باسواد شیم! | اولین کانال مسابقه سواد رسانه‌ای


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


اولین کانال تخصصی مسابقه + آموزش مهارت سواد رسانه‌ای؛ با مدیریت فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی
ارتباط با مدیر کانال:
@ba_savad_admin

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: رادیو اینترنتی سواد آوا
❌نشست #نقد_و_بررسی

🔰تیم تولیدی #رادیو_سواد_آوا که تا کنون موفق به تولید بیش از ۶۰۰ دقیقه برنامه رادیویی با محوریت سواد رسانه‌ای شده است، افتخار این را دارد تا با برگزاری نشستی به نقد بررسی قسمت‌‌های منتشر شده، توسط کارشناسان و متخصصان این حوزه بپردازد.
📎به همین منظور از همه‌ی متخصصین و کارشناسان این حوزه و همچنین مخاطبین همراه #رادیو_سواد_آوا دعوت می‌شود تا در روز پنجشنبه 10 اسفند ماه ساعت ۱۰ صبح در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی گرد هم آیند.
⭕️توجه
این جلسه قرار بود در تاریخ 30 آذر ماه برگزار گردد که به دلیل تعطیلی روز پس از زلزله تهران کنسل و به تاریخ 10 اسفند ماه موکول گردید.⭕️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌اینجاییم با شما و برای شما
قدم‌به‌قدم تا سواد رسانه‌ای
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
http://yon.ir/vIkkz


Репост из: موسسه مسیر
🎞 #سینمامسیر | ۶ | سریال «Black Mirror» قسمت دومِ فصل۲

🔸 آینه سیاه یکی از عجیبترین و خلاقانه‌ترین سریالهای تلویزیونی است که هرقسمت آن روایت یک داستان در مورد رابطه انسان و تکنولوژی است.

@MASSIR_IR


#برنده_مسابقه


🎁🎊🎁🎊🎁🎊🎁


📣📢حالا وقت اعلام برنده مسابقه رسيد!!

📝سپاس فراوان از تمام پاسخ‌هايي كه داديد💐💐


💣💣 و اما برنده مسابقه هفته #بيست_يكم كسي نيست جز:


🏆
🏵
🏆
🏵
🏆
🏵
🏆
🏵
🏆


🏅جناب آقاي مجتبي باقرپور🏅

مباركشون باشه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻



🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim


سلااااام به تمام همراهان عزيز #باسواد_شيم ✋🏻


#شرکت_کنندگان



📣📣 خب امروز مي‌خوايم برنده مسابقه هفته بيست و يكم رو اعلام كنيم اما قبلش تعدادي از شركت كننده‌هاي عزيز رو كه با پاسخ‌هاشون به ما انرژي دادن و از حضور پرشورشون تشكر كنيم🌹🙏🏻🌹


خانم‌ها و آقايان:


🔹كرامتي
🔸احسان قنبري
🔹جهانگير خانزاده
🔸ميلاد قنبري
🔹سيما صدقي
🔸مرتضی قدبیگی
🔹معصومه رضائي
🔸غلام حیدرخانزاده
🔹بهجت دشتي
🔸مهدی غلامعلی فیروزجایی
🔹سميرا سعيدي
🔸ياسمين اميري
🔹بيتا آصفي
🔸مرسين زارعي
🔹اكرم فرح بخش
🔸سعید رضا افشارلو
🔹محترم شیری
🔸ليلا فيروزآبادي
🔹روح الله دريكوند
🔸رضا تركمان
🔹امير علايي
🔸ميلاد معيني
🔹ملیحه عبدالهی بهلولی
🔸اعظم مومني فر
🔹زهرا پاسبان بیرم آباد
🔸امیرارسلان مومنی
🔹ناهيد ميرحسيني
🔸مليحه غلامي
🔹صبا یعقوبی
🔸محمد مبرا
🔹قاسم سلطان دوست
🔸علي غلامي و.....

🌹با ما همراه باشيد😁


🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


📝🔎#آموزش


📚📓📚📓📚📓📚📓


#سواد_رسانه


سواد رسانه اي يك نوع درك متكي بر مهارت است كه براساس آن مي توان انواع رسانه ها و توليدات آن ها را شناخت و از يكديگر تفكيك و شناسايي كرد. درواقع سوادرسانه اي مختص افراد خاصي مثل كاركنان رسانه ها نيست، بلكه مجموعه اي از مهارت هاست كه هر كسي مي تواند و لازم است آنها را ياد بگيرد. همانطور كه سواد، داشتن نوعي توانمندي براي خواندن و نوشتن است، سوادرسانه اي هم داشتن توانايي هايي است براي دستيابي، تحليل، ارزيابي، و خلق همه انواع پيام هاي رسانه اي.
افرادي كه سوادرسانه اي بالاتري داشته باشند بيشتر قادر هستند انواع پيام هاي پيچيده رسانه اي كه در قالب هاي مختلف و از رسانه هاي گوناگون ( راديو، تلوزيون، روزنامه، اينترنت، كتاب ها و.....) منتشر مي شوند، را رمز گشايي كرده و تحليل كنند. اينگونه افراد بهتر مي توانند بفهمند كه پيام هاي رسانه اي چطور توليد شده و شكل داده مي شوند و همچنين چگونه مي توانند معاني پنهان و يا آشكار آن ها را كشف كنند. علاوه براين افرادي كه سواد رسانه اي بالاتري دارند مي توانند رسانه هاي خود را خلق كرده و فعالانه در ايجاد فرهنگ رسانه اي جامعه خود مشاركت داشته باشند.



✏️منبع: كتاب "سواد رسانه اي جلد١/ مفاهيم و كليات" به اهتمام حميدرضا آيت اللهي


با #باسواد_شيم همراه باشيد☺️



🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim


http://l1l.ir/3uar


سلام✋🏻


📝🔎#آموزش


📒📔📓📙📘📗📕


#جواب_مسابقه

ضريب نفوذ شايعه: ضريب نفوذ شايعه مديون دو نكته است: ايهام در موضوع و اهميت موضوع. هر چه ضريب اهميت يك شايعه بالا باشد، ضريب نفوذ آن نيز به همان ميزان بالا مي‌رود. در ضمن به همان ميزان كه ايهام در قضيه افزايش مي‌يابد، ضريب نفوذ شايعه نيز بالا مي‌رود.

عوامل ديگري نيز در پذيرش و نفوذ شايعه مؤثرند اما از درجه دوم اهميت برخوردارند. يكي از اين عوامل عناصر پخش شايعه هستند، مثلا پخش شايعه از زبان معلم، روزنامه خبري و با هر منبع معتبر ديگر ضريب نفوذ آن را بيشتر از پخش شايعه از زبان راننده تاكسي مي‌كنند.

ضريب نفوذ شايعه تحت تأثير سه عامل است:

1️⃣تسطيح:


عوامل جنبي حاشيه در مرحله تسطيح از بين مي‌رود تا موضوع شاخص بيشتر به چشم بيايد. حذف مطالب كم اهميت‌تر و حاشيه‌اي شايعه عامل تسطيح را شكل مي‌دهد.

2️⃣همانند سازي

در همانند سازي نوعي فرافكني صورت مي‌گيرد. در اين مرحله، استفاده از پيشينه ذهني مي‌تواند عنصر شايعه را تقويت كند. به عنوان مثال، شايعه حمله گروه تروريستي داعش به كنسولگری ايران همانند سازي مي‌شود با خبر حمله داعش به كنسولگري تركيه در عراق.

3️⃣برجسته سازي

حساس شدن نسبت به شايعه توسط عنصر بزرگنمايي محقق مي‌شود. برجسته سازي زماني اتفاق مي‌افتد كه شما بتوانيد با تسطيح عناصر حاشيه‌اي و با مبالغه‌اي كه در خبر انجام مي‌دهيد، آن را مهم و بزرگ جلوه دهيد.


🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim

http://l1l.ir/3srj


❌ امشب آخرین فرصت شرکت تو مسابقه این هفته است!


🕛 تا آخر امشب ساعت ١٢ فرصت دارید جواب‌های خودتون رو برای ما ارسال کنین...



❓❓سوال مسابقه این هفته رو در پست قبل ببینید👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻


🆔@f_resaneh


🆔 @ba_savad_shim
ارتباط با ما:
🆔 @ba_savad_admin


سلام✋🏻

📝🔎#آموزش


📚📖📚📖📚📖📚📖📚


#انواع_شايعه

⬅️شايعه تفرقه افكن: در اين نوع شايعه سعي مي‌شود در مواضع دشمن شكاف ايجاد كنند و با بزرگنمايي اختلافات آن ها را ضعيف نمايد.

⬅️شايعات هراس‌آور: در اين نوع شايعه با اعلام كشته‌هاي وسيع و پخش آن در بين نيروهاي خودي مي‌گردد.

⬅️شايعات اميد بخش: اين نوع شايعات باعث ايجاد روحيه و اميد در بين نيروهاي خودي مي‌گردد.

⬅️شايعات آتشين: اين نوع شايعه، يكباره شكل مي‌گيرد، همه جامعه را تحت الشعاع قرار مي‌دهد و اثري كوتاه مدت دارد. كاربرد اين نوع شايعه بيشتر در زمان جنگ نظامي است. "نيل پستمن" در توضيح اين شايعه مي‌گويد: شايعات آتشين با ارقامي بسيار بزرگ ولي فقط در يك مقطع وارد مي‌شوند و تأثيري عميق اما مقطعي مي‌گذرند. تلفات ناشي از جنگ و تلفات ناشي از سيل و زلزله از اين نوع محسوب مي‌شوند.

⬅️شايعات خزنده: شايعاتي كه با تاكتيك‌هاي قطره چكاني، مرحله به مرحله مي‌تواند مسير يك شايعه را در ذهن مردم هموار كنند. اين شايعات دراز مدت‌تر از شايعات آتشين هستند و پيچيدگي‌هاي بيشتري دارند. استفاده از رانت و فساد مالي مديران دولتي از اين نوع شايعات است.

⬅️شايعات دلفيني: اين نوع شايعات به تناسب زمان آشكار مي‌گردند و بلافاصله پس از تأثيرگذاري براي مدتي پنهان مي‌شوند و دوباره با ايجاد زمينه خود را آشكار مي‌كنند اين شايعات مثل نمكي هستند كه بر روي زخم پاشيده مي‌شود و در طول زمان هميشه زنده و داراي كاربرد است.


با ما همراه باشيد😊


🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim


http://l1l.ir/3srh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


🔍📝#آموزش


📒📔📓📙📗📘📕


#شايعه


راهكارهاي مديريت شايعه در سازمان: با مطالعه صحيح شايعه مي‌توان راهكارهاي عملي خوبي را براي مديريت و كنترل آن پيدا كرد. بنابراين به تناسب سمت و سو هدف شايعه، مي‌توان موارد زير را براي مديريت شايعه پيشنهاد داد:

1️⃣شناسايي، جمع آوري و كنترل ابزار و سامانه‌هاي پخش شايعه در سازمان

2️⃣ايجاد ارتباط مستقيم يا غيرمستقيم، بين خود و مخاطبان شايعه و اقدام مناسب و مؤثر در كاهش تعارضات

3️⃣مشخص كردن قسمت‌هاي درست و غلط شايعه و اطلاع رساني از طريق رسانه‌هاي مورد اعتماد جامعه

4️⃣هدايت و تقويت آموزش‌هاي گوناگون سازماني به صورت علمي و سامانه‌اي

5️⃣نظارت بر استخدام و انتصاب كاركنان و مديران در سطوح مختلف سازمان و تقويت روابط بر ضوابط در فرآيندهاي كاري.


با #باسواد_شيم همراه باشيد 😁



🆔@f_resaneh


🆔@ba_savad_shim


سلام✋🏻

#پاسخ سركار خانم مرضیه بنی‌حسین به سوال مسابقه #بيستم:

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻


➖➖➖➖➖➖➖➖


گزینه 3درسته
تبلیغات محیطی یکی از مقرون‌ به‌ صرفه ترین انواع مختلف رسانه‌های می‌باشند. به‌طور متوسط هزینه لازم برای دیده شدن تبلیغات محیطی به ازاء هر هزار نفر مبلغ بسیار ناچیزی است و در مقایسه تقریباً با هزینه تبلیغات رادیویی در رقابت است و این برای مدیران تبلیغاتی به این معناست که با هزینه کمتری به‌ راحتی می‌توان به تعداد نفرات بیشتری دست پیدا کرد.


➖➖➖➖➖➖➖➖➖



🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim


سلام ✋🏻


🔍📝#آموزش

📖📚📖📚📖📚📖📚📖


#شايعه


طول عمر شايعه: عمر شايعه نيز با توجه به محتوا و موضوع آن متفاوت است؛ شايعاتي كه طول عمر مشخص دارند: مثلا در انتخاب وزرا، تا زماني كه وزيران معرفي نشوند، عمر شايعه پايدار است. گاهي طول عمر شايعه تمديد پذير مي‌شود. يعني در موضوعات اجتماعي شرايط براي تمديد خود به خود به وجود مي‌آيد. مثلا زماني كه يك وزير رأي نياورد.
شايعاتي كه طول عمر ثابت ندارند: شايعاتي كه به شكل متناوب شروع و ادامه مي‌يابند، وضعيت ثابت ندارند مثل گراني و يا اتفاقاتي كه يك باره و یا دفعات زیاد روي مي‌دهد و وضعيت ثابت ندارند؛ ترور و زلزله. به هر حال شايعه هميشه دروغ نيست و هميشه داستان بدخواهانه‌اي را شامل نمي‌شود. ممكن است شايعه سبب درز كردن اطلاعات گردد، بويژه در زمان جنگ، يعني زماني كه كنترل اطلاعات نظامي از جهت امنيت ملي كشور ضروري است.
مي‌توانيم بگوييم شايعه براي به انجام رساندن دو وظيفه انتشار مي‌يابد: اولين وظيفه بيان و تفسير تنش احساسي است كه افراد حس مي‌كنند و وظيفه دوم تسكين اين تنش است.

با ما همراه باشيد😊


🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim


سلام✋🏻

📝🔍#آموزش


📓📘📗📕📙📒📔

#شايعه

شكل گيري شايعه: شايعه معمولا در زمينه‌اي از ابهام و تنش كه تحت آن هنجارها يا باورها زير سوال رود خطراتي وجود داشته باشد يا رفاه كافي در دسترس مردم نباشد، گسترش مي‌يابد. همه اين وضعيت‌ها باعث نگراني و توجه مي‌شوند. اين احساسات انگيزه لازم براي گوش دادن به شايعه و انتقال آن به ديگران را فراهم مي‌كند.
در انتقال شايعه سه عمل ادراك، به حافظه سپردن و گزارش كردن از فردي به فرد ديگر طي مي‌شود. اين مراحل در روند رواج شايعه از يك فرد به فرد ديگر متناسب با دفعات انتقال، تقويت مي‌شود و به طور طبيعي به كاستني‌ها و افزودني‌هايي بر اصل مطلب منتهي مي‌گردد.
شايعه از طبيعي ترين پديده‌هاي اجتماعي و يكي از رايج ترين شيوه‌هاي كنش متقابل است كه تا كنون كمتر شناخته شده است.
شايعه يك مقوله اجتماعي و رواني با ابعاد گسترده‌اي كه ابعاد مختلف آن به ويژه در زمان‌هاي بحراني حالتي به مراتب حادتر به خود مي‌گيرند.


☺️با #باسواد_شيم همراه باشيد....


🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim


❓❓#سوال_مسابقه




📣📣خب حالا بريم سراغ مسابقه اين هفته #باسواد_شيم:


🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻🚶🏻🚶🏻🚶🏻🚶🏻


#سوال_بيست_يكم

❓❓❓❓❓❓

ضريب نفوذ شايعه تحت تأثير كدام يك از گزينه هاي زير است؟
١) تسطيح
٢)همانند سازي
٣)برجسته سازي
٤)همه موارد

〰〰〰〰〰〰〰〰



😁ما رو دنبال كنيد🌹

🆔@f_resaneh


✅عضويت در كانال:
🆔@ba_savad_shim

✅ارتباط با ما و ارسال پاسخ :

🆔@Ba_savad_admin

http://l1l.ir/3pnv


#برنده_مسابقه


🎁🎁🎁🛍🛍🛍🛍🎊🎊



💣💣واما برنده هاي مسابقه هفته بيستم #باسواد_شيم با قيد قرعه🎲🎲🎲



🏆🏆🏆🎗🎗

🏅جناب آقاي عليرضا كريمي
🏅سركار خانم مرضيه بني حسين
🏅جناب آقاي عليرضا كاسبي


مباركشون باشه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim


✋🏻سلام سلام سلام✋🏻


#شرکت_کنندگان


📢📢امروز نوبت اعلام برنده‌هاي مسابقه #باسواد_شيم هست اما قبلش اسامي تعدادي از شركت كننده‌ها رو اعلام مي‌كنيم و از تمام عزيزان شركت كننده تشكر مي‌كنيم به خاطر پاسخ‌هايي كه دادن و انرژي مثبتشون🙏🏻💪🏻

خانم‌ها و آقايان:

🌺زينب دريكوند
🌺بهناز شريفي
🌺نيره تقي زاده
🌺فريبا حسن زاده
🌺عليرضا تقي زاده
🌺حاجيه دلجوان
🌺اعظم منتظر قائم
🌺ستار باقرزاده
🌺حاجيه تقي زادفانيد
🌺آمنه شاكر
🌺سيد اميررضا نواب طهراني
🌺اليسا توانا
🌺جهانگير خانزاده
🌺محمدصادق فصيحي
🌺فاطمه ايزدپناه
🌺كبري احمدي
🌺ميرحسين خنداني
🌺شهرزاد يوسفي
🌺ساناز فرجي
🌺اعظم زارع بيدكي
🌺طاهره اسلام زاده
🌺معصومه ولي زاده و.....


🙂با ما همراه باشيد🙃





🆔@f_resaneh
🆔@ba_savad_shim


سلام✋🏻


🔎📝#آموزش


📕📚📒📚📙📚📘📚📓

#تبليغات

تبليغات رسانه‌هاي جديد(شبكه هاي اجتماعي): سازمان تنظيم مقررات راديو، تلوزيون و مخابرات كانادا رسانه‌هاي جديد را هر محصول رسانه‌اي كه تعاملي باشد و به صورت ديجيتال توليد و توزيع مي‌شود، تعريف مي‌كند. بنابراين شرايط تعاملي بودن و نشر ديجيتالي، تفاوت رسانه‌هاي جديد با نسل‌هاي قبلي خود به حساب مي‌آيند. در رسانه‌هاي نوين مباحثي مانند مرزبندي جغرافيايي و فاصله، پوشش جمعيتي و سرعت انتقال مطلب از جمله مباحثي هستند كه تفاوت‌هاي معناداري با تعابير رسانه‌اي از خود دارد.
در ميان فراگيري و گستردگي رسانه‌هاي اجتماعي مثل توييتر، فيس بوك و ساير رسانه‌هاي اجتماعي داخلي به تبليغ كننده اين فرصت را می‌دهد كه از تك گويي به فضاي پوياي ارتباطي و به ديالوگي دو سويه دست يابد.
رسانه‌هاي اجتماعي، جديدترين ابزار تبليغاتي مدرن هستند اما اين ابزار تبليغي جديد بيش از اينكه در دنياي تجارت كاربرد داشته باشد در تبليغات سياسي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.


✏️منبع: کتاب "سواد رسانه‌ای جلد ۲/تبلیغات" به اهتمام حمیدرضا آیت اللهی




🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim

http://l1l.ir/3oq-


سلام✋🏻


🔎📝#آموزش


#تبليغات

📘📖📕📖📙📖📔📖📓

تبليغات محيطي(شهري): تابلوهاي بزرگ تبليغاتي (بيلبوردها) در بزرگراه‌هاي برون شهري و پرتابل‌ها و بيلبوردهاي شهري در سطح خيابان‌ها و اتوبان‌هاي شهر نمونه گويا از تبليغات محيطي است.
صنعت تبليغات محيطي همزمان با دوران اتومبيل رونق گرفت. امروزه تبليغاتي خود را به مصرف كنندگاني كه در حال جابجايي و مسافرت هستند انتقال مي‌دهد. تبليغات محيطي با حضور ٢٤ ساعته در فضاهاي شهري و مراكز خريد يك ارتباط دائمي در بازار برقرار مي‌كنند.
امروزه بيلبوردهاي تبليغاتي به صورت هدفمندي در فضاي شهري نصب شده است. براي نمونه پوسترهاي سينمايي در حوالي مناطق پر سينما مانند ميدان ولي عصر و پرتابل هاي تبليغ موبايل و تلوزيون هاي ال اي دي و پلاسما در خيابان جمهوري كه مركز اصلي فروش اين گونه محصولات صوتي تصويري است، قابل مشاهده است.


✏️منبع: کتاب "سواد رسانه‌ای جلد ۲/تبلیغات" به اهتمام حمیدرضا آیت اللهی




با #باسواد_شيم همراه باشيد🙂


🆔@f_resaneh

🆔@ba_savad_shim

http://l1l.ir/3nxk


⭕️ امروز آخرین فرصت شرکت تو مسابقه این هفته است!

🕛 تا آخر امشب ساعت ٢٤ فرصت دارید جواب‌های خودتون رو برای ما ارسال کنین...

❓سوال مسابقه این هفته رو در پست قبل ببینید👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻


🆔@f_resaneh


🆔 @ba_savad_shim
ارتباط با ما:
🆔 @ba_savad_admin

Показано 20 последних публикаций.

140

подписчиков
Статистика канала