آکادمی ارتباطات


Гео и язык канала: Иран, Фарси


آکادمی ارتباطات، مدرسه اي است از مطالب و اطلاعیه های آموزشي در حوزه ارتباطات، رسانه، روابط عمومي، فناوريهاي نوين ارتباطي، خصوصا هوش مصنوعی AI.

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
هوش مصنوعی در مقابل انسان و آینده بشریت
بخشی از سخنرانی دکتر رحمان قلی پور را می بینید. وی مدرک دکترای جامعه شناسی سیاسی دارد، او پژوهشگر ارشد مرکز پژوهش های علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه است.
@Commac


🔺🔺هوش مصنوعی مایکروسافت، سرطان را تشخیص می‌دهد


شفقنا رسانه- متخصصان سلامت، با ارائه داده‌های حاصل از روش‌های تصویربرداری مرسوم به این هوش مصنوعی، می‌توانند از این مدل برای تشخیص علائمی از بیماری استفاده کنند که در غیر این صورت ممکن است مورد توجه قرار نگیرد.

https://media.shafaqna.com/news/562515/
↪️ @commac


«بلو اسکای» چیست، چرا میلیون‌ها نفر به آن می‌پیوندند؟

از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، پلتفرم‌های غیرمتمرکز مختلفی که در رسانه‌های اجتماعی فعالند، با شمار رو به افزایش کاربران روبرو هستند و یکی از آنها پلتفرم «بلو اسکای» است.

جزئیات بیشتر: https://tinyurl.com/mw72y388
↪️ @commac


نشریه سرشناس فرانسوی فعالیت در شبکه "ایکس" را متوقف می کند

🔹روزنامه معروف "اوئست فرانس" با بیشترین تیراژ در فرانسه روز سه شنبه اعلام کرد انتشار مطالب خود در شبکه اجتماعی ایکس که متعلق به ایلان ماسک است را متوقف می کند.

🔹به نوشته نشریه لاکروا، "فرانسوا لوفرانک"، مدیر اوئست فرانس گفت: "ما مخالف شبکه های اجتماعی نیستیم (...) ما فقط خواستار اعمال قانون هستیم و این یک تصمیم داخلی است که به اتفاق آرا گرفته شده".

🔹او تاکید کرد: «"تا زمانی که به فضایی منظم و محترمانه برای مردم تبدیل نشود اوئست فرانس به ایکس برنمی‌گردد و این تصمیم نهایی است (...) ما این کار را انجام نمی دهیم تا در ۲ هفته آینده نظر خود را تغییر دهیم".

🔹فرانسوا لوفرانک افزود: "تا زمانی که در مواجهه با اطلاعات نادرست، در مواجهه با آزار و اذیت و خشونت، تضمین‌های جدی در نظر گرفته نشود فعالیت در آنجا نه عاقلانه و نه مناسب است"

🔹اوئست فرانس اولین نشریه فرانسوی است که چند روز پس از روزنامه بریتانیایی گاردین، روزنامه اسپانیایی لاوانگاردیا و همچنین نشریه سوئدی داگنس نیهتر شبکه  اجتماعی "ایکس" را ترک می کند.

🔹مدیر روزنامه یاداوری کرد که سرعت انتشارات خود را در شبکه ایکس از ۵ آبان ۱۴۰۲ "به نشانه اعتراض به عدم اعتدال و مقررات" در شبکه کاهش داده است.

🔹او گفت: "در یک سال مشخص است که هیچ چیز بهتر نشده، قوانین بازی اکنون مغرضانه است"

🔹ایلان ماسک، میلیاردر امریکایی و حامی دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا، توییتر را در سال ۲۰۲۲ به قیمت ۴۴ میلیارد دلار خریداری کرد و به ایکس تغییر نام داد.

🔹روزنامه منطقه ای اوئست فرانس در سال ۱۹۴۴ در شهر رن واقع در شرق فرانسه تاسیس شد و در سال ۲۰۲۳ بیش از ۶۲۸ هزار نسخه روزنامه را توزیع کرد.

✍🏼مهدی حیدری
@NewJournalism
↪️ @commac




🔹اطلاع رسانی زمانبندی قطع احتمالی برق

برای اطلاع از زمان قطعی برق در منطقه خود از روش‌های زیر استفاده کنید:

1- اطلاع رسانی برنامه زمان بندی قطع برق از طریق "سامانه هوشمند فوریتهای شرکت توزیع برق تهران بزرگ"

2-اطلاع رسانی برنامه زمان بندی قطع برق از طریق" اپلیکیشن برق من"

3- اطلاع رسانی برنامه زمان بندی قطع برق از طریق "سایت برق من"

4- اطلاع رسانی برنامه زمان بندی قطع برق از طریق کد دستوری : "#121*500*"

🔴 شناسه قبض 13 رقمی برق خود را همراه داشته باشید.
↪️ @commac


🔴 موج گرانی‌ها و غفلت از مدیریت افکار عمومی

➿ حسین امامی
🔹تا دیروز احساس می شد که جامعه نیاز به ارتقای سواد رسانه ای دارد ولی اکنون مشاهده شده که سواد رسانه ای برای مسئولین تصمیم‌گیر ایرانی از نان شب واجب تر است!

🔹فشار اقتصادی بر مردم، غفلت آشکار از اصول اولیه مدیریت افکار عمومی است. مدیران ارشد دولتی که باید پاسدار منافع عمومی باشند، با تصمیمات غیرکارشناسی و نسنجیده، به روح و روان جامعه آسیب می‌زنند. اگر به اصول سواد رسانه‌ای توجه کنیم، می‌بینیم که تصمیم‌گیران در این موارد، به جای آنکه به دنبال اقناع افکار عمومی و جلب مشارکت مردم باشند، صرفاً به دنبال سازمان خود و یا گروه‌های خاص هستند.

🔹جای تأسف بیشتر آنجاست که روابط عمومی سازمان‌های متولی، که باید صدای مردم در سازمان باشند، در این تصمیم‌گیری‌ها نقش مؤثری نداشته‌اند.

🔶 در حالی که جامعه ایران با چالش‌های اقتصادی متعددی دست و پنجه نرم می‌کند، شاهد موجی از افزایش قیمت‌ها در بخش‌های مختلف هستیم. تنها در ۲۴ ساعت گذشته شاهد افزایش قیمت در طیف گسترده‌ای از کالاها و خدمات بودیم:

• افزایش قیمت خودروهای داخلی

• افزایش نرخ عوارض آزادراه‌ها

• گران شدن بلیط قطار و هواپیما

• افزایش قیمت مرغ، گوشت و تخم‌مرغ

• سه برابر شدن نرخ معاینه فنی خودروها

🔶 این تصمیمات در حالی اتخاذ شده است که دولت اعلام می کند در راستای بهبود وضعیت اقتصادی کشور اقدام می‌کند. اما آیا این تصمیمات واقعاً به نفع مردم است؟ آیا مسئولان دولتی به عواقب اجتماعی و روانی این افزایش قیمت‌ها اندیشیده‌اند؟

متن کامل این یادداشت را در خبرگزاری موج بخوانید.
↪️ @commac


گوگل، مرورگر کروم را می‌فروشد!

🔸وزارت دادگستری آمریکا قصد دارد از دادگاه بخواهد که شرکت آلفابت (مالک گوگل) را مجبور به فروش مرورگر کروم کند.

🔸این درخواست در پی حکمی است که در ماه اوت صادر شد و گوگل را به انحصار غیرقانونی بازار جستجوی اینترنتی محکوم کرد. همچنین، وزارت دادگستری به دنبال اقدامات دیگری در ارتباط با هوش مصنوعی و سیستم‌عامل اندروید گوگل است.

🔸مرورگر کروم، که معمولا از موتور جستجوی گوگل استفاده می‌کند و اطلاعات مهمی برای تجارت تبلیغاتی این شرکت جمع‌آوری می‌کند، حدود دو سوم بازار مرورگرهای جهان را در اختیار دارد.

📲ادامه مطلب

@bornanews_ir


📢 گزارش «سنجش دیدگاه مردم درباره فرهنگ سلبریتی و هواداری در ایران» توسط افکارسنجی ملت منتشر شد.

🔻در دهه‌های اخیر فرهنگ سلبریتی در کشور ایران رشد قابل‌توجهی یافته است؛ به‌طوری‌که از دهه 1390 به این سو، جامعه ایران شاهد افزایش تعداد و تکثر سلبریتی‌ها بوده است و عرصه‌های جدیدتری نظیر سیاست و محیط‌های دانشگاهی نیز درگیر فرایند «سلبریتیزه‌شدن» شده‌اند. این در حالی است که پیمایش‌های اندکی با موضوع دیدگاه و نگرش مردم درباره سلبریتی‌ها و فرهنگ سلبریتی در ایران اجرا شده‌اند. افکارسنجی ملت یک پیمایش ملی با هدف توصیف نگرش مردم به فرهنگ سلبریتی در ایران، میزان هواداری از سلبریتی‌ها و میزان اعتماد مردم به آنها کرده است.

🔍 برای مطالعه گزارش کامل با عنوان «سنجش دیدگاه مردم درباره فرهنگ سلبریتی و هواداری در ایران» به لینک زیر مراجعه کنید.

🔻لینک دانلود گزارش کامل👇👇
https://rc.majlis.ir/fa/report/show/1820449

افکارسنجی ملت
🆔 @mellat_polling☘️


۳ اشتباه وزارت خارجه در موضوع تکذیب خبر دیدار ماسک

✍رضا غبیشاوی

وزارت خارجه ایران خبر نیویورک‌تایمز درباره دیدار ایلان ماسک و سفیر ایران در سازمان ملل را تکذیب کرد. شرایط این تکذیب با انتقاداتی روبه رو شد اما عباس عراقچی وزیر خارجه به دفاع پرداخت. این انتقادات قابل طرح هستند:

۱. عراقچی وزیر خارجه گفت که در روز نخست انتشار خبر دیدار ماسک، در وزارت خارجه آن را خبر غیرمهم تشخیص دادند که ارزش پاسخگویی ندارد. در صورتی که خبر فوق العاده مهم بود. رسانه منتشر کننده یعنی نیویورک‌تایمز مهم است و جمعه و شنبه رسانه های مهم جهان آن را بازنشر و درباره آن تحلیل و تفسیر و گزارش منتشر کردند.
ناتوانی در تشخیص خبرهای مهم از غیرمهم و خبرهای نیازمند پاسخ و تکذیب از دیگر خبرها، وضعیت مناسبی نیست.

۲. عراقچی خبر دیدار ماسک را شایعه می داند. در حالی که شایعه نیست. شایعه خبر بدون منبع معتبر است. در حالی که خبر ماسک منبع معتبر داشت. یعنی روزنامه نیویورک‌تایمز، خبرگزاری آسوشیتدپرس و شبکه تلویزیونی سی بی اس.

۳. وزارت خارجه زمان طلایی تکذیب را از دست داد. از ساعت حدود ۱ یک بامداد جمعه که خبر در نیویورک‌تایمز منتشر شد تا ظهر شنبه ساعت ۱۳:۳۲ که ایرنا به نقل از سخنگوی وزارت خارجه ایران، خبر دیدار ماسک را تکذیب کرد ۳۶ ساعت فاصله وجود دارد. وزارت خارجه باید حداکثر در ۶ ساعت اول بعد از انتشار خبر ، تکذیب می کرد. دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل می توانست بعد از انتشار خبر دیدار ماسک در نیویورک‌تایمز، خبر را تکذیب کند اما نکرد و تا امروز هم تکذیب نداشت. روز جمعه دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در واکنش به خبر رسانه های آمریکایی درباره پیام دولت ایران به امریکا درباره تعهد به عدم ترور ترامپ، واکنش نشان داد و گفت: "ما درباره جزئیات پیام‌های رسمی مبادله شده میان دو کشور بیانیه علنی منتشر نمی‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران همواره تعهد خود به دنبال کردن ترور شهید سلیمانی از طریق مسیرهای رسمی و قضایی، و همزمان پایبندی کامل به اصول شناخته شده قوانین بین‌المللی را اعلام کرده است".
این واکنش در کنار سکوت وزارت خارجه در روز جمعه به نوعی تایید خبر دیدار ماسک بود.
سکوت وزارت خارجه در جمعه، تایید مستقیم این خبر بود. تکذیب با فاصله وزارت خارجه، باعث شد جدا از واقعیت ماجرا و اینکه واقعا دیدار برگزار شده یا نشده، این تصویر در ذهن اکثرا مخاطبان ایرانی شکل بگیرد که بله دیدار انجام شده و تکذیبیه نادرست است.

نکته: درباره اینکه آیا دیدار ماسک با سفیر ایران در سازمان ملل رخ داده یا نداده است؛ خبرنگار بیرونی و ناظر نمی تواند قضاوت کند؛ باید بی طرف بماند و تنها مواضع طرف های مختلف را بازگو کند چون ابزاری برای بررسی و راستی آزمایی ادعاهای هر طرف ندارد. نیویورک‌تایمز و آسوشیتدپرس می گویند رخ داده؛ وزارت خارجه ایران می گوید رخ نداده و ایلان ماسک سکوت کرده.

@NewJournalism
↪️ @commac


چرا به عنوان وزیر اقتصاد از رفع فیلتر دفاع می کنم؟

عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی:

🔹‏در اینکه فضای مجازی در کشور باید مدبرانه مدیریت شود شکی نیست. ولی، فیلترینگ به هیچ وجه یک روش مدبرانه برای مدیریت نیست.

🔹‏چرا فیلترینگ مدبرانه نیست؟

🔹استفاده ۸۰ درصد مردم کشورمان از فیلترشکن و تشکیل بازار بزرگ سیاه در پهنه اقتصاد کشور تحت عنوان فیلترشکن فروشی که بنا بر برخی گزارشها با اقتصاد رسمی ارتباطات کشور برابری دارد!

🔹خسارت دهها هزار میلیارد تومانی کسب و کارهای اینترنتی و گره خوردن معیشت و درآمد و خدمات گروههای عمده‌ای از مردم به بسترهای شبکه‌های اجتماعی.

🔹آسیب جدی فیلترینگ به امنیت اقتصاد دیجیتال و در معرض خطر قرارگرفتن شبکه اینترنت کشور.

🔹تحدید آزادی‌های مشروع مردم و جامعه، تأثیر منفی در روند پیشرفت و توسعه کشور دارد. لذا، فیلترینگ از این جهت یک مانع در برابر توسعه و پیشرفت کشور است.

@IRNA_1313
↪️ @commac


واکنش روزنامه‌نگاران به توئیت عباس عراقچی

برخی از روزنامه‌نگاران به سخنان و توئیت عباس عراقچی وزیر امور خارجه واکنش نشان دادند. عراقچی درباره دیدار ایلان ماسک با نماینده ایران در سازمان ملل گفته بود: «ماجرای شایعه دیدار با ایلان ماسک نشان داد سوگیری‌های شناختی چگونه قضاوت‌ها را منحرف می‌کنند. سیاست خارجی، جای پیش‌داوری نیست. واقع‌بینی یعنی قضاوت بر اساس شواهد.» چندتن از روزنامه‌نگاران به این توئیت واکنش نشان دادند که در ادامه می‌خوانید:

آرمین منتظری
، روزنامه‌نگار حوزه بین‌الملل: آقای وزیر می‌گویند «واقع‌بینی یعنی قضاوت براساس شواهد». بسیار عالی. چه کسی باید شواهد را ارائه کند؟ جسارتا این سوال را باید از خودتان بپرسید. اشتباه شناختی از کدام سمت رخ داد؟ یعنی همه رسانه‌های جهان در هماهنگی با هم خطای شناختی داشتند؟!

حامد زارع، مدیر و سردبیر مجله سیاست‌نامه: متاسفانه عراقچی بسیار پرخطاست؛ از حمله به وزیر خارجه آلمان گرفته تا تکذیب دیدار ایروانی و ماسک و حالا این توئیت غیرقابل قبول نشان می‌دهد عراقچی ذیل نظارت ظریف مهره کارآمدی بود و اکنون در مقام عالی وزارت در حال ارتکاب خطاهای فاحش است.

سارا معصومی، روزنامه‌نگار حوزه بین‌الملل: برخی چون دوست داشتند این دیدار رخ داده باشد، بدون شواهد آن را پذیرفته و حتی تأیید و تحلیل کردند. سیاست خارجی، جای پیش‌داوری نیست.واقع‌بینی یعنی قضاوت بر اساس شواهد. وقتی واقعه‌ای رخ نداده است، چه مورد علاقه ما باشد چه نباشد، چه رخ دادن آن صواب باشد چه خطا، به هر حال رخ نداده است.

رضا غبیشاوی، روزنامه‌نگار و عضو تحریریه عصر ایران: با فرض عدم دیدار ماسک،اشکال از وزارت خارجه ایران و برخورد غیرحرفه ای و نادرست آن بود که احتمال برگزاری دیدار را تقویت کرد. با وجود این نگاه نادرست به رسانه و اطلاع رسانی، باید منتظر تکرار حوادث مشابه درآینده باشیم. امیدوارم اقای عراقچی اصلاح کنند، نه اینکه دیگران را متهم کنند.

فرناز حسن‌زاده خبرنگار سابق روزنامه ایران: آقای عراقچی! در آن ۳۶ ساعت فاصله بین گزارش نیویورک تایمز و تکذیبیه ایران، اسلحه کنار سر شما، سخنگوی وزارت خارجه، سخنگوی دولت، شورای اطلاع رسانی دولت، مدیرعامل ایرنا و ایران و... گذاشته بودند که دم نزدید؟ «سیاست سکوت و ابهام» را باید ننه جان آقای کروبی به هم میزد؟!

سینا جهانی، خبرنگار حوزه محیط‌زیست: بعد از این توییت آقای عراقچی، مطلبی را که در مورد دیدار ایلان ماسک با دیپلمات ایران نوشته بودم پاک کردم. دقیق نوشتند: «سیاست خارجی جای پیش‌داوری نیست»

ندا خدایاری، خبرنگار: شایعه دیدار ایروانی با ایلان ماسک نشون می‌ده که چطور سوگیری‌های ذهنی می‌تونن قضاوت‌ها رو گمراه کنند. باید در سیاست خارجی براساس شواهد قضاوت کنیم، نه بر اساس خواسته‌ها و شایعات. واقع‌بینی یعنی حتی وقتی چیزی به نفع ما هم باشه، اگر رخ نداده باید بپذیریم.

@JournalistsClub1
↪️ @commac


🎯 شاید شکوفایی شما کمی دیرتر از دیگران باشد
— نگران نباشید، عجله نکنید. زندگی مسابقه نیست

📍جوامع ما مروج موفقیت زودهنگام و مشوق کسانی هستند که در سنین جوانی به موفقیت رسیده‌اند. نمراتی که در ۱۸سالگی‌ کسب می‌کنیم معیار ارزیابی وضعیت آموزشی ماست و مجلات آکنده از فهرست‌هایی با عناوینی چون «افراد موفق زیر ۳۰ سال» است تا موفقیت جوانان خوش‌آتیه را رنگ‌و‌جلا دهند. اما شواهد و پژوهش‌های فراوانی نشان می‌دهند که نه‌تنها بسیاری از مشاهیر علم و هنر کسانی هستند که استعدادهایشان دیرتر شکوفا شده است، بلکه تداوم موفقیت آن‌ها نیز بیشتر از کسانی بوده که در دوران جوانی به دستاوردهایی درخشان رسیده‌اند. این یافته‌ها دربردارندۀ چه نکاتی دربارۀ اهمیت صبر و پشتکار در دنیایی است که ولع پیشرفت زودهنگام دارد؟


🔖  ۴۴۸۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۲۸ دقيقه
                                       
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/x76356




جواد دلیری معاون خبر ایرنا شد

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی در حکمی «جواد دلیری» را به عنوان معاون خبر ایرنا منصوب کرد.

جواد دلیری روزنامه نگار و پژوهشگر حوزه رسانه و مدیریت رسانه بیش از ۲۸ سال سابقه روزنامه نگاری و رسانه ای دارد. او دانش آموخته رشته مدیریت رسانه در مقطع دکتری با عنوان پایان‌نامه طراحی اتاق خبر همگرا و پلتفرمی برای رسانه های ایرانی است.

وی از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱ سردبیر روزنامه ایران و رسانه های آنلاین ایران بوده است. او فعالیت حرفه ای و رسانه ای خود را از سال ۱۳۷۴ از روزنامه ایران وابسته به خبرگزاری جمهوری اسلامی آغاز کرده است. وی در دوره اخیر به عنوان عضو هیات مدیره موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران نیز منصوب شده است.

دلیری همچنین سالها سردبیر روزنامه اعتماد، همشهری، پایگاه خبری جماران و نیز دبیر سرویس و عضو تحریریه های اعتماد ملی، فرهیختگان و روزنامه ایران و چند هفته نامه بوده است .او همچنین مدیرمسئول پایگاه خبری عرشه آنلاین است.


سلن دیون
می خواهم با پدرم حرف بزنم
@moosighi_popular
↪️ @commac


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
تقدیم به همه پدرهای دنیا

🔹آنانکه سایه شان بالای سرمان هست❤️ و آنانکه گرفتار خاکند 🖤

قطعه《Parler à mon père》

با صدای #سلن_دیون

ترانه "صحبت با پدر" اثری است از خواننده مشهور کانادایی سلن دیون که در سال ۲۰۱۲ برای آلبوم Sans attendre توسط Jacques Veneruso آهنگسازی و ترانه سرایی شده است...

@moosighi_popular
↪️ @commac


اقدامات پیشگیرانه سوئد و فنلاند برای آمادگی افکار عمومی: اگر جنگ شد...

🔸دولت سوئد
در کتابچه‌ای که از روز دوشنبه ارسال آن به ۵.۲ میلیون نفر از شهروندانش را آغاز کرده، آنها را تشویق می‌کند تا خود را برای این شرایط احتمالی آماده کنند.

🔸دولت سوئد بخش کوتاهی از این کتابچه راهنما را با توجه به اینکه اطلاعات غلط در شبکه‌های اجتماعی گسترش یافته، به «دفاع روانی» اختصاص داده است

🔹 دولت فنلاند نیز وب‌سایتی شامل توصیه‌های مشابه ایمنی برای آمادگی شهروندانش در زمان حمله احتمالی روسیه راه‌اندازی کرده است.

🔹این وب‌سایت طیفی گسترده از تهدیدها از جمله پاندمی، حمله سایبری، اختلال در سامانه‌های پرداخت، بلایای طبیعی و همچنین درگیری نظامی را پوشش می‌دهد. / یورونیوز

#ارتباطات_بحران
#بحران
↪️ @commac





Показано 20 последних публикаций.