دال‌طال ( درسگفتارها )


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Другое


هوالعلیم
سلام بر شما✋
جامع‌ترین مخزن درسگفتارهای علوم انسانی🔍
با بیش از ۲۰هزار صوت و ویدئو❗
سخنرانی های به درد بخور✏️
اگه هر روز یه سخنرانی خوب گوش کنیم خیلی از کمبودها جبران میشه🔊

[برای دریافت تعرفه تبلیغات پیام بدهید]
😊من @pr_davood

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Другое
Статистика
Фильтр публикаций




Репост из: وابِل
6672c12c78476-9609-28-9_250130_151757.pdf
819.4Кб
بررسی و تحلیل عناصر و ویژگی‌های ژانر عامیانه، کمیک‌استریپ

#مقاله


داستان نویسی درباره زنان بزرگ تاریخ تشیع و تاریخ ایران
جلسه اول
دوره دیدار با ابرار
قم، یازدهم بهمن ۱۴۰۳
@tavoosimsaeed


Репост из: فرهنگ سدید
🟠«رپ فارسی» اعتراضی است؟

🖊خاستگاه، مصادیق و سرانجام موسیقی اجتماعی رپ فارسی در ایران؛

🔸تجربه موسیقی رپ به منزله موسیقی اعتراضی را می‌توان در خاستگاه آن یعنی ایالات متحده جستجو کرد. از همین رو، در این یادداشت پیش از آنکه به سراغ وضعیت رپ فارسی و نسبت آن با مفاهیم، خواسته‌ها یا جریانات مختلف اجتماعی و فرهنگی داخلی برویم، درباره خاستگاه اجتماعی و قشری این شاخه از موسیقی در آمریکا صحبت می‌کنیم. موسیقی رپ در آمریکا همیشه رسانه‌ای برای نقد سیاست، دولت و قدرت بوده است و اتفاقاً رپرهای سیاه‌پوست آمریکایی که در محلات فقیرنشین زندگی می‌کردند و فرهنگ آفریقایی نیز در تجربه هنری آنان سهیم شده است، به بهترین شکل ممکن از امکانات موسیقی رپ استفاده کردند.

📎https://farhangesadid.com/0002fi

🆔 @farhangesadid


📻 پادکست کنج

🎧 کنجی برای شنیدن داستان‌های اشخاص، مکان‌ها و رویدادهایی در دل تاریخ

اپیزود هفتم: شاه در جزیره سرگردانی

در این قسمت بناست به روزهای خروج محمدرضاشاه پهلوی از ایران، پایان سلطنت او و اقامتش در کشورهای مختلف اشاره شود؛ دورانی که شاه از این کشور به آن کشور رانده می‌شد و بیشتر دوستان و سیاست‌مدارانی که زمانی سر تعظیم و احترام در مقابلش فرود می‌آورند، او را تنها گذاشته و حاضر به پذیرشش در کشور خود نشدند.

نویسنده و راوی: محمد رزمگه

تهیه‌کننده: تکین قشنگی

🔷️ پادکست کنج را دنبال کنید.

کست باکس:
https://castbox.fm/vi/775220203

شنوتو:
https://shenoto.com/album/podcast/297282/اپیزود-هفتم-شاه-در-جزیره-سرگردانی

اینستاگرام:
https://www.instagram.com/podcastkonj?igsh=ang4NWZkaGs4dnEw

تلگرام:
https://t.me/konjpadcastt

#پادکست
#پادکست_کنج
#محمدرضا_پهلوی
#محمدرضاشاه
#شاه
#پهلوی


Репост из: روزنامه آگاه
تلاش‌های ناکام

▪️در روزهای گذشته، موضوع پذیرش موسیقی رپ در جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر ازسوی دبیر این جشنواره، رضا مهدوی مطرح شد. او دراین‌باره گفته است: «رپ چیز عجیب و غریبی نیست و چیزی شبیه بحرطویل است که در فرهنگ ادبی ما وجود دارد و ما می‌توانیم در این زمینه با اشعار بزرگان ادب فارسی که اشعار اعتراضی زیاد و برجسته‌ای وجود دارد، رپ خودی و ایرانی داشته باشیم و مضامین امیدبخش را در آن داشته باشیم درحالی‌که مغرب‌زمین تماما از الفاظ زشت در رپ استفاده می‌کنند.»

▪️همین موضوع، واکنش‌های ضد و نقیض زیادی را برانگیخت؛ از اعتراض به این موضوع تا همراهی و تایید آن. از طرفی، موضوع مجوز وزارت ارشاد به موسیقی رپ، موضوعی است که سال‌ها محل بحث بوده و هرازگاهی مطرح می‌شود اما هرگز به نتیجه‌ای نرسیده است.

▪️موسیقی رپ یا همان موسیقی اعتراضی که خاستگاهی غیرایرانی دارد و حالا نزدیک به سه دهه زیست در فضای فارسی دارد، مخاطب اصلی‌اش را در میان نوجوانان و جوانان یافته است. برای همین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و فعالان این حوزه تلاش زیادی برای رسمی کردن و در نتیجه تنظیم‌پذیری و قانون‌پذیری آن کرده‌اند که بعد از حدود ۲۵سال کاملا ناکام مانده و جریان زیرزمینی این موسیقی نه فقط قوی‌تر از پیش که با خصایص ضدفرهنگ بیشتری به فعالیت و مخاطب‌یابی ادامه می‌دهد؛ از این رو، با داوود طالقانی، نویسنده و آگاه‌ حوزه فرهنگ، هنر و رسانه گفت‌وگو کرده‌ایم تا موضوع موسیقی پرطرفدار رپ و جنجال‌های دنباله‌دار آن را دقیق‌تر بررسی کنیم.

🌐 مشروح گفت‌وگو را اینجا بخوانید‌.

🔘 @agaah_ir
🖥 Agaah.ir






Репост из: عصر تصویر
دوره جامعه‌شناسی تصویر؛

موضوع ارائه:
ابرقهرمانان کمیک‌بوکی 🦸

📍ابرقهرمانان کمیک‌بوکی: بازنمایی قدرت و هویت در فرهنگ عامه

📌 در دومین جلسه از دوره «جامعه‌شناسی تصویر»، با دنیای ابرقهرمانان کمیک‌بوکی به‌عنوان بازتابی از ارزش‌ها، هویت‌ها و ایدئولوژی‌های جوامع آشنا خواهید شد. این جلسه به تحلیل نقش ابرقهرمانان در بازنمایی قدرت، عدالت و مبارزه با بی‌عدالتی می‌پردازد و چگونگی بازتاب مسائل اجتماعی مانند نژاد، جنسیت و سیاست در داستان‌های کمیک‌بوکی را بررسی می‌کند. از کاپیتان آمریکا تا بلک پنتر، به تحلیل تأثیر این شخصیت‌ها بر فرهنگ عامه و پیام‌های نهفته در ماجراهای آن‌ها خواهیم پرداخت. اگر به جامعه‌شناسی، فرهنگ عامه و دنیای کمیک علاقه‌مندید، ثبت‌نام کنید و این تجربه هیجان‌انگیز را از دست ندهید.

🎤با ارائه:
محمدامین قاسمی
دانشجوی دکتری فرهنگ و ارتباطات
پژوهشگر صنایع فرهنگی

هفته پایانی بهمن ماه 🗓
آنلاین/آفلاین

جهت ثبت نام به ادمین پیام بدهید
@asre_tasvir


Репост из: کدومو
💭مجموعه نشست‌های کدومو برای جشنواره فجر

🔗کدومو؛ همپای خانواده‌ها
🔗Kodoumo.ir


Репост из: عصر تصویر
دوره جامعه‌شناسی تصویر؛

موضوع ارائه:
نقاشی اعتراضی 👨‍🎤

📍نقاشی اعتراضی: هنر به‌مثابه صدای مقاومت اجتماعی

📌در اولین جلسه از دوره «جامعه‌شناسی تصویر»، به بررسی نقاشی اعتراضی به‌عنوان ابزاری برای بازنمایی مقاومت و اعتراض در جوامع انسانی می‌پردازیم. این جلسه به تحلیل دیوارنگاره‌های انقلابی، آثار هنرمندان بزرگ معاصر و نقاشی‌هایی که در جنبش‌های اجتماعی تأثیرگذار بوده‌اند اختصاص دارد. همچنین، نقش هنر در شکل‌دهی افکار عمومی، پیام‌های نمادین در نقاشی‌های اعتراضی و تأثیر فرهنگی و سیاسی این آثار بررسی خواهد شد. اگر علاقه‌مند به درک ارتباط میان هنر و تغییرات اجتماعی هستید، این جلسه فرصتی ارزشمند برای شما خواهد بود. ثبت‌نام کنید و به این گفتگوی جذاب بپیوندید.

🎤با ارائه:
مهراد شاهی
کارشناسی‌ ارشد پژوهش هنر
پژوهشگر فرهنگ و هنر

هفته پایانی بهمن ماه 🗓
آنلاین/آفلاین

جهت ثبت نام به ادمین پیام بدهید
@asre_tasvir


تاريخ انديشه های کلامی و فقهی زيديه از قرن سوم تا قرن يازدهم قمری، دکتر حسن انصاری

جلسه دوم: در اين جلسه، نخست از اين نکته بحث کرديم که زيد بن علي (ع) معمولا به عنوان کسی تلقی می شود که سادات اهل بيت (ع) در سده دوم قمری با الگو گرفتن از او بر عليه امويان و عباسيان قيام کردند. اين سخن درست است؛ از فرزندش يحیی تا نفس زکيه تا حسين فخي. با اين وصف هيچ کدام از اين علويان به ادعای امامت به مفهومی که بعدها زيديه در دستگاه فکری خود از امامت سراغ می گرفتند قيام نکردند. در روايات کهن اماميه هم بر اين تأکيد شده که زيد بن علی با ادعای امامت برای خود نبود که بر عليه امويان قيام کرد. معنای خروج و قيام آنان چه بود؟ اولين کسی که از ميان سادات اهل بيت با ادعای امامت زيدی قيام کرد که بود؟ نه نفس زکيه زيدی مذهب بود و نه حسين فخی. اولين شخصی که در ميان سادات با انديشه امامت زيدی قيام کرد محمد بن ابراهيم طباطبا بود در آخر سده دوم قمری. همچنين از اين بحث کرديم که زیدیه مذهبی است که بیش از آنکه به زيد بن علی (ع) بتوان آن را نسبت داد متعلق به زیدیان کوفی اوائل سده سوم قمری از یک سو و مکتب قاسم رسي و اخلافش در يمن در آغاز سده چهارم از ديگر سوست. بی استثناء هر آنچه به زيد بن علی از متن و کتاب نسبت داده شده از او نيست. تنها موردی که اصالتی دارد مسند زید بن علی است که البته هسته اوليه آن از ابو خالد واسطی است و او در آن تعالیمی فقهی را به زید بن علی نسبت می دهد. هر چه هست این متن ریشه کهنه کوفی از نیمه سده دوم قمری دارد. مابقی آثاری که به زید نسبت داده اند از او نیست. (۱۹ ژانویه، ۲۰۲۵)

##زيديه_کلام_و_فقه_قرن_سوم_تا_یازدهم
@azbarresihayetarikhi
https://sites.mit.edu/zekrmit/
@zekrMIT


🔶دلوز و سینما

🔹مهرداد پارسا

📌 مهر ماه ۱۴۰۳

منبع: موسسهٔ «خانه نام»

⏳ یک ساعت و ۱۲ دقیقه


کانال مطالعات‌فرهنگی ایرانی

#سخنرانی #مهرداد_پارسا #ژیل_دلوز


Репост из: شهرسازی و نیازهای شهر
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
💬 نشست «مطالعات انتقادی فضا و بازسازی پَسا جنگ با مقاومت سیاسی»
🎙ارائه‌دهنده: آزاده ثُبوت (مدرس و پژوهشگر پسا دکترا در گروه شهرسازی دانشگاه کویینزِ بِلفاست)
🗓 یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳
📍نگارخانه پردیس هنرهای زیبا
.
🔳 شهرسازی و معماری مبتنی بر اشغال، از راه‌های مختلف زمین را از دسترس صاحبان آن خارج نموده و تملک و سکونت ایشان را سلب می‌نماید: ساخت دیوار حائل، کشیدن بزرگراه، طرح‌های توسعه، تغییر ضوابط شهرسازی، تخریب، تهدید و ... این همه با هدف کلان‌تری به منظور زدودن سوابق، تاریخ و هویت صورت می‌گیرد و تا بدان‌جا پیش می‌رود که گورستان و سنگ قبر به عنوان آخِرین نماد و نشان را نیز برنمی‌تابد.
▪️آزاده ثبوت با تمرکز بر زیست اردوگاهی پناهندگان فلسطینی در اردوگاه نهرالبارد ما را با ابعاد دیگری از معنا و مفهوم سکونتگاه مواجه می‌نماید. مفاهیمی که بی‌شک می‌توانند در تنگنا و سويه بسیار تاریک برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای معاصر روشنگر و راهگشا باشند.
.
💡@we_are_citychangers
.


Репост из: اندیشکده آفرینش
🔍 سلسله‌نشست‌های «هنر فجر؛ دیروز، امروز، فردا»

📝 نشست سوم: تأملی بر ماهیت، کارکرد و سیاست های جشنوارهٔ فیلم فجر

🕓 پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳، ساعت ۱۶
📍خانهٔ اندیشه‌ورزان

🔸 @afarinesh_tt


Репост из: اندیشکده آفرینش
🔍 سلسله‌نشست‌های «هنر فجر؛ دیروز، امروز، فردا»

📝 نشست دوم: تأملی بر ماهیت و کارکرد جشنوارهٔ شعر فجر

🕓 چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳، ساعت ۱۸
📍خانهٔ اندیشه‌ورزان


🔸 @afarinesh_tt



Показано 17 последних публикаций.