black box


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Цитаты


«آرشیوی از منابع زبان، مهاجرت و کانال های برتر تلگرامی»
تقدیم به فرزندان مستعد سرزمینم💎

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Цитаты
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


وبینار: تولید محتوا به  زبان انگلیسی
👇👇👇👇


سلام و عرض ادب

دوستان ما چالش توسعه فردیمون رو شروع کردیم و بدلیل تکمیل ظرفیت یه سری از دوستان نتونستن شرکت کنن،
به همین دلیل دوباره میخوایم یه ظرفیتی واسه اون دوستان در نظر بگیریم(ظرفیت جدید از حذف افرادی که فعالیتی در چالش نداشتن بوجود اومده)

با حلوا حلوا گفتن کسی دهانش شیرین نمیشه!

به افراد منظم و مسئولیت پذیر نیاز داریم. تا این تایم و محتوایی که براشون میزاریم بیهوده نباشه.🙏🏻

لطفا فقط افرادی که نیازمند و دنبال چنین چالش و دوره ای هستن درخواست شرکت در دوره رو ارسال کنند.
چون در غیر اینصورت ما مجبوریم حذفتون کنیم متاسفانه.

خلاصه، اگه تصمیم جدی به شرکت در این دوره رو دارید لینک گروه رو از آیدی زیر درخواست کنید.👇🏻
@blackboxtelegramm_bot

سعی میکنیم یه برنامه فشرده واسه افراد جدید درنظر بگیریم که تا اول آذرماه به بقیه دوستانی که قبلا شرکت کرده بودند، برسند.






کلاس هوش مصنوعی دانشگاه شریف - دکتر شریفی زارچی

https://youtube.com/playlist?list=PLGbblxG0Mys6kHbxuR7RhcJD1O-hIC-CS&si=EHPgvKF9FUCfrLDX
کلاس هوش مصنوعی دانشگاه شریف - دکتر شریفی زارچی
Share your videos with friends, family, and the world


https://youtube.com/playlist?list=PL0C-3ajBGn8xFS_z0JDoA54NkPl5stq26&si=kFtTwa-ubyu7y3ku


بهترین دوره واسه آموزش word.
از صفر تدریس میشه، تمام مطالب رو پوشش میده و مدرس از سطح سواد بالایی در این زمینه برخوردار هست.
آموزش صفر تا صد ورد
در این مجموعه من نرم افزار مایکروسافت ورد رو به صورت رایگان از سطح مقدماتی تا پیشرفته آموزش میدم، شما میتونید با کلیک روی این پلی لیست گام به گام ورد رو از ص...




Репост из: دوزخ امّا سرد
"فهرستی از سی پادکست خوب فارسی" (بخش سوم)

۲۲. شیرازه (کتاب‌خانۀ قرن)
الف) ★★★★
ب) ★★★★★
پ) ★★★
ث) ★★★
ج) ★★★★
این پادکست که ذیل بی‌بی‌سی فارسی تهیه می‌شه در این سری خودش به سراغ معرفی و بررسی صد کتاب تأثیرگذار این قرن در ایران معاصر رفته. از لحاظ کیفیت گفت‌وگوها یک‌سروگردن از اکثر برنامه‌های شبیه خودش بالاتره و اطلاعات بسیار خوبی رو به بیننده منتقل می‌کنه.
تقریباً تمام مصاحبه‌شوندگان استادان برجستۀ دانشگاه‌ان و جابه‌جا ارجاع به صفحات همون کتاب صورت می‌گیره که یک کلاس درس برای باقی خلاصه‌کنندگان کتاب مبتدیه.

۲۳. عدم
الف) ★★★★
ب) ★★★★
پ) ★★★
ث) ★★★
ج) ★★★★★
این پادکست به شرح موضوعاتی در تاریخ اندیشه و فلسفه در دوران پیشامدرن می‌پردازه. سازنده بسیار آدم دانا و باسوادی در موضوعه و گزینش‌های جالبی هم انجام می‌ده. در تلگرام‌شون متن هر پادکست رو با ارجاعات دقیق می‌ذاره، اما به‌تر بود در طول اون قسمت هم بهشون ارجاع می‌داد. از لحاظ صحت صحبت‌ها عالیه و دیدگاه‌های تجدیدنظرطلبانه رو در نظر می‌گیره.

۲۴. فارکست
الف) ★★★★
ب) ★★★★
پ) ★★★
ث) ★★
ج) ★★★★
این پادکست در اصل گفت‌گو دربارۀ مقاله‌های چاپ شده در نشریۀ مطرح و معتبر اکونومیسته. در هر قسمت گفت‌وگویی با یک متخصص امر در مورد اون موضوع صورت می‌گیره. همین حول یک متن خاص بودن باعث می‌شه انسجام مطالب حفظ بشه، اما ذکر منابع دیگری که به موضوع و بحث مربوطن خوب صورت نمی‌گیره که باعث می‌شه برای شنوندۀ غیرحرفه‌ای چندان قابل دنبال کردن نباشه.

۲۵. فلسفۀ علم
الف) ★★★★
ب) ★★
پ) ★★★
ث) ★★
ج) ★★★★
این پادکست با این‌که اسم‌اش فلسفۀ علمه اما اون‌قدر هم 'فلسفی' نیست. در واقع 'اندیشیدن راجع به علم' براش نام مناسب‌تریه. در طول هر قسمت سازندگان به بحث و گفت‌وگو با مهمانی مرتبط با موضوع می‌پردازن و راجع به تفکر علمی و سنجش‌گرانه و موضوعات فیزیک و زیست‌شناسی و غیره مباحثه می‌کنن. کیفیت مطالب ارائه شده برای دنبال‌کنندگان مبتدی خوبه اما ذکر منابع چندان خوبی ندارن که نیاز به یک وقت‌گذاری خاص اما لازم داره.

۲۶. گازت
الف) ★★★★
ب) ★★★
پ) ★★★
ث) ★★★
ج) ★★★★★
این پادکست که اخیراً زحمت ساخت‌اش هم بیش از پیش شده راجع به تاریخ مطبوعات و نشریه‌های ایرانه. کمی موضوعات و ترتیب قسمت‌ها شلخته‌ست و سخت می‌تونید بفهمید روند معرفی و بررسی چه‌طور داره پیش می‌ره. اما پژوهش‌های انجام شده بسیار شنیدنی و کم‌یابن که باعث می‌شه حتی شنیدن چند قسمت متوالی ازشون سخت نباشه. از لحاظ ذکر منابع و کیفیت ساخت هم قابل قبولن.

۲۷. لوگوس
الف) ★★★
ب) ★★
پ) ★★★★
ث) ★★
ج) ★★★★
این پادکست دربارۀ فلسفه‌ست. سازنده‌ در هر قسمت یک موضوع فلسفی که گاهی به مسائل روز جامعه در پیوند هستن رو وسط می‌کشه و سؤالی رو راجع به دانسته‌های ما از دنیامون مطرح می‌کنه. با وجود سواد زیاد سازنده اما اتکا به همین دانش باعث شده منبع‌محوری و ذکر منابع خوبی رو شاهد نباشیم. اخیراً روند انتشار قسمت‌ها هم دچار بگیرنگیر شده. اما خود برنامه بسی ارزنده‌ست. کیفیت صدا می‌تونست به‌تر باشه.

۲۸. ماجرای مشروطه
الف) ★★★★★
ب) ★★★★★
پ) ★★★★★
ث) ★★★★★
ج) ★★★★★
شاید بشه گفت به‌ترین پادکست فارسی، پادکست ماجرای مشروطه‌ست. از کیفیت ضبط گرفته تا کیفیت پژوهش‌ها و ذکر منابع و صدا و پخش منظم و هرچی که می‌شه بهش پرداخت این پادکست عالیه. موضوع همون‌طور که مشخصه دربارۀ انقلاب مشروطۀ ایرانه، اما جالب این‌جاست که پس از حدود یک سال از شروع پادکست هنوز به این انقلاب نرسیدیم و سازنده به شکلی هنرمندانه داره با شرح مقدمات بحث شنونده رو برای رسیدن به اون نقطه آماده می‌کنه. دید سازنده به تاریخ‌های تاکنون نوشته شده انتقادیه و همین باعث می‌شه یک طرح بحث خاص رو داشته باشیم، نه تکرار مکررات.

۲۹. مترونوم
الف) ★★★★★
ب) ★
پ) ★★★★
ث) ★★
ج) ★★★★
این پادکست در هر قسمت روایت ساخته شدن یک ترانۀ مشهور فارسی که عموماً قدیمی هم هست رو روایت می‌کنه. بالطبع چنین چیزی اون‌قدر توان ذکر منابع نداره اما خوب بود سازنده به مرجع اطلاعات جسته‌گریخته‌اش اشاره کنه. کیفیت ضبط و ساخت قابل قبوله اما زمان انتشار قسمت‌ها سینوسی و بی‌برنامه‌ست.

۳۰. میم
الف) ★★★★
ب) ★★★★
پ) ★★★
ث) ★★
ج) ★★★★
این پادکست به شرح و خلاصه کردن مقاله‌های روزنامه‌نگارانۀ مشهور می‌پردازه. منبع‌محوری سازنده به دلیل همین مسئله بالاست و تسلط خوبی هم روی محتوای اون اثر پیدا کرده و با روایتی شنیدنی بیان‌اش می‌کنه. این‌که‌ مقاله‌ها خیلی‌هاشون حتی قبل از ترجمه شدن به فارسی چنین شرحی داشته باشن رضایت‌بخشه.
@startreatments


Репост из: دوزخ امّا سرد
"فهرستی از سی پادکست خوب فارسی" (بخش دوم)

۱۳. جعبه
الف) ★★★
ب) ★
پ) ★★★
ث) ★★★
ج) ★★
این پادکست تو هر قسمت به یک موضوع خاص از زندگی ثریا گرفته تا تاریخ‌چۀ پیکان می‌پردازه و اولین نقطۀ ضعف‌اش منبع‌محور نبودنه. سازنده به روی ماجرا مثل جلد و کیفیت ضبط خیلی بیش‌تر از محتوا اهمیت داده و خیلی جای کار داره تا مطلوب بشه؛ اما به‌خاطر تلاش زیادشون روی بالا بودن کیفیت بصری و شنوایی، به‌نظرم لایق معرفی‌ان.

۱۴. چارچرخ
الف) ★★★★
ب) ★★★★
پ) ★★★★
ث) ★
ج) ★★★★
این پادکست در قسمت‌های اصلی به تاریخ‌چۀ یک شرکت خودروسازی و در قسمت‌های فرعی به ارائۀ داستانی از مسابقات اتومبیل‌رانی می‌پرداخت. متأسفانه یک سال از آخرین فعالیت‌شون می‌گذره. موضوع‌شون بکر بود و برای هر قسمت پی‌دی‌اف منابع گسترده‌ای که استفاده می‌شد و ازش یک روایت منسجم و شنیدنی درمی‌اومد رو ارائه می‌دادن. چارچرخ، با وجود نداشتن مخاطب خیلی گسترده، زحمت زیادی پشت‌اش بود و بارها می‌شه بشنویم‌اش.

۱۵. چکش
الف) ★★★★
ب) ★
پ) ★★★★
ث) ★★
ج) ★★★★
چکش از دیگر پادکست‌هایی با موضوعی جدید و خاصه. کل برنامه حول صحبت دربارۀ ارتباط هنر و حقوقه. جایی که آثار هنری یا باستانی به مسائل قانونی برمی‌خورن. با وجود صحت اکثر مطالبِ ارائه‌شده اما منبع‌محوری خوبی در پادکست نداریم. صدای سازنده هم بسیار مناسبه.


۱۶. چیزکست
الف) ★★★★★
ب) ★★
پ) ★★★★
ث) ★★★★★
ج) ★★★★
این پادکست همون‌طور که از اسم‌اش پیداست تاریخِ چیزهاست. سازنده در هر قسمت که گاهی تبدیل به پرونده‌های چندقسمتی می‌شه تاریخ یک چیز، از نفت گرفته تا تیغ ریش‌تراش رو برامون تعریف می‌کنه. روایت‌اش بسیار همه‌پسند و راحته و همین باعث می‌شه خوب تو خاطر بمونه. منبع‌محوری خوبی نداره -در دو قسمت اخیر ذکر می‌کنه- و دید تجدیدنظرطلبانه‌ای هم در تاریخچۀ موضوع بهمون نمی‌ده.

۱۷. دموکراسی در کار
الف) ★★★★
ب) ★★★★
پ) ★★★★
ث) ★★
ج) ★★★★★
این پادکست دربارۀ مسائل چپ‌‌گرایی و کارگریه. سازنده از ابتدا با تشریح الفبای عقاید خودش شروع می‌کنه و در ادامه به مسائل تخصصی‌تر می‌پردازه. آگاهی از اهمیت مسائل روز توش رعایت شده و مثلاً سر وقایع 'زن زندگی آزادی' سلسله برنامه‌های مناسبتی مفیدی درش وجود داره. سطح سوادی که این پادکست از مسائل بهتون می‌ده قابل توجه و ارزنده‌ست.

۱۸. رادیو مرز
الف) ★★★★★
ب) ★★★★★
پ) ★★★★★
ث) ★★★★★
ج) ★★★★★
این پادکست در نوع خودش واقعاً خاصه و می‌شه گفت بی‌نظیره‌. سازنده در هر قسمت موضوعی که مورد بحث و جدل و جدایی بین آدم‌هاست رو برمی‌گزینه و از کسانی که اون موضوع براشون اثر منفی داشته دعوت می‌کنه راجع بهش حرف بزنن. گوشیدن به چنین روایت‌هایی توجه مارو نسبت به رفتاری که با دیگران داریم و اهمیت‌ مناسب بودن‌اش جلب می‌کنه. کاش همه بتونن این‌هارو درک کنن.

۱۹. رادیو نیست
الف) ★★★★
ب) ★★★
پ) ★★★★
ث) ★★★
ج) ★★★★
اولین چیزی که راجع به این پادکست نظر شما رو جلب می‌کنه هویت بصری زییاشه که در تارنماشون خیلی واضح‌تر می‌شه ازش لذت برد. یک گروه این‌کاره و فعال پشت چنین برنامه‌ای نشستن که هرکس مسئولیت بخشی از فعالیت رو به عهده داره و باعث می‌شه با پخشی منظم کیفیت ثابت و حتی رو به رشدی داشته باشن. پادکست دربارۀ مکان‌هاییه که قبلاً در ایران -خصوصاً تهران- وجود داشتن و الآن نیستن. هربار با ارتباط گرفتن با آدم‌هایی که اونارو به یاد می‌آرن و بررسی شواهد و مدارک تلاش می‌کنن سندی بر وجود داشتن اون‌جا در زمانی که گذشته به‌جا بذارن. در منبع‌محوری نیاز به تلاش بیش‌تر دارن و مصاحبۀ خالی کافی نیست.

۲۰. رپاپ
الف) ★★
ب) ★★★★
پ) ★★★
ث) ★★★
ج) ★★
در این پادکست مثل بی‌پلاس ما خلاصۀ کتاب‌هارو می‌شنویم‌. ایراد اول اینه که سازنده بر مباحث مورد بحث احاطۀ خوبی نداره و بارها چیزهای ساده رو اشتباه تلفظ می‌کنه، دیگه این‌که پخش‌اش هم دارای یک برنامۀ منظم نیست و گوشه‌های تاریک متن رو برامون گره‌گشایی نمی‌کنه. اما در کل برای یک آشنایی اولیه با اثر بد نیست.

۲۱. ساگا
الف) ★★★
ب) ★
پ) ★★★★
ث) ★★★
ج) ★★★
این پادکست داستان‌های اسطوره‌ای رو برامون روایت می‌کنه. با لحن داستان‌گویی معمول جلو می‌ره که شاید برای بعضی‌ها خوش‌آیند نباشه. منبع‌محوری خوبی نداره که اصلاً قابل قبول نیست. ولی خب جز 'اسطوراخ' -که دیگه تولید نمی‌شه- رقیب خاصی براش به‌خاطر ندارم. در کل با آوردن یک گویندۀ حرفه‌ای و ذکر درست منابع خیلی می‌تونست از اینی که هست باکیفیت‌تر باشه.
@startreatments


Репост из: دوزخ امّا سرد
"فهرستی از سی پادکست خوب فارسی" (بخش نخست)

معیارها:
الف. صدای خوب گوینده و کیفیت ضبط و تدوین بالا
ب. منبع‌محوری و ذکر منابع
پ. داشتن سواد داستان‌پردازی و خسته‌کننده نبودن روایت
ث. تولید و پخش منظم و گسترده در نرم‌افزارها
ج. کمینگی تعداد اشتباهات و بیشینگی صحت مطالب

۱. آلبوم
الف) ★★★★★
ب) ★
پ) ★★★★★
ث) ★★★
ج) ★★★★
این پادکست دربارۀ آلبوم‌های موسیقی غربیه. از داستان زندگی هنرمندی که اون‌ها رو ساخته و نحوهٔ ساخته شدن آلبوم و ماجرای تک‌تک‌ آهنگ‌هاش می‌گه. دو بخش دیگه دارن، یکی‌اش به نام 'ویژبوم' آلبوم‌های خوب منتشر شده در سال‌ اخیر میلادی رو بررسی می‌کنه و دیگری به نام 'سانگل' به‌صورت خلاصه‌تر به ماجرای ساخته شدن یک آهنگ مشهور می‌پردازه. سازنده خوش‌سلیقه‌ست و وقت زیادی روی هر قسمت می‌ذاره که باعث می‌شه چندان تعداد تولیداتش بالا نباشه، اما از لحاظ کیفیت کم‌نظیره.

۲. آرتیست
الف) ★★★
ب) ★
پ) ★★★
ث) ★★½
ج) ★★★★
پادکست آرتیست دربارۀ زندگی بازیگران هالیوودیه. این‌که از کودکی تا بزرگ‌سالی چه‌طور رشد یافتن و زندگی هنری‌شون چه‌طور جلو رفته. منبع‌محوری خاصی نداره و به‌نظر اصل‌اش بر پایۀ مصاحبه‌ها و زندگی‌نوشت‌های انگلیسیه.

۳. ابدیت و یک روز
الف) ★★★★
ب) ★★★
پ) ★★★★
ث) ★★★
ج) ★★★★★
پادکست ابدیت و یک روز دربارۀ سینماست، خصوصاً سینمای ایران. سازنده بنیان اصلی رو روی گفت‌وگو با افراد کاردرست در اون حوزه قرار داده و با ارتباطات خوبی که داره انسان‌های فرهیخته‌ای رو دعوت کرده. اطلاعات بالای سازنده باعث دوچندان شدن جذابیت گفت‌وگوهاست.

۴. اپیتومی بوکس
الف) ★★★★½
ب) ★★★★★
پ) ★★★
ث) ★
ج) ★★★★
در این پادکست کتاب‌هایی که سازنده خونده خلاصه و ارائه می‌شد. متأسفانه یکی دو ساله دیگه فعالیت نمی‌کنه اما بایگانی بسیار خوبی داره و پژوهش‌هاش برای فهم نکته‌های تاریک هر اثر قابل تقدیر بوده. آثار معرفی شده عموماً گرایشی لیبرال دارن.

۵. استرینگ کست
الف) ★★★★★
ب) ★★★
پ) ★★★
ث) ★★
ج) ★★★★½
پادکستی که در هر قسمت یک ماجرای مرتبط با علوم تجربی رو بیان می‌کنه که در یک کتاب یا مقاله تشریح شدن و پیوند اون اثر هم قرار داده می‌شه. کیفیت ضبط و نظم بسیار خوبه و سبک خاص خودش رو پیدا کرده. متأسفانه دیگه بعد ۱۲۰ قسمت منتشر نمی‌شه.

۶. بوم
الف) ★★★★
ب) ★★★
پ) ★★★
ث) ★★
ج) ★★★★
پادکستی دربارۀ فلسفه که توش اندیشۀ فیلسوفان رو به‌طور خلاصه بیان می‌کنه. اکثر قسمت‌هاش از کوتاهی محتوا رنج می‌برن اما دو قسمت اخیر که برای فصل جدیدشونه مناسب‌تر بوده. قبل این دو قسمت نیز ذکر منابع نداشتن. سواد سازنده نسبت به فلسفه قابل قبوله.

۷. بی‌پلاس (فقط بخش خلاصۀ کتاب)
الف) ★★★
ب) ★★★★
پ) ★★★
ث) ★★
ج) ★★★
شاید معروف‌ترین پادکست فارسی که دو بخش داره. یک بخش خلاصۀ کتابه که بخش پیش‌نهادی منه. اون‌جا هر کتاب رو گروهی می‌خونن و نکات جالب‌اش رو به شنوندگان می‌گن. اما بخش تاریخی اصلاً راضی‌کننده نیست‌. هم این‌که در اصل برنامۀ یوتیوبیه و تمرکزش از بخش صوتی ماجرا کم شده، هم این‌که اصلاً منبع‌محور نیست.

۸. پاراگراف
الف) ★★★★
ب) ★★★
پ) ★★★
ث) ★★★
ج) ★★★
پادکستی تاریخی که در اون عموماً به ترتیب سیر وقایع تاریخ جهان رو می‌شنویم. به‌طور کلی دیدگاه‌های تجدیدنظرطلبانه درش جایی ندارن و همون روایت‌های مشهور و کلاسیک رو می‌شنویم. مثلاً یکی از منابع رنسانس‌اش کتاب یاکوب بورکهارت بود که خب حداقل صدها کتاب در دهه‌های اخیر در نقد روی‌کردش نوشتن. در کل کیفیت ضبط و ذکر منابع قابل قبولی داره.

۹. پرچم سفید
الف) ★★★★
ب) ★★
پ) ★★★
ث) ★★★
ج) ★★★
این پادکست دربارۀ تاریخ جنگ‌هاست. از جنگ‌های جهانی اول و دوم گرفته تا جنگ هشت ساله. متأسفانه معمولاً فقط یک منبع در هر موضوع به‌کار گرفته می‌شه که در طول برنامه هم بهش ارجاع خاصی نمی‌دن. اما به‌طور کلی اشتباهات زیادی نداره.

۱۰. پرسه
الف) ★★★★★
ب) ★★★
پ) ★★★★
ث) ★★★
ج) ★★★
پادکست پرسه حاصل مطالعات سازنده در مسائل گوناگونه. از به قدرت رسیدن پوتین در روسیه تا مواد روان‌گردان. هر پرونده‌ منابع خاصی داره که عموماً کتاب‌ان و سازنده با زیبایی اونا رو پله‌پله شرح می‌ده. صداش خیلی به دل‌ام می‌شینه.

۱۱. رادیو تراژدی
الف) ★★★★★
ب) ★★★★★
پ) ★★★★
ث) ★★★½
ج) ★★★★
تراژدی یکی از باکیفیت‌ترین پادکست‌هاست که در هر پرونده به شرح زندگی یک شخص خاص یا یک روایت خاص از فردی نه‌چندان خاص می‌پردازه. منبع‌محوری بسیار خوبی دارن که باعث می‌شه هرجا حرفی بزنن بگن از کجا خوندن‌اش. کیفیت ضبط و غیره هم خوبه. قبلاً مجله‌شون رو معرفی کرده بودم.

۱۲. جسو
الف) ★★★
ب) ★
پ) ★★★
ث) ★★★
ج) ★★★
این پادکست داستان‌هایی که در پشت یا حاشیۀ یک نقاشی برجسته وجود داره رو روایت می‌کنه. متأسفانه منبع‌محور نیست و کیفیت ضبط، صدا و روایت معمولیه. اما موضوع خاص‌اش شنیدنی‌اش می‌کنه.
@startreatments


Репост из: New shits or shots?
اینا مجله ها و نشریه هایی هستش که یا خودم بعضیاشون رو نگاه کرده بودم یا از بقیه تعریفش شنیدم و کلا خواستم یه لیست مرتبی درست کنم ازشون ( مجله های خیلی معروفی مثل فیلم و فیلم امروز خیلی منظورم نیست)

نشریه انکار،
فیلمکاو
مجله کوکر
مجله دیوراما
فصلنامه سینمایی حلقه
مجله جعبه
مجله نجوم
مجله دانستنیها
مجله وزن دنیا
مجله گاه نقد
مجله بازخورد
مجله بخارا
مجله کرگدن
@pravada_du_cinema
@NashrAasoo

https://apparatuss.com
https://www.tajrishcircle.org
https://pecritique.com
https://naghd.com
https://ir.mondediplo.com

https://filmpan.ir
https://dramanaghd.ir
https://lettertocinema.com
https://pettrichor.com
https://cine-eye.net
http://khaneshmagazine.com
https://problematica-archive.com

#list 🍭


Репост из: New shits or shots?
https://youtube.com/@itsthearp

https://youtube.com/@sproutsfarsi

https://youtube.com/@praxispublication

https://youtube.com/@philoonnet

https://youtube.com/@easyfalsafeh

https://youtube.com/@namayeshofficial

https://youtube.com/@musicinsimplelanguage4661

https://youtube.com/@movienight_farsi

https://youtube.com/@mirza_ehsan_alef7400

https://youtube.com/@mxmanuk

https://youtube.com/@legendarium.persian

https://youtube.com/@kouroshghaniyoun5013

https://youtube.com/@ketabaval-2023

https://youtube.com/@jivegischool

https://youtube.com/@theharino

https://youtube.com/@hamidfadavi

https://youtube.com/@the_ideal_ideas

https://youtube.com/@voice-of-revolution

https://youtube.com/@naakojaa

https://youtube.com/@bidarschool3952

https://youtube.com/@sharhearezoomandi

https://youtube.com/@joreah_journal

https://youtube.com/@zamanehmedia

https://youtube.com/@shokarantv3139



https://youtube.com/@moji251

https://youtube.com/@nashraasoo

https://youtube.com/@telsiacademy

https://youtube.com/@heterodoxecon-shahin

https://youtube.com/@miladfallahh

https://youtube.com/@audiobookcity

https://youtube.com/@isaneex

https://youtube.com/@drazarakhshmokriofficial

https://youtube.com/@logos_tv

https://youtube.com/@tardid_school

https://youtube.com/@boombishtar

https://youtube.com/@jaanaan

https://youtube.com/@ketaabkhan

https://youtube.com/@mymininorton

https://youtube.com/@shabche

https://youtube.com/@side.b.podcast

https://youtube.com/@pishgum

https://youtube.com/@liamplatform2126

https://youtube.com/@documentary7806

https://youtube.com/@benchimo


Репост из: New shits or shots?
https://youtube.com/@onefilmonelife

https://youtube.com/@binoshacast

https://youtube.com/@soliphone77

https://youtube.com/@safheyeno

https://youtube.com/@cinema_odyssey_official

https://youtube.com/@3danetwebsite

https://youtube.com/@drbagheri.critical.thinking

https://youtube.com/@soccerpodcast

https://youtube.com/@tafalsof

https://youtube.com/@aknoonmagazine

https://youtube.com/@khelghatmag

https://youtube.com/@empireofarts

https://youtube.com/@rokhpodcast

https://youtube.com/@mifadoir

https://youtube.com/@tabaghe16

https://youtube.com/@miladdokhanchi

https://youtube.com/@nutqiyyat

https://youtube.com/@academyshamseh

https://youtube.com/@rezanajarzadeh

https://youtube.com/@eyenak

https://youtube.com/@filmology.7

https://youtube.com/@orazani

https://youtube.com/@panora_ma

https://youtube.com/@soundofphilosophy

https://youtube.com/@nimkatyt

https://youtube.com/@amir.h.e

https://youtube.com/@irajmilani

https://youtube.com/@hoseinmoazezinia

https://youtube.com/@historiographyofphilosophy3012

https://youtube.com/@erfanghiasi

https://youtube.com/@cinemagper

https://youtube.com/@petroskhaan

https://youtube.com/@halghehmag

https://youtube.com/@arash.rahmani

https://youtube.com/@ehsanmansoori

https://youtube.com/@cinemachy

https://youtube.com/@theflybottle

https://youtube.com/@historygate

https://youtube.com/@timelessroomstudio

https://youtube.com/@taamoq

https://youtube.com/@herfeh.honarmand

https://youtube.com/@tasteofberry

https://youtube.com/@farhangsaz

https://youtube.com/@drimanfani

https://youtube.com/@user-kr5hw8pt1h

https://youtube.com/@goftarha

https://youtube.com/@philosophical_lectures


Репост из: New shits or shots?
لیست چند چنل یوتیوب فارسی مفید
پادکست های معروف و آرتیست ها و چنل های خیلی معروف و غیره..
قرار داده نشده اند:
#list




Репост из: سخنان جداً نافاخر
این دو پیام حاوی لینک کانال‌های تلگرامی و وبسایت‌های آرشیو کتاب/مقاله/جزوه/... هستند. منم آراد نیستم.
به اشتراک بذارید.



کانال‌های دارای آرشیو بزرگ و جامع پی‌دی‌اف کتاب:
(ترتیب خاصی وجود نداره فعلا، در آینده کانال‌های بهتر و خفن‌تر رو در بالای هر لیست قرار خواهم داد.)
1. https://t.me/BOOKzMA
2. https://t.me/KetabTOpdf
3. https://t.me/litera999
4. https://t.me/llib7
5. https://t.me/LibraryMeli
6. https://t.me/ketab_raiiigan
7. https://t.me/avayebuf2
8. https://t.me/persianbooks1
9. https://t.me/book_fha
10. https://t.me/yortci_bosjin_pdf
11. https://t.me/Nazariyeh_book
12. https://t.me/pdf1917
13. https://t.me/pdfbook4you
14. https://t.me/RastarLib
15. https://t.me/gholfi
16. https://t.me/Library_Telegram
17. https://t.me/BashgaheAdabiyat
18. https://t.me/freeforbiddenbook
19. https://t.me/Archivesbooks
20. https://t.me/seemorghbook
21. https://t.me/ocbooks
22. https://t.me/OfficialBook

کانال‌های دارای آرشیو کوچک‌تر(کمتر از پنج‌هزار فایل):
1. https://t.me/sarayeketab
2. https://t.me/PDFBOOK10
3. https://t.me/MenuKetab
4. https://t.me/Blue_library
5. https://t.me/ketab_iism
6. https://t.me/book_pdff
7. https://t.me/bookhapdf
8. https://t.me/PDFsCom
9. https://t.me/BookTop
10. https://t.me/m_pdf_book
11. https://t.me/partian_book
12. https://t.me/pdfnayab1
13. https://t.me/PDFbo0ok
14. https://t.me/persianliteratures
15. https://t.me/freeforbiddenbook
16. https://t.me/pdf_and_audio_library
17. https://t.me/ketabriz

کانال‌های دارای آرشیو کمتر از هزار فایل:
1. https://t.me/pdf_khan2
2. https://t.me/boook_pdf
3. https://t.me/IMMORTAL_BOOK
4. https://t.me/TranslationStudiesA
5. https://t.me/bookforyourheart
6. https://t.me/Caffe_Ketab_2
7. https://t.me/iranianbookaddicts
8. https://t.me/zobaledanetarikh


کانال‌های دارای آرشیو موضوعی:
شیمی:
https://t.me/chemical_ebooks
https://t.me/ICHuora_Library
ریاضی:
https://t.me/Math75iR
https://t.me/Khayyam_library
https://t.me/Khubook
https://t.me/bookmathqom
https://t.me/MathematicalOlymp
فیزیک:
https://t.me/PhysicsOlympiadBooks
https://t.me/physic678
علوم پزشکی و زیستی:
https://t.me/Medical_libraryG
https://t.me/Med_libraries
https://t.me/Medical_jozve
هنر و معماری:
https://t.me/netarch
https://t.me/artdoc
تاریخ:
https://t.me/ketabtarikhim
https://t.me/pdf_tarikhema
ادبیات: https://t.me/BashgaheAdabiyat
فلسفه: https://t.me/philosophic_books
جامعه‌شناسی: https://t.me/jameshenasiketab
اقتصاد: https://t.me/daraianbook
اقتصاد و مدیریت: https://t.me/Book_E_M
علوم سیاسی: https://t.me/PoliticalLibrary
حقوق و سیاست: https://t.me/Book_L_P
منطق، فلسفه، عرفان: https://t.me/sokhanranih3
جامعه‌شناسی، فلسفه، روان‌شناسی: https://t.me/ketab_jameh
ادیان و مذاهب: https://t.me/Book_den
ایران‌شناسی: https://t.me/ketabxaneiranshenasi
سینما: https://t.me/Filmmajaleh
فیلم‌نامه و نمایش‌نامه: https://t.me/theatercinema
دیرینه‌شناسی، تکامل، تاریخ‌ طبیعی: https://t.me/paleolib
مهندسی برق و کامپیوتر:
https://t.me/ketabestanbargh
مهندسی نقشه‌برداری: https://t.me/Surveyinglibrary
آثار تاریخی یونان و روم باستان: https://t.me/Graecia_et_Roma
مجله‌های انگلیسی: https://t.me/enmagazine

کانال‌های خاص:
مجموعه‌ی تاریخ شفاهی بنیاد مطالعات ایران:
https://t.me/fisohp
https://t.me/IOHP3
https://t.me/tarikh_shafahi_iran_project
سخنرانی و درس‌گفتار‌های علوم انسانی: https://t.me/sokhanranihaa
این کانال فقط مختص به کتاب نیست و در حوزه‌ی فلسفه فعالیت میکنه: https://t.me/nutqiyyat
این کانال یه آرشیو بزرگ از کتاب و غیرکتابه: https://t.me/blackboxtelegram1
کانال اصلی آوای بوف: https://t.me/AVAYEBUF

گروه‌های درخواست کتاب:
https://t.me/pdf_ravanshenasi
https://t.me/kaffeketab_ir
https://t.me/PNUIRkomak
https://t.me/political_Library


ادامه در پیام بعدی ⏪


Репост из: Tensorphilia
سلام دوستان، وقت به‌خیر.✨

جلسات پر‌وژه‌محور تنسورفیلیا شروع شد! 🚀

اگر به یادگیری ماشین و دنیای برنامه‌نویسی علاقه‌مندید، با شرکت در این جلسات مهارت‌های خودتون رو ارتقا بدید.

📝در این جلسات مطالب تئوری که در بخش قبل یاد گرفتیم رو در قالب چند پروژه‌ی سطح‌بندی شده تمرین می‌کنیم تا دستمون رو بیش‌تر به کد آلوده کنیم. :)

از شما هم دعوت می‌کنیم که با ما در این راه شریک بشین تا در کنار هم مطالب رو تثبیت کنیم.

همچنین کسانی که دستی در کد نویسی دارند و علاقه‌مندند به عنوان ارائه دهنده در جلسات شرکت کنند، لطفا به آیدی پشتیبانی تنسورفیلیا اطلاع بدهند.

🤖@Tensorphilia_Support

💬لطفا برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات بیشتر فرم زیر را پر کنید.
-فرم ثبت‌نام

با احترام
Tensorphilia Team

🤖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 Telegram | LinkedIn | YouTube

Показано 20 последних публикаций.