وزارت کشور خطاب به جمعیت امام علی(ع) مبنی بر معرفی تمام خانواده‌های تحت حمایت این سازمان مردم‌نهاد به وزارتخانه (رجوع شود به تصویر)، جمعیت پاسخی به این درخواست داده که متن آن به شرح ذیل است:


جناب آقای رادان

معاونت امور مشارکتهای اجتماعی وزارت کشور

با سلام

ادعای احساس مسئولیت و وظیفه‌شناسی درباره سرنوشت شش هزار کودک مورد حمایت جمعیت پس از صدور حکم انحلال این سازمان مردم نهاد به درخواست آن وزارتخانه، امر بسیار غریبی است. به ویژه آن که نگاهی مختصر به دادنامه وزارت کشور و موارد عجیب و نامعقولِ مطرح شده در رأی دادگاه، نشان می‌دهد درخواست انحلال، بر اساس اتهامات کذب و بدون هر گونه بازرسی جامع و تحقیق منصفانه درباره عملکرد این نهاد صورت گرفته است. این که خانه امید هزاران کودک بی پناه را بی‌دلیل ببندی و بعد بخواهی در نقش ناجی به صحنه جُرم بازگردی، طنز تلخی است که چون تیغی بُرّان، در گلوی تاریخ این سرزمین می‌ماند و عبرت روزگار می‌شود.

با این حال، در خصوص درخواست مطرح شده برای ارائه اسامی و اطلاعات خانواده‌های تحت پوشش جمعیت امام‌علی جهت ادامه حمایت از آنها به متولی‌گری وزارت کشور، ذکر مطالبی ضروری به نظر می رسد:


📌 لطفا متن کامل را از طریق INSTANT VIEW مطالعه فرمایید.



🆔@imamalisociety


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🌱چه زیباست این همه عشق، این همه علاقه، این همه وابستگی به این جمع، این جمعی که شده یک جمعیت، جمعیتی که شده امید بی‌شمار خانه‌ها. جمعیتی که شده مادر، پدر، معلم، مدرسه، خانه، محل آرامش قلب و روح و روان صدها هزار کودک رنج دیده. خانه‌ای روشن میان تاریکی‌های زندگی‌شان.
افسوس، چه تلخ است شنیدن اینکه بخواهند چراغ خانه‌ای را خاموش کنند، چه تلخ است محل آرامش کسی را از او گرفتن، یک خانه که چه عرض کنم هزاران خانه.
تلخ است، زجرآور است که امید هزاران کودک و خانواده را از آنها بگیری.
چه رسا و دلنشین است این صدای عدالت، صدای صلح که همواره به گوش همه ما می‌رسد. در مقابل آن تلاش‌های زیادی برای قطع کردن و خاموش کردن این هزاران صدا و این جمع می‌شود؛ ولی باید گفت صدای حق خاموش شدنی نیست...

✍نوشته‌ی یکی از فرزندان خانه ایرانی دروازه‌غار درکنار صحبت‌های دختران جمعیت امام علی(ع)

🔻لازم به ذکر است که در راستای پیگیری‌های مختلف برای انحلال جمعیت امام علی(ع)، متأسفانه موسس، مدیرعامل و دو عضو هیئت مدیره این جمعیت نیز برای بازخواست درمورد فعالیت‌های اجتماعی ۲۵ ساله خود در ۶ تیر ۱۴۰۱ باید در دادگاه حضور پیدا کنند!

🆔 @darvazehghar_ias


🔻بیانه‌ی جمعی از فرزندان جمعیت امام علی(ع) به مناسبت روز جهانی مبارزه با کار کودک

🔹همیشه در ذهنمان جاریست کلماتی که با نفرت و خشم به سویمان شلیک می‌شود؛ درس چیه، کتاب چیه، سواد چیه، مدرسه چیه؟
مدرسه چیه؟ مدرسه شاید تنها رویای ما بود برای ادامه ی زندگیمان برای فرار از همه‌ی ترس‌هایی که نمی‌گذاشتند ما هم مثل بقیه‌ی کودکان باشیم.
صبح تا شب سرچهارراه‌ها منتظریم تا چراغ قرمز شود تا شاید نانی بدست بیاوریم؛
‌این است زندگی یک کودک کار، کودکی که به جای آنکه مداد در دست او باشد فال است.
کودکی که چشمانش بجای آنکه کتاب ببیند هر روز تحقیر می‌شود.
چرا در دنیایی به این بزرگی کودکی باید چشمانش گریان باشد از اينکه کار نکرده است؟ چرا باید همیشه بترسد از به خانه رفتن؟

🌱میان این همه درد جمعی را پیدا کردیم...
جایی که هیچ فرقی بین کودکان نبود، هیچ فرقی بین مذاهب نبود.
کودکان را از دل سیاهی نجات داد. جایی بود برای آرامش‌مان وقتی خسته بودیم از دنیای بزرگترها، جایی که تنها حقمان کار کردن بود.
جمعیت مثل نور بود در دل سیاهی که با نزدیک شدنش سیاهی‌های اطرافمان را سفید می‌کرد. چرا باید جایی که باعث شد به جای روغن موتور و چرخ خیاطی و چهارراه‌ها کتاب را ببینیم و قلم به دست بگیریم، بسته شود؟
چرا باید یک کودک حقش از او گرفته شود؟

🔸نگذارید سرنوشت کودکان کار سیاه شود!
نگذارید جایی که باعث شد کودکان ورزش کنند و درس بخوانند درش بسته شود!
جمعیتی که صدای ما بچه‌ها شده است، حامی کودکان شده است، چرا باید منحل شود؟

🙌ما بچه‌های جمعیت که در این راه بزرگ شده‌ایم و خیلی از کودکانی را دیدیم که چگونه از فشارهای کار کمرشان شکست، با صدای بلند می‌گوییم که در روز جهانی کار کودک معترضیم به نبود نهاد مدنی، به نبود جمعی که صدای کودکان شده است. با منحل کردن این جمع نه‌تنها اوضاع کار کودکان حل نمی‌شود بلکه روز به روز بدتر خواهد شد و حتی کودکانی که توانسته‌اند مدرسه بروند هم به خاطر شرایط اقتصادی و فقر از حق تحصیل محروم می‌شوند.
زندگی کودکان باید در رویاها و خنده‌ها باشد، نه در سطل زباله...

https://bit.ly/3mCzxJI
🏡@darvazehghar_ias


Репост из: جمعیت امام علی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
⭕️ به نام خدای مظلومان


کودکان دیروز جمعیت

و

عکاسان و معلمان و نوازندگان و ورزشکاران و بازیگران تئاترِ امروز، سخن می‌گویند.


«تک تک ما مسئول جمعیت امام علی هستیم، هیچ کسی نمیتونه جمعیت رو تعطیل کنه، جمعیت فقط یه خونه نیست که بسته بشه، جمعیت قلبِ تک‌ تک ماست»

«آدم‌ها رو نمی‌تونید منحل کنید! پشت به پشت هم ایستادیم مثل کوه»


🆔@imamalisociety

Показано 20 последних публикаций.

234

подписчиков
Статистика канала